PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با 4850X2

mhv_kntu
23-07-2010, 11:38
کارت sopphire 4850X2 استفاده می کنم ! حدود 400 تومنی برام اب خورده بود :13: مثلا sopphire جز برندهای خوب ati هست ! کارت دو تا فن داره که یکیش خراب شده خیلی هم جالب خراب شده ! پرره ها گیر می کنن به بغل قاب ! انگار فن مال یه کارت دیگه هست !!!
حرارت موقع بازی بالا میره ولی نه در حد خطرناک !
کسی آدرس گارانتی این برند رو می دونه تو تهران (گرانتی فونیران)؟!
اگه در اثر حرارت بسوزه قبول می کنن ؟!!
ممنون QQ
-----
پ . ن : هیچ وقت کارت گرافیک high end ati نخرین ! (نظر شخصی)

HardWare Professor
23-07-2010, 12:42
کارت sopphire 4850X2 استفاده می کنم ! حدود 400 تومنی برام اب خورده بود :13: مثلا sopphire جز برندهای خوب ati هست ! کارت دو تا فن داره که یکیش خراب شده خیلی هم جالب خراب شده ! پرره ها گیر می کنن به بغل قاب ! انگار فن مال یه کارت دیگه هست !!!
ممنون QQ
-----

نه عزیز چه ربطی به ati داره///تولید کنندش سافایره///

اثتثنا این کارت شما اینطور طور شده///

بهتره فنش رو هر چه زودتر عوض کنی///

soheilsh
23-07-2010, 12:48
من هم همین نظرو دارم ، کارت های high end ati به شدت کرم ریزی می کنند ، nvidia یک سرو گردن از ati بالاتره ....

EXTREME
23-07-2010, 14:33
یه فن بگیر بزار روش

HardWare Professor
23-07-2010, 15:22
من هم همین نظرو دارم ، کارت های high end ati به شدت کرم ریزی می کنند ، nvidia یک سرو گردن از ati بالاتره ....

عکس مربوط به وب سایت legit reviews هست که با gtx480 تخم مرغ سرخ کرده////

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mhv_kntu
23-07-2010, 16:29
دوستان انویدیایی به نظر مشکلات gtx480 یعنی فرگاز جدید انویدیا رو فراموش کردن///

عکس مربوط به وب سایت legit reviews هست که با gtx480 تخم مرغ سرخ کرده////

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تخم مرغ هنوز سرخ نشده که. کارت من راحت تخم مرغ رو می سوزونه. زمانی که روشن هست نمی تونی بهش دست بزنی.
برند ساپفایر هم جز معتبر ترین هاست. تو تست ها فوق العاده جواب میدن ولی مشکل حرارتی دارن. بعد یه مدت که کار می کشی تو حالت full load دما به 90 نزدیک میشه.
شما فقط باید فن این کارت رو ببینید تا بفهمید من چی میگم. چرا فن باید به قاب خودش گیر کنه ؟!!
فن 2 هزار تومنی دست ساز خانم های خانه دار چینی هم اینجوری نمیشه که یه کارت 400 دلاری فنش اینطوری میشه.
تازه آدرس گارانتی رو پیدا کردم . برم ببینم چطوری من رو مچل می کنن.

alidata2010
23-07-2010, 16:32
عکس سرخ شدشو بذار اینجوری هیشکی باورش نمیشه :31:

HardWare Professor
23-07-2010, 16:38
این تخم مرغ هنوز سرخ نشده که. کارت من راحت تخم مرغ رو می سوزونه. زمانی که روشن هست نمی تونی بهش دست بزنی.
برند ساپفایر هم جز معتبر ترین هاست. تو تست ها فوق العاده جواب میدن ولی مشکل حرارتی دارن. بعد یه مدت که کار می کشی تو حالت full load دما به 90 نزدیک میشه.
شما فقط باید فن این کارت رو ببینید تا بفهمید من چی میگم. چرا فن باید به قاب خودش گیر کنه ؟!!
فن 2 هزار تومنی دست ساز خانم های خانه دار چینی هم اینجوری نمیشه که یه کارت 400 دلاری فنش اینطوری میشه.
تازه آدرس گارانتی رو پیدا کردم . برم ببینم چطوری من رو مچل می کنن.

البته مهم نیست ولی خوب کارت gtx480 هم کارت داغیه.{تو متن تست نوشته سفیدش تغییر رنگ داده یعنی سرخ شده و به حد خوردن رسیده}

دما تا 90؟؟؟

بابا چرا تا حالا صبر کردی؟؟؟

باید زودتر از این ها میبردیش نمایندگی.

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------

عکس سرخ شدشو بذار اینجوری هیشکی باورش نمیشه :31:

عزیز برو وب سایت legit reviews متن تست رو پیدا کن و بخون{البته اگه english خوب باشه}

alidata2010
23-07-2010, 16:39
english ام خوب نیست :31: فینگلیش بلدم

ess_1362
23-07-2010, 20:25
خيلي دوست داشتم بدونم كه شما اين كارت 4850X2 را كي خريدين؟!!
چون از همون اول هم خريد اين كارت ارزشي نداشت
به نظر شخص بنده كراس فاير دو تا 4850 چه از لحاظ كارايي و چه از لحاظ حرارت بهتر هست
ضمن اينكه حدود 400 تومن كراس فاير دو تا 5770 هم هم به لحاظ حرارت و هم به لحاظ كارايي به صرفه تر هست!!!
البته مادربرد و سيستم شما هم براي كراس فاير محدوديتي نداره
احتمال ميدم كه كارت شما قابل تعمير نباشه و شايد با مدلي ديگه براي شما عوض كنند و اگر خواستند چنين كاري انجام بدن راحت دو تا 5770 بگيريد و خلاص

mhv_kntu
23-07-2010, 22:06
خيلي دوست داشتم بدونم كه شما اين كارت 4850X2 را كي خريدين؟!!
چون از همون اول هم خريد اين كارت ارزشي نداشت
به نظر شخص بنده كراس فاير دو تا 4850 چه از لحاظ كارايي و چه از لحاظ حرارت بهتر هست
ضمن اينكه حدود 400 تومن كراس فاير دو تا 5770 هم هم به لحاظ حرارت و هم به لحاظ كارايي به صرفه تر هست!!!
البته مادربرد و سيستم شما هم براي كراس فاير محدوديتي نداره
احتمال ميدم كه كارت شما قابل تعمير نباشه و شايد با مدلي ديگه براي شما عوض كنند و اگر خواستند چنين كاري انجام بدن راحت دو تا 5770 بگيريد و خلاص
اون موقع که من خریدم 4850 معمولی زیره 230 نبود و سری 5xxx هم وجود خارجی نداشت.
حدود 1 سال و خوردی !
فردا میرم گارانتی خبر می دم !

harrypotter
24-07-2010, 00:03
ای بابا این دوستمون یه سعال پرسید شما ها به کجاها رسوندین بحث رو
این کارت رو اسفند 87 ایشون خریدن. ضمنن همچین اشتباهی هم نکردن هنوز 295 به صورت فراوان تو بازار نبوده و از 280 هم کارایی بالاتری داشته. پس یعنی بهترین کارت بعد 4870X2 رو خریدن. خودم به شخصه از این انتخاب شما دفاع میکنم.

اما راجع به مشکلتون: رد سایت فونیران آدرس رو : تهران - خیابان وزرا - خیابان ششم - ساختمان شماره 24. درج کرده.
شماره تماس خود شرکت 83745 و قسمت پشتیبانی 4482 8374 ذکر کرده.
به احتمال هم یه کارت همرده میدن یا زودتر باید هماهنگ کنین اگه کارت دیگه ای رو میخاین ما به تفاوتش رو بدید و کارت جدید بگیرید.

mhv_kntu
24-07-2010, 15:01
ای بابا این دوستمون یه سعال پرسید شما ها به کجاها رسوندین بحث رو
این کارت رو اسفند 87 ایشون خریدن. ضمنن همچین اشتباهی هم نکردن هنوز 295 به صورت فراوان تو بازار نبوده و از 280 هم کارایی بالاتری داشته. پس یعنی بهترین کارت بعد 4870X2 رو خریدن. خودم به شخصه از این انتخاب شما دفاع میکنم.

اما راجع به مشکلتون: رد سایت فونیران آدرس رو : تهران - خیابان وزرا - خیابان ششم - ساختمان شماره 24. درج کرده.
شماره تماس خود شرکت 83745 و قسمت پشتیبانی 4482 8374 ذکر کرده.
به احتمال هم یه کارت همرده میدن یا زودتر باید هماهنگ کنین اگه کارت دیگه ای رو میخاین ما به تفاوتش رو بدید و کارت جدید بگیرید.
بله. همونطور که حدس میزدم گارانتی پیچوند ما رو !!!
یه لکه قهوه ای روش پیدا کردن ! گفتن سوختگی ظاهری داره ! بعد یه متنی به من نشون دادن که طبق اون سوختگی ظاهری شامل گارانتی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!! و یه سری جفنگیات دیگه که خودم هم متوجه نشدم ! اینگار که من از قصد کارت رو گذاشتم رو اجاق گاز سرخ بشه.
کارتی که یه بار اورکلاک نشده رو اینجوری پیچوندن !!!
آخرش گفتن یه سری محصولات جدید هست می تونی بخری ! مشکل حرارتی هم ندارن !!!! گفتم حتما (همینطوری تو دلم فحش خواهر مادر نثارشون می کردم )
اشتباه کردم . گول تست ها و بنچمارک ها رو خوردم این کارت رو خریدم.
نکته جالب تو این گیر و دار مانیتور من هم ترکید !!! مثلا LG W2284f جز بهترین ها بود ! سه نفر با هم این مانیتور رو خریدیم . مال اون دو تای دیگه قبل من خراب شد من چون بیشتر حواسم بهش بود یه ذره دیرتر خراب شد ! جالب اینکه با 3 تا مشکل متفاوت خراب و بی مصرف شدن ! یعنی رسما این مانیتور تعطیل هست.
اعصابم خورده دارم می رم خودکشی کنم ! خداحافظ

ess_1362
24-07-2010, 19:47
كارت گرافيك را ميشه عوضش كرد راه داره
اول با زبون خوش بعد هم با تحديدو ...
سعي كن دو تا 5770 ازشون بگيري

kane32
24-07-2010, 20:03
بله. همونطور که حدس میزدم گارانتی پیچوند ما رو !!!
یه لکه قهوه ای روش پیدا کردن ! گفتن سوختگی ظاهری داره ! بعد یه متنی به من نشون دادن که طبق اون سوختگی ظاهری شامل گارانتی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!! و یه سری جفنگیات دیگه که خودم هم متوجه نشدم ! اینگار که من از قصد کارت رو گذاشتم رو اجاق گاز سرخ بشه.
کارتی که یه بار اورکلاک نشده رو اینجوری پیچوندن !!!
آخرش گفتن یه سری محصولات جدید هست می تونی بخری ! مشکل حرارتی هم ندارن !!!! گفتم حتما (همینطوری تو دلم فحش خواهر مادر نثارشون می کردم )
اشتباه کردم . گول تست ها و بنچمارک ها رو خوردم این کارت رو خریدم.
نکته جالب تو این گیر و دار مانیتور من هم ترکید !!! مثلا LG W2284f جز بهترین ها بود ! سه نفر با هم این مانیتور رو خریدیم . مال اون دو تای دیگه قبل من خراب شد من چون بیشتر حواسم بهش بود یه ذره دیرتر خراب شد ! جالب اینکه با 3 تا مشکل متفاوت خراب و بی مصرف شدن ! یعنی رسما این مانیتور تعطیل هست.
اعصابم خورده دارم می رم خودکشی کنم ! خداحافظ
داداشی حق با توئهار محکم وایسی کم میارن اصلا نترس حق با توئه دلیلو حرفاشونم مزخرفه واسه اینکه میدونن مشکل از اوناست هیچ نترس فقط حرکت کن برو جلو فدات شم

jack426
25-07-2010, 01:16
ممنون QQ
-----

بله !!!!
من هم با شما موافقم
من دو تا کارت گرافیک ati از دو برند گرفتم یکیش سوخت و دومی تو تصویر مشکل پیدا کرد و دو رو به گارانتی پس فرستادم سازگار ارقام با دردسری پول رو پس داد ولی انفورماتیک گستر هنوز معلوم نیست ولی گفته پول رو پس میده
مدل کارت ها : XFX HD 5850 و HIS HD 5850 بود
ATI داره پشت سره هم گند میزنه ( در حقیقت AMD) این تنها چیزیه که میشه گفت
من هم نمی دونم باید برای بار سوم برم کارت ATI بگیرم
کارتهای جدید رقیبش خیلی گرونه !!!!!:18:
شما هم سعی کن پول رو پس بگیری ویه کارت جدید از یه گارانتی دیگه بگیری و این تاپیک هم شد برای من درس عبرت که سراغ گارانتی که شما ازش خرید کردی نرم

mhv_kntu
25-07-2010, 09:16
بله !!!!
من هم با شما موافقم
من دو تا کارت گرافیک ati از دو برند گرفتم یکیش سوخت و دومی تو تصویر مشکل پیدا کرد و دو رو به گارانتی پس فرستادم سازگار ارقام با دردسری پول رو پس داد ولی انفورماتیک گستر هنوز معلوم نیست ولی گفته پول رو پس میده
مدل کارت ها : XFX HD 5850 و HIS HD 5850 بود
ATI داره پشت سره هم گند میزنه ( در حقیقت AMD) این تنها چیزیه که میشه گفت
من هم نمی دونم باید برای بار سوم برم کارت ATI بگیرم
کارتهای جدید رقیبش خیلی گرونه !!!!!:18:
شما هم سعی کن پول رو پس بگیری ویه کارت جدید از یه گارانتی دیگه بگیری و این تاپیک هم شد برای من درس عبرت که سراغ گارانتی که شما ازش خرید کردی نرم
من زیاد تو زمینه بحث با این نمایندگی ها تبحر ندارم . اینا صبح تا شب کارشون این هست که مردم رو بپیچونن ولی من هر 2 سال یه بار مجبور شم برم دنبال این کار ها .
اینا کلا رو سیستم Auto Reject هستن . من تلفن زدم برای آدرس پرسیدن و مدت گارانتی یارو همونجا از پشت تلفن کارت رو ندیده reject کرد ! گفتم پره فن به قاب خودش گیر کرده گفت امکان نداره کارت های ما اینطوری بشه ! خودت صدمه فیزیکی زدی و فن این شکلی شده !!! بعد که کارت رو بردم لکه قهوه ای پیدا کردن که سوختگی ظاهری رو هم اضافه کردن !
خیلی بعید می دونم بتونم از اینا پولی بگیرم. با سایت خود sapphire احتمالا تماس برقرار کنم بگم. احتمالا پشتیبانی اونا سیستم چت آنلاین داره. برم ببینم چی میشه.

ess_1362
25-07-2010, 12:25
اگر پس نگرفت شما بگو ميرم به سازمان بازرسي كل كشور شكايت مي كنم اونوقت با دلسردي كامل براي شما تعويض مي كنند
اگر خواستن تعويض كنند دو تا 5770 بگير و بعد از نصب هر دو را تحت فشار قرار بده تا مطمئن بشي مشكلي نداشته باشند

jack426
25-07-2010, 17:09
لینک شکایت

سايت سازمان بازرسي کل کشور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب مطالب رو تو لینک اول بخونید و بعد اقدام کنید

خودم تا بحال همچین تجربه ای نداشتم:5:

D3vil_A
25-07-2010, 19:00
سلام..
شما یک بار قاب روی کارت رو باز کن تمیز کن + فن ها دوباره ببند اگر مشکلش حل شد یک جوری سوختی روش رو برطرف کن بسوزونش یک کارت بهتر از سری 5 بگیر....شاید H5870 ....چون یکی از دوستان تعریف میکرد که HD4870X2 رو داد و 60 تومن هم داد یک کارت HD5970 گرفت...:دی

اگر به سوختن کشید بیا من بهت بگم چیکار کن :دی

ess_1362
25-07-2010, 19:43
فعلا لازم نيست رسما بري شكايت كني!!
فقط برو توي شركت و شفاهن به مسول شركت بگو كه اگر كار منو مثلا راه نندازي ميرم شكايت مي كنم به اينجا و ...
ديگه بازار گرميش را خودت بايد بلد باشي
كار به شكايت نمي كشه براي شما عوض مي كنند فقط ممكنه يك مبلغي را از شما بگيرين . مواظب باش كه اين مبلغ زياد نباشه

سلام..
شما یک بار قاب روی کارت رو باز کن تمیز کن + فن ها دوباره ببند اگر مشکلش حل شد یک جوری سوختی روش رو برطرف کن بسوزونش یک کارت بهتر از سری 5 بگیر....شاید H5870 ....چون یکی از دوستان تعریف میکرد که HD4870X2 رو داد و 60 تومن هم داد یک کارت HD5970 گرفت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر به سوختن کشید بیا من بهت بگم چیکار کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا آرمان فكر نكنم ديگه لازم به سوزاندن كارت باشه چون ايشون يكبار كارت را براي گارانتي برده و رويت شده و ممكن هست كه شركت شك كنه

D3vil_A
25-07-2010, 20:10
مسئولان که فکر نمیکنم یادشون باشه...(بستگی به شانس داره) ...خوده ایشون هم نباید بره اگر بنا به اینکار باشه....کلا بعضی از شرکت هارو جوابشون رو اینطوری داد....

mhv_kntu
29-08-2010, 18:15
مسئولان که فکر نمیکنم یادشون باشه...(بستگی به شانس داره) ...خوده ایشون هم نباید بره اگر بنا به اینکار باشه....کلا بعضی از شرکت هارو جوابشون رو اینطوری داد....
کارت رو پیش یه دوست قدیمی که تعمیر کار تخصصی بود بردم و کارت رو مثل روز اولش کرد و دوباره برد گارانتی. حدس بزنین چی شد ...
بهونه خفن ! به دلیل مخدوش شدن لوگوی گارانتی روی کارت این کارت شامل گارانتی نمیشود ! یا ابولفضل !
لوگوی گارانتی رو دقیقا کنار چیپست پسبونده بودن و در اثر حرارت یک مقدار کمی جمع شده بود. ( همون حالتی که پلاستیک یه مقدار حرارت می بینه جمع میشه ولی کاملا واضح و قابل خوندن بود )
شرکت فونیران دزد تمام عیار هست . در این شک نکنین. محصولات این شرکت رو با فرض بدونه گارانتی بودن باید بخرید.

ramincybran
29-08-2010, 20:17
کارت رو پیش یه دوست قدیمی که تعمیر کار تخصصی بود بردم و کارت رو مثل روز اولش کرد و دوباره برد گارانتی. حدس بزنین چی شد ...
بهونه خفن ! به دلیل مخدوش شدن لوگوی گارانتی روی کارت این کارت شامل گارانتی نمیشود ! یا ابولفضل !
لوگوی گارانتی رو دقیقا کنار چیپست پسبونده بودن و در اثر حرارت یک مقدار کمی جمع شده بود. ( همون حالتی که پلاستیک یه مقدار حرارت می بینه جمع میشه ولی کاملا واضح و قابل خوندن بود )
شرکت فونیران دزد تمام عیار هست . در این شک نکنین. محصولات این شرکت رو با فرض بدونه گارانتی بودن باید بخرید.

واقعا متاسفم دوست عزيز

شما تنها راهي كه داري تهديده به سازمانه بازرسي بگو شكايت ميكنم وپتتونو توي نت ميريزم رو اب

mhv_kntu
29-08-2010, 23:02
واقعا متاسفم دوست عزيز

شما تنها راهي كه داري تهديده به سازمانه بازرسي بگو شكايت ميكنم وپتتونو توي نت ميريزم رو اب

اینا اساسا دزد هستن و کاملا آماده هر جور شکایت و .. هستن. فکر می کنی شرکت فونیران چه شکلیه؟
یه آپارتمان مسکونی واحده که کاملا حالت مخفی داره یعنی عمرا اگه کسی از بیرون ساختمون نمی تونه بفهمه اینجا یه شرکت خدمات کامپیوتری هست. وقتی وارد قسمت پشتیبانی بشی هرچقدر هم داد و بیداد کنی هیچ آدمی صدات رو نمیشنوه.
و اگه بخوان تو 10 دقیقه می تونن کل شرکتشون رو جابجا کنن ، چون هیچ چیزه خاصی نداره!
باید خودتون ببینید و تجربه کنید.
متاسفانه خیلی ها هم تو همین فروم بدلیل قیمت مناسب بعضی از محصولات این شرکت مثل گرافیکSapphire 5xxx نادانسته خیلی تبلیغات واسه این شرکت راه انداختن!

jack426
31-08-2010, 02:46
اینا اساسا دزد هستن و کاملا آماده هر جور شکایت و .. هستن. فکر می کنی شرکت فونیران چه شکلیه؟
یه آپارتمان مسکونی واحده که کاملا حالت مخفی داره یعنی عمرا اگه کسی از بیرون ساختمون نمی تونه بفهمه اینجا یه شرکت خدمات کامپیوتری هست. وقتی وارد قسمت پشتیبانی بشی هرچقدر هم داد و بیداد کنی هیچ آدمی صدات رو نمیشنوه.
و اگه بخوان تو 10 دقیقه می تونن کل شرکتشون رو جابجا کنن ، چون هیچ چیزه خاصی نداره!
باید خودتون ببینید و تجربه کنید.
متاسفانه خیلی ها هم تو همین فروم بدلیل قیمت مناسب بعضی از محصولات این شرکت مثل گرافیکSapphire 5xxx نادانسته خیلی تبلیغات واسه این شرکت راه انداختن!

مشکل شما هنوز حل نشده
پس الان مشکل شما چیه کارت داغ میکنه یا فنش خرابه
اگه مشکل فقط فنه یه فنه دیگه بخر و نصب کن

kourosh4
31-08-2010, 07:43
دوست من شما مشکل فن رو حل کن وازش استفاده کن چون قدرتش برای الان کافیه .....
70 درصد گارانتیها همین طورین خیلی تعجب نکن!