مشاهده نسخه کامل
: مشکل در منحنی کردن یک مستطیل
safoora55
23-07-2010, 06:49
سلام دوستان
من زیاد به فتوشاپ وارد نیستم می خواستم یک شکل مستطیل رو لبه ی یک مخروط قرار بدم طوری که فرمش بهم نریزه
با فری ترانسفر که این کارو می کردم اولا دقیق نمیشد ثانیا بعضی جاها کشیده میشد بعضی جاها متراکم تر میشد
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:49 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه:11::20::20::20:
babak_gww
23-07-2010, 14:52
میشه یه ذره بیشتر در مورد کاری که میخوای انجام بشه توضیح بدی؟ تا بتونم کمکت کنم
راسییتش متوجه نشدم عکست هم کمکی نکرد...
جادوگر جوان
23-07-2010, 14:59
والا عجب سوالایی جدیدا پرسیده میشه :31:
من الان در این ضمینه حظور ذهن ندارم ولی برای این که کارت راه بیافته یه کار ابتدایی و غیر حرفه ای بهت پیشنهاد میدم
مستطیل قرمز را روی لایش کنترل را بگیر و کلیک کن تا انتخاب بشه بعد به منوی Edit و گزینه Difind pattern را انتخاب کنید
حالا حالا قسمتی را که میخواهید مخروط به رنگ مستطیل قرمز در بیاد را انتخاب کنید با ابزارهای انتخابگر
بعد ابزار patter stamp tool را انتخاب کنید تا این ابزار رو انتخاب میکنید اون بالای صفحه قسمتی هست که یک لیست وجود داره روی مثلث لیست کلیک میکنید و مستطیل قرمز را انتخاب میکنید بعد روی قسمتی که مال مخروط بوده و میخواهیم تغییر رنگ بدیم همانند ابزار براش میکشیم
safoora55
23-07-2010, 17:36
می خوام اون نوار قرمز رو به جای نوار خاکی بذارم طوری که حالت مواجش همه جا یک دست بشه با فری ترانسفر در دو طرف خیلی کشیده میشد موج ها یک دست نبود نمیدونم خوب توضیح دادم یانه؟
جادوگر جان این کاری رو که گفتی امتحان میکنم میام خبر میدم ممنون:20:
Saeed kmss-D
23-07-2010, 19:32
سلام...
دوست عزیز،
خب این طبیعیه،ینی این عملی که شما انجام میدید، مطمئنا باعث میشه که در قسمت هایی، که گوشه ها باشه، بافت، اندازه و زاویه قسمت های دیگه مثل وسط کار رو نداشته باشه!
پیشنهاد من استفاده از پترن هست!
به این ترتیب که شما ابتدا باید طرح مورد نظر ( که همون قرمزه هست) رو به پترن تبدیل کنید!
کافیه این طرح رو انتخاب کنید ( دقت کنید که فقط خود طرح بدون اضافات انتخاب بشه )و این عمل رو با استفاده از ابزار Rectangular Marquee Tool انجام بدید! ( کلید M )
سپس از منوی Edit گزینه Define Pattern رو انتخاب کنید و اونو با اسمی ذخیره کنید.
به طرح اصلی تون برگردید و ناحیه مورد نظر که همون ناحیه خاکستری هست رو انتخاب کنید. ( فقط همون ناحیه )
از منوی باز هم Edit اینبار گزینه Fill رو انتخاب کنید. Use رو روی Pattern تنظیم کنید و سپس پترن ساخته شده رو انتخاب کنید و ... Ok!
میبینید که کل کار با اون پترن پوشش داده میشه . اما! همونطور که مشاهده خواهید کرد، الگو حالت تکرار شونده و یکدست نداره!
این دیگه مشکل از بافته و اگه میخواید نتیجه بهتری رو داشته باشید ، باید موقع ساخت پترن ناحیه انتخابی رو طوری تعریف کنید که بدونید در صورت تکرار بافت در کنار هم از طرفین، شکل پیوسته و یکدستی رو خواهید داشت!
خیلی سخت نیست، موقع انتخاب دقت کنید که قسمتی که از بالا جدا شده، مکمل قسمت پایینی باشه و همچنین از چپ و راست!
من برای نمونه کمی روش کار کردم، ببینید:
نکته : استفاده از Free Transform توصیه نمیشه!
موفق باشید♥♥♥
huti_421
23-07-2010, 23:41
ادامه :
برای ساخت پترن دقیق، بعد از انتخاب قسمتی که میخواید اون رو به پترن تبدیل کنید ( مثلا سایزش 50×50 پیکسل هست ) اون رو وارد یه پروژهی 150×150 پیکسلی بکنید، و ازش کپی بگیرید و به طرفینش بچسبونید، حالا دقیقا میفهمید که بعد از اعمال پترن کناره ها آیا با هم مچ هستن و حالت یکدستی رو دارن یا خیر
با این توضیحات مشکلات رو پیدا و در سدد رفعشون بر میاید تا به نتیجهی مطلوب برسید
safoora55
24-07-2010, 09:42
از دوستانی که راهنمایی کردن خیلی ممنونم واقعا در مورد ساخت پترن مطالب خوبی یاد گرفتم که خیلی به دردم خورد
دیشب دوباره با ترانسفرم سعی کردم واین دفعه درست شد
اول اون نوار قرمز رو اتنخاب کردم بعد transform گزینه ی warp همیشه تا اینجا میودم ولی با دسته های خودش نوار رو می کشیدم که طبیعتا بعضی جاها فشرده میشید بعضی جاها کشیده
این بار به نوار ابزار بالایی دقت کردم دیدم اونجا یک سری شکلهای از قبل تعریف شده داره توی اونا Arc رو انتخاب کردم و اندازه اش رو 68.4 انتخاب کردم قبلش هم چون می خواستم نوار سفید بالا باشه قبلا معکوس کرده بودم حالا دوباره معکوسش کردم و با فری نرانسفرم سر جایی که می خواستم گذاشتمش
حالا نتیجه ی کار این شد
خیلی ممنون از دوستان من در مورد پترم هیچی نمی دونستم که این مطالب خیلی به دردم خورد
safoora55
24-07-2010, 09:51
چرا نون من میم شد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.