مشاهده نسخه کامل
: Fusion or CM690 Advance II
sirchicco
23-07-2010, 04:02
سلام دوستان می خواستم این دو تا کیسو از لحاظ کولینگ و مقدار صدا با هم مقایسه کنیین
و یه سوال دیگه اینکه یه جایی توی فروم خوندم که دوستان گفتن گرافیک 5850 توی Fusion فقط باید تو اسلات بالایی مادربورد نصب بشه، درسته؟
در ضمن اگه دوستان کسی قیمتهای روز این 2 تا کیسو داره لطفا بگه؟
ممنون
alpha007
23-07-2010, 10:04
سلام دوستان می خواستم این دو تا کیسو از لحاظ کولینگ و مقدار صدا با هم مقایسه کنیین
و یه سوال دیگه اینکه یه جایی توی فروم خوندم که دوستان گفتن گرافیک 5850 توی Fusion فقط باید تو اسلات بالایی مادربورد نصب بشه، درسته؟
در ضمن اگه دوستان کسی قیمتهای روز این 2 تا کیسو داره لطفا بگه؟
ممنون
fusion با قیمتی حول و حوش 100 تومان و کیس advanced II هم هنوز وارد نشده ظاهرا
دریا کامپیوتر با وجدان فعلا به نفعش نیست!!!!!
فروش محصولات بنجول دیگش فعلا ارجحیت بیشتری داره
harrypotter
23-07-2010, 12:50
Advance II شاید به این زودی ها وارد نشه یا از CM690 استفاده کن یا Infinity
sina-star
23-07-2010, 14:00
از Infinity استفاده کن که قابلیت نصب 5970 رو هم داره ، حالا چه برسه به 5870 !
sirchicco
23-07-2010, 15:33
از جواب دوستان ممنون
ولی من خودم نظرم روی Fusion یا CM690 هستش حالا از دوستان اگر کسی تجربه کار با این 2 تا کیس رو داره ممنون می شم منو راهنمایی کنه الان بیشتر نگرانیم روی صدای 2 تا کیس هستش چون اون مورد نصب 5850 بر طرف شده آخه توی خود سایت GREEN دو تا 5870 قرار دادن ذاخل این کیس.
منتظر نظرات دوستان هستم
artara74
23-07-2010, 15:47
من فردا می رم دنبال فیوژن که بخرم. چند تا نکته! خودم فکر نمی کنم بتونم پیداش کنم و اگه پیدا نکردم اینفینیتی می گیرم.
فردا قراره تمام نمایندگی ها رو زنگ بزنم :31:
sirchicco
23-07-2010, 18:14
من فردا می رم دنبال فیوژن که بخرم. چند تا نکته! خودم فکر نمی کنم بتونم پیداش کنم و اگه پیدا نکردم اینفینیتی می گیرم.
فردا قراره تمام نمایندگی ها رو زنگ بزنم :31:
دوست عزیز پس من منتظر تست شما می مونم اگه Fusion گرفتین لطف کنین اینجا هم قیمت و هم در مورد میزان صداش یه مقدار توضیح بدید ، بدجوری دو دل شدم!!:41:
دوست عزیز پس من منتظر تست شما می مونم اگه Fusion گرفتین لطف کنین اینجا هم قیمت و هم در مورد میزان صداش یه مقدار توضیح بدید ، بدجوری دو دل شدم!!:41:
مطمئن باش از لحاظ صدا هیچ کدوم صدای آنچنانی ندارن شما باید ببینی کولینگ کدوم بهتره
من خودم بین infinity و fusion موندم کدومو بگیرم
sina-star
23-07-2010, 23:47
مطمئن باش از لحاظ صدا هیچ کدوم صدای آنچنانی ندارن شما باید ببینی کولینگ کدوم بهتره
من خودم بین infinity و fusion موندم کدومو بگیرم
:31: :31: :31: :31: :31:
ولی میگم بین خودمون بمونه ها :7::22:
آخه شما که به حرف ما گوش نمیکنی پس چرا نظر ما رو میپرسی ؟ :دی
harrypotter
23-07-2010, 23:53
مسلمن 690 به دلیل اینکه قن های کمتری داره صدای کمتری هم خاهد داشت. ولی نکته اینه که 690 قابلیت نصب 7 فن 12 سانتی رو داره که از این مقدار فقط خودش دو یا سه فن رو داره ولی فیوژن خودش در تمام جاهایی که براش فن تعبیه شده دارای فن هست.
اگر به صرف بین ایندو بخاین 100درصد فیوژن.
PCminister
24-07-2010, 00:09
سلام
من خودم الان Fusion دارم.
یکی از بهترین Case هایی هست که Green تا حالا وارد کرده.
به نظر من به چند دلیل کیس مناسبی هست:
1- اسمبلینگ راحت.
2- قابلیت نصب همه جور کارت گرافیک
3- قابلیت Cable Management (سیمها از پشت MB Tray رد میشن و مزاحم گردش هوای داخل کیس نمیشن)
4- قیمت مناسب (من خریدم 93)
5- قرار گیریه فنهاش شبیه Tempest هست که اونم از کیسهای مورد علاقمه!
6- خیلی خوشگله!
7- قابلیت نصب سنسور دمایی داخل کیس!
8- Front panel تقریبا کاملی داره!
9- تعداد 5 عدد HDD داخلش نصب میشه که برای همچین کیسی مناسبه.
10- دارای فیلتر های غبار گیر هست (که البته من ازشون استفاده نکردم اما اگر در تمیز کردن کیس تنبل هستید میتونه مفید باشه)
کلا به نظر من با توجه به قیمتی که داره کاملا توجیه داره.
باتشکر
PCminister
24-07-2010, 00:10
سلام
1- اسمبلینگ راحت.
3- قابلیت Cable Management (سیمها از پشت MB Tray رد میشن و مزاحم گردش هوای داخل کیس نمیشن)
6- خیلی خوشگله!
10- دارای فیلتر های غبار گیر هست (که البته من ازشون استفاده نکردم اما اگر در تمیز کردن کیس تنبل هستید میتونه مفید باشه)
باتشکر
sirchicco
24-07-2010, 02:49
سلام
1- اسمبلینگ راحت.
6- خیلی خوشگله!
باتشکر
سلام دوست عزیز
درباره همچیش گفتی به غیر از میزان صداش! رو اعصاب که نمی ره صداش؟
در مورد کولینگش یه خورده توضییح میدی؟ شما چه کارت گرافیک و سی پی یو استفاده می کنین؟ دمای داخل کیستون توی چه رنجی هستش؟
PCminister
25-07-2010, 07:47
سلام
1- به نظر من صدای فن بزرگش که روی در نصب میشه کمی زیاده اما میشه فطعش کرد.
2-الان دو تا فن جلوش نصبه. دو تا برای بیرون دادن هوا (اینا رو 24VDC نصب کردم) و یکی روی در.
2- مشخصات سیستم من:
CPU : Core i7 930
MB : BLOODRAGE
GPU: HD 4870
Ram : Crusial 6GB CL8
CPU Cooling: Hyper 212
Power : Green GB680
2- دمای داخل کیس که توسط سنسورش از جلو خنک کننده CPU اندازه گیری میشه در حد 25 تا 28 هست. (البته دمای اتاق من هم از 22 بیشتر نمیشه!)
sirchicco
25-07-2010, 13:27
الان دو تا فن جلوش نصبه
چه جوری 2 تا فن نصب کردی جلوش!؟ این که یه دونه فن بیشتر نداره جلوش!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو 24VDC نصب کردم
اینو یه خورده توضیح میدی!؟:20:( 24 ولت DC منظورته؟)
البته دمای اتاق من هم از 22 بیشتر نمیشه
دمای اتاق منم از 42 کمتر نمیشه!:31:
sina-star
25-07-2010, 14:59
اینا رو 24VDC نصب کردم 24 ولت رو از کجا پیدا میکنی ؟
احتمالا منظورشون همون 12 ولت بوده که از پاور تهیه میشه !
دمای اتاق منم از 42 کمتر نمیشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا این موقعه های سال دمای اتاق منم از این کمتر نمیشه :33:
ولی کیس Infinity کولینگش عالیه و اینجور چیزها سرش نمیشه !!!
PCminister
25-07-2010, 19:12
قسمت جلوی این کیس سه تا ODD نصب میشه و من از دوتای اونا برای نصب یک فن 12Cm استفاده کردم و قسمت سوم هم ODD را نصب کردم.
در مورد فنهای 24 ولت هم باید بگم اگه بلبرینگیش را پیدا کنید از معمولیهای 12 ولت خیلی کارایی بهتری داره.
از یه رله با بوبین 12 ولت و یک ترانس جدا با یک دیود DC ساز هم برای راه اندازی فنها همزمان با روشن شدن پاور استفاده کردم.
فقط باید مواظب باشید که این فنها نباید نزدیک HDD ها نصب بشن چون خرابشون میکنن.
KING_INFERNAL
25-07-2010, 20:02
سلام
1- اسمبلینگ راحت.
6- خیلی خوشگله!
باتشکر
دوست عزیز البته این کیس یه مشکلی هم داره و اینکه درب سی دی رام فنریش که جلوی کیس وقتی که دکمش رو میزنی و سی دی رام ریلش بیرون میاد دیگه دکمه ای وجود نداره که بزنی و درب رایتر بسته بشه و مجبوری یا هولش بدی که من زیاد حال نمیکنم با این کار یا از داخل مای کامپیوتر باید کلوز ترایش کنی تا اتوماتیک بسته بشه.
راستی شما چطور فن 212 پلاس رو نصب کردی که به فن 25 سانتیه درب بغل کیس گیر نکرد!!!!!!!!!:18:
ما که بستیم و اون میله های هیت پایپ مسی که داخلش گاز فرمیومه تا وسط پره های فن میاد و اگه سیستم روشن بشه پره ها خورد میشه و مجبور شدم فن رو در بیارم و سه تا 12 سانتی ببندم و اون چهارمی ای که نبستم هم به خاطر رو به رو بودن با سی پی یو کولر بود.....یه توضیحی هم در مورد این موضوع بدید.
آخرین نکته هم در مورد محل قرار گیریه سنسور حرارتی و هارد هست...من روی سقف و نزدیک قسمت odd بستمش و دما تو حالت عادیش که دمای اتاق خوب باشه روی 28-29 است.شما پیشنهاد میکنید سنسور کجا باشه.
هارد هم در طبقه ی یکی مونده به آخر از بالا میباشد که در معرض باد قرار بگیره و خنک باشه.
PCminister
25-07-2010, 20:36
دوست عزیز البته این کیس یه مشکلی هم داره و اینکه درب سی دی رام فنریش که جلوی کیس وقتی که دکمش رو میزنی و سی دی رام ریلش بیرون میاد دیگه دکمه ای وجود نداره که بزنی و درب رایتر بسته بشه و مجبوری یا هولش بدی که من زیاد حال نمیکنم با این کار یا از داخل مای کامپیوتر باید کلوز ترایش کنی تا اتوماتیک بسته بشه.
من قسمت پایین محفظه ODD نصبش کردم اصلا اونجا در نداره. (یه پیشنهاد: شما یکم جستجو کن حتما میتونی دریابی که وقتی درش باز شد چه جوری میشه با دکمه خودش بستش! چون میشه!)
راستی شما چطور فن 212 پلاس رو نصب کردی که به فن 25 سانتیه درب بغل کیس گیر نکرد!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که بستیم و اون میله های هیت پایپ مسی که داخلش گاز فرمیومه تا وسط پره های فن میاد و اگه سیستم روشن بشه پره ها خورد میشه و مجبور شدم فن رو در بیارم و سه تا 12 سانتی ببندم و اون چهارمی ای که نبستم هم به خاطر رو به رو بودن با سی پی یو کولر بود.....یه توضیحی هم در مورد این موضوع بدید.
فن را بیرون از کیس نصب کردم. یعنی اون طرف درب کیس پیچش کردم! و از دریچه کوچک روی همون در سیم برقش را دادم توی کیس!
آخرین نکته هم در مورد محل قرار گیریه سنسور حرارتی و هارد هست...من روی سقف و نزدیک قسمت odd بستمش و دما تو حالت عادیش که دمای اتاق خوب باشه روی 28-29 است.شما پیشنهاد میکنید سنسور کجا باشه.
هارد هم در طبقه ی یکی مونده به آخر از بالا میباشد که در معرض باد قرار بگیره و خنک باشه.
معمولا قسمت خروجی هوا میذارن که بدونن خروجی هوا از کیس چه دمایی داره اما شما میتونید اون جایی قرار بدید که دماش بیشتر براتون مهمه. حتی بعضی داخل Fin های CPU Cooler نصبش میکنن. حتی میشه روی HeatSink چسبوندش کرد.
فن را بیرون از کیس نصب کردم. یعنی اون طرف درب کیس پیچش کردم! و از دریچه کوچک روی همون در سیم برقش را دادم توی کیس!
ها ! ای که گفتی یعنی چه؟
KING_INFERNAL
25-07-2010, 23:38
من قسمت پایین محفظه ODD نصبش کردم اصلا اونجا در نداره. (یه پیشنهاد: شما یکم جستجو کن حتما میتونی دریابی که وقتی درش باز شد چه جوری میشه با دکمه خودش بستش! چون میشه!)
معمولا قسمت خروجی هوا میذارن که بدونن خروجی هوا از کیس چه دمایی داره اما شما میتونید اون جایی قرار بدید که دماش بیشتر براتون مهمه. حتی بعضی داخل Fin های CPU Cooler نصبش میکنن. حتی میشه روی HeatSink چسبوندش کرد.
ممنون
ولي در مورد بستن درب سي دي رام حتما يه توضيحي بديد.....واقعا هر جور که بگي اين دکمه رو فشار ميدم ولي هيچي نميشه...مکانيزمش چي جوري بيد
پس شما ميگي من برم سنسور رو عقب کيس و مثلا زير فن پشت کيس.... روي بدنه بچسبونم؟؟؟؟
KING_INFERNAL
25-07-2010, 23:50
ها ! ای که گفتی یعنی چه؟
منظورشون اینکه اومدن فن 25 سانتي رو از سمت بيرون کاور بغل کیس (همونجایی که حالت توری ماننده ولی از بیرون) نصب کردن و سيم چهار پینش رو از یکی از اون دو تا دريچه ي رده رده ي فانتزي موربي که روي کاور بغل کيسه رد کردن.
ولی خوب به هر حال ظاهر کیس رو خراب میکنه.
PCminister
26-07-2010, 07:55
ممنون
ولي در مورد بستن درب سي دي رام حتما يه توضيحي بديد.....واقعا هر جور که بگي اين دکمه رو فشار ميدم ولي هيچي نميشه...مکانيزمش چي جوري بيد
پس شما ميگي من برم سنسور رو عقب کيس و مثلا زير فن پشت کيس.... روي بدنه بچسبونم؟؟؟؟
وقتی درش باز میشه پشت همون دکمه که در را باز میکنه یه زائده هست که با واسطه روبروی خودش درگیر میشه و وقتی در باز هست میشه با همون بستش.
روی بدنه نه! در جریان هوای خروجی.
روی هیتسینکهای مادربرد و PWM هم میشه نصبش کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.