مشاهده نسخه کامل
: چند سوال مهم و اساسی در طراحی لوگو
sam & snake
23-07-2010, 01:58
سلام
من طراحی لوگو زیاد انجام دادم ولی الان می خوام به صورت کاملا حرفه ای وقتم رو روش بزارم و دنبال کنم و طراحی هام هم حرفه ای بشه.
1- چطوری میشه در محیط فوتوشاپ تنظیمات رو بگونه ای انجام داد که لوگویی که طراحی می کنیم به صورت وکتور باشه و هر سایزی بشه !؟ فکر می کنم برای طراحی لوگو از کارل یا ایلیستور استفاده می کنند. پیشنهاد شما برای طراحی فوتوشاپ هست یا ایلیستور ؟ چون صرفا نمی خوام یک محیط یک دست و یک رنگ باشه مثلا می خوام بعضی جاهاش روشنی و بعضی جاهاش تیره ای مثل گرادینت باشه .
2- راه های نمایش لوگو چند صورت هست ؟! من تو دیوینت ارت دیدم یکی از دوستان محمد که بچه ها همگی میشناسندش لوگوهاش همیشه با 3 نوع نمایش هست یکی فکر می کنم همین معمولی باشه یکی به صورت سه بعدی یکی به صورت وایر فریم و ... . این ها با چه نرم افزاری صورت می گیره و چند صورت می باشد ؟
3- در حال حاظر منبع اموزشی قوی در مورد اصول طراحی لوگو و قوانین یا چیزی که کمک به پیشرفت و ایجاد خلاقیت و ایده بشه داریم؟(فارسی یا خارجی فرق نمی کنه)
4- فرمت نوع تصویر لوگو باید RGB باشه CYMK ؟ چون معمولا لوگو ها هم چاپ میشن و هم مانیتور البته نه برای لوگوی یک رنگ و یک دست برای لوگویی همونطور که در مورد 1 گفتم مثل گرادیانت فکر می کنم تقریبا یک چیزی مثل لوگوی فعلی و جدید بانک ملت .
جادوگر جوان
23-07-2010, 13:37
من پیشنها د میکنم ابتدا در کورل یا ایلیستور طرح ابتدایی را بزنین به صورتی استخوان بندی را شکل بدید و بعد در فتوشاپ جلوه بهش بدید
babak_gww
23-07-2010, 14:52
سلام
من طراحی لوگو زیاد انجام دادم ولی الان می خوام به صورت کاملا حرفه ای وقتم رو روش بزارم و دنبال کنم و طراحی هام هم حرفه ای بشه.
1- چطوری میشه در محیط فوتوشاپ تنظیمات رو بگونه ای انجام داد که لوگویی که طراحی می کنیم به صورت وکتور باشه و هر سایزی بشه !؟ فکر می کنم برای طراحی لوگو از کارل یا ایلیستور استفاده می کنند. پیشنهاد شما برای طراحی فوتوشاپ هست یا ایلیستور ؟ چون صرفا نمی خوام یک محیط یک دست و یک رنگ باشه مثلا می خوام بعضی جاهاش روشنی و بعضی جاهاش تیره ای مثل گرادینت باشه .
2- راه های نمایش لوگو چند صورت هست ؟! من تو دیوینت ارت دیدم یکی از دوستان محمد که بچه ها همگی میشناسندش لوگوهاش همیشه با 3 نوع نمایش هست یکی فکر می کنم همین معمولی باشه یکی به صورت سه بعدی یکی به صورت وایر فریم و ... . این ها با چه نرم افزاری صورت می گیره و چند صورت می باشد ؟
3- در حال حاظر منبع اموزشی قوی در مورد اصول طراحی لوگو و قوانین یا چیزی که کمک به پیشرفت و ایجاد خلاقیت و ایده بشه داریم؟(فارسی یا خارجی فرق نمی کنه)
4- فرمت نوع تصویر لوگو باید RGB باشه CYMK ؟ چون معمولا لوگو ها هم چاپ میشن و هم مانیتور البته نه برای لوگوی یک رنگ و یک دست برای لوگویی همونطور که در مورد 1 گفتم مثل گرادیانت فکر می کنم تقریبا یک چیزی مثل لوگوی فعلی و جدید بانک ملت .
اینا دقیقا سوالای منم هست
کسی نمیخواد کمکی کنه؟ :11:
huti_421
23-07-2010, 18:01
سلام
1. لوگو به ذات باید وکتور یا برداری باشه تا بشه روش به راحتی مانور داد. بهترین نرمافزارها برای طراحی لوگو Adobe Illustrator و Corel Draw هستن که داخل خود این نرمافزارها، تنظیمات بیشماری برای افکت دادن به طرح وجود داره
مثلا این طرح من تماماً با Corel Draw ایجاد شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته یک روش دیگه هم اینه که تو فتوشاپ با ابزار Pen و امثالهم طراحی خودتون رو انجام بدید، که در این صورت هم باز کار شما Vector خواهد بود ( فقط اون رو باید خروجی PSD یا Tiff بگیرید )
2. کاری نداره، طرح اولیه رو با نرمافزار برداری میزنن، تو همون نرمافزار برداری بهش افکت میدن، اگه پاسخگو نبود وارد فتوشاپ میکننش و باهاش کار میکنن، یا اتود رو وارد نرمافزارهای سه بعدی ساز میکنن و روی محیط سه بعدی ویرایشش میکنن.
3. فکر نمیکنم منبع معتبری دربارهی آموزش آکادمیک طراحی لوگو وجود داشته باشه، بیشتر منابع حول محور روانشناسی رنگها، اشکال هندسی و ... مانور دادن.
تجربی دنبال کردن فکر میکنم بهترین گزینه باشه
4. شما اگه تو بحث چاپ خِبره باشید، حتی اگه وسط کار مود RGB رو به CYMK تبدیل کنید، چون رنگهای مشترک بین این دو مود رو انتخاب کردید، تفاوت رنگی رو حس نخواهید کرد.
اما اگه اینطور نیست، کافیه قبل از شروع کار، نیاز مشتری رو دقیق بشناسید، به فرض لوگو طراحی شده برای نمایش آنلاین قراره استفاده بشه، یا چاپ، بعد بر حسب کاربرد اون لوگو، اقدام به طراحی اون میکنید.
Saeed kmss-D
23-07-2010, 18:48
مثلا این طرح من تماماً با Corel Draw ایجاد شده :
مورد منکراتی داره : دی
موفق باشی♥♥♥
huti_421
23-07-2010, 23:43
به نگاه هنری به کار نگاه کن =))
babak_gww
28-07-2010, 01:05
دوستان تو یه مسابقه طراحی لوگو تو شرایط زده لوگو قابلیت حجمی شدن را داشته باشه
منظور چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.