ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل عجيب رستارت شدن پي در پي Explorer.exe و Drwatson32

djjamal
23-07-2010, 00:24
سلام دوستان الان چند روزيه نميدونم ويندوزم ويروسي شده چي شده همش وقتي روي فايل هاي تصويري ميرم اكسپلورر همون ارور مسخره Windows Explorer Has Encouraged A Problem And Need To Close رو ميده.مثلا من وقتي از روي يكي از درايو هام پوشه هري پاتر كه يك فيلم توش هست رو باز ميكنم درجا اين ارور مياد و اگه توجهي هم نكنم بعد از چند ثانيه خودش اكسپلورر رو رستارت ميكنه،چند بار گزارش ارور و دنت سند رو هم زدم ولي باز همونجوريه.البته اين مشكل همينجوري تو بعضي فايلها رخ ميده و هيچ ربطي به درايوشون و يا حجم و ... نداره.
بعضي وقتها اين ارور براي پروسه ي dr.watsion32 ظاهر ميشه و اكسپلورر هنگ ميكنه و مجبور ميشم خودم دستي با استفاده از تسك منيجر اكسپلورر رو يه بار ببندم و دوباره اجرا كنم.حتي يك ويندوز هم عوض كردم ولي بعد از نصب برنامه ها دوباره همين اتفاق پيش اومد.
من احتمال ميدم كه يه ويروسي تروجاني،روت كيتي چيزي يكي از برنامه هايي رو كه نصب ميكنم آلوده كرده.هرچند كه قبل از نصب هر چيزي آنتي ويروس رو نصب ميكنم و هميشه آپديت نگه ميدارم.
در ضمن ويندوز من ايكس پي سرويس پك3 آپديت 2010 هست كه طي 3 ماه پيش چند بار ويندوز عوض كرده بودم ولي هرگز چنين مشكلي ندارم.يك پروسه ي عجيب به نام dwwin.exe هم تو تسك منيجر مشاهده ميشه در حالي كه هيچ اثري از ويروس نيست.نه تسك منيجر نه فولدر آپشن نه نمايش فايل هاي مخفي،رجيستري و هيچ چيز ديگه اي از كار نيفتاده.
خواهشا دوستان به داد ما برسند.بي نهايت ممنون.:10:

djjamal
23-07-2010, 23:03
آقا كسي نبود يه تلنگري به مغر ما وارد كنه؟!!:31:

reza3600
27-07-2010, 08:17
به نظر من مشکل از هاردته نه ویروس.
البته فکر نکنم مشکل سخت افزاری باشه. منم گاهی این پیغام برام میاد. فکر کنم هارد کامپیوترت تا خرخره پر باشه. اگه هاردت رو دیفرگ کنی شاید درست شه.
البته این فقط یه نظر بود و برای اطمینان بیشتر بقیه بهتره نظر بدن.

shayan999
27-07-2010, 12:09
سلام دوستان الان چند روزيه نميدونم ويندوزم ويروسي شده چي شده همش وقتي روي فايل هاي تصويري ميرم اكسپلورر همون ارور مسخره Windows Explorer Has Encouraged A Problem And Need To Close رو ميده.مثلا من وقتي از روي يكي از درايو هام پوشه هري پاتر كه يك فيلم توش هست رو باز ميكنم درجا اين ارور مياد و اگه توجهي هم نكنم بعد از چند ثانيه خودش اكسپلورر رو رستارت ميكنه،چند بار گزارش ارور و دنت سند رو هم زدم ولي باز همونجوريه.البته اين مشكل همينجوري تو بعضي فايلها رخ ميده و هيچ ربطي به درايوشون و يا حجم و ... نداره.
بعضي وقتها اين ارور براي پروسه ي dr.watsion32 ظاهر ميشه و اكسپلورر هنگ ميكنه و مجبور ميشم خودم دستي با استفاده از تسك منيجر اكسپلورر رو يه بار ببندم و دوباره اجرا كنم.حتي يك ويندوز هم عوض كردم ولي بعد از نصب برنامه ها دوباره همين اتفاق پيش اومد.
من احتمال ميدم كه يه ويروسي تروجاني،روت كيتي چيزي يكي از برنامه هايي رو كه نصب ميكنم آلوده كرده.هرچند كه قبل از نصب هر چيزي آنتي ويروس رو نصب ميكنم و هميشه آپديت نگه ميدارم.
در ضمن ويندوز من ايكس پي سرويس پك3 آپديت 2010 هست كه طي 3 ماه پيش چند بار ويندوز عوض كرده بودم ولي هرگز چنين مشكلي ندارم.يك پروسه ي عجيب به نام dwwin.exe هم تو تسك منيجر مشاهده ميشه در حالي كه هيچ اثري از ويروس نيست.نه تسك منيجر نه فولدر آپشن نه نمايش فايل هاي مخفي،رجيستري و هيچ چيز ديگه اي از كار نيفتاده.

احتمالا شما از Nod استفاده می کنی. درسته؟

wordship
27-07-2010, 13:24

اگر اشتباه نکنم
شما یه ویروس گرفتین که به فیل هاتون میچسبه
مثل مبزات و یا سالیتی
شما
انتی ویروس کسپر 2011 همراه با اخرین اپدیت رو نصب کن
و اسکن کن
چون بهترین قابلیت دیسفنکت رو داره.
و میتونه فایل ویروس رو از فایل اصلیتون جدا کنه:11:

djjamal
27-07-2010, 16:51
احتمالا شما از Nod استفاده می کنی. درسته؟

بله از اسمارت سکوریتی آپدیت.در مورد ویروس هم باید بگم که پدر سالیتی و غیره رو در میارم.تنها ویروسی که تا حالا خیلی اذیتم کرده Rootkit MPHider بوده.مطمعنا ویروس اتوران ندارم.

shayan999
27-07-2010, 18:44
بله از اسمارت سکوریتی آپدیت.در مورد ویروس هم باید بگم که پدر سالیتی و غیره رو در میارم.تنها ویروسی که تا حالا خیلی اذیتم کرده Rootkit MPHider بوده.مطمعنا ویروس اتوران ندارم.

پس کاری که ورشیب گفت رو انجام بده درست میشه.

اگه کسپر سنگین بود واست نورتون یا آویرا بریز.

djjamal
28-07-2010, 10:51
سلام دوستان با کسپر 2010 تست کردم هیچ چیزی یافت نشد.در ضمن این رو هم بگم که بیش از %90 هاردم پر هست.میتونه به خاطر این هم باشه؟؟؟چون فکر نمی کنم ویروس به فیلم بچسبه.لا اقل اگر برنامه ای چیزی بود میگفتم یه چیزی مثل سالیتی هست.

reza3600
28-07-2010, 11:34
سلام دوستان با کسپر 2010 تست کردم هیچ چیزی یافت نشد.در ضمن این رو هم بگم که بیش از %90 هاردم پر هست.میتونه به خاطر این هم باشه؟؟؟چون فکر نمی کنم ویروس به فیلم بچسبه.لا اقل اگر برنامه ای چیزی بود میگفتم یه چیزی مثل سالیتی هست.

گفتم که اگر هاردت پر باشه اینجوری میشه.
در ضمن به نظر من دیفرگ کردن باعث افت کیفیت فیلم میشه. چیزی که واسه خودم اتفاق افتاده . یعنی بعد از چند بار دیفرگ کردن هارد کیفیت بعضی از فیلمهام پایین اومد.

italy2006
28-07-2010, 15:55
من با موزيلا مشكل ريستارت شدت مداوم رو دارم. كسي ميدونه علتش چيه..؟ انتي ويروس هم نصب نكردم. واقعا كلافه شدم از اين ريستهاي مداوم.

shabe.saket
01-08-2010, 00:24
مشکل از تروجان های زیادی هست که توی سیستم وجود دارن. فایل های exe آلوده شدن.
یه بار با AVG اسکن کنین هاردتونو. بعد ویندوزو از نو نصب کنین. درست خواهد شد.