ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نه ویندوز نه لینوکس بالا نمیان( اتفاق خیلی نادر )؟؟؟

mehdidll
23-04-2006, 11:24
سلام دوستان باز من مزاحم شما شدم ولی این بار بدجو اعصابم خورده
هنوز 2 روز نشده لینوکس نصب کردم ÷در ما رو در اورد . خوب من با لینوکس کار نکردم و تو ویندوز بودم بعد خاموش کردم و رفتم فوتبال نگاه کردم وقتی دو بازه سیستم روشن کردم با صفحه سیاه که چند تا ... نوشته بودو ÷ایینشم
grub> نوشه بود ظاهر شد و صفحه بوتش نیومد منم فکر کردم صفحه بوت خرب شده و با چمد تا دستور صفحه گراپ را به طور ناقص تعمیر کردم ولی به لینوکس وارد نمیشد و همون ÷یغام بالالیی میمو مد و به ویندوز وارد میشد منم رفتم تو ویندوز و درایوی که لینوکس نصب بود رو پاک کردم و لینوکس بی لینوکی حالا وفتی ری استارت کردم و با یه چیز عجیب
برخوردم اینو نوشته بود هنوز هیچی بالا نیو مده
boot grup loating2.1.0
loding wait...
erroe 17
وبعد اینا دیگه سیستم قفل میکرد و به ویندوز نرفت ؟؟؟ حالال اومدم با
fdisk / mbr رو اجرا کردم ولی بازم همون جوری بود بعد اومدم کلا درایو ویندوز ویلنوکس رو پاک کردم ولی بازم همونجوری بود وینودرو رو هم مرحله اولش همون نوار زرد رنگ رو نصب کرد ولی در مرحله بعد باز همون نوشته ها و ...
در ضمن لینوکس من روی هارد اسکازی در درایو d وویندوزم تو همون هارد اسکازی و در درایو c نصبه
خلاصه همه کارا رو که به ذهنم رسید انجام دادم حتی لینوکس رو دوباره نصب کردم که شاید بوت لودرش درست
بشه ولی بازم همون پیغام بالا میود و وارد لینوکس هم نشد
لینوکی من فدورا هستش
برای پاک کردن mbr در اسکازی دستوری هواصی مگه دار هپ
چه جوری Mbr رو پاک کنم باfdisk /mbr رو که میزدم هیچ پیغامی نمیداد (درسته بایدم نده) ولی نمیدونم چرا پاک نشده در ضمن من در موقع نصب لینوکس قبلا ÷یش فرضو لینوکس انتخاب کرده بودم میگن بهتر بوده ویندوز رو انتخاب میکردی خلاصه هیچی به عفلم دیگه نمیرسه تو رو خدا هر چه زودتر کمک کنید که وافعا کلی کار ریخته رو سرم وبگید که چی کار کنم که دفعه بهد از اینجور اتفاقات نیوفته ؟!
منتظرم
ممنون

Dash Ashki
23-04-2006, 13:55
سلام دوست عزیز
این مشکلی رو که میگی منم با
fedora core
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم و جونمو به لبم رسوند
بعد از کلی مکافات ودردسر و بالا و پایین کردن تونستم مشکلو حل کنم
راهش اینه که با یه سی دی بوت ویندوز اینکارو انجام بدی چطور؟
به این صورت در موقعی که میخواهی برای نصب ویندوز یه درایو انتخاب کنی
یکی از گزینه هات همون فایل اضافی لینوکسه که اونو بایستی
delete کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تمام

shahab47
31-05-2006, 19:38
واسه پاک کردن لینوکس وبوتر فضولش باید از داس وارد شد وتایپ کرد
fdisk/mbr
توصیه می کنم از بوتر لینوکس استفاده نکنید وکار رو دست ویندوز بگذارید
یا این که از بوتر قدیمی liloاستفاده کنید

همچنین به جای نسخه های پیشرفته میتونید از سی دی زنده لینوکس استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]