ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ای بابا چه بد شانسی!! 1310 یهو شد 0010

Nakh0d4
22-07-2010, 21:36
من داشتم با Vostro 1310 کار می کردم که یهو کام÷یوتر هنگ کرد و بعدش LCD شروع کرد چشمک زدن:41:
حالاهم که روشن میکنم چیزی نشون نمیده و داره چشمک میزنه(البته کرسر موس چند لحظه امد ولی بازم چشمک میزنه ) حتی اون چک کردن اول کام÷وتر که وقتی روشن میکنی میاد، نمیاد!
یکی کمک کنه چون که پایان نامم توشه و باید تحویل بدم:2:

Pami
22-07-2010, 21:44
LCD شروع کرد چشمک زدن ؟؟ دقیقا یعنی چی ؟ تصویر پرش داره ؟

mortezaon
22-07-2010, 21:45
سلام مشخصات سیستم و سیستم عاملت را بذار

.

Nakh0d4
22-07-2010, 22:23
LCD شروع کرد چشمک زدن ؟؟ دقیقا یعنی چی ؟ تصویر پرش داره ؟
يعني نورش كم و زياد ميشه

Nakh0d4
22-07-2010, 23:08
اقا چند لحظه پیش روشنش کردم بالا امد کلی حال کردم که درست شد ولی5 دقیقه بعد دوباره یک دفعه هنگ کرد و رزولشنش امد تو مایه های 4bit بعد که خاموش کردم روشن کردم بازم همون آشو همون کاسه و فقط یه صفحه سیاه نشون میده:31:
vostro 1310
CPU=2.5 core 2 duo
RAM=4 gig
VGA=Geforce 8400 gs
با باقی مخلفات

mortezaon
22-07-2010, 23:15
1- درایور کارت گرافیکو دوباره نصب کن
2 -اگه روشن شد این راه را امتحان کن
3- درحالی که سیستم تازه بالا میاد کلید f5 را بزن و گزینه last good.... را انتخاب کن

.

majid_3ma
23-07-2010, 16:20
سلام دوست عزیز میتونی از تست قطعات خود دل استفاده کنی (F12)؟
تو ویندوز اینطوریه یا کلا؟
اگه تو ویندوز هستش اشگال از ویندوز
اگه کلا وقتی روشن میشه اینجوریه احتمالا از فلورسنت یا های ولتاژ هستش

Nakh0d4
23-07-2010, 16:56
سلام دوست عزیز میتونی از تست قطعات خود دل استفاده کنی (F12)؟
تو ویندوز اینطوریه یا کلا؟
اگه تو ویندوز هستش اشگال از ویندوز
اگه کلا وقتی روشن میشه اینجوریه احتمالا از فلورسنت یا های ولتاژ هستش

سلام با خود تست قطعات دل چک کردم همه رو سالم نشون داد
کارت گرافیکم عوض کردم ولی دوباره امروز روشن کردم همون اتفاق افتاد
اینجوریه در واقع که میری تو ویندوز بعد هنگ میکنه (LCD هر دفعه یه کاری میکنه یه دفعه روشن خاموش میشه یه دفعه.....) بعد که با پاور مجبور میشم خاموش کنم و دوباره روشن میکنم LCD هیچی نشون نمیده و اینبار دیگه لازم نیست پاورو فشار بدم تا خاموش شه (یه اشاره کافیه)

دیگه روشن نمیشه:27:

LAPTOP SERVICE
24-07-2010, 08:24
این مشکل وسترو 1310 مربوط به خرابی کارت گرافیک است و بایستی گرافیک تعویض شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

majid_3ma
24-07-2010, 11:45
ترجیها اگه گفتن باید کارت گرافیک رو تعویض کنی این کار رو نکن یه مقدار بیشتر هزینه کن مادربرد رو تعویض کن
چون اگه گرافیک رو تعویض کنی آفتابه خرج لحیم میشه دوباره روز از نو روزی از نو(بعد از یه مدت)
دیگه هم نمیتونی فشار زیادی بیاری به دستگاه

Nakh0d4
24-07-2010, 22:26
ترجیها اگه گفتن باید کارت گرافیک رو تعویض کنی این کار رو نکن یه مقدار بیشتر هزینه کن مادربرد رو تعویض کن
چون اگه گرافیک رو تعویض کنی آفتابه خرج لحیم میشه دوباره روز از نو روزی از نو(بعد از یه مدت)
دیگه هم نمیتونی فشار زیادی بیاری به دستگاه

كلا چند در مياد؟ برم يكي ديگه بخرم ارزونتر نيست؟

majid_3ma
25-07-2010, 08:05
قیمتشو ندارم در حال حاضر ولی میدونم 100 150 واسه چیپ گرافیک میگیرند و فکر نمیکنم هم تعویض کنند میان اون چیپ قبلی رو برمیدارن و پایه هاشو ترمیم میکنند دوباره میزارن سر جاش

Nakh0d4
26-07-2010, 20:07
ميشه تست قطعات خود لپ تاپ بگه همه چيزت سالمه ولي گرافيكت مشكل داشته باشه؟
و يه سوال ديگه مشكل از فن گرافيك نيست چون روشن ميكني بعد 30 دقيقه كه هيچي نشون نميده مياد تو ويندوز و بعد 1 ساعت خراب ميشه؟

kiuq
26-07-2010, 22:03
یکی کمک کنه چون که پایان نامم توشه و باید تحویل بدم
دوست عزیز خوشبختانه مدل 1310 دسترسی به هاردش خیلی آسونه بدون کندن هیچ هولگرامی میشه فقط کافیه یه پیچ که اون پشت و وسط تنهاست رو باز کنی.
بعد هارد رو بزن به یه کامپیوتر معمولی ..
فعلا خیالت رو از بابت پایان نامت راحت کن،

Nakh0d4
12-08-2010, 21:24
اقایون مشکل من حل نشد:31:
همچنان وقتی لپ تاپو روشن میکنی هیچ چیزی رو lcd نشون داده نمیشه ولی من وقتی مانیتور pc رو بهش وصل کردم نشون میده ولی یه سری خط رو صفحه نمایش وجود داره(تقریبا مثه شکل زیر) وبعدشم صفحه مرگ ابی میادو ریست میشه وبعد از چندتا ریست میره تو ویندوز بستگی به شانس بعد از چند روز هنگ میکنه و روز از نو روزی از نو!!!!:5:
مهندسای فروم گفتن اشکال سخت افزاری و از گرافیکه
راستش من از این تعمییر کارا بیرون خوشم نمیاد همشون یه سری مفت خور بی سوادن که فقط بلدن مردمو بتیغن(اون چند نفری که من دیدم اونجوری بودن) و زورم میاد بدم بهشون تعمییر کنن و بعد 1 ماه دوباره خراب شه(هرچند اگه ادم خوبی معرفی کنید میبرم پیشش)
حالا یه سوال داشتم
من به لپ تاپم احتیاج دارم
1. برم یکی دیگه بخرمو بی خیال این شم
2.برم Pc بخرم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3.ببرم تعمییر(البته تعمییر گاهی که شماها بگیدو کار بلد باشه)
4.گرافیک اکسترنال بخرم
5.برم کلاس تعمییر لپ تاپ تا خودم درست کنم
و راهای دیگه

majid_3ma
14-08-2010, 08:33
1. برم یکی دیگه بخرمو بی خیال این شم
2.برم Pc بخرم

بستگی به کارت داره

3.ببرم تعمییر(البته تعمییر گاهی که شماها بگیدو کار بلد باشه)

بستگی به تعمیر کار هم نداره اگه از کارت گرافیکت باشه با دستگاه BGA چیپ رو تعویض هم کنند نمیتونی دیگه بهش فشاری بیاری

4.گرافیک اکسترنال بخرم

بدرد نمیخوره فعلا
هنوز کسی تو ایران ندیده

5.برم کلاس تعمییر لپ تاپ تا خودم درست کنم
و راهای دیگه

یه چند میلیونی باید هزینه کنید:31:

Nakh0d4
14-08-2010, 17:25
بستگی به تعمیر کار هم نداره اگه از کارت گرافیکت باشه با دستگاه BGA چیپ رو تعویض هم کنند نمیتونی دیگه بهش فشاری بیاری

از اول هم باهاش کار گرافیکی نمیکردم که فشار بیاد روش ولی بخاطر کارم باید روزی حدود 10 ساعت روشن باشه:31: اگه اینم فشار که برم دنبال یه چیز دیگه