ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترين گوشي براي جنگ الكترونيك ؟؟

Alireza SM
22-07-2010, 19:13
يه گوشي براي جنگ الكترونيك ميخواستم كه خودش هم مقاومت بالايي در برابر جنگ الكترونيك و همينطور هك شدن داشته باشه . دوربين و اسپيكر و مموري و ... مهم نيستن

قيمتش هم زير 400 باشه . راستي خواهشا پاكت پي سي معرفي نكنين و گوشي سيمبين باشه

arman127_18
22-07-2010, 19:19
1100 :31: pochekt pc ham nist

Alireza SM
22-07-2010, 19:46
لطفا تاپيك رو به ( مشاوره خريد گوشي ) منتقل كنين

alidata2010
22-07-2010, 20:03
1100 که به درد جنگ سخت میخوره نه الکترونیک:31:

Alireza SM
22-07-2010, 20:11
براي جنگ الكترونيك واقعا چيزي نيست ؟ حتي در بازارهاي خارج از كشور ؟

Alireza SM
22-07-2010, 22:36
تاپيك رو اشتباه زدم خواهش ميكنم منتقلش كنين به بخش مشاوره خريد گوشي تا بتونم جوابم ر بگيرم

ardalan_zapata
22-07-2010, 22:38
منظور از جنگ الکتریکی مقاومت گوشی دربرابر EMP هست ؟

RohAm Ram2
22-07-2010, 22:39
گوشی برا جنگ الکترونیک ؟!! این یکیو نشنیده بود . چه جور جنگی هست این جنگ الکترونیک با گوشی ؟!! بهتر نیست واسه این جنگ باتوم برقی استفاده کنی ؟

Amin.M.1986
23-07-2010, 08:43
JANG یا JONG ؟؟ من متوجه نشدم :31:

meisam317
23-07-2010, 16:31
شما خیلی جو گیر شدی جگ الکترونیک یعنی ایجاد اختلال در ارتباطات رادیویی و الکترونیکی دشمن

Alireza SM
23-07-2010, 19:53
خب منظور من هم همين هست ديگه .

راستي اينطور كه از سايت هاي خارجي متوجه شدم ممكن نيست گوشي هايي با سيميبن و جاوا همچين قابليتي داشته باشند و مختص سيستم عامل هاي پيشرفته تر هست .

ظاهرا من بايد پاكت پي سي بخرم .

شما خیلی جو گیر شدی جگ الکترونیک یعنی ایجاد اختلال در ارتباطات رادیویی و الکترونیکی دشمن

ميدونم جنگ الكترونيك چي هست و اين رو هم مطمعنم كه در جنگ الكترونيك فقط از لب تاپ و پي سي استفاده نميشه و قطعا از پاكت پي سي هم استفاده ميشه من دنبال يه همچين پاكت پي سي ميگردم

hoha881
23-07-2010, 20:08
حالا با کی می خوای بجنگی :47::16:؟:38:
تا چقدر می خوای هزینه کنی؟
اندروید که بر پایه لینوکس هست کم ویروس تره
سریال های درپیت هم نگاه نکن.اونا رو تو سریالاشون میزارن که ما رو بخندونن.
(مثلا هکره کل هارد طرف رو تو چند ثانیه کپی می کنه در صورتی که با حد اکثرپهنای باند و حداکثر سرعت انتقال کابل شبکه 6 ساعتی طول میکشه)

alidata2010
23-07-2010, 21:18
با کی میخوای بجنگی نکنه سرباز گمنام وطنی ما خبر نداریم :31:

farhooode
23-07-2010, 21:52
من از سال 2000 به این ور دیگه فیلم های مزخرف هالیوودی نگاه نمیکنم

AryanLand
23-07-2010, 22:39
يه گوشي براي جنگ الكترونيك ميخواستم كه خودش هم مقاومت بالايي در برابر جنگ الكترونيك و همينطور هك شدن داشته باشه . دوربين و اسپيكر و مموري و ... مهم نيستن

سلام.

خوب با این حساب که نباید پاکت پی سی باشه باید تو قسمت مشاوره خرید گوشی مطرح میکردید و تو بخش پاکت پی سی درخواست نمیدادید.:11:

Alireza SM
23-07-2010, 23:35
حالا با کی می خوای بجنگی :47::16:؟:38:
تا چقدر می خوای هزینه کنی؟
اندروید که بر پایه لینوکس هست کم ویروس تره
سریال های درپیت هم نگاه نکن.اونا رو تو سریالاشون میزارن که ما رو بخندونن.
(مثلا هکره کل هارد طرف رو تو چند ثانیه کپی می کنه در صورتی که با حد اکثرپهنای باند و حداکثر سرعت انتقال کابل شبکه 6 ساعتی طول میکشه)

هزينه تا 400 تا دلم مياد بدم ولي اگه گوشي با اين قيمت نباشه حاضرم تا 700 تومن هم بدم

آره اتفاقا از مارشال فلينكمن ياد گرفتم اينچيزا رو ( تو سريال آلياس )

با کی میخوای بجنگی نکنه سرباز گمنام وطنی ما خبر نداریم :31:

نه بابا فقط ميخوام تجربش رو داشته باشم

من از سال 2000 به این ور دیگه فیلم های مزخرف هالیوودی نگاه نمیکنم

:19:

سلام.

خوب با این حساب که نباید پاکت پی سی باشه باید تو قسمت مشاوره خرید گوشی مطرح میکردید و تو بخش پاکت پی سی درخواست نمیدادید.:11:

پست هاي بعدي نوشتم كه بايد پاكت پي سي باشه :46:

Alireza SM
24-07-2010, 10:53
يعني با 700 تومن هم نميشه چيزي گير آورد ؟ :19:

mohammad8711
24-07-2010, 17:12
تا جایی که من فهمیدم شما یه گوشی می خوای که با زدن یک دکمه بتونی : سیستم ارتباطی دشمن رو هـک کنی ، مسیر موشک های دشمن رو تغییر بدی ، کنترل ماهواره های نظامی دشمن رو بدست بگیری و ....
نه داداش از این خبر ها نیست !
یه نگاهی به این بنداز شاید به دردت بخوره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

RohAm Ram2
24-07-2010, 22:58
خب منظور من هم همين هست ديگه .

راستي اينطور كه از سايت هاي خارجي متوجه شدم ممكن نيست گوشي هايي با سيميبن و جاوا همچين قابليتي داشته باشند و مختص سيستم عامل هاي پيشرفته تر هست .

ظاهرا من بايد پاكت پي سي بخرم .

ميدونم جنگ الكترونيك چي هست و اين رو هم مطمعنم كه در جنگ الكترونيك فقط از لب تاپ و پي سي استفاده نميشه و قطعا از پاكت پي سي هم استفاده ميشه من دنبال يه همچين پاكت پي سي ميگردم

خب چرا لپ تاپ یا نوت بوک یا تبلت پی سی نمیخری ؟

SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 14:07
ت قسمت آخر سریال فرار از زندان رو نگاه کن شاید یه چیزایی دستگیرت شد:20:

tiyam 01
05-08-2010, 20:05

پس چرا اومدی تاپیک پاکت پی سی

andrewlachina
07-08-2010, 13:33
دوست عزیز چیزی که شما میخواهی در بازار وجود ندارد . من چند بار در فروم داخلی موتورولا چیزهای در باره یک نوع پاکت پی سی با سیستم عامل مبتنی بر هسته یونیکس شنیدم که برای نیروهای نظامی و امنیتی امریکا طراحی و ساخته شده بود ولی کسی چیز بیشتری در باره مشخصاتش نمیدانست یا اگر میدانست مجاز به افشایش نبود مقاومت در برابر emp هم از برای وسایل بیسیم غیر ممکن است . اگر ولی گوشی امن میخواهی سری A موتورولا امنترین مدلهای گوشی هستند . موفق باشی .

Alireza SM
01-09-2010, 21:37
پس چرا اومدی تاپیک پاکت پی سی

بعدا كه دوستان گفتن بايد پاكت پي سي بگيري منم نظرم عوش شد .

دوست عزیز چیزی که شما میخواهی در بازار وجود ندارد . من چند بار در فروم داخلی موتورولا چیزهای در باره یک نوع پاکت پی سی با سیستم عامل مبتنی بر هسته یونیکس شنیدم که برای نیروهای نظامی و امنیتی امریکا طراحی و ساخته شده بود ولی کسی چیز بیشتری در باره مشخصاتش نمیدانست یا اگر میدانست مجاز به افشایش نبود مقاومت در برابر emp هم از برای وسایل بیسیم غیر ممکن است . اگر ولی گوشی امن میخواهی سری A موتورولا امنترین مدلهای گوشی هستند . موفق باشی .

نه من گوشي ميخوام كه باهاش حمله كنم

alidata2010
01-09-2010, 21:41
به چی میخوای حمله کنی:31: 1100 برای حمله خوبه حکم گوشت کوب رو داره باهاش میتونی به دشمن حمله کنی :31:

L.A.M.P.A.R.D
01-09-2010, 21:49
صاایران بهتره :دی

natani
10-09-2010, 00:18
توی کل این پاسخ ها فقط دو تا 3 تاش مفید بودن!!!
...
ببین عزیز
یکم مطالعه نظامی کن خب!
کلا فرکانس رادیویی موبایل با بیسیم و موشک و... فرق داره!
نمی شه نویز انداخت چه بسه کنترلشون کرد یا...
فقط مثلا بتونی با پاکت پیسی دستگاه دیگری رو کنترل کنی که اون کار اصلیش کنترل موشک هست مثلا!!!
شما توج کن حتی فرکانس و طول موج بیسیم های نیروی هوایی با نیروی زمینی متفاوته! (البته فقط یک نفر تو دنیا تونسته از بیسیم تانک با خلبان هواپیما به طور >>مستقیم<< صحبت کنه : شهید صیاد شیرازی!)
بهتر یکم در مورد جنگ الکترونیک بیشتر بخونی!!! دستگاهای جنگ الکترونیک بسیار قوی و پیشرفته هستند و اکثرا توسط خودرو یا هواپیما جاب جا میشن......
...
کلا بیخیال موبایل شو! فقط برا -- شبکه های وایرلس می تونی ازشون استفاده کنی!
با سپاس

saeed-d
19-09-2010, 10:29
نه من گوشي ميخوام كه باهاش حمله كنم

با عرض معذت از دوست عزیز
شما به جای اینکه همه رو سر کار بزاری و پست های خودتو افزایش بدی بهتر بود یه سری به افغانستان بزنی و دو سه تا کلاش و ژ3 میگرفته و خودتو و مارو راحت میکردی.
ممنون:31:

ashkan_g00dboy
08-10-2010, 17:42
توی کل این پاسخ ها فقط دو تا 3 تاش مفید بودن!!!
...
ببین عزیز
یکم مطالعه نظامی کن خب!
کلا فرکانس رادیویی موبایل با بیسیم و موشک و... فرق داره!
نمی شه نویز انداخت چه بسه کنترلشون کرد یا...
فقط مثلا بتونی با پاکت پیسی دستگاه دیگری رو کنترل کنی که اون کار اصلیش کنترل موشک هست مثلا!!!
شما توج کن حتی فرکانس و طول موج بیسیم های نیروی هوایی با نیروی زمینی متفاوته! (البته فقط یک نفر تو دنیا تونسته از بیسیم تانک با خلبان هواپیما به طور >>مستقیم<< صحبت کنه : شهید صیاد شیرازی!)
بهتر یکم در مورد جنگ الکترونیک بیشتر بخونی!!! دستگاهای جنگ الکترونیک بسیار قوی و پیشرفته هستند و اکثرا توسط خودرو یا هواپیما جاب جا میشن......
...
کلا بیخیال موبایل شو! فقط برا -- شبکه های وایرلس می تونی ازشون استفاده کنی!
با سپاس

اوووووووووووه
مگه چی کار داره.هنوز خدمت نرفتی نه؟
ما تو خدمت فرکانس بی سیم تاکسی بانوان رو گرفته بودیم و کلی اذیتشون می کردیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فرکانس هواپیما هم داشته باشی به راحتی می تونی باهاش ارتباط برقرار کنی.
این حرفا رو جای دیگه نزن که هر هر بهت می خندن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرت برای چی تو هواپیما نمی ذارن از گوشی موبایل استفاده کنی؟
برو اول خودت مطالعه کن بعد برا دیگران نسخه صادر کن.آفرین پسر

Apachi
08-10-2010, 20:59
احتمالآ 24 تماشا میکنید:5:

ولی اطلاعتی که من در این باب دارم
اگر مقصودتون ابزاری هست که بتونید به Device های دیگه نفوذ کنید ، شما نیاز به یک دستگاه با ساپورت کامل virtual terminal connection دارید از طریق پروتکل ارتباطی تل نت میشه پورت های مختلف رو شبیه سازی کرد ولی برای این شبیه سازی نیاز به مبدل ها خاص دارید معمولآ هکرها مبدل های چند منظور ساحتن برای این موارد
بعد از کانکت شدن به تل نت نیاز به الگوریتم و استاندارد مختلف دارید که داده ها یencrypt شده یا کد دار را خورد کنند یعنی بک جور مهندسی معکوس باید کد های موازی را شناسایی و مابقی سگمنت ها رو به اطلاعت خوانا تبدیل کنه

هرچقدر سیستم عامل سبک تر باشه عملیات دیکود کردن سریع تر هست پس شما نیاز به یک سیستم عامل بسیار سبک و سخت افزار کامل دارید , بر حسب دانشی که دارید میتونید از ابزار های زیر استفاده کنید..
Neo FreeRunner,Neo 1973 شرکت Fic , و ,Moto a1600 , Moto a1200 motorola a630 , Samsung Qtopia,nuvifone G60

Alireza SM
20-12-2010, 15:46
بچه ها م حاضرم تا يه ميليون تومن هم خرج كنم . كسي پيشنهاد جديد نداره ؟

seyyedi
27-01-2011, 20:34
دوستان سلام
من خيلي توي مخابرات سر در نميارم
ولي اگه بخواي ecm كني خيل راحت eecm ميشي
ژولت رو هم دور نريز
چيزي گيرت نمياد
مگه اينكه شبكه خاصي رو با سيستم خاصي مخصوص براي شما پياده سازي كنن
خيلي ژول داري بايد سفارش بدي تا برات بسازن ولي باز هم تنكنولوژزي بالا در اختيار شركت تجاري و اقتصادي نيست
اون شركتي هم كه داره به شما نميده

ما تو خدمت فرکانس بی سیم تاکسی بانوان رو گرفته بودیم و کلی اذیتشون می کردیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فرکانس هواپیما هم داشته باشی به راحتی می تونی باهاش ارتباط برقرار کنی.آخه عزيز من موج، طول داره
انرژي خاص خودش داره
هواپيما با بيسيم تاكسي كلي فرق داره
آره بيسيم تاكسي رو اگه الكترونيك ومخابرات بلد باشي ميشه با دستكاري توي واكي تاكي يه كاريش كرد كه البته دعا كن نگيرنت
ولي فكر كردي مثلا ميشه رادار awg تامكت رو به اين آسونيا زد
اگه ميشد كه ميراژ هم مي تونست
اگه ميشه كه بگو منم ياد بگيرم دو دقيقه وقت بزارم پارازيت بندازم روي هارپ

علي علي