مشاهده نسخه کامل
: رسم مثلث
سلام
می خواستم بدونم چطور میشه در فتوشاپ مثلث رسم کرد ؟:31:
در یک طرحی باید 2 تا مثلث روی هم قرار بدم که خیلی مهم هست کاملا منتظم و به یک اندازه باشند
و بشه با blendig options روشون کار کرد تا به اون شکلی که می خوام برسن
ممنون
با سلام...
مانند شکل عمل کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
ممنون داداش
من مثلث توی خالی نیاز دارم
منظورم این که مثلث قطر داشته باشه و داخلش هم خالی باشه و اینکه بشه قطرش رو تغییر داد
ولی این custom shape به کارم نمیاد
من 2 روزه دارم به custom shape ها ور میرم اما نمیشه
:41:
اون مثلثه که توش خالی و قطر داره...نمیشه قطرش رو تغییر داد
اونی هم که تو پر هست رو باید داخلش یک مثلث دیگه ایجاد کنم چه بایک مثلث چه با polyganol lesso
شکل کاملا منظم که ضلع های مثلث سفید داخلی با مثلث بزرگ محاطی موازی باشه در نمیاد
چه راه دیگه ای دارین؟:20:
با سلام...
مانند شکل عمل کنید
موفق باشید
جالب بود.قربون ایران برم چقدر زود CS5 فراگیر شد:31:
ممنون داداش
منظورم این که مثلث قطر داشته باشه و داخلش هم خالی باشه و اینکه بشه قطرش رو تغییر داد
:41:
اونی هم که تو پر هست رو باید داخلش یک مثلث دیگه ایجاد کنم چه بایک مثلث چه با polyganol lesso
شکل کاملا منظم که ضلع های مثلث سفید داخلی با مثلث بزرگ محاطی موازی باشه در نمیاد
چه راه دیگه ای دارین؟:20:
سلام
من اصلا متوجه منظورتون نشدم! تا اونجا که من یادمه مثلت قطر نداشت! ! :18:
اما همون شیپ ها رو هم میشه کوچک یا بزرگ کرد از طریق Edit > transform یا کلید ترکیبی (Ctrl + T)
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم :11:
جادوگر جوان
22-07-2010, 22:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه راه دیگه ای دارین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون از قطر چیه؟
منظورتون ضخامت اضلاع هستش؟
اگه اره شما میتونید همون مثلث custom shape را انتخاب کنید . روی لایه ایجاد شده ctrl ا بگیرید و کلیک کنید مثلث انتخاب میشود
حالا دکمه دلیت را فشار بدید تا لایه حذف شود ولی هنوز ناحیه همون مثلث انتخاب شده هست
یک لایه جدید ایجاد کنید یکی از ابزارها انتخابگر را انتخاب کنید
روی ناحیه مثلث اانتخابی راست کلیک کنیدو گزینه stroke را انتخاب کنید و در قسمت Width ضخامت اضلاع مثلثتون رو وارد کنید
اگر کار پایان گرفت و از ابعادش خوشتون نیومد ctrl + T را بگیرید و ابعاد را تغییر بدهید
huti_421
23-07-2010, 01:01
عرضم به حضور شریفتون، من یه مطلب قدیم گذاشته بودم که میشد مثلث قائم الزاویه با استاندارد 2 و 2 و رادیکال 2 رو با ابزار Select ایجاد کرد که این لینکشه :
حالا اگه مد نظرتون همینه که فبه المراد، اما اگه این نیست، شما تا آخر پیش برید و بعد از اون با ابزار Free Transform Selection از منوی Select شکل مثلثتون رو به دلخواه تغییر بدید
بعد از اون نوبت به رنگ کردن مثلث میرسه که میتونید یا اون رو کاملا رنگ کنید، یا اینکه از منوی Edit گزینه ی Strock رو بزنید و بر حسب پیکسل، قطر اضلاع رو انتخاب و ok کنید، به همین سادگی
با این روش مثلثی با هر ابعادی که تمایل داشتین و البته دقیق، میتونید بکشید
بازم مشکلم حل نشد
(اول بگم که منظورم از قطر همون ضخامت ضلع هست:31:)
منظورتون از قطر چیه؟
منظورتون ضخامت اضلاع هستش؟
اگه اره شما میتونید همون مثلث custom shape را انتخاب کنید . روی لایه ایجاد شده ctrl ا بگیرید و کلیک کنید مثلث انتخاب میشود
حالا دکمه دلیت را فشار بدید تا لایه حذف شود ولی هنوز ناحیه همون مثلث انتخاب شده هست
یک لایه جدید ایجاد کنید یکی از ابزارها انتخابگر را انتخاب کنید
روی ناحیه مثلث اانتخابی راست کلیک کنیدو گزینه stroke را انتخاب کنید و در قسمت Width ضخامت اضلاع مثلثتون رو وارد کنید
اگر کار پایان گرفت و از ابعادش خوشتون نیومد ctrl + T را بگیرید و ابعاد را تغییر بدهید این راهی که گفتیم رو رفتم ولی اونجا که باید ضخامت اضلاع رو در width وارد کنم
اونجا اعداد مختلف رو که وارد می کنم تا مثلث بدون ضخامت میاد یا وقتی عدد از یک مقداری بزرگ باشه ضخامت اولیه مثلث ظاهر میشه
درواقع بین 2 حالت بدون ضخامت و ضخامت اولیه فقط تغییر می کنه....
راه دومی که دوستمون گفت هم نشد
ببینید
من این مثلث رو رسم کردم خوب :20:
حالا برای اینکه قطر ضلعش رو بتونم کم کنم چیکار کنم بدون اینکه اندازه کلی مثلث تغییر کنه(یعنی ctrl+t بدرد نمی خوره):19:
mortezaon
23-07-2010, 13:46
فتوشاپ یه سری محدودیت ها برای کشیدن شکل های برداری داره
خود کمپانی آدوبی برای فروش محصولات خود آنها را بخش بندی کرده
برای مثلا امکانات ترسیمی vector در فتوشاپ خیلی کمه در عوض اگه شما طالب یه همچین کارایی تو گرافیک هستین می تونید برید نرم افزار Adobe Illustrator را جدا گانه بخرید
این سیاست کاری این گونه کمپانی ها هست در راستای تخصصی کردن نرم افزار ها و فروش جداگانه اینها
همه این محدودیت ها در نرم افزار Adobe Illustrator
یا در نرم افزار corel draw یا freehand برداشته شده
من خودم از کورل استفاده می کنم
تمامی این کارها را در کورل به سادگی میشه انجام داد ولی در فتوشاپ مصیبته
.
جادوگر جوان
23-07-2010, 14:23
حالا برای اینکه قطر ضلعش رو بتونم کم کنم چیکار کنم بدون اینکه اندازه کلی مثلث تغییر کنه(یعنی ctrl+t بدرد نمی خوره)
مثلث داخل را انتخاب کن و اونو بزرگتذش کن
قسمت سفید رنگ پس زمینه هست
با lesso هم که انتخاب کردم بعد ctrl+t زدم و بزرگش کردم ولی قسمت انتخاب شده بزرگ شد نه مثلث سفید:(
منظم هم بزرگ نمیشه
از روی ضلع مثلث با ابزار polygonal lasso یک مثلث دیگه انتخاب کن بعد کلید delete رو بزن تا قسمت های اضافی اضلاع پاک بشه
جادوگر جوان
23-07-2010, 15:05
قسمت سفید رنگ پس زمینه هست
با lesso هم که انتخاب کردم بعد ctrl+t زدم و بزرگش کردم ولی قسمت انتخاب شده بزرگ شد نه مثلث سفید:(
منظم هم بزرگ نمیشهخوب اولا برای اینکه منظم بزرگ بشه shift را بگیرید و درگ کنید
وقتی ناحیه انتخابی بزرگ شد ابزار سطل رنگ را بردارید و با رنگ سفید اون منظقه را رنگ کنید
یا همون طور که پدرام جان گفتن
از روی ضلع مثلث با ابزار polygonal lasso یک مثلث دیگه انتخاب کن بعد کلید delete رو بزن تا قسمت های اضافی اضلاع پاک بشه
انجام بدید
huti_421
23-07-2010, 17:52
مشکل روشی که من گفتم چیه ؟ :دی
سلام
عزیزان لطف کنین اگه براتون مقدوره در این مورد کمکم کن.
عکسهایی دارم اسکن شده از 14 سال پیشه که برام خیلی مهمن و میخوام درستشون کنم میشه کمکم کنین. (عکسهای عروسیمه) آخه خیلی بی کیفیته هرچند هم با رزولیشن بالا اسکن میکنم فایده نداره. ضمناً PSD های جالبی هم ندارم چیزی که پسندم بود مال 90 روز پیش از unicef عزیز بود. اگه لطف کنین به من بگین چه کنم ممنون میشم. ایمیل من roya_tanhayshab@yahoo.com منتظرم.
جادوگر جوان
26-07-2010, 13:31
لطفا درخواستتون رو در تاپیکی جدا مطرح کنید+ اینکه دقیقا بفرمایید چه کمکی باید بهتون بکنیم
کیفیت عکساتون پایینه یا میخواهید بر روی عکسهاتون طرح خاصی ایجاد کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.