ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربی یا فنی و حرفه ای؟مسله این است

darkdream2012
22-07-2010, 18:46
سلام
راستش من موندم سر دوراهی من خودم دوست دارم دامپزشک بشم (نخندید ها بلاخره اینم یه رشته ای که من دوست دارم) اما برادرم میگه همهی دختر درس خون ها رفتن تو تجربی و کنکورش سخته و نمیتونی طاقت بیاری و .... خلاصه خوانوادم کاری کردن که به خودم گفتم برم رشته کامپیوتر یه چندوقتی با خودم کلنجار رفتم دیدم نههههه نمیتونم از فکر دامپزشکی بیام بیرون حالا میخام شما کمکم کنید
1.حداقل رتبه ای که میتونه بره تو رشته دامپزشکی چقدره؟
2. آیا این صحت داره که میگن همهی دختر درس خوان هها میرن تجربی و شانست خیلی کمه؟

ممنون

darkdream2012
22-07-2010, 21:23
کسی جواب نمیده؟من فردا باید برم انتخاب رشته کنم

steps
22-07-2010, 22:18
به حرف بقیه فقط به عنوان یک پیشنهاد نگاه کن و ببین خودت چطوری راحتی.
من خودم تجربی خوندم که بهش علاقه داشتم در صورتی که همون موقع بهم گفتن برو فنی و تجربی به دردت نمی خوره اما من تجربی خوندم و العان هم از انتخابم هم خوشحالم اما چون به رشته های دانشگاهیش علاقه نداشتم کنکور ازادم رو زیر شاخه ریاضی دادم.(البته چون تو این 2 سال دیدم به زندگی عوض شد با رشته های دانشگاهیش حال نمی کنم و گرنه من به میکروبیولوژی و شیمی نفت علاقه داشتم)

ardalan_zapata
22-07-2010, 22:23
سلام
یه نصیحتی به شما میکنم
اگر درس خوندن شما متوسط به بالا هست حتما برو تجربی که برد کردی
فنی اونم کامپیوتر اصلا ترکیب خوبی نیست دیگه پیش دانشگاهی برداشته شده و هنزستان و دبیرستان هر دو سه سال طول میکشه
فقط فرفشون تو کنکوره
درسته که کنکور تجربی سخت تره ولی خوب اگر قبول شدی میتونی مستقیم بری برای کارشناسی ولی اگر رفتی فنی یک کنکور باید برای کاردانی بدی و دو سال بخونی دوباره یه کنکور سخت تر ( از کنکور تجربی سخت تر ) باید بدی تا برای کارشناسی بخونی
پایه ریاضی به شدت ضعیف میشه و توی دانشگاه کم میاری
بازم نظر من اینه شما حتما برو تجربی و اشتباهی که من کردم رو نکن
منم پسر عمم خیلی اصرار میکرد که برم دبیرستان ولی به حرفش گوش ندادم و .... رفتم فنی الان تو دانشگاه واقعا دارم میبنیم که سطحم خیلی بالاتر هست و جای من اینجا نیست و همین عذابم میده.

Mr.K2
22-07-2010, 22:39
آقـــــــا نکنی این کاروها ، برو تجربی حتما ، فنی مال دهه 60 بود ،الان دیگه دورش تموم شده ، اشتباهه مــــــــــــــــــــــــ ا رو نکنیا اصلا ، من خیلی دلم پره و پشیمونم ، برو تجربی حتما که زندگیت بهتر میشه .. گول پیش دانشگاهی نداشتن و اینا رو نخور اصلا ...

mortezaon
23-07-2010, 00:30
سلام
راستش من موندم سر دوراهی من خودم دوست دارم دامپزشک بشم (نخندید ها بلاخره اینم یه رشته ای که من دوست دارم) اما برادرم میگه همهی دختر درس خون ها رفتن تو تجربی و کنکورش سخته و نمیتونی طاقت بیاری و .... خلاصه خوانوادم کاری کردن که به خودم گفتم برم رشته کامپیوتر یه چندوقتی با خودم کلنجار رفتم دیدم نههههه نمیتونم از فکر دامپزشکی بیام بیرون حالا میخام شما کمکم کنید
1.حداقل رتبه ای که میتونه بره تو رشته دامپزشکی چقدره؟
2. آیا این صحت داره که میگن همهی دختر درس خوان هها میرن تجربی و شانست خیلی کمه؟

ممنون

سلام
اولا دامپزشکی خیلی باحاله اگه علاقه داشته باشی که داری
یکی از دوستانم پارسال دامپزشکی ارومیه قبول شد دانشگاه آزاد
این درصد ها حدودی هستند
زبان 66 ادبیات 70 عربی 55
دین و زندگی 80
زیست 80 شیمی 70 فیزیک 30
در ضمن این رشته تا اونجایی که دوستم تعریف کرد پسرونه هست و هر 60 نفر ورودی اون سال همه پسر بودن که خود به خود شانس بولیتو بیشتر می کنه

.

sheflton
23-07-2010, 03:46
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام . دوست گرامی فقط و فقط دنبال علاقت برو به چند سال بعد فکر کن که بعد از فارغ التحصیلی افسوس رشته ی مورد علاقت رو خواهی خورد . من عاشق الکترونیک بودم ولی نمرم نرسید و سال دوم رو تجربی خوندم تو اون سال انقدر درس خوندم که سال سوم تغییر رشته دادم و رفتم ریاضی و الان خدارو هزاران مرتبه شکر دارم الکترونیک میخونم .

darkdream2012
23-07-2010, 09:45
ممنون از همه دوستان گل دیگه تصمیمم رو گرفتم برم تجربی و از همین الان برم کلاس کنکور حالا شما میگید برم قلمچی یا گاج؟آخه یه موسسه تو اصفهان هست میگه ما تضمین میکنیم رتبت زیر 100 بشه و اگه نشد نصف پولتو پس بگیر و....... به نظرتون راست میگن؟

darkdream2012
23-07-2010, 17:46
ممنون از همه دوستان گل دیگه تصمیمم رو گرفتم برم تجربی و از همین الان برم کلاس کنکور حالا شما میگید برم قلمچی یا گاج؟آخه یه موسسه تو اصفهان هست میگه ما تضمین میکنیم رتبت زیر 100 بشه و اگه نشد نصف پولتو پس بگیر و....... به نظرتون راست میگن؟
به این سوال هم اگه جواب بدید ممنون میشم

fanoos1
23-07-2010, 17:50
از هر دو شاخه میتونی به مقصودت یعنی کارشناس دامپزشکی برسی،اما
اما در تجربی 3 سال زجر میکشی و به یه کنکور نسبتا اسان به مقصودت میرسی،ولی در هنرستان 2 سال حال میکنی و بعد با یه کنکور بسیار اسان وارد کاردانی میشی و سپس باید یه کنکور سخت به نام کاردانی به کارشناسی رو بدی و بعد به مقصودت برسی
!!!
عقل کدوم رو میگه؟

darkdream2012
23-07-2010, 21:43
از هر دو شاخه میتونی به مقصودت یعنی کارشناس دامپزشکی برسی،اما
اما در تجربی 3 سال زجر میکشی و به یه کنکور نسبتا اسان به مقصودت میرسی،ولی در هنرستان 2 سال حال میکنی و بعد با یه کنکور بسیار اسان وارد کاردانی میشی و سپس باید یه کنکور سخت به نام کاردانی به کارشناسی رو بدی و بعد به مقصودت برسی
!!!
عقل کدوم رو میگه؟
یهنی میشه از کامپیوتر بیام دامپزشکی؟
راستی من دنبال دکترای دامپزشکی هستم نه کارشناسی:46: