مشاهده نسخه کامل
: بررسی دوربین جدید Panasonic Lumix DMC-FZ40 & FZ100
چرا مسئولین سایت سوال من رو در سایت قرار نمیدهند ؟
کی میدونه fz100 ,fz40 تو امارات چنده ؟
mohsen_613
06-01-2011, 20:20
بالاخره fz100 رو برای یکی از دوستام خریدم دوربین خوش دستیه خیلی ازش خوشم اومد تو منوش هزار تا تنظیمات داره که میشه دستی تنظیمش کرد.بعد امتحانام منم یکی سفارش میدم چون با این پولی که دارم نمیتونم یک دوربین حرفهای با لنز خوب بگیرم لنز خوب 28-300 کنان حدودا 2600000تومنه که اصلا حتی نمیتونم به خریدش فکر کنم.
fz100 رو از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با 15ماه گارانتی بانیان الکتریک و یک 3پایه 600تومن برای دوستم خریدم برخلاف سایت گرون فروش digikala که بدون گارانتیشو از این گرون تر میده
کلا digikala خیلی کالاهاشو گرون تر میده مثلا همین sony hx5 چینی رو حدودا زده 400 تومن که نمایندگی سونی ژاپنیش با گارانتیشو میده 430تومن که سریال یکیشو برداشتم زدم تو سایت واقعا مال ژاپن بود
tirdad_60
06-01-2011, 22:00
کلا خرید از سایتها برای دوستان تهرانی که دسترسی آسون به بازار دارند توصیه نمیشه
اما گاهی درشهرستانها از همین سایتهای گران فروش هم گرانتر میفروشند
سلام من بلاخره دوربین fz 100 رو خریدم البته جمعه به دستم میرسه امیدوارم انتخاب خوبی باشه الان درگیر امتحاناتم بعد از امتحانات تست میکنم نتایج رو میگم به دوستان فعلا بای :20:
H@di Soft
13-01-2011, 00:22
سلام من بلاخره دوربین fz 100 رو خریدم البته جمعه به دستم میرسه امیدوارم انتخاب خوبی باشه الان درگیر امتحاناتم بعد از امتحانات تست میکنم نتایج رو میگم به دوستان فعلا بای :20:
مبارک باشــــــــــــــه ... ایشالا لنزش واست بچرخه :8:
khozestaniam
13-01-2011, 12:15
مبارک باشــــــــــــــه ... ایشالا لنزش واست بچرخه :8:
هادی لنز fz100 نمیچرخه ایشالا براش عقب جلو بشه:10::31::11:
هادی لنز fz100 نمیچرخه ایشالا براش عقب جلو بشه:10::31::11:
اون عقب جاویی که شما میفرمایید هم در اثر چرخش موتور و چرخدندهای اونه
وگرنه لنز که خودش عقب جلو نمیشه
پس چرخش لنز هم درسته :21:
:5::40:
khozestaniam
13-01-2011, 20:30
اون عقب جاویی که شما میفرمایید هم در اثر چرخش موتور و چرخدندهای اونه
وگرنه لنز که خودش عقب جلو نمیشه
پس چرخش لنز هم درسته :21:
:5::40:
اقا ما تسلیمیم:42::33:
mohsen_613
15-01-2011, 21:04
مبارکه ایشالا که عکسای به یاد موندنی باهاش بگیری
چند خریدی؟ از کجا خریدی؟
saeed-21
18-01-2011, 15:49
سلام
من میخوام fz100 یا sx30 بخرم
ولی مرددم کدوم رو بخرم از طرفی کیفیت فیلم برداری fz100 و حجم کم اونها خیلی خوبه از طرف دیگه به نظرم توی عکس هایی که دیدم نویزش از sx30 بیشتره ؟
کدوم بهتره ؟ آیا نویز fz100 بیشتره ؟
امکانات عکس برداری توی کدوم بیشتره یا کدوم عکس های باکیفیت تری میندازه ؟
ممنون
BLACK-BLACK
19-01-2011, 09:28
دوستان سلام.
میخاستم بدونم این دوربین امکان اضافه کردن لنز قویتر رو داره یانه؟
سلام
ولی مرددم کدوم رو بخرم از طرفی کیفیت فیلم برداری fz100 و حجم کم اونها خیلی خوبه از طرف دیگه به نظرم توی عکس هایی که دیدم نویزش از sx30 بیشتره ؟
ممنون
FZ100 دوربین خوبیه منم به ریوهایی که دیدم ظاهرا کمی نویزشون زیاده که اونم بخاطر پیکسل بالاست
دوستان سلام.
نه نداره این مدلها رو SLrlik میگن و امکان تعویض لنز نداره:20:
سلام
ممنون
سلام
بدون شک fz100 امکانات بیشتری داره ،نویز هم باید توی یک سطح باشه (برای هردو)
من fz100 رو انتخاب میکنم اما سخته از لنز جالب کنن گذشت 4.3/150.5mm
دوستان سلام.
بله ، یه لنز دیگه روی لنز موجود سوار میشه
:40:
BLACK-BLACK
19-01-2011, 22:40
سلام
بدون شک fz100 امکانات بیشتری داره ،نویز هم باید توی یک سطح باشه (برای هردو)
من fz100 رو انتخاب میکنم اما سخته از لنز جالب کنن گذشت 4.3/150.5mm
بله ، یه لنز دیگه روی لنز موجود سوار میشه
اونوقت زوم اپتیکالشم قاعدتا بالاتر میره دیگه؟ کیفیت تصویرش چطور؟
میشه یه عکسی قیمتی چیزی ازین لنز بذارید؟
آقایون، خانوما...... خرید این دوربین + برادر کوچیکش ینی fz40 با گارانتی بانیان یه اشتباه محضه.
قیمت جهانی fz100 و fz40 به ترتیب 375$ و 300$ هس. حالا این بی همه چیزا دارن با گارانتی درپیطیشون 610هزار و 525 هزار به مصرف کننده میدن. خیــــــــــلی نامـــــــــــردیه.
بیــایید این شرکتو بــــایکـــــــــــــــــ ـوت کنیم.
اونوقت زوم اپتیکالشم قاعدتا بالاتر میره دیگه؟ کیفیت تصویرش چطور؟
میشه یه عکسی قیمتی چیزی ازین لنز بذارید؟
بله شاید تا دو برابر
آقایون، خانوما...... خرید این دوربین + برادر کوچیکش ینی fz40 با گارانتی بانیان یه اشتباه محضه.
قیمت جهانی fz100 و fz40 به ترتیب 375$ و 300$ هس. حالا این بی همه چیزا دارن با گارانتی درپیطیشون 610هزار و 525 هزار به مصرف کننده میدن. خیــــــــــلی نامـــــــــــردیه.
کلا دوربین تو ایران اینه اینم یکیش :41:
بقول دوستمون متاسفانه تو ایران اینجوریه ولی این بانیان دیگه نوبرشو اورده
بعضی از دوربینهاش دو برابر قیمت جهانی رو داره که ادم شاخ در میاره :18::4:
بیچاره اونایی که از قیمتها خبری ندارن و میرن میخرن :20:
mohsen_613
26-01-2011, 15:11
امتحانام تموم شد بالاخره منم fz100 خریدم.امروز رسید دستم
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
بقول دوستمون متاسفانه تو ایران اینجوریه ولی این بانیان دیگه نوبرشو اورده
بعضی از دوربینهاش دو برابر قیمت جهانی رو داره که ادم شاخ در میاره :18::4:
بیچاره اونایی که از قیمتها خبری ندارن و میرن میخرن :20:
وقتی 120% گمرکی ماشین داریم میدیم دیگه گرون بودن این دوربین که به چشم نمیاد
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
مبارکه :10:
منتظر عکس هات هستیم ، ببینیم این fz100 اونی که باید باشه هست یا نه
مبارک باشه
امیدوارم لنزش واست خوب بچرخه
منتظر عکساتونیم :40::5::11:
mohsen_613
26-01-2011, 19:42
طبق بررسی هایی که امشب انجام دادم حالت اتوماتیکش خیلی خیلی ضعیفه.فقط باید دستی تنظیم بشه.فکوسش همون طوری که تو تبلیغات گفته بودن تله ماکروی خوبی داره و فکوس دستیش خیلی راحته طوری که سریع رو سوژه زوم دیجیتال میکنه تا فکوس دقیق تر انجام بشه بعد از انجام فکوس سریع به حالت اولش برمیگرده و آماده به شات میشه.
ولی نقطه ضعفاش نویزشه که دیافراگم رو تا 2.8باز میکنم ولی سرعت شاتر رو تو محیط اتاق با 3مهتابی اگه از 1/10 بیشتر میکردم عکسام خیلی تاریک میشد ایزو رو هم میبردم بالا نویز میگرفت.
شایدم چون روز اوله و خوب باهاش یاد ندارم کار بکنم فلشش اذیتم میکنه آخه زوم میکنم باید نور فلشو زیاد کنم واید هم که هست باید کمش کنم.حالت اتوماتیکش هم اصلا جالب نبود.
تو حالت P یا M نمیدونم چطوری میشه دیافراگمشو بازو بسته کرد یا فکوس دستی انجام داد.هر چی باهاش ور رفتم نفهمیدم چطوری میشه تغییرشون داد آخه هر چی قلبیرکو میچرخونم فقط سرعت شاترو تغییر میده!برای تغییر دیافراگم فقط تو حالت A میتونم تغییرش بدم.برای فکوس دستی هم هر بار باید کلید کنار لنزشو بالا پایین کنم تا بره تو فکوس دستی!
mohsen_613
26-01-2011, 19:55
حالت 40فریم بر ثانیه و 5فریم بر ثانیشو امتحان کردم.فکوسش خوب بود فقط مشکلش اینکه باید روز باشه که نور کافی باشه تا ایزو رو نبره بالا چون سرعت شاترشو میبره بالا عکسارو کمی تیره میکنه و اگه ایزو بره بالا نویز میگیره
طبق بررسی هایی که امشب انجام دادم حالت اتوماتیکش خیلی خیلی ضعیفه.فقط باید دستی تنظیم بشه.فکوسش همون طوری که تو تبلیغات گفته بودن تله ماکروی خوبی داره و فکوس دستیش خیلی راحته طوری که سریع رو سوژه زوم دیجیتال میکنه تا فکوس دقیق تر انجام بشه بعد از انجام فکوس سریع به حالت اولش برمیگرده و آماده به شات میشه.
ولی نقطه ضعفاش نویزشه که دیافراگم رو تا 2.8باز میکنم ولی سرعت شاتر رو تو محیط اتاق با 3مهتابی اگه از 1/10 بیشتر میکردم عکسام خیلی تاریک میشد ایزو رو هم میبردم بالا نویز میگرفت.
شایدم چون روز اوله و خوب باهاش یاد ندارم کار بکنم فلشش اذیتم میکنه آخه زوم میکنم باید نور فلشو زیاد کنم واید هم که هست باید کمش کنم.حالت اتوماتیکش هم اصلا جالب نبود.
تو حالت P یا M نمیدونم چطوری میشه دیافراگمشو بازو بسته کرد یا فکوس دستی انجام داد.هر چی باهاش ور رفتم نفهمیدم چطوری میشه تغییرشون داد آخه هر چی قلبیرکو میچرخونم فقط سرعت شاترو تغییر میده!برای تغییر دیافراگم فقط تو حالت A میتونم تغییرش بدم.برای فکوس دستی هم هر بار باید کلید کنار لنزشو بالا پایین کنم تا بره تو فکوس دستی!
چرا بده ؟؟؟
منم ازش راضی نیستم اما برای رنگش که کمی بیحاله ،فقط همین
1- فیلمبرداری FZ100 بالاخره با 30 فریم گرفته میشه یا 60 فریم ؟
2- تفاوت فیلمبرداری با 30 و 60 فریم Full HD خیلی فاهش هست ؟
3- من الآن FZ35 دارم میخوام ببینم کیفیت فیلمبرداری دوربین خودم با FZ100 چند درصد تفاوت داره ؟
4- یه مشکلی که من با FZ35 دارم اینه که چون دستای من بزرگه این دوربین تو دستم درست نمیشینه از عکسهای FZ100 اینطور میبینم که یه مقدار سایزش بزرگتره درسته ؟
5- مشکل بزرگی هم که من با FZ35 دارم اینه که اصلا و اصلا از عکسهای تو شب این دوربین راضی نیستم یعنی اصلا در حد بسیار ضعیفی تو جاهای کم نور و تو شب عکس میگیره آیا FZ100 هم همینطوره ؟
6- در کل تعویض FZ35 با FZ100 به نظر دوستان کار درستیه یا خیر ؟
7- پیشنهاد غیر از FZ100 با فیلمبرداری Full HD 60 فریم ؟
امیدوارم اونایی که FZ100 دارم به این سوالام با حوصله جواب بدن / خیلی ممنون پیشاپیش
3- من الآن FZ35 دارم میخوام ببینم کیفیت فیلمبرداری دوربین خودم با FZ100 چند درصد تفاوت داره ؟
4- یه مشکلی که من با FZ35 دارم اینه که چون دستای من بزرگه این دوربین تو دستم درست نمیشینه از عکسهای FZ100 اینطور میبینم که یه مقدار سایزش بزرگتره درسته ؟
5- مشکل بزرگی هم که من با FZ35 دارم اینه که اصلا و اصلا از عکسهای تو شب این دوربین راضی نیستم یعنی اصلا در حد بسیار ضعیفی تو جاهای کم نور و تو شب عکس میگیره آیا FZ100 هم همینطوره ؟
6- در کل تعویض FZ35 با FZ100 به نظر دوستان کار درستیه یا خیر ؟
7- پیشنهاد غیر از FZ100 با فیلمبرداری Full HD 60 فریم ؟
امیدوارم اونایی که FZ100 دارم به این سوالام با حوصله جواب بدن / خیلی ممنون پیشاپیش
FZ100-1 توی رزولیشن های پایین تا200 یا 300 فریم هم میگیره (دقیقشو یادم نیست)
2- بله اما نه تو هر نمایشگری
3- بیشتر از 2 برابر
4- فکر نکنم فرق زیادی باهم داشته باشند اما SX30 خیلی بزرگ تره
5- این مشکل از شماست نه دوربین پس با FZ100 هم این مشکل رو دارید
6کار درستی نیست اصلا هم درست نیست (چرا یه SLR نمی خرید ؟؟؟)
7- HS10 یا HS20 یا یکی از یا یه دوربین Casio :27:
mohsen_613
27-01-2011, 16:12
من خریدمش.فیلم سایز full hd رو60فریم بر ثانیه بر میداره اما فقط به درد روز میخوره چون تو شب سرعت بالای شاتر فیلم رو تاریک میکنه.تو شب فقط میشه از حالت hd با سرعت شاتر 1/30 با نهایت ایزوی 1600 استفاده کرد.راستشو بخوای کامپوترم سایز full hd رو نمیتونه خوب پخش کنه.صحنه آهسته پخشش میکرد برای همین نمیتونم فرق بین 30فریم و 60فریم رو بگم :31:
mohsen_613
27-01-2011, 16:19
1-
به نظرم که دوربینت خوبه بهتر از اون باید slr بگیری. فقط اگه تو شب خودت به صورت دستی سرعت شاترتو کم کنی و شدته فلاشتم دستی زیاد کنی بهتر میشه.چون تو حالت اتومات پاناسونیک خیلی ضعیفه
FZ100-1 توی رزولیشن های پایین تا200 یا 300 فریم هم میگیره (دقیقشو یادم نیست)
2- بله اما نه تو هر نمایشگری
3- بیشتر از 2 برابر
4- فکر نکنم فرق زیادی باهم داشته باشند اما SX30 خیلی بزرگ تره
5- این مشکل از شماست نه دوربین پس با FZ100 هم این مشکل رو دارید
6کار درستی نیست اصلا هم درست نیست (چرا یه SLR نمی خرید ؟؟؟)
7- HS10 یا HS20 یا یکی از یا یه دوربین Casio :27:
یعنی شما میفرمایید تنظیمات دوربین رو درست انجام نمیدم و به همین خاطر تو شب بد عکس میندازم ؟
البته بنده مبتدی هستم اگر میشه لطف کنید یه مقدار در مورد تنظیمات این دوربین برای عکاسی تو شب (مثلا زیر نرو چراغ) چکار باید انجام بدم تا عکسهای خوب و با نویز کم بگیرم ؟ شاید با راهنمایی شما این دوربین رو نگه دارم :11:
البته واقعا تو روز بسیار عالی عکس میگیره
به نظرم که دوربینت خوبه بهتر از اون باید slr بگیری. فقط اگه تو شب خودت به صورت دستی سرعت شاترتو کم کنی و شدته فلاشتم دستی زیاد کنی بهتر میشه.چون تو حالت اتومات پاناسونیک خیلی ضعیفه
بله کاملا موافقم به نظر من تو مود اتوماتیک کانن بسیار عالی هست
راستی میشه بگین تو حالت واید دوربین FZ100 شما با چند مگاپیکسل عکس میگیره ؟ فکر میکنم 11 مگاپیکسل باشه درسته ؟
یعنی شما میفرمایید تنظیمات دوربین رو درست انجام نمیدم و به همین خاطر تو شب بد عکس میندازم ؟
البته بنده مبتدی هستم اگر میشه لطف کنید یه مقدار در مورد تنظیمات این دوربین برای عکاسی تو شب (مثلا زیر نرو چراغ) چکار باید انجام بدم تا عکسهای خوب و با نویز کم بگیرم ؟ شاید با راهنمایی شما این دوربین رو نگه دارم :11:
البته واقعا تو روز بسیار عالی عکس میگیره
راستی میشه بگین تو حالت واید دوربین FZ100 شما با چند مگاپیکسل عکس میگیره ؟ فکر میکنم 11 مگاپیکسل باشه درسته ؟
بله من هم این دوربین رو دارم برای همین این پاسخ رو به شما دادم :10:
باید ISO رو ببرید بالا - f رو بزرگ انتخاب کنید - از جبران نوردهی استفاده کنید - سرعت شاتر رو پایین بیارید - در آخر هم اگر لازم شد از فلش استفاده کنید اونم دو مرحله ای
این درست نیست اتوماتیک پانا عالیه ، مشکلش اینه که کمی رنگ ها رو بیحال میکنه همین
در حالت واید یا تله MP عوض نمیشه
اگر انتظارتون بالا رفته بهتره یه حرفه ای بخرید نه FZ100 چون عمل کرد FZ35 توی شب بهترین عمل کرد بین سوپر زوم هاست بدون شک
بله من هم این دوربین رو دارم برای همین این پاسخ رو به شما دادم :10:
باید ISO رو ببرید بالا - f رو بزرگ انتخاب کنید - از جبران نوردهی استفاده کنید - سرعت شاتر رو پایین بیارید - در آخر هم اگر لازم شد از فلش استفاده کنید اونم دو مرحله ای
این درست نیست اتوماتیک پانا عالیه ، مشکلش اینه که کمی رنگ ها رو بیحال میکنه همین
در حالت واید یا تله MP عوض نمیشه
اگر انتظارتون بالا رفته بهتره یه حرفه ای بخرید نه FZ100 چون عمل کرد FZ35 توی شب بهترین عمل کرد بین سوپر زوم هاست بدون شک
ببخشید مهندس جان
طبق فرمایش شما اگر آیزو را بخوام ببرم بالا , F رو بزرگ کنم و جبران نوردهی و سرعت شاتر ؛ تو کدوم مودش باید اینکارو بکنم ؟
P - A - S - M
الآن یه مقدار با دوربین تو اتاق و زیر نور کم از یکسری از سوژه ها که عکس میگیرم و تنظیماتو بالا پایین میکنم عکسهای خوبی گرفته میشه اما دقیق نمیدونم باید چکار کنم .
اگه مطلب آموزشی هم در زمینه عکاسی بصورت جامع سراغ دارید که درمورد دیافراگم , سرعت شاتر , آیزو و ... در حالتهای مختلف توضیح کامل و جامعی باشه ممنون میشم لینک بدید .
با سپاس فراوان :11:
از دوستان عذرخواهی میکنم اگر دو پست اخیر بند ربطی به این تاپیک نداشت ببخشید .
مهندس که هستم اما تو یه زمینه دیگه :27:
ISO همه جا هست ، اما برای این که بقیه رو هم یه جا داشته باشید باید توی مد M کار کنید
S اولویت سرعت شاتر
A اولویت با دیافراگم
P حالت برنامه برای عکاسی عادی خوبه
M کاملا دستی
آموزش کاملیه در 19 جلسه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک جلسه های بعد آخر هر صفحه هست
اینم هست "اصول عکاسی دیجیتال"
mohsen_613
27-01-2011, 23:34
السین جان من که که از خریدم پشیمونم.میزارمش تو حالت اتوماتیک تو روز خوب میگیره اما تو شب نه.تو حالت M هم هر چی گشتم فقط میشه سرعت شاتر رو تغییر داد تو دوربینای کنان یک کلید هست که میشه رفت از حالت تنظیم سرعت شاتر به حالت تنظیم تنظیم دیافراگم رفت اما هرچی گشتم تو این دوربین نتونستم پیداش کنم.
میبرمش تو حالت A که یکم دیافراگم رو بسته تر کنم میبینم سرعت شاتر همیشه رو 1/60 تنظیم شده.دیافراگم 2.8 هم بعضی شرایط عکس رو دون دون میکنه باید بسته تر بشه
میبرمش تو حالت S باز میبینم دریچه رو دوربین تو همه شرایط رو 2.8 تنظیم کرده حتی جایی که لازمه بسته تر باشه
باز P از بقیه گزینه هاش بهتر عمل میکنه که تو این حالت هم باید همیشه میزان ev فلش رو تنظیم کرد تا عکس فاصله دور روشن و عکس فاصله نزدیک از نور زیاد سفید نشه
الان باهاش راحتی یا من چون قلقش دستم نیومده ازش زده شدم؟آخه امشب گذاشتم یک فروشگاه برام بفروشدش برم nex-3 بگیرم
ولی با این گرونی لنز ها باید بیخیال زوم بالا بشم
H@di Soft
27-01-2011, 23:48
-------------------------------------------------------------------------------
از اتوماتیک کانن دقیقا خبر ندارم و دقت نکردم تا حالا ... ولی پاناسونیک اینقدرا که شما میگید رو اتو بد نیست ! ... از نظر من عالیه ...
یه چیزی ... من و داداشم چند روز پیش در حالت اتوماتیک از یه نقطه عکس میگرفتیم (توی اتاق و زیر نور 2 تا مهتابی) ، عکسای داداشم همشون ایزوی بالای 800 میفتاد و پر از نویز بود ... در حالی که منم تو همون شرایط عکس گرفتم و ایزوی همشون زیره 400 بود (بالاترینش 320 بود) و حقیقتا عکسای تمیزی از آب درومدن ! ...
نتیجه : باید یکم تجربه ی کار با یه دوربین خاص رو داشته باشی !
H@di Soft
27-01-2011, 23:58
السین جان من که که از خریدم پشیمونم.میزارمش تو حالت اتوماتیک تو روز خوب میگیره اما تو شب نه.تو حالت M هم هر چی گشتم فقط میشه سرعت شاتر رو تغییر داد تو دوربینای کنان یک کلید هست که میشه رفت از حالت تنظیم سرعت شاتر به حالت تنظیم تنظیم دیافراگم رفت اما هرچی گشتم تو این دوربین نتونستم پیداش کنم.
میبرمش تو حالت A که یکم دیافراگم رو بسته تر کنم میبینم سرعت شاتر همیشه رو 1/60 تنظیم شده.دیافراگم 2.8 هم بعضی شرایط عکس رو دون دون میکنه باید بسته تر بشه
میبرمش تو حالت S باز میبینم دریچه رو دوربین تو همه شرایط رو 2.8 تنظیم کرده حتی جایی که لازمه بسته تر باشه
باز P از بقیه گزینه هاش بهتر عمل میکنه که تو این حالت هم باید همیشه میزان ev فلش رو تنظیم کرد تا عکس فاصله دور روشن و عکس فاصله نزدیک از نور زیاد سفید نشه
الان باهاش راحتی یا من چون قلقش دستم نیومده ازش زده شدم؟آخه امشب گذاشتم یک فروشگاه برام بفروشدش برم nex-3 بگیرم
ولی با این گرونی لنز ها باید بیخیال زوم بالا بشم
ببخشید ... من خیلی وقته این طرفا نیومدم ... میشه دقیقا واسم بگید مشکلتون چیه ؟ ... شاید بتونم کمکتون کنم ...
من اینطور متوجه شدم که شما نمیتونید از حالت تغییر سرعت شاتر ، به حالت تغییر دیافراگم (و یا برعکس) بپرید ... درسته ؟
اگه مشکلتون همینه و دوربینتون هم FZ40 و یا FZ100 هستش فقط کافیه چرخونکشو به داخل فشار بدید ... همین ! (دقیقا مثه چرخونک ماوس)
اینا توی دفترچه ی راهنمای فارسیش نوشته ... اگه ندارید میتونید اونا دانلود کنید ... تو پست های قبلی خودم گذاشتم
راستی ... اگه میفروشی خریدارم :31:
mohsen_613
28-01-2011, 09:52
اگه مشکلتون همینه و دوربینتون هم FZ40 و یا FZ100 هستش فقط کافیه چرخونکشو به داخل فشار بدید ... همین ! (دقیقا مثه چرخونک ماوس) :31:
من کلی باهاش ور رفتم اما اصلا فکر نمیکردم که باید اونو فشار بدم ممنونم که گفتی.پس امروز کامل دفترچه شو میخونم
mohsen_613
28-01-2011, 14:02
دفترچه شو دوباره یک نگاه انداختم.عکسایی هم که گرفته بودم یک نگاه انداختم.تو روز مشکلی باهاش ندارم اما تو شب تو حالت اتومات نور فلاششو خوب نمیتونه تنظیم کنه بعدش عکسام تاریک میشه طوری که باید رو حالت P عکس بگیرم خودم EV فلش رو تنظیم کنم. اول یک شات میزنم اگه خوب نبود تغییرش میدم.
چیکار کنم که خودش بهترین حالتو انتخاب کنه؟
معمولا خودت رو چه تنظیماتی عکس میگیری که مثلا اگه یک نفر روبروت فاصله 2متری واستاده باشه نور روی شخص کافی باشه و پشت زمینه هم با فاصله 10متر روشن باشه؟تو حالت اتوماتش پشت زمینه اگه تاریک باشه تاریک میگیره که میخوام روشن تر بشه برای همین مجبورم چندین بار با تنظیمات مختلف شات بگیرم که درست بشه
mohsen_613
28-01-2011, 14:32
هادی جان درباره فلشش که توضیح میدی که چیکار کنم دوربین با توجه به نور محیط وفاصله با سوژه بهترین حالت رو انتخاب کنه که پس زمینه هم تاریک نشه
محسن جان شما کتاب دوربین و اون آموزشای بالا که گذاشتم رو بخون و تلاش رو فراموش نکن
رمز موفقیت تمرین تمرین تمرین
H@di Soft
29-01-2011, 11:59
هادی جان درباره فلشش که توضیح میدی که چیکار کنم دوربین با توجه به نور محیط وفاصله با سوژه بهترین حالت رو انتخاب کنه که پس زمینه هم تاریک نشه
هم خدا ، هم خرما ؟! :31:
یا سوژه یا پس زمینه ... یکی رو باید فدا کنی ...
من با FZ40 وقتی رو حالت چهره تنظیم میکنم فلاش هم متناسب با فاصله ی فوکوس تنظیم میشه ... ولی چنین حالتی وجود نداره که هم پس زمینه کاملا روشن بشه و هم اون نقطه ی نزدیکتر نورش به اندازه باشه !
saeed-21
29-01-2011, 13:53
سلام
یه سوال دارم
چقدر میشه به سایت دیجی کالا اعتماد کرد ، من تو شهرستانم قرار بود مغازه دار بیاره بعد از یه هفته معطلی گفت فقط fz35 رو آوردیم
الان میخوام ببینم میشه به دیجی کالا اعتماد کرد برای شهرستان سفارش داد ؟
چقدر طول میکشه برسه دستم ؟
H@di Soft
29-01-2011, 16:33
سلام
یه سوال دارم
چقدر میشه به سایت دیجی کالا اعتماد کرد ، من تو شهرستانم قرار بود مغازه دار بیاره بعد از یه هفته معطلی گفت فقط fz35 رو آوردیم
آره ... قابل اعتماده ...
من خوزستان هستم و بارها سفارش کالا دادم و بعد از 2 یا 3 روز واسم ارسال شده :5:
سلام
یه سوال دارم
جزء معتبرترین سایتهاست منم یه با رازش خرید کردم :5:
saeed-21
31-01-2011, 11:27
سلام بالاخره منم یکی از دیجی کالا سفارش دادم ؟
اگه بشه لطف کنید بگید وقتی دستم رسید کدوم قسمتهاشو تست کنم تا اگه عیب و ایرادی داره مشخص بشه ؟
خیلی ممنون
دوستانی که fz100 رو دارن آزمایش میکنن لطفا از عکسایی هم که گرفتن تو سایت بزارن
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
من هم تو فکر خرید fz100 هستم البته نه از بانیان گرون فروش ، کی میدونه دوبی قیمت چنده ؟
saeed-21
01-02-2011, 14:36
آداپتور AC رو از کجا میشه پیدا کرد؟
saeed-21
08-02-2011, 13:22
سلام
از اساتید اگه یه نفر جواب بده ممنون میشم .
این دوربین ما هم رسید ، همه چیزش درسته ولی توی فوکوس دستی بعد از زوم وانجام فوکوس یه صدای خرخر از توش میاد انگار توی دوربین یه چیزی داره میچرخه ، نمیدونم دوربین مشکل داره ؟ یا این عادیه ، توی فیلم برداری هم که فوکوس پیوسته داره بعد از این که زوم میکنم بعد از انجام زوم بازم صدای خرخر میاد ولی بعد از برگردوندن زوم به حالت اول صدا قطع میشه .
یکی هم اینکه آداپتور ac رو چه جور میتونم تهیه کنم ؟
saeed-21
10-02-2011, 00:17
از دوستان کسی نیست به سوال ما جواب بده ؟
در مورد صدای موتور زوم اگر زیاد نباشه طبیعیه ولی اگر خیلی زیاده
و از فاصله نیم متر هم براحتی شنیده میشه احتمال داره مشکل داشته باشه :8:
die my darling
11-02-2011, 10:06
سلام آقا ما یکی از دوستامون fz38 داشت کیفیتش خیلی عالی بود منم رو همین حساب رفتم به fz40 خریدم ولی عکساش خیلی نویز داره مخصوصا روی ایزو 400 و بالاتر میخواستم بدونم نمیشه کاریش کرد فیرم ویری چیزی نیومده براش ؟
یه سوال دیگه نویز عکس روی raw کمتر از jpeg هستش؟
سلام آقا ما یکی از دوستامون fz38 داشت کیفیتش خیلی عالی بود منم رو همین حساب رفتم به fz40 خریدم ولی عکساش خیلی نویز داره مخصوصا روی ایزو 400 و بالاتر میخواستم بدونم نمیشه کاریش کرد فیرم ویری چیزی نیومده براش ؟
یه سوال دیگه نویز عکس روی raw کمتر از jpeg هستش؟
معومولا در ایزو 400 و بالاتر نویز عکس در این مدل دوربینها بالاست
FZ40 دوربین خوبیه بعضی از دوستان هم این دوربین رو دارن و راضین اگر نگم بهتر از FZ35 هست
مطمئنم بدتر از اونم نیست شما کیفیت عکس رو باید در شرایط مختلف بسنجی
در ضمن فکر نکنم فریمور تاثیر تو نویز داشته باشه چرا که نویز ارتباط مستقیم با سخت افزار داره :8:
die my darling
11-02-2011, 10:57
آخه برای مدل fz100 یه فیرم ویر جدید اومده که تو چند جا خوندم میگن نویز عکسم کم کرده از اینجا میشه دانلود کرد:
ولی برای fz40 هنوز چیزی نیومده گفتم شاید fz40 بهتر بشه.
راستی نویز تو raw کمتر jpeg هستش؟
آخه برای مدل fz100 یه فیرم ویر جدید اومده که تو چند جا خوندم میگن نویز عکسم کم کرده از اینجا میشه دانلود کرد:
ولی برای fz40 هنوز چیزی نیومده گفتم شاید fz40 بهتر بشه.
راستی نویز تو raw کمتر jpeg هستش؟
فکر کنم یه جور تبلیغ باشه !!
نویز و همه بدی ها تو raw بیشتره :31: اما ارزش بالایی داره چون با Edit میشه از jpg کم بهترش کرد
hamy_jengir
11-02-2011, 19:33
دوستان آدرس دفترچه راهنمای فارسی FZ40 رو میخواستم. اون آدرسی که توی صفحه 21 هست (4shared) مشکل داره.
مرسی
مشکلی نداره فقط فیلش تر شده:31:
hamy_jengir
11-02-2011, 23:43
مشکلی نداره فقط فیلش تر شده:31:
آدرس دیگه ای سراغ نداری؟
saeed-21
12-02-2011, 15:49
در مورد صدای موتور زوم اگر زیاد نباشه طبیعیه ولی اگر خیلی زیاده
و از فاصله نیم متر هم براحتی شنیده میشه احتمال داره مشکل داشته باشه :8:
اونجور که فهمیدم صدای لرزشگیرشه چون وقتی خاموشش میکنم صداش قطع میشه ، پس به نظرتون مشکلی نیست ؟
یکی هم اینکه عکسایی که توی محیط خونه میندازم خیلی کیفیتش پایینه ، حتی بعضی وقتا شبیه کیفیت عکسایی میشه که با موبایل میگیرن ، چه طور بهترش کنم ، البته وقتی فلاش رو هم میزنم و با سرعت بالاتر میگرم به نظر بهتر میشه .
یه سوال دیگه می بخشید ، میخوام دوربینو بذارم روی سه پایه با ثانیه شمار عکس بگیرم ، مثلا از خودم ، ولی وقتی دکمه رو فشار میدم فوکوس انجام میشه و منتظر عکس انداختن میشه ، میشه وقتی که ثانیه شمار تموم میشه فوکوس بکنه یا وقتی که چهره رو تشخیص میده خودش اتوماتیک فوکوس بکنه ، یعنی بدون این اینکه دوباره بهش دست بزنیم ؟
ریموت شاتر رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
اونجور که فهمیدم صدای لرزشگیرشه چون وقتی خاموشش میکنم صداش قطع میشه ، پس به نظرتون مشکلی نیست ؟
یکی هم اینکه عکسایی که توی محیط خونه میندازم خیلی کیفیتش پایینه ، حتی بعضی وقتا شبیه کیفیت عکسایی میشه که با موبایل میگیرن ، چه طور بهترش کنم ، البته وقتی فلاش رو هم میزنم و با سرعت بالاتر میگرم به نظر بهتر میشه .
یه سوال دیگه می بخشید ، میخوام دوربینو بذارم روی سه پایه با ثانیه شمار عکس بگیرم ، مثلا از خودم ، ولی وقتی دکمه رو فشار میدم فوکوس انجام میشه و منتظر عکس انداختن میشه ، میشه وقتی که ثانیه شمار تموم میشه فوکوس بکنه یا وقتی که چهره رو تشخیص میده خودش اتوماتیک فوکوس بکنه ، یعنی بدون این اینکه دوباره بهش دست بزنیم ؟
ریموت شاتر رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
کیفیت دوربینهای کامپکت در نور کم معمولا کمه مگر اینکه با فلاش یا با نورهای دیگه جبران کنی
نحوی عکاسی و محارت در انجام این کار هم بسیار شرطه من چند نمونه عکس از دوربینهای کامپکت گذاشتم
که قیمت دوربین 200 تومن ئنمیشه ولی عکسهارو ببینی باورتون نمیشه با یه همچین دوربینهایی گرفته شده
یا بلعکس یکی از دوستان خوبم با 7D کانن عکس گذاشته که ببینی میگی با گوشی موبایل عکس گرفته
در مورد فوکوس هم وقتی رو تایمر میزاری فکر کنم به محض ورود شخص رو چهره فوکوس میکنه :8:
*Alucard*
16-02-2011, 17:35
یه دوربین FZ40 به دستم رسید فرصت کردم کمی تستش کنم
برای دیدن عکسها در سایز بزرگ روی عسکها کلیک کنید
ISO 80 با تنظیمات دستی و بدون فلاش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به صورت کراپ شده:
ISO80:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ISO 200 با تنظیمات دستی و بدون فلاش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به صورت کراپ شده:
ISO200:
ISO 1600 با تنظیمات دستی و بدون فلاش:
به صورت کراپ شده:
ISO1600:
*Alucard*
16-02-2011, 17:48
برای داشتن نویز کمتر در ISO ـهای بالاتر میتوانید از گزینه کاهش نویز یا Noise Reduction در زیر منوی PICT.ADJ. استفاده کنید به این شکل که گزینه کاهش نویز رو روی مقدار مثبت تنظیم کنید و یا برای گزینه های کنتراست و شارپنس و سچوریشن مقدار عددی منفی انتخاب کنید.
این قابلیت تنها در مدهای A , S , M , P ,CUST و فیلمبرداری M قابل دسترسی هست.
عکسهایی از ISO1600 با استفاده از گزینه تنظیمات کاهش نویز:
بدون استفاده از گزینه کاهش نویز
عکس به صورت کراپ:
استفاده از گزینه کاهش نویز 1+
عکس به صورت کراپ:
استفاده از گزینه کاهش نویز 2+
عکس به صورت کراپ:
بالا بردن گزینه کاهش نویز میزان بلور رو در تصویر افزایش میده ولی از میزان نویز کم میکنه
--------------------
یک نکته خوب تو این دوربین لرزش گیر خوب هست مثلا عکس اول تو پست قبلی شاتر دوربین رو 0.77 ثانیه باز نگه داشتم تا بتونه روی ISO80 تو اتاقی که منبع نور خیلی کمی وجود داشت عکس مناسبی بگیرم با این وجود عملکرد لرزش گیر دوربین کمک کرد تا دوربین عکس خوب و شفافی بندازه.
-------------------
کیفیت فیلمبرداری دوربین روی حالت AVCHD حجم کمی اشغال میکنه ولی به همون نسبت کیفیت پائینتری هم نسبت به Motion JPEG داشت به خصوص تو محیطهای تاریک و کم نور.
-------------------
حالت عملکرد خودکار دوربین بعضی وقتها چندان جالب عمل نمیکنه و از پتانسیلهای دوربین کامل استفاده نمیکنه.
-------------------
در حالت عکاسی با تنظیم نوردهی به صورت دستی عملکرد کمک نوردهی دستی چندان جالب نیست و معمولا عکسهارو سولاریزه میکنه برای همین برای داشتن نور طبیعی تر پیشنهاد میشه زمانیکه کمک نوردهی دستی حالتی بین 1- و 0 رو نمایش میده عکس بگیرید.
در کل نظر شما نسبت به این دوربین چیه؟
*Alucard*
23-02-2011, 12:42
اگر بخوام نطر شخصیمو بدم FZ40 نسبت به FZ38 بیشتر یک گام به عقب هست تا یک گام به جلو!
در کل بین بقیه دوربینهای سوپر زومی که تو بازار هست به خصوص مدلای 2010 دوربین خوبی هست ولی بالا بردن رزولوشن عکس روی یک سنسور کوچیک باعث شده عکسها از ایزو 400 به بالا از نظر نویز زیاد قابل قبول نباشن البته اگر برای چاپ عکس روی یک کاغذ با ابعادی در حد A4 بخواین از این دوربین استفاده کنید مشکل چندانی نداره , در مجموع سرعت فوکاس و قدرت رنگ خوبی داره و اگر نور کافی باشه قدرت رنگ و شفافیت تصویرش کاملا رو آدم تاثیر میزاره عکسهای پر جزئیات و شفافی میندازه حتی بعد از زوم کردن بازم عکسها از نظر وضوح عالی هستن به خصوص در کناره های تصویر به همون خوبی مرکز تصویر هست و امکانات و قابلیتهای خوبیم داره.
--------------------------------------
روی حالت Manual با ایزوی 80 سرعت شاتر 1/20 و F2.8 به همراه فلاش اتوماتیک تونستم از اکثر سوژه هایی که تو محیط Indoor هستن عکسهای به مراتب بهتری از حالت A.I خود دوربین بگیرم البته برای عکس از چهره بهتره گزینه I.EXPOSURE روی استاندارد قرار بگیره.
*Alucard*
24-02-2011, 17:33
دوستانی که FZ100 دارن اگر دوربینشون رو با Firmware جدید آپدیت کردن لطفا بگن در عمل تغییری نسبت به قبل حس کردن یا خیر.
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
mohsen12251
02-03-2011, 19:25
واقعآ خريد دوربين شده دردسر !!!
دوستان من بين خريد FZ 100 با G12 كانن موندم . حرفه اي نميخوام كار كنم . كيفيت خوب ، هم واسه فيلم و هم عكس ميخوام ... شما بودين چيكار ميكردين ؟ انتخاب ديگه اي هم هست كه تا چند سال آدم راحت باشه تو اين رنج قيمت ؟
دوستان من بين خريد FZ100 با G12 كانن موندم . حرفه اي نميخوام كار كنم . كيفيت خوب ، هم واسه فيلم و هم عكس ميخوام ... شما بودين چيكار ميكردين ؟ انتخاب ديگه اي هم هست كه تا چند سال آدم راحت باشه تو اين رنج قيمت ؟
خوب تفاوت کیفیت عکس این ها کم نیست "G12 بهتره" (توی شب) اما مهم ترین فرقشون زومه همین "FZ100 خیلی بیشتره"
البته اندازه هم مهمه
من بودم FZ100 رو میخریدم :46:
H@di Soft
02-03-2011, 22:26
دوستان من بين خريد FZ 100 با G12 كانن موندم . حرفه اي نميخوام كار كنم . كيفيت خوب ، هم واسه فيلم و هم عكس ميخوام ... شما بودين چيكار ميكردين ؟ انتخاب ديگه اي هم هست كه تا چند سال آدم راحت باشه تو اين رنج قيمت ؟
کیفیت عکس G12 خیلی بیشتره ... مخصوصا توی نور کم ، چون سنسورش بزرگه ... کیفیت فیلمش هم با اینکه عالی نیست ولی میشه گفت خوبه ...
کیفیت عکس FZ100 در مقابل G12 حرفی واسه گفتن نداره ... ولی کیفیت فیلمش عالیه و زومش هم بالاست ... یه سری امکانات جانبی دیگه هم داره که البته واسه خیلی ها چندان مهم نیست ... مثه سرعت بالای عکاسی پیاپی و...
-----------------------------------------------------------------
تو این رنج قیمت Panasonic LX5 هم هست ... کیفیت عکسش با G12 رقابت میکنه ... فیلمش بهتره و به گفته ی بچه ها کوچیکتر و خوش دست تره ... البته باید توجه داشت که زومش هم از G12 کمتره .
اگه من بودم شاید LX5 رو میگرفتم ... شاید هم یکم بیشتر خرج میکردم و یه حرفه ای میگرفتم ... شاید هم یخورده جلوی دستم رو میگرفتم و یه دوربین ارزون تر میگرفتم (که اتفاقا همین کار رو هم کردم و FZ40 گرفتم :31: سر موقش یه SLR میگیرم) ... ولی چیزی که مشخصه FZ100 نمی گرفتم (با اینکه دوربین خوبیه ولی قیمتش تو ایران خیلی زیاده )
تفاوتهای g12 و fz100 کاملا مشخصه و نظر اکثر دوستان برای کیفیت عکس بهتر هم که g12 هست . اگه نیازهاتو بشناسی انتخاب خیلی راحته( نویز کمتر . زوم بیشتر . اندازه کوچکتر یا ....).
mohsen12251
03-03-2011, 17:32
نياز كه گفتم برنامم یه عکاسی معمولی و گاهی هم ور رفتن به دوربین و گرفتن عکسهای آنچنانیه نمیخوام واقعاً وارد داستانهای عکاسی بشم که یه راست برم سراغ خریدن یه SLR که بتونه برام همه کار بکنه .
نهايت سايز عكسي هم كه بخوام داشته باشم A4 هست و نويز كمتر هم كه مهمه ديگه و اينكه زوم هم فكر ميكنم باتوجه به گفته ي دوستان هرچقدر زوم و مگا پيكسل بيشتر باشه نويز و كيفيت هم كمتر ميشه ديگه !!! از نظر فيلم هم كه دوربين فيلم برداري دارم . تشكر از راهنمايي
کیفیت عکس G12 خیلی بیشتره
کیفیت عکس FZ100 در مقابل G12 حرفی واسه گفتن نداره
نه دیگه هادی این قدر ها هم نیست:10:
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
نياز كه گفتم برنامم یه عکاسی معمولی و گاهی هم ور رفتن به دوربین و گرفتن عکسهای آنچنانیه نمیخوام واقعاً وارد داستانهای عکاسی بشم که یه راست برم سراغ خریدن یه SLR که بتونه برام همه کار بکنه .
نهايت سايز عكسي هم كه بخوام داشته باشم A4 هست و نويز كمتر هم كه مهمه ديگه و اينكه زوم هم فكر ميكنم باتوجه به گفته ي دوستان هرچقدر زوم و مگا پيكسل بيشتر باشه نويز و كيفيت هم كمتر ميشه ديگه !!! از نظر فيلم هم كه دوربين فيلم برداري دارم . تشكر از راهنمايي
پس میتونید SX210 بخرید
مگاپيكسل بیشتر یعنی نویز بیشتر و کیفیت پایین تر
اما زوم کیفیت عکس رو میشه گفت کم نمیکنه
saeed-21
06-03-2011, 22:56
عکس های raw با فرمت RW2 رو با کدوم برنامه های پیشرفته میشه ادیت کرد توی سایت ها گشتم ولی گویا هیچ کدوم از برنامه ها مثل adobe camera raw این فرمت رو ساپورت نمیکنن البته داخل سی دی همراه fz100 به نظر نرم افزاری هست که بتونم باهاش ادیت کنم ولی فکر نمیکنم به پای برنامه های معروف برسه ، البته هنوز تست نکردم .
مگه میشه adobe camera raw ساپورت نکنه
من با CS5 فایل raw رو باز میکنم مشکلی هم نداره
saeed-21
09-03-2011, 12:17
مگه میشه adobe camera raw ساپورت نکنه
من با CS5 فایل raw رو باز میکنم مشکلی هم نداره
بله میدونم که فایل های raw رو باز میکنه ، منظورم فایل های raw با فرمت rw2 هست ، آیا این فرمت رو باز میکنه ؟ شما امتحان کردید؟ من توی سایت ها که سرچ کردم ندیدم که این برنامه از این فرمت فایل پشتیبانی کنه .
بله میدونم که فایل های raw رو باز میکنه ، منظورم فایل های raw با فرمت rw2 هست ، آیا این فرمت رو باز میکنه ؟ شما امتحان کردید؟ من توی سایت ها که سرچ کردم ندیدم که این برنامه از این فرمت فایل پشتیبانی کنه .
من فایل rw2 ندارم که تست کنم اما بعیده CS5 نتونه باز کنه
mamomeys
13-03-2011, 19:57
سلام من یه دوربین پانا fz18 دارم و میخواستم fz100 بخرم که تو اینجا و اکثر سایتای دیگه انقدر ازش بد گفتن که پشیمون شدم.البته میدونم این دو رو نباید با هم مقایسه کرد ولی ابعاد حسگر دوربین خودم 1/2.5 هستش و چون 8 مگاپیکسله فک کنم نویز fz100 از دوربین من هم بیشتره.درسته؟! اگه اینطوره من از نویز دوربین خودم راضی نیستم چه برسه به این!پس ینی کلا بیخیال fz100 بشم؟کیفیت عکساش از دوربین خودم هم کمتره(از نظر نویز و رنگ و ...نه ابعاد)؟
*Alucard*
13-03-2011, 22:50
سلام من یه دوربین پانا fz18 دارم و میخواستم fz100 بخرم که تو اینجا و اکثر سایتای دیگه انقدر ازش بد گفتن که پشیمون شدم.البته میدونم این دو رو نباید با هم مقایسه کرد ولی ابعاد حسگر دوربین خودم 1/2.5 هستش و چون 8 مگاپیکسله فک کنم نویز fz100 از دوربین من هم بیشتره.درسته؟! اگه اینطوره من از نویز دوربین خودم راضی نیستم چه برسه به این!پس ینی کلا بیخیال fz100 بشم؟کیفیت عکساش از دوربین خودم هم کمتره(از نظر نویز و رنگ و ...نه ابعاد)؟
اگه میخوای یه دوربین خوب بگیری به نظر من FZ35 بگیر واقعا یکی از بهترین سوپر زومهایی هست که من دیدم همه چیزش بالانسه البته FZ100 برای چاپ عکس تا سایز A3 کاملا جواب میده و تو چاپ متوجه نویز نمیشی.
mamomeys
14-03-2011, 00:25
یه سوال دیگه هم داشتم.fz100 در حین فیلمبرداری فوکوس میکنه؟
mohsen_613
14-03-2011, 13:29
من الان یک ماهه دوربین fz100 رو دارم و هر چی تو تبلیغاتش گفته درست بوده اما به نظرم نویزش تو شب زیاده که الان پشیمونم چرا وقتی میتونستم یک slr بردارم کیفیت رو فدای زوم 24x کردم
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
یه سوال دیگه هم داشتم.fz100 در حین فیلمبرداری فوکوس میکنه؟
آره سرعت فکوسش خیلی خوبه نسبت به بقیه دوربین های دیجیتال خیلی سریع تره.به محض تغییر فاصله سریع فکوس میکنه و نور دهی رو هم تنظیم میکنه.ولی اگه زوم رو لازم نداری بهت nex3 رو پیشنهاد میکنم
بچه ها من بین canon sx30 و panasonic fz100 گیر کردم. میخواستم بدونم صرفنظر از امکانات جانبی و فیلمبرداری کیفیت عکسبرداری کدومش بهتره؟ مخصوصا توی شب. و اینکه آیا sx30 هم توی شب به اندازه fz100 نویز داره یا نویزش کمتره؟
و این نکته ره هم بگم که من خودم fz100 رو بیشتر دوست دارم و اونو ترجیح میدم لطفا اینو هم بهم بگین اگه کیفیت عکس sx30 بهتره تفاوتشون در حدی هست که بیخیال fz100 بشم(آخه اگه کیفیت sx30 یه کم بیشتر باشه بازم fz100 رو بیشتر دوست دارم و ترجیحش میدم)
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
بچه ها من بین canon sx30 و panasonic fz100 گیر کردم. میخواستم بدونم صرفنظر از امکانات جانبی و فیلمبرداری کیفیت عکسبرداری کدومش بهتره؟ مخصوصا توی شب. و اینکه آیا sx30 هم توی شب به اندازه fz100 نویز داره یا نویزش کمتره؟
و این نکته ره هم بگم که من خودم fz100 رو بیشتر دوست دارم و اونو ترجیح میدم لطفا اینو هم بهم بگین اگه کیفیت عکس sx30 بهتره تفاوتشون در حدی هست که بیخیال fz100 بشم(آخه اگه کیفیت sx30 یه کم بیشتر باشه بازم fz100 رو بیشتر دوست دارم و ترجیحش میدم)
H@di Soft
20-03-2011, 15:24
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
دوست عزیز تفاوت میزان نویز این دو دوربین با هم زیاد نیست ولی به نظر من یه خورده SX30 بهتره ... از نظر شفافیت رنگها یه خورده FZ100 بهتره و تصاویر رو با رنگهای جذاب تری ثبت میکنه (با حفظ طبیعی بودن) ولی SX30 یه خورده تصاویرش بی روحه ...
از اینا گذشته من به شما توصیه میکنم چیزی رو بخرید که واقعا ازش خوشتون میاد ... FZ100 از نظر من بهترین شبه SLR هستش (صرف نظر از دوربینای جدیدی که به تازگی معرفی شدن و هنوز بررسی نشدن) ... این دوربین ممکنه از نظر بعضی از دوستان بهترین نباشه ولی بی شک از نظر همین دوستان جزو بهترین هاست ...
راستی ... اگه کیفیت عکس بیشتر از چیزای دیگه واستون مهمه پیشنهاد میدم به FZ40 هم نگاهی کنید چون میزان نویز و شفافیت رنگ بهتری از FZ100 و SX30 داره ... (واسه خودم کیفیت عکس مهمتر از چیزای دیگه بود واسه همین بعد از کلی تحقیق به FZ40 رسیدم)
mohsen_613
24-03-2011, 12:13
fz100 یک مشکل اساسی داره که اون اینکه میزان نور فلشو اتومات با توجه به ایزو و میزان باز بودن دیفراگم تنظیم نمیکنه.و باید به صورت دستی تنظیم بشه.هادی جان fz45 هم همینطوریه؟اخه من معمولا مجبورم چند بار شات بگیرم تا میزان ev فلش تنظیم باشه
H@di Soft
25-03-2011, 01:05
fz100 یک مشکل اساسی داره که اون اینکه میزان نور فلشو اتومات با توجه به ایزو و میزان باز بودن دیفراگم تنظیم نمیکنه.و باید به صورت دستی تنظیم بشه.هادی جان fz45 هم همینطوریه؟اخه من معمولا مجبورم چند بار شات بگیرم تا میزان ev فلش تنظیم باشه
نه عزیز ... FZ40 خودش در هر شرایطی تنظیم میکنه ... به یاد ندارم نور فلاش رو کمتر یا بیشتر داده باشه تا حالا ... فکر نکنم FZ100 همچین مشکلی داشته باشه ! شما مطمئن هستید که خودش تنظیم نمیکنه ؟ ... آخه گاهی اوقات پیش میاد که توی مانیتور دوربین به نظر زیادی روشنه ولی واقعیت (توی کامپیوتر) چیزه دیگه ایه .
mohsen_613
26-03-2011, 22:39
نه عزیز ... FZ40 خودش در هر شرایطی تنظیم میکنه ... به یاد ندارم نور فلاش رو کمتر یا بیشتر داده باشه تا حالا ... فکر نکنم FZ100 همچین مشکلی داشته باشه ! شما مطمئن هستید که خودش تنظیم نمیکنه ؟ ... آخه گاهی اوقات پیش میاد که توی مانیتور دوربین به نظر زیادی روشنه ولی واقعیت (توی کامپیوتر) چیزه دیگه ایه .
نه اگه تنظیمش نکنم نورش یا زیاده یا کمه.خیلی اوغات که عجله داشتم و میخواستم سریع عکس بگیرم به خاطر تنظیم نبودن فلشش عکسم خراب شده.نمیدونم چرا مساله به این مهمی تو دوربین رعایت نشده!:41:
mohsen_613
26-03-2011, 23:07
گریمو درآورده هر کاری میکنم نمیشه شب با یک شات یک عکس خوب بگیرم همشم به خاطر فلششه.هفته اول که خریدمش فروش نرفت اگه فروش میرفت یک slr برمیداشتم.
دوستان تو FZ40 و رو حالت اتوماتیک میشه زوم دیجیتال رو غیرفعال کرد یا نه ؟
هر چی میگردم گزینه ای پیدا نمیکنم
*Alucard*
15-07-2011, 13:40
[/COLOR]
دوستان تو FZ40 و رو حالت اتوماتیک میشه زوم دیجیتال رو غیرفعال کرد یا نه ؟
هر چی میگردم گزینه ای پیدا نمیکنم
روی حالت iA نمیتونی iZoom رو از کار بندازی ولی مشکلی وجود نداره به صورت دستی تا 24X بیشتر زوم نکن.
اساتید محترم لطفا در مورد دوربین تازه وارد پانا هم نقد و بررسی انجام دهید (Panasonic Lumix DMC-FZ47 (FZ48
با تشکر
اساتید محترم لطفا در مورد دوربین تازه وارد پانا هم نقد و بررسی انجام دهید (Panasonic Lumix DMC-FZ47 (FZ48
با تشکر
FZ38 آپگرید شده هست با همون حسگر CCD ولی فیلمبرداری Full HD و زوم x24. پاناسونیک حتی به خودش زحمت نداده LCD ش رو عوض کنه و از نوع چرخان بذاره.:13:
سلام.آخرش کسی از قیمتش حرفی نزده!چرا؟
آپگريد شده از چه بابت مثلا كدوم ايرادا برطرف شده
رنج قيمت بدين لطفا
سلام،
من من تو عکاسی کاملا آماتورم و تازه دارم شروع میکنم ..ممنون میشم راهنماییم کنید..
من FZ40 دارم ... تو حالت iA چطوری ISO رو کم کنم... خودش یه وقتایی تا 1600 یا 800 میبره که باعث میشه عکس نویز زیادی داشته باشه .... من میخوام iso رو 100 باشه ....هر چی میگردم راهشو پیدا نمیکنم ....
*Alucard*
25-07-2011, 22:42
تو حالت iA نمیتونی ISO رو تغییر بدی باید بری روی یک مد دیگه مثلا M که بتونی نوردهی رو هم دستی تنطیم کنی.
تو حالت iA نمیتونی ISO رو تغییر بدی باید بری روی یک مد دیگه مثلا M که بتونی نوردهی رو هم دستی تنطیم کنی.
Pana fz40
پس تو َiA نمیشه iso تغییر داد، چه بد، چون خودش خیلی زیاد میاره و عکس خراب میشه .....من می خوام یه مد رو انتخاب کنم و همه تنظیماتش رو انجام بدم که همیشه آماده باشه و وقتی می خوام بدم دست کس دیگه که باهاش کار کنه عکسا خوب دربیاد .... چه مدی رو انتخاب کنم و تنظیمات رو چی بزارم.... برای عکس و فیلم خانوادگی منظورمه هم برای داخل اتاق و هم برای محیط بیرون .....
*Alucard*
26-07-2011, 10:13
روی حالت iA اگر فلاش فعال باشه معمولا روی ایزوهای پائین عکاسی میکنه.
شما نمیتونی یک تنظیم مشخص معین کنی که تو هر محیط و شرایطی کار کنه روی مد M شما میتونی سرعت شاتر و اندازه دیافراگم و ISO رو تنظیم کنی ولی هر محیط بسته به شرایط سوژه و میزان نور تنطیمات خودش رو میخواد و کمک نوردهی دستی دوربین هم کمک میکنه تا ببینی تنطیماتی که انجام دادی برای اون شرایط مناسب هست یا نه اگه نمیخوای از iA استفاده کنی میتونی از مدهای دیگه دوربینم برای نماهای مختلف استفاده کنی مثلا Portrait برای عکاسی چهره یا مثلا Sport برای صحنه های ورزشی و .... یه مد هم داره به اسم Scene mode که روی دوربین با حروف SCN مشخص شده توی این مد میتونی صحنه ها و شرایط مختلفی رو که میخوای عکاسی کنی انتخاب کنی.
*Alucard*
27-07-2011, 03:07
یکی از دوستان خواسته بود نمونه عکسهای دوربین رو در ISO ـهای مختلف ببینه این عکسهارو خودم با FZ40 انداختم به جز دو تای آخر بقیه روی مد M در یک اتاق تقریبا تاریک بدون فلاش به کمک پایه.
ISO80:
ISO200:
ISO400:
ISO800:
ISO1600:
ISO3200:
روی مد High Sens
روی این مد چون تنظیمات دوربین اتوماتیک هست دوربین به دلیل تاریکی اتاق ISO6400 رو انتخاب میکرد برای همین من یک لامپ 100 وات روشن کردم تا دوربین ISO3200 رو انتخاب کنه.
ISO6400:
روی مد High Sens
* سایز عکسها روی مد High Sense حداکثر 3 مگاپیکسل هست.
سلام:
الان این دوربین خوبه برم بخرم یا دوربین هاب بهتری با ابن قیمت تو بازار هست؟
*Alucard*
18-08-2014, 17:18
FZ100 Panasonic چطوره؟
بد :n02:
زمان خودش دوربین خوبی بوده هر چند من زیاد قبولش نداشتم ( بیشتر قابلیتهای فیلمبرداریش مورد توجه بود تا عکاسی ) ولی الان دیگه زیاد جالب نیست الان سه مدل از این بالاتر هم اومده FZ150 ، FZ200 ، FZ1000
اگر Fz200 بتونی گیر بیاری دوربین خوبی هست ولی به کانن SX50 هم فکر کن.
بد :n02:
زمان خودش دوربین خوبی بوده هر چند من زیاد قبولش نداشتم ( بیشتر قابلیتهای فیلمبرداریش مورد توجه بود تا عکاسی ) ولی الان دیگه زیاد جالب نیست الان سه مدل از این بالاتر هم اومده FZ150 ، FZ200 ، FZ1000
اگر Fz200 بتونی گیر بیاری دوربین خوبی هست ولی به کانن SX50 هم فکر کن.
می تونم جایی آبش کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.