ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چشمک زدن چراغ نارنجی باتری در لپتاب دل 1520

Orbit
22-07-2010, 11:25
با سلام
یه دل inspiron 1520 دارم که دو سالی میشه کار می کنم البته از باتری زیاد استفاده نکردم
دیروز با باتری روشن بود که تموم شد و خودش خاموش شد
زدم به شارژ و فول که شد دیدم چراغ باتری که همیشه ابی بود چشمک میزنه و 4 بار نارنجی میشه و یک بار آبی

میخواستم ببینم باید چیکار کنم ؟ باید تعویض بشه ؟
چون در همین حالت هم 1 ساعتی شارژ نگه میداره

بعضی ها میگن باید تو محیط بایوس بذارم خالی بشه بعد بزنم شارژ؟ یکی میگه بذاری تو فریزر

یکی یه راهنمایی درستی بکنه که اسیر شدیم !!
فعلا درش اوردم و با برق کار می کنم

پیشاپیش ممنون

majid_3ma
23-07-2010, 16:51
فکر میکنم باطری دیگه فاتحه باید بخونی براش
چه جوری از باطری استفاده کردی تا حالا بگو تا دقیق تر بهت بگم

Pami
23-07-2010, 16:57
دوست عزیز عمر باتری شما تقریبا تمام شده هست و زمان مفید 3 ساعت جوری که میگید به 1 ساعت تبدیل شده
راه منجمد کردن و وارد کردن شوک به باتری هم زمانی قابل انجام هست که اون 1 ساعت رو هم نگه نداره و اصلا قابل شارژ نباشه . تازه اون هم نهایتا 20 دقیقه به زمان شارژ اضافه کنه
باتری جدید باید بخرید ، حدود قیمت 60-70 هزار تومان ( 6 سل )

Orbit
23-07-2010, 20:39
با سلام
ممنون از جوابتون

از سایت دل چک کردم متوجه شده چند وضعییت داره که به روشن و خاموش شدن چراغ باتری ربط داره
مال من 4 تا نارنجی(همون قرمز) میزنه یدونه آبی که در کنارش نوشته بود Temporary Battery Failure فکر کنم منظورش تعطیلی موقت باتری هست :(((

اینم عکسش بصورت انیمیشن ( کمی طول میکشه تا لود کنه 400 کیلوبایته)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا اگه موقتی هست خب باید چیکار کنم .. کسی از این علامت های باتری خبر داره راه هلش رو؟

در جواب دوستمون :والا من 2 سالی هست با برق کار می کنم و باتری هم روش بوده
معمولا هفته ای یک بار با باتری کار می کردم که مثلا سالم بمونه!! بعد از الارم که میداد من میزدم به شارژ
از توی بایوس و quickset ویندوز چک می کنم نمیگه که باتری رو تعویض کن ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستش من کلا زیاد با باتری کار نمی کنم در حدی که فقط باتری روش باشه که برق میره یا میخوام از این اتاق به اون اتاق جابجا بشم استفاده می کنم
الان که باتری رو از روش باز کردم !! با توجه به اینکه چراغش الارم میزنه من باتری روش بذارم خطری داره ؟ کلا چیکار کنم به نظرتون !
چون 9 سل رو پرسیدم 85 تومنه ... کل لپتاب رو ازم 300 هم نمیخرن به نظرم نمی صرفه پول باتری بدم

miladhosenpor
20-01-2017, 22:37
سلام
باطری رو وقتی به لب تاب وصل میکنم چراغش روشن و خاموش میشه
لطفا راهنمایی کنید