مشاهده نسخه کامل
: سئوال فوری در مورد پخش فرمت FULL HD
fazel graphic
22-07-2010, 10:23
سلام
یه مشکل بزرگ با فرمت FULL HD دوربین عکاسیم دارم و اون اینه که با هیچ نرم افزاری نمیشه اونو درست پخش کرد
البته تو ویندوز سون با مدیا پلیر خوب پخش میکنه ولی برای ویندوز ایکس پی هر چی پخش کننده است امتحان کردم ولی جواب نمیده . بعضی از پخش کننده ها پخش میکنن ولی به صورت صحنه آهسته بعضی ها هم که هنگ میکنن
اگه اساتید لطف کنن و راهنمایی کنن که با چه پخش کننده ای میتونم اونو پخش کنم ممنون میشم.
یا علی
s-a-l-i-m
22-07-2010, 13:55
با km پلیر می تونی پخشش کنی.
PowerDVD 9 به شرط اینکه کارت گرافکت جواب بده مال من 512 هست و عالی پخش میکنه
rostamiani
24-07-2010, 04:26
VLC Media Player رو هم تست کن :)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fazel graphic
25-07-2010, 12:29
همه این نرم افزارها رو امتحان کردم ولی بازهم جواب نمده
کارت گرافیکم هم 512 است
rostamiani
25-07-2010, 18:58
همه این نرم افزارها رو امتحان کردم ولی بازهم جواب نمده
کارت گرافیکم هم 512 است
یادمه یک نفر دیگه هم این مشکل رو داشت و Media Player Classic رو نصب کرده بود با یکی از Codec Pack ها و خیلی خوب جواب داده بود
دوربینش هم Panasonic TM700 بود
fazel graphic
26-07-2010, 15:41
یادمه یک نفر دیگه هم این مشکل رو داشت و Media Player Classic رو نصب کرده بود با یکی از Codec Pack ها و خیلی خوب جواب داده بود
دوربینش هم Panasonic TM700 بود
سلام
اونو هم امتحان کردم جواب نداده
شما باید یه PC خوب داشته باشید CPU , RAM , Video cards که بتونن یه فلیل FULL HD رو ساپورت کنن مثل بازی هست اگه PC قوی نباشه منیتونه GTA IV رو اجرا کنه
512 من هم مشکل داره البته اگر جدید باشه و HD رو ساپورت کنه اون وقت مشکل از CPU یا RAM هست که کم میارند
شما Drivers کارت گرافیک رو نصب کردید
بهترین نرم افزارای بالا هم km هست
یه کاری بکنید با یه Converter تبدیل کنید به (FULL HD ) یه پسوند دیگه و ببینید چی میشه خاستید برنا مه رو آپ کنم
شما این فیلم رو اجرا کنین ببینین کنده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shabe.saket
30-07-2010, 13:59
به رم و سی پی یو زیاد بستگی نداره. DirectX9 نصبه حتما؟
اگه دایرک و درایور گرافیکت نصبه با کدک میتونی حل کنی.
pooriya_hp
30-07-2010, 14:28
سلام
یه مشکل بزرگ با فرمت FULL HD دوربین عکاسیم دارم و اون اینه که با هیچ نرم افزاری نمیشه اونو درست پخش کرد
البته تو ویندوز سون با مدیا پلیر خوب پخش میکنه ولی برای ویندوز ایکس پی هر چی پخش کننده است امتحان کردم ولی جواب نمیده . بعضی از پخش کننده ها پخش میکنن ولی به صورت صحنه آهسته بعضی ها هم که هنگ میکنن
اگه اساتید لطف کنن و راهنمایی کنن که با چه پخش کننده ای میتونم اونو پخش کنم ممنون میشم.
یا علی
دوست عزیز برای پخش full hd شرایط زیر لازم هست.
1. cpu قدرتمند
2. گرافیک بالا
3. رم بالا
4. ساپورت مانیتور از full hd
5. و....
اما پیشنهاد من:
شما اگه تلویزیون full hd دارید تو تلویزیون تماشا کنید که با مشکل پایین اومد فریم مواجه نشید.
برنامه پلیر:
شما از jetAudio و wnidows media player استفادد کنید.
البته power dvd هم خوبه.
موفق باشید
rezabanderas2000
31-07-2010, 19:16
حداقل cpu مجاز برای پخش full hd باید از cpu دوهسته (حداقل) استفاده کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.