مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک . بیاید کمک کنید دوستان صواب داره
SA.JJ.AD
22-07-2010, 03:34
سلام دوستان ...
من چند روز پیش سیستمم یهو خاموش شد و دیگه هر کار کردم روشن نشد (دلیل)؟ ... بردمش گارانتی که 1 ماه تموم شده بود . تست کرد گفت کار میکنه . باید کیستو بیاری شاید مشکل از جای دیگه باشه ... گفتم خوب رفتم کیسو گذاشتم اونجا تا درستش کنند ... بعده 1 روز بهم زنگ زدند گفتن اماده شده . رفتم دیدم پاورمو عوض کردن . پرسیدم چرا گفتن سوخته بود ! گفتم روشن شده بود که . گفتن فقط فنش الکی میچرخید !!!! خلاصه بگم یه پاور 350 real جا زده بودن . درصورتی که پاور قبلیم 570 الگانس بود یا یه همچین چیزی ... گفتن این بهتره ... منم که خر... گفتم چقد میشه این . گفتن 22 . گفتم اون پاور سوختم خوب چی شد گفتن انداختیم دور . منم چون اژانسیه بیرون منتظر بود . بیشتر از 10 دقیقه با هاشون فک نزدم ... اومدم خونه دیدم اینم کار نمیکنه .بردم اونجا زدن کار میکرد و گفتن دیگه به ما مربوط نیست . گفتم خوب پاورم پیدا شد . بازم شاگرداشو اینور اونور فرستا د اما دست خالی برگشتن ... گفتن خوب دیگه بقیه پول رو نمیخاد بدی چون پاورتو گم کردیمو اینا... اومدم خونه با نا امیدی دکمه کیسو فشار دادم . دیدم روشن شد به سلامتی .... این بود داستان بدبختی من .... دوستان اگه لطف کنند به چیزایی که از نوشته هام به ذهنشون رسید بگن واقعا ممنونتون میشم . مثلا اصلا پاورم سوخته بود و سرم کلاهرفته یا نه ... ببخشید که زیاد حرف زدم . اما از ته دل بود خو
راستی این پاور 350 real چی هست خوب ؟ واسه سیستمم که مشخصاتش اینه مناسبه اصلا ؟
گرافیک . Geforse 9500 gt - سی پی یو Intel E7300 دو هسته ای - 2 گیگ رم و 1 هارد maxtor 160 GB و یه dvd رایتر ...... و یه سوال . میتونم یه فن به کیسم اضافه کنم ؟ و یه رم 2 گیگ دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا اطلاعاتتونو دریق نکنید از من و کامل کمکم کنید . حالا هرچی که میدونید . دعا گوتون میشم
سلام اون مشکل اول به احتمال زیاد ایراد از پاور بوده ولش شما یه جا گفتین که یه باز زدید روشن نشده و دوباره که اومدید خونه
زدید روشن شده خوب ممکنه ایارد از دکمه ی پاور هم باشه جاشو با دکمه ی ریست عوض کنید و دوباره امتحان کنید
پاور الگانس پاور خوبی نیست
این پاوری که خریدید مارک خوبیه منتها لب مرزه
یه 430 وات حداقل میگرفتین بهتر بود تا برای ارتقا هم به مشکل نخورید
p30sezar
22-07-2010, 08:16
من الان خیلی وقت هست که با خرید و فروش کامپیوتر سر و کار ندارم
ولی یادم میاد که اصطلاح Real برای پاورهای گرین Green اطلاق می شد و اگر به شما گفتند 350 واقعی یعنی 530 وات
و قیمتش هم حدود 35000 تومان می باشد نه 22000 تومان پس یا گرین نیست یا . . .
SA.JJ.AD
22-07-2010, 11:12
دوستان لطفا با تجربیات خودتون بگید که اون پاور سوخته بود یا نه ؟
واقعا ممنونم دوستان اما بیشتر توضیح بدید .... دوست عزیز جناب [p30sezar] من اصلا در مورد پاور اطلا عات نداشتم . فقط میدونستم وات چیه .... من به یارو نگفتم که این 350 رو بزنه ... خودش بدون اجازه من نصبش کرد . بعدش هم ادعا میکرد این بهتره و 350 real هستش و تا 500 اونورا هم میکشه . راستی این یه فن بزرگ داره که رو به پایین هست . و صداشم خیلی از اون قبلی کمتره ... حالا گرین چی هست ؟ منظورم خوبیاشه ....
و مهمترین جوابی که منتظرم لطف کنید اینه که اگه یه رم 2 گیگ دیگه و یکی 2 تا فن به کیس بزنم . این پاور یارو نمیشه ؟
و در روز باید میزان مصرف سیستممو کم کنم ؟ یا فرقی نمیکنه ... ؟ این پاور چقد عمر میکنه ؟ 2 روز دیگه نسوزه ؟؟؟!!!! تو بحران مالی سر میکنم . پول همینو به زور دادم
TREASURES
22-07-2010, 11:32
دوست عزیز پاورت برای اضافه کردن رم و فن اضافی جواب نمیده همین طوری هم کمه و برای سیستم شما نباید از 400 کمتر باشه اونی هم که گفته تا 500 میکشه حرف مفت زده
در کل باید باهاش مداراکنی تا بعدا یه 435a گرین بخری تا بتونی اونایی که گفتی رو بهش اضافه کنی
......
SA.JJ.AD
22-07-2010, 12:06
دوست عزیز پاورت برای اضافه کردن رم و فن اضافی جواب نمیده همین طوری هم کمه و برای سیستم شما نباید از 400 کمتر باشه اونی هم که گفته تا 500 میکشه حرف مفت زده
در کل باید باهاش مداراکنی تا بعدا یه 435a گرین بخری تا بتونی اونایی که گفتی رو بهش اضافه کنی
......
وای ... یعنی به قطعاتم داره اسیب میزنه ؟ .... پس چرا یه جاش نوشته 500 watt و یه جا هم نوشته 350real .یه جا هم نوشته 70 % که حالیم نمیشه . اگه لازمه ازش عکس بگیرم . بزارم ؟؟؟ دوست عزیز لا اقل یه فن کوچولو هم نمیتونم بزنم ؟ اخه دمای کارت گرافیکم قبلا که یه فن پشت کیس زده بودم 48 بود الان شده 57 همچنین cpu که 9 درجه بالا رفته دماش اونم تو حالت عادی مثه الان ...کمککککککککککک
p30sezar
22-07-2010, 13:42
متاسفانه الان وقت کافی برای جواب سوالات شما رو ندارم ولی قبلاً یه برنامه بود که باهاش تست می زدیم
ببین پیداش می کنی یا نه ؟
فکر کنم اسمش OCCTPT بود یه سرچ کوچولو زدم ببین خودشه یا نه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای ... یعنی به قطعاتم داره اسیب میزنه ؟ .... پس چرا یه جاش نوشته 500 watt و یه جا هم نوشته 350real .یه جا هم نوشته 70 % که حالیم نمیشه . اگه لازمه ازش عکس بگیرم . بزارم ؟؟؟ دوست عزیز لا اقل یه فن کوچولو هم نمیتونم بزنم ؟ اخه دمای کارت گرافیکم قبلا که یه فن پشت کیس زده بودم 48 بود الان شده 57 همچنین cpu که 9 درجه بالا رفته دماش اونم تو حالت عادی مثه الان ...کمککککککککککک
سلام ،اگر میتونی از جعبه اش یه عکس بگیر .
OCCTPT 3.1.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز حتمن عکس بگیر از مشخصات پاور تا موضوع روشنتر باشه.ضمن تایید صحبتهایAMD SYSTEM عزیز باید بگم اوون چند درجه افزایش دما زیاد خطرناک نیست،ضمن اینکه به نظرم الان که پاورت کم هست، حالا اگه یه فن هم اضافه کنی فرقی نمیکنه چون معمولن مصرف برق فنها کمه.
SA.JJ.AD
22-07-2010, 14:32
به من جعبه ای ندادن . باید میگرفتم ؟ از خودش بگیرم ایرادی نداره ؟ اخه روش یه برچسب خورده و خیلی چیز ا نوشته ... راستی یه فن 9 سانتی ایراد داره بزنم ؟
دوستان با معرفت . به این سوالم جواب ندادید که ضعیف بودن پاور م باعث صدمه دیدن قطعات دیگم میشه ؟ یا خودش به مرور زمان میسوزه ؟ یکی از رفیقام بهم میگه همه قطعاتت که با هم کار نمیکنن تا برق کم بیارن . این حرف عاقلانست ؟... تو رو خدا کامل جواب بدید تا اگه سرم کلاه رفته برم یقه ی یارو رو بگیرم ....
بازم میگم از همتون بخاطر کمک واقعا ممنونم . هر پستتون خیلی بهم داره کمک میکنه ...
این پاوری که گرفتین گفتم لب مرزه بایدحداقل یک 430A میگرفتین برای پاور اولی هم اگر با اتصال سیم سبز و مشکی
روشن نمیشد یعنی پاور سوخته ا یکی از خازن های روی بردش ایراد داشته یا بخش کنترلش
SA.JJ.AD
22-07-2010, 17:03
دوست عزیز ممنونم اما حالا که گرفتم ... بار ها پرسیدم ... پاور 350 real با توجه به قطعاتی که گفتم ... به خودش اسیب میرسونه یا به قطعات دیگه ام ... اصلا مشکلاتی که در اینده گرینبان گیرم میشه چیه ؟ این پاور با توجهبه قطعاتم چقدر عمر میکنه ؟ و یه فن کوچک اضافه کنم به کیسم . ضرر داره ؟
در ضمن سنگین ترین کاری که از سیستمم میکشم . بازیه .
تو رو خدا یکی پاسخ همه ی سوالامو چه این صفحه چه صفحه ی قبل رو بده . تا از این فکرو خیال که نکنه کل سیستمم داغون شه ... و سرم کلاه رفته یا نه و 10 ها سوالیو که مطرح کردم . پاسخ بده . واقعا اگه جواب همه سوالامو بدید لطف خیلی بزرگی در حقم کردید . . پیشاپیش . ممنونتونم .
cyber861
22-07-2010, 17:27
دوست عزیز این پاور اگه واقعا 350 وات اصلی باشه از اون قبلیه خیلی بهتره اما شما دره کیسو باز کن ببین مارکش چیه و چند واته؟
اینجا بگو تا کمکت کنیم!:46:
SA.JJ.AD
22-07-2010, 18:28
دوستان عزیزی که گفتند عکس بزار و بگو روش چی نوشته . اینم از عکس که الان گرفتم . داشتم میومدم از زیر میز بیرون سرم گرفت به میز داغون شدم .:31:
لطفا هرچی از این عکس فهمیدین ما رو هم بی نصیب نزارید:41: . بازم ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیزی که گفتند عکس بزار و بگو روش چی نوشته . اینم از عکس که الان گرفتم . داشتم میومدم از زیر میز بیرون سرم گرفت به میز داغون شدم .:31:
لطفا هرچی از این عکس فهمیدین ما رو هم بی نصیب نزارید:41: . بازم ممنونم
نمیدونم پاورش چه طوره !؟
اما من بهتون پیشنهاد میکنم اینو با یه Green 380w عوض کنین ،یه کم باید سر بدین اما خوب میشه !
شما الان روی جعبه گرافیکت رو ببینی ،زده کف پاورت چند وات باشه !
بازم 380 Green به بالا ...
شما به سایت سازنده coolermax.ir پاورت مراجعه کن متوجه می شی که همون پاور الگانس هست که اسمش عوض شده!!:41:
به نظر من پاورتو عوض کن،همه بچه ها هم همین نظر رو دارن.چون پاورت ضعیفه و جنس مرغوبی هم نداره همیشه باید از حداکثر توانش استفاده کنی و این باعث میشه زودتر مستهلک بشه و درنتیجه ولتاژ خروجی مناسبی نداشته باشه و آسیب بزنه به قطعات کیس.
cyber861
22-07-2010, 23:54
زیاد پاوره جالبی نیست.اگه اونجوری که روش زده درست 350 وات بده هم به نظرم بازم کمه.اگه خواستی عوض کنی حتما بالایه 420 وات بگیر.
این پاور های فله بعد از یه مدتی افت ولتاژ و آمپر میدن.در نتیجه اولین چیزایی که به فنا میرن دی وی دی رایتر و هارد هستن که از 12 ولت استفاده میکنن.
پاوره به درد بخور هم میتونی از مارک های Green-cooler master-silver stone-و....بگیری که واقعی هستن.البته قیمت های بالاتری هم دارن.شما ببین طرف پاورو عوض میکنه؟(احتمالا میکنه)
زیاد خودت هم نگران نکن.من خیلی بیشتر از شما تو پاچم رفته!:46:
TREASURES
23-07-2010, 12:40
پاور ایشون 350 ریل هست که بازدهش 70 درصده ( یعنی باید رو 70 درصد 350 وات حساب باز کنی که فوق العاده کمه :41: )
اگه عوض نکنی به مرور زمان کل PC تو به باد فنا میده :41: مخصوصا اینکه گفتید بازی هم میکنید
اون 550 هم PEAK LOAD پاور هست که نباید روش حساب کرد چون برای کمتر از 1 دقیقه هست
با احتساب 70 درصد بازدهی پاور میشه 245 وات که افتضاحه.....
30 درصد بقیه هم گرما هست
SA.JJ.AD
24-07-2010, 15:01
green485b
و
green 530b
قیمت هاش چنده دوستان ؟ لطفا سریع جواب بدید . چون 2 ساعت دیگه دارم میرم یکی بگیرم ؟
green485b
و
green 530b
قیمت هاش چنده دوستان ؟ لطفا سریع جواب بدید . چون 2 ساعت دیگه دارم میرم یکی بگیرم ؟
530 - 57
485 - 54
HardWare Professor
24-07-2010, 21:35
green485b
و
green 530b
gp535a 55
gp535b 75
SA.JJ.AD
25-07-2010, 00:32
با تشکر از تمامی دوستانی که لطف کردن و راهنمایی کردن تا سیستمم با چیز یکسان نشه ... واقعا لطف بزرگی کردید . من اون 350 real رو پس دادم و پولشو پس گرفتم و 40 تومن روش گذاشتم رفتم جای دیگه یه پاور GP530AB گرفتم که شد 55 تومان . 2 تا فن هم داره یکی میگیره هوارو یکیم میندازه بیرون . به نظر شما این دیگه خوبه دوستان و میتونم مقداری قطعاتم رو ارتقا بدم ؟ مثه رم و هارد و 2 تا فن اضافی ؟ راستی وقتی وصلش کردم . حدود 8 تا از کابلاش بی اتصال موندن . اونا واسه چیه ؟ واسه قطعات بیشتره ؟ یه لطف بزرگ دیگه کنید بگید این چیزای نازک که تو جعبش بود و من نصب نکردم واسه چیه ؟ شبیه لرزش گیره ... اگه نصب نکنم طوری میشه ؟ اصلا چجوری وصلشون کنم ؟ دمت همتون گرم
مهمترین سوالم ... این چند سال عمر میکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HardWare Professor
25-07-2010, 00:42
با تشکر از تمامی دوستانی که لطف کردن و راهنمایی کردن تا سیستمم با چیز یکسان نشه ... واقعا لطف بزرگی کردید . من اون 350 real رو پس دادم و پولشو پس گرفتم و 40 تومن روش گذاشتم رفتم جای دیگه یه پاور GP530AB گرفتم که شد 55 تومان . 2 تا فن هم داره یکی میگیره هوارو یکیم میندازه بیرون . به نظر شما این دیگه خوبه دوستان و میتونم مقداری قطعاتم رو ارتقا بدم ؟ مثه رم و هارد و 2 تا فن اضافی ؟ راستی وقتی وصلش کردم . حدود 8 تا از کابلاش بی اتصال موندن . اونا واسه چیه ؟ واسه قطعات بیشتره ؟ یه لطف بزرگ دیگه کنید بگید این چیزای نازک که تو جعبش بود و من نصب نکردم واسه چیه ؟ شبیه لرزش گیره ... اگه نصب نکنم طوری میشه ؟ اصلا چجوری وصلشون کنم ؟ دمت همتون گرم
gp530ab بازدهیش حدود 75 درصد{البته برای سیستمت کافیه}
gp535a حدود 82 درصد
gp535b حذوذ 85 درصد
چرا a نگرفتی؟
cyber861
25-07-2010, 18:17
همین خوبه.زیادش هم هست.فن هم هر چی خواستی بزار.
رم هم همین طور دیگه کم نمیاره.:8:
کاره خوبی کردی عوضش کردی داداش:46:
Enemy Killer
25-07-2010, 18:39
دوست عزیز پیشنهاد می کتم قبل اینکه برین سیستمتون رو ارتقا بدین همین کاری که کردی رو انجام بدین
پاور بخش اصلی سیستم هست مثلا پاور من اشکال داشت
dvd rom سی دی رام و کارت گرافیک منو سوزوند بعدش عم نوبت هاردم شد که تا مرز دود کردن رفت ولی خدا رو شکر نسوخت البته لنگ می زنه
حدود 170 تومن خرج گرفت تا سیستم رو دوباره راه بیندازم
SA.JJ.AD
25-07-2010, 22:54
یه لطف بزرگ دیگه کنید بگید این چیزای نازک که تو جعبش بود و من نصب نکردم واسه چیه ؟ شبیه لرزش گیره ... اگه نصب نکنم طوری میشه ؟ اصلا چجوری وصلشون کنم ؟ و چند سال این پاور عمر میکنه ؟
دوستان یکی به این قسمت از سوالم جواب بده لطفا ...
cyber861
27-07-2010, 15:21
یه لطف بزرگ دیگه کنید بگید این چیزای نازک که تو جعبش بود و من نصب نکردم واسه چیه ؟ شبیه لرزش گیره ... اگه نصب نکنم طوری میشه ؟ اصلا چجوری وصلشون کنم ؟ و چند سال این پاور عمر میکنه ؟
دوستان یکی به این قسمت از سوالم جواب بده لطفا ...
فکر کنم منظورت بست هاش باشه.اونا برای جمع و جور کردن سیم های اضافی پاور هست.مهم نیست.:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.