ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بازی کردن بعد از نصب بازی

ghanbarian_43
22-07-2010, 01:33
سلام دوستان خسته نباشید.
بعد از نصب بازی pes10 وقتی میخام بازی رو اجرا کنم یک پیغام میده با که به دلیل پیدا نکردن فایل d3dx9_30 بازی اجرا نمیشود !
چرا؟
خودم الان به ذهنم رسید که شاید برای directx باشه اما اون رو هم نصب کردم باز هم نشد !
راستی ممکنه برای لکتیو کردن ویندوز باشه چون هی پیغام میده که ویندوز رو اکتیو کن و من هم حوصله ندارم :19: :31:
مرسی .

edvard_kachal
22-07-2010, 09:11
سلام ..

میشه بگی ویندوزت چی هست ؟

Dew Drop
22-07-2010, 09:36
سلام
شما directx9 رو نصب کردید؟چون این مربوط به directx9 میشه.اگه اون رو نصب کردید و درست نشده.من یه لینکی گذاشتم که دانلود فایل d3dx9_30.dll هستش.این رو دانلود کنید ببینید درست میشه.فکر نمی کنم به خاطر اکتیو نبودن ویندوزتون باشه ولی خوب شما این کار رو هم بکنید حالا که ویندوزتون پیغام اکتیو نبودن میده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ghanbarian_43
24-07-2010, 03:08
مرسی دوستان .
خوب ویندوز سون دیگه !!
چشم دانلود میکنم اما کجا کپی کنم ؟

Dew Drop
25-07-2010, 11:22
خواهش میکنم.
به نظر من یکی از بهترین سیستم های عامله!!
تو این مسیر قرار بدید windows/system32 امیدوارم مشکلتون حل بشه.

sorena007
10-10-2010, 22:24
سلام. من یه درایور پارالل داشتم که تو ویندوز دوم بود. میخواستم ویندوز رو یکی کنم. به اون کسی که داشت نصب میکرد ویندوز رو گتم که بازی رو از ویندوز دوم انتقال بده تو ویندوز اول. انتقال داد اما موقع اجرا شدن همین اخطار d3dx9_30.dll رو میده. واسه این بازی هم واقعا وقت گذاشتم!! آیا راهی وجود داره که دوباره بازی رو احیا کنم با سیوهایی که کرده بودم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. بعد این لینک که گذاشتین رو چجری باید ازش استفاده کرد ؟؟

ebicross
11-10-2010, 08:41
سلام. من یه درایور پارالل داشتم که تو ویندوز دوم بود. میخواستم ویندوز رو یکی کنم. به اون کسی که داشت نصب میکرد ویندوز رو گتم که بازی رو از ویندوز دوم انتقال بده تو ویندوز اول. انتقال داد اما موقع اجرا شدن همین اخطار d3dx9_30.dll رو میده. واسه این بازی هم واقعا وقت گذاشتم!! آیا راهی وجود داره که دوباره بازی رو احیا کنم با سیوهایی که کرده بودم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. بعد این لینک که گذاشتین رو چجری باید ازش استفاده کرد ؟؟

عضویتتون رو تبریک میگم :11:
این فایل رو در صفحه ای که دوست عزیزمون قرار دادند از پایینش گزینه ی دانلود رو بزنید و بعد فایل D3dx9_30.dll رو در C:\Windows\System32 کپی کنید.

توجه کنید حتما باید DirectX 9.0c توی ویندوز 7 نصب باشه تا از این مشکلات پیش نیاد.

در ضمن برای اکتیو کردن ویندوز 7 میتونید از آخرین ورژن Loader استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ehsan1391
16-04-2011, 11:46
سلام.توروخدا یکی مارو کمک کنه.من pes2011 داشتم بعد پچ 2.1 نصب کردم الان بازی اجرا نمیشه.تا روش میزنم میگه pes2011 has stop working هرچی فایل dll بوده نصب کردم دایرکس 9 هم نصب کردم پدرم دراومد ولی هنوزم کار نمیکنه.ولی اگه از آیکن قبلیش تو دکستاپ باز کنم کار میکنه ولی پچ رو نمیشناسه.توروخدا زودتر جواب بدید.اگه میشه به ایمیلم ارسال کنید laf_shabane@yahoo.com