ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک برای بروز یه پوشه

dampayi
21-07-2010, 21:16
سلام بر دوستان مهربووون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یه فایل فلش درست کردم
اون رو به همراه یه پوشه به اسم rahnama قراره توی سی دی رایت بزنم
توی فایل فلشم یه کلید دارم که می خوام وقتی روش کلیک می کنن توی یه پنجره دیگه پوشه rahnama رو باز کنه

دوستان انجمن فلش گفتند این کار تو فلش امکانپذیر نیست و برای اینکار باید یه برنامه با وی بی بنویسم !! رفتم انجمن وی بی که دوستان زحمتش رو بکشند اونا گفتن که اگه با vb بنویسی باید برنامه های . netو dotnetframework 2 به بالا روی سیستم کاربر نصب باشه و بهتره که با ویژوال بیسیک این کارو بکنی که برا اجرا هیچی نمی خواد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شد که من مزاحم شما شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا من کلا نمی دونم ویژوال بیسیک چی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محیط برنامه نویسیش چی هست ؟ چه برسه به این که بخوام برنامه هم بنویسیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلذا دستم به دامنتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو کمک کنید که خیلی خیلی برام مهمه و خیلی عجله دارم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یه فایل exe می خوام که وقتی روش کلیک می کنم پوشه ی rahnama رو باز کنه (از رو سی دی ) (برای اجرای فایل exe هم نیازی به برنامه پیشنیازی نباشه)

بسیار ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dark.Lord
22-07-2010, 00:09
یه جایی خوندم تو فلش با این کد می شه پوشه ای رو باز کرد،
فقط به جای A نام پوشه رو بنویسید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dampayi
22-07-2010, 11:45
ممنون مهربوون :11:
این کد درسته منتها من بلد نیستم با فلش کار کنم و کل پروژمو با سویش مکس درست کردم
توی سویش مکس این کد پوشه رو به صورت ftp توی بروزر نشون می ده که به نظر من زیاد جالب نیست :31:
می شه لطف کنید و برای من یه فایل exe درست کنید که برای اجرا شدن نیاز به برنامه ی پیشنیازی نداشته باشه و من اون رو روی سی دی توی پوشه ای به اسم fscommand رایت بزنم و وقتی روش کلیک می کنم بره توی پوشه ی بقل fscommand که اسمش rahnama است .

این برنامه رو می شه برای من بنویسید و فایل exe اش رو برای من آپ کنید ؟ :31:

بسیار ممنون :11:

!Plus
22-07-2010, 14:29
این هم برنامه ای می خواستی...!

حجمش فقط 3 کیلوبایت ه...! :27:

این برنامه پوشه ها رو مثل اتوران ها و... اینجوری باز می کنه...! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه خواستی بگو تا یه دونه دیگه برات بنویسیم که پوشه رو معمولی باز کنه...!

ولی به نظر من این راه حل مشکل نیست...!

مطمءناً از خود برنامه فلش میشه همچین کاری کرد...! :27:

به هر حال... موفق باشی...! :46:

dampayi
22-07-2010, 14:50
وای ممنون مهربوون :11:
نمی دونم کجا آپ کنید !!! 4shared هنوز فیل تر نشده :27:
اگه 4shared سختتونه می شه لطف کنید برام میل کنید dampayi@gmail.com :31:

بعد الان فایل exe رو برام می فرستید دیگه :31: فایل exe ای که وقتی روش کلیک می کنم پوشه ای به اسم rahnama رو که تو سی دیه باز می کنه ؟

بسیار ممنون :11::11::11:

!Plus
22-07-2010, 21:37
پست قبلیم رو ویرایش کردم...! :20:

لینک رو هم براتون گذاشتم...! :27:

پوشه rahnama رو بذارید کنار فایل اجرایی...! وگرنه...! :21:

باز هم اگه مشکلی بود من در خدمتم...! :20:

موفق باشید...! :46:

Dark.Lord
22-07-2010, 22:17
می گم حالا سورسش هم بزاری بد نیست :D

L u K e !
22-07-2010, 22:52
سورس چی ؟
یه دستور Shell هست دیگه :دی

Dark.Lord
22-07-2010, 23:13
چطوری باید از شل در این مورد استفاده کرد؟

samadsam
22-07-2010, 23:44
زیر روال کلیک فایل فلش دستور زیر رو می نویسید

Shell Start Path Folder
Path Folder=مسیر پوشه

Morteza561
23-07-2010, 01:14
زیر روال کلیک فایل فلش دستور زیر رو می نویسید

Path Folder=مسیر پوشه
اگه منظورتون تو VB6 بود باید بگم خیر دوست عزیز با دستور Shell نمیشه این کار رو کرد. چون نمیشه از تابع app.path که مورد نیاز دوستمون هست استفاده کرد.

کد کامل به صورت زیر است:

با تشکر از !Plus جان به خاطر زحمتی که کشیدند. اما اون فایل 2 تا مشکل داشت:

1- وقتی فایل اجرایی و پوشه در ROOT یک دایرکتوری قرار می گرفتند، برنامه با مشکل مواجه میشد.

2- فایل msvbvm60 همراه فایل زیپ نبود که باعث میشه برنامه تو هر سیستمی اجرا نشه.

(راستی اون سفارش ما چی شد امیرمحمد جان؟)

این هم فایل کامل:

dampayi
23-07-2010, 08:53
مرتضی جان من که نمی فهمم این دوتا مشکلی که از فایل plus عزیز گرفتید یعنی چی ؟ :31:
ولی اونی که ایشون درست کرده بودند دقیقا کاری رو می کرد که من می خواستم :31:
اینی که شما گذاشتید رو وقتی من اجرا می کنم می ره درایو d !!

از همه دوستان به خاطر زحمت هایی که کشیدند ممنونم :11:

!Plus
23-07-2010, 11:13
از همه دوستان متشکرم...! :11:

این هم برنامه جدید...! مشکلش هم بر طرف شده...! :27:

این هم سورس برنامه...! :

همین طور که می بینید...! Explorer.exe رو با آرگومان e/ فراخوانی کردیم که باعث میشه پوشه رو به صورت Folders باز کنه...! همونجوری که عکسش رو گذاشتم...!

البته میشه آرگومان های دیگه هم بهش ارسال کرد که...! (بعداً تو بخش بد افزار نویسی می گم...! :21:)...!

دیگه فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه...! :13:

راستی... اون فایل msvbvm60 از ویندوز XP به بعد خود به خود همراه با DLL های ویندوز... موقع نصب ، نصب میشه...! (چی گفتم...! :31:)

یعنی از ویندوز XP به بعد رو همه ویندوز ها هست و نیازی به نصب شدن دوباره نداره...!
(این از سیاست های ماکروسافت ه...! اینجوری برنامه های VB هم مثل برنامه های Delphi روی همه کامپیوتر ها اجرا میشن...! :21:)...!

اگه باز هم مشکلی بود...! من در خدمتم...! :20:

'dampayi
06-08-2010, 23:18
Plus جان امکانش هست عین همین برنامه رو بنویسید فقط با این تفاوت که علاوه بر باز کردن اون پوشه فایل rahnama.pdf رو هم باز کنه ؟ :دی

بسیار ممنون :11:

!Plus
07-08-2010, 17:25
این هم برنامه ای که می خواستید...! :

فایل PDF باید کنار برنامه باشه...! نه توی فولدر rahnama ...! اسمش هم باید rahnama.pdf باشه...! :27:

+ سورس برنامه...! :