مشاهده نسخه کامل
: رم-cpu
سلام دوستان ...
من الان یه AMD Athlon 64 x2dual دارم ... 2.10GHz هست ..
من الان میخوام یه 4 هسته ای بگیرم به نظرتون چه مدل و چه برندی رو انتخاب بکنم ؟ ...
و اینکه الان یه رم 2 دارم میخوام کنارش یه رم 2 گیگ دیگه اضافه بکنم ... بهترین برند به نظرتون چی هست ؟ ...
ممنون ...
HardWare Professor
21-07-2010, 19:47
بودجه و مدل مین؟
بودجه خاصی ندارم باید ببینم قیمت ها چه جوریاست ! ...
مدل مادر برد رو هم دقیق نمیدونم از کجا باید ببینم دقیقا ؟ ...
در مورد رم هم برند به نظرتون چی مناسب هست ؟
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟ ..
خیلی ممنونم واقعا
sirchicco
22-07-2010, 18:05
سلام دادا!
اقا CPU-z دانلود کن با اون می تونی مدل مادربوردتو بفهمی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش مدلشو بگو تا ببینیم به کجا می رسه!
دوستان من یه پردازشگر قدرتمند میخوام 4 هسته ای ...
مادر بورد : soyocomputer مدل sy-AMN55 Series :13:
جدا برنامه ها و ... من درسته با پی سی بازی زیاد نمیکنم ولی سالی روش چندتا بازی درست حسابی و سنگین میریزم و میخوام کم نیاره و ... از اون یه چیزی باشه که یه 2 سالی حداقلش واسم بمونه و بشه باش بازی ها و ... رو اجرا کرد ... البته رندرینگ هم باش میکنم و خوب پردازشگر مهمه !
البته فک میکنم باید مادربورد رو هم عوض کنم ... البته من نمیدونم واقعا یکی میاد میگه intel فلان هست یکی میاد میگه amd فلان هست منم راستیتش وارد نیستم !!!
یه موضوع دیگه این cpu من یه فن داره 2 روزه یه دفعه یه صداهای بدجور میده دوباره قطع میشه دوباره صدا میده ول نمیکنه
این برای چیه یعنی داغون شده ؟ ...
ممنون خیلی فوریه مورد اخر کمکم کنید میترسم به فنا بره همه چی !!!
در ضمن اگه نیاز به تعویض برد باشه مشکلی ندارم !...
سلام،
با احتساب اينکه نياز به تعويض مادربرد و سي پي يو و رم رو داريد، براي يک سيستم خوب 500 تومان لازم داريد،
اينتل رو توصيه ميکنم، ولي اگر بودجه محدودتر باشه AMD مدل هاي خوبي داره ...
تا 600 هم مشکلی ندارم ...
خوب من نمیدونم چه سی پی یو ای با توجه به این نیازی که دارم بگیرم ؟! ... در بالا هم گفتم که چی کار میکنم اول میخواستم اینتل i7 بگیرم ولی فک کنم زیاد باشه برای این کار اینطور نیست؟...
بعد بهترین مادربرد که با اینتل سازگاری کامل داشته باشه چیه گیگابایت چطور هست ؟(البته باز مدل و ... رو نمیدونم !)
ممنون
amd>intel
16-08-2010, 13:42
رم GSKILL بگير
javad_sat
17-08-2010, 12:17
دو هسته ای 7500 اینتل هم بد نیست قدرت خوبی داره
در مرود رم هم من حرف استادمون amd>intel رو تایید می کنم.
می تونی بیشتر توضیح بدی کارت با سیستم چیه اگه برای بازی تنها باشه.همین cpu خوبه و کارایی داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.