مشاهده نسخه کامل
: [آرشیو] تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)
Armin.Computer
21-07-2013, 11:50
از اسیاتک خیلی بهتره.....سرعت پیج باز کردن اسیاتک ادمو جون به لب میکنه!
وایمکس خوبه
ولی به نظر من دو تا مشکل داره:
1.مشکل سیگنال که البته واسه هر کسی یک جوره
2.هزینه زیاد
ولی در هر صورت اگر مشکل اول نباشه برای افرادی که کم مصرف دارن خوبه
kavehj4488
21-07-2013, 11:54
صبانت 2 مگ 20 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور لندن
ببیینید چه اختلاف چشمگیری داره!
موفق باشید.
arashsard
21-07-2013, 12:12
صبانت 2 مگ 20 گیگ
سرور لندن
ببیینید چه اختلاف چشمگیری داره!
موفق باشید.
256 های وب 4 گیگ در ماه ...
afshin-434
21-07-2013, 12:14
یعنی فقط میخوام بدونم این 4 گیگ در ماه واسه چی ذکر شده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دمت گرم نوین عجب سرعت توپی بهت داده اصلا با سرور خارجی کم نشده شبانش چطوریه ؟
fanoostalaei
21-07-2013, 13:09
صبانت 2 مگ 20 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضعیت اینترنت صبح با بعد از ظهر قابل مقایشه نیست:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دقیقا سرعت 128
:n10:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arashsard
21-07-2013, 13:30
یعنی فقط میخوام بدونم این 4 گیگ در ماه واسه چی ذکر شده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اینکه اون دوست بالاییمون مقدار گیگشم ذکر کرده بود... :n09:
arashsard
21-07-2013, 13:32
اقا دمت گرم نوین عجب سرعت توپی بهت داده اصلا با سرور خارجی کم نشده شبانش چطوریه ؟
ماه رمضون آشغال شده شبانه.... قبلش روزانه شبانه یکی بود ... شیراز پینگ زیاد جالب نیس اما خصوصیت خوبی که داره تک کانکشنش خوبه ... کلا شیراز رنج پینگ همینه.... اما چون های وب خلوته تک کانکشنش خوبه... اما مثل اینکه دوستان دارن کوچ میکنن اینم بزنن خراب کنن :n02:
ماه رمضون آشغال شده شبانه.... شیراز پینگ زیاد جالب نیس اما خصوصیت خوبی که داره تک کانکشنش خوبه ... کلا شیراز رنج پینگ همینه.... اما چون های وب خلوته تک کانکشنش حوبه... اما مثل اینکه دوستان دارن کوچ میکنن اینم بزنن خراب کنن :n02:
دقیقا چند روز پیش دوست منم از اسیا تک اومد های وب اگه همین جور مشترکین زیاد بشه اینم مثل مخابرات از تایم اوت میترکه ولی عیب نداره تا اون موقع یه شرکت جدید میاد کوچ میکنیم به اونجا :n10:
arashsard
21-07-2013, 13:41
دقیقا چند روز پیش دوست منم از اسیا تک اومد های وب اگه همین جور مشترکین زیاد بشه اینم مثل مخابرات از تایم اوت میترکه ولی عیب نداره تا اون موقع یه شرکت جدید میاد کوچ میکنیم به اونجا :n10:
دقیقا... های وب از دسته اون شرکتایی که اصلا استعداد کاربرای زیاد رو نداره.....
------------
یادته خونه قبلیتون شبانه زیاد استفاده نمیکردی میترسیدی نتت خراب شده... نتت رو لای پر قوو پیچیده بوده.... :n02: الان برگردی فکر کنم حسابی تلافی کنی... :n09:
دقیقا... های وب از دسته اون شرکتایی که اصلا استعداد کاربرای زیاد رو نداره.....
------------
یادته خونه قبلیتون شبانه زیاد استفاده نمیکردی میترسیدی نتت خراب شده... نتت رو لای پر قوو پیچیده بوده.... :n02: الان برگردی فکر کنم حسابی تلافی کنی... :n09:
ببین اینترنت 700 کیلوبایتیم به باد فنا رفت :n03: اگه الان اون خونه بودم به محض اینکه تایم فری میشد میزدم دانلود با اشتراک وی ای پی تازه الان قدر اون اینترنت خونه قبلیمو فهمیدم
الان این وایمکسه خوبه :n09: خدارو شکر بدون نت نشدیم چون مخابرات اینحارو اصلا جزو اینترنت حساب نمیکنم
بدون سووسک
.:Bardia:.
21-07-2013, 14:44
1 مگ . همین الان :
fanoostalaei
21-07-2013, 15:01
فیل تر T2-11 یه طرف اینم یه طرف!!!:n22:
من میدونم اینا از جون گوگل و سرویس هاش چی میخوان!!! چرا نمیزارن یه روز از این گوگل + لذت ببریم:n15:
Aryaeiboy
21-07-2013, 15:17
فیل تر T2-11 یه طرف اینم یه طرف!!!:n22:
من میدونم اینا از جون گوگل و سرویس هاش چی میخوان!!! چرا نمیزارن یه روز از این گوگل + لذت ببریم:n15:
رفیق این پیغامی که بهت داده ربطی به فیلترینگ نداره. این پیغام برای وقتیه که با پروتوکل ssl معتبری کانکت نشی به گوگل. ۳ تا دلیل می تونه داشته باشه این پیغام: ۱- یا ویروس داری ۲- یا تاریخ سیستمت تنظیم نیست و پروتکل امنیتی برای همین ایراد می گیره ۳- یا اینکه مرورگرت آپدیت نیست
پ.ن: پیغام رو خوندم کامل. معلوم شد مشکل از کجاست. تاریخ سیستمت تنظیم نیست. برو داخل clock بزن با اینترنت خودش تنظیم کنه تاریخ و ساعت رو درست می شه
اینجوری: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanoostalaei
21-07-2013, 15:22
رفیق این پیغامی که بهت داده ربطی به فیلترینگ نداره. این پیغام برای وقتیه که با پروتوکل ssl معتبری کانکت نشی به گوگل. ۳ تا دلیل می تونه داشته باشه این پیغام: ۱- یا ویروس داری ۲- یا تاریخ سیستمت تنظیم نیست و پروتکل امنیتی برای همین ایراد می گیره ۳- یا اینکه مرورگرت آپدیت نیست
پ.ن: پیغام رو خوندم کامل. معلوم شد مشکل از کجاست. تاریخ سیستمت تنظیم نیست. برو داخل clock بزن با اینترنت خودش تنظیم کنه تاریخ و ساعت رو درست می شه
:n02::n02::n02:
از صبح بیرون بودم مغزم پخته بود
اعصاب نداشتم:n08:
فکر کردم که بازم پورت SSL رو بستن
و دیگه حال نداشتم پیغام رو بخونم :n02:
الان که خوندم دیدم ایراد از تایم سیستم بود که به روزش کردم :n02:
ولی این فیلترینگ تی 2 -11 داره رو اعصاب من رژه میره
خیلی اذیتم میکنه:n02::n02:
Aryaeiboy
21-07-2013, 15:31
وزیری که این سخنان گهربار رو می گه من نمی دونم چه توقعی ازش داریم ما! بنده خدا نیاز به مراقبت های شدید پزشکی داره!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***39;s_ICT_Minister***39;s_Bullshits.mkv
fanoostalaei
21-07-2013, 15:47
اینترنت روزانه باید اینجوری باشه که نیاز آدمو فوری رفع کنه :n02:
Iloveu-ALL
21-07-2013, 15:49
اینترنت روزانه باید اینجوری باشه که نیاز آدمو فوری رفع کنه :n02:
سرعتت با خارجیا زیاد فرق نمی کنه :دی
تنها بدی که میشه به اینترنتت در مقایسه با خارجیا گرفت حجمی بودن اونه
fanoostalaei
21-07-2013, 16:21
پدرم در اومد از این سر شهر کوبیدم رفتم اون سر شهر که درایور پرینتر رو گیر بیبارم نشد که نشد
الان بعد از کلی گشتن از یه سایت گیر آوردم :n02:
16 مگ حجمش بود که در عرض کمتر از 30 ثانیه دانلود شد:n02:
Abolfazl-Star
21-07-2013, 16:25
128 اکو
پدرم در اومد از این سر شهر کوبیدم رفتم اون سر شهر که درایور پرینتر رو گیر بیبارم نشد که نشد
الان بعد از کلی گشتن از یه سایت گیر آوردم :n02:
16 مگ حجمش بود که در عرض کمتر از 30 ثانیه دانلود شد:n02:
من نفهمیدم اینجا تاپیک عکس اسپید تسته یا چت یا پرینتر؟؟
اتفاقا کلی ایراد داره نسبت به خارجیا حداقل اینترنت اونا 20 مگابیته یعنی حدود 2500 کیلوبایت بر ثانیه
2- فیلترینگ نداره
3-پینگ تایم پایین
4-عدم تایم اوت و نداشتن پکت لاست
5-جیتلر پایین
6-بروزینگ و استریمینگ روان چون سرعت تک کانکشن اونا حداکتر سرعت رو داره
ما تو ایران به دلیل اینکه اینترنت کیفیتش در حد صفر هست و سرعت تک کانکشن پایینه یه ویدیو یا اهنگ نمیشه انلاین دید
اینترنت ایران فقط با کمک منیجر که 100 تا کانکشن به زور باید بکنی تو .... درست میشه
عجیبه شما میگی فرقی نداره ! شاید اینترنت واقعی تا حالا کار نکردید باهاش
فرقش اینجاست :
اینم از اینترنت ایران برو از ته جدول دنبالش بگرد :n24:
Aryaeiboy
21-07-2013, 19:35
تهرانی شما؟
Aryaeiboy
21-07-2013, 19:48
بله تهران پارس هستم
می شه یه تست با داخل بزاری؟
چیزی که من توی این چندوقته کشف کردم! اینه که متاسفانه های وب برای کاربران تهرانش پهنای باند بیشتری نسبت به شهرستانی ها اختصاص داده
این از همون سرور که شما گرفتی سرویس هم دقیقا دینامیته:
یکی دیگه از دوستان بنده هست سمنان. تست ایشون هم دقیقا مثل همینه
fanoostalaei
21-07-2013, 19:50
bahram_milad
21-07-2013, 19:59
512 parsonline:41:
512 parsonline:41:
دیگه چرا ناراحتی سرویست که خوبه
fanoostalaei
21-07-2013, 20:55
تست از هلند و آلمان و بریتانیای کبیر :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و دورترین سرور وطنی به تبریز :n02:
و اما سرور تبریز ، نزدیکترین سرور به خودم :n02: :
می شه یه تست با داخل بزاری؟
چیزی که من توی این چندوقته کشف کردم! اینه که متاسفانه های وب برای کاربران تهرانش پهنای باند بیشتری نسبت به شهرستانی ها اختصاص داده
این از همون سرور که شما گرفتی سرویس هم دقیقا دینامیته:
یکی دیگه از دوستان بنده هست سمنان. تست ایشون هم دقیقا مثل همینه
اینم داخلی
amir000098
21-07-2013, 21:09
این دوستانی که های وب دارن... راضی هستن؟
شبانه داره؟چند تا چند؟(الان برای پارس توی این ماه شبانه با سرعت 20 تا 60 میگیرم شبا :n24::n24:)
حجم این سرویس 8 مگش چقدره؟ (حجم دزد نیست؟)
اینم هر گیگ رو 4.5 میده؟
و یه سوال کلی از دوستان. من دو تا خط دارم تو خونه که الان یکیش فقط برای نت است اون یکی هم برای تماس و... میخواستم ببینم اگه از اون یکی خط از های وب سرویس بگیرم نویز ایجاد نمیشه؟
دو تا مودم کنار هم باشن کار میکننن؟ نویزایجاد نمیشه؟ در کل مشکلی ایجاد نمیکنه؟:n13:
پ.ن: من پارسال از صبا سرویس داشتم... با اون یکی خط رفتم از مخابرات یه سرویس 256 گرفتم تا وصل کردم... کل خونه نویز گرفته بود... موبایل انتن نمیاد... تل ثابت اصلا نمیشد باهاش حرف بزنی و... کلا ر.... بود توی خونه اساسی.... 2 روز بعد رفتم مخابرات رو جمع کردم درست شد.(خیلی هم قطعی داشت این مخابرات... زمانی هم که وصل کردم کلا اون یکی خط که از صبا داشتم کلا از کار افتاده بود)
:n01:
فک کنم شدم مسئول پرزنت های وب :n02: یه پولی بگیرم ازشون :n02: بعدشم در برم چون قراره بترکه :n02:
amir جان من الان دینامیت 8 مگش رو دارم noise snr روی 6.8 هست یعنی انهدام ولی خوب داره کار میکنه نگاران نویز نباش Attenuation هم روی 30 هست :n19: ولی نه قعطی دارم نه افت سرعت
amir000098
21-07-2013, 21:27
فک کنم شدم مسئول پرزنت های وب :n02: یه پولی بگیرم ازشون :n02: بعدشم در برم چون قراره بترکه :n02:
amir جان من الان دینامیت 8 مگش رو دارم noise snr روی 6.8 هست یعنی انهدام ولی خوب داره کار میکنه نگاران نویز نباش Attenuation هم روی 30 هست :n19: ولی نه قعطی دارم نه افت سرعت
شبانه داره؟
سرعت دانلود از سرور ایران خارج یکی هست؟حجم ایناش چطوره؟ (من مصرفم شدیدا بالاست :n02:)
یعنی بگیرم...مشکلی ایجاد نمیکنه ؟:n13:هم میخوام پارس رو داشته باشم هم این های وب کوفتی رو:n09:
تستامو دیدی دیگه فرق آنچنانی تو داخل و خارج نیست
البته دینامیتش شبانه نداره ها :n02: ولی باقی دوستان که سرویس دارن دیدیم تستاشون سرعت تا 400-500 یعنی 4 مگ همراه با شبانه
من خودم هم مخابرات دارم هم ایرانسل هم های وب هیچ مشکل و نویزی هم وجود نداره نترس :n02:
اینم حالا برای نمونه
and-roid2
21-07-2013, 21:39
تا ما درخواست جمع اوری دادیم همه پشتمون راه افتدن بیان های وب:16:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش هم این های وب خراب میشه مجبور میشیم برگردیم سر خونه اول یعنی اسیاتک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir000098
21-07-2013, 21:47
تا ما درخواست جمع اوری دادیم همه پشتمون راه افتدن بیان های وب:16:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش هم این های وب خراب میشه مجبور میشیم برگردیم سر خونه اول یعنی اسیاتک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو میخوای بری های وب؟ :n09: بچه ها خبر دادن تو اسیا تک رو خراب کردی... :sq_24:حالا میخوای بری های وب رو... هم اره؟:n02:
اقا من منصرف شدم...:n02: میرم عصر تلکام :n02::34:
and-roid2
21-07-2013, 21:55
تو میخوای بری های وب؟ :n09: بچه ها خبر دادن تو اسیا تک رو خراب کردی... :sq_24:حالا میخوای بری های وب رو... هم اره؟:n02:
اقا من منصرف شدم...:n02: میرم عصر تلکام :n02::34:
اره میخوام برم های وب....نه اشتباه گرفـــــــــــــــــتی خود اسیاتک قبل از حضور من خراب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم بری عصر تلکام. لطف بزرگی میکنی که ما در های وب در ارامش به سر ببریم:n09:
اگر همه کاربرای اسیاتک به این های وب هجوم بیارن اسم های وبو باید گذوشت بــــــــــــای نت:n02:
آسیا تک 1 ماه بعد ورود من خراب شد :n02: های وب هنوز 20 روزی جا داره تا خودشو نشون بده :n02::n08:
Aryaeiboy
21-07-2013, 22:11
نکنید این کارو تورو خدا!! همین جوریش داغون شده های وب حالا همه هوس کردن بیان های وب!! این همه isp برید سراغ بقیه:n02:
fanoostalaei
21-07-2013, 22:26
نکنید این کارو تورو خدا!! همین جوریش داغون شده های وب حالا همه هوس کردن بیان های وب!! این همه isp برید سراغ بقیه:n02:
تازه منم میخواستم بیام های وب!!! 512 میخوام بگیرم:n02:
supermax15
21-07-2013, 22:27
تستامو دیدی دیگه فرق آنچنانی تو داخل و خارج نیست
البته دینامیتش شبانه نداره ها :n02: ولی باقی دوستان که سرویس دارن دیدیم تستاشون سرعت تا 400-500 یعنی 4 مگ همراه با شبانه
من خودم هم مخابرات دارم هم ایرانسل هم های وب هیچ مشکل و نویزی هم وجود نداره نترس :n02:
اینم حالا برای نمونه
اووووفا
عجب سرعتی داری
از کجا میگیری ؟
نا محدوده ؟
همیشه همینجوریه؟
amir000098
21-07-2013, 22:40
اووووفا
عجب سرعتی داری
از کجا میگیری ؟
نا محدوده ؟
همیشه همینجوریه؟
اره فوق العاده است ... شنیدم گیگ مجانی هم میده... حتما برو های وب... خیلیییییییییییییی عالیههههه:n09:
:| :n02: نا محدود ؟ اونم این سرعت :n02: نه بابا
آره 16 گیگ هست 2 گیگ هدیه داره میشه 18 گیگ
fanoostalaei
21-07-2013, 22:45
اره فوق العاده است ... شنیدم گیگ مجانی هم میده... حتما برو های وب... خیلیییییییییییییی عالیههههه:n09:
دوست عزیز شبانه سرعتش کم کم 6 مگ رو میده
حتما برو های وب بگیر
خیلی خیلی محشره:n02::n08::n08:
ولی خداییش نوین نت ( های وب ) فعلا از همه بهتره ببینید تو لیست کل آی اس پی های تهران 2 وم شده
درجه کیفیتش هم از بقیه بالاتره 3.9
Aryaeiboy
21-07-2013, 22:47
حتما برو های وب بگیر
چرا این کارارو می کنید آخه؟! نکنید این کارارو با جوونه مردم! باور می کنه پا می شه میاد های وب
amir000098
21-07-2013, 22:48
حتما برو های وب بگیر
من یا میر های وب :sq_24:یا عصر تلکام... دارم تحقیق میکنم کدوم بهتره. شبانه کدوم خوبه :n09:
Aryaeiboy
ولی خداییش نوین نت ( های وب ) فعلا از همه بهتره ببینید تو لیست کل آی اس پی های تهران 2 وم شده
بله معلومه سرویس های دینامیتی که داده خوب باعث شده میانگین تست هایی که گرفتن توی اسپیدتست بره بالا خوب
and-roid2
راست میگه همشهریمون!! نیایید خواهشن....
حداقل برنامه ریزی برای چند ماه اینده بیایید تا ما یه بویی از اینترنت ببریم:n14:.....اخر اینم حکایتش میشه اسیاتک....
از ما گفتن بود....:n09:
Aryaeiboy
21-07-2013, 22:50
راست میگه همشهریمون!! نیایید خواهشن....
حداقل برنامه ریزی برای چند ماه اینده بیایید تا ما یه بویی از اینترنت ببریم:n14:.....اخر اینم حکایتش میشه اسیاتک....
از ما گفتن بود....:n09:
نه آخه اصلا ملت فکر کردن خیلی توپه! از هر سروری خواستید بگید همین الان با سرویس دینامیتم تست می زارم. آش دهن سوزی نیست. خیالتون راحت
amir000098
21-07-2013, 22:50
چرا این کارارو می کنید آخه؟! نکنید این کارارو با جوونه مردم! باور می کنه پا می شه میاد های وب
دیگه دیر شده...گولم زدن... من های وب میخوامممممممممممممممممممم مممممممم:sq_3:
:15::16:
مثل اینکه زیادی تست گرفتم :n02:
ولی به نظر من فقط تو تهران خوبه ! اینطور که دوستان میگن
چرا کسی از این عصر انتقال تست نمیذاره ؟ :n24: نکنه سرعتتون بالاست دارید مخفی میکنید ؟ :n22:
مثل اینکه زیادی تست گرفتم :n02:
ولی به نظر من فقط تو تهران خوبه ! اینطور که دوستان میگن
هر شهری یه آی اس پی شاخ داره متلا تبریز همه میگن همارا سیستم فک کنم تهران هم بعد از چند تا سرویس وایرلس مثل رسانه پیشرو اینا همین نوین باشه :n02:
and-roid2
21-07-2013, 22:54
نه آخه اصلا ملت فکر کردن خیلی توپه! از هر سروری خواستید بگید همین الان با سرویس دینامیتم تست می زارم. آش دهن سوزی نیست. خیالتون راحت
خب چندتا تست خراب بزار تا ملت فکرای بلند پروازانه نکنن بیان مارو بدتر بیچاره کنن!!
دیگه دیر شده...گولم زدن... من های وب میخوامممممممممممممممممممم مممممممم:sq_3:
:15::16:
شما فقط محازی که از عصر تلکام سرویس بگیری:goatee:
fanoostalaei
21-07-2013, 23:02
هر شهری یه آی اس پی شاخ داره متلا تبریز همه میگن همارا سیستم فک کنم تهران هم بعد از چند تا سرویس وایرلس مثل رسانه پیشرو اینا همین نوین باشه :n02:
اتفاقا مزخرف ترین سرویس دهنده ای که توی عمرم دیدم همین همارا سیستمه!!!:n02:
Aryaeiboy
21-07-2013, 23:12
خب چندتا تست خراب بزار تا ملت فکرای بلند پروازانه نکنن بیان مارو بدتر بیچاره کنن!!
قابل توجه دوستانی که علاقه ی زیادی دارن بیان های وب. چندتا تست از گوشه کنار گیتی با سرویس مثلا ۸ مگ دینامیت:
وضعیت اینترنت مارو خداییش زنگ بزنم مخابرات بگم این آشغالو جمعش کنید بهتر نیست ؟ :n19:
Aryaeiboy
21-07-2013, 23:16
به شخصه نظرم اینه که یه سری اتفاقات عجیب غریب داره توی نت کشور می افته حالا یا قراره تا چند وقت دیگه کیفیت کل نت بره بالا (با دید بسیار خوش بینانه) یا اینکه قراره رسما فاتحه نت رو خوند و فقط تمرکز بره روی اینترانت.
fanoostalaei
21-07-2013, 23:18
قابل توجه دوستانی که علاقه ی زیادی دارن بیان های وب. چندتا تست از گوشه کنار گیتی با سرویس مثلا ۸ مگ دینامیت:
از اینی که من دارم سرعتش بیشتر نیس اینو بگو :n02:
پس دوستان برید های وب رو بترکونید :n02:
به شخصه نظرم اینه که یه سری اتفاقات عجیب غریب داره توی نت کشور می افته حالا یا قراره تا چند وقت کیفیت کل نت بره بالا (با دید بسیار خوش بینانه) یا اینکه قراره رسما فاتحه نت رو خوند و فقط تمرکز بره روی اینترانت.
داریم به سال 2014 میلادی نزدیک میشیم سرعت اینترنت از سال های قبل هم بدتر شده پس مطمین باش بهتر که نمیشه هیچ بد تر هم میشه آخر یه کاری میکنن اینترنت هم قطع میشه فقط یه دیتا سنتر داخلی میمونه :n03::n28::n27:
amir000098
21-07-2013, 23:27
یا های وب میگیریم... یا کلا دیگه adsl نمیگیریم :n09::n10:
های وب بگیرررررررررررر منوووووووووووووووووو اومدممممممممممممممممممممم مم:n10::n09:
:n20:
عصر تلکام :n09:
bahram_milad
21-07-2013, 23:34
دیگه چرا ناراحتی سرویست که خوبه
پینگم خیلی بالاست
and-roid2
21-07-2013, 23:38
به شخصه نظرم اینه که یه سری اتفاقات عجیب غریب داره توی نت کشور می افته حالا یا قراره تا چند وقت دیگه کیفیت کل نت بره بالا (با دید بسیار خوش بینانه) یا اینکه قراره رسما فاتحه نت رو خوند و فقط تمرکز بره روی اینترانت.
وضعیت اینترنت فعلا در ابهامه ولی وضعیت فیل ترینگ اینطوری میشه:n09::
احتمالا پس از تغییرات ، دسترسی به بسیاری از سرورها و سایتهای خارجی برای عموم امکانپذیر نخواهد ! و باید برای دسترسی به آن سایتها هم مدارک بالای دانشگاهی و مدارج کهکشانی داشته باشید .
تقریبا نود درصد اینترنت جهانی از دسترس عموم خارج خواهد شد .
fanoostalaei
21-07-2013, 23:45
بابا من در عجبم چرا با ویندوز نمیشه رفت فیس بوق؟؟؟:n13::n13:
arashsard
22-07-2013, 00:49
اتفاقا مزخرف ترین سرویس دهنده ای که توی عمرم دیدم همین همارا سیستمه!!!:n02:
ای ترکا سیاست دارن... ای سیاست دارن :n09:
همه که مثل ما شیرازیا ساده نیستن... نصف تاپیک شیراز به خاطر من های وبی شدن....:n02:
KING iMAN
22-07-2013, 07:22
خارجی
=-=-=-=-=-=-=-=
داخلی
arashsard
22-07-2013, 11:20
خارجی
=-=-=-=-=-=-=-=
داخلی
قدیما تاریخ تست و اسم سرویستم میگفتیاااا :n13:
and-roid2
22-07-2013, 11:24
ارش چند تا تست از سرور های مختلف با های وب بزار....
Aryaeiboy
22-07-2013, 11:25
دینامیت ۸ مگ:
Aryaeiboy
22-07-2013, 11:26
این تست رو الان گرفتی؟! با تبریز 565؟!!! بابا آسیاتک دیگه ترکونده خداییش! خجالت نمی کشن آخه اینو به عنوان اینترنت می دن به مردم!
and-roid2
22-07-2013, 11:33
این تست رو الان گرفتی؟! با تبریز 565؟!!! بابا آسیاتک دیگه ترکونده خداییش! خجالت نمی کشن آخه اینو به عنوان اینترنت می دن به مردم!
برای چندروزه پیشه ولی تست الانم همینه:
.....دیگه هر کی با این وضعیت بخواد اسیاتک بمونه باید بره بمیره!!:n09:
من میگفتم هی این اسیاتک چقدر خوبه فقط تهران هست شهرستان نیست به چه روزی افتیده به نظرتون دست خودشه؟
من یه تست میزارم از رنگین کمان استان اصفهان (نمیدونم چرا سرعت دانلود از خارج 1/10 دانلود از داخله)و همینطور پینگ که از خارج وحشتناکه معلوم نیست چه میکنن
حال کنید مسؤلان وقعا خسته نباشید یکی نمیگه چرا انقدر وضع خرابه ؟؟ میدونن اینقدر وضع خرابه وکاری نمیکنن یا میدونن!
ادیت:فکر کنم رکورد دار بدترین نت هستم الان :دی
Aryaeiboy
22-07-2013, 11:47
بابا توروخدا یکی پیدا بشه بیاد یه توضیحی بده به ما ملت بیچاره! این چه وضعیه آخه؟ همه شرکت ها داغون. کل نت رو هواست. معلوم نیست چه خبره. خدا رحم کنه فقط! جالبه پشتیبانی شرکت ها یه جور برخورد می کنن انگار همه چی خوب و خوش و خرمه!
دینامیت ۸ مگ:
تست با سرور آمریکا،شما چقدر سرعتت پایینه !
شما که نتت معرکه است کجاش پایینه از امرکا پینگ میده بت 230 من از المان 750 ست سرعت هم که خداست
and-roid2
22-07-2013, 11:54
روزبه جان چند تا تست هم با سرور اروا بزار...:n16:
من میگفتم هی این اسیاتک چقدر خوبه فقط تهران هست شهرستان نیست به چه روزی افتیده به نظرتون دست خودشه؟
من یه تست میزارم از رنگین کمان استان اصفهان (نمیدونم چرا سرعت دانلود از خارج 1/10 دانلود از داخله)و همینطور پینگ که از خارج وحشتناکه معلوم نیست چه میکنن
حال کنید مسؤلان وقعا خسته نباشید یکی نمیگه چرا انقدر وضع خرابه ؟؟ میدونن اینقدر وضع خرابه وکاری نمیکنن یا میدونن!
ادیت:فکر کنم رکورد دار بدترین نت هستم الان :دی
به بیان ساده کلمه بگم ر یدن به اینترنت :n21:
فعلا رکوردار بدترین نت من و بچــــه های اسیاتک هستیم:n09::
در این شکی نیست!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که نتت معرکه است کجاش پایینه از امرکا پینگ میده بت 230 من از المان 750 ست سرعت هم که خداست
منظورم دوستمون بود:n02:
Aryaeiboy
22-07-2013, 11:59
والا اینو باید از های وب پرسید! متاسفانه توی خیلی از شهرها مشکل پهنای باند پیدا کرده های وب. کاملا مشخصه.
arashsard
22-07-2013, 11:59
مگه ترافیک من علفه خرسه ؟؟؟؟؟ :n02::n13:
ایران
اروپا :
آمریکا :
سوکس :
اینم صفحه پینگ ... اون سمته راستیه فکر نکنی سرور خارجکیه... سرور وطنیه .... :n08:
Aryaeiboy
22-07-2013, 12:06
مگه ترافیک من علفه خرسه ؟؟؟؟؟ :n02::n13:
اینم صفحه پینگ ... اون سمته راستیه فکر نکنی سرور خارجکیه... سرور وطنیه .... :n08:
شما هم دقیقا الان مشکل پهنای باند رو داری. اگه دینامیت بگیری کاملا نشون می ده خودشو این مشکل. پینگت با داخل اصلا نباید بالای 40 باشه با های وب. من تا 1-2 ماه پیش با داخل همیشه ۳۵ بود اصلا هم مشکل سرعت نبود. تا حالا تماس هم گرفتی برای این پینگ؟ اصلا نباید اینجوری باشه. من زنگ زدم امروز می گه شما از قم اولین نفری هستین که مشکل پینگ و پهنای باند رو می گید. اگه مشکلی بود تعداد بیشتری تماس می گرفتن ما پیگیری می کردیم!!
Aryaeiboy
22-07-2013, 12:17
منظورم دوستمون بود:n02:
رفیق شما می شه بی زحمت یه تست پینگ با دی ان اس شرکت بگیری. 46.224.1.42
supermax15
22-07-2013, 12:18
وب کجاست؟
:n13::n13:
Aryaeiboy
22-07-2013, 12:23
وب کجاست؟
:n13::n13:
وب نه مجید جان دلبندم :n02: "های وب"
نام جدید شرکت نوین نت سابق!
بفرمایید:
Aryaeiboy
22-07-2013, 12:33
بفرمایید:
عرض نکردم! پینگ بنده با دی ان اس شرکت در حال حاضر 110ه درست مثل دوستمون arasharad. تازه برای من تایم اوت هم داره با داخل!!! ولی پینگ شما هست 40. این ۸ مگ ۸ مگ که همینجوری کیلویی دادن به ملت توی شهرهایی که پهنای باند کم دارن مشکل ایجاد کرده
پ.ن: تماس گرفتم دوباره های وب می فرمایند که سرویس شما share هست و نهایت سرعت تضمینی ما برای 8 مگ 100 کیلوبایته!!!!!!!! خدایا....! خودکشی فکر خوبیه آیا؟!
arashsard
22-07-2013, 12:39
شما هم دقیقا الان مشکل پهنای باند رو داری. اگه دینامیت بگیری کاملا نشون می ده خودشو این مشکل. پینگت با داخل اصلا نباید بالای 40 باشه با های وب. من تا 1-2 ماه پیش با داخل همیشه ۳۵ بود اصلا هم مشکل سرعت نبود. تا حالا تماس هم گرفتی برای این پینگ؟ اصلا نباید اینجوری باشه. من زنگ زدم امروز می گه شما از قم اولین نفری هستین که مشکل پینگ و پهنای باند رو می گید. اگه مشکلی بود تعداد بیشتری تماس می گرفتن ما پیگیری می کردیم!!
شانس آوردم مرکز مخابراتی ما خیلی خلوته ..... یه 3 4 نفر دیگه اضافه بشن معلون نیست چه خاک بر سری میشیم :n02: نه آخه کلا اصلا اهل بازی آنلاین نیستم ( با سرور وطنی ) ... وگرنه باباشونو میسوزندم :n02: من کلا یه سایت وطنی میرم ( ورزش 3 ) ... اونم فعلا کارمو راه میندازه ...
کلا شیراز همینه .... آسیاتک هم داشتم با وطن 70 80 پینگ داشتم .... :n13:
fanoostalaei
22-07-2013, 12:40
اصاَ معلوم نیس دارن چیکــــــــــــــــــــــ ـــــار میکنن:n13:
arashsard
22-07-2013, 12:42
عرض نکردم! پینگ بنده با دی ان اس شرکت در حال حاضر 110ه درست مثل دوستمون arasharad. تازه برای من تایم اوت هم داره با داخل!!! ولی پینگ شما هست 40. این ۸ مگ ۸ مگ که همینجوری کیلویی دادن به ملت توی شهرهایی که پهنای باند کم دارن مشکل ایجاد کرده
پ.ن: تماس گرفتم دوباره های وب می فرمایند که سرویس شما share هست و نهایت سرعت تضمینی ما برای 8 مگ 100 کیلوبایته!!!!!!!! خدایا....! خودکشی فکر خوبیه آیا؟!
شانس آوردم مرکز مخابراتی ما خیلی خلوته ..... یه 3 4 نفر دیگه اضافه بشن معلون نیست چه خاک بر سری میشیم :n02: نه آخه کلا اصلا اهل بازی آنلاین نیستم ( با سرور وطنی ) ... وگرنه باباشونو میسوزندم :n02: من کلا یه سایت وطنی میرم ( ورزش 3 ) ... اونم فعلا کارمو راه میندازه ...
کلا شیراز همینه .... آسیاتک هم داشتم با وطن 70 80 پینگ داشتم .... :n13:
فکر کنم به خاطر این باشه که چالوس نزدیکه تهرانه،پینگش این طوریه،شیراز پینگش تا سرور تهران 80 این طورا فکر می کنم حالت عادی باید باشه.
Aryaeiboy
22-07-2013, 12:47
یه trace با بلاد کفر هم بگیر بی زحمت:n02: مثلا 4.2.2.4
arashsard
22-07-2013, 12:48
کلا شیراز اصلا یه وضی.... من 8 تا آی اس پی شیراز داشتم :n04: بچه های شیراز پینگشون میاد روو 200 و تک کانکشنشون با سرور خارجکی برسه به مگ ذوق مرگ میشن .... :n02:
Aryaeiboy
22-07-2013, 12:49
فکر کنم به خاطر این باشه که چالوس نزدیکه تهرانه،پینگش این طوریه،شیراز پینگش تا سرور تهران 80 این طورا فکر می کنم حالت عادی باید باشه.
ربطی نداره عزیز. کلا با داخل پینگ بالائه حالا هرجا نه فقط با تهران. در ضمن من که قمم که نسبت به شما به تهران نزدیک ترم! 100 کیلومتر فاصلست!
مسیر گیت وی ه فرق میکنه و جایی که پهنای باند رد میشه مال این دوستمون ariayiboy از جایی رد شده که پهنای باند بین الملل یا ضعف داره یا ظرفیتش شلوغه یا واسه تحریم کاهش سرعت داره
arashsard
22-07-2013, 12:52
یه trace با بلاد کفر هم بگیر بی زحمت:n02: مثلا 4.2.2.4
ای بابا قبلا 18 19 تا روتر رد میکرد.. الان شده 13 تا .... میون بور میزنه .... اصلا یه وضی ... :n21:روحانی نیومده تاثیر خودشو گذاشته هااا... مچکریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aryaeiboy
22-07-2013, 12:56
مسیر گیت وی ه فرق میکنه و جایی که پهنای باند رد میشه مال این دوستمون ariayiboy از جایی رد شده که پهنای باند بین الملل یا ضعف داره یا ظرفیتش شلوغه یا واسه تحریم کاهش سرعت داره
دوست من گیت وی یه شرکت که ۱۰ تا نمی شه! تا ۲ ماه پیش گیت وی های وب بر خلاف همه شرکت ها ۲ تا بود به طرز عجیبی که با هر بار ریست از یکیش شانسی رد می شد! ولی الان ۱ ماهه گیت ویش فقط یکی شده که اونم از باکو رد می شه. اصلا حال عکس گرفتن ندارم وگرنه trace می گرفتم ببینی :n01:
گیت وی روت اطلاعات چه داخل چه خارج هیچ تفاوتی بین یوزرها نمی کنه. دوستان های وبی تست trace با 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 یا غیره بگیرن می بینن که اولین جایی که دیتا خارج می شه از کشور به باکو می ره که این آی پی رو هم داره در ضمن: 85.132.90.153
مثلا پینگ من به داخلی نزدیکه ولی کلا سرور خارجی سرعتم در حد میکرو گرمه :n10:
پس ربطی به نزدیکی پینگ داخل نداره :n02:
ربطی نداره عزیز. کلا با داخل پینگ بالائه حالا هرجا نه فقط با تهران. در ضمن من که قمم که نسبت به شما به تهران نزدیک ترم! 100 کیلومتر فاصلست!
نه چالوس نزدیک تره،به صورت خطی 80 km فاصله هستش،دلیل دیگه ممکن ایم باشه،چون یکی از اصلی ترین مراکز مخابراتی،شمال،شهر بابل(0111) هستش.در کل gate way باکو واسه ما خوب شده :n02:
fanoostalaei
22-07-2013, 13:03
میگم اصلا معلوم نیس دارن چیکار میکنن باور نکیند:n02:
تا همین چند دقیقه پیش پینگ گوگل 70 بود ولی الان 2 برابر شد:n13:
C:\Users\hossein>ping google.com
Pinging google.com [173.194.65.113] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.65.113: bytes=32 time=158ms TTL=45
Reply from 173.194.65.113: bytes=32 time=155ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.65.113:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 155ms, Maximum = 158ms, Average = 157ms
C:\Users\hossein>ping gmail.com
Pinging gmail.com [173.194.39.246] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=71ms TTL=45
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=69ms TTL=45
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=68ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.39.246:
Minimum = 68ms, Maximum = 71ms, Average = 69ms
دوست من گیت وی یه شرکت که ۱۰ تا نمی شه! تا ۲ ماه پیش گیت وی های وب بر خلاف همه شرکت ها ۲ تا بود به طرز عجیبی که با هر بار ریست از یکیش شانسی رد می شد! ولی الان ۱ ماهه گیت ویش فقط یکی شده که اونم از باکو رد می شه. اصلا حال عکس گرفتن ندارم وگرنه trace می گرفتم ببینی :n01:
گیت وی روت اطلاعات چه داخل چه خارج هیچ تفاوتی بین یوزرها نمی کنه. دوستان های وبی تست trace با 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 یا غیره بگیرن می بینن که اولین جایی که دیتا خارج می شه از کشور به باکو می ره که این آی پی رو هم داره در ضمن: 85.132.90.153
من خودم تاحالا trace 6 تا از بچه های مخابرات تهران که از هم نصبتا فاصله داشتم چک کردم کاملا با هم فرق میکرد یکی از آلمان رد میشد یکی از تایوان یکی دیگه چین در صورتی که من 100 بار هم مودم خودمو ریست میکنم 1 روت بیشتر ندارم با پینگ های مختلف که فقط از روس تلکام یعنی اشقال ترین پهنای باندی که الان به ایران داده میشه مال منه که منطقه مخابراتی ما اینجوریه
Aryaeiboy
22-07-2013, 13:05
ببین عزیز مشکلات یکی دوتا که نیست که! بله شما مخابرات داری کلا گیت ویت فرق داره با های وب. یه وقت می بینی دیتا از وقتی که از زیرساخت میره به طرف خارج مشکل پیدا میکنه یه وقتی می بینی از همون ابتدا از داخل مشکل داره که نشون دهندش اینه که پینگت با داخل غیرعادی بالا بشه.
Aryaeiboy
22-07-2013, 13:12
نه چالوس نزدیک تره،به صورت خطی 80 km فاصله هستش،دلیل دیگه ممکن ایم باشه،چون یکی از اصلی ترین مراکز مخابراتی،شمال،شهر بابل(0111) هستش.در کل gate way باکو واسه ما خوب شده :n02:
عزیز چالوس تا تهران 80 کیلومتره؟! از کی تاحالا؟! پاشیم بریم چالوس ظهر برگردیم پس! :n02:فاصله تهران تا چالوس 209 کیلومتره. بعدم در کل اینا هیچ کدوم تاثیری نداره روی مشکلی که من دارم می گم. گیت وی باکو هم بله عالیه. بهترین گیت وی های خروجی نت ایران یکی باکوئه یکی ترکیه. این دوتا بهترین پینگ رو می دن. ولی متاسفانه مشکلات بسیار باعث شده در ۲ ماه گذشته پینگ تایم زیر 170 نبینیم.(بهترین حالتش 170 می شه)
Aryaeiboy
22-07-2013, 13:15
من خودم تاحالا trace 6 تا از بچه های مخابرات تهران که از هم نصبتا فاصله داشتم چک کردم کاملا با هم فرق میکرد یکی از آلمان رد میشد یکی از تایوان یکی دیگه چین در صورتی که من 100 بار هم مودم خودمو ریست میکنم 1 روت بیشتر ندارم با پینگ های مختلف که فقط از روس تلکام یعنی اشقال ترین پهنای باندی که الان به ایران داده میشه مال منه که منطقه مخابراتی ما اینجوریه
بله مخابرات بنده هم دارم. کلا مسخرست! گیت ویش شانسیه! جالبه گیت وی 4.2.2.1 مثلا با 4.2.2.4 فرق داره حتی! ولی ریست کنی گیت وی ها دوباره جا به جا می شه! کلا سرزمین عجایب نت ایران!!
and-roid2
22-07-2013, 13:17
رفیق تا موقعی که سرویست خوب بود هفته ای بزور یه بار اینجا سر میزدی و به بچه ها حال میدادی و میرفتی و دیگه پیدات نمیشد تا هفته بعد....ولی الان اوضاع نتت که خراب شده بیشتر سر میزنی....
پ.ن: امیدوارم اواضات همیشه بد باشه تا همیشه حضورتو ببینیم:n02: و دور همی شاد باشیم
مبین نت هم به ملکوت اعلا پیوست:
Armin.Computer
22-07-2013, 13:19
:n08:
باید میگفتی تقسیم بر 8 میشه 128 کیلو
اینم میگفتی که خیلی از شرکت ها اگر بخوان تقسیم بر 8 رو اجرا کنن که همه میشن دیال آپ:n08:
میگم اصلا معلوم نیس دارن چیکار میکنن باور نکیند:n02:
تا همین چند دقیقه پیش پینگ گوگل 70 بود ولی الان 2 برابر شد:n13:
Pinging google.com [173.194.65.113] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.65.113: bytes=32 time=155ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.65.113:
Minimum = 155ms, Maximum = 158ms, Average = 157ms
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=69ms TTL=45
Minimum = 68ms, Maximum = 71ms, Average = 69ms
شما الان وضعیتت خوب نیست؟
به من همین پینگ هم بدن خوبه
gmail داره 70 پینگ میده
عزیز چالوس تا تهران 80 کیلومتره؟! از کی تاحالا؟! پاشیم بریم چالوس ظهر برگردیم پس! :n02:فاصله تهران تا چالوس 209 کیلومتره. بعدم در کل اینا هیچ کدوم تاثیری نداره روی مشکلی که من دارم می گم. گیت وی باکو هم بله عالیه. بهترین گیت وی های خروجی نت ایران یکی باکوئه یکی ترکیه. این دوتا بهترین پینگ رو می دن. ولی متاسفانه مشکلات بسیار باعث شده در ۲ ماه گذشته پینگ تایم زیر 170 نبینیم.(بهترین حالتش 170 می شه)
شما جاده رو حساب کردی شد 209؟
درسته؟ :دی
ای وای،اون جاده چالوس هستش که 170km هستش با پیچ و خمش،اینترنت که از جاده رد نمی شه،شما اگه یک خط مستقیم از چالوس به تهران بکشید 80km هستش،این آزاد راه تهران چالوسم که داره ساخته می شده این قدره،مسیر اینترنت با ماکروویو هستش :n02:
fanoostalaei
22-07-2013, 13:23
شما الان وضعیتت خوب نیست؟
به من همین پینگ هم بدن خوبه
gmail داره 70 پینگ میده
مشکل من پینگ نیست!!!
مشکل اینه::n02:
لامصب انقدر تایم اوت دارم که جیمیل برام بیشتر از 1 دقیقه طول میکشه تا لود شه:n15:
تایم اوت بدترین عذاب برای کابران اینترنته:n14:
Aryaeiboy
22-07-2013, 13:26
باید میگفتی تقسیم بر 8 میشه 128 کیلو
اینم میگفتی که خیلی از شرکت ها اگر بخوان تقسیم بر 8 رو اجرا کنن که همه میشن دیال آپ:n08:
چی بگم والا بهش وقتی اون حرف رو می زنه؟ هیچی نگم بهتره.
یه بار باور نمی کنی به خدا مخابرات ۲ مگ نامحدود داشتم سرعتش شده بود 25 کیلوبایت زنگ زدم گفتم این چرا اینجوریه 80 تومن پول دادم من گفت خیلیم عالیه! گفتم دایال آپ از این بهتره که گفت دایال آپ اگه ۲۴ ساعته ۳۰ روزه وصل باشی ۱ میلیون پول تلفن میاد پس این بهتره!!!!!!:n04::n04::n04:
شما جاده رو حساب کردی شد 209؟
درسته؟ :دی
پس کجا رو حساب کنم راه هوایی؟!:n08:
KING iMAN
22-07-2013, 13:29
چی به چیه؟(منظورم اینه اینو واسم تحلیل کنید که از کجا میگذره).از کجا باید بفهمم گیت وی من از کجا گذشته.
Aryaeiboy
22-07-2013, 13:31
ای وای،اون جاده چالوس هستش که 170km هستش با پیچ و خمش،اینترنت که از جاده رد نمی شه،شما اگه یک خط مستقیم از چالوس به تهران بکشید 80km هستش،این آزاد راه تهران چالوسم که داره ساخته می شده این قدره،مسیر اینترنت با ماکروویو هستش :n02:
با اینکه داره اسپم می شه پست های دوتامون و به تاپیک ربطی نداره اصلا ولی اینم باید بگم:n02:
اول اینکه فاصله تهران تا چالوس دقیقا 209 کیلومتره هرجای نت که سرچ کنی هم می بینی نه 170 کیلومتر. بعدم ببینم یعنی برای سیم کشی خطوط بین تهران تا چالوس خط کش گذاشتن صاف یه خط مستقیم رفته تا چالوس!!!؟:n08: بابا اونم از روی کوه و دشت و جنگل رد می شه خوب با جاده پیش می ره از قوزون آباد که نمی ره! از کنار جاده دقیقا رد می شه! بعدم اگه اونجوری حساب کنی قم تا تهران هم خوب کمتره پس! اونم خط کش گذاشتن وصل کردن!:n02:
Aryaeiboy
22-07-2013, 13:37
چی به چیه؟(منظورم اینه اینو واسم تحلیل کنید که از کجا میگذره).از کجا باید بفهمم گیت وی من از کجا گذشته.
می شه یه توضیحی بدی شما چجوری به نت وصل شدی؟! یه ایرادی داره این! اولین مسیری که بهت داده یه سرور مجازیه به نظر نه روترت!
با اینکه داره اسپم می شه پست های دوتامون و به تاپیک ربطی نداره اصلا ولی اینم باید بگم:n02:
اول اینکه فاصله تهران تا چالوس دقیقا 209 کیلومتره هرجای نت که سرچ کنی هم می بینی نه 170 کیلومتر. بعدم ببینم یعنی برای سیم کشی خطوط بین تهران تا چالوس خط کش گذاشتن صاف یه خط مستقیم رفته تا چالوس!!!؟:n08: بابا اونم از روی کوه و دشت و جنگل رد می شه خوب با جاده پیش می ره از قوزون آباد که نمی ره! از کنار جاده دقیقا رد می شه! بعدم اگه اونجوری حساب کنی قم تا تهران هم خوب کمتره پس! اونم خط کش گذاشتن وصل کردن!:n02:
بفرمایید اینم از روی نقشه،شما فاصله چالوس تا تهرانو با فاصله قم تا تهران مقایسه کنید،دیتا از طریق ماکروویو هستش نه از جاده :n02::n08:
Aryaeiboy
22-07-2013, 13:45
بفرمایید اینم از روی نقشه،شما فاصله چالوس تا تهرانو با فاصله قم تا تهران مقایسه کنید،دیتا از طریق ماکروویو هستش نه از جاده :n02::n08:
عزیز تفاوت فاصله ای که شما توی این نقشه می بینی به نظرت باید تاثیری توی پینگ داشته باشه!! اگه این فاصله میلی متری روی نقشه اینقدر تاثر گذار باشه که پس باید پینگ با مثلا تبریز 1000 باشه که!!! ببین رفیق فاصله تاثیر خیلی زیادی نداره توی پینگ مخصوصا این فواصل کم. اصل افزایش پینگ به خاطر روت ها و هاپ های بیشماریه که سر راه اطلاعات قرار می گیره. هر بار که اطلاعات یه پرش یا هاپ داشته باشه باعث می شه این پینگ افزایش پیدا کنه. یه سوییچ اضافه توی مسیر اطلاعات باعث افزایش پینگ به اندازه 1000 کیلومتر می شه!
عزیز تفاوت فاصله ای که شما توی این نقشه می بینی به نظرت باید تاثیری توی پینگ داشته باشه!! اگه این فاصله میلی متری روی نقشه اینقدر تاثر گذار باشهکه پس باید پینگ با مثلا تبریز 1000 باشه که!!!
آحه شما گفتید 209km من این طوری شدم:n04:،این آزاد راه که داره ساخته می شه 80km هستش،تهرانیا 1 ساعته میان چالوس :n02:
Aryaeiboy
22-07-2013, 13:54
آحه شما گفتید 209km من این طوری شدم:n04:،این آزاد راه که داره ساخته می شه 80km هستش،تهرانیا 1 ساعته میان چالوس :n02:
بازم می گم! تهران تا چالوس ۲۰۹ کیلومتره آقاجان!
اون آزادراه هم بعید می دونم زیر 100 کیلومتر باشه. البته اطلاع دقیقی ندارم(در ضمن فکر کنم قرن 22 میلادی شاید افتتاح بشه!)
arashsard
22-07-2013, 13:59
مشکل من پینگ نیست!!!
مشکل اینه::n02:
لامصب انقدر تایم اوت دارم که جیمیل برام بیشتر از 1 دقیقه طول میکشه تا لود شه:n15:
تایم اوت بدترین عذاب برای کابران اینترنته:n14:
اولین باره واقعا دلم برات سوخت :n01:
هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند :n16:
inceptro
22-07-2013, 14:02
مال من اینوریه :تریس از 4.2.2.4
تهران
ناشناخته!
ناشناخنه!
ناشناخته!
ناشناخته!
آنتالیا
مادرید
فرانکفورت
ناشناخته!
ناشناخته!
ناشناخنه!
ناشناخته!
ناشناخته!
ناشناخته!
فرانکفورت
بازم می گم! تهران تا چالوس ۲۰۹ کیلومتره آقاجان!
اون آزادراه هم بعید می دونم زیر 100 کیلومتر باشه. البته اطلاع دقیقی ندارم(در ضمن فکر کنم قرن 22 میلادی شاید افتتاح بشه!)
من که غیر این نمی گم،شما داخل نقشه نگاه کنید،تهران تا قم خودتون می گید 100 کیلومتره،بعد چالوس به تهران نزدیک تره،چطوری می شه 209 کیلومتر،اون مسافت جاده چالوس هستش که کوها رو دور می زنه می شه 170km،ما بچه این جا هستیما،چالوس تا تهران بعد از آزاد راه می شه اندازه تهران تا ساوه،از 4 فاز 2 فازش آماده هستش و استفاده می شه،و فاز 2و3 هم تا سال 94 تکمیل می شه:n09:
amir000098
22-07-2013, 14:10
من که غیر این نمی گم،شما داخل نقشه نگاه کنید،تهران تا قم خودتون می گید 100 کیلومتره،بعد چالوس به تهران نزدیک تره،چطوری می شه 209 کیلومتر،اون مسافت جاده چالوس هستش که کوها رو دور می زنه می شه 170km،ما بچه این جا هستیما،چالوس تا تهران بعد از آزاد راه می شه اندازه تهران تا ساوه،از 4 فاز 2 فازش آماده هستش و استفاده می شه،و فاز 2و3 هم تا سال 94 تکمیل می شه:n09:
شماها هم حوصله دارینا نت ندارین هیچ کاری نمیتونین بکنین... اومدین اینجا متراز تهران -چالوس رو حساب میکنید...:n08:
من میگم بخاطر اینکه اختلافتون حل بشه هر کدومتون یه متر دستش بگیره... بره متر کنه.:n09:
متر کردین به ما هم بگین اخر سر چقدر 80/209؟
:n09:
عصر تلکام :n19:
Aryaeiboy
22-07-2013, 14:20
شماها هم حوصله دارینا نت ندارین هیچ کاری نمیتونین بکنین... اومدین اینجا متراز تهران -چالوس رو حساب میکنید...:n08:
من میگم بخاطر اینکه اختلافتون حل بشه هر کدومتون یه متر دستش بگیره... بره متر کنه.:n09:
متر کردین به ما هم بگین اخر سر چقدر 80/209؟
:n09:
:n08:بابا من که گفتم اسپم ندیم این دوستمون کوتاه نیومد:n01: نت درست حسابی نیست آدم حوصلش سر می ره خوب:n02:
می گم این عصر تلکام با اون شکلک بقلش چیه زدی تو امضات!!؟
amir000098
22-07-2013, 14:22
هیچی تفریحی گذاشتم...:n02:
fanoostalaei
22-07-2013, 15:01
نمیدونن دارن چیکار میکنن:n13:
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Pinging google.com [173.194.39.227] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.227: bytes=32 time=115ms TTL=45
Reply from 173.194.39.227: bytes=32 time=93ms TTL=45
Reply from 173.194.39.227: bytes=32 time=111ms TTL=45
Reply from 173.194.39.227: bytes=32 time=90ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.39.227:
Minimum = 90ms, Maximum = 115ms, Average = 102ms
C:\Users\hossein>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=142ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=139ms TTL=55
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 139ms, Maximum = 142ms, Average = 140ms
C:\Users\hossein>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=161ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=46
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 158ms, Maximum = 169ms, Average = 162ms
C:\Users\hossein>ping p30world.com
Pinging p30world.com [5.9.121.113] with 32 bytes of data:
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=173ms TTL=53
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=180ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=188ms TTL=53
Ping statistics for 5.9.121.113:
Minimum = 173ms, Maximum = 188ms, Average = 180ms
Pinging gmail.com [173.194.35.21] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.35.21: bytes=32 time=279ms TTL=51
Reply from 173.194.35.21: bytes=32 time=280ms TTL=51
Ping statistics for 173.194.35.21:
Minimum = 279ms, Maximum = 280ms, Average = 279ms
C:\Users\hossein>
fanoostalaei
22-07-2013, 15:30
ROYAL 8 Mb Max net :n02:
(مال یکی از بچه های تبریز)
تست از speedtest.net
از تست سرعت سایت مبین نت:
پینگ کشید بالا امروز
and-roid2
22-07-2013, 17:09
:n08:بابا من که گفتم اسپم ندیم این دوستمون کوتاه نیومد:n01: نت درست حسابی نیست آدم حوصلش سر می ره خوب:n02:
می گم این عصر تلکام با اون شکلک بقلش چیه زدی تو امضات!!؟
عصر تلکام رو بخاطر من گذوشته:n02:
خودش خوب میدونه:n09:
مبین نت:
C:\Users\Msd_1374>ping 4.2.2.4 -t
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=344ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=377ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=515ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=346ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=342ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=375ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=342ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=341ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=323ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=323ms TTL=44
Packets: Sent = 12, Received = 12, Lost = 0 (0% los
Minimum = 323ms, Maximum = 515ms, Average = 359ms
Control-C
^C
C:\Users\Msd_1374>ping 8.8.8.8 -t
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=330ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=311ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=323ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=324ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=336ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=307ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=314ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=306ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=323ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=352ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2241ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=405ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=331ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=310ms TTL=46
Packets: Sent = 14, Received = 14, Lost = 0 (0% los
Minimum = 306ms, Maximum = 2241ms, Average = 465ms
amir000098
22-07-2013, 17:47
:n05:
عصر ترکوندن...:n10::n19:
DREAD KING
22-07-2013, 17:52
مرسی کیفیت !
حداقل سرعت دانلود : 40-50
and-roid2
22-07-2013, 18:36
1mb
ali hector93
22-07-2013, 19:28
اسیاتک در کرج...
fanoostalaei
22-07-2013, 19:30
1mb
از 69 درصد ایران سرعتت کمتره؟:n09:
amir000098
22-07-2013, 19:44
های وب:n09:
دانلود عشقم دکستر :n02: :n12:
از سایت putlocker free link
جالبه پینگم با اروپا زید شده با آمریکا کم :n02:
and-roid2
22-07-2013, 19:59
محــــمد جان همین لینک تک کانکشن سرعتش چنده؟
سرعتت خیلی کمه ها :n09: 1000 کیلوبایت هم شد سرعت آخه ؟ :n28:
سرعت یعنی
.
.
.
این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
and-roid2
22-07-2013, 20:10
فقط موندم چرا پینگ در Speedtest انقدر نجومیه؟!:weird:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=282ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=243ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=245ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=242ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=259ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=230ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=227ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=249ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=232ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=224ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=214ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=205ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=217ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=226ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=218ms TTL=46
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% los
Minimum = 205ms, Maximum = 282ms, Average = 233ms
Aryaeiboy
22-07-2013, 20:21
جالبه پینگم با اروپا زید شده با آمریکا کم :n02:
آخ آخ گفتی! عشقه دکستر! یادم رفته بود دانلود کنم قسمت ۴ ام رو :n02: عجب سرعتی داری! ۳برابر من که دقیقا همین سرویس رو دارم!
fanoostalaei
22-07-2013, 20:57
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=2
احتمالا فلش پلیر موقع تست هنگ میکنه(زیاد روش فشار میاد) برای همین پینگ زیادم میشه
ولی تست ویندوز که فلش پلیر نیاز نداره
پ.ن:
دارم بال در میارم :34::34:
تایم اوت ندارم اصلا:n02:
C:\Documents and Settings\Gold>ping gmail.com
Pinging gmail.com [173.194.39.245] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.245: bytes=32 time=68ms TTL=45
Reply from 173.194.39.245: bytes=32 time=69ms TTL=45
Reply from 173.194.39.245: bytes=32 time=66ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.39.245:
Minimum = 66ms, Maximum = 69ms, Average = 67ms
arashsard
22-07-2013, 21:04
ROYAL 8 Mb Max net [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(مال یکی از بچه های تبریز)
چه اسم های باحالی میزان .... :n02: سیر و سفر و ایران پیما ندارین ؟؟؟ :n13:
محــــمد جان همین لینک تک کانکشن سرعتش چنده؟
اینم تک کانکشن همون سایت ولی لینکه فیلم falling skies که فرقی هم نداره
موقع استارت
اینم یه تک کانکشن دیگه از سایتی با سرور خارجی
اینم یه سایت داخلی اما تو ایرانی یا خارجی بودن سرورش شک دارم
پینگ رفته بالا ولی انگار سرعت تست ثابت شده :n24:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=245ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=242ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=259ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=227ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=232ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=224ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=214ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=205ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=226ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=218ms TTL=46
داداشم اینترنت جدیدت مبارک باشه اصلا مگه میشه سلیقه شوما بد باشه:n12:
nima1221
22-07-2013, 22:18
Aryaeiboy
22-07-2013, 22:29
fanoostalaei
22-07-2013, 22:30
پینگهای تعجب آور از مخابرات:n04:
(مثل اینکه اون انگولک کردن های ظهر جواب داد:n02:)
C:\Documents and Settings\Gold>ping google.com
Pinging google.com [173.194.39.228] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.228: bytes=32 time=72ms TTL=45
Reply from 173.194.39.228: bytes=32 time=74ms TTL=45
Reply from 173.194.39.228: bytes=32 time=68ms TTL=45
Reply from 173.194.39.228: bytes=32 time=75ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.39.228:
Minimum = 68ms, Maximum = 75ms, Average = 72ms
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=73ms TTL=45
Reply from 173.194.39.246: bytes=32 time=70ms TTL=45
Minimum = 68ms, Maximum = 73ms, Average = 70ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping 4.2.2.4
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=100ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=101ms TTL=53
Minimum = 100ms, Maximum = 101ms, Average = 100ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping 8.8.8.8
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=102ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=106ms TTL=44
Minimum = 102ms, Maximum = 106ms, Average = 103ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping p30world.com
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=218ms TTL=47
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=197ms TTL=47
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=209ms TTL=47
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=213ms TTL=47
Minimum = 197ms, Maximum = 218ms, Average = 209ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping ubuntu.com
Pinging ubuntu.com [91.189.94.156] with 32 bytes of data:
Reply from 91.189.94.156: bytes=32 time=111ms TTL=46
Reply from 91.189.94.156: bytes=32 time=112ms TTL=46
Reply from 91.189.94.156: bytes=32 time=111ms TTL=46
Reply from 91.189.94.156: bytes=32 time=110ms TTL=46
Ping statistics for 91.189.94.156:
Minimum = 110ms, Maximum = 112ms, Average = 111ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping yahoo.com
Pinging yahoo.com [206.190.36.45] with 32 bytes of data:
Reply from 206.190.36.45: bytes=32 time=328ms TTL=45
Reply from 206.190.36.45: bytes=32 time=329ms TTL=45
Reply from 206.190.36.45: bytes=32 time=327ms TTL=45
Reply from 206.190.36.45: bytes=32 time=367ms TTL=45
Ping statistics for 206.190.36.45:
Minimum = 327ms, Maximum = 367ms, Average = 337ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping speedtest.net
Pinging speedtest.net [216.146.46.11] with 32 bytes of data:
Reply from 216.146.46.11: bytes=32 time=190ms TTL=47
Reply from 216.146.46.11: bytes=32 time=188ms TTL=47
Reply from 216.146.46.11: bytes=32 time=187ms TTL=47
Reply from 216.146.46.11: bytes=32 time=189ms TTL=47
Ping statistics for 216.146.46.11:
Minimum = 187ms, Maximum = 190ms, Average = 188ms
پینگ اروپامم درست شده:n06::n04::n26:(سرعت هم حداکثر شده= این موقع قبلا ها میمرد به 30 برسه:n02:)
Aryaeiboy
22-07-2013, 22:34
fanoostalei جان!(اسم کوچیکت یادم رفته:n02:) می شه بی زحمت از 8.8.8.8 و گوگل و 4.2.2.4 یه trace بزاری!
and-roid2
22-07-2013, 22:44
داداشم اینترنت جدیدت مبارک باشه اصلا مگه میشه سلیقه شوما بد باشه:n12:
exir جان اسمتو نمیدونم . من خیلی وقتی مبین نت رو دارم. از موقعی که اسیاتک گرفتم بهش استراحت دادم:n09: والان موقع کارشه....من داستان هایی با این مبین نت دارم....
رامین چه عجب از پشت پرده کشیدیش بیرون این مخابراتت رو:n09: !! حیف بدرد دانلود نمیخوره:n03:......
exir جان اسمتو نمیدونم . من خیلی وقتی مبین نت رو دارم. از موقعی که اسیاتک گرفتم بهش استراحت دادم:n09: والان موقع کارشه....من داستان هایی با این مبین نت دارم....
رامین چه عجب از پشت پرده کشیدیش بیرون این مخابراتت رو:n09: !! حیف بدرد دانلود نمیخوره:n03:......
کوچیک شما اسم محمد هست میگم این اینترنت مخابرات اقا رامین عجب چیزیه یاد قدیم خودم افتادم حجمیه دیگه ؟
Aryaeiboy
22-07-2013, 22:50
:n02:خیلی باثباته. پینگش هم اکثرا خوبه
یه سرور دیگه(میلان)
یه سرور دیگه(میلان)
واقعا عالیه اونم با سرور خارجی اصلا افت نداره آپلودت هم بالاست تونستی یه تریس هم بذار دادا
and-roid2
22-07-2013, 22:58
کوچیک شما اسم محمد هست میگم این اینترنت مخابرات اقا رامین عجب چیزیه یاد قدیم خودم افتادم حجمیه دیگه ؟
محــــمد جان من اگر مخابرات شبانشو روی 30 محدود نمیکرد بی برو برگشت میرفتم مخابرات:n27:. بی انصافا هم نـــــــــامحدود رو ازمون گرفتن هم سرعت شبانشو محـــــــــدود کردن
یه سرور دیگه(میلان)
رامین داری وسوسم میکنی بیام مخابراتو..... کاری نکن از خیر دانلود شبانه بگذرم بیام مخــــــابرات:n09:
الان پینگت با 8.8.8.8 چنده؟
میون حرفتون یکی یاد میده بهم حرف چند نفرو چجوری باید نقل قول کنم ؟ من فقط برای یه نفرو بلدم که زیر پستش زده جواب به صورت نقل قول بعد اگه بخوام مال کسه دیگه رو هم اضافه کنم در غالب یه پست باید چی کار کنم ؟
اینم یه پینگ از ایرانسل :n12:
fanoostalaei
22-07-2013, 23:09
fanoostalei جان!(اسم کوچیکت یادم رفته:n02:) می شه بی زحمت از 8.8.8.8 و گوگل و 4.2.2.4 یه trace بزاری!
اسم کوچیکم (حسین:n06:)
با مسیر قبلی که ترکیه-مجارستان - انگلستان و آمریکا بود ، پینگم بهتر از الان که ترکیه - آلمان-هلند و فرانسه وانگلیس و بعدش آمریکاس بهتره(ترتیبش یادم رفته:n02:) بود(حدود 30-40 تا کمتر با آمریکا بود چون مسیرش کمتر بود)
میون حرفتون یکی یاد میده بهم حرف چند نفرو چجوری باید نقل قول کنم ؟ من فقط برای یه نفرو بلدم که زیر پستش زده جواب به صورت نقل قول بعد اگه بخوام مال کسه دیگه رو هم اضافه کنم در غالب یه پست باید چی کار کنم ؟
مثل این عکس عمل کن(وقتی کلیک کنی مولتی کوت میشه)
and-roid2
22-07-2013, 23:11
اینم یه پینگ از ایرانسل :n12:
محــــمد جان کنار همون جواب به صورت نقل یه علامت نقل قول با + هست. چند تا پست رو که انتخاب کردی میتونی بصورت جداگانه جواب هر نفر رو بدی.
Aryaeiboy
22-07-2013, 23:12
محــــمد جان من اگر مخابرات شبانشو روی 30 محدود نمیکرد بی برو برگشت میرفتم مخابرات:n27:. بی انصافا هم نـــــــــامحدود رو ازمون گرفتن هم سرعت شبانشو محـــــــــدود کردن
رامین داری وسوسم میکنی بیام مخابراتو..... کاری نکن از خیر دانلود شبانه بگذرم بیام مخــــــابرات:n09:
ببین مخابرات خیلی باحاله با هر بار ریست پینگ تایم آی پی های مختلف فرق می کنه! یه بار یست می کنی 8.8.8.8 می شه 110 4.2.2.4 می شه 150 بعد دوباره ریست می کنی 4.2.2.4 می شه 110 8.8.8.8 می شه 150! تازه آی پی های 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 و 8.8.4.4. گوگل و... کلا همه سرورها آی پی های دیگه هم با هر بار ریست فرق می کنه!! الان مثلا 4.2.2.4 147ه 8.8.8.8 110. ریست کنم عوض می شه!
Aryaeiboy
22-07-2013, 23:19
اسم کوچیکم (حسین:n06:)
با مسیر قبلی که ترکیه-مجارستان - انگلستان و آمریکا بود ، پینگم بهتر از الان که ترکیه - آلمان-هلند و فرانسه وانگلیس و بعدش آمریکاس بهتره(ترتیبش یادم رفته:n02:) بود(حدود 30-40 تا کمتر با آمریکا بود چون مسیرش کمتر بود)
یه چیزی بگم شاید باور نکنی ولی شوخی نمی کنم به خدا! من حاضرم 1 میلیون بدم ولی همچین نتی داشته باشم!!!
fanoostalaei
22-07-2013, 23:19
ببین مخابرات خیلی باحاله با هر بار ریست پینگ تایم آی پی های مختلف فرق می کنه! یه بار یست می کنی 8.8.8.8 می شه 110 4.2.2.4 می شه 150 بعد دوباره ریست می کنی 4.2.2.4 می شه 110 8.8.8.8 می شه 150! تازه آی پی های 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 و 8.8.4.4. گوگل و... کلا همه سرورها آی پی های دیگه هم با هر بار ریست فرق می کنه!! الان مثلا 4.2.2.4 147ه 8.8.8.8 110. ریست کنم عوض می شه!
چقدر عجیب!!!!
ماب من تقریبا همیشه گیت وی ها ثابته!!!
یعنی اگه گوگل بده 110 بقیه سرور هایی که از همون گیت وی رد میشن حداکثر 10 تا اینور اونور میشن
یه چیزی بگم شاید باور نکنی ولی شوخی نمی کنم به خدا! من حاضرم 1 میلیون بدم ولی همچین نتی داشته باشم!!!
:n02:چرا یه میلیون داداش
امیدوارن نتت بهتر از اینم بشه
نشد بیا اینجا در خدمتم:n02: بهترین پینگ ایران و تبریز رو برات میگیرم:n02::n02:(والا:n02:)
Aryaeiboy
22-07-2013, 23:22
چقدر عجیب!!!!
ماب من تقریبا همیشه گیت وی ها ثابته!!!
یعنی اگه گوگل بده 110 بقیه سرور هایی که از همون گیت وی رد میشن حداکثر 10 تا اینور اونور میشن
اصلا یه پدیده ی عجیب غریبیه این نت مخابرات قم! حالا نکته جالب تر می دونی چیه!! من مثلا trace 4.2.2.4 می گیرم توی تریس مثلا یه مسیرش فرانسه ست با اون آی پی پینگ داده توی تریس 105 بعد همون آی پی رو مستقیم می زنم پینگ بگیره می زنه210!!!!!! یعنی شاخ در میاره آدم!!! بعد دوباره که تریس می گیرم دقیقا همون آی پی رو توی تریس می زنه 105:n04::n04::n04::n08::n08:
محــــمد جان کنار همون جواب به صورت نقل یه علامت نقل قول با + هست. چند تا پست رو که انتخاب کردی میتونی بصورت جداگانه جواب هر نفر رو بدی.
ا
مثل این عکس عمل کن(وقتی کلیک کنی مولتی کوت میشه)
فک کنم یاد گرفتم هم از آندرویید متشکرم ( اسم کوچیک نمیدونم :n03: ) هم از حسین جان :n16:
fanoostalaei
22-07-2013, 23:24
اصلا یه پدیده ی عجیب غریبیه این نت مخابرات قم! حالا نکته جالب تر می دونی چیه!! من مثلا trace 4.2.2.4 می گیرم توی تریس مثلا یه مسیرش فرانسه ست با اون آی پی پینگ داده توی تریس 105 بعد همون آی رو مستقیم می زنم پینگ بگیره می زنه210!!!!!! یعنی شاخ در میاره آدم!!! بعد دوباره که تریس می گیرم دقیقا همون آی پی رو توی تریس می زنه 105:n04::n04::n04::n08::n08:
بذار منم تست کنم ببینم!!!!:n13:
نه مال من درسته!!! تو تریسی که گذاشتم پینگ یکی 102 بود که جدا پینگ گرفتم شد 103 میلی ثانیه
ولی مال شما خیلی خیلی خنده داره:n02:
سرور پایینی مال روترینگ مجارستان هست که هم تو تریس و هم تو پینگ یه عدد ثابت میده
C:\Documents and Settings\Gold>ping 81.183.2.124
Pinging 81.183.2.124 with 32 bytes of data:
Reply from 81.183.2.124: bytes=32 time=103ms TTL=49
Reply from 81.183.2.124: bytes=32 time=104ms TTL=49
Request timed out.
Ping statistics for 81.183.2.124:
Minimum = 103ms, Maximum = 104ms, Average = 103ms
Aryaeiboy
22-07-2013, 23:25
بذار منم تست کنم ببینم!!!!:n13:
نه مال من درسته!!! تو تریسی که گذاشتم پینگ یکی 102 بود که جدا پینگ گرفتم شد 103 میلی ثانیه
ولی مال شما خیلی خیلی خنده داره:n02:
C:\Documents and Settings\Gold>ping 81.183.2.124
Pinging 81.183.2.124 with 32 bytes of data:
Reply from 81.183.2.124: bytes=32 time=104ms TTL=49
Request timed out.
Ping statistics for 81.183.2.124:
Minimum = 103ms, Maximum = 104ms, Average = 103ms
الان پینگ تایمم ریخت به هم درست شد عکس می گیرم این پدیده مخابرات قم رو مشاهده کنید!
and-roid2
22-07-2013, 23:29
فک کنم یاد گرفتم هم از آندرویید متشکرم ( اسم کوچیک نمیدونم :n03: ) هم از حسین جان :n16:
مهدی هستم محـــمد جان....
این مبین نت هم چقدر بالا پایین میکنه:n02::
C:\Users\Msd_1374>ping 4.2.2.4 -t
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=389ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=315ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=333ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=329ms TTL=45
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=378ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=315ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=327ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=338ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=307ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=320ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=303ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=305ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=317ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=319ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=328ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=305ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=302ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=300ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=307ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=297ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=314ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=358ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=370ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=381ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=373ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=394ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=391ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=402ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=413ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=414ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=431ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=392ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=408ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=425ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=416ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=423ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=410ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=427ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=414ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=407ms TTL=45
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=390ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=411ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=404ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=421ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=403ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=426ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=380ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=391ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=368ms TTL=45
Packets: Sent = 62, Received = 60, Lost = 2 (3% los
Minimum = 297ms, Maximum = 431ms, Average = 363ms
fanoostalaei
22-07-2013, 23:34
تو اسپید تست میشه با اینترنت بالای 10 مگ هاست تست شد
اگه ما هم همچینی چیزی داشتیم الان ایران سرور بارون شده بود:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(قبلا 10 میلی بود)
وضعیت پینگ تو گیم رنجر:(امیدوارم همینجوری بمونه و دیگه خراب نشه :n02::n02::n02:)
amir000098
22-07-2013, 23:37
خدا خیرت بده برو همین مخابرات...:n02:تا یه جمعیتی با خیال راحت برن های وب:n09:
Aryaeiboy
22-07-2013, 23:38
خوب فعلا یه حالی بدم بتون با پینگ hiweb. ترکونده یعنی:
عالیه یعنی ها. پله های ترقی رو یکی پس از دیگری با سرعت بسیار طی می کنه های وب! پینگ تایمی که از 120 عمرا بالاتر نمی رفت و تایم اوت هم هیچ به این روز افتاده آب هم از آب تکون نمی خوره می گن همه چی عالیه بدون مشکل
and-roid2
22-07-2013, 23:42
خدا خیرت بده برو همین مخابرات...:n02:تا یه جمعیتی با خیال راحت برن های وب:n09:
اگر شما بری عصر تلکام شاید یه کاری کنم:n02:
الان زنگ زدم مخابرات قم به طرف میگم سرعتو امکانش هست روی 6 مگ برام ببندید؟
طرف میگه یه ساله هست:n08:.....اصلا هنگ کرد!!
اسکولی تا چه حد؟:n02:
fanoostalaei
22-07-2013, 23:44
اگر شما بری عصر تلکام شاید یه کاری کنم:n02:
الان زنگ زدم مخابرات قم به طرف میگم سرعتو امکانش هست روی 6 مگ برام ببندید؟
طرف میگه یه ساله هست:n08:.....اصلا هنگ کرد!!
اسکولی تا چه حد؟:n02:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
inceptro
23-07-2013, 00:04
تست از Suva پایتختFiji
حالا دوستان های وبی و مخابراتی یه تست ازش بذارن ببینیم چطوریاست،فقط محض خنده:n10:
fanoostalaei
23-07-2013, 00:14
تست از Suva پایتختFiji
حالا دوستان های وبی و مخابراتی یه تست ازش بذارن ببینیم چطوریاست،فقط محض خنده:n10:
خاوکیلی خودت چقدر گشتی تا اینجارو پیدا کردی؟؟؟!!!:n02:
گوگل مپ نیستیم که رو هوا پیدا کنیم:n02: من حتی نمیتونم اسمشو درست تلفظ کنم چه برسه به اینکه پیداش کنم :n08:
and-roid2
23-07-2013, 01:26
1 مبین نت تایم رایگان:
fanoostalaei
23-07-2013, 01:40
مال منم تایم رایگان:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی .....!!!! حداکثر سرعت یه لینک به 150 میرسه(چه داخلی چه خارجی- هر چقدر هم که بخواید ، فرقون فرقون تایم اوت دارم:n15:
از بعد از ظهر به اینور هم 450 مگ ناقابل وبگردی داشتیم :n02:
KING iMAN
23-07-2013, 02:05
می شه یه توضیحی بدی شما چجوری به نت وصل شدی؟! یه ایرادی داره این! اولین مسیری که بهت داده یه سرور مجازیه به نظر نه روترت!
یعنی چی چجوری وصل شدم؟
fanoostalaei
23-07-2013, 02:07
یعنی چی چجوری وصل شدم؟
منظورش چیز شکن بوده فکر کنم:n02:
من حاضرم 1 میلیون بدم ولی همچین نتی داشته باشم!!!
تبریز باشی فک کنم با 150 تومن واسه 1سال بتونی یه نت توپ بگیری !!!
حسین یه سری از باصرفه ترین تعرفه ها رو بذار از مکس،همارا و بلوط
KING iMAN
23-07-2013, 07:20
تست از Suva پایتختFiji
اینم واسه شما:
منظورش چیز شکن بوده فکر کنم:n02:
نمیدونم.شایدم حواسم نبوده وصل بوده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ زیر 100 :n19:
امروز کمی وضعیت از خارج بهتر شده تست از المان
سرویس 512 تا 2 مگ های وب (این اسم سرویسش جدیدا عوض شده قبلا این بود فک کنم الان 2 مگ باشه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینم بگم که فقط حدود این ساعتا که پهنای باند خالیه این سرعتو داره (خطه منو تا 4 مگ بستن) . از 2 بعدازظهر تا 6 صبح سرعت خوب نیست (نسبت به سرعتی که چند ماه پیش از های وب میگرفتم و الان هم خیلیا میگیرن) . بدترین وضیعت مال 7 شب تا 2 نصفه شبه که اوجه مصرفه و سرعت دانلود بعضی اوقات به 40 کیلوبایت میرسه. زنگ زدم به های وب میگم چرا اینطوریه میگه ما چندماهه به مخابرات گیلان درخواست پهنای باند دادیم ولی نمیده میگه بقیه شرکتا هم درخواست دادن به اونا هم نمیده !
حالا اینا هم اگه بخوان کار کنن مگه مخابرات میزاره ... :n15:(البته اگه حرفش راست باشه)
fanoostalaei
23-07-2013, 10:00
پینگهای زیر 100:n02:
Pinging google.com [173.194.39.238] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.238: bytes=32 time=63ms TTL=45
Reply from 173.194.39.238: bytes=32 time=65ms TTL=45
Reply from 173.194.39.238: bytes=32 time=62ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.39.238:
Minimum = 62ms, Maximum = 65ms, Average = 63ms
Reply from 173.194.39.245: bytes=32 time=64ms TTL=45
Reply from 173.194.39.245: bytes=32 time=76ms TTL=45
Minimum = 64ms, Maximum = 76ms, Average = 68ms
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=99ms TTL=53
Minimum = 99ms, Maximum = 101ms, Average = 100ms
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=107ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=44
Minimum = 101ms, Maximum = 107ms, Average = 103ms
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=159ms TTL=48
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=158ms TTL=48
Minimum = 158ms, Maximum = 159ms, Average = 158ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping ubntu.com
Pinging ubntu.com [141.8.224.106] with 32 bytes of data:
Reply from 141.8.224.106: bytes=32 time=127ms TTL=239
Reply from 141.8.224.106: bytes=32 time=126ms TTL=239
Ping statistics for 141.8.224.106:
Minimum = 126ms, Maximum = 127ms, Average = 126ms
Reply from 216.146.46.11: bytes=32 time=197ms TTL=47
Minimum = 187ms, Maximum = 197ms, Average = 190ms
مسیر گیت وی منو از این مسیر پر پیچ و خم چند روز پیش اروپایی برگردوندن به حالت اولی که کوتاه تر بود:n02:
mahmoodsoft
23-07-2013, 10:11
نگاه کن به خدا همین که پامون رو از آسیا میزاریم بیرون سرعت خوب میشه:n09:
128 محدود:n10:
تف به اسیاتک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanoostalaei
23-07-2013, 10:17
تبریز باشی فک کنم با 150 تومن واسه 1سال بتونی یه نت توپ بگیری !!!
حسین یه سری از باصرفه ترین تعرفه ها رو بذار از مکس،همارا و بلوط
در حال حاضر بهترین سرویس همینیه که من دارم ازش استفاده میکنم
سرویس جشنواره تابستانی 3 ماهه 2 گیگ 9500 + 10 تومن هزینه رانژ که میشه 19500 تومن
یا سرویس کلاسیک باز هم ویژه(3 ماهه 3 گیگ بدون هزینه رانژ = 19500 تومن که سرعتش حدود 260 هست)
سرویس نامحدود 256 طلایی مکس نت که سرعتش کمتر از 80 هست و ماهانه 20 تومن
یا سرویس 128 نامحدود سه ماهه 35 کیلوبایتی که همه شرکتها میدن سه ماهه +15 روز هدیه 38500 + 10 تومن رانژ
بلوط رو هنوز تست نکردم ببینم چجوریه
ولی اگه گیم باز باشی و بخوای بهترین پینگ ایران رو بگیری فقط و فقط باید مکس نت بخری تمام
arashsard
23-07-2013, 11:57
افزایش پینگ :n21:
آقا منم مسیر عبور 4.2.2.4 و 8.8.8.8 کاملا فرق میکنه هر چند جفتش فکر کنم سرورش غرب آمریکس.... بعد با هر بار رست مودم کاملا مسیرا عوض میشه و زیر و رو میشه :n04: بعد با آمریکا از 13 تا روتر بیشتر رد نمیشه ...
یه سوال امکانش هست فاصله بین دو روتر غیر از فیبر نوری از طریق وایر لس متصل باشه ؟؟؟؟
ALIWARNER
23-07-2013, 11:59
256 محدود 8 گیگ در ماه. مخابرات شهرستان آمل
amirbrad
23-07-2013, 12:21
پینگ 8.8.8.8 اومده 176 و گوگل زیر 250 عجیبه!
Armin.Computer
23-07-2013, 12:22
256 محدود 8 گیگ در ماه. مخابرات شهرستان آمل
سرویس های آمل که خوب بود
inceptro
23-07-2013, 12:49
اگه بتونین لطفا یه تست از سرور leaseweb فرانکفورت بذارین:
پینگهای زیر 100:n02:
Pinging google.com [173.194.39.238] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.238: bytes=32 time=63ms TTL=45
Reply from 173.194.39.238: bytes=32 time=62ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.39.238:
Minimum = 62ms, Maximum = 65ms, Average = 63ms
Reply from 173.194.39.245: bytes=32 time=64ms TTL=45
Reply from 173.194.39.245: bytes=32 time=76ms TTL=45
Minimum = 64ms, Maximum = 76ms, Average = 68ms
Minimum = 99ms, Maximum = 101ms, Average = 100ms
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=107ms TTL=44
Minimum = 101ms, Maximum = 107ms, Average = 103ms
Reply from 5.9.121.113: bytes=32 time=159ms TTL=48
Minimum = 158ms, Maximum = 159ms, Average = 158ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping ubntu.com
Pinging ubntu.com [141.8.224.106] with 32 bytes of data:
Reply from 141.8.224.106: bytes=32 time=127ms TTL=239
Ping statistics for 141.8.224.106:
Minimum = 126ms, Maximum = 127ms, Average = 126ms
Reply from 216.146.46.11: bytes=32 time=197ms TTL=47
Minimum = 187ms, Maximum = 197ms, Average = 190ms
مسیر گیت وی منو از این مسیر پر پیچ و خم چند روز پیش اروپایی برگردوندن به حالت اولی که کوتاه تر بود:n02:
واقعا پینگت حرف نداره تایم اوت هم نداری مخابراتت عالیه :n16:
پینگ 8.8.8.8 اومده 176 و گوگل زیر 250 عجیبه!
نگاه کن به خدا همین که پامون رو از آسیا میزاریم بیرون سرعت خوب میشه:n09:
128 محدود:n10:
تف به اسیاتک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آسیا تک چرا اینجوریه یه روز کمه یه زوز از همه سریع تر میشه عجب سرعتی داره :n02: با فرانک فیرت نزدیک 5 مگه :n04:
amirbrad
23-07-2013, 13:23
اگه بتونین لطفا یه تست از سرور leaseweb فرانکفورت بذارین:
بیا دوست عزیز
ALIWARNER
23-07-2013, 13:38
سرویس های آمل که خوب بود
اره خوب بود ولی با دانلود منیجر تا 100 نمیره الان. قبلا تا 1ونیم مگ هم دانلود میکردم
اره خوب بود ولی با دانلود منیجر تا 100 نمیره الان. قبلا تا 1ونیم مگ هم دانلود میکردم
حالا خوبه تا 100 میره من که اینجا 1 مگ هم میگیرم با شونصد تا کانکشن تا 60-70 به زور میره از بس تایم اون خفنی داره این مخابرات :n02:
Armin.Computer
23-07-2013, 15:17
این آسیا تک چرا اینجوریه یه روز کمه یه زوز از همه سریع تر میشه عجب سرعتی داره :n02: با فرانک فیرت نزدیک 5 مگه :n04:
مشکل پینگ رو حل می کرد بهتر هم میشد
100
یعنی کمه؟
128 شما تا 100 هم میره!
واقعا کمه؟
حالا خوبه تا 100 میره من که اینجا 1 مگ هم میگیرم با شونصد تا کانکشن تا 60-70 به زور میره از بس تایم اون خفنی داره این مخابرات :n02:
1 مگ نامحدود :
Kianoosh
23-07-2013, 17:40
*مخابرات استان تهران تقدیم میکند*
1 مگ نامحدود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما میتوانیم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
abolfazlwest72
23-07-2013, 18:19
1 مگ محدود :n16:
supermax15
23-07-2013, 18:23
بعد ازچند وقت خواستم تست سرعت بگیرم اینقد سرعتم ریاد بود روی کانکت شدن واسه گیر کرد چند بارهم امتحان کردم
nima1221
23-07-2013, 18:27
512 محدود
and-roid2
23-07-2013, 18:43
1 مگ مبین نت
bahram_milad
23-07-2013, 19:11
512 اهواز :41:
1 مگ مخابرات ارومیه
ping 4.2.2.4
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=46
Minimum = 122ms, Maximum = 124ms, Average = 123ms
tracert 4.2.2.4
Tracing route to d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
over a maximum of 30 hops:
1 27 ms 28 ms 31 ms 80.191.199.120
2 29 ms 29 ms 31 ms 80.191.199.89
3 28 ms 29 ms 28 ms 10.114.62.179
4 42 ms 42 ms 41 ms 78.38.245.222
5 45 ms 43 ms 43 ms 217.218.158.42
6 47 ms 45 ms 46 ms 195.146.33.30
7 52 ms 53 ms 49 ms 10.10.53.26
8 49 ms 50 ms 49 ms 10.10.36.218
9 230 ms * 228 ms so-9-0-0-xcr2.fra.cw.net [62.208.212.145]
10 241 ms 275 ms 239 ms ae0-xcr1.fra.cw.net [195.2.30.25]
11 117 ms 117 ms 117 ms xe-5-0-3.edge7.Frankfurt1.Level3.net [212.162.4.
201]
12 123 ms 124 ms 124 ms d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
Trace complete.
abolfazlwest72
23-07-2013, 21:17
فکر کنم مهدی جون چشم نخوره اینترنت کشور به حالت عادی برگشته از صبح ماکس سرعت رو میگیرم :n16::n09::39: راستی اسیاتک هم درست شده شانست خیلی بده
and-roid2
23-07-2013, 21:29
فکر کنم مهدی جون چشم نخوره اینترنت کشور به حالت عادی برگشته از صبح ماکس سرعت رو میگیرم :n16::n09::39: راستی اسیاتک هم درست شده شانست خیلی بده
اینم از شانس ما:n14::
موقع افطار این بود:
اصلا شانس نداریم.....
abolfazlwest72
23-07-2013, 21:32
موقع افطار این بود:
اصلا شانس نداریم.....
یه مدت بور های وب بعد اگه اسیا خوب بود برگرد اسیاتک چون اون اوایل بهترین شرکتی بود که دیدم
and-roid2
23-07-2013, 21:35
یه مدت بور های وب بعد اگه اسیا خوب بود برگرد اسیاتک چون اون اوایل بهترین شرکتی بود که دیدم
همینکارو خواستم امروز بکنم. موقع پرداخت بدلیل اینکه رمزمو 3بار اشتباه زدم کارتم مسدود شد:n08:!حکمت خدا رو ببین:n02: چه بدشانسی داریم....
abolfazlwest72
23-07-2013, 21:41
همینکارو خواستم امروز بکنم. موقع پرداخت بدلیل اینکه رمزمو 3بار اشتباه زدم کارتم مسدود شد:n08:!حکمت خدا رو ببین:n02: چه بدشانسی داریم....
چند روز دیگه حسن کلیدساز میاد ببینیم چیکار میخواد بکنه :n09:
موقع افطار این بود:
اصلا شانس نداریم.....
مهدی جون ای کاش آسیا رو ترک نمیکردی انگاری بهش بر خورده درست شده :n22:
abolfazlwest72
23-07-2013, 21:54
میگم این مسیر نت ما از کجا میگذره.فکر کنم عوض شده باشه روت چون چند روزه سرعت سرور خارجی عالی شده :n16:
and-roid2
23-07-2013, 22:00
مهدی جون ای کاش آسیا رو ترک نمیکردی انگاری بهش بر خورده درست شده :n22:
والا شانس که نداریم....تا جمع کردیم فرداش خوب شد!! از این بدشانس تر؟
به 1روز نکشید که قطعمون کردن و خوب شد!!!!!!!!:n04:
یعنی دیروز که نامه جمع اوری رو پر کردم فرداش هم قطعمون کردن هم خوب شد....:n14:
Pouya-HP
23-07-2013, 22:06
1 مگ نامحدود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما میتوانیم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vali pinget aliye ha :n02:
اینم از سرعن نت ما
مخابرات 512 نامحدود
سرعت اپلود از دانلود بیشتره :n07::n07:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش چشم حورده انگار :n02:
این نشون میده عامل تمام بدبختی های آسیاتک تو بودی :n02::n06:
در کل پینگم با اکثر سرورها پایینه ولی صفحات بسختی لود میشن :n13:
and-roid2
23-07-2013, 23:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کــــــــور بشه چشم حسود که بخواد نوین نتمون رو چشم کنه:n02:
اینم یه تست از مبین نت.(چون فاصلم با مودم زیاده تستم خراب شد):
آدم نتیجه تست های بعضی هارو که میبینه به چشم خودش شک میکنه:n02:
مهدی جون دوباره درخواست بده آسیا تک و وصل کنن ببینیم سرعت میاد پایین یا نه :n10:
and-roid2
23-07-2013, 23:37
این نشون میده عامل تمام بدبختی های آسیاتک تو بودی :n02::n06:
در کل پینگم با اکثر سرورها پایینه ولی صفحات بسختی لود میشن :n13:
کلامی از خواهر شوهر برای ابراز وجودیت:n02:
مهدی جون دوباره درخواست بده آسیا تک و وصل کنن ببینیم سرعت میاد پایین یا نه :n10:
محــــمد جان اول باید برم های وب تست کنم اگر بود دوباره اواره اسیاتک میشیم:n09:
راستی شما چرا از نوین نت سرویس نمیگیری؟(تهران که خوبه)
کلامی از خواهر شوهر برای ابراز وجودیت:n02:
محــــمد جان اول باید برم های وب تست کنم اگر بود دوباره اواره اسیاتک میشیم:n09:
راستی شما چرا از نوین نت سرویس نمیگیری؟(تهران که خوبه)
سرعتش خوبه ولی 2 تا ایراد بزرگ داره
1- ساعت رایگانش خیلی بد موقع است 4 تا 7 خیلی هم کمه
2-طرح دینامیتش ساعت رایگان نداره
3-ممکنه مثل ariayiboy از سرور خارجی با مشکل برخورد کنم یعنی هیچ تضمینی نیست دیگه :n03:
ALIWARNER
23-07-2013, 23:47
مشکل پینگ رو حل می کرد بهتر هم میشد
100
یعنی کمه؟
128 شما تا 100 هم میره!
واقعا کمه؟
128 ندارم دوست عزیز 256 هستش در ضمن 100 تک کانکشن نیست فایده ای نداره سرعت لود صفحه ها پایینه
and-roid2
23-07-2013, 23:52
سرعتش خوبه ولی 2 تا ایراد بزرگ داره
1- ساعت رایگانش خیلی بد موقع است 4 تا 7 خیلی هم کمه
2-طرح دینامیتش ساعت رایگان نداره
3-ممکنه مثل ariayiboy از سرور خارجی با مشکل برخورد کنم یعنی هیچ تضمینی نیست دیگه :n03:
1. ببین درسته ساعات رایگانش کمه اما مهم اینه با چه سرعتی دان کنی! از چند نفر از بچه های اینجا پرسیدم شبی میشه بین 2 تا 3 گیگ گرفت.(به اندازه 7 ساعت سرویس 2مگ اسیاتک). البته اگر اوضاع خوب باشه!!
2.خب دینامیت نگیر. من 128 میخوام بگیرم که قرار شد برام رو 4مگ ببندن. البته احتمال داره سرویس 1مگ که شبانه داره اونم بشه رو 8مگ ببندن.ولی تضمینی نیست!
3. درسته تضمینی نیست ولی همشهرین isbn مشکلی نداره...
حالا تصمیم با خودت! هرچی باشه در این وضعیت از مخابراتت بهتره...
1. ببین درسته ساعات رایگانش کمه اما مهم اینه با چه سرعتی دان کنی! از چند نفر از بچه های اینجا پرسیدم شبی میشه بین 2 تا 3 گیگ گرفت.(به اندازه 7 ساعت سرویس 2مگ اسیاتک). البته اگر اوضاع خوب باشه!!
2.خب دینامیت نگیر. من 128 میخوام بگیرم که قرار شد برام رو 4مگ ببندن. البته احتمال داره سرویس 1مگ که شبانه داره اونم بشه رو 8مگ ببندن.ولی تضمینی نیست!
3. درسته تضمینی نیست ولی همشهرین isbn مشکلی نداره...
حالا تصمیم با خودت! هرچی باشه در این وضعیت از مخابراتت بهتره...
ببین من چه تحملی دارم خداییش با این اینترنت هر کسی نمیتونه کار کنه
باز دلم یه کم به اون وایمکسی که دارم خوشه اونم نبود دیگه نت نمیومدم :n10:
arashsard
24-07-2013, 00:04
عجب شانس سگی داریاااا :n02:
arashsard
24-07-2013, 00:07
گوراز ؟؟؟ گوراز مال کجاس دیگه ؟؟ جهان سومیه؟؟
inceptro
24-07-2013, 00:10
keyvan360
24-07-2013, 00:13
دقت کردید در سرعت سنج سایت Speedtest تا 100 مگابایت بر ثانیه اضافه شده یعنی کسانیکه 100 مگابایت بر ثانیه سرعت دارن در واقع افرادی هستن که از اینترنت 1 گیگابیت بر ثانیه استفاده می کنن ! و این نشون میده که کم کم این مسئله داره در جهان رایج میشه. البته 1000 سال بعد هم شاید تو ایران بیاد، به احتمال یک اپسیلون!
ویرایش: الان که با تذکر دوستان دوباره نگاه کردم دیدم مگابیته. هر چند که احتمال تجربه همین 100 مگابیت هم همون معادل 1 اپسیلونه.
2 عدد تست آتیشی با وایمکس ایرانسل محدود 512
ماهی 4 گیگ از 1 تا 7 شب رایگان
با سوسک:
بدون سوسک:
fanoostalaei
24-07-2013, 00:20
بلاخره مال تو هم درست شد :دی
دیگه نمیگی چرا مال شما خوبه مال من نه :n02:
والا من این مدت انقدر تست گرفتم که امروز مجبور شدم 4 امین گیگم رو بخرم:n02:
afshin-434
24-07-2013, 00:20
کسی میدونه هزینهی DIAL-UP ساعتی چنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanoostalaei
24-07-2013, 00:22
دقت کردید در سرعت سنج سایت Speedtest تا 100 مگابایت بر ثانیه اضافه شده یعنی کسانیکه 100 مگابایت بر ثانیه سرعت دارن در واقع افرادی هستن که از اینترنت 1 گیگابیت بر ثانیه استفاده می کنن ! و این نشون میده که کم کم این مسئله داره در جهان رایج میشه. البته 1000 سال بعد هم شاید تو ایران بیاد، به احتمال یک اپسیلون!
دوست عزیز اون 100 مگ رو بر حسب بیت زده نه بایت
اگر موقعی که تست بگیری متوجه این مساله میشی چوا اگر بایت میبود مال ما نباید عقربه از جاش تکون میخورد:n09::n02:
abolfazlwest72
24-07-2013, 00:29
ساعات رایگان:n09:
abolfazlwest72
24-07-2013, 00:39
حسین جان میگم مسسر اینترنت ما رو نگاه کن از کجا رد شده صفحه قبل شات گذاشتم
fanoostalaei
24-07-2013, 00:47
:n02: بازم وضعیت خراب شد:n02:
arashsard
24-07-2013, 01:06
2 عدد تست آتیشی با وایمکس ایرانسل محدود 512
ماهی 4 گیگ از 1 تا 7 شب رایگان
با سوسک:
بدون سوسک:
تا حالا وایمکسی به این توپی ندیده بودم.... بچه های ولایت ما دارن سیگنال هم خوبه و مودم بیرونم هم دارن ولی اصلا یه وضی.... ایشالله چرخش واست بچرخه ممد :n16:
fanoostalaei
24-07-2013, 01:07
بدترین شبانه در طول این یه ماه اخیر رو امشب دارم!!!
دیروز با 2 تا لینک سرعت 450 رو پر میکرد (از سرور پی سی دانلود) ولی امروز از همون سایت 10 تا لینک گذاشتم دانلود ولی سرعت حداکصر شده 230 کیلو:n15:
arashsard
24-07-2013, 01:10
اینم ساعتای مفتی .... آقا تا مفتیه سرور بدید تست بگیرم.... :n07:
Armin.Computer
24-07-2013, 01:21
شما پینگن خوبه
ولی سرعت دانلودتم اینقدره؟
کسی میدونه هزینهی DIAL-UP ساعتی چنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که هر جا میری سرعتت پایینه :n08:
256 نامحدود مخابرات خوزستان
با یک بار خاموش و روشن کردن همه چی عوض میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arashsard
24-07-2013, 01:22
Aryaeiboy
24-07-2013, 01:31
به این می گن اینترنت:
fanoostalaei
24-07-2013, 01:35
به این می گن اینترنت:
بله به این میگن اینترنت که هزینه هر گیگش 20 تومنه :n04:
fanoostalaei
24-07-2013, 01:44
اه
دقیقه به دقیقه داره اینترنت بدتر میشه :n21:
با 12 تا لینک دانلود همزمان سرعت شده 150:n21:
Aryaeiboy
24-07-2013, 01:44
بله به این میگن اینترنت که هزینه هر گیگش 20 تومنه :n04:
آره خیلی مسخرست که هر چی سرعتت بالاتر باشه حجمی که می خوای بخری گرون تره!! چه ربطی داره من نمی دونم!
Armin.Computer
24-07-2013, 01:46
به این می گن اینترنت:
سرعتش خیلی خوبه
تو سایتش رفتم
عکس از پینگ 8.8.8.8 هم گداشته بود
fanoostalaei
24-07-2013, 01:47
آره خیلی مسخرست که هر چی سرعتت بالاتر باشه حجمی که می خوای بخری گرون تره!! چه ربطی داره من نمی دونم!
اینا واقعا مردم رو خر گیر اوردن میخوان سواری بگیرین:n15:
خر گیر بیار 700 تومن پول اتن و کوفت و زهر مار بده بعد پینگش با منی که ADSL دارم یکی باشه فقط سرعتش بیشتر باشه (که البته هزینش هم چندیییییییییییییییییین برابر اینترنت منه) که گیگی هم 20 تومن باشه که مال من 4200 تومنه:n02:
اینم از از بلوط:
هدایای شبکه ارتباطات بلوط در جشنواره رمضان
مشترک گرامی،
خرسندیم به اطلاع برسانیم که به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان شرکت شبکهارتباطات بلوط جشنوارهای را با شرایط ویژه برای مشتریان برگزار میکند که شرایط استثنایی را برای خرید سرویسهای اینترنت پرسرعت فراهم آورده است ، برای سرویس های محدود کهباخرید و یا تمدید هر کدام از سرویس ها 50% حجم اضافی دریافت نمایید ، که قابل انتقال به دوره های بعدی خواهدبود ( به عنوان مثال: چنانچه مشترک سرویس bcn-family با سرعت 1.5 سه ماهه باحجم 9گیگابایت خریداری نماید 4.5 گیگابایت به عنوان هدیه حجم اضافی دریافت می کند، که مجموع حجم سرویس دریافتی 13.5 گیگابایت می شود : 9+4.5=13.5GIG ) و برایسرویس های نامحدود سه ماهه30 روز ، شش ماهه 60 روز و یکساله 90 روز اعتبار هدیه دریافتنمایند .
افزون بر این، چنانچه مشتریان در بازهی زمانی جشنواره ، بسته به نوع سرویسی که خریداری میکنند، در صورت خرید مودم از تخفیف بین 10 تا 50درصدی هزینه مودم برخوردار خواهند شد.
Aryaeiboy
24-07-2013, 01:49
اه
دقیقه به دقیقه داره اینترنت بدتر میشه :n21:
با 12 تا لینک دانلود همزمان سرعت شده 150:n21:
به این شما می گی بد به این چی می گی پس!! سرعت دانلود از سرور های خارجی حداکثر 15!
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=678ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=681ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=682ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=679ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=676ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=683ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=686ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=680ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=686ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=683ms TTL=52
varzesh3.ir
Pinging varzesh3.ir [94.182.132.2] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=487ms TTL=121
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=481ms TTL=121
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=486ms TTL=121
Request timed out.
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=479ms TTL=121
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=485ms TTL=121
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=488ms TTL=121
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=490ms TTL=121
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=489ms TTL=121
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=484ms TTL=121
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=491ms TTL=121
abolfazlwest72
24-07-2013, 01:56
اینم شبانه امشب دانلود از سرورهای خارجی -1 مگ محدود مخابرات
fanoostalaei
24-07-2013, 01:56
به این شما می گی بد به این چی می گی پس!! سرعت دانلود از سرور های خارجی حداکثر 15!
البته سرعت من از سرور های میهنی با 12 تا شده 150(هر لینک به طور متوسط کمتر از 15 کیلو:n02:)
ولی پینگم بدک نیس
Pinging google.com [173.194.65.101] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.65.101: bytes=32 time=147ms TTL=43
Reply from 173.194.65.101: bytes=32 time=150ms TTL=43
Reply from 173.194.65.101: bytes=32 time=112ms TTL=43
Reply from 173.194.65.101: bytes=32 time=115ms TTL=43
Ping statistics for 173.194.65.101:
Minimum = 112ms, Maximum = 150ms, Average = 131ms
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=102ms TTL=53
Request timed out.
Minimum = 99ms, Maximum = 102ms, Average = 100ms
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=44
Minimum = 99ms, Maximum = 106ms, Average = 102ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=44ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=34ms TTL=52
Request timed out.
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=55ms TTL=52
Ping statistics for 94.182.146.59:
Minimum = 34ms, Maximum = 55ms, Average = 44ms
C:\Documents and Settings\Gold>ping varzesh3.com
Pinging varzesh3.com [94.182.132.2] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=34ms TTL=117
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=41ms TTL=117
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=33ms TTL=117
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=33ms TTL=117
Ping statistics for 94.182.132.2:
Minimum = 33ms, Maximum = 41ms, Average = 35ms
ولی در کل نت تو خیلی خیلی بده
خدا بهت صبر بده:n27:
اگر بایت میبود مال ما نباید عقربه از جاش تکون میخورد
:n08::n08::n08::n08:
نصف شبی اومدم چک کنم ببینم تاپیک چه خبره ، اینو که دیدم تا 2 دقیقه فقط خندیدم
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=41
Minimum = 231ms, Maximum = 231ms, Average = 231ms
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.