ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره درباره خرید لپ تاپ

fakoorim871
21-07-2010, 14:05
سلام به همگی
از دوستان خواهش میکنم درباره لپ تاپ های سونی s119 و sr590 GSB به من مشاوره بدید.(نکات منفی این لپ تاپ ها)
درسته که میگن لپ تاپ های سونی ساخت امریکا به درد نمیخوره؟
درباره باطری این لپ تاپ ها هم اگر توضیح بدید ممنون میشم

H.R.P
07-08-2010, 14:39
سلام،اگه خریدی یه خبری به ما هم بده ببینیم راضی هستی یا نه.

kiuq
07-08-2010, 18:21
از دوستان خواهش میکنم درباره لپ تاپ های سونی s119 و sr590 GSB به من مشاوره بدید.(نکات منفی این لپ تاپ ها)
درسته که میگن لپ تاپ های سونی ساخت امریکا به درد نمیخوره؟
درباره باطری این لپ تاپ ها هم اگر توضیح بدید ممنون میشم
اینجا جای مشاوره واسه خرید نیست!!:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساخت آمریکا و ناکارآمدی!! ( خودتون چی فکر میکنید؟)

اینم باتری:
باتري هاي ليتيم ـ يون(Lithium-Ion)

باتري هاي ليتيم ـ يون بالاترين چگالي انرژي را فراهم مي سازند. تقريبا دو برابر انرژي قابل دسترسي از باتري هاي نيكل ـ كادميم. آن ها به دشارژ كامل نياز ندارند، به دوره break-in نياز ندارند و از مسأله حافظه باتري خبر ندارند. مي توانيد در هر زماني يك باتري ليتيم ـ يون را بي آن كه روي كارآيي باتري اثر بگذارد شارژ كنيد، اما چون باتري هاي ليتيم ـ يون معمولا داراي طول عمر شارژ/دشارژ ۳۰۰ تا ۵۰۰ چرخه هستند اگر زود به زود و قبل از تخليه، اين باتري را شارژ كنيد طول عمر باتري را پايين مي آوريد. با آن كه بسياري از سازندگان باتري هاي ليتيم ـ يون طول عمر باتري را تا سه سال ذكر مي كنند، بعضي از مصرف كنندگان طول عمر تا ۱۸ ماه را گزارش كرده اند.

پوليمر ليتيم ـ يون(Li-Ion polymer)

باتري هاي پوليمر ليتيم ـ يون كه گاهي به Li-Poly يا Lipo نيز مشهورند، اساسا شبيه به باتري هاي ليتيم ـ يون هستند. اختلاف اصلي در آن است كه پوليمرهاي ليتيم ـ يون بسيار نازك تر هستند، با اندازه هايي به كوچكي يك ميليمتر. باتري هاي پوليمر ليتيم ـ يون بسيار سبك نيز هستند و در برابر شارژ بيش از حد و نشت مواد شيميايي نيز مقاوم ترند. اما توليد آن ها گرانتر از باتري هاي ليتيم ـ يون تمام مي شود و چگالي انرژي پايين تري دارند. باتري هاي پوليمر ليتيم ـ يون بيشتر در وسايل الكترونيكي سبك وزن و گران قيمت مانند گوشي هاي موبايل به كار مي روند.