ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ در 2170ee hp

post98
21-07-2010, 13:24
با سلام به تمامی دوستان

من لپ تاپ 2170ee دارم که روش 7 نصب هستش x64 ulti خوب سوال من این بود که من زمانی که
لپ تاپ رو خریدم روش 7 هام پریمیوم نصب بود x64 که ویروسی شد که البته من اول که لپ تاپ رو گرفتم
یه ریکاوری از ویندوز گرفتم که 4 تا دی وی دی شد ولی زمانی که خواستم دی وی دی ها رو ریکاوری کنم
دی وی دی آخر مشکل داشت و بی خیالش شدم و درایورهای لپ تاپ رو دانلود کردم و نصب کردم
ولی مشکل اصلی من این هستش که در حال حاضر زمانی که به اینترنت وصل میشم بعضی وقت ها
سیستم هنگ میکنه به طوری که اصلآ کاری نمیشه کرد و مجبور میشم سیستم رو به صورت دستی
خاموش کنم باز هم تاکید میکنم فقط زمانی که به اینترنت وصل میشم بعضی وقت ها هنگ میکنه
ویندوز من هم اکتیو هستش به طوری تا الان به طور کامل ویندوز من اپدیت هستش و آنتی ویروس
من هم Nod32 هستش با آخرین اپدیت

یه عکس هم میزارم زمانی که سیستم هنگ کرده بود من چند تا کلید کیبرد رو زدم که صفحه ابی اومد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

biostar
21-07-2010, 13:27
خوب این کرش می تونه عوامل گوناگونی داشته باشه..

تمامی درایور های سخت افزاری رو نصب کنید و مطمئن باشید که درست کار می کنند
و بعد از اون ویندوز را آپدیت کنید.
مشکل باید حل شود

post98
21-07-2010, 13:57
ممنون از این که پاسخ دادید

چند لحظه پیش هم یه بار هنگ کرد با توجه به اینکه من توی VMware Workstation ویندوز xp کار میکردم
البته این رو هم بگم من یه فایل رو داشتم دانلود میکردم یعنی من به اینترنت وصل بودم که دوباره این اتفاق افتاد
من تمامی درایورها رو دارم و نصب کردم به جز نرم افزارها و یوتیلیتی هایی که توی سایت اچ پی هستش
که به نظرم احتیاجی به اونا نیست

biostar
22-07-2010, 00:23
خیر احتیاجی به اونها نیست.........

به هر حال با تعویض ویندوز به احتمال زیاد درست میشه...

اما اگر ویندوزتون را بروزرسانی کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه