ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سورپرایز ویژه : حل مشکل GPS گوشی X6 و -- دائمی آن و فارسی

hamidialison
21-07-2010, 11:49
سلام دوستان. چند وقت پیش یه تاپیک به نام مشکل هاد با X6 زده بودم که این مشکل رو توش بیان کرده بودم ولی هیچ جوابی نگرفتم ولی دیروز با همکاری یکی از دوستان خوبم به یک کشف بزرگ رسیدیم و اونم این بود که یک دستگاه گوشی نوکیا X6 شانزده گیگ رو با جف و با فرمویر فارسی و کوک شده همراه با -- دائمی و همراه با GPS سالم فلش کردیم! حتما میدانید که مشکل اصلی X6 فعال نبودن جی پی اس آن و -- نشدن آن درصورت فعال بودن GPS است. ولی ما این مشکل را به صورت حیرت آوری حل کردیم.اگه یادتون باشه در فروم های دیگر و تاپیک های این فروم نوشته بود که برای فعال کردن جی پی اس باید پروداکت کد را به کشور امارات تغییر بدیم ولی خبری از -- شدن نبود. باز هم در برخی تاپیک ها نوشته بود که این مشکل (فعال نبودن جی پی اس) با آپدیت کردن از طریق نرم افزار NSU حل میشود ولی باز هم خبری از -- نبود. در این لحظه من فکری به ذهنم رسید که فایل های امارات و فارسی و کوک شده را با هم تلفیق کنم. که الان براتون توضیح میدم:

با تشکر ویژه از hamijoon

آموزش :

1. ابتدا فایل های MCU و اصلی فرمویر را از آدرس زیر با لینک مستقیم دانلود کنید.

لینک مستقیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
==========================================
2. فایل PPM کوک شده را از آدرس زیر با لینک مستقیم دانلود کنید.

لینک غیر مستقیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک غیر مستقیم 2 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید========================================== =
3. فایل CNT فارسی را نسبت به رنگ گوشیتون از تاپیک زیر دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید========================================== =

4. حالا فایل UDA یا همون APE مربوط به کشور امارات را از آدرس زیر با لینک مستقیم دانلود کنید.

لینک مستقیم :

سپس جف را اجرا کنید و با این فایل ها فلش کنید.
به همین سادگی!!!!!!!!!!!!

امتیاز و تشکر فراموش نشود
با توجه به این که اولین بار است که این مشکل حل میشود و تقریبا همه ی کاربران X6 این مشکل را دارند از مدیران محترم تقاضا میشود که این تاپیک را مهم کنند.

تمامی حقوق برای سایت Ir-tci محفوظ میباشد و از کاربران خاهش میکنم که فقط با ذکر منبع و نویسنده اصلی این مطلب را منتشر کنند.

Help118
21-07-2010, 14:36
خسته نباشی :38:
ولی اونجوری که نوشتین تقربیا همه یعنی حدود 99 درصد این مشکل رو دارن باید بگم :28: یکی من اصلا این مشکل رو نداشتم:31::39:

hamidialison
21-07-2010, 19:19
ببخشید شما که میگین این مشکل رو ندارین میشه بگین چجوری حلش کردین؟

romeo1359
21-07-2010, 19:23
فایل ppm رمز داره

Help118
22-07-2010, 05:19
ببخشید شما که میگین این مشکل رو ندارین میشه بگین چجوری حلش کردین؟
دوست خوبم از اول این مشکل رو نداشتم و هیچ جوری هم حلش نکردم و آپدیتم هم مشکلی نداشت من خودم دارم یاد میدم به مردم که چه جوری حلش کنن ولی نه از طریق ه+ک یه نظری تو کلوپ ایکس 6 بندازین ضرری نداره

ولی لازم میدونم خیلی ازتون تشکر کنم واقعا زحمت می کشی این راههای سخت سخت رو پیدا می کنی! صددرصد که این راه خود به خود نیومده زحمت کشیدی پیداش کردی پس جای احسنت و بارک الله داره. واقعا دس مریضاد به شما جوانان پر شور. خوشم میاد از فعالیت هایی که باعث یادگیری بیشتر میشن
ممنون:11:

shahabm2000
29-07-2010, 11:03
پسورد فایل ppm لطفا

hamidialison
30-07-2010, 20:05
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mirimoghadam
13-08-2010, 19:12
این فایل برای من دانلود نمی شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MET237404
24-10-2010, 11:51
ای ول . پست میزنی جواب هم نمیدی. لینکها همش خرابن. لطفا یه لینک بدون ف ی ل ت ر و سالم بزا رید

amirsaeid254
24-10-2010, 21:35
این روشی که شما گذاشته اید ممکن است گوشی را خاموش کند
برای مشکل gps x6 راه حلی وجود دارد که هیچ ضرری هم ندارد

mInI_ClockEr
28-10-2010, 08:31
من تا حالا با x6 هیچ مشکلی نداشتم بازم میگم حتی قفل هم نکرده گوشی حدود 1000 آهنگ 500 تا عکس و کلی برنامه نصب هست GPS هم کاملا سالم و بدون مشکل هست

t2download
21-11-2010, 21:04
دوست من نقشه اهواز رو از کجا دانلود کنم و چطور اجرا کنم چون دانلود کردم اما اجرا نمیشه .:41:

t2download
22-11-2010, 11:28
من که این مشکل ها رو نداشتم در عرض 3 دقیقه وصل شد و عالیه تنها نقشه اهواز رو ندارم .:20: