ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در خروجی گرفتن فایل های Rar

Hi5
21-07-2010, 10:42
سلام.

من بازی مکس پین 3 رو دانلود کردم از مدیا فایر 7 تا پارت بود بعد در هنگام خروجی گرفتن این پیغام های زیر میومد و حتی 1 مگ هم خروجی گرفته نشد....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل چیه؟راه حل؟

با سپاس...

joe_satriani
21-07-2010, 22:39
اين چرا الان پارت يك و هفت رو نوشته؟
بقيش كجاس پس؟

Hi5
22-07-2010, 00:24
اين چرا الان پارت يك و هفت رو نوشته؟
بقيش كجاس پس؟

خوب.این ها فقط ارور می دادن و بقیه سالم بودن!!!!!!!:20:

joe_satriani
22-07-2010, 14:23
خوب.این ها فقط ارور می دادن و بقیه سالم بودن!!!!!!!:20:

با سلام
خوب اين چه ارور بي سر و ته ي هست؟!!!!!
جدا كه extract كني چه اتفاقي ميفته؟
شايد اين دو تافايل خوب از سرور بد دانلود شده يا اصلا كلا مشكل دارن

موفق باشيد.

Carl
22-07-2010, 15:11
سلام.

من بازی مکس پین 3 رو دانلود کردم از مدیا فایر 7 تا پارت بود بعد در هنگام خروجی گرفتن این پیغام های زیر میومد و حتی 1 مگ هم خروجی گرفته نشد....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل چیه؟راه حل؟

با سپاس...
سلام..
اوّل این‌که مکس‌پین ۳ فعلاً وجود خارجی نداره!

دوم: قسمت اوّل رو که حتماً باید دوباره دانلود کنی، چون WinRAR ارور The volume is corrupt رو داده. بعد از دانلودش، تست کن ببین اگه نشد (که به احتمال زیاد باید درست بشه) پارت ۷ رو هم بگیر.

کار دیگه‌ای هم نمی‌شه کرد، چون محتوای فایل‌های فشرده، فقط یه Exe است.

و ضمناً نمی‌شه مشکلی هم به فایل‌ها وارد کرد، چون جواب‌های کسی که بازی رو توی اون فوروم [el7ajes.com/vb/showthread.php?t=13240] گذاشته‌بود، حاکی از سالم بودن فایله.

Hi5
24-07-2010, 10:39
سلام..
اوّل این‌که مکس‌پین ۳ فعلاً وجود خارجی نداره!

دوم: قسمت اوّل رو که حتماً باید دوباره دانلود کنی، چون WinRAR ارور The volume is corrupt رو داده. بعد از دانلودش، تست کن ببین اگه نشد (که به احتمال زیاد باید درست بشه) پارت ۷ رو هم بگیر.

کار دیگه‌ای هم نمی‌شه کرد، چون محتوای فایل‌های فشرده، فقط یه Exe است.

و ضمناً نمی‌شه مشکلی هم به فایل‌ها وارد کرد، چون جواب‌های کسی که بازی رو توی اون فوروم [el7ajes.com/vb/showthread.php?t=13240] گذاشته‌بود، حاکی از سالم بودن فایله.

من هم قسمت اول رو گرفتم هم هفتم ولی باز همون ارور رو میده!

***Spring***
24-07-2010, 12:36
سلام ...

Advanced RAR Repair | ترميم فايلهاي RAR آسيب ديده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ZipRemedy / ابزار تعمیر فایلهای فشرده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ZipRecovery | نرم افزار بازیابی اطلاعات ازآرشیوهای فشرده شده صدمه دیده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از برنامه‏ی پایین هم میتونید استفاده بفرمایید

7Zip | برنامه ی فشرده ساز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاپیک و نقل قول پایین ( پست هفتم تاپیک ) ، برای برنامه‏ی 7ZIP هستند :

چند مقاله‏ی جالب در مورد نرم‏افزارهای فشرده‏ساز ( بویژه 7Zip ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام دوستان ...

شما می توانید فایل های Corrupt ( فاسد ) شده ی RAR را با نرم افزار بی نظیر 7Zip استخراج کنید !!! :18: :18: :18:

باور ندارید ؟؟
خب امتحان کنید ... :31:

اینم یه فایل RAR که خودم فاسدش کردم :31:

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته ی اول : این ترفند در مورد استخراج فایل های اجرایی چندان موثر نیست .
نکته ی دوم : این ترفند برای Extract کردن فایل های صوتی ( مثل MP3 ) و تصویری ( مثل MPG ، DAT ، AVI و ... ) بسیار موثر است !
البته اگر فایل RAR زیاد آسیب دیده باشد ، ممکن است فقط قسمتی از فایل صوتی یا تصویری استخراج شود ...
موفق باشید .

.

!Plus
24-07-2010, 12:43
CRC مشکل داره...! یعنی فایل دستکاری شده...! :13:

CRC مثل یه امضا می مونه که صحت فایل رو نشون میده...! :27:

از همون برنامه Rar Repair استفاده کن...! شاید درست شه...! :20:

موفق باشی...! :46: