ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک برای بروز یه پوشه

dampayi
21-07-2010, 10:39
سلام بر دوستان مهربووون:31:

من یه فایل فلش درست کردم
اون رو به همراه یه پوشه به اسم rahnama قراره توی سی دی رایت بزنم
توی فایل فلشم یه کلید دارم که می خوام وقتی روش کلیک می کنن توی یه پنجره دیگه پوشه rahnama رو باز کنه

دوستان انجمن فلش گفتند این کار تو فلش امکانپذیر نیست و برای اینکار باید یه برنامه با وی بی بنویسم !!

حالا من کلا نمی دونم وی بی چی هست :31: محیط برنامه نویسیش چی هست ؟ چه برسه به این که بخوام برنامه هم بنویسیم:31:
فلذا دستم به دامنتون :18: منو کمک کنید که خیلی خیلی برام مهمه و خیلی عجله دارم !!:11:

بسیار ممنون:11:

L u K e !
21-07-2010, 12:14
مگه می شه نشه ؟ یعنی فلش اینقدر ضعیفه ؟
با .net که اینجوریه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هم فایل رو اجرا می کنه هم فولدر رو باز می کنه

dampayi
21-07-2010, 13:10
دیگه اینکه فلش می تونه یا نه رو منم نمی دونم :31: اساتید فلش گفتن مستقیما نمی تونه :31: (البته سویش مکس رو)

ممنون مهربوون فقط یه چیزی:
من نمی دونم آدرس رو چی باید بنویسم !!!!
آخه توی سی دی هست !
من توی سی دی قرار یه فایل فلش و اون فایل رو توی پوشه ای به اسم rahnama رایت بزنم ! حالا می خوام وقتی اون برنامه اجرا می شه پوشه ی rahnama رو باز کنه! ولی آدرسش چیه؟
چی بنویسم؟ برا من درایو i سی دی رامم هست ! برا همه که نیست !! الان می شه بگید من دقیقا جای آدرس چی بنویسم؟

:11::11:

dampayi
21-07-2010, 13:26
بعد ببخشید یه سوال دیگه :

این برنامه آخرش یه فایل exe می شه دیگه ؟ یه فایل exe که وقتی روش کلیک می کنم پوشه ی آدرس داده شده رو باز می کنه؟
می شه یه دونه شما لطف کنید درست کنید که آدرسش D:\Documents and Settings باشه و فایل exe اش رو برای من آپلود کنید؟
آخه من ویژوال استدیو یا محیط دیگه ای برای برنامه نویسی ندارم!!

این فایل رو برای امتحان فایل فلشی که ساختم می خوام !
بسیار ممنون :11::11:

L u K e !
21-07-2010, 14:22
خوب می شه مسیر فایل جاری رو بدست آورد و یه /Rahnama بهش اضافه کرد
ولی یه چیزی بهتره از دوستان vb6 کار اینو بخوای چون اینجا قسمت .net ه و واسه اجرای برنامه های .net باید dotnetframework 2 به بالا روی سیستم کاربر نصب باشه و گرنه نمی شه ولی Vb6 هیچی نمی خواد یا دلفی
منم رو سیتمم Vb6 نصب نیست وگرنه درست می کردم واست
شرمنده

dampayi
21-07-2010, 14:37
خیلی مخلصم:11:
ولی من که سر در نیاوردم vb6 اینا چیه :31:
فقط کجا بپرسم؟ تو کدوم انجمن بپرسم که vb6 باشه؟!! یا اصلا تو همون دلفی می پرسم !

بسیار ممنون :11:

از مدیرا محترم هم می خوام که این تاپیک رو پاک کنن :11:

mahdi7s
21-07-2010, 15:28
سلام
من خیلی خیلی ... کم فلش بلدم
در مورد این مطلب شما در سایت زیر گفته شده که از این Action Script استفاده کنید :
سایت:

در Action Script فوق بجای flash باید نام پوشه ی مورد نظر خودتون رو وارد کنید و این پوشه و فایل فلش هر دو باید در یک شاخه قرار داشته باشند(کنار هم باشن!)

موفق باشید

dampayi
21-07-2010, 15:35
ممنون :11:
این رو می دونستم
ولی اینکار پوشه رو بروز نمی کنه
به صورت ftp توی مرورگر نشون می ده
که زیاد به نظر من جالب نیست :31:

بازم ممنون:11:

mahdi7s
21-07-2010, 17:14
به هر حال یک نگاه کوچکی هم به پست 3 این لینک بیاندازید شاید مشکلاتون رو حل کند

موفق باشید

pezhmax
21-07-2010, 18:51
اول از همه اون swish max مسخره رو بریز دور. بعد هم نیاز به برنامه جانبی نیست با همون actionscript حل میشه.
اسم فولدر مورد استفاده من fla هستش.

اگه actionscript 2 استفاده میکنی:
رو button باید کد زیر رو بنویسی.

اگه actionscript 3 هم کار میکنی:

به دوستان انجمن فلش هم سلام برسون.

dampayi
21-07-2010, 19:00
دوستان مهربوون مشکل من اینه که با فلش بلد نیستم کار کنم کلا!!:31:
فقط و فقط هم برای درست کردن این کار من شروع به آموزش دیدن سویش مکس کردم
چون وقت یاد گرفتن فلش رو نداشتم و سویش مکس آسونتر بود و برای من بهتر

دوستان انجمن فلش هم اگه گفتن اینکار نمی شه احتمالا توی سویش مکس رو گفتن

من الان 70 درصد کارم رو با سویش مکس ساختم و دیگه دلم نمی خواد که سراغ فلش برم

با سویش مکس نمی شه اینکارو کرد ؟

حالا مگه ساختن یه فایل exe که وفتی روش کلیک می کنیم بره به پوشه ی مورد نظر من برای شما کاره سختیه؟!
من توی انجمن دلفی همین درخواست رو دادم !

اینجا:

ممنون:11:

pezhmax
21-07-2010, 20:11
تو swish max اون دستور مربوط به actionscript 2 احتمالا اجرا میشه. البته بعضی جاها دیدم swish با _blank مکل داره اگه جواب نداد برش دار.

قبلا هم بچه ها بهت توضیح دادن برای اجرای برنامه های دات نت باید .NET Framework رو سیستم کاربر نصب باشه. اگه کسی بخواد برات یه exe با دات نت بده ، بعد مجبوری بری یه برنامه autorun دیگه مثلا با automenu studio درست کنی که کامپیوتر طرف رو برای NET Framework چک کنه و اگه نصب نبود براش نصب کنه.
اگه برنامه اجرایی غیر از فلش میخوای به جای انجمن .NET باید تو انجمن Visual Basic پست میدادی

dampayi
21-07-2010, 21:13
اون دستور توی سویش کار می کنه منتها جای اینکه پوشه رو باز کنه به صورت ftp توی بروزر باز می کنه که من اینجوری دوست ندارم :31:
اگه بتونم یه فایل exe درست کنم که با کلیک روی اون پوشه رو باز کنه می تونم با fscommand توی سویش بازش کنم
بله دوست مهربون تو صفحه ی قبل گفتن که انتخاب vb انتخاب خوبی نبوده و من سوالم رو توی دلفی هم مطرح کردم

مسئله ی بعدی که مطرح می شه اینه که من توی فایل آخر فلشم که exe هست چندین فایل swf رو با این دستور لود کردم:

می خواستم بدونم با این حساب برای اجرای کامل فایل exe ی اصلی طرف باید فلش پلیر داشته باشه (چون من توش swf لود کردم)؟؟

اگه اینطوره من چطوری می تونم این کارو انجام بدم (چک کنم که فلش پلیر داره یا نه و اگه نداشت نصب کنم براش )

pezhmax
21-07-2010, 22:31
vb انتخاب خوبیه vb.net نیست.

در مورد مساله دوم راجع به لوی فایل خارجی مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم نیازی باشه. با این حال و به غیر از این مساله، برنامه نهاییت رو حتما روی یه pc که ویندوزش تازه نصب شده و ویندوزش هم XP باشه تست کامل بکن.

dampayi
21-07-2010, 22:53
خب بحث سنگین شد :31:
من نمی دونستم vb با vb.net فرق داره :31:
حالا من هم تو دلفی هم تو ویژوال بیسیک درخواست دادم :31:
حالا اگه نیاز داشت من چی جوری و با چی برنامه ای بنویسم که چک کنه طرف فلش پلیر داره یا نه و اگه نداشت نصب کنه؟

ممنون:11:

pezhmax
22-07-2010, 06:55
autoplay menu builder و multimedia builder نرم افزارهای خوبی هستن و می تونی باهاشون registery رو هم پک کنی ببینی مثلا flash player نصب هست یا نه. در ضمن multimedia builder سازگاری خوبی با فلش داره و میتونه یه سری تعملات رو با فلش انجام بده یه کم تو راهنماش بگردی حتما مطلب راجع به این موضوع پیدا میکنی. من خودم چند سال پیش این کار رو کرده بودم. فقط باید تو fscommand یه دستور خاصی بنویسی بعد multimedia builder خودش اونو میفهمه و به عنوان یک event اجراش میکنه. در ضمن امکان باز کردن یه پوشه خاص رو هم داره. شاید کلا تونستی کارت رو با همین راه بندازی. حتما امتحانش کن.

dampayi
22-07-2010, 11:52
مشکل اول من اینه که همونطور که بالا گفتم من با فلش کار نمی کنم و اصلا هم بلد نیستم ! من با سویش مکس دارم این پروژرو درست می کنم !
حالا من امروز این برنامه رو نصب می کنم و بعد دوباره مزاحمتون می شم :11:

dampayi
22-07-2010, 12:10
من این multimedia builder رو نصب کردم !! ولی اصلا ازش سر در نمی یارم :دی
بعد ببخشید الان چی میشه!!؟
منظورم اینه که من الان با این یه چیزی درست می کنم که چک کنه کامپوتر طرف فلش پلیر داره یا نه و اگه نداشت براش نصب کنه !!
بعد پسوند این فایلی که درست می کنم چیه؟
بعد باید چی کارش کنم؟
بعد از طرف می پرسه که براش نصب کنه یا نه ؟
بعد من باید این فایلی که با این برنامه می سازم اوتوران کنم؟
توی autorun.inf می شه دوتا چیز رو اوپن کرد؟ من میخوام جلو اوپنمم فایل فلشمو بنویسم !!
کلا به من توضیح بدید دیگه

-----------------------------------------
ویرایش:
بدم نمی یاد یاد بگیرم چنین کاری بکنم
ولی ظاهرا اگه فلش پلیر نداشته باشن مشکلی پیش نمی یاد
چون من تو exe لود کردم

بابت راهنمایی هاتون ممنون :11:

_H2_
25-07-2010, 02:55
سلام
من از قابلیت های برنامه های مختلف و رنگارنگی که اینجا نام برده شده مطلع نیستم.
ولی اجازه دهید چند مسئله کوچک را روشن کنم.

1)
شما نمیتوانید یا نیاز نیست از تلفیق کدهای VB با فلش یا هر برنامه دیگری استفاده کنید!
منظورم ان است که فرم و شکل و قالب و دکمه های شما با فلش باشد و بعد با کلیک فایل VB اجرا شود.
اگر فلش یا هر نرم افزار دیگری بتواند یک فایل exe (چه با VB یا غیر VB) را باز کند، پس میتواند explorer.exe را هم برای باز شدن پوشه باز کند.

پس اگر بتواند نیازی به تلفیق نیست و اگر نتواند هم که تلفیق امکان ندارد.

2)
VB.Net یا همان VB7,8,9,10 زبان برنامه نویسی جدیدتری با قابلیت های فوق العاده بیشتری است ولی برای کار کردن در XP باید Framework2.0 روی رایانه نصب باشد.
این زبان بسیار کاملی است چه برای برنامه های عادی و شبکه ای طراحی سایت و موبایل و بازی و... ولی برای ساخت کارهایی در حد Autorun مناسب نیست.

3)
شما میتوانید از VB6 برای کارتان استفاده کنید ولی همانطور که در اول گفتم تلفیق زیاد جالب نیست.
مگر انکه VB برنامه و قالب اصلی را بسازد و در ان از فلش و... استفاده کنید.

بحرحال با این شرایط هم کارهایی که قبلاً انجام داده اید بی نتیجه خواهد ماند و بالاخره باید در حد خیلی کم هم که شده VB بلد باشید.

پیشنهاد:
همانطور که گفتم از قابلیت های این برنامه های رنگارنگ Autorun ساز مطلع نیستم.
ولی پیشنهاد میکنم تحقیق کنید و برنامه ای را پیدا کنید که چیزی که میخواهید را ساپورت کند و جزء قابلیت هایش باشد.
چیزی که نیازی به دانش خاصی هم نداشته باشد و به راحتی با طراحی ساده شما را به منظورتان برساند.

در کل یعنی برنامه Autorun سازتان را عوض کنید!

=====

اگر مشکلی در ضمینه کدهای نسخه های مختلف VB داشتید در خدمت هستم، در غیر این صورت، کمک بیشتری نمیتوانم بکنم.
موفق باشید.

pezhmax
25-07-2010, 08:49
من این multimedia builder رو نصب کردم !! ولی اصلا ازش سر در نمی یارم :دی
بعد ببخشید الان چی میشه!!؟
منظورم اینه که من الان با این یه چیزی درست می کنم که چک کنه کامپوتر طرف فلش پلیر داره یا نه و اگه نداشت براش نصب کنه !!
بعد پسوند این فایلی که درست می کنم چیه؟
بعد باید چی کارش کنم؟
بعد از طرف می پرسه که براش نصب کنه یا نه ؟
بعد من باید این فایلی که با این برنامه می سازم اوتوران کنم؟
توی autorun.inf می شه دوتا چیز رو اوپن کرد؟ من میخوام جلو اوپنمم فایل فلشمو بنویسم !!
کلا به من توضیح بدید دیگه

-----------------------------------------
ویرایش:
بدم نمی یاد یاد بگیرم چنین کاری بکنم
ولی ظاهرا اگه فلش پلیر نداشته باشن مشکلی پیش نمی یاد
چون من تو exe لود کردم

بابت راهنمایی هاتون ممنون :11:

تو "همین دور و ورا" یکیو پیدا کن کار با این نرم افزارها رو بلد باشه ازش کمک حضوری بگیر یا کلا بده برنامه اتو برات بنویسه. اینجوری که هیچی بلد نباشی نمیشه از طریق انجمن کمک بگیری که.