مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم برای شرکت معماری (3dmax ,photoshop,corel و نرم افزار های گرافیکی و نقشه کشی ) تا 800 تومن
nakeshman
20-07-2010, 22:29
سلام
برای خرید سیستم (فقط کیس) یرای شرکت معماری (3dmax ,photoshop,corel و نرم افزار های گرافیکی و نقشه کشی دیگه) تا 800 تومن یکی دو تا سیستم پیشنهاد میدید لطفا.
مدیر شرکت اصرار داره که cpu باید Intel باشه و 1TB هم هارد لازم داره .
این پست اصلاح شده چون اول شرایط این نبود.
فقط بی زحمت قیمت از 800 تون بالاتر نزنه ، همون 770-780 در نظر بگیرید شما . ممنونم
Ultra_Black
20-07-2010, 22:51
سلام
سیستم کامل میخوایین یا فقط کیس؟
nakeshman
20-07-2010, 22:54
سلام
سیستم کامل میخوایین یا فقط کیس؟
ببخشید من یادم رفت قید کنم . فقط کیس !
Ultra_Black
20-07-2010, 23:11
CPU:AMD Phenom II X6 1090T=310
M.B:MSI 890GXM-G65=175
RAM:Patriot Viper II 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb)=150
VGA:On Board=0
HDD:WD Caviar Black 500Gb=60
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex Silent EX L.N 480W=45
Case:Green Magnum 2=40
All:805
nakeshman
20-07-2010, 23:37
ممنون از راهنماییتون .
از اونجایی که رندر هم بخش مهمی از کاره ؛ نیاز به کارت گرافیکی جدا گونه نیست ؟
برای رم ها چطور ؟ این cpu مثل cor i ها رم تریبل چنل براش بهتر نیست ؟
بی زحمت 1 چینش هم برای هارد 1TB ( اگر توی سرعت تاثیر محسوس داره به صورت raid ) و رم بیشتر معرفی کنید .
ضمنا overclock هم اصلا مد نظر نیست ، چون سیستم ها برای شرکت هستش .
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون .:10:
mg_mahyar
20-07-2010, 23:41
من یک سیستم دارم زیر نظر خود اولترا خریدمش مشورت کردیم اینجا.
قصد فروش دارم اینجا اگر بخری کار منم راه می افته 1050 خریدمه فروشمم 800 بهت میدم به شرطی که سریع برسونین پولو
سیپیو:1055 - X6 =214
مادربرد:GIGABYTE-MA785GT-UD3H=128
رم:Kingston 4GB(2x2GB) - Bus1333 = 105
کیس= 48 مگنوم دو
گرافیک:GIGA-ATI-RADEON HD 4670-1G = 98
هارد:Samsung - 750GB = 73
پاور:Memonex - 600W :73
مجموع:734
کار شما رو ارزون تر راه میندازه کار منم همینجور. من قیمت خریدامم گفتم یه رایتر بندازی رو سیستم توپ میشه کارت گرافیکشم نخواستی خودم برمیدارم. اگر میخوای بفرمایید . میگمم دوهفته خریده همه قطعاتمم گارانتی دارن .
شما 650 بده به ما خوبه؟
mg_mahyar
20-07-2010, 23:46
ممنون از راهنماییتون .
برای رم ها چطور ؟ این cpu مثل cor i ها رم تریبل چنل براش بهتر نیست ؟
بی زحمت 1 چینش هم برای هارد 1TB ( اگر توی سرعت تاثیر محسوس داره به صورت raid ) و رم بیشتر معرفی کنید .
ضمنا overclock هم اصلا مد نظر نیست ، چون سیستم ها برای شرکت هستش .
خیلی ممنون از پاسخ سریعتون .:10:
اگر تاثیر سرعت محسوس میخوای هارد ssd بخر برای برنامهات 32 گیگ. ولی فقط موع ران شدن سیستم و برنامه تاثیر داره نه زمان رندر و ....چون اون موقع اطلاعات یا تو رمه یا تو کش
اون اطلاعاتی که به من دادن کارت گرافیک جدا نمیخوای شما مگر اینکه بازی کنی آنبرد دارن خود مادربرد ها منم برای اطمینان خریدم کاربرد خودمم مکس بود و گرافیک ولی الان مطمینم اضافیه (مگر کارت گرافیکای خاصی که قیمتشونم بالای 400 تومنه کوردو و فایرجیال)
اینتل با این بودجه توصیه نمیکنن اینجا چون سیپیو و مادربردت نزدیک 600 خورده ای میشه و برای باقی قطعات چیز خوبی گیرت نمیاد همون راندمان ای ام دی رو هم داره
رم بیشترم یه توصیه میکنم سیستمو ببند اگر کم بود رمش برات دوباره اضافه کن الکی از الان نخر بیشتر معمولا بیشترین رندر به صورت عکسه که اگر انیمیشن باشه عکسا رو کنار هم میزارید و در اصل شما رم رو برای رندر یک تک فریم میخوای چون فریم بعدی نیومده و قبلی هم توی هاردت هست
nakeshman
20-07-2010, 23:53
من یک سیستم دارم زیر نظر خود اولترا خریدمش مشورت کردیم اینجا.
قصد فروش دارم اینجا اگر بخری کار منم راه می افته 1050 خریدمه فروشمم 800 بهت میدم به شرطی که سریع برسونین پولو
سیپیو:1055 - X6 =214
مادربرد:GIGABYTE-MA785GT-UD3H=128
رم:Kingston 4GB(2x2GB) - Bus1333 = 105
کیس= 48 مگنوم دو
گرافیک:GIGA-ATI-RADEON HD 4670-1G = 98
هارد:Samsung - 750GB = 73
پاور:Memonex - 600W :73
مجموع:734
کار شما رو ارزون تر راه میندازه کار منم همینجور. من قیمت خریدامم گفتم یه رایتر بندازی رو سیستم توپ میشه کارت گرافیکشم نخواستی خودم برمیدارم. اگر میخوای بفرمایید . میگمم دوهفته خریده همه قطعاتمم گارانتی دارن .
شما 650 بده به ما خوبه؟
ممنون از پیشنهادت دوست عزیز ، ولی به کار من نمی آد . من 4 تا سیستم باید برای شرکت بگیرم و نو هم باید باشه :46:
اگر تاثیر سرعت محسوس میخوای هارد ssd بخر برای برنامهات 32 گیگ. ولی فقط موع ران شدن سیستم و برنامه تاثیر داره نه زمان رندر و ....چون اون موقع اطلاعات یا تو رمه یا تو کش
اون اطلاعاتی که به من دادن کارت گرافیک جدا نمیخوای شما مگر اینکه بازی کنی آنبرد دارن خود مادربرد ها منم برای اطمینان خریدم کاربرد خودمم مکس بود و گرافیک ولی الان مطمینم اضافیه (مگر کارت گرافیکای خاصی که قیمتشونم بالای 400 تومنه کوردو و فایرجیال)
اینتل با این بودجه توصیه نمیکنن اینجا چون سیپیو و مادربردت نزدیک 600 خورده ای میشه و برای باقی قطعات چیز خوبی گیرت نمیاد همون راندمان ای ام دی رو هم داره
رم بیشترم یه توصیه میکنم سیستمو ببند اگر کم بود رمش برات دوباره اضافه کن الکی از الان نخر بیشتر معمولا بیشترین رندر به صورت عکسه که اگر انیمیشن باشه عکسا رو کنار هم میزارید و در اصل شما رم رو برای رندر یک تک فریم میخوای چون فریم بعدی نیومده و قبلی هم توی هاردت هست
این سیستم ها چون برای شرکت هست ، دیگه تو آینده ارتقا داده نمی شن و مطلقا هم کاربرد game ندارند .
منتظر راهنمایی هاتون هستم
mg_mahyar
21-07-2010, 00:06
پس اینجا حرف اولترا سنده
به نظرم ارزش خرید ssd نداره تا سیستم روشن بشه حالا 3 دیقیه یا 2 دیقیه معطلی ارزش نداره هزینه کنی
اگر اولترا تایید کنن میتونی کیس ارزون تر برداری فکر نکنم سیستمت خیل داغ بشه و قرار هم نیست کارت گرافیک توش نصب بشه
از روی کیس بزار روی هارد
nakeshman
21-07-2010, 15:20
دوستان من با مدیر شرکت صحبت کردم ، گفت که به 1TB هارد دیسک نیاز داره چون یک بخشی از هارد هر سیستم به صورت شیر در می آد و این حرفا .
پس بی زحمت یه کیس با هارد 1TB معرفی کنید . اون سوال مربوط به کارت گرافیک مجزا و بحث رم ها رو -- اگه جوابشو بدونم ممنون می شم .
ما اگه کمی از cpu بزنیم و برای رم ها هزینه ی بیشتری بکنیم ، به performance بالاتری نمی تونیم برسیم ؟
راستی من یک سری بنچمارک رو که نگاه می کردم ، core i7 860 عملکرد بهتری نسبت به AMD Phenom II X6 1090T داشت توی رندرینگ ، میشه بدونم چرا این cpu ترجیح داده شده ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر پیشنهاد های سایر دوستان هم هستم
ممنون :11:
mg_mahyar
21-07-2010, 15:34
دوستان من با مدیر شرکت صحبت کردم ، گفت که به 1TB هارد دیسک نیاز داره چون یک بخشی از هارد هر سیستم به صورت شیر در می آد و این حرفا .
ما اگه کمی از cpu بزنیم و برای رم ها هزینه ی بیشتری بکنیم ، به performance بالاتری نمی تونیم برسیم ؟
:11:
ببین رم و سیپیو تا یه حدی به هم نیاز دارند هر کاری توی سیستمت باید با فرمان سیپیو باشه
سیپیو اطلاعاتشو از حافظه میاره . حافظه چند نوع هست اول رجیستر - دوم کش - سوم رم- چهارم هارد-پنجم امثال سی دی
سیستم شما رجیستراش مشخصه و کاری ازت بر نمیاد
کشت هم معلومه.
حالا بحث سر اینه که وقتی سیپیو میخواد محاسبات کنه یعنی رندر بگیره اطلاعاتش کجاست. اطلاعات اون زمان توی رم هست و معمولا هم رم پر نمیشه (بستگی به نوع رندر داره) اگر زمانی 3.5 گیگ از رمت پر بشه اون موقع میتونی بگی سیپیو رو کم کنیم رم بزرایم کارایی بالا میره.
در کل برای شما که کارتت مکسه و نقشه کشیه کافیه اما اگر سیستم رندر افتر افکت یا پریمیر داره رم بیشتری نیاز داری و معقوله بری از سیپیو کم کنی و به رم بزاری.
کارت گرافیک برای مایا میتونه وجودش لازم باشه اون نه توی رندر بلکه در بخش ویوپورتت توی بخشای خاصی از مایا نه مکس
__________________________________________________ ______
خلاصه کلام به نظر من سیستم پیشنهادی جناب اولترا مناسبه اگر کار تدوین میکنی رم بیشتر بگیر ولی اگر کارت رندر هست به جای گرفتن رم بیشتر روی سیپیو سرمایه گزاری بکن
اگر مایا استفاده میکنی کارت گرافیک هر چند ضعیف بگیر اگر استفاده نمیکنی کافیه آنبرد
__________________________________________________ ______
ضمنا اگرم انیمیشن میخوای رندر کنی اگر رندرت رو بصورت عکس بگیری به جای فایل های مثلا avi رم کمتری نیازداری و همین رم برات کافیه کافیه
__________________________________________________ _____
هارد رو هم معمولا آقای اولترا سامسونگ پیشنهاد میده ولی بزار خودش بهت بگه شاید چیزی بهتر تو ذهنش باشه
Ultra_Black
21-07-2010, 17:47
از اونجایی که رندر هم بخش مهمی از کاره ؛ نیاز به کارت گرافیکی جدا گونه نیست ؟نه زیاد
چون مهمترین قطعات برای رندرینگ رم و پردازنده هست
و قدرت گرافیک آنبرد این مین هم در حد قابل قبولی هست (قویترین گرافیک آنبرد دنیاست) و مطمئنا جوابگوی انتظاراتتون خواهد بود
برای رم ها چطور ؟ این cpu مثل cor i ها رم تریبل چنل براش بهتر نیست ؟رم تریپل چنل مختص سوکت LGA1366 اینتل هست و به بودجه شما نمیخوره
بی زحمت 1 چینش هم برای هارد 1TB ( اگر توی سرعت تاثیر محسوس داره به صورت raid ) و رم بیشتر معرفی کنید .پس یدونه دیگه هم هارد از همون نوع بگیرید و بصورت RAID0 ببندید
ما اگه کمی از cpu بزنیم و برای رم ها هزینه ی بیشتری بکنیم ، به performance بالاتری نمی تونیم برسیم ؟خیر
برای رندرینگ پردازنده قویتر در اولویت هست تا رم بالاتر
البته رم ها هم به اندازه کافی سریع هستند
راستی من یک سری بنچمارک رو که نگاه می کردم ، core i7 860 عملکرد بهتری نسبت به AMD Phenom II X6 1090T داشت توی رندرینگ ، میشه بدونم چرا این cpu ترجیح داده شده ؟چون بودجه شما محدود هست
و اگه بخوایین Core i7 860 بگیرید باید هم برای مین بیشتر هزینه کنید و هم گرافیک مجزا بگیرید (برای i7 860 گرافیک آنبرد وجود نداره)
virtualworld
21-07-2010, 22:03
اين كاملا مناسب نرم افزارهايي هست كه گفتي
قيمت هم800 هزار تومان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nakeshman
28-07-2010, 16:18
دوستان عزیزم . کمی شرایط تغییر کرد . ببخشید که من مزاحمتون شدم باز. :11:
قیمت تا 770-780 ، سیستم بر پایه ی اینتل و هارد 1 ترابایت معرفی می کنید لطفا :10:
از دوست عزیزم اولترا و سایر دوستان هم ممنونم به خاطر پاسخ های سریعشون
Ultra_Black
28-07-2010, 17:48
CPU:Intel Core i5 750=250
M.B:Gigabyte P55A-UD3=185
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:Zotac 8600GT 256Mb GDDR3=45
HDD:Seagate 1Tb (7200.12)=75
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex Silent EX L.N 480W=45
Case:Green Magnum 2=40
All:775
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.