مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید خودرو تا 9 میلیون
Maziar_69
20-07-2010, 17:31
سلام دوستان.
خسته نباشید.
می خواستمیه ماشین بخرم تا حداکثر 9 تومن.
فقط هم 2 تا انتخاب هست. :دی
پراید و روآ سال.
خودم نظرم رو پراید هست. حالا لطفا بگید از بین پراید های موجود صبا بهتره یا 132 یا این 111؟
راستش از تریم داخلی 111 که تلویزیون نشون میده خوشم اومده ولی به نظرم قیافه ی بیرونش یه کم ناهماهنگه.
141 هم که اصلا حرفشو نزنید.
از اون طرف 132 راحت تر اسپرت میشه و صبا هم اصالت پراید رو داره ولی هر جفتشون با اون داشبورد قدیمی خسته کننده شدن.
باتوجه به ترمز ABS و فرمان هیدرولیک و تریم جدید 111 ارزش خرید داره یا نه.
در ضمن بگم که دانشجوی شهرستان هستم و ماهی یک بار فوقش میام تهران و برمیگردم. اونجا هم برای رفتن از خونه به دانشگاه و بالعکس استفاده میکنم. شاید هم سالی 1-2 مسافرت.
ممنون میشم از راهنماییتون. :11:
AmiRreZA_RAcEr
21-07-2010, 11:27
خوب مازیار جان اسم تاپیک رو میذاشتی مشاوره خرید پراید !!
پراید برای مسافرت و راه دور زیاد توصیه نمیشه ، بیشتر ماشین داخل شهره
من نظر خودم روی پراید صبا دست دوم هست
ولی دیگه خریدش سلیقه ایه ، امکانات 111 بهتره و قیافه جدیدتری داره
Maziar_69
21-07-2010, 12:10
خب دیگه اینم از محدودیت ماهاست دیگه.
زیر 10 تومن جز پراید چیز دیگه ای نیست. روا که وضعیتش مشخصه.
ولی شما مثلا بین 20 تا 30 تومن یا 30 تا 40 تومن رو ببین چقدر تنوع هست.
با پراید صبا مشکلی ندارم فقط دیگه حالم از اون داشبورد قدیمیش به هم میخوره.
111 رو هم به خاطر این گفتم که طراحی داخلش بهتر و شکیل تره تا حدودی.
یه سوال دیگه. چون 111 تو کاشان تولید میشه به نظرتون برای چند ماه اول سایپا سعی نمیکنه کیفیت این خودرو رو بالا نگه داره تا هم برای سایت تولید جدیدش خوب باشه و هم 111 رو بورس بیفته؟
AmiRreZA_RAcEr
21-07-2010, 14:13
معمولا که تجربه ثابت کرده ماشین های منتاژی در ایران در ابتدا برای پیدا کردن متقاضی و دلایل دیگه که به کارخانه اصلی برمیگرده کیفیت مناسبی دارن و کم کم از کیفیتش کم میشه ، البته سمند که خود ایران به اصطلاح ساخت اول کار خیلی مشکل داشت ولی با تجربه ی پراید 132 میشه گفت 111 کیفیتش بد نیست ، البته پراید پرایده دیگه و قدیمیاش کیفیتشون بهتر بوده
شما هم مثل من به تریم داخلی اهمیت زیادی میدی فکر کنم ! اگه من بودم میرفتم سراغ همون 111 چون اگه ماشینی میگرفتم که از طراحی داخلیش بدم میومد اینقدر اعصابم خورد میشد ( دور از جون شما ) که خیلی زود باش تصادف میکردم
خرید صبا از نظر مالی به صرفه تره
ولی اگه مشکلی با پولش ندارید همین 111 رو یه رنگ قشنگشو بردارید ای بی اس و هیدرولیک داره فکر کنم 8800
---------
البته تا 9 تومن هم گزینه های دست دوم کم نیستند توی بازار ، حتما صفر میخواید ؟
Maziar_69
21-07-2010, 15:12
درست حدس زدی. :دی
خیلی به طرح داخلی ماشین اهمیت میدم.
ممنون از راهنماییت.
فقط سفید و نوک مدادی و مشکی داره فعلا که همون نوک مدادیش رو میگیرم.
امروز نمایندگی سایپا نزدیک خونمون رفتم یه نوک مدادی داشت میگفت اگه پولت نقده بیا همینو بردار به جای اینکه 30 روز معطل باشی عوضش 9 میلیون بده. :دی
راستش کلا با دست دوم مشکل دارم. دوست دارم از اولش دست خودم باشه که هر جور دوست دارم باهاش رفتار کنم. :46:
meto_895
22-07-2010, 10:41
پیراید صبا بخر برو ثبت نام کن فرمون هیدرولیک با ABS از همه ی پراید ها هم بهتره هر وقت هم خواستی بفروشی مشکل فروش نداری
AmiRreZA_RAcEr
22-07-2010, 14:39
پیراید صبا بخر برو ثبت نام کن فرمون هیدرولیک با ABS از همه ی پراید ها هم بهتره هر وقت هم خواستی بفروشی مشکل فروش نداری
مگه abs و هیدرولیک باهم هست؟
تا جایی که اطلاع داشتم نیست ...
Maziar_69
22-07-2010, 16:54
دوست عزیز فرمون هیدرولیک و ABS با هم نیست.
تنها پرایدی که این دو رو با هم داره همین 111 هستش که قیمتش هم نسبتا می ارزه. :11:
farshad bugatti
22-07-2010, 18:18
معمولا که تجربه ثابت کرده ماشین های منتاژی در ایران در ابتدا برای پیدا کردن متقاضی و دلایل دیگه که به کارخانه اصلی برمیگرده کیفیت مناسبی دارن و کم کم از کیفیتش کم میشه ، البته سمند که خود ایران به اصطلاح ساخت اول کار خیلی مشکل داشت ولی با تجربه ی پراید 132 میشه گفت 111 کیفیتش بد نیست ، البته پراید پرایده دیگه و قدیمیاش کیفیتشون بهتر بوده
شما هم مثل من به تریم داخلی اهمیت زیادی میدی فکر کنم ! اگه من بودم میرفتم سراغ همون 111 چون اگه ماشینی میگرفتم که از طراحی داخلیش بدم میومد اینقدر اعصابم خورد میشد ( دور از جون شما ) که خیلی زود باش تصادف میکردم
خرید صبا از نظر مالی به صرفه تره
ولی اگه مشکلی با پولش ندارید همین 111 رو یه رنگ قشنگشو بردارید ای بی اس و هیدرولیک داره فکر کنم 8800
---------
البته تا 9 تومن هم گزینه های دست دوم کم نیستند توی بازار ، حتما صفر میخواید ؟
درسته محصولاتی که تازه میاد ایران کیفیتش خوبه
اما این در مورد پراید 111 صدق نمیکنه! چون همون شاسی هستش! و اینم اشغاله!
در مورد دوستمون هم اگه با قیافه ی 111 مشکلی نداشته باشن گزینه خوبیه.
Maziar_69
23-07-2010, 13:34
راستی دوستان در حد 1 تا 2 میلیون وام از کجا میشه گرفت؟
برای خرج کردن ماشین میخوام. ضبط و باند و روکش و دزدگیر و این حرفا.
چون کلا همون 8.800 پول دارم برای این چیزاش پولم کم میاد.
اصلا جایی هست که این مقدار وام بده؟ چون قسط سنگین تر نمی تونم بدم.
ممنون.
hamed malekpour
23-07-2010, 16:02
به نظرم بانک صادرات وام می ده .
Maziar_69
23-07-2010, 18:22
ممنون دوست عزیز.
میدونید چند وقته میدن و شرایطش چیه؟
مبلغش چطور؟
خیلی خیلی ممنون.
armin_punisher6
23-07-2010, 20:47
به نظر من شما برو یه 206 تیپ 2 مدل 84 بگیر.آخه پراید هم شد ماشین.
hamed malekpour
23-07-2010, 21:15
نه شرمنده باید بری از بانک بپرسی؟
Maziar_69
23-07-2010, 23:15
به نظر من شما برو یه 206 تیپ 2 مدل 84 بگیر.آخه پراید هم شد ماشین.
ببخشید دوست عزیز نظرتون محترم هست اما من مشاوره خواستم نه نظر از روی تعصب.
هرچی باشه از 10 تا ماشین تو خیابون 9 تاش پرایده و شما با این حرفت داری توهین میکنی به همه ی اونا.
به نظرت من که یه دانشجو تو شهر غریب هستم و ماهی فلان قدر کرایه خونه میدم از عهده ی خرج 206 که 5 سال کارکرده و تو خرج افتاده برمیام؟
صفحه ی قبل هم گفتم که ماشین صفر دوست دارم تا خودم اونجوری که میخوام باهاش تا کنم.
معمولا از پراید شروع میکنن تا می رسن به بالاتر... :46:
mahyar_bt
23-07-2010, 23:24
اگه جوونی که به نظر میاد هستی برو یه پراید هاچ بک بگیر حالشو ببر ایشالا بعدا بهترش میخری
armin_punisher6
24-07-2010, 10:33
ببخشید دوست عزیز نظرتون محترم هست اما من مشاوره خواستم نه نظر از روی تعصب.
هرچی باشه از 10 تا ماشین تو خیابون 9 تاش پرایده و شما با این حرفت داری توهین میکنی به همه ی اونا.
به نظرت من که یه دانشجو تو شهر غریب هستم و ماهی فلان قدر کرایه خونه میدم از عهده ی خرج 206 که 5 سال کارکرده و تو خرج افتاده برمیام؟
صفحه ی قبل هم گفتم که ماشین صفر دوست دارم تا خودم اونجوری که میخوام باهاش تا کنم.
معمولا از پراید شروع میکنن تا می رسن به بالاتر... :46:
دوست من.من به هیچ وجه قصد توهین به کسی را ندارم.اگه بابت خرج میگی خواهر من یه 206 تیپ 2 مدل 84 داشت ماشین به حدی سالم بود که هیچ خرجی نداشت.بعد 5 سال بازم بوی تازگی میداد.شما هم باید بگردی تا یه دونه تمیز گیر بیاری.البته ما 3 ماه پیش فروختیم 9.600.بازم من به خاطر خودتون این پیشنهادو دادم.
AmiRreZA_RAcEr
24-07-2010, 16:30
راستی دوستان در حد 1 تا 2 میلیون وام از کجا میشه گرفت؟
برای خرج کردن ماشین میخوام. ضبط و باند و روکش و دزدگیر و این حرفا.
چون کلا همون 8.800 پول دارم برای این چیزاش پولم کم میاد.
اصلا جایی هست که این مقدار وام بده؟ چون قسط سنگین تر نمی تونم بدم.
ممنون.
روکش و دزدگیر که میشه با 150 تا 200 سر و تهشو هم بیاری
یعنی شما میخوای 1 تا 2 تومن پول بدی فقط واسه سیستم ، یعنی حدود یک چهارم تا یک هشتم قیمت کل ماشین ، به درد نمیخوره از نظر من مخصوصا این روزا که پلیس یکم صدای ظبط بالا باشه ماشینو میخوابونه و جدا از این قضیه پراید به راحتی درش باز میشه و میشه سیستمو دزدیدو برد ...
البته اگه میخوای ماشینو اسپرت کنی که بحثش جداست اما اینم توش حرف هست ، چون 111 خودش ظاهر اسپرت تر و جدیدتری داره و نیاز زیادی به اسپرت نداره فعلا به نظرم خوب نیست برات بری زیر بار وام و این حرفا
بهرحال خودت بهتر میدونی :10:
Maziar_69
24-07-2010, 19:04
اگه جوونی که به نظر میاد هستی برو یه پراید هاچ بک بگیر حالشو ببر ایشالا بعدا بهترش میخری
دوست عزیزم منم همین کارو دارم میکنم دیگه. اما هاچبک قدیمی رو به خاطر طراحی داخلیش و نداشتن ABS نمیخرم. ضمن اینکه دیگه تولید هم نمیشه.
همین هاچبک 111 خوبه. :دی
دوست من.من به هیچ وجه قصد توهین به کسی را ندارم.اگه بابت خرج میگی خواهر من یه 206 تیپ 2 مدل 84 داشت ماشین به حدی سالم بود که هیچ خرجی نداشت.بعد 5 سال بازم بوی تازگی میداد.شما هم باید بگردی تا یه دونه تمیز گیر بیاری.البته ما 3 ماه پیش فروختیم 9.600.بازم من به خاطر خودتون این پیشنهادو دادم.
خیلی ممنون دوست عزیزم. ولی به همین پرایدش راضیم. بازم هر کاریم کنی اصلا به سمت ماشین دست دوم کشش ندارم. حتی اگه بین پراید و 206 باشه. :46:
روکش و دزدگیر که میشه با 150 تا 200 سر و تهشو هم بیاری
یعنی شما میخوای 1 تا 2 تومن پول بدی فقط واسه سیستم ، یعنی حدود یک چهارم تا یک هشتم قیمت کل ماشین ، به درد نمیخوره از نظر من مخصوصا این روزا که پلیس یکم صدای ظبط بالا باشه ماشینو میخوابونه و جدا از این قضیه پراید به راحتی درش باز میشه و میشه سیستمو دزدیدو برد ...
البته اگه میخوای ماشینو اسپرت کنی که بحثش جداست اما اینم توش حرف هست ، چون 111 خودش ظاهر اسپرت تر و جدیدتری داره و نیاز زیادی به اسپرت نداره فعلا به نظرم خوب نیست برات بری زیر بار وام و این حرفا
بهرحال خودت بهتر میدونی :10:[/
آقا مرسی بابت راهنمایی. :46:
آخه همینجوریش که 8.800 پول دارم حدود 500 تومنش قرضی هست.
وام هم تحقیق کردم صادرات 1.400 میده که خوبه به نظرم. فوقش یه کم اضافه میاد و پس انداز میکنم دیگه. :دی
در مورد ضبط هم نه بابا من از اونا نیستم که 2 تومن واسه سیستم بدم. در همون حد 300-400 خوبه.
راستی تو پراید نمیشه از این سیستم های DVD که مانیتور دارن استفاده کرد؟
میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی ببخشید سوال شد یهو واسم. :31:
mahyar_bt
25-07-2010, 11:30
ببخشیدا ولی نظر شخصی من اینه که 111 خیلی زشته :31: البته بستگی به سلیقه شخصی خودت داره و هاچبک خیلی خوشگل یه ذره ارتفاعش رو هم بیاری پایین :21:....
امیدوارم هرچی میگیری باهاش حال کنی :11:
Maziar_69
25-07-2010, 20:33
ببخشیدا ولی نظر شخصی من اینه که 111 خیلی زشته :31: البته بستگی به سلیقه شخصی خودت داره و هاچبک خیلی خوشگل یه ذره ارتفاعش رو هم بیاری پایین :21:....
امیدوارم هرچی میگیری باهاش حال کنی :11:
خیلی ممنون. :46:
قیافه که یه چیز سلیقه ای هست کاملا.
نمونش تندر 90. وقتی ماشین هنوز جا نیفتاده تو بازار همینجوریه. مثلا همین 132 رو خیلی میگفتن زشته ولی الان دیگه یه چیز عادی شده.
اینم اولشه. کم کم عادی میشه.
ولی خب به نظر من زیادم زشت نیست. یه 111 تو تی تی دیدم که تو قسمت پروژه درستش کرده بودن خیلی قشنگ شد بود. :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.