ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه از برنامه پیام فوری ( IM ) پیشفرض گوشی، به عنوان یاهو مسنجر بهره ببریم... ( ویژه سری 60 ویرایش 3 و 5 )

DariushGreat
20-07-2010, 17:18
سلام
همانگونه که می دونین همه گوشی های نوکیای مجهز به سیستم عامل سیمبین 9.1 تا 9.4، مجهز به برنامه پبام فوری یا همون Instant Message هستن. این برنامه در نوع خودش کارآمد و خوبه و چون مسنجر پیشفرض گوشی هست، دردسر برنامه های دیگه رو هم نداره.

بهتره بریم سر اصل مطلب... :31:
بنا به درخواست دوستان کلوپ های 5800 و 5530، آموزشش رو قرار می دم. البته از اونجایی که بیشتر کاربران گوشی های نوکیا، کاربران سری 60 سومین ویرایش ( گوشی های سیمبین 9.1، 9.2 و 9.3 ) هستن؛ آموزش رو اینجا قرار دادم.
امیدوارم که مفید باشه...:

نخست برنامه IM یا همون پیام فوری رو باز کنین. برای هر گوشی ای جاش فرق داره. اما اکثرا داخل پوشه Connectivity یا همونه ارتباطات هستن.

گزینه ها ( Options ) رو بزنین. تنظیمات ( Settings ) رو گزینش کنید. سرورها ( Servers ) رو گزینش کنین. اکنون از فهرست گزینه ها ( Options )، سرور جدید ( New Server ) رو گزینش کنین و طبق مشخصات زیر اون ها رو تنظیم کنین:

نام سرور ( Server Name ): بزنین imps.msg.yahoo.com
نقطه دستیابی مورد استفاده ( Access Point ): بستگی به نوع اپراتور یا فعالیت اینترنتی داره. اگه ایرانسلین Irancell - GPRS و اگه همراه آخر (!) هستین MCCI Internet رو گزینش کنین.
آدرس وب ( Web Address ): وارد کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شناسه کاربر ( User Name ): آیدی یاهوتون رو بزنین
رمز ورود ( Password ): رمز آیدیتون رو بزنین

اکنون بازگشت رو زده و به صفحه اصلی برنامه بیاین و سپس از فهرست گزینه ها ( Options )، ورود به سیستم ( Login ) رو گزینش کنین.

اکنون شما آنلاین هستین... اون هم با برنامه پیشفرض خود گوشی... :10:

شاد و سرزنده باشین :31:

virus2009
21-07-2010, 15:35
ممنون لطف کردی
برای من درست شد.
ولی یک مشکل دارم ، پی ام می تونم بفرستم ولی دریافت نمیکنه( پی امی که از طرف میاد رو نشون نمیده )
از اینترنت با آی دی دیگه on شدم pm که از گوشی می فرستم نشون میده ولی از اینترنت که میفرستم به گوشی نشون نمیده. ( چه تف دادم ..!! : دی )
مشکل از کجاست >>> ؟؟؟/

بازم ممنون

romass100
22-07-2010, 12:35
ضمن تشکر از دوستمون به خاطر زحماتشون.من هنوز موفق به کانکت شدن نشدم که تایید کنم چون خونمون ایرانسل درست انتن نمیده.

اما اصولا خیلیا به این اموزش زمانی احتیاج پیدا میکنند که پای کامپیوترشون نیستند.

واسه همین من عکس این اموش را ضمیمه میکنم تا هروقت خواستید ازش بهره ببرید نیازی به اینترنت رفتن نداشته باشید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DariushGreat
25-07-2010, 16:07
ممنون لطف کردی
برای من درست شد.
ولی یک مشکل دارم ، پی ام می تونم بفرستم ولی دریافت نمیکنه( پی امی که از طرف میاد رو نشون نمیده )
از اینترنت با آی دی دیگه on شدم pm که از گوشی می فرستم نشون میده ولی از اینترنت که میفرستم به گوشی نشون نمیده. ( چه تف دادم ..!! : دی )
مشکل از کجاست >>> ؟؟؟/

بازم ممنون

والا طرفای ما ایرانگل و دزد اول خیلی بد آنتن می دن! :13: با این حال من تا به حال دوبار موفق به آنلاین شدن شدم و هر بار هم که پی ام فرستادم طرفم دریافت کرده و من هم پی امش رو دریافت کردم. :46::10: احتمالا سیگنال GPRS یا EDGE شما خیلی ضعیفه یا پینگش خیلی بالاست. جاهای دیگه آزمایش کردی؟

شاد باشین :31:

romass100
12-08-2010, 12:41
من هم از این برنامه استفاده کردم.کار داد.

اما جالب اینجاست که تموم کانتکت هامو ساپورت نمیکنه.میاد و یک پوشه توی مسنجر موبایل میسازه و کانتکت هارو اونجا میریزه.اما همشونو نمیریزه.

The Black Dahlia
22-08-2010, 14:35
چت روم ها رو هم نشون میده؟

DariushGreat
26-08-2010, 17:14
من هم از این برنامه استفاده کردم.کار داد.

اما جالب اینجاست که تموم کانتکت هامو ساپورت نمیکنه.میاد و یک پوشه توی مسنجر موبایل میسازه و کانتکت هارو اونجا میریزه.اما همشونو نمیریزه.

دقیقا
اگه همه کانتکت ها تو می خوای، می بایست با کامپیوتر وارد یاهو بشی و از اونجا بریزیشون توی پوشه موبایل

چت روم ها رو هم نشون میده؟

نه متاسفانه
این یه برنامه برای رفع نیاز در مواقع اضطراری هست

شاد باشین
التماس دعا :46:

IMAN SD
30-08-2010, 21:33
به نظرمن كه sh از همشون بهتره ازهر نظر يك پيام رسانه خوبه

sherlock_Holmes
01-09-2010, 19:16
ممنون لطف کردی
برای من درست شد.
مشکل از کجاست >>> ؟؟؟/

بازم ممنون

آقا منم همن مشکل رو داشتم..!

شما باید اون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از اول web adress بردارین..

یعنی به جای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط بنویسین: imps.msg.yahoo.com

من زدم درست شد..

mehdi535
16-01-2011, 16:05
با سلام
طبق آموزش پيش رفتم وعالي جواب داد مرسي كار راه اندازه هرچند كه من بيشتر sh مسنجر استفاده ميكنم:10:

hasanak852
05-02-2011, 10:18
من گوشی 5320 دارم (سیمبیان اس 60 ورژن 3) تو کدوم قسمتشه؟
تو پیام رسانی که نیس

DariushGreat
16-02-2011, 14:10
من گوشی 5320 دارم (سیمبیان اس 60 ورژن 3) تو کدوم قسمتشه؟
تو پیام رسانی که نیس

توی پیام رسانی نیست
باید توی بخش ارتباطی باشه. اگر از فریمور کوک شده استفاده شده باشه که یا پنهانش کردن یا حذفش کردن :20:

شاد باشین :10: