ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه میتوان لیست متدهای یک کلاس جاوا اسکرپت را به دست آورد؟

عــــلی
20-07-2010, 13:06
سلام دوستان خسته نباشید.
حقیقتش من سوالات و مشکلات زیادی در بیشتر جاهای برنامه خودم دارم که امیدوارم بتونم به جواب برسم.
از دوستانی که منو در این راه برای یاد گیری بهتر کمک میکنند خیلی ممنونم و ان شالله بتونم یک روز جبران کنم:10:.

یه سوال جاوا اسکریپت برام بوجود اومده و منو درگیر کرده.
من یک کلاس خیلی بزرگ جاوا اسکریپت از اینترنت دانلود کردم و زیاد سر در نیاوردم.
سوالم اینجاست که من چطوری آیتم ها و فانکشن ها و مشخصات یک کلاس رو بتونم بدست بیارم؟
مثلاً یک آرایه تعریف میکنیم این آرایه دارای یک مشخصه length هست که تعداد اونو برای ما برمیگردونه.
من میخوام ببینم آیا تابعی هست که بشه این فانکشن ها رو بدست آورد؟مثلاً یک کلاس چه فانکشنهایی داره و چطوری میتونم از اونا استفاده کنم...

این سوال رو به خاطر این پرسیدم چون کلاس های بزرگ تفکیکش برام خیلی سخته و نمیتونم فانکشن هاشو از هم تشخیص بدم.

ممنون از همراهیتون:10::40::11:.

neopersia
21-07-2010, 01:57
بهتره اگر همچین کلاسی رفرنس داره از اون استفاده کنید چون مسلماً اطلاعات بیشتری میده

اما اگر نداره بسته به نوع کلاس و اینکه چطوری تعریف شده باشه برنامه های مختلف مثل دریم ویور که از جاوا اسکرپت پشتیبانی میکنند باید متدها و پراپرتی های اونو بتونن تشخیص بدن و توی لیست اوتو کامپلیتشون نشون بدن

اما برای اینکه شخصاً بتونید متدها و پراپرتی های کلاس رو چک کنید من پیشنهاد میکنم از فایرباگ در فایرفوکس استفاده کنید. در برگه DOM این اکستنشن میتونید شیء ساخته شده از کلاس رو با همه جزئیاتش ببینید. یا اینکه از متد console.log توی برگه کنسول فایرباگ برای لاگ کردن شیء استفاده کنید
دیباگرهای دیگه هم برای فایرفوکس و سایر مرورگرها هست که میتونید استفاده کنید

با استفاده از حلقه for in هم میشه بین همه متد ها و پراپرتی های یک شیء لوپ کرد و یک سری مشخصات ازشون گرفت ولی به پای فایرباگ نمیرسه

اما در هر صورت شما از کلاس بدون اینکه شیء ازش ایجاد بشه اطلاعات خاصی نمیتونید به دست بیارید! اول باید شیء ازش ایجاد بشه (بسته به روش تعریف کلاس ممکنه همون اول به جای ایجاد کلای مستقیماً یک شیء ایجاد شده باشه!)