PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش فوق العاده گوشی موتورولا Droid X در اولین روز عرضه اش

fire159
19-07-2010, 06:08
بنظر می رسد گوشی های سری Droid موتورولا از محبوبیت بالایی برخوردار هستند و رقیب بسیار خوبی برای گوشی های EVO 4G کمپانی HTC و Galaxy S سامسونگ محسوب می شوند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدیدترین محصول موتورولا از این مجموعه Droid X نام دارد که در اولین روز عرضه اش تمامی موجودی آن به اتمام رسید و حتی موجودی آن در تمامی فروشگاههای اینترنتی که عرضه شده بود به پایان رسید و زمان بعدی برای خرید آن-لاین Droid X تاریخ 23 جولای تعیین شده است. اکثر فروشگاهها دارای 400 الی 500 دستگاه گوشی Droid X برای فروش بودند در حالی که فروشگاههای کوچکتر در حدود 10 تا 12 گوشی بیشتر نداشتند. آیا Droid X می تواند از رکورد فروش Droid فراتر رود.

Prince_Amin
19-07-2010, 06:11
این چه مدل گوشیه که تو gsmarena پیداش نمیکنم؟؟؟من گیج شدم!!

johnypersian1656
19-07-2010, 09:28
هنوز نسخه ی جی اس ام این گوشی نیومده و این cdma هست. مشخصات دقیق رو اینجا ببینین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

satttanism
19-07-2010, 17:12
موتورولا رقیب «آیفون ۴» را معرفی کرد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fire159
21-07-2010, 07:46
gsmarena فقط گوشیهایی که gsm هستن رو پوشش خبری میده /

legend.martial
22-07-2010, 09:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چه کسی با دیدن این تلفن دلش نمی خواهد یکی اش را داشته باشد؟ تلفن هوشمندی که حتی خروجی HDMI هم دارد سر انجام چند دقیقه پیش معرفی شد. دستپخت گوگل و موتورولا برای اپراتور Verizon یک تلفن 4‪.‬3 اینچی است که دارای رزولوشن 854x480 پیکسل است. دوربین 8 مگاپیکسلی دارد و با کیفیت 720p فیلم برداری میکند. برای تامین نور عکاسی هم فلاش Dual LED روی آن تعیبیه شده است. ‏

پردازشگر Droid X با سرعت یک گیگاهرتز کار می کند و دارای کیبرد مولتی تاچ به همراه نرم افزار Swype است. این نرم افزار روش جدیدی برای تایپ روی تلفن های اندرویدی در اختیار کاربران قرار می دهد که سرعت تایپ را بسیار بالا می برد. ‏

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وای فای دروید ایکس می تواند به طور همزمان به پنج کاربر دیگر هم اینترنت بدهد. این گوشی دارای سه میکروفون مجزا است تا بهترین کیفیت صدا را داشته باشد. حافظه داخلی آن 8 گیگابایت است و می تواند با کارت حافظه تا 32 گیگابایت دیگر هم به آن اضافه کرد. دیگر امکانات شامل جی پی اس و بلوتوث است. ‏

گوشی Droid X فعلا برای اپراتور Verizon ارایه می شود و در شروع با سیستم عامل اندروید 2‪.‬1 خواهد بود اما به زودی آپدیت 2‪.‬2 را هم دریافت خواهد کرد. این تلفن با قیمت ۲۰۰ دلار با قرار داد فروخته می شود تا در مقابل آیفون و اپراتور AT‪&‬T قرار بگیرد. ‏
‏ منبع: نارنجی

legend.martial
22-07-2010, 10:01

دیدن این تصاویر برای مقایسه دو تلفن همراه قدرتمند یکی بر پایه اندرویید و دیگری iOS4 که احتمالا برای شام با هم بیرون رفته اند خالی از لطف نیست. ‏

‏ منبع: نارنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

136209
22-07-2010, 21:25
واقعا قشنگه آیفون از نظر قیافه و سخت افزاریش جلوش کم میاره ولی بازم نرم افزاری هیچی آیفون نمیشه

fire159
29-08-2010, 08:41
عرضه Droid X به 10 سپتامبر موکول شد
بنظر می رسد اپراتور Verizon همیشه در عرضه گوشی های آندرویدی خود به کاربران دچار مشکل می شود چون بدلیل برتری عرضه به تقاضا موجودی این گوشی ها به سرعت به اتمام می رسند و این موضوع به تازگی برای موتورولا Droid X نیز به واقعیت پیوسته است. از زمانی که این گوشی به کاربران عرضه شده به سرعت موجودی آن به اتمام رسید و کاربرانی که از قبل برای دریافت Droid X ثبت نام کرده بودند اکنون باید تا ده سپتامبر منتظر بمانند که این خبر بصورت رسمی بر روی وب سایت Verizon ذکر شده است.
این دومین گوشی آندرویدی عرضه شده از سوی Verizon است که به چنین سرنوشتی دچار می شود. اولین گوشی آندرویدی که موجودی آن بلافاصله پس از عرضه تمام شد HTC Incredible بود که عرضه مجدد آن سه ماه بطول انجامید. اپراتور Verizon برای عرضه موجودی جدید Droid X زمان خاصی اعلام نکرده است و موضوع جالب تر اینکه گوشی موتورولا Droid 2 که جدیدتر از Droid X بوده و پس از آن نیز به کاربران Verizon عرضه شده هنوز موجودی آن به اتمام نرسیده است.