مشاهده نسخه کامل
: ایجاد کانکشن adsl درویندوز xp (فوری)
سلام
فرض کنید یه مودم داشته باشیم که یوزر و پسورد داخلش set شده باشه و ما ندونیم این یوزر و پسورد چیه و مودم همیشه کانکت به اینترنت باشه که فکر کنم به این حالت بریدج می گن.حالا می خوام راهنماییم کنین چطوری میشه کانکشنی در ویندوز ایجاد کرد که یوزر و پسورد رو نخواد و وقتی وارد ویندوز میشیم مستقیم وارد اینترنت بشه؟
سلام
فرض کنید یه مودم داشته باشیم که یوزر و پسورد داخلش set شده باشه و ما ندونیم این یوزر و پسورد چیه و مودم همیشه کانکت به اینترنت باشه که فکر کنم به این حالت بریدج می گن.
به این حالت PPPoE میگن، Bridge وقتیه که شما دستی وصل بشید نه وقتی که داخل مودم تعریف شده.
حالا می خوام راهنماییم کنین چطوری میشه کانکشنی در ویندوز ایجاد کرد که یوزر و پسورد رو نخواد و وقتی وارد ویندوز میشیم مستقیم وارد اینترنت بشه؟یعنی چی؟ یعنی هم داخل مودم تعریف شده باشه؟ هم کانکتشن بسازید؟ این که نمیشه
1- یا یوزر و پسورد داخل مودم تعریف شده که در این صورت وقتی سیستم بالا بیاد در صورت شناختن مودم، اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و هیچ کاری لازم نیست انجام بدید و احتیاجی هم به ساخت کانکتشن نیست،یه browser باز کنید میبینید که وصل هستید
2- یا اینکه یوزر و پسورد داخل مودم تعریف نشده باشه و شما بخواید دستی کانکت بشید که اینجاست که باید یه کانکتشن بسازید و یوزر و پسورد و ...
که از سوال شما اینطور معلومه که شما نمیخواید دستی کانکت بشید که خب جوابتون میشه همون شماره 1
دیگه احتیاجی به ساخت کانکتشن در ویندوز ندارید
mehdi_halla
19-07-2010, 07:05
سلام
فرض کنید یه مودم داشته باشیم که یوزر و پسورد داخلش set شده باشه و ما ندونیم این یوزر و پسورد چیه و مودم همیشه کانکت به اینترنت باشه که فکر کنم به این حالت بریدج می گن.حالا می خوام راهنماییم کنین چطوری میشه کانکشنی در ویندوز ایجاد کرد که یوزر و پسورد رو نخواد و وقتی وارد ویندوز میشیم مستقیم وارد اینترنت بشه؟
نه دوست عزیز اون روشی که یوزر داخل مودم ست میشه PPPOE هستش و اون روشی که میخواین کانکشن جدا داشته باشیم BRIDGE هستش.
اگه منظورتون اینه که پسوردش رو در بیاریم که نمیدونم...
ولی اگه پسورد رو بدونیم که با میشه این کارو کرد(با cdial)
واقعن ممنون از شما دوتا دوست عزیز که راهنمایی کاملی کردین :46:
سلام من یه مودم دی لینک 2500یو دارم که اتوماتی به اینترنت وصل میشه من میخام دستی باشه هر وقت خواستم قطع و وصل کنم
مثلا شاید خواستم از سرویس نامحدود شبانه استفاده کنم
چی کار کنم که اینطوری بشه.
joe_satriani
03-02-2011, 19:40
سلام من یه مودم دی لینک 2500یو دارم که اتوماتی به اینترنت وصل میشه من میخام دستی باشه هر وقت خواستم قطع و وصل کنم
مثلا شاید خواستم از سرویس نامحدود شبانه استفاده کنم
چی کار کنم که اینطوری بشه.
با سلام
از داخل ويندوز به قسمت Communication بريد و مثه زماني كه ميخوايد كانكشن دايل آپ بسازيد گزينه رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.