ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویندوز در لپ تاپ هارد شناسایی نمیشه

kiuna
18-07-2010, 15:48
یه لپ تاپ hp دارم روش ویندوز ویستا نصب بوده حالا با windows xp سی دی می خوام نصب کنم
اما وقتی بوت میکنه میگه نمی تونم هارد پیدا کنم ! تو fdisk هم رفتم
خود سیستم با ویستا راحت کار میکرد اما xp رو می خوام نصب کنم میگه نمی تونم هارد پیدا کنم!
چکار کنم ؟

Pami
18-07-2010, 16:20
اول از داخل BIOS بگردید گزینه SATA Mode رو پیدا کنید و از AHCI به IDE تغییر بدید ( یه همچین چیزی )
تا حدودی با این کار مشکل حل میشه

saman3230
18-07-2010, 16:21
یه لپ تاپ hp دارم روش ویندوز ویستا نصب بوده حالا با windows xp سی دی می خوام نصب کنم
اما وقتی بوت میکنه میگه نمی تونم هارد پیدا کنم ! تو fdisk هم رفتم
خود سیستم با ویستا راحت کار میکرد اما xp رو می خوام نصب کنم میگه نمی تونم هارد پیدا کنم!
چکار کنم ؟

این به خاطر اینکه لپ تاپ شما از چیپ RAID پشتیبانی می کنه وشما باید حتما حتما از ویندوز سفارشی استفاده کنید

kiuna
18-07-2010, 18:56
منظورتون اینه که ویندوز اورجینالش رو باید بریزم ؟
اخه ویندوز ارجینالش ویستا هست که خیلی سنگینه !
یه مدل ویندوز 7 تو نت دیدم که نوشته بود روی لپ تاپ های hp اکتیو شده هست به نظرت اون رو بگیرم بریزم مشکل حل میشه ؟
راهی هست بتونم Xp بریزم ؟

H@mid-Vista
18-07-2010, 20:43
اینجا بحث شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kiuna
19-07-2010, 07:47
من از این اموزش تاپیک دوم سر درنیاوردم ! راه ساده تری هست ؟

piroooz
19-07-2010, 12:39
من از این اموزش تاپیک دوم سر درنیاوردم ! راه ساده تری هست ؟

ببنید ویندوز شما باید همونطور که سامان جان گفت باید قابلیت SATA READ داشته باشه(سفارشی) توی اون دو تا تاپیک هم آموزشش گذاشته شده... اگه هم از طریق آموزش نتونستید ویندوز سفارشی بسازید میتونید از اینترنت دانلود یا خرید کنید... سایت سافت گذر و وطن دانلود برای دانلود و خرید گذاشتند... لینکش را براتون فرستادم

BAHAR_SA
26-07-2010, 11:00
با سلام منم اين مشكل رو دارم ولي نه با لپ تاپ.با pcمعمولي هاردش ساتا است و بعد از اینکه می پرسه میخواید ویندوز جدید بریزید یا قبلی رو ریپیر کنید و نصب ویندوز جدید رو میزنم میگه هارد رو نمی شناسه.

majid_3ma
26-07-2010, 12:35
رو PC ها نباید این مشکل داشته باشه
درضمن ساتا اگه باشه به Repair نمیرسه
از همون اول هاردتون رو نمیشناسه