مشاهده نسخه کامل
: کمک.سیستم بالا نمیاد.
با سلام.سیستمم یه مشکل عجیب داره.ممنون میشم راهنماییم کنید.
وقتی سیستم رو روشن میکنم بوق اول کامپیوتر رو نمیزنه،بعد یه صفحه میاد که نوشته:
Award boot block bios v1.0 copy right (c) 2000.award software, inc.
بعد دیگه همین طوری میمونه.و دیگر هیچ...
ریستارت هم بی فایده ست.باز همون میاد.
راستی وقتی بعضی موقع ها هم که قبل از این اتفاق ریستارت میکردم یا خاموش میشد بعد روشن میشد یا نمیشد ولی در هر دو حالت بوق بایوس رو نمیزد.
بعضی موقع هاهم وقتی روشن میشد بوق بوق میکرد نمیدونم چند تا.
با تشکر.
alidata2010
18-07-2010, 12:42
مشکل از بایوس باید باشه . باطری رو در بیار بعد از چند ثانیه دوباره جا بزن درست میشه
قبلا انجام دادم.بعداز چند روز دوباره شد.یه راه حل کلی نداره؟
vahidreza2007
18-07-2010, 14:06
وای منم به این مشکل جدیدا دچار شدم ویندوز رو که میزنم خاموش شد بعد که روشن کردم وقتی اون صحفه استارت ویندوز میاد همونچا می مونه و دیگه حرکت نمیکنه .ریستارت و خاموش کردن هم فایده نداره .
نمی دونم چرااین طور شده ؟ ولی بد جور اعصابم رو خراب کرده .
لطفا اگه از بچه ها کسی علتش رو می دونه ممنون میشم کمک کنید .
راستی بچه ها دوتا رم 1 گیگ که به صورت دوال خریدم و 1 دونه رم 2 گیگ با همون مشخصات و باس که کتار هم گذاشتم نکنه مشکل از اون باشه ؟
یعنی من الان که روی مادربوردم 4 تا اسلات رم دارم
2 تاش رو دو تا رم 2*1 گیگ به صورت دوال و در اسلات های 1 و 3 با مشخصات یکسان که مشخصاتش این هستش ddr2 باس 800 قرار دادم
و رم 2 گیگ رو با مشخصات ddr2 باس 800 تو اسلان شماره 2 قرار دادم .
حالا سوالی که دارم اینکه که این چینش رم ها درست هستش و در کنار هم که مشکلی پیدا نمیکنند . ؟
یه سوال که می دونم اینجا جاش نیست ولی بهتر دیدم پیش همین سوال ها بپرسم تا بهتر بشه کمک کرد
روی ویندوز سون 64 بیت میشه همه بازی ها و نرم افزار ها رو به صورت کامل و درست شناسایی و بکار گرفت ؟ چون به خاطر 4 گیگ می خوام برم رو اون ویندوز تا بتونم از 4 گیگ کامل استفاده کنم فقط می ترسم با برنامه ها و بازی های جدید مشکل داشته باشه ؟
ممنون میشم یه راهنمایی کامل انجام بدین.
دوست عزیز شما که این همه مشکل داری چرا زدی اینجارو خراب کردی رفت.خوب خودت یه تاپیک جدا باز میکردی.حالا اگه پست هات کم بود میگفتیم خوب تازه وارده،حالیش نیست.ولی این کارا از شما بعیده.
دوستان کسی راه حلی نداره؟
vahidreza2007
18-07-2010, 16:36
گلم چرا عصبانی میشی ؟ نمبینی مشکل منم مثل خودت هستش ؟ حالا یه سوال اضافه تر هم پرسیدم اینکه ناراحتی نداره .
می خوای پست رو پاک کنم ؟
راستش عصبانی نشدم.لحن نوشته یه جورایی بد شد.
cyber861
18-07-2010, 18:34
ماله من هم اینجوری بود.یه دفه میامد.یه دفه نمیامد.بعدش چیپ مین هم به شدت داغ میکرد.بعدش هم دیگه اصلا تصویر نداد.
بردم دادم تعمیر گفت از چیپه مینه.به صرفه نیست درست کردنش.
حالا شما هم نگاه کن ببین چیپ داغ میکنه یا نه!
اگه داغ میکنه(دست نمیشه بهش زد) داره به فنا میره!
راستی وقتی هم که بالا میامد به شدت افت سرعت پیدا کرده بود.:2:
Hessam_7800gtx
18-07-2010, 18:53
باطری رو در میاری درست میشه؟ اگه برای یه بار هم اومد بالا برو بایوست رو آپدیت کن درست باید بشه
Hamid_Icdl
21-07-2010, 06:03
بايوس را آپديت كنيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.