مشاهده نسخه کامل
: سوال برای ورود
دوستان منو ببخشيد مشكلمو اينجا مطرح ميكنم .:41:
در بخش اينترنت و شبكه بودم ولي اجازه بحث جديد بهم نداد.:45:
""""مينوشت شما اجازه نداريد " چون گروه خونتون به اينجا نمي خوره" شوخي""""" :angry::37:
نزديكه دو هفته هست كه از ساعت 23 تا 8 روز بعد اين صفحه باز نميشه و ميگه دسترسي مطابق قانون باز نميشه آيا شماهم اين مشكلو داريد يا نه .من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
omid.7128
18-07-2010, 13:06
منم یه مشکل شبیه این دارم ولی " دسترسي مطابق قانون باز نميشه " رو نمی نویسه، اصلا انگار سایتی نیست، براوزر ارور میده. مشکل از قیلتر شدن سایت هم نیست چون با چیز چیز ان هم سایت بالا نمیاد ، در طول روز هم سایت هر از چند گاهی به مدت چند دقیقه از کار می افته
برای این غیر فعال هست که برای همه غیر فعال هست
تاپیک های متنوعی تعبیه شده تا از ایجاد تاپیک های اضافی اجتناب بشه
بهتره قوانین این قسمت ها رو بخونید
مطمئنآ توضیح داده شده
mahla moin
19-08-2010, 11:12
مال منم اینجوریه اخه تازه عضو شدم دوستان اگه اینجا کسی هست ما رو هم راهنمایی کنه یه دنیا ممنون میشم
mahla moin
19-08-2010, 11:14
دوستان منو ببخشيد مشكلمو اينجا مطرح ميكنم .:41:
در بخش اينترنت و شبكه بودم ولي اجازه بحث جديد بهم نداد.:45:
""""مينوشت شما اجازه نداريد " چون گروه خونتون به اينجا نمي خوره" شوخي""""" :angry::37:
نزديكه دو هفته هست كه از ساعت 23 تا 8 روز بعد اين صفحه باز نميشه و ميگه دسترسي مطابق قانون باز نميشه آيا شماهم اين مشكلو داريد يا نه .من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
اگه تونستی به ما هم کمک کن
شاید به خاطره اینه که عضو جدید هستید
Scary Feelings
08-10-2010, 22:46
فک کنم بخاطر اینه که شما جدید هستین باید یه مدت از وردتون بگذره و پستاتون از یه حدی بگذره,من که این مشکلی که شما میگی ندارم
term avali
24-10-2010, 11:02
من تازه عضو شدم ولي سايت باز ميشه فقط بعضي از صفحه ها باز نميشن كه اونم پيغهم ميده به دليل عضو جديد بودن باز نميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).gifميتونيد صبح تا شب بشينيد چيز ميز ارسال كنيد احتمالا يه فرجي بشه
Dark-King
27-03-2011, 21:45
منم تازه واردم تو فروم های دیگه هم بودم الان هم هستم:27:
ببخشید جایی برای معرفی اعضا چرا نمیزارید:13:
اواتار هم گه نمیشه گزاشت
برای شروع باید چی کار کنیم؟
چون سایت مطالبش زیاده ادم گیج میشه:18:اینجوری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.