ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرسش و پاسخ پیرامون آلودگــی و تصفیــه آب

p_s_m
30-01-2009, 12:35
ببخشید در مورد نوع و گستردگی آلودگی آب آشامیدنی در شهرهای بزرگ و اصولا اینکه دستگاهای تصفیه

موجود در بازار قادر به کاهش آلودگی شیمیایی آب هستند یا نه می خواستم بدونم و اگر هستند چه نوعی

از این دستگاهها اینکار رو انجام میدن و از کجا میشه تهیه کرد ؟

hv2
30-01-2009, 17:52
نوع آلودگی عمدتا مینرال بین 200 تا 700 ppmکربناتها دستگاههای تصفیه خیلی آلودگی مینرالو کم میکنن در مورد آلودگیه میکروبیال بستگی به ----- دستگاه داره اما معمولا آب شهرها خوب از آلودگیه میکروبیال خالیه

hoseinist
30-01-2009, 18:10
دستگاههاي تصفيه آب خانگي براي حذف يا كاهـش مواد زائد آب آشاميدني بكار ميرن و اين مواد عبارتند از :

الف ) سختي آب ب ) كلر و تركيبات بيماريزاي كلر ج ) فلزات سنگين د ) آلودگي هاي ميكربي

روش هاي تصفيه آب خانگي

1-رزين هاي تبادل يون براي كاهش سختي آب

2-زغال فعال براي حذف كلر، رنگ، بو و تري هالومتانها

3-زئوليت براي حذف فلزات سنگين

4-فيلترهاي سراميكي براي حذف باكتري ها و انگلها

هيچ يك از روشهاي فوق به تنهايي قادر به تامين آب شرب سالم و گوارا نیست ویک دستگاه تصفیه خوب باید همه این موارد را پوشش دهد! پس موقع خرید به تعداد مراحل دستگاه توجه کنید.:46:

p_s_m
01-02-2009, 15:51
ممنون از توجه دوستان

ببخشید دوستان ولی من رشته شیمی یا زیست شناسی نیستم و اطلاعات در مورد انواع آلودگی آب ندارم

من فقط می خوام بدونم چه نوع دستگاه تصفیه آبی همه این موارد که hosienist عزیز گفت رو داره ؟

با تشکر :11:

mahtab70
04-02-2009, 22:29
دوست من میدونی یه استادی داشتیم که میگفت ببینید اگه میگن اب فلان شهر خوب نیست دلیل بر این نیست که اب اون شهر الودست یا میکروب داره ساده تر بگم مثلا مریضت میکنه که پاشی بری دکتر:31:
بلکه مشکل فقط در نحوه تفصیه ابها هست که در ایران به جز چند شهر بزرگ با مشکل روبه رو هست
حالا خیلی تخصصیش نمی کنم اما ماده ای به اسم الوم در اب برای تصفیه می ریزن که اگر خوب جمعش نکن در اون مراحل نهایی تصفیه باعث میشه تو پیری الزایمر بگیری واسه همین میگن اب شهر خوب نیست :41:

در نهایت دستگاههای موجود نمی تونن اب رو اونطوری که شایسته است به قول شما تصفیه کنن البته در مقیاس خونگی منظورمه وگرنه صنعتی قضیش جداست و روی صحبت شما احتمالا همون خونگی هست:27:

کلام اخر اینکه به جای خرید دستگاهی برای تصفیه از اب معدنی برای اشامیدنی استفاده کن .که اب هیچ شهری الوده نیست فقط عوارض داره ((حتی اگر تو اب شن و گل هم باشه بخوری عیب نداره چون خوده بدن دفع میکنه)):31:

pulp_152
13-09-2009, 01:26
سلام به همگی

تصمیم داریم دستگاه تصفیه اب خانگی که زیر سینک نصب میشه خریداری کنیم ... قبل از خرید میخوام بدونم ایا ضرر نداره ؟ اب طرف ما هم اب بدی نیست و بو یا گل و لای که به چشم بیاد یا به مشاممون بخوره نیست ولی برای سلامت بیشتر میخوایم این کارو انجام بدیم ممنون میشم راهنمایی کنید که خوبه یا نه

raeesi
13-09-2009, 05:07
حدود یک ساله که دارم از یه مدل ایتالیایی استفاده می‌کنم و راضیم
قبل از این هم از یک مدل رومیزی استفاده می‌کردم که اونم کارش خیلی عالی بود ولی مشکلی که داشت این بود که باید آب می‌ریختی توش تا تصفیه می‌کرد ولی مدل جدید ۲تا مخزن استوانه‌ای داری که آب از لوله به ورودیش می‌ریزه و از خروجی به شیر وارد میشه و آب رو با سرعت بیشتر و بصورت خودکار تصفیه می‌کنه.
در کل اگه بخوایی مارک معتبری بخری. حتما توصیه میشه :-)

iranch
18-07-2010, 10:34
با سلام
نظرتون در مورد تصفیه آب چیه؟ فکر کنم بهترین در ایران این باشه درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bahar-via
14-09-2010, 21:33
سلام دوست عزيز ،درسته،چون مصرف مداوم آب معدني مضره و املاح زيادموجوددرآن به كليه ها آسيب ميرسونه كه اين اصلا خوب نيس:41: ودر حال حاضر بهترين آب ميتونه آبهاي تصفيه شده باشه .البته بازهم آب تصفيه شده نميتونه همه ي املاح موردنيازبدن روتأمين كنه ولي مصرف مداومش بهترازآب معدنيه....:46::20:

Arash4484
29-12-2010, 18:19
کلام اخر اینکه به جای خرید دستگاهی برای تصفیه از اب معدنی برای اشامیدنی استفاده کن .که اب هیچ شهری الوده نیست فقط عوارض داره ((حتی اگر تو اب شن و گل هم باشه بخوری عیب نداره چون خوده بدن دفع میکنه)):31:

موافق نیستم ؛ یعنی چیزهای مثل گچ آب نمیتونه سنگ کلیه ایجاد کنه؟

Arash4484
29-12-2010, 18:20
حدود یک ساله که دارم از یه مدل ایتالیایی استفاده می‌کنم و راضیم
قبل از این هم از یک مدل رومیزی استفاده می‌کردم که اونم کارش خیلی عالی بود ولی مشکلی که داشت این بود که باید آب می‌ریختی توش تا تصفیه می‌کرد ولی مدل جدید ۲تا مخزن استوانه‌ای داری که آب از لوله به ورودیش می‌ریزه و از خروجی به شیر وارد میشه و آب رو با سرعت بیشتر و بصورت خودکار تصفیه می‌کنه.
در کل اگه بخوایی مارک معتبری بخری. حتما توصیه میشه :-)

اسم مدل مورد استفاده تون چیه؟ aqua نیست؟

Amin4All
03-04-2012, 20:05
دوستان یه دونه خوبش رو معرفی کنید با قیمت .
آدم گیج میشه از اینهمه مدل های موجود.

osmaan
05-04-2012, 23:46
یه سوال دستگاه های تصفیه آب خانگی یا 5 فیل تره یا 6 فیل تره هستن حالا چند تا از این فیل تر ها قابل تعویض هست و صرفه اقتصادی داره؟

Jang Bogo
06-04-2012, 23:17
تو تلویزیون میگفت خوب نیست زیاد از آب تصفیه استفاده کرد چون یه سری از املاح آب شهر رو نداره و بدن به اون املاح نیاز داره. اگه هم زیاد مصرف بشه، بعدا یه جایی باشید که دسترسی نداشته باشید و آب معمولی بخورید ممکنه باعث بیماری بشه.

Arash4484
07-04-2012, 14:08
تو تلویزیون میگفت خوب نیست زیاد از آب تصفیه استفاده کرد چون یه سری از املاح آب شهر رو نداره و بدن به اون املاح نیاز داره
این بستگی به نوع و کیفیت دستگاه تصفیه آب و رعایت سرویس و تعویض فیلترهاش داره...دستگاه‏های تصفیه مواد مفید رو حذف نمیکنند و حتی بعضی دستگاه های تصفیه حتی برای گرفتن طعم مزه بد آب خالص و شبه مقطر در سر راه فیلترهای تقویت املاح قرار میدن.
+شما میتونید فقر املاح رو با خوردن آب معدنی هم جبران کنید.
اما املاح آب شهر شامل مواد بسیار غیر ضروری و یا مضر هم هست....

اگه هم زیاد مصرف بشه، بعدا یه جایی باشید که دسترسی نداشته باشید و آب معمولی بخورید ممکنه باعث بیماری بشه.
این درسته و در حقیقت بدن حساس میشه...مهمترین موضوع اینه که کار به لوس بازی نکشه و شما در مکان‏های که آب تصفیه ندارند از مصرف آب لوله‏کشی ابا نکنید تا بدن عادتش به انواع آب از بین نره.
ولی کل این استدلال مثل این میمونه بگیم خوردن زیاد غذاهای با کیفیت بعد یک چند وقتی کار دست آدم میده و دیگه نون خشک از گلوش پایین نمیره و معدش درد میگیره! خوب زیاد عجیب نیست...ولی بعد یک مدت دوباره عادتش برمیگرده...عارضه خاصی نداره...

zolalab24
26-06-2018, 20:23
سلام
مسئله آلودگی آب در شهرهای بزرگ واقعیت داره در واقع به خاطر فعالیت های صنعتی در شهرهای بزرگ و ریختن پسماند های صنعتی، باعث آلوده شدن سفره های آب زیرزمینی و منابع آبی میشه و براحتی مواد شیمیایی وارد منابع آب میشه و از اونجایی که تنها عملیات کلر زنی قادر به حذف تمام عوامل بیماری زا و مواد شیمیایی موجود در آب نیس، این عوامل خطرناک با سیستم لوله کشی آب وارد خونه های مردم میشه و میتونه بسیار خطرناک باشه و بدن رو در دراز مدت دچار بیماری های مختلف بکنه. البته که ذرات ریز محلول در آب هم وجود دارن که حذف نشدن و باعث ورود به کلیه هاو تشکیل سنگ کلیه میشه.
خب اما مسئله دستگاه های تصفیه آب اولین مسئله ای که باید بهش توجه کنین اینه که دستگاه های تصفیه آب دارای تایییدیه های بهداشتی آب از قبیل NSF،WATER QUALITY و بسیاری دیگه از تاییدیه های بهداشتی هستند و اخذ این گواهی نامه ها برای دستگاه ها مهر تاییدی بر ایمن بودن و صحیح بود این دستگاه ها هستن. دستگاه های قدیمی 4 یا 5 مرحله ای بودن که حتی از طرف بهداشت آب جهانی مراحل فیلتراسیونشون ناکافی اعلام شد و شرکت ها رو آوردن به تولید دستگاه های 6 مرحله ای. و بهداشت جهانی آب کم کم شرکت ها رو ملزوم به تولید دستگاه های 6 مرحله ای کردن. سه فیلتر پایین شامل فیلتر های پیش تصفیه(جهت اطلاعات بیشتر به zolalab24.com مراجعه کنین) که گرد و خاک و بو و طعم نامطبوع آب رو میگیرن.فیلتر 4 بنام فیلتر ممبران که مهمترین فیلتر دستگاهم هست به علت داشتن منافذ بسیار ریز آلودگی های شیمیایی و عوامل بیماری زا رو جذب میکنه.اطلاعات بیشتر به سایت زلال آب مراجعه کنین.:n05::n05::n13::n10:

zolalab24
26-06-2018, 20:24
سلام
مسئله آلودگی آب در شهرهای بزرگ واقعیت داره در واقع به خاطر فعالیت های صنعتی در شهرهای بزرگ و ریختن پسماند های صنعتی، باعث آلوده شدن سفره های آب زیرزمینی و منابع آبی میشه و براحتی مواد شیمیایی وارد منابع آب میشه و از اونجایی که تنها عملیات کلر زنی قادر به حذف تمام عوامل بیماری زا و مواد شیمیایی موجود در آب نیس، این عوامل خطرناک با سیستم لوله کشی آب وارد خونه های مردم میشه و میتونه بسیار خطرناک باشه و بدن رو در دراز مدت دچار بیماری های مختلف بکنه. البته که ذرات ریز محلول در آب هم وجود دارن که حذف نشدن و باعث ورود به کلیه هاو تشکیل سنگ کلیه میشه.
خب اما مسئله دستگاه های تصفیه آب اولین مسئله ای که باید بهش توجه کنین اینه که دستگاه های تصفیه آب دارای تایییدیه های بهداشتی آب از قبیل NSF،WATER QUALITY و بسیاری دیگه از تاییدیه های بهداشتی هستند و اخذ این گواهی نامه ها برای دستگاه ها مهر تاییدی بر ایمن بودن و صحیح بود این دستگاه ها هستن. دستگاه های قدیمی 4 یا 5 مرحله ای بودن که حتی از طرف بهداشت آب جهانی مراحل فیلتراسیونشون ناکافی اعلام شد و شرکت ها رو آوردن به تولید دستگاه های 6 مرحله ای. و بهداشت جهانی آب کم کم شرکت ها رو ملزوم به تولید دستگاه های 6 مرحله ای کردن. سه فیلتر پایین شامل فیلتر های پیش تصفیه(جهت اطلاعات بیشتر به zolalab24.com مراجعه کنین) که گرد و خاک و بو و طعم نامطبوع آب رو میگیرن.فیلتر 4 بنام فیلتر ممبران که مهمترین فیلتر دستگاهم هست به علت داشتن منافذ بسیار ریز آلودگی های شیمیایی و عوامل بیماری زا رو جذب میکنه.اطلاعات بیشتر به سایت زلال آب مراجعه کنین.