ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : کار با ابزار Pen tool

unicef
17-07-2010, 20:58
با سلام...

خیلی از دوستان تازه وارد در برنامه فتوشاپ با ابزار Pen tool مشکل دارند البته بیشترین مشکل دوستان در هنگام

قوس دادن به یک خط میباشد در این آموزش تصویری توضیحات رو دادم..

دانلود Video حجم در 3 پارت 13 MB

part 1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
part 2

part 3

امیداورم مفید واقع بشه

دوستان در سوالی بود در خدمتم

موفق باشد

یونیسف:11:

-------------
ضمیمه شد!
Saeed kmss-D

Hitman-Group
18-07-2010, 10:34
سلام
خوبه واقعا کلی ها با این ابزار توپ مشکل دارند!

دوستان میتونند بعد از یاد گرفتن و استفاده از ابزار خیلی از منحنی های زیبا رو بکشن!
من هم یک تاپیک دارم که با ابزار پن یک منحنی زیبا که بیشتر شبیه لوگو خودم هست رو کشیدم ولی جالبه!
با اجازه صاحب تاپیک!:31:
برای تمرین بعد از یاد گرفتن میتونید به تاپیک زیر هم یک سری بزنید!

Saeed kmss-D
18-07-2010, 10:52
سلام...

ممنون و خسته نباشی علی جان!
آموزش بسیار پرکاربرد و ابزار بسیار حساس و توانایی هست! امیدوارم که دوستان استفاده کافی رو ببرن!

موفق باشید♥♥♥

nelahe
07-10-2010, 10:41
با سلام...

خیلی از دوستان تازه وارد در برنامه فتوشاپ با ابزار Pen tool مشکل دارند البته بیشترین مشکل دوستان در هنگام

قوس دادن به یک خط میباشد در این آموزش تصویری توضیحات رو دادم..

دانلود Video حجم در 3 پارت 13 MB

part 1

part 2

part 3

امیداورم مفید واقع بشه

دوستان در سوالی بود در خدمتم

موفق باشد

یونیسف:11:

-------------
ضمیمه شد!
Saeed kmss-D

یه سوال خنده دار

شما اول آدرس دانلود پارت های برنامه یکی یکی گذاشته اید
و سپس دوباره در قسمت ضمیمه سه پارت برای دانلود گذاشته اید

می خواستم ببینم فرق این دو چیست و باید هر دو قسمت را دانلود کنیم

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

و یه سوال دیگه می خواستم ببینم میشه با این آموزش مثلاً یک منحنی موج دار کشید تو سربرگ ها و کارت ویزیت ها زیاد دیدم البته نه کاری که دوستمون در یک تایپیک دیگه معرفی کردند بلکه یک موج منحنی دار

huti_421
08-10-2010, 17:29
در قسمت ضمیمه‌ها لینک دائمی آموزش قرار داده شده تا اگه احیاناً لینک اول خراب شد، لینک‌های دوم نقش پشتیبان رو ایفا کنن :)

_____

بله می‌شه

nelahe
11-10-2010, 22:37
سلام دوستان من دو عکس آپ کردم یکی سربرگ و دیگری کارت ویزیت راستش در این دو به خوبی نوعی موجی که من احتیاج دارم نمایش داده شده است و من چون هم باید سربرگ طراحی کنم و هم کارت ویزیت به هر دو نوع این ها احتیاج دارم اگر زحمت بکشید و وقت بگذارید و کشیدن این دو را به من آموزش دهید دنیا دنیا ممنون تان می شوم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ATA FARZADI
12-10-2010, 12:08
شما اگر آموزش رو دیده باشید میتونید به راحتی آب خوردن درست کنید.

اگر فرضی نمیتونید

یه sketch با دست رو یه برگه بکشید یا هر طرحی که دلتون میخواد

بعدشم طبق آموزش عمل کنید.

nelahe
12-10-2010, 16:39
میدونید موج هایی که دیدم اکثراً شبیه به هم هستند می خواستم ببینم پلاگین، براش و ............. نمیدونم چیز آماده ای در این زمینه هست که بشه استفاده کرد، یه چیز آماده ای باشه که بشه روش تغییرات رنگ داد

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

چطوریه که این ها طول موج هاشون و کشیدگیشون به سمت بالا و پایین (فرود و فرازشون) یکی است
حالا مثلاً این دو تا فرق دارند ولی من هرچی دیدم همینطور بوده

manreza71
15-10-2010, 12:19
بسیار سپاسگذارم
دستت درد نکنه
گلی به جمالت

nelahe
19-10-2010, 17:06
میدونید موج هایی که دیدم اکثراً شبیه به هم هستند می خواستم ببینم پلاگین، براش و ............. نمیدونم چیز آماده ای در این زمینه هست که بشه استفاده کرد، یه چیز آماده ای باشه که بشه روش تغییرات رنگ داد

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

چطوریه که این ها طول موج هاشون و کشیدگیشون به سمت بالا و پایین (فرود و فرازشون) یکی است
حالا مثلاً این دو تا فرق دارند ولی من هرچی دیدم همینطور بوده

کسی چیزی پیدا نکرد :19:

nedart72
13-07-2011, 15:12
با سلام
ممنون از اینکه لینک دانلود رو در اختیار همه کاربرا قرار دادی ولی من برای دانلود با مشکل مواجه شدم دانلود میشه به صورت کامل می خام بازش کنم ارور می ده این ارور رو میده u need to have a folowing volume to extract
من به این اموزش شدیدا نیاز دارم کمک کنید لطفا

maryamka112
06-09-2012, 13:30
من دانلود کردم ولی نشون نداد چرا؟

part gah
07-09-2012, 05:26
با سلام
ممنون از اینکه لینک دانلود رو در اختیار همه کاربرا قرار دادی ولی من برای دانلود با مشکل مواجه شدم دانلود میشه به صورت کامل می خام بازش کنم ارور می ده این ارور رو میده u need to have a folowing volume to extract
من به این اموزش شدیدا نیاز دارم کمک کنید لطفا

من دانلود کردم ولی نشون نداد چرا؟

ســـلام

لینک مشکلی نداشت.سالم بود.
وفتی دانلود میکنید اگه با یه برنامه دانلود منیجر دانلود کنید امکان بد دانلود شدن از بین میره : )
برای ادغام سه فایل دانلودی هم هر 3 رو دانلود کنید بعد با برنامه Win rar فایلها رو Extract کنید.