ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پراکندگی براش

IMAP
17-07-2010, 17:17
سلام دوستان وقتی توی فتوشاپ یه براش میسازی و میخواهی از اون استفاده کنی به صورت خطی و پشت سر هم رسم میشه اما بعضی از براشها مث اون براش برگ خود فتوشاپ رو وقتی استفاده میکنی به صورت پراکنده ایجاد میشه میدونید که چی میگم
حالا میخواستم ببینم میشه اون مد براشها رو تو خود فتوشاپ ایجاد کرد یا نه اگه میشه که لطفا کمک کنید اگه نمیشه هم یا به یه نرم افزاری یا پلاگینی چیزی نیاز هست بازم راهنمایی کنید ممنون

Spak
18-07-2010, 16:16
شما باید براش رو تنظیم کنید .
از پنجره window گزینه براش رو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در قسمت Brush tip shape گزینه spacing رو افزایش بدید .
بقیه قسمت هارو هم اگه خواستید تغییر بدید تا به براش دلخواه برسید .

SevenART
18-07-2010, 17:36
براي ساخت چنين براشهايي مي تونيد اولا با استفاده از Pen يه شكل بسازيد بعد دور شكل خودتون را سلكت كني بعد از منوي اديت (دقيقا يادم نيست) گزينه اي هست كه Shape مي سازه . . . بعدش توي همون Pen مي تونيد اون شيپي كه ساختي را بسازي...توي همون منوي اديت يه گزينه داره كه براش هم مي سازه ...

IMAP
19-07-2010, 13:22
از همتون ممنونم

virtualworld
19-07-2010, 13:33
دوست من وقتي شما توي فتوشاپ هستي کليد اف5 رو بزن تا محيط مخصوص ابزار براش بياد بالا و شما هرجور خواستي تغييرش بده مث هموني که ميخوايي هم ميشه

Crawling In MySkin
19-07-2010, 13:39
دوست من وقتي شما توي فتوشاپ هستي کليد اف5 رو بزن تا محيط مخصوص ابزار براش بياد بالا و شما هرجور خواستي تغييرش بده مث هموني که ميخوايي هم ميشه دوست من وقتي شما توي فتوشاپ هستي کليد اف5 رو بزن تا محيط مخصوص ابزار براش بياد بالا و شما هرجور خواستي تغييرش بده مث هموني که ميخوايي هم ميشه