مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای خرید مادر برد برای 1055t
سلام و خسته نباشید
سوال اول من اینه که 1055t دو نوع داره 125 و 95 واتی > حالا کدوم بهتره؟
سوال دوم اینه که لطفا راهنمایی بفرمایید در مورد خرید مادر برد با گرافیک onboard برای 1055t
من خودم 2 تا مدل از توی قسمت پیشنهاد مادر برد خود سایت amd انتخاب کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدلهای :
Gigabyte GA-890GPA-UD3H
و
ECS A890GXM-A
رو انتخاب کردم
لطفا یک بررسی و مقایسه ای بین این 2 تا مدل کنید و اگر مدل بهتری هم تا سقف 230 تومان در نظر دارید بفرمایید
با تشکر
ess_1362
17-07-2010, 13:16
سوال اول من اینه که 1055t دو نوع داره 125 و 95 واتی > حالا کدوم بهتره؟
فرقي ندارند فقط مدل 95 وات مصرف و دماي كمتري داره ضمن اينكه در ايران گير نمياد
مدلهای :
Gigabyte GA-890GPA-UD3H
و
ECS A890GXM-A
رو انتخاب کردم
لطفا یک بررسی و مقایسه ای بین این 2 تا مدل کنید و اگر مدل بهتری هم تا سقف 230 تومان در نظر دارید بفرمایید
با تشکر
اگر بخوام بين اين دو انتخاب كنم قطعا گيگا را انتخاب مي كنم ولي به شخصه هيچ كدوم از اين دو مدل را انتخاب نمي كنم(چون متاسفانه گيگا با قيمت غير طبيعي در ايران فروخته ميشه)
شما گزينه هاي زير را هم براي گرافيك آنبرد مد نظر داشته باش :
ASROCK 890GXE3 160000
ASUS M4A88TD-M 120000
ASUS M4A88TD-EVO USB3 135000
ضمن اينكه مي تونيد BIOSTAR TA890FXE را با قيمت 160 تومن بگيريد و باقي بودجه را يك كارت گرافيك مجزا مثل SAPHIRE HD5570 با قيمت 80 تومن بگيريد كه كارايي بيشتري به شما ميده
مرسی از راهنمایی شما ولی در صورت امکان از برندهای معتبر تر مثل asus & giga پیشنهاد بدید
دلیل: یه زمانی مادربردهای soltek که خیلی هم خوب بود توی بازار بود من هم همیشه میخریدم ولی چون اینها شرکتهایی با پشتوانه قوی نیستند یواش یواش از بین میرن تا جایی که حتی یک سایت برای ساپورت ندارن
من 100% چیپ 890 و usb3 میخوام
پیشاپیش تشکر
alpha2008
17-07-2010, 15:03
ASROCK 870 EXTREME 3 هم تازه وارد شده که واقعا قیمت عالی داره 120 تومان امکانات کاملی داره
البته من میخوام همین بخرم ولی هنوز شک دارم واقعا نمیدونم میشه با برد های ASROCK اعتماد کرد یا نه ؟
به نظر من که اصلا نمیشه اعتماد کرد
این نوع برندها کلا level پایین هستند
ess_1362
17-07-2010, 19:45
مرسی از راهنمایی شما ولی در صورت امکان از برندهای معتبر تر مثل asus & giga پیشنهاد بدید
خوب از ايسوس كه به شما معرفي كردم ولي متاسفانه چيپ 890 اين برند تا جايي كه من مي دونم هنوز باياسي با قابليت ساپورت 6 هسته اي بيرون نداده
دلیل: یه زمانی مادربردهای soltek که خیلی هم خوب بود توی بازار بود من هم همیشه میخریدم ولی چون اینها شرکتهایی با پشتوانه قوی نیستند یواش یواش از بین میرن تا جایی که حتی یک سایت برای ساپورت ندارن
ASROCK زماني زير مجموعه ايسوس بود و در حال حاضر هم بصورت مستقل داره فعاليت مي كنه كه به نظر من از وقتي از ايسوس جدا شده پيشرفت زيادي داشته
بايواستار هم كلا نميشه اسمش را يك برند ارزون قيمت و بي كيفيت حساب آورد چون حتي مدل هاي ارزون قيمتش هم كارايي جالبي دارند بخصوص در زمينه اوركلاك(اينو به شخصه چك كردم و نمونه اش هم ركوردهاي جالب TA890FXE هست)
به هر حال اختلاف قيمت ايسوس و گيگا با اين دو برند در بازار هاي جهاني زير 15$ هست در حالي كه در ايران اين اختلاف قيمت بعضا از 100$ هم بيشتر هست
به هر حال من اصراري به خريد برندي ندارم
با اين حساب بهتر هست GIGABYTE 890GPA-UD3H را با قيمت 230 تومن بگيريد
ممنون از راهنمایی عزیزان
میشه لطف بفرمایید بگید ECS A890GXM-A چه نقطه ضعفهایی داره؟
mey 2009
18-07-2010, 14:21
مادربرد گيگابايت 890 رو امروز بازار حدود 240 قيمت دادن! به نظر من هم چندان ارزش نداره! توي ايران گيگا و ايسوز پول برندشون رو ميگيرن! مادر برد بايواستاري كه دوستان معرفي كردن مادربرد خوبيه. مادربرد Asrock كه دوستان معرفي كردن نيز بد نيست.
مادربرد گيگابايت 890 رو امروز بازار حدود 240 قيمت دادن! به نظر من هم چندان ارزش نداره! توي ايران گيگا و ايسوز پول برندشون رو ميگيرن! مادر برد بايواستاري كه دوستان معرفي كردن مادربرد خوبيه. مادربرد Asrock كه دوستان معرفي كردن نيز بد نيست.
usb3 نداره آخه
HardWare Professor
18-07-2010, 18:19
usb3 نداره آخه
usb3 حد اقل تا دو سال دیگه به کار ما ایرانیا نمیاد
و یه چیز تبلیغاتی و برای فروش بیشتره
cyber861
18-07-2010, 18:40
شما رو چه حسابی همچین حرفی میزنی برادر من؟
شما دوست داری چیزیو قرار نیست که این دو برند رو بکوبی!
اینا که شما میفرمایید مارک های بازاری هستن که برای فروشنده سوده بیشتری دارن .اکثرا به درد سیستم های رده پایین میخورن.حالا خود دانید.
ess_1362
18-07-2010, 19:25
ممنون از راهنمایی عزیزان
میشه لطف بفرمایید بگید ECS A890GXM-A چه نقطه ضعفهایی داره؟
خوب ECS ارزونترين برند جهان هست و مهمترين اشكالش هم(البته براي خيلي ها اصلا اين موضوع اشكال محسوب نميشه) قابليت اوركلاك خيلي پايين هست!!
به نظر شخص بنده BIOSTAR كه بحثش جداست ولي اگر قرار باشه بين رده هاي ارزون انتخاب كنم ASROCK را به ECS ترجيه ميدم(به دليل قابليت اوركلاك معقول)
اینا که شما میفرمایید مارک های بازاری هستن که برای فروشنده سوده بیشتری دارن .اکثرا به درد سیستم های رده پایین میخورن.حالا خود دانید.
شكي در كيفيت گيگابايت و ايسوس نيست(البته روي گيگا تاكيد بيشتري دارم تا ايسوس)
ولي بايواستار طبق بنچ ماركهايي كه ازش هست به نظر من هيچ تفاوت خاصي در امور حرفه اي (منظور اوركلاك فوق سنگين هست) با ايسوس و گيگا نداره
خيلي دوست داشتم چندتا بنچ مارك معتبر براي شما بذارم ولي نمي دونم چرا اينجا همه سايتها حتي تامزهاردور و آناندتك هيتلر شدن!!!
mey 2009
19-07-2010, 08:55
اول كه من مقايسه قيمت جهاني برندهاي مختلف رو نگاه مي كنم. فرق يه برد ايسوس با گيگا يا بايواستار روي سايت هاي خارجي فروش آنلاين نگاه كني حدود 10 نهايت 20 دلاره ولي همين مياد توي ايران ميشه 50- 60 تومن و حتي بيشتر.
برادر من من چيزيو نكوبيدم و همچين قصدي هم نداشتم به هيچ عنوان. اگر چنين كاري هم كردم معذرت مي خوام.
در ضمن مادربردهايي كه دوستان معرفي كردن و من تأييد كردم با توجه به مقايسه اونها توي سايت هاي خارجي معتبر بود وگرنه از خودم چيزي نگفتم. باز هم اگر جسارتي شد ببخشيد. قصد اهانت به هيچ برندي رو نداشتم.
اگر ecs خوب نیست پس چرا توی مادربردهای پیشنهادی سایت amd گذاشته شده؟
alpha2008
19-07-2010, 14:55
یعنی فرق برد های اسروک و گیگا وایسوز فقط تو اورکلاک ای بالا یا مسائل دیگری هم داره ؟
ess_1362
19-07-2010, 15:44
اگر ecs خوب نیست پس چرا توی مادربردهای پیشنهادی سایت amd گذاشته شده؟
من نگفتم كه خوب نيست
من گفتم كه اگر من مثلا بخوام بين برندهاي ارزون قيمت انتخاب كنم فلان برند را بر مي دارم كه قابليت هاش متعادل هست
دليل اينكه اين مدل در سايت AMD پيشنهاد شده هم كاملا روشن هست
چون جز اولين مدلهاي تراشه AMD 8XX بود كه هم در ايران و هم در جهان توليد و روانه بازار شد
یعنی فرق برد های اسروک و گیگا وایسوز فقط تو اورکلاک ای بالا یا مسائل دیگری هم داره ؟
تقريبا بله
mey 2009
19-07-2010, 16:28
برای اینکه مطمئن بشی برو به این سایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی از بهترین سایتهای اینترنتی در زمینه قطعات کامپیوتر و دیجیتال هستش.
توی این مقاله 5 تا از بهترین بردهای 890 FX رو بررسی کرده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.