مشاهده نسخه کامل
: فن کارت گرافيک
فن کارت گرافيک من که GeForce4 MX440 هست خيلي وقته (حدود دو سال) که کار نميکنه و با اين وجود مشکلي پيش نيامده. ولي هيتسينک کارت گرافيک خيلي داغ ميشه. حال به نظر شما من فنش رو عوض کنم يا نه و اينکه اصلا ميشه فنش رو عوض کرد و اگه ميشه چطوري؟
mortezaon
17-07-2010, 10:36
سلام جای تعجبه که تا حالا بلایی سرش نیومده
ولی ماله من هم همینطوری شده بود گشتم یه دست دوم پیدا کردم روش سوار کردم
.
امير موسر
17-07-2010, 10:43
فن کارت گرافيک من که GeForce4 MX440 هست خيلي وقته (حدود دو سال) که کار نميکنه و با اين وجود مشکلي پيش نيامده. ولي هيتسينک کارت گرافيک خيلي داغ ميشه. حال به نظر شما من فنش رو عوض کنم يا نه و اينکه اصلا ميشه فنش رو عوض کرد و اگه ميشه چطوري؟
یه دونه از این فن کوچیکا بگیر بزن روهیتسینکش !
mortezaon
17-07-2010, 11:06
اگه فن نباشه تو رندهای سنگین یا تو زمانی که سیستم در حال استفاده شدید از کارت گرافیک هست مثل بازی های سنگین
احتمال سوختن شدیده
خود گرمای بیش از حد کارت گرافیک هم عمر آی سی ها یا اجزای الکترونیکی کارت گرافیک را هه کم می کنه و راندمان کارت گرافیک هم پائین میاد
برای همین شرکت های سخت افزار ی مدام دنبال راه حلی برای خنک کننده ها تو کارت گرافیک هستند
.
ess_1362
17-07-2010, 11:31
خير مشكلي براش پيش نمياد چون مال خودم كه FX5200 هست الان 5 سالي ميشه كه بدون فن كار مي كنه!
اگه فن نباشه تو رندهای سنگین یا تو زمانی که سیستم در حال استفاده شدید از کارت گرافیک هست مثل بازی های سنگین
احتمال سوختن شدیده
خود گرمای بیش از حد کارت گرافیک هم عمر آی سی ها یا اجزای الکترونیکی کارت گرافیک را هه کم می کنه و راندمان کارت گرافیک هم پائین میاد
برای همین شرکت های سخت افزار ی مدام دنبال راه حلی برای خنک کننده ها تو کارت گرافیک هستند
آخه اين كارت در حال حاضر چه رندر سنگيني مي تونه انجام بده:31:
در كل همون بهتر كه بسوزه صاحبش از دستش خلاص بشه!!:31:
بگذريم اين كارت در حال حاضر نيازي به فن نداره يعني اصلا ارزش 1000 تومن خرج كردن را هم نداره
David Jones
17-07-2010, 11:41
سلام ، اینو بخر با لوله ی گاز سایلنت پایپ :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
من فندار چینیش رو بدون پایپ دیدم که به همه نوع گرافیکی میخوره ، قیمتشم حدود 10 تومنه :20:
ess_1362
17-07-2010, 13:29
سلام ، اینو بخر با لوله ی گاز سایلنت پایپ :20:
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
من فندار چینیش رو بدون پایپ دیدم که به همه نوع گرافیکی میخوره ، قیمتشم حدود 10 تومنه :20:
بيخيال!!!
براي يك كارت 7 هزار تومني 10 تومن پول سينك و خنك كننده بدن!!:13:
amd>intel
17-07-2010, 13:50
شما برو تعميراتي كارتهاي گرافيكي رو تيكه تيكه كردند . فنشو پيدا ميكني . اين سينك ها بدرد گرافيك شما نميخوره
SevenCity
30-07-2010, 17:08
فن گرافیک من از دیروز یه صدای ریزی میده سیستم رو خاموش روشن میکنم فن اولش صداش زیاده دما میره روی 80 بعد صدا ریز میشه میاد روی 55 بعد از چند ساعت صدا زیاد میشه ...
گرافیکم 8600 gt ddr3 هست گرافیک قبلیم فنش خراب شد سوخت 7300 بود که با این 8600 گارانتی عوض کرد این 8600 یه چند ماه ازش مونده
چه راهی پیشنهاد میدید که اینو یه جور بسوزونم با یه گرافیک بهتر عوض کنن؟ :31:
alborz_k
30-07-2010, 17:50
فن گرافیک من از دیروز یه صدای ریزی میده سیستم رو خاموش روشن میکنم فن اولش صداش زیاده دما میره روی 80 بعد صدا ریز میشه میاد روی 55 بعد از چند ساعت صدا زیاد میشه ...
گرافیکم 8600 gt ddr3 هست گرافیک قبلیم فنش خراب شد سوخت 7300 بود که با این 8600 گارانتی عوض کرد این 8600 یه چند ماه ازش مونده
چه راهی پیشنهاد میدید که اینو یه جور بسوزونم با یه گرافیک بهتر عوض کنن؟ :31:
آخرش چی شد ، می خوای بسوزه؟! پین فن رو جدا کن و نرم افزار furmark رو اجرا کن ، اگه نسوخت یک کم روی بردش آب بریز ، حتمأ می سوزه!! :دی:
ولی من یک پیشنهاد بهتر دارم ، یک کارت دیگه بگیر ، این رو داخل کمدی ، جایی بزار :دی بالاخره یک روزی به دردت می خوره!:دی
SevenCity
30-07-2010, 19:52
حالا اگه نخوام تو کمد بزارم و نسوزونمش و به حرف شما گوش نکنم و پول نریزم تو جیب بعضی ها چیکار کنم صدای فنش درست شه؟
alborz_k
30-07-2010, 21:35
حالا اگه نخوام تو کمد بزارم و نسوزونمش و به حرف شما گوش نکنم و پول نریزم تو جیب بعضی ها چیکار کنم صدای فنش درست شه؟
مدل کارتتون چی هست؟ هیت سینک خنک کننده کاملأ تمیز هست؟
اون صدایی که می گین ، به خاطر افزایش دور هست یا کلأ یک نویز اضافی هست ؟
SevenCity
01-08-2010, 20:05
8600 ddr3
تمیزه
به خاطر دور نیست یه دفعه اینجوری شد
صداش تغیر میکنه زیاد میشه کم میشه قبلا اینجوری نبود
انگار چیزی دورش گیر کرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.