مشاهده نسخه کامل
: آیا puff ویروس و جاسوس هست؟
pashangparsi6
16-07-2010, 19:49
با درود
تا امروز هر گونه ویروس یاب به روز شده ای به نرم افزار puff گیر نداده بود تا اینکه امروز این نرم افزار یعنی Malwarebytes' Anti-Malware اون رو اسپای بانکر شناخت
می خواستم بدونم واقعا این نرم افزار جاسوس هست یا ...
Dr Hannibal
16-07-2010, 20:13
با درود
تا امروز هر گونه ویروس یاب به روز شده ای به نرم افزار puff گیر نداده بود تا اینکه امروز این نرم افزار یعنی Malwarebytes' Anti-Malware اون رو اسپای بانکر شناخت
می خواستم بدونم واقعا این نرم افزار جاسوس هست یا ...
دقیقا همان فایل اجرایی که با آن کار می کنید بدون توضحات در مورد عملکرد برنامه رو آپلود کنید و در این تاپیک قرار بدین:
صبر کنید تا نتیجه اعلام بشه.
تاپیک دانلود ویروس ، تروجان ، بررسی کدمخرب و تست آنتی ویروس[/URL]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wordship
16-07-2010, 20:49
میتونی فشرده کنی برای توتال بفرستی تا همه انتی ویروسا چک کنن
:
pashangparsi6
16-07-2010, 21:39
با درود
دوستان گرامی همگی نرم افزار puff رو می شناسید و نیازی به توضیح درباره اش نیست. همه ی ایرانیان مدت های زیادی هست از این نرم افزار بهره می برند. ویروس یاب های پُرآوازه ای که تا کنون به صورت به روز شده روی رایانه داشتم هیچ کدوم بهش گیر نداده بودن. ولی امروز که Malwarebytes' Anti-Malware رو نصب کردم اونو به عنوان اسپای بانکر شناخت! به همین دلیل توی تارنمای ویروس توتال آزمایشش کردم دیدم 9 تا از ویروس یاب ها اونو به عنوان ویروس شناختن.
حالا با این حساب این ویروس آیا تا کنون د اده های ما رو به جایی می فرستاده؟ و کلا چه داده هایی درباره ی این ویروس وجود داره؟
این از توتال ویروس:
فایل اجرایی رو فشرده و آپلود کردم و اینجا گذاشتم
pashangparsi6
19-07-2010, 16:39
دوستان فایل برای شرکت آویرا فرستاده شده و پس از بررسی کارشناسانشون مشخص شده که این فایل ها دارنده ی ویروس یا جاسوس ... نیست و می شه با خیال آسوده ازش بهره برد
A listing of files alongside their results can be found below:
File ID Filename Size (Byte) Result 25808667 setup_puff_003.exe 800.28 KB CLEAN
Please find a detailed report concerning each individual sample below:
Filename Result setup_puff_003.exe CLEAN
The file 'setup_puff_003.exe' has been determined to be 'CLEAN'. Our analysts did not discover any malicious content.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.