ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمونه چاپ پرینتر ها

LordMMD
16-07-2010, 16:42
سلام

خیلی ها دوست دارند بتونن مقایسه خوبی از پرینتر ها داشته باشن.
من خودم خیلی علاقه دارم که نمونه چاپ پرینتر های مختلف رو بتونم ببینم تا بتونم مقایسه کنم.

پس لطفا هر کسی که میتونه به این تاپیک کمک کنه (شاید قبلا جای دیگری چنین کاری شده باشه، اگر سراغ دارید معرفی کنید تا استفاده کنیم)

لطفا اگر عکس میذارید نوع پرینتر، کیفیت پرینت و اطلاعات به درد بخور دیگه مثل این که جوهر (یا کارتریج) اصلا بوده یا شارژ شده یا مدل بدل بوده رو هم ذکر کنید.

ممنون.

LordMMD
07-08-2010, 23:02
محض خالی نبودن عریضه !

چاپگر: HP Deskjet D2460
کیفیت : Best
کاغذ: کاغذ چاپ عکس
کارتریج: مشکی و رنگی - هر دو شارژ شده بودند
نمونه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: من از روز اول هم کیفیت درست حسابی برای چاپ عکس ندیدم ازش ، یعنی حتی با کارتیج اصلی. همیشه میشد رج ها رو تو تصویر دید.

smartee
09-08-2010, 11:39
سلام

خیلی ها دوست دارند بتونن مقایسه خوبی از پرینتر ها داشته باشن.
من خودم خیلی علاقه دارم که نمونه چاپ پرینتر های مختلف رو بتونم ببینم تا بتونم مقایسه کنم.

پس لطفا هر کسی که میتونه به این تاپیک کمک کنه (شاید قبلا جای دیگری چنین کاری شده باشه، اگر سراغ دارید معرفی کنید تا استفاده کنیم)

لطفا اگر عکس میذارید نوع پرینتر، کیفیت پرینت و اطلاعات به درد بخور دیگه مثل این که جوهر (یا کارتریج) اصلا بوده یا شارژ شده یا مدل بدل بوده رو هم ذکر کنید.

ممنون.

با سلام به شما
با تشکر از این حرکت خوب شما

برای قابل استفاده بودن این بحث خواهشمندم :
اول استانداردی برای اینکار تعیین فرمایید

پیشنهاد اینجانب

1-انتخاب یک فایل واحد جهت پرینت و قراردادن آن در اینجا جهت دانلود
2-انتخاب یک فرم که هر شخصی با توجه به تنظیمات و مشخصات مربوطه آنرا تکمیل و ارایه کند
3-اسکن پرینت انجام شده با مشخصات استاندارد و قراردادن فایل اسکت شده جهت مشاهده

در مورد 1 اینجانب میتوانم فایل مربوطه را در اختیار شما قرار دهم.باید دارای ظرفیت مناسب و کیفیت مناسب و سیستم رنگ مشخص و جهت لیزری و جوهرافشان احتمالا مجزا باشد

در مورد دوم میتواند شامل موارد زیر باشد
1-نوع پرینتر
2-سیستم عامل مورد استفاده و نرم افزار مورد استفاده برای پرینت (جهت تنظیمات)
3-تنظیمات پرینتر شامل نوع کاغذ و کیفیت پرینت و سیستم رنگ و سایر تنظیمات قابل ذکر
4-نوع کارتریج مورد استفاده از جهت اریجینال یا شارژ شده و نوع جوهر یا تونر مورد استفاده
5-سایر پارامترهای حاصل از تجربه مانند زمان پرینت و ...

در مورد سوم
1-نوع اسکنر
2-سیستم عامل مورد استفاده و نرم افزار مورد استفاده برای اسکن (جهت تنظیمات)
3-تنظیمات اسکن شامل رزولوشن و سایر تنظیمات اختصاصی

بنابراین میبینید که مساله الکی نیست
وگرنه مثل خیلی از تاپیکها پس از مدتی پر از پستهای مزخرف و غیر قابل استفاده و در نهایت متروکه میشه

مورد دیگر اینکه مساله کیفیت چاپ در مورد پرینترها

در مورد پرینترهای لیزری : عموما مشخص و آنچه تاثیر گذار است دقت پرینتر (که قیمت تعیین کننده آن است) و نوع کارتریج از لحاظ اریجینال و شارژی است که بیشتر بحث نحوه شارژ و استفاده از تونر مناسب را پیش میکشد

در مورد پرینترهای جوهر افشان : چاپ عکس رنگی بیشتر اینجا نمود پیدا میکند.باز هم دقت پرینتر و در نتیجه قیمت آن تعیین کننده است.با در نظر گرفتن امکانات یکسان پرینترهای در یک رده قیمت نتایج یکسان خواهد داد.
مسلما جوهر شارژی و کارتریج معیوب و ... که نمونه آن گذاشته شده بدرد بحث این تاپیک نمیخورد و مربوط به بحث مشکلات شارژ میشود.نتایج یک پرینتر نیمه حرفه ای شامل 6 رنگ یا بیشتر را مسلما نمیشود با یک اسباب بازی خانگی کنار هم قرار داد.مسایل سیستمهای رنگ و color management و ... هم از حوصله و اطلاعات خیلی از جمله خود من خارج است.

بنابراین اگر هنوز مصمم به ادامه این تاپیک هستید
یا اصولی عمل فرمایید
یا به این مطلب توجه داشته باشید که با در نظر گرفتن امکانات یکسان پرینترهای در یک رده قیمت نتایج یکسان خواهد داد.
یا تاپیک را پر از پست غیر قابل استفاده که نتیجه ای جز اتلاف وقت خواننده نخواهد داشت کنید

با امید موفقیت

LordMMD
09-08-2010, 22:43
ممنون از پست شما.
البته من خودم خیلی وقت ندارم، اما خوب همین یک پرینتری که داشتم رو باهاش یک نمونه گذاشتم.

اون فایل مرجع رو هم شما بتونی در همین جا در اختیار بذاری خیلی خوب میشه. (یک فایلی باشه که خیلی هم جوهر مصرف نشه و کاربر ها دلشون بیاد پرینت بگیرن ! )

در هر حال این همه پرینتر مختلف تو بازاره، هر کسی یک نمونه هم بذاره مرجع نسبتا خوبی میشه ، ضمن این که من قبلا چنین چیزی رو جای دیگه ندیدم.

smartee
11-08-2010, 09:01
ممنون از پست شما.
البته من خودم خیلی وقت ندارم، اما خوب همین یک پرینتری که داشتم رو باهاش یک نمونه گذاشتم.

اون فایل مرجع رو هم شما بتونی در همین جا در اختیار بذاری خیلی خوب میشه. (یک فایلی باشه که خیلی هم جوهر مصرف نشه و کاربر ها دلشون بیاد پرینت بگیرن ! )

در هر حال این همه پرینتر مختلف تو بازاره، هر کسی یک نمونه هم بذاره مرجع نسبتا خوبی میشه ، ضمن این که من قبلا چنین چیزی رو جای دیگه ندیدم.

با سلام و تشکر از شما
همانطور که قبلا عرض کردم بهتر است مورد دوم از عرایض پایانی اینجانب را بکار بندیم
چون اکثرا وقت و حوصله کافی برای اینکار وجود ندارد
با توجه به قیمت زیاد کارتریج اریجینال خیلی ها دلشان نمی آید برای این منظور جوهر مصرف شود

ولی برای کامل شدن عرایضم یک نمونه از صفحات برای تست پرینتر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در پایین صفحه 2 نمونه برای تست موجود است.ومسلما دارای حجم قابل توجه و مصرف جوهر قابل توجه هم هست.

موفق باشید