ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دومین تست رندر V-Ray << Interior

.:PAR3A:.
16-07-2010, 14:54
سلام.
به خاطر نظرای دلگرم کننده ای که توی تاپیک قبلی دادین تشویق شدم یه کار دیگه رندر بزنم.
البته این یکی هم مثل قبلی آمادست.
مدل و متریال و نور آماده بودن.
متریال ها یه سری هاشون عوض شدن.
بعضی جاهای مدل خالی بود و اون پس زمینه ی سیاه می افتاد که یه سری هاشو پر کردم بقیش هم یه رنگ مناسب زدم به پس زمینه ی مناطق خالی.
نورش هم خــــــــیــــلــــی بد بود تا حدود زیادی عوض کردم.
چون می خواستم کار خیلی قشنگی در بیاد روی با کیفیت ترین و زمان بر ترین تنظیمات گذاشتم تا خیلی باحال بشه.
ولی از صبح تا حالا الّاف بودم.
یادم رفت دقیق چک کنم ببینم چه قدر شد زمان رندر ولی اون طور که خودم زمان گرفتم یه 3:30 الی 4 ساعت شده رندرش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خوشحال می شم اگه مثل تاپیک قبلی نظر های دلگرم کننده تون رو بزارین :41:

smspersia
17-07-2010, 07:42
عالیه رفیق

فقط زیادی شیکه
اینجا اتاق اوباماست ؟؟ بهش میاد

ZOHAA
17-07-2010, 09:28
چه اتاقه قشنگیه!
نور فضای داخلیش خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اون نوری که از سمت چپ آینه تابیده خیلی زیاده، کار و سوزونده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی رندر عالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mortezaon
17-07-2010, 10:46
سلام خسته نباشی
خیلی زیبا شده
میشه مشخصات سیستم را هم بذاری

.

.:PAR3A:.
17-07-2010, 11:36
عالیه رفیق

فقط زیادی شیکه
اینجا اتاق اوباماست ؟؟ بهش میاد
اینجا به اون سیا سوخته میاد؟:13:
ممنون:31:

چه اتاقه قشنگیه!
نور فضای داخلیش خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اون نوری که از سمت چپ آینه تابیده خیلی زیاده، کار و سوزونده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی رندر عالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.:31:
اتفاقا اون نوره بعد از رندر دیدمش که خیلی کارو به ضایه بازی کشونده بود اما حوصله نداشتم از اول رندر بگیرم!

سلام خسته نباشی
خیلی زیبا شده
میشه مشخصات سیستم را هم بذاری

.
ممنون:31:
مشخصات :
cpu : 3.0 GHz Dual Core
Ram : 2GB
graphic : nvidia 9500 1024MB

.: V I L S O N :.
17-07-2010, 12:00
رندر عاليه ولي تو نور پردازيت دقت كن

x4n
17-07-2010, 12:24
رندر جالبيه

خيلي خوبه

آفرين

ولي چرا اينقدر طول كشيده ؟‌

همينطوري ادامه بده

موفق باشي:11:

P30SERVER
19-07-2010, 11:17
خوب شده فقط اون نور سمت چپ آخر اتاق یکم شدتش زیاده.

[ون می خواستم کار خیلی قشنگی در بیاد روی با کیفیت ترین و زمان بر ترین تنظیمات گذاشتم تا خیلی باحال بشه.
ولی از صبح تا حالا الّاف بودم.
تنظیمات رندر تا یه حدی کمک میکنه به قشنگی کار.با سیستم تو اگه رندری بیشتر از یه ساعت و نی طول کشید بدون سیستم داره کار الکی می کنه.با تنظیمات درست میشه تو زمان کوتاه تری به همین نتیجه رسید!!تازه سایز تصویرتم بزرگ نیت که .
در کل موفق باشی.