ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ضبط صدای در حال پخش از کامپیوتر /

programmer2fx
14-07-2010, 14:25
دوستان سلام
من قبلا این کار را توسط Jet-Audio انجام داده ام .
در کل هر صدایی که داره از سیستم شما پخش میشه را میتونید با بالاترین کیفیتش ضبط کنید.
ولی پس از مدتی الان هر کاری میکنم صدای خالی ضبط میشه .
لطفا کمک کنید.
نرم افزار SoundTap هم هست که توی Se7en کار نمیده.
مر30

Dew Drop
14-07-2010, 15:25
سلام
بیشتر کاربرا این مشکل رو تو ویندوز7 دارند.رو آیکون بلندگو تو تسکبار کلیک راست کنیدrecording device رو انتخاب کنید تو اون صفحه کلیک راست کنید show disable device , show discoonect device رو تیک بزنید اگه براتون گزینه Stereo Mix رو اورد میتونید این کار رو انجام بدید.در غیر اینصورت نمیشه.فکر میکنم برای شما هم تو قسمت recording تو jet audio قسمت source چیزی نشون نمیده.

programmer2fx
14-07-2010, 20:12
سلام
بیشتر کاربرا این مشکل رو تو ویندوز7 دارند.رو آیکون بلندگو تو تسکبار کلیک راست کنیدrecording device رو انتخاب کنید تو اون صفحه کلیک راست کنید show disable device , show discoonect device رو تیک بزنید اگه براتون گزینه Stereo Mix رو اورد میتونید این کار رو انجام بدید.در غیر اینصورت نمیشه.فکر میکنم برای شما هم تو قسمت recording تو jet audio قسمت source چیزی نشون نمیده.

سلام داداش گلم .
بله من کاری که فرمودین انجام دادم اومد و هر 2تا یعنی هم AUX و StereoMix را Enable کردم.
توی recording قبلا فقط Line In و Microphone را نشان میداد ولی الان که این کاری که گفتین انجام دادم
حالت StereoMix را تیک زدم . با اون ضبط کرد . خیلی حال کردم . ممنون
فقط من یادم هست اون روزا از Wave-Out استفاده میکردم.
خیلی خیلی ممنونم