مشاهده نسخه کامل
: My Angel
سلام دوستای خوبم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فرشته منه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی با وجود بال موافقه دستاش بالا![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فعلا همینجوری براش یه بال گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از برهان عزیز ممنونم به خاطر آموزش کامپوزیتش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و احسان برای اینکه unwrap رو یادم داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همایونم ممنونم به خاطر آموزش خوب ساخت کاراکترش چون قراره کارام قشنگتر شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر اشکالی فکر می کنید داره بهم بگید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
max 2009
Vray
زمان رندر 1 ساعت
وووووی چه خوشکله
بالاخره مکس 2010 نصب کردیا ؟! :21:
Mostafa 3D
14-07-2010, 12:05
قشنگ شده
آفرین
با اینکه مدل خیلی سادس ولی رندرش و صحنش باحاله
p30worldapm
14-07-2010, 12:05
خیییییییلی گشنگ بود. کلی با داداشم خندیدیم. این پرنده هه چرا هر دو تا چشمش این وره؟
وووووی چه خوشکله
بالاخره مکس 2010 نصب کردیا ؟! :21:
نه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از تعریفت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالش خوبه یا نه؟؟!!
قشنگ شده
آفرین
با اینکه مدل خیلی سادس ولی رندرش و صحنش باحاله
خیییییییلی گشنگ بود. کلی با داداشم خندیدیم. این پرنده هه چرا هر دو تا چشمش این وره؟
آخه 2 تا چشم اون ور نوکش داره!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به
ضحي خانوم
ايول تحول دوست من :11:( از اون بيكاري و ميگم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول ايول كاركتر فانتزيه خوشكليه
منم از اينا دارم ؟؟ :41:
منم از اينا موخوام
بال هاش خئشكل شده :31:
موفق باشي
هميشه اينطوري كار انجام بديا :11:
.:PAR3A:.
14-07-2010, 12:38
خــــــــــیـــــــــــــ لـــــــــــــی با نمک شده!
کلی خندیدم!
به نظرم بال هم داشته باشه خوبه.
SSS_HHH_OOO
14-07-2010, 13:22
وای چه باحاله:دی
هاله نورشو دیدم یه لحظه فک کردم احمدی نژاده:39:
منم اصلا غلو نمیکنم ((گرفتی)):21::31:
طرح فوقالعاده ساده و زیبایی بود حال کردم اساسی :11:
Borhan72
14-07-2010, 13:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرين ضحی........
خيلی باحال و بامزه شده....
مثل خودتم مهربونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به
ضحي خانوم
ايول تحول دوست من :11:( از اون بيكاري و ميگم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول ايول كاركتر فانتزيه خوشكليه
منم از اينا دارم ؟؟ :41:
منم از اينا موخوام
بال هاش خئشكل شده :31:
موفق باشي
هميشه اينطوري كار انجام بديا :11:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیگه خط تولید این کاراکترارو راه انداختم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خــــــــــیـــــــــــــ لـــــــــــــی با نمک شده!
کلی خندیدم!
به نظرم بال هم داشته باشه خوبه.
اون موجود و با این موجود مقایسه نکنا!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشتم دق می کنه!!!
ممنون شهاب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اصلا غلو نمیکنم ((گرفتی)):21::31:
طرح فوقالعاده ساده و زیبایی بود حال کردم اساسی :11:
مرسی اساسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرين ضحی........
خيلی باحال و بامزه شده....
مثل خودتم مهربونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون برهان جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فضاش و خودت یادم دادی چجوری درست کنم
ehsan_wwe
14-07-2010, 14:37
ايول جوجوئه
خيلي ماه شده
جوجوش يه چيز ديگس
اجازه هس يه گاز از فرشتت بزنم ؟ ( اخه مث بيسكوئيته )
خيلي جيگر شده
خيلي محسوس پيشرفتت توش مشحصه
به اميد رسيدن به درجات بالا تر
خدافظ
Wolf of aria
14-07-2010, 14:49
خیلی خوشکله و کمیک شده کلی خندیدیم
saadi126
14-07-2010, 15:29
به به چند وقته نبودم ببين اينجا چه خبره.
من آخرش هم ياد نگرفتم اسم شما رو فارسي بنويسم ولي لذت بردم از ديدن كار زيباتون
مثل هميشه ساده، فانتزي، خلاقانه و دلنشين شده
موفق(تر) باشي :5:
ايول جوجوئه
خيلي ماه شده
جوجوش يه چيز ديگس
اجازه هس يه گاز از فرشتت بزنم ؟ ( اخه مث بيسكوئيته )
خيلي جيگر شده
خيلي محسوس پيشرفتت توش مشحصه
به اميد رسيدن به درجات بالا تر
خدافظ
ممنون احسان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همیشه لطف دااری و من و تشویق می کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشل و کمیک شده کلی خندیدیم
این کجاش خنده داره؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چند وقته نبودم ببين اينجا چه خبره.
من آخرش هم ياد نگرفتم اسم شما رو فارسي بنويسم ولي لذت بردم از ديدن كار زيباتون
مثل هميشه ساده، فانتزي، خلاقانه و دلنشين شده
موفق(تر) باشي :5:
ضحی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی به خاطر این همه تعریف!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wolf of aria
14-07-2010, 18:11
این کجاش خنده داره؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نمی خواستم تورو ناراحت کنم .:22:
ترو خدا اون فرشته ات را یه نگای کن .:24:
آفرین ضحی
کارات جالبن
و اینکه توی نور و رندر پیشرفت خوبی داشتیا
خوشم میاد که فعالی ؛ پس همینطور فعال باش تا خوشم بیاد :دی
saaaraaa
15-07-2010, 03:15
سلام عزیزم
طرحت بسیار زیبا شده در عین ساده بودنش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار قشنگت رو مثل خودت دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون من رو که کشیدی کی اجرا میکنی بسلامتی!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی همه لذت بردن حتما خوب ساختیش!
بال و هاله نورش هم کاراکترو جذاب کرده و هم به ترکیب بندی کمک کرده.
:20:
علیک سلام :)
من که کم کمک دارم فنا می شم
خوبه به فعالیتت ادامه بده موفق باشی
ehsan_wwe
15-07-2010, 10:09
ممنون احسان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همیشه لطف دااری و من و تشویق می کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين حرفا چيه مي خوام گاز بزنمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اجازه ندي بي اجازه ناخونك ميزنما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین ضحی
کارات جالبن
و اینکه توی نور و رندر پیشرفت خوبی داشتیا
خوشم میاد که فعالی ؛ پس همینطور فعال باش تا خوشم بیاد :دی
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما سر نور هنوز حسابی درگیرم!!!
25 تا رندر گرفتم تا نور این یکی به دلم نشست!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزم
طرحت بسیار زیبا شده در عین ساده بودنش
کار قشنگت رو مثل خودت دوست دارم
اون من رو که کشیدی کی اجرا میکنی بسلامتی!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست خوشگلم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها همون دختر خوشحالرو می گی؟چشم
می دونی که 700 تا کاراکتر تو صفن که اجراشون کنم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هی شولوغ می کنن!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی همه لذت بردن حتما خوب ساختیش!
بال و هاله نورش هم کاراکترو جذاب کرده و هم به ترکیب بندی کمک کرده.
:20:
ممنون از تعریفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا انقد دنبال بال گشتم!دیگه آخرش می خواستم بال و پر تو رو قرض بگیرم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک سلام :)
من که کم کمک دارم فنا می شم
خوبه به فعالیتت ادامه بده موفق باشی
به به داداش فرهاد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کردی فنا شدن به این راحتی هاس پسر؟؟؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اومدی،تو هم کار بزن
چه بامزه شده این دی:
خیلی خشنگه
RezaTayebiJ
16-07-2010, 02:34
پیشرفتتون عالیه.
کار خیلی خوبی شده. هم ایده هم اجرا.
شخصیت های خیلی خوبن.
منتهی در مورد بکگراند فضای سبز یه کم تنوع رنگ می تونست بهترش کنه. علاوه بر رنگ سبز فعلی، یه کم از رنگ های سبز لجنی، زرد، نارنجی کم رنگ ... استفاده می شد بهتر می شد.
اما الان هم خیلی خوبه.
evil2012
16-07-2010, 11:51
قطعا کارات پیشرفت داشته
افرین خیلی خوب شده
فقط عکس پشتش کیفیتش پایینه
Codename 77
16-07-2010, 16:55
سلام ضحی ...
ایول .... واقعا رندرهای خیلی خوبی گرفتی .
امیدوارم همین طور ادامه بدی .
موفق باشی .
چه بامزه شده این دی:
خیلی خشنگه
پیشرفتتون عالیه.
کار خیلی خوبی شده. هم ایده هم اجرا.
شخصیت های خیلی خوبن.
منتهی در مورد بکگراند فضای سبز یه کم تنوع رنگ می تونست بهترش کنه. علاوه بر رنگ سبز فعلی، یه کم از رنگ های سبز لجنی، زرد، نارنجی کم رنگ ... استفاده می شد بهتر می شد.
اما الان هم خیلی خوبه.
ممنون از نظرتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست می گید به نظر خودمم سبز زمینه خیلی یکدست شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعا کارات پیشرفت داشته
افرین خیلی خوب شده
فقط عکس پشتش کیفیتش پایینه
سلام ضحی ...
ایول .... واقعا رندرهای خیلی خوبی گرفتی .
امیدوارم همین طور ادامه بدی .
موفق باشی .
مرسی محمد لطف داری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رندرت خیلی خوب شده
مدلتم فانتزی و قشنگ شده
در کل عالیه
آفرین ضحی جان
کار خوبی شده
رندر خوبه و مدل هم جالب شده...ولی باید بیشتر روی مدل کار کنی...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.