ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور بفهمیم که یه سایت رو با چه زبانی ساختن

Andaron
14-07-2010, 11:27
سلام علیکم

می خواستم بدونم چه طور بفهمم که مثلا سایت x.com را با چه زبانی نوشتن
با تشکر

farid1990
14-07-2010, 12:55
سلام علیکم

با تشکر

mmiladd
14-07-2010, 14:24
تو آدرس بار ب راحتی این موضوع لو میره..!!

مثلا سایت تبیان با زبان Asp نوشته شده..

adrenalin
14-07-2010, 15:09
سلام علیکم

با تشکر

اگر طراح سایت حرفه ای باشه معمولا پسوند صفحات سایت رو مخفی می کنند
با Page Source میشه تشخیص داد البته نه 100% چون سورسی که می بینید خروجی کامپایل شده هست
و اصل کد در سمت سرور پردازش میشه

tazphoenix
14-07-2010, 19:26
نمیشه یه روشی گفت که مثلا" بعله با این روش میگم این سایت 100% پی اچ پیه چون الان مثلا" تو سرور لینوکس میشه با ماژول RewriteEngine پسوند رو عوض کرد مثلا html یا asp یا غیره و غیره.تو سورس هم که معلوم نیست چون همه سمت سرور پردازش میشن.اگه بونی سرور هم رو چه سیستم عاملیه بازم کمک زیادی نمیکنه مثلا اگه لینوکس باشه با php یا phyton یا غیره و اگه رو ویندوز باشه با asp و php و غیره...

nekooee
20-10-2010, 14:25
یک سایتهایی هست که وقتی آدرس سایت رو بهش میدی دقیق نوع سرور و نوع دیتابیس رو بهت میگه و کامل میشه فهمید.
اصلا خودش میگه که روی سرور php 5 نصب هست خوب این معنیش چیه؟ :)))

این اطلاعات سایت p30world هست:

Keep-Alive: timeout=1, max=10000
Connection: Keep-Alive
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/html
Date: Wed, 20 Oct 2010 10:58:48 GMT
Server: Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 PHP/5.2.14
X-Powered-By: PHP/5.2.14

خوب مشخص هست که سرور سایت php هست و درنتیجه سایت با php نوشته شده.

سایتهایی که header رو برای سرور یک سایت چک میکنند زیاد هستند. به عنوان مثال میتونید از سایت زیر استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته در بعضی سایتها frontpage هم نصب هست که برای سایتهای حرفه ای از اون استفاده نمیشه پس زیاد بهش شک نکنید

اینم بگم میشه هم iis و هم php رو نصب کرد که باز هم در سرورهای حرفه ای خیلی به ندرت اینکار رو میکنند و تشخیصش برای شما راحت هست
موفق باشید

hasti2011
28-11-2012, 11:34
سلام
اسم این سایتهایی که وقتی آدرس سایت رو بهش میدی دقیق نوع سرور و نوع دیتابیس رو بهت میگه چیه ؟؟

tabriz-info
29-11-2012, 17:05
سلام علیکم

با تشکر

میتونید از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و افزونه ی اون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید

Nazi72
25-08-2013, 10:23
سایتهایی که header رو برای سرور یک سایت چک میکنند زیاد هستند. به عنوان مثال میتونید از سایت زیر استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من برای یک سایت که با زبان perl نوشته شده این سایت رو امتحان کردم ، زده بود server : server !!! من از کجا بفهمم آخه :n14: یعنی هیچ راهی نیست که سایت هایی که با wappalayzer و راه های رایج دیگه معلوم نمیشن رو فهمید ؟ :n28:

gfmm
03-02-2014, 12:46
این مشخصات یه سایته . با ASP.NET نوشته شده؟؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 200 OKCache-Control: no-cachePragma: no-cacheContent-Type: text/html; charset=utf-8Expires: -1Server: Microsoft-IIS/7.5Set-Cookie: ASP.NET_SessionId=azyaitx5dn544occy34u2jws; path=/; [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.0.30319X-Powered-By: ASP.NETDate: Mon, 03 Feb 2014 09:17:11 GMTContent-Length: 116274ممنون میشم راهنماییم کنید .

hesamnah
15-01-2015, 16:15
اگر با این سایت هایی که دوستان معرفی کردند مشکل دارید من این سایت هارو پیشنهاد میکنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اگر از دومی استفاده میکنید خواهشا احساساتی نشید ! میدونم خیلی بیش از حد داره اطلاعات میده :)

hossein.su
19-01-2015, 13:42
خسته نباشید.یه سوال داشتم.من کارمند بیمارستان هستم و اطلاعات کامپیوترم در حد معمول و تجربیه.بیمارستان یه سایت داره که کلا غیر فعاله و هیچ آپدیتی نشده تا الان.حالا منو مسوول کردن که اگه میتونم بشم مسوول سایت و براشون مطلب بذارم و بروز رسانی کنم.میخام بودنم کار سختیه و از پسش بر میام و نرم افزار خاصی داره یا همش باید با کد نویسی این کارو کنم.اینم آدرس سایتش

hesamnah
19-01-2015, 15:00
خسته نباشید.یه سوال داشتم.من کارمند بیمارستان هستم و اطلاعات کامپیوترم در حد معمول و تجربیه.بیمارستان یه سایت داره که کلا غیر فعاله و هیچ آپدیتی نشده تا الان.حالا منو مسوول کردن که اگه میتونم بشم مسوول سایت و براشون مطلب بذارم و بروز رسانی کنم.میخام بودنم کار سختیه و از پسش بر میام و نرم افزار خاصی داره یا همش باید با کد نویسی این کارو کنم.اینم آدرس سایتش

گرچه سوالتون مربوط به این تاپیک نیست ولی پاسخ میدم ...
اول باید ازتون بپرسم که سایت رو به شما دادن که توش مطلب بذارید یا کلا طراحی و امنیتش رو هم به شما دادن ؟ ... اگر فقط برای مطلب گذاشتن هست خیلی هم کار ساده ای هست و فقط کمی وقت و حوصله می خواد و میتونید راحت یاد بگیرید و انجام بدید ... اما اگر کلا تمام پشتیبانی و مدیریت کامل منابع سایت رو به شما دادن باید بگم برای فرد تازه کار اصلا کار ساده ای نیست و باید خیلی چیز هارو یاد بگیرید و کلی وقت بذارید ... با توجه به اینکه قالب سایتتون ASP.Net هست کار کمی سخته و باید کدنویسی های سایتتون رو به فرد متخصص بسپارید که قطعا هزینه داره براتون ...

hossein.su
19-01-2015, 16:10
مرسی از جوابتون والا نمیدونستم کجای سایت این سوال رو بپرسم:n36: دادن که توش مطلب بذارم و عکس .ولی مثلا لازمه یه جاش یه منوی کشویی بذارم که موس که روش میره لیستی از بخشای بیمارستان باز بشه و ازینجور چیزا که سایت رو پیشرفته تر کنه

tabriz-info
19-01-2015, 19:30

شما باید رمز عبور قسمت مدیریتش رو داشته باشید و از اون طریق مطالبش رو آپدیت کنید

مسلما به قسمت فنی سایت دسترسی نخواهید داشت پس نیازی به داشتن اطلاعات تخصصی ندارید اگه وارد محیط مدیریتش بشید همه چی مشخصه

hesamnah
19-01-2015, 19:59
شما باید رمز عبور قسمت مدیریتش رو داشته باشید و از اون طریق مطالبش رو آپدیت کنید

مسلما به قسمت فنی سایت دسترسی نخواهید داشت پس نیازی به داشتن اطلاعات تخصصی ندارید اگه وارد محیط مدیریتش بشید همه چی مشخصه

ممکنه یوزرنیم و پسورد CMS رو به ایشون داده باشن نه خود سایتو در اینصورت محیط CMS رو که ASP هم هست باید یاد بگیرن که قاعدتا آسون نیست و ملاحظات امنیت سرور رو خواهد داشت ...
البته من هم فکر میکنم یوزر سایتو به ایشون میدن نه CMS رو ...