مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب در نصب 7 ...
pooria.rio
13-07-2010, 20:36
سلام
من الان چند روزه هر نسخه از 7 رو که میخوام نصب کنم،این ارور رو میگیرم،شدیدا رو اعصابه
لطفا راهنمایی کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بالا هم نوشته can not open file C:RECOVERY.DAT
REGISTERED-USER
13-07-2010, 20:46
من ندیدم همچین اروری رو !
خیلی عجیبه ! مخصوصا متن ارور ....... بیشتر شبیه ویروس هست !
شما می خواهید ریکاوری کنید یا ویندوز جدید نصب کنید؟؟؟
ابتدا درایو C را به طور کامل فرمت کنید و بعد نصب کنید..........
pooria.rio
13-07-2010, 21:16
خیلی عجیبه ! مخصوصا متن ارور ....... بیشتر شبیه ویروس هست !
شما می خواهید ریکاوری کنید یا ویندوز جدید نصب کنید؟؟؟
ابتدا درایو C را به طور کامل فرمت کنید و بعد نصب کنید..........
من دارم ویندوز نصب میکنم
c رو هم فرمت کردم !
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
من ندیدم همچین اروری رو !
خوب حالا تکلیف چیه ؟ :دی
ضمنا اینم بگم که ویندوز بصورت کامل نصب میشه، واین صفحه موقعی میاد که واندوز داره بالا میاد
REGISTERED-USER
13-07-2010, 21:20
همون ایسوزه هست ؟ مگه میخوای ریکاوری کنی این ارور رو میده / دیسک دیگه ای رو تست کردی ؟ 32 یا 64 بیت ؟
pooria.rio
13-07-2010, 21:21
همون ایسوزه هست ؟ مگه میخوای ریکاوری کنی این ارور رو میده / دیسک دیگه ای رو تست کردی ؟ 32 یا 64 بیت ؟
آره همون اسوسه
من 3 تا تاحالا 7 امتحان کردم
هم 32 ،هم 64
نمیدونم مشکل از کجاس
سلام دوست عزیز ، کامل شرح بدید در چه مرحله ای این ارور رو دریافت میکنید و چه لپ تاپی و چه نسخه 7 ؟
REGISTERED-USER
13-07-2010, 21:25
سوال شما :
Hello, I just bought a nice L50Vn with Windows Vista Home Premium preinstalled. I was successfully going to install the Ultima version but at the last boot I got a big red ERROR message on the screen and a "can not open c:\recovery.dat" message and I can't access the OS, just restart, with sam eloop :(
I have read that to solve this problem must delete the recovery partition, make a new one and install again, but i don't want to delete the recovery partiton just in case I sell the laptop.
SO my question is how can I solve this "can not open c:\recovery.dat" message without deleting the recovery partion and if there's no other solution but that, can I recreate that partition by myself? I only have the recovery dvd.
Thanks for help!
جوابیه در فروم وی.آی.پی ایسوز :
It is not necessary to delete the recovery partition.
Use the Recovery DVD to restore your computer to the factory settings.
Boot your computer into Vista Home premium. Put the Vista Ultimate installation DVD into the DVD drive. The installation will be started automatically. Select “Upgrade” and the Vista will be upgraded to Ultimate version smoothly.
Good luck!!
و ادامه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pooria.rio
13-07-2010, 21:26
سلام دوست عزیز ، کامل شرح بدید در چه مرحله ای این ارور رو دریافت میکنید و چه لپ تاپی و چه نسخه 7 ؟
سلام
ببینین من گفتم تا حالا 3 تا 7 امتحان کردم (32 و 64 بیتی)
این ارور تو مرحله آخر میاد،یعنی بعد از اون موقعی که میزنه setup is going to ready computer for first use :دی
یه چی تو همین مایه ها
بهد که میخواد ویندوز بالا بیاد این صفجه میادش
لپ تاپ هم اسوس PRO64JQ
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
سوال شما :
Hello, I just bought a nice L50Vn with Windows Vista Home Premium preinstalled. I was successfully going to install the Ultima version but at the last boot I got a big red ERROR message on the screen and a "can not open c:\recovery.dat" message and I can't access the OS, just restart, with sam eloop :(
I have read that to solve this problem must delete the recovery partition, make a new one and install again, but i don't want to delete the recovery partiton just in case I sell the laptop.
SO my question is how can I solve this "can not open c:\recovery.dat" message without deleting the recovery partion and if there's no other solution but that, can I recreate that partition by myself? I only have the recovery dvd.
Thanks for help!
جوابیه در فروم وی.آی.پی ایسوز :
It is not necessary to delete the recovery partition.
Use the Recovery DVD to restore your computer to the factory settings.
Boot your computer into Vista Home premium. Put the Vista Ultimate installation DVD into the DVD drive. The installation will be started automatically. Select “Upgrade” and the Vista will be upgraded to Ultimate version smoothly.
Good luck!!
فارسیشو بگو :دی
این گفته ریکاوری رو برگردون،بعد موقع نصب ویندوز آپگرید رو بزن نه نیو اینستالیشن .درسته ؟
خوب آخه من نمیخوام آپگرید کنم
goulish2005
14-07-2010, 00:16
منم دقیقا همین مشکل دارم
موقعی که نصب تموم می شه این ارور میاد
!!!!!
M E H R A N
14-07-2010, 00:43
منم این مشکل برام پیش اومده. جریانشم از اینجا شروع شد که برنامه Rollback آخرین نسخه اش را هم نصب کردم و بعد از ریستارت دیگه ویندوز بالا نیومد و کلا میگفت شما OS نداری :31: ریکاوری های اصلی لپ تاپ هم کار نمیکردند و همین ارور قرمز رنگ رو بهم نشون میداد.
تا اینکه رفتم و با بایوس سیستم کمی ور رفتم. جهت اینکه مطمئن بشم بایوسم مشکلی نداره و تنظیمی بهم نخورده حالت DEfault را انتخاب کردم تا اگر جایی اشتباهی شده باشه با دیفالت کردنش بشه یک کارایی کرد.
آخر سر وقتی دوباره سی دی ویندوز 7 را گذاشتم توش این دفعه قبول کرد و تونستم اون پارتیشنی که ویندوز 7 روش بود رو دوباره فرمت کنم و ویندوز 7 رو نصب کنم.
اینم یادم رفت بگم که بعد از دیفالت کردن بایوس با سی دی Hirens bootCD و Ubuntu پارتیشن ویندوز 7 را فرمت کردم و بصورت اکتیو در آوردم و بعد تونستم ویندوز 7 رو نصب کنم.
بهر حال اینو بگم که اون وقت خیلی در اینترنت دنبال رفع مشکل گشتم اما هر راهی که پیشنهاد داده بودند امتحان کردم و نشد تا آخر سر با همین راهی که گفتم درستش کردم. مشکل خیلی عجیبی بود. تا حالا همچین چیزی ندیده بودم چون هیچی کار نمیکرد.
pooria.rio
14-07-2010, 08:50
مشکل من با شما فرق میکنه
من تو لود کردن بک آپ هیچ مشکلی ندارم
فقط نمیتونم ویندوز نصب کنم
در ضمن از توی ستاپ ویندوز 7 هم درایو C رو فرمت میکنه بدون مشکل،فقط لحظه ای که میخواد بیاد بالا ویندوز این مسئله پیش میاد
pooria.rio
15-07-2010, 00:05
الان ویستای 64 بیتی هم نصب کردم
بازم اوضاع همین بود
البته یه بار اومد بالا
ریستارت که کردم بازم همونطوری شد
pooria.rio
15-07-2010, 21:36
خوب خبر خوش :دی
مشکل حل شد
خیلی راحت....
بک آپ رو لود کردم،فایل recover.dat رو پاک کردم،و بعد یه 7 64 بیت آلتیمیت ریختم و مشکل حل شد
حالا چه ربطی داشت خدا میدونه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.