ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اقامت درخوابگاه ؟؟؟؟

Alireza SM
13-07-2010, 17:45
بچه ها ارزش داره آدم از شهرستان بره تو كلانشهر ها درس بخونه و در خوابگاه زندگي كنه ؟

زندگي در خوابگاه چطورياست ؟ چه محدوديت هايي براي آدم جود داره ؟ چه امكاناتي به آدم ميدن ؟ كدوم دانشگاه ها خوابگاهشون خوبه ؟ اصلا كلا برنامه اقامت در خوابگاه چجوريه ؟

اگه ميشه يه نفر از سير تا پياز همه چيز رو تعريف كنه

در نظر سنجي هم شركت كنين .
آيا در صورتي كه رشته تحصيليتون آينده شما رو فراهم كنه شما حاضرين در خوابگاه زندگي كنين ؟

khmusic
13-07-2010, 18:18
من که بمیرم دیگه خوابگاه نمیرم اصلا یه جوریه :41: کلی آدم با عقاید مختلف تازه تو یه اتاق 3*4 شش نفر بودیم از نظافتم نگو روز آخر که خواستیم از اتاق بریم تو یخچال پر کپک تو اتاقم که اصلا نمیشد راه رفت اینم بگم که فقط اتاق ما اینجوری نبود شاید 60 یا 70 درصد اتاقا این طوری بود

sourena
13-07-2010, 18:31
من 6سال تموم دانشجو بودم....تازه درسم تموم شده!

زندگي در شهرستان.. (خصوصا شهرستانهاي دور افتاده و كوچك) سختيهاي بسيار داره كه كم كم بهشون عادت ميكني.

دوري از خانواده مهمترين اونهاست! دوري از دوست دختر (اگر داشته باشي) زياد مهم نيست....چون اونجا دخترهاي بهتري هستند تو دانشگاه :31:

ولي براي زندگي....بهتره كه حداقل 2ترم رو توي خوابگاه بگذروني و سعي كني در اين 2 ترم يكي از بهترين همكلاسيهات رو پيدا كني تا با هم خونه بگيريد!

بيشتر از 2 نفر هم خونه نگيريد كه ميشه باغ وحش!

من تجربه 6سال زندگي در يك شهرستان با مردم 7 رنگ و فوق العاده متعصب و .... رو دارم!

به خودت سخت نگير....زود ميگذره.....

Alireza SM
13-07-2010, 18:32
تو خوابگاه وضعيت درس خوندن چطوره ؟ چگونه درس ميخونن ؟‌

sourena
13-07-2010, 19:08
تو خوابگاه وضعيت درس خوندن چطوره ؟ چگونه درس ميخونن ؟‌

اكثر خوابگاههاي خصوصي سالن مطالعه دارن....

ولي كسي كه تو خوابگاه زندگي ميكنه....نبايد شب امتحان درس بخونه! :20:

Alireza SM
14-07-2010, 09:32
بچه ها اگه ميشه در مورد خرج و مخارج هم صحبت كنيد . همينطور خوابگاه هاي شهرهاي اصفهان و مشهد

pooyahacker
14-07-2010, 11:24
بستگی داره ، مثلا اگه دانشگاههای تاپ رو حساب کنی خوابگاهش از خونتون هم آروم تره ! (البته به جز کوی دانشگاه !! )
ولی مثلا یکی از رفیقام رفته بود کهکلویه و بویراحمد ( درست نوشتم ؟! ) نصف شبی میخ کرده بودن تو دماغش !

melody70
17-07-2010, 13:27
همه چیز برمیگرده به خود آدم که چطوری زندگی میکنی! اینکه خوابگاه از خونه آروم تره اصلا درست نیست(من دارم راجع به شریف صحبت میکنم!!!)
من دو ترم تموم گریه کردم و زجر کشیدم همه چیزمم از دست دادم! اما پسرا معمولا اینطوری نیستن! البته اینم بگم که بستگی داره که هم خوابگاهی ها هم شهری و آشنا باشن یا نه که این خودش کلی تاثیر داره اما بدون اغراق بگم همه ی بدبختی های دانشگاه نصف طرف خوابگاه یکی و نصف طرف دیگه (اما بگم بحث اینکه کدوم دانشگاه درس میخونی اینقدر مهم هست که آدم نخواد بخاطر خوابگاه بی خیالش بشه فقط و فقط وفقط با این شرط که شهر خودتون دانشگاه خوبی داشته باشه کما اینکه طلاهای ریاضی توی شهر خودشون(مشهد)موندن(البته اگه نیان تهران! گویا میخوان بیان!))

M A T I N
18-07-2010, 17:50
مثه اینه که اینجا همه مخالفن با خوابگاه ولی من چون از همون اول با دوستام هم اتاقی شدم و تا الان هم باهمیم برام جای خوبی بوده ...:46:

Amirdb
18-07-2010, 18:34
ما که شنیدیم همش عشق و حاله:31:و البته آدم شدن:31:(به خصوص برای پسرا)

behnam_roli
18-07-2010, 18:54
ما که شنیدیم همش عشق و حاله:31:و البته آدم شدن:31:(به خصوص برای پسرا)

عشق و حالش رو آره ولی آدم شدنش رو شک دارم:31:

من که با رفتن به خوابگاه بر میگردم به اصل خودم!

ولگردی ، حال و حول ، مسخره بازی و خندیدن و ....:31:

Amirdb
18-07-2010, 19:40
آدم شدن یعنی:
لباستو خودت بشوری
خودت اتو کنی
روزایی که غذا نداری خودت غذا درست کنی
و...

ولی فکر نکنم دانشگاه های خوب خوابگاهشون جالب باشه.یه مشت خرخون میریزن تو اتاقا شبانه روز دست از سر این کتاباشون ور نمیدارن!!:31::31:اصلا حال نمیده!
خیلی هاشون هم شاید اسم خیلی چیزا تازه به گوششون خورده باشه.مثل کامپیوتر لب تاب اینترنت:31::31:(البته نه دیگه تا این حد:31:)
از 24 ساعت هم 25 ساعت تو سالن مطالعه هستند:31::13:
حالم از این آدما به هم میخوره:2:

Crawling In MySkin
18-07-2010, 19:43
آدم شدن یعنی:
لباستو خودت بشوری
خودت اتو کنی
روزایی که غذا نداری خودت غذا درست کنی
و...

ولی فکر نکنم دانشگاه های خوب خوابگاهشون جالب باشه.یه مشت خرخون میریزن تو اتاقا شبانه روز دست از سر این کتاباشون ور نمیدارن!!:31::31:اصلا حال نمیده!
خیلی هاشون هم شاید اسم خیلی چیزا تازه به گوششون خورده باشه.مثل کامپیوتر لب تاب اینترنت:31::31:(البته نه دیگه تا این حد:31:)
از 24 ساعت هم 25 ساعت تو سالن مطالعه هستند:31::13:
حالم از این آدما به هم میخوره:2:

amin khan
18-07-2010, 19:45
بستگی به خودت داره
اگه خیلی سخت بگیری بد میگذره بهت
کلا باید یکم بیخیال باشی...
بهر حال مثل خونه خود آدم نمیشه...

Amir_oscar
18-07-2010, 19:51
قسمت زیادی از راحتی توی خوابگاه به هم اتاقی ها بستگی داره! من می ترسم از این مورد! :دی

Amirdb
18-07-2010, 19:54
قسمت زیادی از راحتی توی خوابگاه به هم اتاقی ها بستگی داره! من می ترسم از این مورد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

آره این خیلی مهمه
من شنیدم باید روز اول طوری با بقیه رفتار کنید که کلا مدیریت و قدرت اتاق دست خودت باشه!!
تا به جایی این که هر کی ساز خودشو بزنه همه با ساز تو...:31:
من این حرف رو همیشه آویزه گوشم کردم:31:

farzaneh*f
18-07-2010, 20:03
قسمت زیادی از راحتی توی خوابگاه به هم اتاقی ها بستگی داره! من می ترسم از این مورد! :دی

شما یکی که با این روحیه مدیریت قوی بعیده مشکلی داشته باشی به قول امیر (اون یکی امیر دی: ) باید بتونی خوب مدیریت کنی بین بچه ها که شما هم خوشبختانه مث اینکه استعداد ذاتی دارین تو این کار :20:

sina1415
18-07-2010, 20:09
خوابگاه اگه هم اتاقی هات باحال یاشن که عشق و حاله ..........ولی اگه یه مشت زیر اب زن باشن ضد حاله خفن ........اگه وضغ مالیت خوبه خب خونه بگیر.. بازم می گم بستگی به کسایی داره که باهاشون زیست می کنی

Amir_oscar
18-07-2010, 20:16
شما یکی که با این روحیه مدیریت قوی بعیده مشکلی داشته باشی به قول امیر (اون یکی امیر دی: ) باید بتونی خوب مدیریت کنی بین بچه ها که شما هم خوشبختانه مث اینکه استعداد ذاتی دارین تو این کار :20:
تکذیب می کنم! :31:

hes_luckey
18-07-2010, 21:02
منم سال اولم رو خوابگاه بودم سال دوم رو رفتم خونه گرفتم سال سوم دوباره برگشتم خوابگاه سال چهارم رو دیگه نمیدونم کجام ! باید 10 20 30 40 کنم :31:

هم خونه هم خوابگاه یه سری مزیت ها دارن یه سری بدی ها

مثلا واسه من ( دانشگاه شهرکرد ) اولا خوابگاه چون تو دانشگاه بود از نظر غذا تامین بودیم ( با اینکه غذاها سلف آشغالن ولی خوب میگذرونیم دیگه )
تو خوابگاه اتاقا حداقل 4نفره هستن پس پایه حکم همیشه هست ولی تو خونه کمتر پیدا میشه :31:
از لحاظ ساکتی و آرومی خوب خونه خیـــــــــلی بهتر از خوابگاه ، مثلا موقع امتحانا که میشه شما یه روز امتحان داری ولی اتاق بغلیا ندارن ،داری درس میخونی یهو میبینی یکی ینجه دیده و میزنه زیر آواز ! اینجوری میشه که وسایلتو جمع میکنی و میری سالن مطالعه و یه مشت آدم خرخون میبینی حالت به هم میخوره و برمیگزدی !

تو خونه میشه میشه پارتی گرفت ولی تو خوابگاه نه ! :8:

جو خوابگاه از نظر باحال بودن خیلی بهتره ،کلی آدم خول و چل دیگه میشه اونجا کرد ( من که زیاد مثل خودم پیدا کردم :31: )

نظر منو میخوای سال اول رو خونه بگیر که تجربه خونه رو داشته باشی ، تو این یه سالم بگرد تو کلاستون دنبال چند تا آدم باحال و خوب و سالم و درس خون مثل خودت بگرد

و السلام شعر گفتن تمام :5:

mohammadds
18-07-2010, 21:10
با مدیریت موافقم ولی همیشه 1 نفر مدیر تر پیدا میشه کاسه کوزه هات بهم بزنه!!

hes_violin
18-07-2010, 21:38
بابا چرا انقد سخت میگیرین؟

هم اتاقی هر چقدر هم خز باشه میشه آدمش کرد ... اگه بخواین انقدر سخت بگیرین بدش میفته سرتون .

تازه مگه 24 ساعته میخواید تو خوابگاه باشین ؟؟؟؟ کلی از وقت بیرون و تو دانشگا میگذره ... اینطورام که میگید نیست .

shifter
18-07-2010, 21:59
تمام اينايي كه گفتين مهمه اما همه چي به هم اتاقي ها بستگي داره!!
بايد هم اتاقي ها پايه باشن وگرنه اصلا حال نميده...
چند تاعكس از خوابگاه ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Parnyan
18-07-2010, 22:23
.
چند تاعكس از خوابگاه ها:

my gosh

خخخخخ

خٌ نزارین این چیزا رو :31:آدم افسردگی میگیره :41:

........................................

ولی واقعا این همه سالا ملت چیکار کردن یکیم ماها :دی سخته خیلیم سخته ولی دیگه چیکار میشه کرد ؟!

mortezaon
18-07-2010, 22:30
سلام
با این سئوالی که پرسیدی نگرانم کردی
اگه سربازی بری چی میگی
نگران نباش
پسرا مشکلی ندارن
تو همه چی به هم کمک می کنن
یک هفته اول کمی سخته بعد کم کم عادت می کنی

.

hoha881
18-07-2010, 22:31
در کل به نظرم اگه دو سه نفرین خونه بگیری بهتره.
ولی خونه خالی(تک نفره) زیاد حال نمیده.مگه ماشین هم داشته باشی.(از بعضی جهات خوبه ولی حس و حال درس خوندن رو نداره)مخصوصا سال اولی اگه خوش خواب هم باشی نصف کلاس های صبح رو می خوابی و میگی استاد حضور غیاب نمیکنه یا جز غیبت های مجاز هست.
خوابگاه مزایایی داره و معایبی.ولی فکر کنم سال اول اگه خوابگاه باش و موقع تعیین اتاق با چند تا از هم رشته ای هات هم اتاق شی بهتر باشه.

MORINIO
18-07-2010, 22:37
خوابگاه کلآ فکر نمیکنم حال بده چون تو خوابگاه آدم تا مدتی نمیدونه با کیا هم اتاقی شده ولی اگه خونه بگیری با رفیقات دیگه آخرشه !

steps
18-07-2010, 22:44
خوابگاه تا حالا نرفتم ولی خونه مجردی خیلی حال میده:31:
اما یک چیزی بگم تا ببینید تو خوابگاه چه کسایی هستند .
داشتم جلوی کوی دانشگاه(امیراباد) قدم میزدم منتظر کسی بودم تا کلاسش تموم بشه .رفتم نشستم تو ایستگاه اتوبوس2 تا دختر چادری هم بقلم نشسته بودن و با هم حرف میزدن منم گوش می گردم که چی می گن که شنیدم یکی از دخترا گفت می خوام اتقام رو عوض کنم اخه هم اتاقی هام نماز نمی خونن!!!!!!!!!.
اینو گفتم بدونی که تو خوابگاه همه نوع ادمی هست پس سعی کن همرنگ جماعت بشی تا بهت خوش بگذره.
راستی هرگز سمت خوابگاه های کوی دانشگاه نرو (به قول رفیقم تو میدون ازادی هم ترقه بزنن حمله می کنن به اونجا)

Mr.Unco
18-07-2010, 22:56
خوابگاه خوبه
میشه آدم زیادی جمع کرد برای اغتشاش
حال میده

MOHAMMAD2010
18-07-2010, 23:00
چه قد بعضیا سوسولین :2:
:31:

behnam_roli
19-07-2010, 05:47
my gosh

خخخخخ

خٌ نزارین این چیزا رو :31:آدم افسردگی میگیره :41:

........................................

ولی واقعا این همه سالا ملت چیکار کردن یکیم ماها :دی سخته خیلیم سخته ولی دیگه چیکار میشه کرد ؟!

افسردگی چیه؟! من که با دیدن عکسا کلی هوس کردم برم خوابگاه...:31:

چه قد بعضیا سوسولین :2:

:27::27::27:

alidata2010
19-07-2010, 06:03
خوابگاه خیلی حال میده حتما برو هفته اول فقط سخته باور کن پسرم

pooyaabi
19-07-2010, 08:29
به نظر من كه بهترين سال هاي زندگي ادم دانشگاه و مهمتر از اون تو خوابگاه
من پارسال سنندج قبول شدم و يه سال تو خوابگاه الان گذروندم خلاصه اينكه كلي حال ميده
( البته هم اتاق خوب هم شرطه ) كه خوشبختانه من با سه تا ادم اهل حال هم اتاق شدم و تازه اينكه كلي چيز جديد هم تو خوابگاه ياد ميگيري :31:
خلاصه خيلي باحاله حتما برو

M A T I N
19-07-2010, 09:38
چند تا خوبیه دیگه خوابگاه
توش مغازه داره راحت میتونی هر وقت بخوای با هر لباسی بری خرید :27: (البته باید مراقب باشی کسی تعقیبت نکنه :31:)
اگه اهل ورزش باشی همیشه پایه فوتبال و والیبال هست :33:فوتبال های تلوزیون هم جمعی دیدنش خیلی بیشتر حال میده :10:
هر وقت حوصلت سر رفت میتونی بری اتاق دوستات... (به اصطلاح دانشجویی چتر بشی :7:)
اگه تعداد لپتاپ ها زیاد باشه میتونین با دوستاتون بشینین شبکه ای بازی کنین:8:
اگه مث من نتونی بدون نت زندگی کنی همیشه تو اتاق وایرلس داری :26:
خوابگاهه ما خشکشویی هم داره که خیلی بدرد میخوره :8:

darklord_8
20-07-2010, 14:17
خوابگاه یه خوبی هایی داره خونه یه خوبی هایی

من خودم 1 سال گذشته رو خوابگاه بودم و نمیشه گفت خیلی خوش گذشت!
اول اینکه امکانات خوابگاه هم مهمه . یه اتاق 6 متری دادن به من و هم اتاقیم که نه تخت داشت نه پرده نه موکت خلاصه هیچی نداشت جز یه یخچال داغون که کاش اونم نداشت. وایرلس هم 1 سال قرار بود راه بیفته که نیفتاد.

دوم هم اتاقیه که خیلی خیلی مهمه . ما چون دو نفر بودیم مشکلی نداشتیم و حرف همو خوب میفهمیدیم ولی بعضی بجه ها مشکل داشتن با هم اتاقیشون

آزادی عمل تو خوابگاه خیلی کمه. نمیتونی اگه یه موقع حال کردی یه موزیک گوش کنی یا بشینی با دو نفر حرف بزنی چون ممکنه حراست پایین پنجره باشه!

به نظر من هم خوابگاه برای یکی دو ترم بد نیست که ببینی میتونی سر کنی یا نه. بعدش میتونی با کسی که احساس راحتی بیشتری میکنی خونه بگیری. همون کاری که من ترم دیگه میکنم

piroooz
20-07-2010, 15:10
بستگی به ویژگی شخصیتی فرد هم داره...
ولی خوب اوایلش یه مقدار میتونه سخت باشه...
ولی در کل هیچ جا خونه نمیشه:31:

Amir_oscar
20-07-2010, 16:08
خوابگاه یه خوبی هایی داره خونه یه خوبی هایی

من خودم 1 سال گذشته رو خوابگاه بودم و نمیشه گفت خیلی خوش گذشت!
اول اینکه امکانات خوابگاه هم مهمه . یه اتاق 6 متری دادن به من و هم اتاقیم که نه تخت داشت نه پرده نه موکت خلاصه هیچی نداشت جز یه یخچال داغون که کاش اونم نداشت. وایرلس هم 1 سال قرار بود راه بیفته که نیفتاد.

دوم هم اتاقیه که خیلی خیلی مهمه . ما چون دو نفر بودیم مشکلی نداشتیم و حرف همو خوب میفهمیدیم ولی بعضی بجه ها مشکل داشتن با هم اتاقیشون

آزادی عمل تو خوابگاه خیلی کمه. نمیتونی اگه یه موقع حال کردی یه موزیک گوش کنی یا بشینی با دو نفر حرف بزنی چون ممکنه حراست پایین پنجره باشه!

به نظر من هم خوابگاه برای یکی دو ترم بد نیست که ببینی میتونی سر کنی یا نه. بعدش میتونی با کسی که احساس راحتی بیشتری میکنی خونه بگیری. همون کاری که من ترم دیگه میکنم
می شه بگین کدوم دانشگاه هستین؟

darklord_8
20-07-2010, 18:00
می شه بگین کدوم دانشگاه هستین؟

دانشگاه رازی کرمانشاه
به بچه هایی که اونجا قبول میشن توصیه میکنم سمت خوابگاه ها نرید!

Amir_oscar
20-07-2010, 18:03
دانشگاه رازی کرمانشاه
به بچه هایی که اونجا قبول میشن توصیه میکنم سمت خوابگاه ها نرید!
من فامیل هامون اونجان از لحاظ خوابگاه مشکل ندارم! :دی
نظرتون راجع به سطح علمی دانشگاه چیه؟ شما خودتون با چه رتبه ای و چه رشته ای قبول شدین؟:20:

darklord_8
20-07-2010, 21:27
من فامیل هامون اونجان از لحاظ خوابگاه مشکل ندارم!

منم کل فامیل کرمانشاهن. ولی خب نمیشه همیشه اونجا بود. یه جای مستقل حتما لازم داری

10000 منطقه 1 - مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - روزانه

سطح علمی دانشگاه خوبه . بخصوص تو بخش شیمی که یکی از قطب های کشوره
تازگی که نتایج ارشد اومد قبولیهای خوبی داشت . تو یه رتبه بندی هم که تازگی انجام شد رتبه خوبی تو دانشگاهای ایران آورده بود
اما
استاداش پوست میکنن :دی

Amir_oscar
20-07-2010, 21:46
منم کل فامیل کرمانشاهن. ولی خب نمیشه همیشه اونجا بود. یه جای مستقل حتما لازم داری

10000 منطقه 1 - مهندسی کامپیوتر - نرم افزار - روزانه

سطح علمی دانشگاه خوبه . بخصوص تو بخش شیمی که یکی از قطب های کشوره
تازگی که نتایج ارشد اومد قبولیهای خوبی داشت . تو یه رتبه بندی هم که تازگی انجام شد رتبه خوبی تو دانشگاهای ایران آورده بود
اما
استاداش پوست میکنن :دی
مامان بزرگ و بابابزرگ تنها که این حرف ها رو ندارن! :دی
خیلی امیدورام کردی با رتبه ات.:11:

darklord_8
20-07-2010, 22:45
مامان بزرگ و بابابزرگ تنها که این حرف ها رو ندارن!

نه جدی میگم - بعضی موقع ها میخوای تنها باشی - بعضی موقع ها میخوای شلوغ پلوغ کنی با دوستات باشی - شاید اونا برنامه ای داشته باشن مزاحم درست بشن - شاید تو مزاحم اونا بشی ..........

خیلی امیدورام کردی با رتبه ات

دس در نکی
بوش شانسی قبول بیده (شوخی)

Maziar_69
21-07-2010, 12:34
چند تا خوبیه دیگه خوابگاه
توش مغازه داره راحت میتونی هر وقت بخوای با هر لباسی بری خرید :27: (البته باید مراقب باشی کسی تعقیبت نکنه :31:)
اگه اهل ورزش باشی همیشه پایه فوتبال و والیبال هست :33:فوتبال های تلوزیون هم جمعی دیدنش خیلی بیشتر حال میده :10:
هر وقت حوصلت سر رفت میتونی بری اتاق دوستات... (به اصطلاح دانشجویی چتر بشی :7:)
اگه تعداد لپتاپ ها زیاد باشه میتونین با دوستاتون بشینین شبکه ای بازی کنین:8:
اگه مث من نتونی بدون نت زندگی کنی همیشه تو اتاق وایرلس داری :26:
خوابگاهه ما خشکشویی هم داره که خیلی بدرد میخوره :8:

آقا شما خوابگاه صنعتی شاهرود منظورت نیست؟ :31:
چون دقیقا همه ی این مشخصات رو داره. :31:

خوابگاه بستگی به شانست هم داره که با چه کسایی هم اتاق بشی. مثلا تو یکی از اتاقا دزد هم داشتیم !!!
اما چیزی که باید بدونی اینه که به کسی زیاد رو ندی تا سوارت بشن.
من اولش داشتم این اشتباهو میکردم که زود متوجه شدم و جلوشو گرفتم تا جایی که آخرای سال می ترسیدن به وسایلم دست بزنن. :31:

خوابگاه ما چون تو دانشگاه بود خیلی خوب بود. کلاسای ساعت 8 صبح که داشتیم ساعت یه ربع به 8 بیدار میشدیم زود می رفتیم کلاس!
حراست مراست هم هیچ کاری نداشت. فقط از 100 باری که پارتی گرفتیم تو اتاقا یکی دو بار اومدن تذکر دادن. :دی

Lady Negar
21-07-2010, 21:24
سلام. به نظر من بزرگترين حسن خوابگاه اينه كه شروع ميكني به مستقل شدن و تجربه كسب ميكني!بزرگترين بديش هم يكي دلتنگيه(البته اين مورد شامل من نميشد)و يكي هم اينكه بايد با ظرفيت باشي و خلاصه دوستانه بگم گند نزني!!:20:
ولي من كلا راضي بودم.خيلي خوش گذشت و خيلي خنديديم...راستي ما هم دزد داشتيم. اما از من كه چيزي بلند نكرد. اما حتي يه بار لپتاپ يكي رو زدن!!!!!!
و اما نصيحت من به همه ائنايي كه تازه ميخوان برن خوابگاه اينه كه
1.زود با همه گرم نگيرين بزارين شخصيتها روبشه بعد ز بين اونا دوستت رو انتخاب كن
2.هيچ وقت هيچ وقت اطلاعات ماليت رو در اختيار هيچكس هيچكس قرار نده(مثلا بگي امروز بابام پول فرستاده يا...)
3.هميشه حدو حدودت رو حتي با بهترين دوستت داشته باش
4.به كسي شماره خونت رو نده مگر اينكه آخر اعتماد باشي
5.هميشه حقي براي هم اتاقيت قايل شو تا اونم به حقوق تو احترام بزاره
6.كلي بخند و خوش بگذرون
7.با ترم بالايي ها حتما رابطه برقرار كن خيلي به درد ميخوره.از جزوه و كمك در انتخاب استاد گرفته تا جاهاي خوب شهر:5:

M A T I N
22-07-2010, 13:36
آقا شما خوابگاه صنعتی شاهرود منظورت نیست؟ :31:
چون دقیقا همه ی این مشخصات رو داره. :31:

خوابگاه بستگی به شانست هم داره که با چه کسایی هم اتاق بشی. مثلا تو یکی از اتاقا دزد هم داشتیم !!!
اما چیزی که باید بدونی اینه که به کسی زیاد رو ندی تا سوارت بشن.
من اولش داشتم این اشتباهو میکردم که زود متوجه شدم و جلوشو گرفتم تا جایی که آخرای سال می ترسیدن به وسایلم دست بزنن. :31:

خوابگاه ما چون تو دانشگاه بود خیلی خوب بود. کلاسای ساعت 8 صبح که داشتیم ساعت یه ربع به 8 بیدار میشدیم زود می رفتیم کلاس!
حراست مراست هم هیچ کاری نداشت. فقط از 100 باری که پارتی گرفتیم تو اتاقا یکی دو بار اومدن تذکر دادن. :دی

نه دانشگاه مرکز استانتون :46:
کلاسای 8 صبح هم فقط برای اینه که یه لحظه بیدار بشی دور و برتو نگاه کنی بعد دوباره بگیری بخوابی ...:27:

kiuq
28-07-2010, 17:42
کلاسای 8 صبح هم فقط برای اینه که یه لحظه بیدار بشی دور و برتو نگاه کنی بعد دوباره بگیری بخوابی ...
من که خونه ایم همه ی کلاسام از 11 به بعد ور میدارم.!!
کلا خوابگاهی ها اکثرشون خرخونن:2: .. بچه های ما که اینطورین.!!:2:

doost4
28-07-2010, 17:58
کلاسای 8 صبح هم فقط برای اینه که یه لحظه بیدار بشی دور و برتو نگاه کنی بعد دوباره بگیری بخوابی ...:27:

ایول . بچه های دانشگا سمنان همه جا هسن مث که :31: چه کرده !

M A T I N
28-07-2010, 19:16
من که خونه ایم همه ی کلاسام از 11 به بعد ور میدارم.!!
کلا خوابگاهی ها اکثرشون خرخونن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. بچه های ما که اینطورین.!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درس تو خوابگاه !!!!!!؟؟؟؟؟:27:
واسه ما به جز 2 3 نفر تو گروهمون که معدلشون 16 هستش بقیه یا مشروط یا اب مرز هستن , ولی 90% شبانه هامون که همشون هم تو خونشون هستن معدلا بالای 16 17 :24:(بچه هامون بهشون آلرژی پیدا کردن:47: )

ایول . بچه های دانشگا سمنان همه جا هسن مث که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه کرده !
سلام:10:
کجاشو دیدی ... اونجا فقط واسه دست گرمیه ...:46:

doost4
28-07-2010, 19:28
سلام:10:
کجاشو دیدی ... اونجا فقط واسه دست گرمیه ...:46:

آره دیگه یه 2 ماه دیگه خودمم جزشون میشم :10:

dsa dsa
28-07-2010, 19:37
کسی هست دانشگاه علاالدوله سمنانی تو گرمسار درس بخونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Maziar_69
28-07-2010, 20:57

مرکز استانمون؟ :دی
مارو جزو استان سمنان حساب کردی؟ بابا ریفیق با ما هم؟ :دی

امضامو نگاه کن. :دی
من از تهران میرم شاهرود...

mehran_286
28-07-2010, 21:18
سلام به نظرم خوابگاه برای ترم اول عالیه با زندگی دانشجویی و مرام رفیقات آشنا می کنه بعد ترم بعد با اونا خونه میگیرید

M A T I N
28-07-2010, 21:31
مرکز استانمون؟ :دی
مارو جزو استان سمنان حساب کردی؟ بابا ریفیق با ما هم؟ :دی

امضامو نگاه کن. :دی
من از تهران میرم شاهرود...

نه منظورم دانشگاهت بود , وگر نه هیچ وقت به هیچ کسی همچین توهینی نمیکنم ...:10:

Lady Negar
29-07-2010, 11:31
درس تو خوابگاه !!!!!!؟؟؟؟؟:27:
واسه ما به جز 2 3 نفر تو گروهمون که معدلشون 16 هستش بقیه یا مشروط یا اب مرز هستن , ولی 90% شبانه هامون که همشون هم تو خونشون هستن معدلا بالای 16 17 :24:(بچه هامون بهشون آلرژی پیدا کردن:47: )

سلام عليكم
ايول شما هم درس نخونن بچه هاي خوابگاه تون؟تو دانشگاه ما هم بچه هايي كه محل زندگي خودشون هستن خرخوني ميكنن!ماها بيشتر شب امتحان جزوه يه كسي كه از يه روز مونده به روز اول ترم سركلاس بوده رو ميگيريم كپي ميزنيم و ميخونيم!جالبه نمره هامون هم از اونا بهتر نشه بدتر هم نيست!:31:
اي بابا چقدر پول داديم واسه اين كپي ها:18:
:8:بيخيال!

Sharim
29-07-2010, 12:08
اتفاقا توی دانشگاه ما فقط خوابگاهی ها درس میخونن اساسی !
توی خونه که نمیشه درس خوند .
Pc
Sat
Film
Game
Friends
Holidays
Entertainment
.....................

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

این که گفتی مال کلاس های ساعت 10 بود که شب قبلش به نیت بیدار شدن میخابی ! کلاس های ساعت 8 کلا بیدار نمیشی ، قصد بیدار شدن هم نداری !

Lady Negar
29-07-2010, 12:08
باريك!
:31:خوبه يه تاپيك واسه اين موضوع هم بسازنن كه تو دانشگاه هر كسي كدوم گروه بيشتر درس ميخون!

M A T I N
29-07-2010, 13:54
سلام عليكم
ايول شما هم درس نخونن بچه هاي خوابگاه تون؟تو دانشگاه ما هم بچه هايي كه محل زندگي خودشون هستن خرخوني ميكنن!ماها بيشتر شب امتحان جزوه يه كسي كه از يه روز مونده به روز اول ترم سركلاس بوده رو ميگيريم كپي ميزنيم و ميخونيم!جالبه نمره هامون هم از اونا بهتر نشه بدتر هم نيست!:31:
اي بابا چقدر پول داديم واسه اين كپي ها:18:
:8:بيخيال!

همه که نه بلاخره باید یکی دو نفر بخونن تا بقیه بتونن جزوه و جواب تمرین ها رو ازشون بگیرن ...:10:
کلا واسه هرچی پول بدی قدرشو بیشتر میدونی مثل شبانه های ما ...:13:

اتفاقا توی دانشگاه ما فقط خوابگاهی ها درس میخونن اساسی !
توی خونه که نمیشه درس خوند .
Pc
Sat
Film
Game
Friends
Holidays
Entertainment

به جز SAT همه ی اینایی که گفتی به صورت خیلی شدید تری تو خوابگاه انجام میشه :31:

Lady Negar
29-07-2010, 14:04
راست ميگه!:31:

MOHAMMAD2010
29-07-2010, 14:36
به جز SAT همه ی اینایی که گفتی به صورت خیلی شدید تری تو خوابگاه انجام میشه

البته بستگی به خوابگاه داره :46:
ولی به نظر منم تو خوابگاه بهتر میشه درس خوند

M A T I N
29-07-2010, 14:57
البته بستگی به خوابگاه داره :46:
ولی به نظر منم تو خوابگاه بهتر میشه درس خوند

اگه درس خون باشی هر جایی که باشی واست فرقی نمیکنه :46:
من تاحالا کسی رو ندیدم درس نخون باشه و بیاد خوابگاه و درس خون بشه ولی بر عکسش زیاد اتفاق میفته ...

Lady Negar
29-07-2010, 15:09
تو خوابگاه ما اين چيزا طبقه بندي شده.يعني يه طبقه هست كه ميري بچه ها همه اهل موسيقي هستند و هميشه رقصشون براهه.يه طبقه مال بچه هايي كه كلا نيستن و همش بيرونن.يه طبقه بچه درس خونهاي محترم.يه طبقه....خلاصه 7طبقه هست ديگه!:31:

new life
29-07-2010, 20:04
تو خوابگاه ما این چیزا طبقه بندی شده یعنی یه طبقه هست که میری بچه ها همه اهل موسیقی هستند وهمیشه رقصشون براهه یه طبقه مال بچه هایی که کلا نیستن و همش بیرونن یه طبقه بچه درس خونهای محترم یه طبقه....خلاصه 7 طبقه هست دیگه !:31:
چقدر خوب! :31:
میشه بگید کدوم دانشگاه درس میخونید ؟

Lady Negar
29-07-2010, 20:55
دانشگاه عجيب الدوله!:46:

masud-000000
29-07-2010, 21:15
تو خوابگاه ما اين چيزا طبقه بندي شده.يعني يه طبقه هست كه ميري بچه ها همه اهل موسيقي هستند و هميشه رقصشون براهه.يه طبقه مال بچه هايي كه كلا نيستن و همش بيرونن.يه طبقه بچه درس خونهاي محترم.يه طبقه....خلاصه 7طبقه هست ديگه!:31:
شما مطمئنید دانشگاه تحصیل می کنید؟ :27:

sina1415
29-07-2010, 22:20
خوابگاه فقط خوایگاهای دانشگاه های امریکا واروپاه ...خلاصه بیرون از ایران...............اونجا هابودی حتما برو خوابگاه:31::21:

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

عجیبه..................اتفاق نادربه........................باور نمیکنم...........حتما واسه عکس گرفتن بوده............منظورم نماز خوندن نیست..........با مقنعه بودن ،همشون با .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هستن... ......البته توهبن نشه خوب هم دارن

Lady Negar
29-07-2010, 22:28
شما مطمئنید دانشگاه تحصیل می کنید؟ :27:
چطور مگه؟؟:27:

Sharim
30-07-2010, 23:44
اگه درس خون باشی هر جایی که باشی واست فرقی نمیکنه :46:
من تاحالا کسی رو ندیدم درس نخون باشه و بیاد خوابگاه و درس خون بشه ولی بر عکسش زیاد اتفاق میفته ...

من کسی رو دبدم که کمترین رتیه کنکور رو توی کل کلاس داشت که همون رو هم شانسی آورده بود .. ترم اول یه درس افتاد . و معدلش 12 و خورده ای شد . ترم 2 به بعد همه ترما رو شاگرد اول شد !
بستگی به محیط و هم اتاقی ها و خیلی چیزای دیگه داره ...

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

چقدر خوب! :31:
میشه بگید کدوم دانشگاه درس میخونید ؟

ایشون بهشت درس میخونن !! اینا هم هفت طبقشه !! :دی

Lady Negar
31-07-2010, 11:24
باريك الله...احسنت...:31:

MOHAMMAD2010
31-07-2010, 11:40
من کسی رو دبدم که کمترین رتیه کنکور رو توی کل کلاس داشت که همون رو هم شانسی آورده بود .. ترم اول یه درس افتاد . و معدلش 12 و خورده ای شد . ترم 2 به بعد همه ترما رو شاگرد اول شد !
بستگی به محیط و هم اتاقی ها و خیلی چیزای دیگه داره ...

والا ما هم همینو گفتیم ...

عجیبه..................اتفاق نادربه........................باور نمیکنم...........حتما واسه عکس گرفتن بوده............منظورم نماز خوندن نیست..........با مقنعه بودن ،همشون با .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هستن... ......البته توهبن نشه خوب هم دارن
خب معلومه دیگه به خاطر عکسه - این عجیبه به نظرت !؟
آخه کدوم آدمی تو حالت معمولی تو خوابگاه تو اتاقش مقنعه میپوشه !
یعنی چی توهین نشه ! یعنی هر کی تو اتاقش که حقشه هر چی بپوشه ، غیر مقنعه یه چی دیگه بپوشه میشه بد ! که میگی خوب هم دارن ! ملاک خوبی بدی اینه !؟

mehti666
01-08-2010, 12:30
آقا اگه دوس دارین افسرده بشین و یا به کویر علاقه دارین برین خوابگاه صنعتی اصفهان.
البته اتاقاش بد نیستا ولی سال اول و دوم میندازنتون تو یه خوابگاه وسط بیابون!!افسردگیش به کنار برای رفتن به سلف اگه نخوای با سرویس بری(که البته طول میکشه تا بیاد)باید روزی دو بار یه کوه رو بری بالا(چون دانشگاه روی دامنه ی یه کوهه)و تا بخوای برگردی خوابگاه کل چیزی که خوردی سوخت شده رفته!!
اگه الان فقط از اونجا رد بشم گریم میگیره!

برای سال دوم و سوم و ارشد ودکترا(غیر از سال اول!) خوابگاهاش بهتره مثه اینه که از روستا میرید شهر!

VahidDG2007
02-08-2010, 20:03
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

بنظرتون برای ترم اول (البته اگه قسمت بشه) خوابگاه برم یا خونه بگیرم؟

البته این رو هم اضافه کنم که متاسفانه بنا به دلایلی 2 سال با ورودی های جدید از همه نظر فاصله دارم.

بنظرتون خوابگاه بهتره یا خونه؟

M A T I N
02-08-2010, 20:16

البته این رو هم اضافه کنم که متاسفانه بنا به دلایلی 2 سال با ورودی های جدید از همه نظر فاصله دارم.

اگه من بودم حداقل ترم اول رو میرفتم خوابگاه تا با شهر و دانشگاه آشناشم ...
نگران 2سال هم نباش چون یه چیز خیلی خیلی عادیه , من خودم خیلی از دوستام 1 2 سال ازم بزرگترن ...:20:

...موفق باشی ...:10:

Lady Negar
02-08-2010, 22:08

به نظرمنم حتما ترم ترم اول يا حتي سال اول خوابگاه برو...اين كار امتيازات زيادي داره،هم اوني كه دوستمون گفت،يعني شهرمياد دستت،هم اين كه تو خوابگاه ميتوني يه اكيپ جور كني خونه بگيري.اين خيلي مسئله مهميه كه هم خونه اي ادم كي باشه،هم اين كه چون اولين تجربه دور از خونه بودنته،بهتره بري خوابگاه تا زياد كلافه و سردرگم نشي

Tarannom_
02-08-2010, 22:17
بچه ها کسی اطلاعی از هزینه های خوابگاه خصوصی تو تهران نداره؟:20:

Lady Negar
02-08-2010, 22:24
چه دانشگاهي؟

Amir_oscar
02-08-2010, 22:25
بچه ها کسی اطلاعی از هزینه های خوابگاه خصوصی تو تهران نداره؟:20:

کلا اگه می شه همه ی کسانی که توی هرجا خوابگاه خصوصی می رن، شهریه اش رو بگن...

Lady Negar
02-08-2010, 22:34
اگه اطلاع دقيق ميخواي بايد زنگ بزني همون دانشگاه بپرسي...مثلا دانشگاه سراغ دارم ترمي 800000 تومان ميگيره(البته با هزينه غذاهم نهار هم شام)يكي هم سراغ دارم ترمي 50000

Tarannom_
02-08-2010, 23:13
برای دانشگاه سوره ی تهران می پرسم.
سوره هیچ خوابگاهی نداره و نمیدونم اصلا تو پیدا کردن خوابگاه کمک می کنه یا نه.
در کل می خواستم بدونم یه خوابگاه خصوصی معمولی تو تهران بگیریم تقریبا چقدر میشه هزینه ش.

Lady Negar
02-08-2010, 23:39
برای دانشگاه سوره ی تهران می پرسم.
سوره هیچ خوابگاهی نداره و نمیدونم اصلا تو پیدا کردن خوابگاه کمک می کنه یا نه.
در کل می خواستم بدونم یه خوابگاه خصوصی معمولی تو تهران بگیریم تقریبا چقدر میشه هزینه ش.
خوابگاههای خصوصی زیادی هستند که در تهران فعالیت میکنند. زیاد نگران نباشید چون اونا دست شما رو هم میبوسند که اونجا ثبت نام کنید
هزینه خوابگاه خصوصی برای هر ترم بین 200 تا 300 هزار تومن هست که اکثرشون امکانات اولیه زندگی مثل کمد ، یخچال ، فرش، تلویزیون و غیره رو دارند. فقط باید شما بگردید یه خوابگاهی رو پیدا کنید که به دانشگاه نزدیکتر باشه. در این رابطه از امور دانشجویی دانشگاه یا سایر دانشجوهای ترم های قبل کمک بگیرید. اگرم چند نفر آدم پایه و مطمئن، گیر آوردید هم میتونید خونه پانسیونی اطراف دانشگاه کرایه کنید. دیگه تصمیم با خود شماست ....

Tarannom_
03-08-2010, 00:12
خیلی ممنون از راهنماییتون.
ولی مطمئنید ترمی حساب می کنند؟ من 1 سال شمال درس خوندم خونه داشتم ولی بعضی از دوستام که پانسیون بودن می گفتن ماهی 100 میدن....البته همین 300 تومنو ترمی بگیرن همون اندازه ی ماهیانه میشه:31:

Lady Negar
03-08-2010, 00:20
معمولا ترميه،ولي خوب شايد استثناهم باشه!!!

tyr
03-08-2010, 10:44
دانشگاه تهران امسال میده اسکان یا نه؟

tyr
03-08-2010, 11:44
دانشگاه تهران خوابگاه داره امسال یا نه؟