PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : X58A-UD3R ها لطفا کمک نمایید

* SadeGh *
13-07-2010, 16:48
با سلام
بنده جدیدا این مادر برد را خریداری کردم یکسری مسائل دیدم ازش حالا نمیدانم طبیعی است یا بنده حساس شدم بهش!
دوستان لطفا شما هم یه چک بفرمایید.

1)از زمانی که دکمه روشن را میزنم تا نمایش اولین تصویر و زدن بوق تقریبا 10 ثانیه است؟!
2) اگر در تنظیمات بایوس فرکانس رمها را از 1066 بیشتر بگذارم(رمهای خودم 1600 است) مثلا 1333 یا 1600 و در زمان روشن شدن قبل از شنیدن صدا بوق(یعنی تو همون زمان 10 ثانیه) کامپیوتر را خاموش کنم یا ریستارت کنم در دفعه بعد که بالا میاد این پیغام را نمایش میده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اگر وارد قسمت MB intelligent Tweaker (M.I.T) بشم باز همان پیغام را این بار به این شکل نشان میده!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3)رمهارو از روش بر میدارم روشن میشه و بلافاصله خاموش میشه و چراغهای DDR Phase و NB Phase و Phase روشن میمانه اما بوقی مبنی بر نبود رم نمیزنه
4)گرافیک را بر میدارم روشن میشه بلافاصله خاموش میشه و باز هم بوقی مبنی بر نبود گرافیک نمیزنه

*** تا اینجا از نظر کارشناس آواژنگ طبیعی است !

5)یه صدا سوت مانند هم از رو مادربرد حوالی CPU شنیده میشه!بیشتر زمانی این صدا به گوش میرسه که بخوام از هارد کار بکشم حالا هر کاری!

6)اول کار نصب ویندوز (7 64بیت)که تازه شروع به نصب کردم همچین طولانی است حالا اگه کابلهای ساتا رو جابه جا کنم درست می شه یعنی یه جورای هر بار مجبورم این روند و داشته باشم!

این دوتا مورد اخر را تازه متوجه شدم

ممنونم

alidata2010
13-07-2010, 17:04
خوب برای اینکه فرکانس رو بذاری رو 1600 باید تایمینگ رم رو هم به صورت دستی ست کنی تایمینگ رمت هرچی هست همونو تو بایوس وارد کن.

manreza71
13-07-2010, 17:25
به نظر من هم میتونه از رمها باشه !!
کلا رم با باس 1066 به بالا اینجور مشکلاتی رو درست میکنه !!

EXTREME
13-07-2010, 20:10
اول از همه بایوس رو دیقالت کن و اگه بخوای فرکانس رم رو بالا ببری باید تایمینگ رمت رو هم تنظیم کنی و به رمت ولتاژ بدی
بایوس هم آپدیت باشه

* SadeGh *
14-07-2010, 07:43
خوب برای اینکه فرکانس رو بذاری رو 1600 باید تایمینگ رم رو هم به صورت دستی ست کنی تایمینگ رمت هرچی هست همونو تو بایوس وارد کن.

به نظر من هم میتونه از رمها باشه !!
کلا رم با باس 1066 به بالا اینجور مشکلاتی رو درست میکنه !!

اول از همه بایوس رو دیقالت کن و اگه بخوای فرکانس رم رو بالا ببری باید تایمینگ رمت رو هم تنظیم کنی و به رمت ولتاژ بدی
بایوس هم آپدیت باشه

سلام
ممنون از نظراتتون!
دوستان بنده هیچ مشکلی با رم و فرکانس ندارم تایمینگ رم را هم ست میکنم،بحث بنده چیز دیگری است.

در بند 1 عرض کردم که یک فاصله زمانی 10 ثانیه ای از وقتی که دکمه روشن را میزنم تا زدن بوق(تک بوق) وجود دارد
حالا اگه تو این فاصله زمانی 10 ثانیه خاموشش کنم این مسئله به وجود میاد اما اگه بعد از زدن بوق خاموشش کنم هیچ مسئله به وجود نمیاد!

همچنان منتظر نظرات دوستان هستم
ممنونم

EXTREME
14-07-2010, 13:29
خوب شما وقتی بایوس رو دیفالت میکنید باز هم همینطوره یا بعد از تنظیمات بایوس این اتفاق میفته؟

* SadeGh *
16-07-2010, 12:37
خوب شما وقتی بایوس رو دیفالت میکنید باز هم همینطوره یا بعد از تنظیمات بایوس این اتفاق میفته؟

سلام
نه به صورت دیفالت اینطوری نمیشه!و بعد از تنظیمات بایوس اینطور میشه!
اما یه مسئله ای که فراموش کردم بگم(نوشته قرمز)

2) اگر در تنظیمات بایوس فرکانس رمها را از 1066 بیشتر بگذارم(رمهای خودم 1600 است) مثلا 1333 یا 1600 و در زمان روشن شدن قبل از شنیدن صدا بوق(یعنی تو همون زمان 10 ثانیه) کامپیوتر را خاموش کنم یا ریستارت کنم در دفعه بعد که روشنش میکنم اول یک بار روشن میشه بعد سریع خاموش میشه و مجددا روشن میشه و بعد این پیغام را نمایش میده!

دوستان توجه کنن که تمامی بنده ها مجزا از هم هستند و بند های 1 و 3 و 4 و 5 و 6 هیچ ربطی به بنده 2 ( قرار دادن فرکانس رمها بر روی 1333 یا 1600) نداره!منظورم از اون بنده ها اینکه اون مسئل را هم باهاش دارم!

ممنونم

EXTREME
16-07-2010, 13:30
خوب شما وقتی بایوس رو تنظیم میکنید اینطور میشه
پس یه جای کارتون ایراد داره که سیستم ناپایدار میشه

* SadeGh *
18-07-2010, 14:11
خوب شما وقتی بایوس رو تنظیم میکنید اینطور میشه
پس یه جای کارتون ایراد داره که سیستم ناپایدار میشه

سلام
ببینید زمانی که سیستم داره میاد بالا یعنی قبل از اینکه تصویری نشان بده و بوق بزنه خاموشش کنم یا ریستارت کنم اینطوری میشه در غیر اینصورت مشکلی پیش نمیاد!در ضمن برای تنظیمات رمها از XMP استفاده میکنم که خودش ولت فرکانس و تایمینگ را به درستی ست میکنه!

شما از این مادربرد دارید؟

ممنونم

EXTREME
18-07-2010, 14:27
خوب این پیغام که میاد یعنی سیستم ناپایداره و برای بوت مشکل داره شما یه مقدار ولتاژ به رم و مقدار خیلی کم به cpu بده
نتیجرو بگو

* SadeGh *
22-07-2010, 17:43
سلام
برد را بردم اواژنگ با یه فیلمی عوض کردم!این Rev 2.0 است قبلی 1.0 بود!
تا اینجا اون سوت را نداشته و بند های 1 و 2 تو این هم است انگار که طبیعی!

manreza71
22-07-2010, 23:13
دوست عزیز میشه مارک ومدل رمت رو بنویسی !! شایدتوا لیست qvl مین بردت نباشه !!

* SadeGh *
24-07-2010, 07:44
دوست عزیز میشه مارک ومدل رمت رو بنویسی !! شایدتوا لیست qvl مین بردت نباشه !!

سلام
این رم فعلی است که ازش استفاده میکنم:G.Skill 1600 CL 6 1.6V
اما با Patriot و یه مدل از OCZ که تو لیست رمهای خود برد هم است همینطور بود!
من به این نتیجه رسیدم که این مسئله عادی است اون زمان 10 ثانیه برای اینکه برد خودشو چک کنه!
4 تا برد P6T Deluxe V2 را که دم دستم بود تست زدم انها هم همینطور هستند!همان 10 ثانیه!
ممنونم

manreza71
24-07-2010, 09:19
من به این نتیجه رسیدم که این مسئله عادی است اون زمان 10 ثانیه برای اینکه برد خودشو چک کنه!کلا سرعت سیستمت خوب هست یانه ؟؟ نصب ویندوز زیاد طول میکشه یانه ؟؟باس رمها رو1600 فیکس شدن یا نه ؟؟ شاید هاردت مشکل داشته باشه !! اگه وسترن گرین هست باید مشکل از اون باشه !!