مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
mohsen_rock
04-10-2010, 12:43
من الان یه ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم!
رو جعبش نوشته بود بدون نیاز به سریال نامبر و کرک!
ولی الان یه دفعه بکگراند پرید و میگه ویندوز تقلبیه و باید سریال نامبر بخرم! حالا باید چکار کنم؟!!!
درایور هم فقط برای گرافیک و وایرلس کافیه یا چیز دیگه ای هم باید دانلود کنم؟!
sheytoon001
04-10-2010, 12:52
سیامک جان ، این motion رو از کنترل پنل پیدا کردم ولی از اینجا که شما گفتی نتونستم.میشه بیشتر توضیح بدی .ممنون
خوب فرقی نمیکنه اونی که من گفتم هم همون گزینه mouse در control panel هست
مگه سرعت نشانگر ماوس لپ تاپ شما کمه؟
sheytoon001
04-10-2010, 12:58
سلام بچه ها !
منم یه 5010 خریدم با کانفیگ سی پی یو آی5 و گرافیک 5470 !
درایور وبکم و وایرلسش برای ویندوز7 32بیت میخام !
یه درایور برای وایرلس دان کردم جواب نداد!!
فکر میکنم وبکم درایور احتیاج نداره، اگه میخوای باهاش عکس یا فیلم بگیری از برنامه debut video captur استفاده کن
اینم درایور وایرلس
79 مگ
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
armanjoon_gh
04-10-2010, 13:01
خوب فرقی نمیکنه اونی که من گفتم هم همون گزینه mouse در control panel هست
مگه سرعت نشانگر ماوس لپ تاپ شما کمه؟
نه سرعتش رو بردم بالا ، عالیه ، فکر کردم گزینه دیگه ای برای تاچ پد وجود داره.ممنون
sheytoon001
04-10-2010, 13:01
ولی الان یه دفعه بکگراند پرید و میگه ویندوز تقلبیه و باید سریال نامبر بخرم! حالا باید چکار کنم؟!!!
اولا باید ویندوز کرک شه
ثانیا آپدیتش رو باید خاموش میکردی
بله خیلی دیگه درایور باید نصب کنی
mohsen_rock
04-10-2010, 13:04
سیامک جان شما که همه لینک هارو میذاری لینک مستقیم درایور گرافیک رو هم میشه بذاری....
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
منظورم درایور هایی که 100% و حتما باید نصب بشه بود....
آخه دانلودش واسم سخته و باید بدم بیرون!
نصب کدوم درایور ها حتما باید انجام بشه و لازمه؟!
armanjoon_gh
04-10-2010, 13:06
شما میتونی از نرم افزارهای جنیون کننده ویدوز استفاده کنی . میتونی یه ویندوز دیگه بریزی و اتوماتیک آپدیتشو غیر فعال کنی.
تمام درایورا رو باید بگیری چیزی در حدود 900مگابایت میشه.تو صفحه اول لیستشو گذاشته.بعد از دانلود حتما ازشون یه بک آپ تهیه کن
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
سیامک جان شما که همه لینک هارو میذاری لینک مستقیم درایور گرافیک رو هم میشه بذاری....
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
تمام درایورایی که تو device manager علامت زرد دارن باید نصب بشن
mohsen_rock
04-10-2010, 13:06
من اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کرده بودم! اصلا به اینترنت هم وصل نشدم!
hamedcivill
04-10-2010, 13:22
سلام بچه ها !
منم یه 5010 خریدم با کانفیگ سی پی یو آی5 و گرافیک 5470 !
درایور وبکم و وایرلسش برای ویندوز7 32بیت میخام !
یه درایور برای وایرلس دان کردم جواب نداد!!
دوست 5010 رو با چه گارانتی و چند روزه گرفتی ؟ چقدر هم پول دادی ؟
sheytoon001
04-10-2010, 13:28
سایتش رو گذاشتم
بفرما این لینک دانلود درایور گرافیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب همه هم که لازن نیست دانلود کنی
به این پست نگاه کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته در قسمت درایور network بجای 1520 ، 1501 رو دانلود کن
چنتا از اون درایورها برا من که ویندوزم 32 بیته نصب نشد اما تو مشخصاتش نوشته مخصوص 64 بیته
mostafanfs
04-10-2010, 13:31
سلام دوستان
منون از زحماتتون و اطلاع رسانیهاتون تو زمینه این لپتاپ
منم میخوام یه 5010 بگیرم با کانفیگ i5 و میتونم با همه چیش بسازم و بسوزم و هر مشکلی داشته باشه مهم نیست و میشه حلش کرد فقط با یه موضوعش کنار نمیام. اونم مانیتورش هست. آخه شما میفرمایید پس زمینه فیلم ها رو شطرنجی نشون میده !!!!
آخه این چه وضعشه؟ چرا دل مثل آدم کار نمیکنه؟ یعنی خیلی اوضاعش خرابه ؟
اصلا یه سوال. مثل همه برندهای دیگه به جز سونی هستش یا وضعش از بقیه خراب تره ؟
آخه من یه مدت لنوو دستم بود U350 که 13.3 اینچ بود و LCD بود مانیتورش اما هیچ مشکلی نداشته و خیلی خوب فیلم ها رو نشون میداد. قضیه چیه ؟
مانیتور آخه خیلی مهمه. از گرافیک هم مهمتره. من که اصلا از بازی خوشم نمیاد. من بیشتر واسه کار با نرم افزارهای تخصصی مهندسی برق میخوام بگیرم. برنامه هاش سنگین هستهند. البته نه مثل برنامه های سنگین گرافیکی و چیزی مثل Catia و امثالهم
ایکاش مانیتورش خوب بود. چون میخوام به جای کامپیوتر رومیزی ازش استفاده کنم و درواقع مثل خر ازش کار بکشم !
برای کارایی مثل PCB زدن میخوام که فرموده بودید چشم رو اذیت میکنه مانیتورش. هان ؟
دوست 5010 رو با چه گارانتی و چند روزه گرفتی ؟ چقدر هم پول دادی ؟
والا برای خودم نیست ! برای عموم هست !
گرانتی نداره (یعنی گراانتی معروف نیست ! همون مغازه ای که خریدیم (از بزرگترین فروشنده های سمنان) گفت یکسال گارانتی خودمون) 950 خرید نقدیش بود ! ما 350 دادیم و 10 تا چک 69 هزار تومن ! حدود 1050 در اومد !
sheytoon001
04-10-2010, 16:05
سلام دوستان
منون از زحماتتون و اطلاع رسانیهاتون تو زمینه این لپتاپ
منم میخوام یه 5010 بگیرم با کانفیگ i5 و میتونم با همه چیش بسازم و بسوزم و هر مشکلی داشته باشه مهم نیست و میشه حلش کرد فقط با یه موضوعش کنار نمیام. اونم مانیتورش هست. آخه شما میفرمایید پس زمینه فیلم ها رو شطرنجی نشون میده !!!!
آخه این چه وضعشه؟ چرا دل مثل آدم کار نمیکنه؟ یعنی خیلی اوضاعش خرابه ؟
اصلا یه سوال. مثل همه برندهای دیگه به جز سونی هستش یا وضعش از بقیه خراب تره ؟
آخه من یه مدت لنوو دستم بود U350 که 13.3 اینچ بود و LCD بود مانیتورش اما هیچ مشکلی نداشته و خیلی خوب فیلم ها رو نشون میداد. قضیه چیه ؟
مانیتور آخه خیلی مهمه. از گرافیک هم مهمتره. من که اصلا از بازی خوشم نمیاد. من بیشتر واسه کار با نرم افزارهای تخصصی مهندسی برق میخوام بگیرم. برنامه هاش سنگین هستهند. البته نه مثل برنامه های سنگین گرافیکی و چیزی مثل Catia و امثالهم
ایکاش مانیتورش خوب بود. چون میخوام به جای کامپیوتر رومیزی ازش استفاده کنم و درواقع مثل خر ازش کار بکشم !
برای کارایی مثل PCB زدن میخوام که فرموده بودید چشم رو اذیت میکنه مانیتورش. هان ؟
دوست من ما اگه میگیم ضعف این مودل در مانیتورشه منظورمون این نیست که مشکلش خیلی بحرانیه:31:
ببینید من اولین لپناپیه که خریدم و قبل این lcd هم نداشتم و مانیتور این مدل رو با crt مقایسه کردم اما چند وقت پیش که مانیتور لپتاپ دوستم رو دیدم واقعا برا ما یه سروگردن بالاتر از اون بود
رنگ ها و وضوح تصویر در 5010 بسیار عالیه و از زاویه مستقیم فوقالعادست ، اون مورد صفحه شطرنجی مربوط به فیلم میشه و ربط چندانی به مانیتور نداره و فیلم های با کیفیت اصلا شطرنجی نمیشن و اونایی هم که کیفیتشون طوری بود که شطرنجی میشدن هم خیلی باید دقت میکردی تا این حالت رو متوجه شی(به سختی یه چشم میومد)
اما خوب زاویه دیدش از مستقیم خیلی خوبه ولی شاید از حدود 70-80 درجه تصویر یه مقدار تیره بشه که فکر میکنم در خیلی لپ تاپ های دیگه هم همینطوره
اما یه نظر من شما که به مانیتور لپ تاپ اهمیت زیادی میدین قبل خرید یه نمونه 5010 رو ببینید و مطمئن شید انتظاراتتون رو برآورده میکنه:10:
در ضمن میگن مانیتورهای چند سری از سونی بهتر از بقیست:46:
mostafanfs
04-10-2010, 16:36
ممنون از جوابتون
در مورد اذیت کردن چشم چطور ؟
بدبختی تو این همه پست که تو این تاپیک اومده همه فقط خوره بازی هستند و کسی جدی محک نزده خود لپتاپ رو !!!
75 درصد از صحبت ها مربوط به کارت گرافیک هستش !!!
بابا آخه اگه میخواین بازی درست حسابی انجام بدین و حالش رو ببرین چرا لپتاپ میگیرید ؟
خب یه سیستم دسکتاپ با گرافیک خفن انویدیا بگیرید حالشو ببرید دیگه اینهمه چک و چونه نداره که کدوم گرافیک بهتره و ... !
من برام خیلی مهمه که چشم رو اذیت نکنه چون برای Ebook خوندن و امثالهم میخوام
و کار با نرم افزارهای مهندسی برق
hamedcivill
04-10-2010, 17:25
والا برای خودم نیست ! برای عموم هست !
گرانتی نداره (یعنی گراانتی معروف نیست ! همون مغازه ای که خریدیم (از بزرگترین فروشنده های سمنان) گفت یکسال گارانتی خودمون) 950 خرید نقدیش بود ! ما 350 دادیم و 10 تا چک 69 هزار تومن ! حدود 1050 در اومد !
دیروز core i5 full رو گرفتم 980 نقدیش بود کل مبلغ طی 12 قسط 1080 تومان شد با گارانتی طلایی نوین که البته کسی نمی شناختش :20:
mohsen_rock
04-10-2010, 19:39
سلام دوباره به همه 5010 داران عزیز!!!
این لپتاپ من چراغ وسطش دائم چشمک کیزنه!
چراغ سمت راستش هم دائم خاموشه!
ماله شما هم همینطوره؟!
sheytoon001
04-10-2010, 20:58
ممنون از جوابتون
در مورد اذیت کردن چشم چطور ؟
بدبختی تو این همه پست که تو این تاپیک اومده همه فقط خوره بازی هستند و کسی جدی محک نزده خود لپتاپ رو !!!
75 درصد از صحبت ها مربوط به کارت گرافیک هستش !!!
بابا آخه اگه میخواین بازی درست حسابی انجام بدین و حالش رو ببرین چرا لپتاپ میگیرید ؟
خب یه سیستم دسکتاپ با گرافیک خفن انویدیا بگیرید حالشو ببرید دیگه اینهمه چک و چونه نداره که کدوم گرافیک بهتره و ... !
من برام خیلی مهمه که چشم رو اذیت نکنه چون برای Ebook خوندن و امثالهم میخوام
و کار با نرم افزارهای مهندسی برق
از نظر شفافیت بسیار عالیه و از خوندن متون لذت خواهید برد اما!
نور رو منعکس میکنه بنابراین اگه نوری در پشتتون قرار داشنه باشه دچار مشکل میشید
در مورد لپتاپ های دیگه نمیدونم موردی هست که انعکاس نور نداشته باشه یا نه
بنده به شخصه داخل خونه از این نظر هیچ مشکلی نداشتم اما فکر میکنم در فضای باز این قضیه یه مقدار مهمتر میشه
خوب فکرمیکنم قویترین کامپیوترها اونایی هستن که بازی هارو راحتتر اجرا میکنن برا همین درباره بازی زیاد بحث میشه:46:
و از طرف دیگه مشخصات دیگه لپتاپ برای بچه ها اینقدر طبیعی و خوب بوده که نیازی به بحث دربارش ندیدن
همه خوب صرفا برا بازی این لپ تاپ رو نگرفتن ، نمونش خودم که میخواستم مدل بدون گرافیکش(اینتل) رو بگیرم اما گفتم گرافیک داشته یاشه شاید یه جاهایی بدرد بخوره و بعد خرید فهمیدم این کانفیگ خیلی بازیهارو میتونه اجرا کنه:8:
بازم تاکید میکنم حتما قبل خرید یه نمونه 5010 رو ببینید که مطمئن شید
من که خیلی ازش راضیم و با اینکه خیلی ازش استفاده میکنم و اصلا چشمم اذیت نمیشه:8:
این پست رو حتما ببینید
sheytoon001
04-10-2010, 21:07
سلام دوباره به همه 5010 داران عزیز!!!
این لپتاپ من چراغ وسطش دائم چشمک کیزنه!
چراغ سمت راستش هم دائم خاموشه!
ماله شما هم همینطوره؟!
چراق وسط برای هارده و با توجه به کارکرد هارد چشمک میزنه و این طبیعیه که چشمک میزنه
چراق سمت راست مربوط به باطریه و زمانی که شارژ باتری به 10% یا کمتر برسه یا زمانی که باتری کمتر از 100% رو به شارژ میزنی روشن میشه و وقتی شارژ کامل شد خاموش میشه(رنگ این دو حالت فرق میکنه-کهربایی/سفید):46:
mohsen_rock
04-10-2010, 21:46
مرسی سیامک جان!
راستی ماله من کیبوردش نه عربیه نه فارسی! فقط انگلیسه رو دکمه هاشه!
این نشون میده از دوبی نیومده!
__________________________________________________ ________
راستی یه مشکل خیلی تابلو نداشتن چراغ Caps Lock , Num Lock هستش! نمیتونستن اینارو هم بذارن؟!!!
دوستان 5010 یا ایسر 5741G ؟
sheytoon001
04-10-2010, 22:35
مرسی سیامک جان!
راستی ماله من کیبوردش نه عربیه نه فارسی! فقط انگلیسه رو دکمه هاشه!
این نشون میده از دوبی نیومده!
__________________________________________________ ________
راستی یه مشکل خیلی تابلو نداشتن چراغ Caps Lock , Num Lock هستش! نمیتونستن اینارو هم بذارن؟!!!
برا خیلی از بچه ها فقط انگلیسیه!
نمیدونم اما میتونی تو سایت dell سرویس تگت رو وارد کنی و ببینی کجا قرار بوده فروخته شه
------
این مشکل نیست و درواقع گذاشتن چراق برا نشون دادن numlock و.. خیلی تکنولوژیه قدیمیه و به این منظور در این لپ تاپ به صورت نرم افزاری نشون داده میشه!
شما quick set رو نصب کن وقتی numlock رو روشن کنی کنار ساعت علامت 9 و برا caps lock علامت A میاد:46:
kambiz18
05-10-2010, 00:50
سلام
لینک داتلود کویک ست رو برای 32 بیتی سون دارین ؟
من یکی دنلود کردم نصب نمی شه
مرتضی nvcd
05-10-2010, 10:02
سلام
به دوستانی که این مدل رو دارن و استفاده می کنن :
تو دفترچه راهنماش یه چیزی در مورد استفاده از تاچ پد برای کارهایی مثل زوم و اسکرول کردن هست که من هر چی امتحان کردم نشد ... کسی تجربه ای داره که روش درستش چطوریه ؟...
یعنی چطور می شه با تاچ پد اسکرول کرد بدون اینکه روی اسکرول خود ویندوز فعال درگ کنیم ؟
یا ادعایی که خودش کرده و مثلا چطور می شه زوم کرد ؟
sayanermia
05-10-2010, 11:11
اما سرعت تاچ پد لپ تاپ من خوبه:20:
شما رو آیکون تاچ پد در سمت راست تسک بار دابل کلیک کن و در پنجره ای که باز میشه سربرگ pointer option رو انتخاب کن و motion رو روی fast بذار و ok بزن، من که گذاشتم مثل فشنک حرکت میکنه:31:
اگه بازم نشد در همین پنجره آخرین سربرگ یعنی device setting رو انتخاب کن و در قسمت divice روی yes.. کلیک کن و دکمه setting رو بزن ، اونجا کلی تنظیمات مربوط به تاچ پد هست ببین میشه سرعتشم زیاد کرد یا نه:46:
اصلا ایکون تاچ پد ندارم من!!:13:
mostafanfs
05-10-2010, 11:19
شیطون جان ممنون
منم دنبال یکی هستم که لپتاپ داشته باشه بتونم بررسیش کنم از بین رفقا
هنوز نیافتم !
حالا باید برم پایتخت دوباره یه بررسی بکنم. این مدته کمی گرون شده لپتاپ شانس ما
هی میگفتن لپتاپ چقدر ارزون شده چقدر ارزون شده نوبت ما که شد اینطوری شد
باید Acer 5471 و Lenovo هم یه مدل داره با همین کانفیگ تقریبا فقط گرافیکش ضعیفتره . اینا هم یه بررسی داشته باشم !
آخه Lenovo برند خوب و مطمئنی هستش (یادش بخیر چند وقت پیش دستم بود خیلی حال میداد) و خیلی علاقه داشتم یدونه بگیرم ولی واقعا مشخصات 5010 خیلی خوبه
فقط یه چیزی
دوستانی که تو بازار رایانه و این جور چیزا هستن به نظرتون صبر کنیم قیمت میاد پایینتر یا اوضاع بدتر میشه ؟
خواهشا اگه میدونید بگید همینطوری نپرونید !
sheytoon001
05-10-2010, 12:29
سلام
لینک داتلود کویک ست رو برای 32 بیتی سون دارین ؟
من یکی دنلود کردم نصب نمی شه
بفرمایید
32 و 64 فرقی نمیکنه مهم اینه برا 5010 باشه
sheytoon001
05-10-2010, 12:41
سلام
تو دفترچه راهنماش یه چیزی در مورد استفاده از تاچ پد برای کارهایی مثل زوم و اسکرول کردن هست که من هر چی امتحان کردم نشد ... کسی تجربه ای داره که روش درستش چطوریه ؟...
یعنی چطور می شه با تاچ پد اسکرول کرد بدون اینکه روی اسکرول خود ویندوز فعال درگ کنیم ؟
بله دوست من هم میشه زوم و هم اسکرول کرد
برا اسکرول باید انگشتت رو در قسمت حدود 1 سانتی سمت راست حرکت بدی(برا اسکرول عمودی) و برای افقی از 1 سانت پایین استفاده میشه
برای زوم دو انگشت رو روی تاچ پد قرار میدی و همزمان دو انگشت رو ازهم دور کنی زوم میکنه و برعکسش کوچیک میشه:46:
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
اصلا ایکون تاچ پد ندارم من!!:13:
درایور تاچ پد رو نصب کردی؟
Synaptics Synaptics TouchPad
از گزینه mouse در control panel استفاده کن:46:
armanjoon_gh
05-10-2010, 13:06
دوستان باتری شما در حین یه وبگردی ساده چند ساعت کار میکنه؟واسه من حول و حوش 2 ساعت.باتری ایرادی نداره؟طبیعیه؟
sheytoon001
05-10-2010, 13:46
دوستان باتری شما در حین یه وبگردی ساده چند ساعت کار میکنه؟واسه من حول و حوش 2 ساعت.باتری ایرادی نداره؟طبیعیه؟
من یه بار وایرلس و بلوتوث رو خاموش کردم و نور صفحه هم تقریبا رو حداقل گذاشتم و صدا هم قطع کردم و تا 3:30 ازش اسنفاده کردم
(همون اینترنت و اینا)
به نور صفحه خیلی بستگی داره و روی نور متوسط دوروبر همون 2-2:30 جواب میده:46:
amirkhan_0o0
05-10-2010, 15:06
سلام دوستان
قلمی برای استفاده از ماوس این لپ تاپ وجود نداره؟
چون بعضی از برنامه ها تشخیص دست خط داره
منظورمقلم های نوری جداگانه نیست
بلکه یه چیزی که بتونیم با هاش روی موس بنویسیم
بزرگان
کسی جواب ما رو نمیدونه؟؟
:13::13:
:19::19:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
سلام
البته باید درایور مخصوص تاچپد رو نصب کنی
sheytoon001
05-10-2010, 15:33
بزرگان
کسی جواب ما رو نمیدونه؟؟
:13::13:
:19::19:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
البته باید درایور مخصوص تاچپد رو نصب کنی
من که اطلاعی در این مورد ندارم:46:
rickykaka
05-10-2010, 17:55
سلام بچه ها. دوستانی که می خوان قبل از خرید بازی های زیر مطمئن شن که راحت رو سیستمشون ران می شه یا نه باید بگم به غیر از مافیا 2 که روی "های" تیک می زنه من بقیه رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم.
NFS SHIFT
GTA IV
Tom Clancy's H.A.W.X
Prison Break
Blur(TM)
Sniper Ghost Warrior
Split Second
Kane & Lynch 2- Dog Days
Pro Evolution Soccer 2011
MAFiA 2 2010
Prince of Persia 4
البته فقط فرار از زندان و هاکس رو تموم کردم.
سلام
مدتیه منم 5010 core i5 دارم
ماشالله مثل لودر داره کار میکنه و من ازش راضیم
امروز از یکی از دوستانم که تعمیرات تخصصی لب تاب میکنه در رابطه با برگشتی 5010 پرسیدم
گفت فقط گرافیکش برمیگرده اونم به دلیل اینکه منافذش به اشتباه بسته میشه ( حالا توسط دست یا قالی لحاف تشک یا هر چیزی ) داغ میشه و چیپ ستش از برد جدا میشه
گفت لب تاب عالی هستش و اگه یه کول پد براش تهیه کنی بهترین گزینه است !
سلام بچه ها. دوستانی که می خوان قبل از خرید بازی های زیر مطمئن شن که راحت رو سیستمشون ران می شه یا نه باید بگم به غیر از مافیا 2 که روی "های" تیک می زنه من بقیه رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم.
NFS SHIFT
GTA IV
Tom Clancy's H.A.W.X
Prison Break
Blur(TM)
Sniper Ghost Warrior
Split Second
Kane & Lynch 2- Dog Days
MAFiA 2 2010
Prince of Persia 4
جسارتا مافیا 2 به هیچ وجه تیک نمیزنه ..
نمیدونم برای شما چرا این اتفاق افتاد ! اما به هیچ وجه نباید تیک بزنه من این بازیو تموم کردم :46:
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
NFS SHIFT
GTA IV
Tom Clancy's H.A.W.X
Prison Break
Blur(TM)
Sniper Ghost Warrior
Split Second
Kane & Lynch 2- Dog Days
MAFiA 2 2010
Prince of Persia 4
نمیدونم برای شما چرا این اتفاق افتاد ! اما به هیچ وجه نباید تیک بزنه من این بازیو تموم کردم :46:
GTA IV به مشکل بر میخورید و باید تنظیمات رو پایین بزارید .. طبیعیه تقریبا اکثر سیستمها با این بازی مشکل دارن
hosseintdk775
05-10-2010, 20:37
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
می خواستم سیم کارت تو جای سیم کارتی که باطری لوپلوپ هست بزارم ولی نمی شه
می خواستم بدونم الکی هست یا اینکه این سیم کارتهای ما بهش نمی خوره؟
راهی نیست که بشه این سیم کارتهای خودمون رو بهش بزنیم؟ / مثلا قطعه ای چیزی باشه که این امکان رو به لوپلوپ اضافه کنه؟
تو راهنمای اینترنتیش هم چیزی ندیدم در این مورد
ممنون
rickykaka
05-10-2010, 21:48
GTA IV به مشکل بر میخورید و باید تنظیمات رو پایین بزارید .. طبیعیه تقریبا اکثر سیستمها با این بازی مشکل دارن
آره GTA IV کلا با اکثر سیستم ها مشکل داره و نسبتا بازیه سنگینیه. مافیا هم که خود بازی یه قسمت برای Benchmark گرفتن داره. اگه دیده باشی میانگین FPS رو 7 تا 10 میده. که یخورده کمه به نظر من. البته من نفهمیدم آیا منظورت اینه که این بازی رو تو بالاترین تنظیمات انجام دادی و کلا تیکی تو کار نبود؟
sayanermia
05-10-2010, 22:19
بله دوست من هم میشه زوم و هم اسکرول کرد
برا اسکرول باید انگشتت رو در قسمت حدود 1 سانتی سمت راست حرکت بدی(برا اسکرول عمودی) و برای افقی از 1 سانت پایین استفاده میشه
برای زوم دو انگشت رو روی تاچ پد قرار میدی و همزمان دو انگشت رو ازهم دور کنی زوم میکنه و برعکسش کوچیک میشه:46:
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
درایور تاچ پد رو نصب کردی؟
Synaptics Synaptics TouchPad
از گزینه mouse در control panel استفاده کن:46:
درود
ممنون!!
ممنون الان خیلی بهتر شد!! چقدرم امکانات اضافه داره!! هم میشه با پد زوم کرد هم اسکرول داد !! کلی امکانات دیگه هم داره که واقعا عالیه!!
پیشنهاد میکنم دوستان همه نصب کنند!! اون دکمه ی بغل insert هم با نصب این درایور فعال میشه و راحت میشه موقع تایپ کردن اونو زد تا تاچ پد غیر فعال بشه و اذیت نکنه!!:8:
سلام دوستان ببخشید روی صفحه اول تون کلیک راست کنید بعد رویgadgets کیلک کنید وبعد یه صفحه بار می شود که نوشته cpu meter روی اون هم کلیک کنید که یه علامت مثل کیلومتر باز می شه واسه من cpu رو زده 3%و4 اگه 3 ساعت کار کنم میره رو 90% ولی رمم از 38% پایین تر نمی یاد چی جوریه:41::41:
amirtoty
05-10-2010, 22:22
خیلی لپ بدردنخوریه!!!!
hosseintdk775
05-10-2010, 22:25
خیلی لپ بدردنخوریه!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شماداریدش؟
ممکنه بگید ایرادش چی هست؟
یعنی چی باعث شده بگید بدبد بخوره؟
سلام دوستان ببخشید روی صفحه اول تون کلیک راست کنید بعد رویgadgets کیلک کنید وبعد یه صفحه بار می شود که نوشته cpu meter روی اون هم کلیک کنید که یه علامت مثل کیلومتر باز می شه واسه من cpu رو زده 3%و4 اگه 3 ساعت کار کنم میره رو 90% ولی رمم از 38% پایین تر نمی یاد چی جوریه:41::41:
یکی از مهمترین دلایلی که باعث افزایش درصد میشه وجود ورمها در سیستمتون هست !cpu usage زمانی که سیستمون شدیدا درگیر باشه به بالای 60 میرسه .. تکثیر ورمها در سیستم خیلی دردسرسازه
حتما با آنتی ویروس کاملا آپدیت شده کاسپرسکای سیستم رو اسکن کامل کنید ..
احتمال میدم سیستم شما ویروسیست
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
خیلی لپ بدردنخوریه!!!!
نظر شما محترم :46:
[QUOTE=Gilopa;5489052]یکی از مهمترین دلایلی که باعث افزایش درصد میشه وجود ورمها در سیستمتون هست !cpu usage زمانی که سیستمون شدیدا درگیر باشه به بالای 60 میرسه .. تکثیر ورمها در سیستم خیلی دردسرسازه
من با این آنتی ویروس 32 nod
آپدیت شده کار می کنم که تا الان ویروسی اعلام نکرده:41::41::37::37:
amirtoty
05-10-2010, 22:53
نظر شما محترم :46:
ممنون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از روی تجربه میگم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Gilopa;5489052]یکی از مهمترین دلایلی که باعث افزایش درصد میشه وجود ورمها در سیستمتون هست !cpu usage زمانی که سیستمون شدیدا درگیر باشه به بالای 60 میرسه .. تکثیر ورمها در سیستم خیلی دردسرسازه
من با این آنتی ویروس 32 nod
آپدیت شده کار می کنم که تا الان ویروسی اعلام نکرده:41::41::37::37:
nod 32 گارد و فایروال ضعیفی داره نسبت به کاسپرسکای
این فایروالها هستند که جلوی worm ها رو میگیره عزیز
نسخه جدید کاسپرس رو دانلود کنید و بعد اسکن .
sheytoon001
05-10-2010, 23:14
این درصد بالای cpu در شرایطی که برنامه ای به پردازش زیاد احتیاج داره پیش میاد، و اگه چنین برنامه ای(مثل بازی ها) استفاده میکنی و در حین اجراشون این درصد رو میده طبیعیه و گاهی مرورگرها هم وقتی پنجره های زیادی باز میکنید ناگهان چنین مشکلی ایجاد میکنند و درواقع کامپیوتر هنگ میکنه
شما ببین اون کدوم برنامست که باعث این موضوع میشه ، میتونی از task manager به راحتی پیداش کنی..
این درصد بالای cpu در شرایطی که برنامه ای به پردازش زیاد احتیاج داره پیش میاد، و اگه چنین برنامه ای(مثل بازی ها) استفاده میکنی و در حین اجراشون این درصد رو میده طبیعیه و گاهی مرورگرها هم وقتی پنجره های زیادی باز میکنید ناگهان چنین مشکلی ایجاد میکنند و درواقع کامپیوتر هنگ میکنه
شما ببین اون کدوم برنامست که باعث این موضوع میشه ، میتونی از task manager به راحتی پیداش کنی..
کاملا درسته..
ایشون میگن بعد از 3 ساعت اینطور میشند واسه همین من بیشتر رو ورمها شک دارم
چون زمانی که سیستم ریست و اجرا میشه ورمها سریعا شروع به تکثیر خودشون میکنند و به مرور زمان این درصد رو به افزایش میره .. خودم تجربه این مشکل رو در قدیم داشتم
اگر در حین بازی باشه که کاملا عادیه ..
آره GTA IV کلا با اکثر سیستم ها مشکل داره و نسبتا بازیه سنگینیه. مافیا هم که خود بازی یه قسمت برای Benchmark گرفتن داره. اگه دیده باشی میانگین FPS رو 7 تا 10 میده. که یخورده کمه به نظر من. البته من نفهمیدم آیا منظورت اینه که این بازی رو تو بالاترین تنظیمات انجام دادی و کلا تیکی تو کار نبود؟
7 تا 10 :18:
مطمئنید ؟
من یادمه گرفته بودم در بالاترین تنظیمات 16 بود ..
7 تا 10 خیلی ضغیفه و اصلا شما نمیتونی بازی کنی تنظیمات کارت گرافیگتون رو تغییر بدید از طریق کنترل سنتر
در هنگام بازی حتما به برق وصل باشید و تمام نرم افزارهای پیش فرض در استارت آپ رو ببندید
بله منظورم از بالاترین تنظیمات یعنی فعال کردن همه گزینه ها روی high هست .
majidbbc
06-10-2010, 01:45
سلام
می خواستم سیم کارت تو جای سیم کارتی که باطری لوپلوپ هست بزارم ولی نمی شه
می خواستم بدونم الکی هست یا اینکه این سیم کارتهای ما بهش نمی خوره؟
راهی نیست که بشه این سیم کارتهای خودمون رو بهش بزنیم؟ / مثلا قطعه ای چیزی باشه که این امکان رو به لوپلوپ اضافه کنه؟
تو راهنمای اینترنتیش هم چیزی ندیدم در این مورد
ممنون
دوست عزیز
اون جای سیمکارت داخل محفظه باطری مربوط به سیمکارت های 3g یا نسل سوم اپراتورها ست که ما فعلا توی ایران نداریم. به خاطر همین هم اونهایی که وارد ایران می شن اون جایگاه خالیه. لابد به خاطر کاهش قیمت لپ تاپ.
akbarnet
06-10-2010, 03:12
بزارین منم از تجربم بگم!!! فقط یه کوچولو
پد کاغذی داره و این مدل داغ میکنه امیدوارم بعش اسیب نرسه !!!!!
armanjoon_gh
06-10-2010, 09:32
سیامک جان از بابت درایور تاچ پد خیلی ممنون. چطوریه که سیستم نزده همچین درایوری نیاز هست ولی وجود داره؟ از کجا باید فهمید این درایورا وجود دارند؟
یه سوال
چطور میشه با پد موس زوم کرد ؟
میدونم میشه اما چطوریشو نمیدونم
آخه چندین بار پیش اومده مثلا" که زوم شده اما نفهمیدم چطور
دیگه اینکه منم مشکل نصب نشدن وایرلس رو داشتم که اونم چون از صفحه یک الی 104 رو خوندم تونستم رفع عسیبش کنم
اما یه سوال
چرا دل بعضی از درایور ها رو ناقص گذاشته توی سایت
یا چرا واسه وایر لس هم 1501 و هم 1520 رو گذاشته ؟
armanjoon_gh
06-10-2010, 10:09
یه سوال
چطور میشه با پد موس زوم کرد ؟
میدونم میشه اما چطوریشو نمیدونم
آخه چندین بار پیش اومده مثلا" که زوم شده اما نفهمیدم چطور
دیگه اینکه منم مشکل نصب نشدن وایرلس رو داشتم که اونم چون از صفحه یک الی 104 رو خوندم تونستم رفع عسیبش کنم
اما یه سوال
چرا دل بعضی از درایور ها رو ناقص گذاشته توی سایت
یا چرا واسه وایر لس هم 1501 و هم 1520 رو گذاشته ؟
همونطور که دوستان گفتند باید دو انگشت رو تاچ پد قرار بدی و به طرفین بکشی ، میبینی که زوم انجام میشه،
فکر نمیکنم درایوری ناقص باشه تو سایت
armanjoon_gh
06-10-2010, 11:03
دوستان ورژن bios به A08 آپ شد. درایور DELL Support Center رو نصب کنید اگه نکردید .به درد میخوره
Enzo 3000
06-10-2010, 11:55
طبق این پست عمل کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای رفرش زمانی که با شارژر کار میکنی توی صفحه rate ها re run the assessment رو بزن
نه لازم نیست باتری جدا بشه با این قطعی برق ایران صودش به ضررش نمی ارزه! اما حتما هفته ای یکبار از باتری استفاده کن و زمانی که شارژش به 10% رسید بزن به شارژ:46:
با سلام به دوستان عزیزم
از دوست خوبمون هم تشکر فراوان می کنم (sheytoon 001)
مشکل همون رفرش کردنه بود رفت روی 5 :46:
فقط امیدوارم در مورد استفاده از باتری و برق شهری درست متوجه شده باشم اینکه بهتره باتری همیشه روی دستگاه باشه حتی زمانیکه از برق استفاده می شه فقط تنها نکته اینه که مثلا تا اخرین باریکه ار دستگاه استفاده می کنم شارژش فوله اگر فردا دوباره برای استفاده اونو بزنم توی برق ( با وجودی که شارژ کامله) مشکلی پیش نمیاد؟
البته در هفته 2 تا 3 بار هم از شارژ باتری اسفاده خواهد شد
rickykaka
06-10-2010, 13:19
7 تا 10 :18:
مطمئنید ؟
من یادمه گرفته بودم در بالاترین تنظیمات 16 بود ..
7 تا 10 خیلی ضغیفه و اصلا شما نمیتونی بازی کنی تنظیمات کارت گرافیگتون رو تغییر بدید از طریق کنترل سنتر
در هنگام بازی حتما به برق وصل باشید و تمام نرم افزارهای پیش فرض در استارت آپ رو ببندید
بله منظورم از بالاترین تنظیمات یعنی فعال کردن همه گزینه ها روی high هست .
مرسی Gilopa جان الان که تنظیمات کارت گرافیک رو بردم بالا رسید به همون چیزی که شما گقتید. فقط یه سوال. چرا وقتی از بازی خارج می شم (همین مافیا 2 رو می گم) نور صفحه نمایش یه جوریه انگار که تا آخر نورش رو کم کردم در صورتی که خود کرسر کاملا روشنه!!! یعنی نشون می ده کار نور صفحه نمایش آخرشه. این مشکل با یه Log off کردن برطرف می شه! شما هم همین مشکل رو داشتین؟
fattemeh
06-10-2010, 13:44
سلام دوست عزیز
میشه بهم بگین من که 32 بیتی نصب کردم حالا چه طوری درایور وایرلسش رو گیر بیارم
خیلی ضروریه خواهش می کنم کمک کنید
sheytoon001
06-10-2010, 15:11
سیامک جان از بابت درایور تاچ پد خیلی ممنون. چطوریه که سیستم نزده همچین درایوری نیاز هست ولی وجود داره؟ از کجا باید فهمید این درایورا وجود دارند؟
راستش منم دقیق نمیدونم ، یه سری سخت افزار توی device manager نشون داده میشه و باید براشون درایور نصب شه و تا زمانی که درایور نصب نشه قابل استفاده نیستن
اما سخت افزاری مثل تاچ پد شناخته میشه و درایوری که براش ارائه شده کاراییش رو بهتر میکنه
به نظرم بهتر اینه که هرچی خود شرکت سازنده معرفی کرده رو نصب کنیم این بهترین راهه
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
دوستان ورژن bios به A08 آپ شد. درایور DELL Support Center رو نصب کنید اگه نکردید .به درد میخوره
تو مشخصاتش نوشته این ورژن بایوس از i7 پشتیبانی میکنه، احتمالا می خوان کانفیگ i7 هم تولید کنن
sheytoon001
06-10-2010, 15:19
با سلام به دوستان عزیزم
از دوست خوبمون هم تشکر فراوان می کنم (sheytoon 001)
مشکل همون رفرش کردنه بود رفت روی 5 :46:
فقط امیدوارم در مورد استفاده از باتری و برق شهری درست متوجه شده باشم اینکه بهتره باتری همیشه روی دستگاه باشه حتی زمانیکه از برق استفاده می شه فقط تنها نکته اینه که مثلا تا اخرین باریکه ار دستگاه استفاده می کنم شارژش فوله اگر فردا دوباره برای استفاده اونو بزنم توی برق ( با وجودی که شارژ کامله) مشکلی پیش نمیاد؟
البته در هفته 2 تا 3 بار هم از شارژ باتری اسفاده خواهد شد
طبق گفته دوستان نباید مشکلی پیش بیاد (منطقی هم نیست که با این کار لپ تاپ دچار مشکل شه):46:
sheytoon00 جان آ درس این برنامه task manager رو داری برام بزاری برم دانلود کنم:40::40:
راستی نمیدونی چرا وقتی که روشن می کنم رمم میره رو 28%
[QUOTE=hosein7;5489086]
nod 32 گارد و فایروال ضعیفی داره نسبت به کاسپرسکای
این فایروالها هستند که جلوی worm ها رو میگیره عزیز
نسخه جدید کاسپرس رو دانلود کنید و بعد اسکن .
gilopa جان آ درسش رو داری؟؟؟؟ موقع بازی بالا میره واین عادیه اما وقتی که من همین الان روشن می کنم و میره رو 28% به نظرت غیر عادی نیست!!!!؟؟ بعد موقع بازی بالا میره مشکلی برای دستگاه پیش نمیاره؟؟؟ بعد یه سوال دیگه این درصد داغ کردن را نشون میده؟؟؟:11::40::10:
kambiz18
06-10-2010, 19:02
سلام دوستان
این لپ تاپ من کارکتر ها رو اکثرا اشتباه گذاشتن
لپ تاپ رو ار دیجی کالا خریدم
armanjoon_gh
06-10-2010, 19:19
راستش منم دقیق نمیدونم ، یه سری سخت افزار توی device manager نشون داده میشه و باید براشون درایور نصب شه و تا زمانی که درایور نصب نشه قابل استفاده نیستن
اما سخت افزاری مثل تاچ پد شناخته میشه و درایوری که براش ارائه شده کاراییش رو بهتر میکنه
به نظرم بهتر اینه که هرچی خود شرکت سازنده معرفی کرده رو نصب کنیم این بهترین راهه
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
تو مشخصاتش نوشته این ورژن بایوس از i7 پشتیبانی میکنه، احتمالا می خوان کانفیگ i7 هم تولید کنن
نمیدونم البته من با همین ورژن آپ کردم مشکلی پیش نیومد.راستی اون درایور dell support center خودش با توجه به سرویس تگ میگه کدوم درایورا آپدیت شدند
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
سلام دوستان
این لپ تاپ من کارکتر ها رو اکثرا اشتباه گذاشتن
لپ تاپ رو ار دیجی کالا خریدم
کیبرد شما عربیه
sheytoon001
06-10-2010, 20:41
sheytoon00 جان آ درس این برنامه task manager رو داری برام بزاری برم دانلود کنم:40::40:
راستی نمیدونی چرا وقتی که روشن می کنم رمم میره رو 28%
برادر شما چرا اینقدر حساسی به سیستمت:31:
خوب معلومه که رم باید درصدش بالا بره، ناسلامتی ویندوز با اینهمه امکاناتش داره اجرا میشه!
و هر برنامه ای که بخواد اجرا بشه اول یه بخشیش داخل رم میره چون سرعت هارد خیلی خیلی پایینتر از سرعت cpu هست و رم این وسط نقشه میانجی رو ایفا میکنه چون سرعتش از هارد بیشتر و از cpu پایینتره
نگران نباش این کــــــــــــــاملا طبیعیه ، الان رم لپ تاپ من روی 34% هست
اما خوب اگه هیچ برنامه خاصی اجرا نمیکنی و cpu usage بالا هست ، این طبیعی نیست چون سرعت cpu خیلی زیاده و کارهای کوچیک در اون به سرعت در کسری از ثانیه انجام میشن:46:
task manager برا خود ویندوزه ، روی تسک بار راست کلیک کن و گزینه task manager رو بزن
در سربرگ processes میتونی تمام پردازش های در حال اجرا رو ببینی (حتی ویروس و کرمها رو:31:) اما اگه وارد نیستی تغییری اونجا ایجاد نکن یعنی صرفا بخاطر اسم های عجیب فکر نکنی ویروسن و end task کنی چون اسم برنامه ها با اسامی پردازش هاشون فرق میکنه:46:
Special One
06-10-2010, 20:52
سلام !
تنها تاپیک فارسی زبانی که در نت برای این مدل پیدا میشه همین جاست!
اتفاقا استقبال خوبی هم ازش شده.
من حدود یک ماهه که این لب تاب رو خریدم. قبل از خرید با این تاپیک آشنا شدم.. با توجه به تعریف هایی که اینجا دیدم از انتخابم مطمئن شدم!
راستش خیلی از این مدل راضیم. مخصوصا این یک ماهی رو با ساعت های زیاد ازش استفاده کردم.
تا حالا هیچ مشکلی برام به وجود نیومده. تنها نکته نصب گرافیک بود که تو دو هفته اول نتونستم. حتی از سایتش هم دانلود کردم ولی کار نکرد! بالاخره شانسی چشمم به پست یکی از دوستان همین تاپیک خورد که واقعا کمکم کرد.
در کل از این انتخاب خیلی راضیم. همه ی امکاناتش یک طرف ؛ زیباییش یک طرف. قابل مقایسه با مارک و مدل های دیگه - غیر از سونی های بالای 1 - نیست.
پ ن : از همه کسایی که اینجا زحمت کشیدن هم یه تشکر ویژه دارم... موفق باشید.
[QUOTE=Gilopa;5489134]
gilopa جان آ درسش رو داری؟؟؟؟ موقع بازی بالا میره واین عادیه اما وقتی که من همین الان روشن می کنم و میره رو 28% به نظرت غیر عادی نیست!!!!؟؟ بعد موقع بازی بالا میره مشکلی برای دستگاه پیش نمیاره؟؟؟ بعد یه سوال دیگه این درصد داغ کردن را نشون میده؟؟؟:11::40::10:
28 عادیه و جای نگرانی نداره ...
اما نباید رو به بالا بره و در صورتی عادیه که نرم افزارهای زیادی از استارت آپ بالا بیان که در نوار پایین ویندوز سمت راست مشخص میشن .
این درصد کم کم باید پایین بیاد مخصوصا زمانی که داری کاری انجام نمیدی از 5 نباید بالاتر بره ..
به تستی که میگم عمل کن :
آنتی ویروس و تمام نرم افزارهای اجرا شده رو ببند
نوار پایین سمت راست کنار بخش زبان ویندوز رو فلش رو به بالا کلیک کن و همه رو ببند
هیچ کاری در ویندوزت انجام نمیده ..
حالا به درصد Cpu usage دقت کن اگر پایین نیومده همچنان
شک نکن سیستمت ویروسیه
پیشنهاد میکنم اگر مثل من 24 ساعته به نت وصل هستید حتما از کاسپرسکای استفاده کنید
self defence و فایروال مهمترین مساله برای افرادی مثل من و شماست که مدام به اینترنت وصل هستند نود 32 گارد و فایروالش در این مساله ضعیف عمل میکنه ..
البته حساسیت به خرج ندید 28 درصدی نیست که جای نگرانی داشته باشه
اینم صفحه دانلود :
30 روزه به صورت تریال فعالش کنید پس از نصب
زمان بازی که درصد باید بالا بره و اصلا جای نگرانی نداره ..
مرسی Gilopa جان الان که تنظیمات کارت گرافیک رو بردم بالا رسید به همون چیزی که شما گقتید. فقط یه سوال. چرا وقتی از بازی خارج می شم (همین مافیا 2 رو می گم) نور صفحه نمایش یه جوریه انگار که تا آخر نورش رو کم کردم در صورتی که خود کرسر کاملا روشنه!!! یعنی نشون می ده کار نور صفحه نمایش آخرشه. این مشکل با یه Log off کردن برطرف می شه! شما هم همین مشکل رو داشتین؟
آره این مشکل رو من هم داشتم و جای نگرانی نیست
احتمالا مشکل از اونجا نشات میگیره که وقتی تنظیمات بازی رو high قرار میگیره از رزولیشن استاندارد لپتاپ بالاتر میره .. البته دقیقا مطمئن نیستم ..
کاش بازی رو نصب داشتم تا دوباره بررسی میکردم این موضوع رو
فقط الان دیگه مشکلی در اجرای بازی ندارید که ؟
sheytoon001
06-10-2010, 22:00
28 عادیه و جای نگرانی نداره ...
اما نباید رو به بالا بره و در صورتی عادیه که نرم افزارهای زیادی از استارت آپ بالا بیان که در نوار پایین ویندوز سمت راست مشخص میشن .
این درصد کم کم باید پایین بیاد مخصوصا زمانی که داری کاری انجام نمیدی از 5 نباید بالاتر بره ..
به تستی که میگم عمل کن :
آنتی ویروس و تمام نرم افزارهای اجرا شده رو ببند
نوار پایین سمت راست کنار بخش زبان ویندوز رو فلش رو به بالا کلیک کن و همه رو ببند
هیچ کاری در ویندوزت انجام نمیده ..
حالا به درصد Cpu usage دقت کن اگر پایین نیومده همچنان
شک نکن سیستمت ویروسیه
پیشنهاد میکنم اگر مثل من 24 ساعته به نت وصل هستید حتما از کاسپرسکای استفاده کنید
self defence و فایروال مهمترین مساله برای افرادی مثل من و شماست که مدام به اینترنت وصل هستند نود 32 گارد و فایروالش در این مساله ضعیف عمل میکنه ..
البته حساسیت به خرج ندید 28 درصدی نیست که جای نگرانی داشته باشه
اینم صفحه دانلود :
30 روزه به صورت تریال فعالش کنید پس از نصب
زمان بازی که درصد باید بالا بره و اصلا جای نگرانی نداره ..
مبلاد جان ایشون میزان استفاده از رم لپ تاپش روی 28 هستا در جوابی که به پست من داده بود این رو گفت:20:
آقای hosein7 منظور میلاد چان درصد cpu هست و رم قضیش فرق میکنه و برا شما طبیعیه!
پس حواست یه درصد cpu باشه نه RAM :46:
مبلاد جان ایشون میزان استفاده از رم لپ تاپش روی 28 هستا در جوابی که به پست من داده بود این رو گفت:20:
آقای hosein7 منظور میلاد چان درصد cpu هست و رم قضیش فرق میکنه و برا شما طبیعیه!
پس حواست یه درصد cpu باشه نه RAM :46:
اهان
اخه تو این پست زیر حرفی از رم نزدن .. من جواب این پستشون رو دادم
ممنونم از دوست های گرامیم. از shytoon جان و gilopa جان تشکر می کنم و باعث افتخار من که بااین دو دوست بزرگوار هم کلامم .
gilopa جان تو این سایت رفتم ولی نمیدونم کدوم را انتخاب کنم توش چند تا مدل! بنظرتون کدوم انتخاب کنم؟؟ راستی این روشی که گفتید امتحان کردم همه پنجره ها را بستم و cpu رفت رو صفر اما من چون زیاد از اینترنت استفاده می کنم بهتره از این آنتیوروس استفاده کردم.:40::40::11:
kambiz18
06-10-2010, 22:39
نمیدونم البته من با همین ورژن آپ کردم مشکلی پیش نیومد.راستی اون درایور dell support center خودش با توجه به سرویس تگ میگه کدوم درایورا آپدیت شدند
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
کیبرد شما عربیه
خوب راه حل کی بورد چیه ؟
باید چی کار کنم ؟
اصلا نمی شه تایپ کرد
من جاشونو حفظ هستم اما اینطوری قاطی می کنم
برادر شما چرا اینقدر حساسی به سیستمت:31:
خوب معلومه که رم باید درصدش بالا بره، ناسلامتی ویندوز با اینهمه امکاناتش داره اجرا میشه!
و هر برنامه ای که بخواد اجرا بشه اول یه بخشیش داخل رم میره چون سرعت هارد خیلی خیلی پایینتر از سرعت cpu هست و رم این وسط نقشه میانجی رو ایفا میکنه چون سرعتش از هارد بیشتر و از cpu پایینتره
نگران نباش این کــــــــــــــاملا طبیعیه ، الان رم لپ تاپ من روی 34% هست
اما خوب اگه هیچ برنامه خاصی اجرا نمیکنی و cpu usage بالا هست ، این طبیعی نیست چون سرعت cpu خیلی زیاده و کارهای کوچیک در اون به سرعت در کسری از ثانیه انجام میشن:46:
task manager برا خود ویندوزه ، روی تسک بار راست کلیک کن و گزینه task manager رو بزن
در سربرگ processes میتونی تمام پردازش های در حال اجرا رو ببینی (حتی ویروس و کرمها رو:31:) اما اگه وارد نیستی تغییری اونجا ایجاد نکن یعنی صرفا بخاطر اسم های عجیب فکر نکنی ویروسن و end task کنی چون اسم برنامه ها با اسامی پردازش هاشون فرق میکنه:46:
shytoon جان این چیزی که گفتی انجام دادم و ویروسی نبود:40::40::10::11::8:
ممنونم از دوست های گرامیم. از shytoon جان و gilopa جان تشکر می کنم و باعث افتخار من که بااین دو دوست بزرگوار هم کلامم .
gilopa جان تو این سایت رفتم ولی نمیدونم کدوم را انتخاب کنم توش چند تا مدل! بنظرتون کدوم انتخاب کنم؟؟ راستی این روشی که گفتید امتحان کردم همه پنجره ها را بستم و cpu رفت رو صفر اما من چون زیاد از اینترنت استفاده می کنم بهتره از این آنتیوروس استفاده کردم.:40::40::11:
خواهش میکنم
پس سیستم شما ویروسی نیست ..
شما ورژن internet security رو حتما دانلود کنید ...
sheytoon001
06-10-2010, 23:33
خوب راه حل کی بورد چیه ؟
باید چی کار کنم ؟
اصلا نمی شه تایپ کرد
من جاشونو حفظ هستم اما اینطوری قاطی می کنم
برچسب فارسی هست ، میتونی ازش استفاده کنی!
کیبورد لپ تاپ ما فقط انگلیسیه، من که حفظش کردم:31:
sheytoon001
06-10-2010, 23:44
shytoon جان این چیزی که گفتی انجام دادم و ویروسی نبود:40::40::10::11::8:
حقیقتش من خودم nod32 دارم، پیدا کردن سریالش یکم راحتتره، تا حالام مشکلی باهاش نداشتم
kaspersky هم آنتی ویروس مورد علاقمه اما چون یکم سیستم رو رو کند میکرد فعلانه روی آوردم به nod32 :31: البته سیستم داغونه pcمو میگم کند میکرد ، تا الان روی لپ تاپم نصبش نکردم:46:
چیز دیگه هم که بگم اینکه ویروس ها بیشتر از طریق حافظه های جانبی گسترش پیدا میکنن و هر آنتی ویروسی تا حد زیادی از ورود ویروس ها از طریق اینترنت جلوگیری میکنه (البته نه 100%):46:
حقیقتش من خودم nod32 دارم، پیدا کردن سریالش یکم راحتتره، تا حالام مشکلی باهاش نداشتم
kaspersky هم آنتی ویروس مورد علاقمه اما چون یکم سیستم رو رو کند میکرد فعلانه روی آوردم به nod32 :31: البته سیستم داغونه pcمو میگم کند میکرد ، تا الان روی لپ تاپم نصبش نکردم:46:
نسخه 2011 کاملا از لحاظ سرعت بهینه شده و رو لپتاپ ما که رم بالایی داره هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه:10:
ویروسها به چند بخش تقسیم میشند که کرمهای اینترنتی خطرناک طرینشون هستند ...
این کرمها از طریق پورتهای سیستم وارد میشند و شدیدا به ویندوز آسیب میرسونند .. و کار اولشون نابودسازی هارد و تکثیر خودشون بر روی هارد و system 32 هست ..
به این دلیل تنها راهی که بشه جلوشونو گرفت یه فایروال قدرتمنده که بتونه پورتهای سیستمتون رو بسته نگه داره و اجازه نفوذ نده ..
به این خاطر که نود 32 فایروالش قدرتمند نیست بارها مشاهده شده نتونسته جلوی کرمها رو بگیره
rickykaka
07-10-2010, 00:01
آره این مشکل رو من هم داشتم و جای نگرانی نیست
احتمالا مشکل از اونجا نشات میگیره که وقتی تنظیمات بازی رو high قرار میگیره از رزولیشن استاندارد لپتاپ بالاتر میره .. البته دقیقا مطمئن نیستم ..
کاش بازی رو نصب داشتم تا دوباره بررسی میکردم این موضوع رو
فقط الان دیگه مشکلی در اجرای بازی ندارید که ؟
نه عزیز اون مشکل که حل شد. الان دیگه اون یه خورده تیک کلا از بین رفته (بازی های دیگه هم خیلی روون تر اجرا می شه) مرسی. اگه واسه نور صفحه نمایش هم چیزی پیدا کردی منو بی خبر نذار. هر چند به محض اینکه تمومش کردم پاک می کنم.
در مورد آنتی ویروس بگم به دوستان که من دارم از نسخه PURE کسپراسکی استفاده می کنم. این نسخه علاوه بر داشتن فایروال و یک آنتی ویروس قوی از چند تا امکان دیگه مثل Parental Control, My Back Up, My Encryption و Password Manager تشکیل شده که هر کدوم شامل چند تا امکان دیگست. حتما تست کنید. خیلی باحاله :8:
راستی من همه درایور هائی که تو سایت دل هستش رو دانلود کردم. ولی هنوز تو Device Manager یه قطعه به اسم Network Controller رو شناسائی نکرده. با ویندوز آپدیت هم چک می کنم هیچی پیدا نمی کنه! قضیه چیه؟ مربوط به مودم ADSL هم نیست.
amirtoty
07-10-2010, 00:08
تجربه تلخ ... با خرید n5010
:41:
sheytoon001
07-10-2010, 00:26
عزیز من لطفا از نوشتن پست ها اینچنین که نه سوالی توش وجود داره نه جوابی خودداری کنید:20:
خوب اگه مشکلی داره این لپ تاپ دقیق بگو که بچه ها رو گمراه نکنی، شاید تونستیم کمکی بهت بکنیم:46:
گفتن این که لپ تاپ بدرد نخوریه یا .. که فایده ای نداره:46:
به هر حال اکثر خریدارای این مدل از خریدشون راضیاً و تا جایی که دیدم اکثر مشکلات از استفاده نادرست بوجود اومده، شما مشکلتو بگو ببینیم چه اتفاقی اوفتاده برا لپ تاپت:13:
sayanermia
07-10-2010, 00:30
فکر کنم هدف شما فقط تخریب بیخود و بی جهت این مدل لپتاپ باشه که دل بقیه بچه هایی که قصد خرید دارند بلرزونی اره؟؟
خب برادر مشکلی ازش دیدی رک و راست بیان کن!! چرا بیخود پست اسپم میزنی؟؟ میخوای آمار پستت بره بالا یا میخوای جو اینجارو بریزی بهم؟؟
نکن از این کارا جوان!!:13:
sheytoon001
07-10-2010, 01:18
سلام
دیروز یک Dell 5010 خریدم
ویندوز Seven 32bit روش نصب کردم
داشتم ازش System Rating میگرفتم یهو برق کشیده شد! البته باتریم داشت!
بعد از اون سیستم دیگه nدرست بالا نمی اومد تا ویندوز میخواست بالا بیاد ری استارت میشه
دوباره ویندوز عوض کردم بالا اومد ولی مشکل دارم بازم! با سیستم تا یکم کارکنی یهو Restart میشه!
مخصوصا وقتی تو PES میرم وقتی میخواد بازی شروع بشه درجا ری استارت میشه!
بعدی که ری استارت میشه بعضی وقتها هم اینجوری میشه! مثل عکس پایین!
ویستا هم نصب کردم اینجوریه، سون 64 بیت هم همینجوریه!
موندم مشکل از کجاست؟؟؟
ویروسهم نمیتونه باشه، هارد خالیه و هر دفه هم وین عوض میکنم فرمتش میکنم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم
Dell n5010
CPU: Intel core i3 M350 2.27
RAM: 4GB DDR3 (4096MB)
Hard Disk: Seagate 320GB (ST9320325AS)
Graphic: ATI5470-1GB
کمککککککککککککککککککککککک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شما که چیزی نگفتی خودم رفتم تحقیق پیدا کردم:31:
اینم لینک تاپیکشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرو بچ این دوستمون متاسفانه با این لپ تاپ به مشکل برخورده ببینید میتونید کمکش کنید؟:10:البته تا الان حتما مشکلش رفع شده
خدایی بد موقعی برق رفت
این rate گرفتن نمیدونم چه کار میکنه منم اون اوایل چند بار که رفرش رو زدم ویندوزم پرید
شما فقط یه بد شانسی آوردی ، هرچی هست از گرافیکه:19:
دوباره rate نگرفتی ببینی چی میشه:31::46:
بچه ها یکی برنامه ubisoft game luncher میزاره هر چی سرچ میکنم پیدانمی کنم:13:
جدیشو
برای بازی یه spelinter cell میخوام :41:
سی دیش خراب شده :41:
آقا شما که چیزی نگفتی خودم رفتم تحقیق پیدا کردم:31:
اینم لینک تاپیکشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرو بچ این دوستمون متاسفانه با این لپ تاپ به مشکل برخورده ببینید میتونید کمکش کنید؟:10:البته تا الان حتما مشکلش رفع شده
خدایی بد موقعی برق رفت
این rate گرفتن نمیدونم چه کار میکنه منم اون اوایل چند بار که رفرش رو زدم ویندوزم پرید
شما فقط یه بد شانسی آوردی ، هرچی هست از گرافیکه:19:
دوباره rate نگرفتی ببینی چی میشه:31::46:
system rating ویندوز 7 فشار زیادی روی سخت افزارها اعمال میکنه
در حین پردازش به ناگاه که برق از مدار خارج میشه شوک شدیدی وارد شده و همین مساله متاسفانه بیشترین صدمه رو به دو قطعه رم و هارد دیسک میرسونه ..
به نظر من چون ایشون از ریست خودکار صحبت میکنند رمشون هم آسیب دیده در کنار کارت گرافیک( بیشتر رم رو احتمال میدم )
ایشون باید از طریق Safe mode ُسیستم رو بالا میاوردن ..
armanjoon_gh
07-10-2010, 16:09
system rating ویندوز 7 فشار زیادی روی سخت افزارها اعمال میکنه
در حین پردازش به ناگاه که برق از مدار خارج میشه شوک شدیدی وارد شده و همین مساله متاسفانه بیشترین صدمه رو به دو قطعه رم و هارد دیسک میرسونه ..
به نظر من چون ایشون از ریست خودکار صحبت میکنند رمشون هم آسیب دیده در کنار کارت گرافیک( بیشتر رم رو احتمال میدم )
ایشون باید از طریق Safe mode ُسیستم رو بالا میاوردن ..
آقا میلاد ، یه راهنمایی می خواستم..من مدتیه با نورتن360 کار میکنم خداروشکر از همه نظر خوب بوده.ولی یکم وسواسی ام تو این زمینه.قبلا کسپر داشتم رو pc ولی سیستموکند میکرد.حالا به نظر شما از نورتن بیام رو کسپر یا نه ؟شرمنده اگه خارج از موضوع تایپکه
آقا میلاد ، یه راهنمایی می خواستم..من مدتیه با نورتن360 کار میکنم خداروشکر از همه نظر خوب بوده.ولی یکم وسواسی ام تو این زمینه.قبلا کسپر داشتم رو pc ولی سیستموکند میکرد.حالا به نظر شما از نورتن بیام رو کسپر یا نه ؟شرمنده اگه خارج از موضوع تایپکه
بنده به شخصه اصلا محصولات نورتون رو قبول ندارم به دلیل اشغال بیش از حد رم و همینطور آپدیتهای عجبیب قریب با حجم بالاش و همینطور کنترل امنیتی پایینش (البته نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست ) همیشه کاسپرسکای و نود 32 بهترینها بودند ..
بدون شک در حال حاضر بهترین آنتی ویروس جهان مخصوصا برای کاربران خانگی کاسپرسکای هستش .. نود 32 هم گزینه بسیار خوبیست اما برای افرادی که زیاد به اینترنت متصل هستند پیشنهاد نمیکنم
نه آپدیتش مشکل داره و نه سرعتش
armanjoon_gh
07-10-2010, 18:09
بنده به شخصه اصلا محصولات نورتون رو قبول ندارم به دلیل اشغال بیش از حد رم و همینطور آپدیتهای عجبیب قریب با حجم بالاش و همینطور کنترل امنیتی پایینش (البته نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست ) همیشه کاسپرسکای و نود 32 بهترینها بودند ..
بدون شک در حال حاضر بهترین آنتی ویروس جهان مخصوصا برای کاربران خانگی کاسپرسکای هستش .. نود 32 هم گزینه بسیار خوبیست اما برای افرادی که زیاد به اینترنت متصل هستند پیشنهاد نمیکنم
نه آپدیتش مشکل داره و نه سرعتش
ممنون، البته نورتن 360 رم زیادی نمیگیره ، آپدیتشم زیاد نیست.لینک دانلود کسپر رو لطف میکنی.(این ورژنی که خودت استفاده میکنی)بازم ممنون
ممنون، البته نورتن 360 رم زیادی نمیگیره ، آپدیتشم زیاد نیست.لینک دانلود کسپر رو لطف میکنی.(این ورژنی که خودت استفاده میکنی)بازم ممنون
تو پرانتز نوشتم که نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست
در مورد آپدیت قدیم که خیلی زیاد بود الانو نمیدونم
روی دانلود Download Free Trial کلیک کنید ..
پس دانلود و نصب برنامه 30 روزه به صورت trial ثبتش کنید و پس از اتمام 30 روز با کد میتونید ثبت قانونیش کنید
(من از نسخه اینترنت سکوریتی استفاده میکنم )
rickykaka
07-10-2010, 18:47
نه عزیز اون مشکل که حل شد. الان دیگه اون یه خورده تیک کلا از بین رفته (بازی های دیگه هم خیلی روون تر اجرا می شه) مرسی. اگه واسه نور صفحه نمایش هم چیزی پیدا کردی منو بی خبر نذار. هر چند به محض اینکه تمومش کردم پاک می کنم.
در مورد آنتی ویروس بگم به دوستان که من دارم از نسخه PURE کسپراسکی استفاده می کنم. این نسخه علاوه بر داشتن فایروال و یک آنتی ویروس قوی از چند تا امکان دیگه مثل Parental Control, My Back Up, My Encryption و Password Manager تشکیل شده که هر کدوم شامل چند تا امکان دیگست. حتما تست کنید. خیلی باحاله :8:
راستی من همه درایور هائی که تو سایت دل هستش رو دانلود کردم. ولی هنوز تو Device Manager یه قطعه به اسم Network Controller رو شناسائی نکرده. با ویندوز آپدیت هم چک می کنم هیچی پیدا نمی کنه! قضیه چیه؟ مربوط به مودم ADSL هم نیست.
جواب می خوام :5:
Special One
07-10-2010, 22:50
دوباره سلام !
راستش تو یک ماهه که این لب تاب رو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم !
واقعا از انتخابم از هر نظر راضیم !
فقط یه سوال دارم.. بعضی وقت ها از فن دستگاه یه ( تَـــخ ) صدایی میاد ! روزی چند بار ! شاید یکی دو ثانیه هم کشیده شه این صدا.
میخواستم بدونم طبیعیه و مشکلی نداره یا فقط مال من این صدا رو میده ؟!
دوباره سلام !
راستش تو یک ماهه که این لب تاب رو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم !
واقعا از انتخابم از هر نظر راضیم !
فقط یه سوال دارم.. بعضی وقت ها از فن دستگاه یه ( تَـــخ ) صدایی میاد ! روزی چند بار ! شاید یکی دو ثانیه هم کشیده شه این صدا.
دوست عزیز کمی غیر عادی به نظر میاد!! واسه من که همچین صدایی نمیده . حالا ببین نظر دوستان دیگه چیه؟؟:11::11::40::46:
راستی از کی تا حالا این صدا شروع شده؟؟؟:10:
دوستان من یه دونه ازین کول پد سه فنا خریدم اصلا ازش راضی نیستم:2: اصلا خنک نمی کنه 7 تومان خریدم به نظرتون از این بزرگا که یه فن بزرگ داره بخرم قدرتش خوب ؟؟ چجوری؟؟:40::11::11::5:
kambiz18
08-10-2010, 07:52
سلام
من می خوام وین 64 بیت بریزم
تو سایت دل بودم نزدیک 32 فایل برای دانلود گذاشته
من همه رو زدم دانلود تا یک ساعت دیگه تمومه
حالا می خوام بدونم همه رو نصب کنم یا اگر همه رو نصب کنم اختلال ایجاد می شه ؟
kambiz18
08-10-2010, 08:39
لیست اسم اون برنامه ها رو که 32 تا فایل هست رو اینجا به صورت عکس می زارم
نظرتون رو بگین که همه رو دانلود کنم ؟
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sheytoon001
08-10-2010, 13:51
سلام
من می خوام وین 64 بیت بریزم
تو سایت دل بودم نزدیک 32 فایل برای دانلود گذاشته
من همه رو زدم دانلود تا یک ساعت دیگه تمومه
حالا می خوام بدونم همه رو نصب کنم یا اگر همه رو نصب کنم اختلال ایجاد می شه ؟
راستش همه درایورا که لازم نیست اما دقیقاً یادم نیست کدوما برا من نصب شد
بنابر این همه رو دانلود کن و هرکدوم نصب میشه نصب کن
فقط اینارو میتونم بگم بدردت نمی خوره دانلود نکن
Sonic Solutions Roxio Burn
تمام درایورای قسمت commiunication
Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard
armanjoon_gh
08-10-2010, 15:38
دوستان من یه دونه ازین کول پد سه فنا خریدم اصلا ازش راضی نیستم:2: اصلا خنک نمی کنه 7 تومان خریدم به نظرتون از این بزرگا که یه فن بزرگ داره بخرم قدرتش خوب ؟؟ چجوری؟؟:40::11::11::5:
منم از این سه فن ها گرفتم و به نظرم خیلی قدرت خنک کنندگی نداره . یه تک فن بزرگ خیلی خشگل یکی از دوستام گرفته 15 تومن که به نظرم خیلی از اینا قویتره، هر چند که میگن سه فن ها بهترن
arash the archer
08-10-2010, 15:41
سلام
من 2 روز پیش Dell N5010 CPU: Intel Core i3-330M/Ram:4GB/HDD:320/15.6" LED Ati 5470 خریدم
با قیمت 865 خوبه یا گرون گرفتم ؟
fisheries65
08-10-2010, 17:05
من هم 5010 با ویندوز اورجینال گرفتم
تو دفترچش نوشته برای بک اپ از dell datasafe local backup استفاده کنید
ولی موفق به استفاده از برنامش نشدم و این پیغام و داد
Dell Data Safe local Backup has not been able to the recovery partition on this computer. It may be missing or corrupted.
کسی تجربه مشابهی داره؟
و راه حلی هم براش پیدا کردین؟
سلام
من 2 روز پیش Dell N5010 CPU: Intel Core i3-330M/Ram:4GB/HDD:320/15.6" LED Ati 5470 خریدم
این روزا به خاطر دلار قیمت لپ تاپ هم زیاد شده، فکر میکنم 2-3 هفته پیش قیمتش حدود 820 بود و به نظرم اگه یه 2 هفته ای صبر میکردی میتونستی ارزونتر بگیریش ولی در هر حال الان از 5010 لذت ببر!
کاملا غیر طبیعیه! آیا شما از نوت بوکت روی فرش، تخت یا جاهایی مثل این استفاده میکنی؟ چون هوا از زیر دستگاه مکیده میشه و از کنارش به بیرون میره، حالا اگه روی سطح صافی که اجازه این کارو بهش میده نباشه میتونه راحت باعث خرابی و حتی آسیب دیدگی قطعات بشه..
این روزا به خاطر دلار قیمت لپ تاپ هم زیاد شده، فکر میکنم 2-3 هفته پیش قیمتش حدود 820 بود و به نظرم اگه یه 2 هفته ای صبر میکردی میتونستی ارزونتر بگیریش ولی در هر حال الان از 5010 لذت ببر!
متاسفانه اولش فکر میکردیم این مساله بالا رفتن قیمتها به خاطر دلار باشه ..
اما خیر اینطور نیست و به دلیل تحریم ایران حق فروش لپتاپ به ایرانیها در امارات وجود نداره و فشار زیادی بر کشورها وجود داره که لپتاپ یا خیلی دیگه از وسایل الکتریکی دیگه به ایرانیها فروخته نشند و به این دلیل با زد و بندها و مشکلات زیادی داخل کشور میشه
متاسفانه احتمال پایین اومدن قیمت خیلی کمه و از این به بعد شاهد مشکلات بیشتری خواهیم بود و ربط بسیار کمی به دلار داره
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
راستش همه درایورا که لازم نیست اما دقیقاً یادم نیست کدوما برا من نصب شد
بنابر این همه رو دانلود کن و هرکدوم نصب میشه نصب کن
فقط اینارو میتونم بگم بدردت نمی خوره دانلود نکن
Sonic Solutions Roxio Burn
تمام درایورای قسمت commiunication
Dell Wireless 365 Bluetooth Module
سیامک جان مطئنی این درایور لازم نیست ؟
سلام
دوست عزیز مبارک باشه. بستگی به گارانتی داره . با چه گارانتی گرفتی؟؟؟؟:40::11::8:
sheytoon001
08-10-2010, 20:13
من هم 5010 با ویندوز اورجینال گرفتم
تو دفترچش نوشته برای بک اپ از dell datasafe local backup استفاده کنید
ولی موفق به استفاده از برنامش نشدم و این پیغام و داد
Dell Data Safe local Backup has not been able to the recovery partition on this computer. It may be missing or corrupted.
کسی تجربه مشابهی داره؟
و راه حلی هم براش پیدا کردین؟
میتونی با norton ghost 15 از درایو ویندوزت بک آپ تهیه کنی ، خیلی سریع و راحت اینکارو انجام میده
حتما از ویندوزت بک آپ بگیر چون حدود 40-50 تومن براش بیشتر پول دادی:46:
sheytoon001
08-10-2010, 20:23
سیامک جان مطئنی این درایور لازم نیست ؟
راستش من تجربی این رو گفتم وگرنه مطمئن نیستم:31:
چون توی درایورا یه درایور دیگه به اسم Dell Wireless 365 Bluetooth هست که وقتی این درایور رو نصب کردم و بعدش سعی کردم Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کنم گفت ورژن جدیدتر این درایور نصب شده و اجازه نصب نداد
از طرفی وقتی اول Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کردم و بعد Dell Wireless 365 Bluetooth نصب کردم اجازه داد و بعدش توی device manager چنتا دستگاه ناشناخته بوجود اومد که هرکاری کردم کمتر که نشد هیچ الان 7-8 تا هم شده:31:
اما بازم مطمئن نیستم شما یا بچه ها اگه درباره این درایور اطلاع دقیقی دارید و بنظرتون با Dell Wireless 365 Bluetooth فرق میکنه لطفا برا بچه های دیگه از جمله خودم بگید که در اشتباه نمونیم:11:
راستش من تجربی این رو گفتم وگرنه مطمئن نیستم:31:
چون توی درایورا یه درایور دیگه به اسم Dell Wireless 365 Bluetooth هست که وقتی این درایور رو نصب کردم و بعدش سعی کردم Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کنم گفت ورژن جدیدتر این درایور نصب شده و اجازه نصب نداد
از طرفی وقتی اول Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کردم و بعد Dell Wireless 365 Bluetooth نصب کردم اجازه داد و بعدش توی device manager چنتا دستگاه ناشناخته بوجود اومد که هرکاری کردم کمتر که نشد هیچ الان 7-8 تا هم شده:31:
اما بازم مطمئن نیستم شما یا بچه ها اگه درباره این درایور اطلاع دقیقی دارید و بنظرتون با Dell Wireless 365 Bluetooth فرق میکنه لطفا برا بچه های دیگه از جمله خودم بگید که در اشتباه نمونیم:11:
فقط به طور کلی بخوام بگم الان بلوتوث من با همین عنوان Dell Wireless 365 Bluetooth Module شناخته میشه زیاد سر این موضوع حساسیت بخرج ندادم .. اما به نظرم میرسه درایور بلوتوث همین باشه ... یعنی برای من که همینه شماها رو نمیدونم:31:
sheytoon001
08-10-2010, 23:40
فقط به طور کلی بخوام بگم الان بلوتوث من با همین عنوان Dell Wireless 365 Bluetooth Module شناخته میشه زیاد سر این موضوع حساسیت بخرج ندادم .. اما به نظرم میرسه درایور بلوتوث همین باشه ... یعنی برای من که همینه شماها رو نمیدونم:31:
حذفش کردم :31: کار از محکم کاری عیب نمیکنه
بچه ها اگه بلوتوث لپ تاپتون کاملا درست کار میکنه درایوری که نصب کردید رو بگید که تکلیفمون با این دوتا درایور معلوم شه که هردو یکی هستن(البته منظورم اینه که برا یه کار ساخته شدن)؟ و فقط دانلود یکی کفایت میکنه؟:10:
majidbbc
09-10-2010, 01:59
سلام
گرون نخریدی
منم هفته قبلش خریدم 860 تومن
به نظر منم واسه خرید لپ تاپ هر وقت اراده کردی بخر
این بازاری که من می بینم قیمت ها بالاتر نره مطمئنم پایین تر نمی یاد
behrooztv3
09-10-2010, 03:05
سلام بچه ها
من 23 روز پیش یه inspiron n5010 /i5 خریدم سه روزه پیش لب تاب روشن میشد ولی تصویری بالا نمی اومد بردم گارانتی گفتن گرافیکش سوخته.چون یه ماه گارانتیه تعویض داشت یه لب تابه دیگه بم دادن.خلاصه لب تابه خوبیه ولی اساسی ترین مشکلش اینه سخت افزار گرافیکیش در جایی نصب شده که به اندازه کافی خنک نمیشه.حتما از کول پد استفاده کنین
اوه چه قدر طرف دار داره این 5010
Special One
09-10-2010, 07:49
من Dell Wireless 365 Bluetooth رو نصب کردم.الان هم استفاده میکنم..! :46:پ ن : در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم نه روی فرش و پتو و ... نمیذارم ! یا روی میزمه یا روی تختم (روی شیشه) فکر نمیکنم ربطی به این چیزا داشته باشه!
صداش هم تقریبا از همون اول بود ! خیلی زیاد یا پر تکرار هم نیست. شاید روزی 3 - 4 باز اونم برای یک ثانبه.
من فکر کردم طبیعیه... حالا که 11 ماه از گارانتیش مونده !! بی خیال :46:
kambiz18
09-10-2010, 08:53
دوستان من دیشب می خواستم درایور ها رو دانلود کنم که دیدم همه درایور ها رو برداشته واسه شما هم چنین مشکلی هست ؟
الان هیچی تو لیست نیست واسه دانلود درایور
کمک کنید کارم گیره
Special One
09-10-2010, 09:59
دوستان من دیشب می خواستم درایور ها رو دانلود کنم که دیدم همه درایور ها رو برداشته واسه شما هم چنین مشکلی هست ؟
کمک کنید کارم گیره
آره !
اتفاقا منم صبح سر زدم ؛ همه رو برداشته بودن !
به احتمال زیاد دارن به روز میکنن ! شایدم یه چیر دیگه !
خب برو بیرون DVD اش رو بگیر ! بدون دردسر !! :46:
sheytoon001
09-10-2010, 11:09
من Dell Wireless 365 Bluetooth رو نصب کردم.الان هم استفاده میکنم..! :46:پ ن : در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم نه روی فرش و پتو و ... نمیذارم ! یا روی میزمه یا روی تختم (روی شیشه) فکر نمیکنم ربطی به این چیزا داشته باشه!
صداش هم تقریبا از همون اول بود ! خیلی زیاد یا پر تکرار هم نیست. شاید روزی 3 - 4 باز اونم برای یک ثانبه.
من فکر کردم طبیعیه... حالا که 11 ماه از گارانتیش مونده !! بی خیال :46:
ظاهرا این دوتا درایور هردو یکی و یکیش ورژن جدیدترشه اما نمی دونم چرا این دوتا رو جدا گذاشتن
نه فن نباید صدایی داشته باشه ، تنها صدا صدای خیلی ناچیز گردششه که طبیعیه ، خوب چون این قطعه مکانیکیه بنابراین چنین(صدای تق) صدایی چندان هم عجیب نیست، شما با یه برنامه ای دمای cpu رو نگاه کن که زیاد بالا نره چون اگه فن خوب کار نکنه نمیتونه خوب cpuرو خنک کنه ، متاسفانه من درباره این برنامه ها اطلاعی ندارم که معرفی کنم اما با یه سرچ توی گوگل حتما میتونی پیداش کنی:46:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
کمک کنید کارم گیره
برا من همه رو نشون میده
در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم نه روی فرش و پتو و ... نمیذارم! یا روی میزمه یا روی تختم(روی شیشه) فکر نمیکنم ربطی به این چیزا داشته باشه!
صداش هم تقریبا از همون اول بود ! خیلی زیاد یا پر تکرار هم نیست. شاید روزی 3 - 4 بار اونم برای یک ثانیه.
من فکر کردم طبیعیه... حالا که 11 ماه از گارانتیش مونده!! بی خیال :46:
اتفاقا به نظر من حالا که فقط 11 ماه فرصت داری برو به گارانتی نشونش بده، که اگه خدایی نکرده مشکلی در آینده واسش پیش اومد توش حرف در نیاد، چون فن باهات شوخی نداره!
fisheries65
09-10-2010, 15:39
میتونی با norton ghost 15 از درایو ویندوزت بک آپ تهیه کنی ، خیلی سریع و راحت اینکارو انجام میده
حتما از ویندوزت بک آپ بگیر چون حدود 40-50 تومن براش بیشتر پول دادی:46:
شما درست میگیدولی این برنامه خود دل هست که رو لب تاپش گذاشته بود بعد میگه فایل ریکاوریت رو هاردت نیست!!!!
من موندم نکنه زیگورات این و به ما انداخته، به اسم اورجینال!:18:
ولی افرادی که من دیدم از ویندوز اورجینال استفاده میکنن هیچکدوم این مشکلو نداشتن!
زنگ زدم به زیگورات میگه اینجوریه دیگه!!!!!
kambiz18
09-10-2010, 15:39
آره !
اتفاقا منم صبح سر زدم ؛ همه رو برداشته بودن !
به احتمال زیاد دارن به روز میکنن ! شایدم یه چیر دیگه !
خب برو بیرون DVD اش رو بگیر ! بدون دردسر !! :46:
تو شیراز که من ندیدم جایی بفروشه
ظاهرا این دوتا درایور هردو یکی و یکیش ورژن جدیدترشه اما نمی دونم چرا این دوتا رو جدا گذاشتن
نه فن نباید صدایی داشته باشه ، تنها صدا صدای خیلی ناچیز گردششه که طبیعیه ، خوب چون این قطعه مکانیکیه بنابراین چنین(صدای تق) صدایی چندان هم عجیب نیست، شما با یه برنامه ای دمای cpu رو نگاه کن که زیاد بالا نره چون اگه فن خوب کار نکنه نمیتونه خوب cpuرو خنک کنه ، متاسفانه من درباره این برنامه ها اطلاعی ندارم که معرفی کنم اما با یه سرچ توی گوگل حتما میتونی پیداش کنی:46:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
برا من همه رو نشون میده
جالبه که واسه من اینطوری نیست متاسفانه
Special One
09-10-2010, 15:53
تو شیراز که من ندیدم جایی بفروشه
جالبه که واسه من اینطوری نیست متاسفانه
الان این لینکی که سیامک داده واسه من لیست دانلود اومده !
فکر کنم مشکل سایت حل شد..!
سلام دوستان دکمه های f1 این ها رو چی جوری از کار بیندازم . بعد این که برنامه ای ندارید دکمه از کار افتادن موس لمسی را به کار بندازم :11::11:
sayanermia
09-10-2010, 17:45
سلام دوستان دکمه های f1 این ها رو چی جوری از کار بیندازم . بعد این که برنامه ای ندارید دکمه از کار افتادن موس لمسی را به کار بندازم :11::11:
آموزش از کار انداختن function ها
و لینک دانلود برنامه ی quickset
لینم لینک دانلود برنامه و درایور برای امکانات بیشتر تاچ پد و فعال کردن دکمه ی غیرفعال کننده تاچ پد (Synaptics Synaptics TouchPad)
khodadadeh
09-10-2010, 19:18
من هم همین لپ تاپ رو دارم
ولی این یکیش رو نشناخته
PCI Simple Communications Controller
کسی می تونه آدرس درایورش رو گیر بیاره
من آدرس لیست ورایورها رو دارم ولی نمی دونم کدوم یکی رو باید دانلود کنم:d
khodadadeh
09-10-2010, 19:21
راستی یه مشکل دیگه هم دارم
من رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم 64 بیت! وقتی ویندوز می خواد بالا بیاد می نویسه
Please wait
و کلی وقت می بره تا ویندوز بالا بیاد و وقتی هم که لاگین می کنی کلی وقت می نویسه welcome
کسی می دونه چه جوری باید مشکل رو حل کنم و سرعتش رو ببرم بالا:d
32 هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد
آموزش از کار انداختن function ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو لینک دانلود برنامه ی quickset
لینم لینک دانلود برنامه و درایور برای امکانات بیشتر تاچ پد و فعال کردن دکمه ی غیرفعال کننده تاچ پد (Synaptics Synaptics TouchPad)
خیلی خیلی باحال بود .بازم داری بزاری!!!:11::40::8:
sayanermia
09-10-2010, 19:30
خیلی خیلی باحال بود .بازم داری بزاری!!!:11::40::8:
جون؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی دوست داری عزیزم؟:31:
جون؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی دوست داری عزیزم؟:31:
قربون داش. هرچی باحال داری بزار:40::40::8::10::3:
SupeR-StaR
09-10-2010, 21:37
منم لپتاپ N5010 گرفتم :27: . ولی وقتی که سرویس تگ (Service Tag) که روی خودش . کارتنش نوشته رو توی سایت دل می زنم یک مدل دیگه رو میاره بالا Inspiron 1554 :41:.برای چی اینو میاره ؟ نکنه تقلبیه :19:. . .
sheytoon001
09-10-2010, 22:08
من هم همین لپ تاپ رو دارم
ولی این یکیش رو نشناخته
PCI Simple Communications Controller
کسی می تونه آدرس درایورش رو گیر بیاره
من آدرس لیست ورایورها رو دارم ولی نمی دونم کدوم یکی رو باید دانلود کنم:d
این درایور رو نصب کن حل میشه
Intel Management Engine Interface
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
راستی یه مشکل دیگه هم دارم
من رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم 64 بیت! وقتی ویندوز می خواد بالا بیاد می نویسه
Please wait
و کلی وقت می بره تا ویندوز بالا بیاد و وقتی هم که لاگین می کنی کلی وقت می نویسه welcome
کسی می دونه چه جوری باید مشکل رو حل کنم و سرعتش رو ببرم بالا:d
32 هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد
نباید زیاد طول بکشه برا من حدود 40 ثانیه طول میکشه
یه ویندوز 7 دیگه پیدا کن و نصب کن ببین حل میشه؟
گرافيكار
10-10-2010, 01:52
دوستان داداش من ميخواد از بين اين لپتاپ و ايسر 5741 يكي رو بگيره
كدومشون راحت تر بازي فيفا11 رو اجرا ميكنه
اگه هر دو اجرا كنن
اولويت خريدش با دل 5010 هست
Mohandes mamali
10-10-2010, 11:36
سلام
دوستان عزيز من يك inspiron 5010 گرفتم و با Service tag دستگاه از سايت دل يك سري درايورها رو دانلود كردم ولي تعدادي از اين درايورها رو نتونستم نصب كنم و پيامي ميده كه :
this file is a part of multiple disk, please insert the last disk
دوستان اگر كسي در اين مورد اطلاعي داره ، بفرمايند ممنون مي شم.
zirnevis
10-10-2010, 11:49
سلام. میخواستم این مدل رو با cpu i5 450m بگیرم. جدیدیا هی میگن گرافیکش 256 هست نه یک گیگ. قضیه چیه؟! منظورشون گرافیک اینتلش هست یا همون ati?!!
sheytoon001
10-10-2010, 13:01
اگه هر دو اجرا كنن
باید گرافیک هاشون رو مقایسه کنی:46:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
سلام
دوستان عزيز من يك inspiron 5010 گرفتم و با Service tag دستگاه از سايت دل يك سري درايورها رو دانلود كردم ولي تعدادي از اين درايورها رو نتونستم نصب كنم و پيامي ميده كه :
this file is a part of multiple disk, please insert the last disk
دوستان اگر كسي در اين مورد اطلاعي داره ، بفرمايند ممنون مي شم.
کدوم درایورها نصب نشد؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
سلام. میخواستم این مدل رو با cpu i5 450m بگیرم. جدیدیا هی میگن گرافیکش 256 هست نه یک گیگ. قضیه چیه؟! منظورشون گرافیک اینتلش هست یا همون ati?!!
من تا حالا گرافیک 256 روی این مدل ندیدم
شما موقع خرید میتونی مشخصاتش رو ببینی که گرافیکش چیه!
گرافیم intel رو نگیری بهتره چون ضعیفه و عملا برا بازی بدرد نمیخوره!:46:
SupeR-StaR
10-10-2010, 13:23
منم لپتاپ N5010 گرفتم :27: . ولی وقتی که سرویس تگ (Service Tag) که روی خودش . کارتنش نوشته رو توی سایت دل می زنم یک مدل دیگه رو میاره بالا Inspiron 1554 :41:.برای چی اینو میاره ؟ نکنه تقلبیه :19:. . .
منم یه سوال کردم هااا کسی اطلاعاتی نداره ؟؟؟:18::19:
اگه هر دو اجرا كنن
فکر کنم باید توی صفحه اول-دوم فروم یه مقایسه 5010 با 5741 هم بزارید، چون تقریبا از هر 20 تا پست یه نفر داره راجع به اینکه کدومشون بهتره میپرسه. دوستان 5010 هم برند بهتریه هم گرافیکش قدرتمند تره و هم ملت بیشتر ازش راضین. برای اطلاعات بیشتر هم میتونی بری توی حدود صفحه های 50 و اینا دنبالش بگردی!
ولی کلا FIFA 11 چیز خاصی نیست که نیاز به نگرانی داشته باشه، 5010 تقریبا همه بازیهای روزو روون اجرا میکنه.
یادمه یه نفر دیگه هم یه دفه این مشکل واسش پیش اومد، بهش توصیه شد که بره و دستگاهشو به گارانتی نشون بده، چون این اتفاقی بسیار غیر معموله، ولی از اون بنده خدا دیگه خبری یافت نشد. دو حالت داره: یا شما توی قسمت اشتباهی از سایت دل رفتی و یا واقعا مدل اشتباهی گیرت اومده، که در حالت دوم هرچه زودتر برو پیش گارانتی، خبرشم به ما بده..
منم یه سوال کردم هااا کسی اطلاعاتی نداره ؟؟؟:18::19:
دوست عزیز تو کدوم قسمت رفتی آدرس شو بده:40::40::40:
SupeR-StaR
10-10-2010, 15:18
شما آدرس اونجایی که باید بزنم رو بدید که من برم اونجا بزنمش.
یه سوال دیگه. اپتاپ های دل داخل ایران اصلی هستند؟ مال شما کجایی هست؟
kambiz18
10-10-2010, 17:31
دوستان کی بورد من بجای زبان فارسی ، زبان عربی -- شده روش
می خوام برچسب بزنم
مدلی هست که مثل -- شده باشه ؟ با -- شده ها رو بتونم پاک کنم ؟
Mohandes mamali
10-10-2010, 17:46
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
کدوم درایورها نصب نشد؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
درايور مربوط به WiFiرو كه مطمئن هستم ولي از حدود 10-15 فايلي كه دانلود كردم ، 5تا از اونها نصب شد.
H@mid-Vista
10-10-2010, 18:07
دوستان کی بورد من بجای زبان فارسی ، زبان عربی -- شده روش
می خوام برچسب بزنم
مدلی هست که مثل -- شده باشه ؟ با -- شده ها رو بتونم پاک کنم ؟
كیبرد فارسی كه كلا موجود نیست
همین عربی هست باید بسازی باهاش
فكر پاك كردنشوهم از سرت بیرون كن كه كل نوت بوكتو به گند میكشی 100 تومن كیبرد می افته روی دستت
دوستان کسی آدرس سایت دل داره بزاره؟؟؟:8::10:
khodadadeh
10-10-2010, 18:22
ممنون از شما دوست عزیز
یه سوال هم داشتم
یکی از بچه ها می گفت وقتی که نیازی به باطری ندارم از باتری استفاده نکنم ضعیف میشه
من همیشه باتری تو لپ تاپمه و شارژر هم بهش وصله می خواستم ببینم کسی می دونه چیزی در این مورد یا نه؟
این کا تاثیر منفی روی باتری داره یا نه؟
kambiz18
10-10-2010, 18:44
دوستان کسی آدرس سایت دل داره بزاره؟؟؟:8::10:
:11:
ممنون از شما دوست عزیز
یه سوال هم داشتم
یکی از بچه ها می گفت وقتی که نیازی به باطری ندارم از باتری استفاده نکنم ضعیف میشه
من همیشه باتری تو لپ تاپمه و شارژر هم بهش وصله می خواستم ببینم کسی می دونه چیزی در این مورد یا نه؟
وقتی فول شارژ می شه باتری از مدار خارج می شه
مشکلی پیش نمیاد
kambiz18
10-10-2010, 18:53
دوستان کدوم از این رو دانلود نکنم ؟
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم مدل دستگاه من
kambiz18
10-10-2010, 19:12
دوستان من تو درایور های دل هیچی که مبنی بر این باشه که بنویسه درایور وب کم ندیدم
داستان چیه ؟
وسه وب کم چی بکنیم ؟
sheytoon001
10-10-2010, 21:31
به این آدرس برو بعد روی گزینه ی Change Your Product کلیک کن و در صفحه ای که باز میشه روی enter a tag کلیک و سرویس تگ رو وارد کن
دوستمون درست میگن برا یکی از بچه ها هم این اتفاق افتاده بود ، با کدوم گارانتی خریدیش؟
منظورتون از اصل چیه؟ همه این لپ تاپ ها ساخت چین اما مطمئناً دارای مجوز از شرکت dell هستن:46:
rickykaka
10-10-2010, 21:32
سلام سوال قبلی مو که جواب ندادید :41:
حالا ببینم واسه ویدئو چت باید حتما از هدست واسه ارسال صدا استفاده کنم یا خود لپ تاپ داره؟ تو قسمت سوندز که یک
چیزائی داره (Internal Mic یا Microphone / Line In) اینا قضیش چیه؟
armanjoon_gh
10-10-2010, 21:32
دوستان من تو درایور های دل هیچی که مبنی بر این باشه که بنویسه درایور وب کم ندیدم
داستان چیه ؟
وسه وب کم چی بکنیم ؟
دوست عزیز وب کم درایور نداره.
sheytoon001
10-10-2010, 21:42
درايور مربوط به WiFiرو كه مطمئن هستم ولي از حدود 10-15 فايلي كه دانلود كردم ، 5تا از اونها نصب شد.
درایور wi-fi اینه
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
این درایور برا شما نصب نشد؟
اسم درایورا رو بگو تا ببینیم برا ما نصب شده یا نه:46:
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
ممنون از شما دوست عزیز
یه سوال هم داشتم
تو ایران که همیشه برق قطع میشه اگه باطری رو برنداری بهتره ، یکی از بچه ها با این کار به مشکل برخورد
حداقل هفته ای یک بار از باطری هم استفاده کن
sheytoon001
10-10-2010, 21:56
دوستان کدوم از این رو دانلود نکنم ؟
تصویر :
اینم مدل دستگاه من
این رو دانلود نکن
این Dell Wireless 365 Bluetooth Module هنوز مشخص نیست که لازمه یا نه اما شما فعلا این Dell Wireless 365 Bluetooth درایور رو بجای اون دانلود کن و اگه مشکلی با بلوتوث نداشتی دیگه اولی رو دانلود نکن
اینا برا من که ویندوزم 32 بیته نصب نشد و مطمئن نیستم که رو 64 بیت نصب میشه یا نه اما توی توضیحاتش نوشته مخصوص 64 بیته
Intel Intel (R) WiFi Link 6250
Intel Intel(R) WiFi Link 6200
Intel Intel (R) WiMAX Link 6250
Intel Centrino Wireless-N 1000
اینم من نصب نکردم نمیدونم بدرد میخوره یا نه
Dell Digital TV Receiver ATSC-01
kambiz18
10-10-2010, 21:57
دوست عزیز وب کم درایور نداره.
پس چرا وب کمم تو برنامه هایی که وب کم نیازه کار نمی کنه :41:
sheytoon001
10-10-2010, 21:59
داستان چیه ؟
وسه وب کم چی بکنیم ؟
برا استفاده از webcam باید از نرم افزارهای دیگه استفاده کنی مثل debut video capture
kambiz18
10-10-2010, 21:59
این رو دانلود نکن
این Dell Wireless 365 Bluetooth Module هنوز مشخص نیست که لازمه یا نه اما شما فعلا این Dell Wireless 365 Bluetooth درایور رو بجای اون دانلود کن و اگه مشکلی با بلوتوث نداشتی دیگه اولی رو دانلود نکن
اینا برا من که ویندوزم 32 بیته نصب نشد و مطمئن نیستم که رو 64 بیت نصب میشه یا نه اما توی توضیحاتش نوشته مخصوص 64 بیته
Intel Intel (R) WiFi Link 6250
Intel Intel(R) WiFi Link 6200
Intel Intel (R) WiMAX Link 6250
Intel Centrino Wireless-N 1000
اینم من نصب نکردم نمیدونم بدرد میخوره یا نه
Dell Digital TV Receiver ATSC-01
یعنی فقط همون 365 رو دانلود کنم ؟
ما بقی بدرد نمی خوره ؟
من ویندوزم 64 بیتیه
sheytoon001
10-10-2010, 22:06
سلام سوال قبلی مو که جواب ندادید :41:
حالا ببینم واسه ویدئو چت باید حتما از هدست واسه ارسال صدا استفاده کنم یا خود لپ تاپ داره؟ تو قسمت سوندز که یک
چیزائی داره (Internal Mic یا Microphone / Line In) اینا قضیش چیه؟
نخیر ،زیر لپتاپ بین اسپیکرها یه میکروفن وجود داره که کار هم میکنه!:46:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
یعنی فقط همون 365 رو دانلود کنم ؟
ما بقی بدرد نمی خوره ؟
من ویندوزم 64 بیتیه
فقط یکی رو گفتم بدرد نمیخوره!
بقیه هم توضیح دادم
اونایی که نگفتم هم یا یادم نیست یا باید دانلود و نصب کنی!:46:
rickykaka
11-10-2010, 08:21
نخیر ،زیر لپتاپ بین اسپیکرها یه میکروفن وجود داره که کار هم میکنه!:46:
حالا چطور باید فعالش کنم سیامک جان
sheytoon001
11-10-2010, 11:27
حالا چطور باید فعالش کنم سیامک جان
مگه برا شما فعال نیست؟
در control panel به روی آیکن sound کلیک کن و سربرگ recording رو انتخاب کن
اونجا میتونی internal mic رو ببینی که اگه صحبت کنی همونجا شدت صدای دریافتی رو نشون میده
اگه در اون قسمت مشکلی نبود پس میکروفن بخوبی کار میکنه
برا آزمایش هم میتونی به این قسمت بری و صداتو ضبط کنی
start>All programs>Accessories>sound recorder
SupeR-StaR
11-10-2010, 13:40
به این آدرس برو بعد روی گزینه ی Change Your Product کلیک کن و در صفحه ای که باز میشه روی enter a tag کلیک و سرویس تگ رو وارد کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستمون درست میگن برا یکی از بچه ها هم این اتفاق افتاده بود ، با کدوم گارانتی خریدیش؟
منظورتون از اصل چیه؟ همه این لپ تاپ ها ساخت چین اما مطمئناً دارای مجوز از شرکت dell هستن:46:
ممنون از شما :20: میپرسم خبرشو بهتون میدم :41: اونم فک کنم زیگورات بود.
بچه ها بازی یه fifa 11 رو گذاشتم رو x4 کم میاورد
چرا؟؟
دوست عزیز منظورم اینه کدوم قسمت زدید که 1554 زده:40::40:
بچه ها بازی یه fifa 11 رو گذاشتم رو x4 کم میاورد
چرا؟؟
منظورتون anti aliasing رو 4x هست که خود من هم رو بالاترین مثل شما گذاشتم و بدون هیچ مشکلی بازی میکنم اگر منظورتون ازکم آوردن اینه که در بازی یکهو میاد رو صفحه ویندوز و به قولی بازی میپره این کم اوردن نیست بلکه خیلیها این مشکل رو دارن(هیچ ربطی به قوی بودن سیستم نداره ) .. یا از کپی بودن بازیه ! یا کلا یه باگ محسوب میشه ..
اگر بازیتون کند انجام میشه دلایلی داره :تنظیمات کارت گرافیگتون رو از طریق کنترل سنتر ati در ویندوز بالا ببرید
حتما به برق وصل باشید در هنگام بازی
برنامه های پیش فرض در استارت آپ سیستم رو ببندید
(اگر احتمالا باز سوال داشتید تا فردا نیستم پاسخ بدم )
ممنون از شما :20: میپرسم خبرشو بهتون میدم :41: اونم فک کنم زیگورات بود.
در کل یا بحث قاچاق مطرح میشه یا اینکه محصول برگشتی بوده
اگر از انبار جدید زیگورات و اکلا گارانتیهای معتبر دیگه خرید کردید شاید خیلی مشکل نباشه چون به خاطر بحث تحریم تقریا دیگه باید به این مسائل عادت کنیم
ali_asd_1369
12-10-2010, 09:26
سلام دوستان
من دیگه مجبور شدم برم تهران و درایور اصلی لب تاپ دل n5010 خریدم
حالا هر که که بخواد براش میفرست تا از شر دانلود درایور ها خلاص بشه
هر کس که میخواد فقط به من زنگ بزنه
09191341161 علی
zirnevis
12-10-2010, 11:24
سلام. من یه پیشنهاد داشتم. الان خیلی وقته اینجا رو دنبال میکنم و خیلی از مطالب مفید و آموزشی رو هم خوندم که الان لا به لای پستها گم شده و واقعا پیدا کردنش سخته! یکی از دوستان و یا سرور عزیز sheytoon001 زحمت بکشه این پستهای بدرد بخور و مطالب مفید رو تو همون پست اول دوباره جمع کنه. اینجوری خیلی از مشکلات پاسخ داده میشه و اطالاعات خوبی هم به کسایی که میخرن این مدل رو و یا دارن داده میشه. مثل همین قضیه تاچ پد یا بایوس و ...
سپاسگزار
sheytoon001
12-10-2010, 12:44
سلام. من یه پیشنهاد داشتم. الان خیلی وقته اینجا رو دنبال میکنم و خیلی از مطالب مفید و آموزشی رو هم خوندم که الان لا به لای پستها گم شده و واقعا پیدا کردنش سخته! یکی از دوستان و یا سرور عزیز sheytoon001 زحمت بکشه این پستهای بدرد بخور و مطالب مفید رو تو همون پست اول دوباره جمع کنه. اینجوری خیلی از مشکلات پاسخ داده میشه و اطالاعات خوبی هم به کسایی که میخرن این مدل رو و یا دارن داده میشه. مثل همین قضیه تاچ پد یا بایوس و ...
سپاسگزار
از پیشنهاد شما تشکر میکنم :10:
اتفاقاً پست 7 رو به این کار اختصاص دادم و لینک های مفید رو اونجا قرار میدم اما خوب گشتن بین 100 تا صفحه حوصله و وقت میخواد بنا برین از اینجا به بعد رو سعی میکنم اگه مطلب مفیدی نوشته شد در پست 7 قرار میدم:46:
meysam.az
12-10-2010, 13:34
سلام به دوستان 5010 دارها
من این لپ تاپ رو حدود 5 ماهه که دارم روزی حداقل 18 ساعت روشنه به نظرم لپ تاپ خوبیه. اما هاردش هر 30ثانیه یک بار یه صدای تیک میده .با یه نرم افزار به اسم quiethdd مشکل حل شده اما یه تغیراتی روی هارد ایجاد میکنه که زیاد جالب نیست به خاطر همین میخوام آپدیت فریم ویر هارد رو بگیرم تا این مشکل حل بشه (update firmware).اگر کسی لینک این اپدیت رو بزاره یه دنیا ممنون میشم .تو صفحه ی درایورهام نیست.
tag:c54lzg1
اینم هاردمه:
wd3200bevt-75a23t0
sheytoon001
12-10-2010, 23:10
من این لپ تاپ رو حدود 5 ماهه که دارم روزی حداقل 18 ساعت روشنه به نظرم لپ تاپ خوبیه. اما هاردش هر 30ثانیه یک بار یه صدای تیک میده .با یه نرم افزار به اسم quiethdd مشکل حل شده اما یه تغیراتی روی هارد ایجاد میکنه که زیاد جالب نیست به خاطر همین میخوام آپدیت فریم ویر هارد رو بگیرم تا این مشکل حل بشه (update firmware).اگر کسی لینک این اپدیت رو بزاره یه دنیا ممنون میشم .تو صفحه ی درایورهام نیست.
اینم هاردمه:
wd3200bevt-75a23t0
هارد خيلي از لپ تاپ ها اين صدا رو داره اما خوب من تا الان هيچ صدايي از هارد لپ تاپم نشنيدم
هارد شما وسترن ديجيتاله و يکي از بهترينهاست(حداقل از نظر قيمت بالاتره) برا من سامسونگه
نگران نباشيد فکر نميکنم مشکلي داشته باشه
درباره فريمور هارد اطلاعي ندارم اما اگه باشه تو سايت خود وسترن باید باشه:46:
sayanermia
13-10-2010, 00:11
اینم هاردمه:
wd3200bevt-75a23t0
توی سایت خود وسترن دیجیتال که چیزی ننوشته ولی این لینک مربوط به هارد شما هستش
یه سری نرم افزار و توضیحات برای دانلود زده!! یه نگاه بندازید شاید به دردتون خورد
rickykaka
13-10-2010, 11:05
سلام اون قطعه Network Controller من که توی Device Manager نمی شناخت با نصب R258276 حل شد.
ali_asd_1369
13-10-2010, 13:39
دوستان گلم من این کار و برای راحتی شما انجام میدم و هیچ وجی در مقابل اون دریافت نمی کنم:10:
خلاصه خوشحال می شم که بهتون به هر نوعی که میشه و میتونم کمک کنم:40:
meysam.az
13-10-2010, 14:26
توی سایت خود وسترن دیجیتال که چیزی ننوشته ولی این لینک مربوط به هارد شما هستش
یه سری نرم افزار و توضیحات برای دانلود زده!! یه نگاه بندازید شاید به دردتون خورد
ممنونم.اونجا چیز به درد به خوری نیست به جز تست سلامت هارد .ولی اگر کسی این فریم ور رو پیدا کرد ممنون میشم.
mas_dodar
13-10-2010, 16:38
دوستانی که وقتی از بازی مافیا خارج میشن نور صفحشون کم میشه
نیازی نیست log off کنید
کلید F1 رو تو حالت multi media منظورم fn هست رو بزنید
یه صفحه ای میاد 4 تا گزینه داره
1computer only
2duplicate
3extend
4project only
مال خروجی تصویره
چند بار بزنید تا بیاد رو اولی computer only
درست میشه
یه چیز باحال، میدونم تکراریه ولی وقتی داشتم bios رو به A08 آپدیت میکردم فن لپ تاپ چنان صدایی از خودش به مدت چند دقیقه در آورد که مو به تنم سیخ شد! جالب اینکه تمام هوایی هم که به بیرون میداد کاملا خنک بود. از اون جالب تر هم به نظرم بعد از انجام این آپدیت کلا هوایی که فن دستگاه به بیرون میده خنکتر شده، مخصوصا وقتی بازی میکنم.
در ضمن: آقا این Visual Studio که روی 64بیت کار نمیکنه. نصب میشه، برنامه ها رو اجرا میکنه ولی موقع ادیت کد پیام میده که روی سیستم 64بیتی این کار امکان پذیر نیست. کسی تجربه ای داره که با من قسمت کنه؟!
kambiz18
13-10-2010, 20:36
دو ستان من تمامی درایور ها رو نصب کردم اما هنوز نتونستم وایرلس و بولوتوس رو استفاد ه کنم می شه راهنمایی کنید لطفا
اين درايورا تو سايت dell واسه هر كدووم چنتا مدل داره بالفرض واسه بلوتوس و وايرلس چنتا مدل داره.. من كدومو بايد دانلود كنم..؟؟
در ضمن نميدونم چرا اين درايور كارت گرافيك رو سيستمم نصب نميشه ويندوز 7 .. 1ماه ژيش ميشد الان نميشه..؟؟
zirnevis
14-10-2010, 08:19
سلام دوستان. من دیروز این مدل رو خریدم که مال اروپا تولید شده و جزو سری دل اوبونتو هست. الان میخواستم ویندوز روش نصب کنم ولی هرچی درایور هست گویا مال ویندوز 7 64 بیتی هست. ولی چون هنوز خیلی برنامه تو ویندوز 64 بیتی مشکل دارن میخواستم 32 بیتی نصب کنم. تو نصب درایور مشکلی پیش نمیاد؟! یا حتما باید 64 بیتی نصب کنم؟!
ممنون
Special One
14-10-2010, 11:58
سلام دوستان. من دیروز این مدل رو خریدم که مال اروپا تولید شده و جزو سری دل اوبونتو هست. الان میخواستم ویندوز روش نصب کنم ولی هرچی درایور هست گویا مال ویندوز 7 64 بیتی هست. ولی چون هنوز خیلی برنامه تو ویندوز 64 بیتی مشکل دارن میخواستم 32 بیتی نصب کنم. تو نصب درایور مشکلی پیش نمیاد؟! یا حتما باید 64 بیتی نصب کنم؟!
ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد. تو سایت نوشته 64 بیت ولی وقتی دانلود کنی تو مشخصاتش قید شده تو ویندوز 32 بیت هم جواب میده.
اتفاقا بر عكس گفتي من كارت گرافيك رو روي 32 بيتي خواستم نصب كنم نشد ولي رو 64 بيتي شد..
سلام دوستان بعضی اوقات موقع روشن کردن چرا صفحه لب تاپم زرد میشه یا روی یه صفحه وای میسته:11::11::41::41::41::41::41::41::41::41: :41:
sheytoon001
14-10-2010, 17:46
اين درايورا تو سايت dell واسه هر كدووم چنتا مدل داره بالفرض واسه بلوتوس و وايرلس چنتا مدل داره.. من كدومو بايد دانلود كنم..؟؟
درایور وایرلس اسمش اینه
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn
درایور بلوتوث هم اینه
Dell Wireless 365 Bluetooth
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
اتفاقا بر عكس گفتي من كارت گرافيك رو روي 32 بيتي خواستم نصب كنم نشد ولي رو 64 بيتي شد..
من ویندوز 32 بیت دارم و گرافیک براحتی روش نصب شده
شما ارور مربوط به نصب نشدن این درایور رو بنویس تا بچه ها بتونن کمکتون کنن
درضمن در سایت dell روی هر درایوری که کلیک کنی یه قسمت به نام Compatibility داره که نوشته با چه سیستم عاملهایی سازگاره:46: اکثر درایورها با 32 بیتی هم سازگارند
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
سلام دوستان بعضی اوقات موقع روشن کردن چرا صفحه لب تاپم زرد میشه یا روی یه صفحه وای میسته:11::11::41::41::41::41::41::41::41::41: :41:
روی چه قسمتی گیر میکنه
یه عکس از صفحه وقتی زرد میشه بذار
armanjoon_gh
14-10-2010, 22:47
ممنون
واسه منم همین مدله ، خود زیگورات واسم 7 64 بیتی ریخت تا الانم که داره مثل مرد کار میکنه.مشکلی نیست خیالت راحت
armanjoon_gh
14-10-2010, 22:56
دوستان با نصب درایور Dell Support Center به طور خودکار میگه کدوم درایورا احتیاج به اپدیت دارند لینکش رو هم خودش میده. به طور کل خیالتون بابت درایورا راحت میشه.
دوستان یه مساله ای رو مطرح کنم
در مورد برنامه ها تو ویندوز 64 بیتی مشکل خاصی وجود نداره به نظرم و دوستان الکی حساسییت به خرج میدند(جر برنامه های خیلی تخصصی و تک شاید به مشکل بر بخورید )
اما تجربه من از نصب ویندوز 64 بیتی تو لپتاپ خودم تا الان زیاد جالب نیوده :
سرعتش بر عکس اینکه بالا باشه متاسفانه در لپتاپ من زیاد بالا نیست و نسبت به 32 به نظرم خیلی سنگینتر میاد و هن گامی که ویندوز میخواد لود بشه واقعا نسبت به 32 خیلی ضعیف عمل میکنه
مشکل دومی که در 64 بیتی دارم مربوط به تغییر زیان هست (هنوز نتونستم آلت و شبفت رو در این ویندوز تنظیم کنم و حتما باید با موس تغییر زبان بدم )
مشکل سوم عدم پخش صدا در بعضی از بازیهاست ..
دوستانی که نسخه 32 بیت رو داشتند و 64 بیت رو هم تست کردن ممنون میشم کمی مثل من توضیح بدید که آیا این مشکلات رو دارید یا خیر ...
mohsen_eteraz
15-10-2010, 08:56
سلام دوستان من یه سوال داشتم ، کودوم یکی از این گرافیک ها قویتره ؟
ATI Radeon 550V
ATI Radeon 5470
؟
sayanermia
15-10-2010, 10:39
دوستان یه مساله ای رو مطرح کنم
در مورد برنامه ها تو ویندوز 64 بیتی مشکل خاصی وجود نداره به نظرم و دوستان الکی حساسییت به خرج میدند(جر برنامه های خیلی تخصصی و تک شاید به مشکل بر بخورید )
اما تجربه من از نصب ویندوز 64 بیتی تو لپتاپ خودم تا الان زیاد جالب نیوده :
سرعتش بر عکس اینکه بالا باشه متاسفانه در لپتاپ من زیاد بالا نیست و نسبت به 32 به نظرم خیلی سنگینتر میاد و هن گامی که ویندوز میخواد لود بشه واقعا نسبت به 32 خیلی ضعیف عمل میکنه
مشکل دومی که در 64 بیتی دارم مربوط به تغییر زیان هست (هنوز نتونستم آلت و شبفت رو در این ویندوز تنظیم کنم و حتما باید با موس تغییر زبان بدم )
مشکل سوم عدم پخش صدا در بعضی از بازیهاست ..
دوستانی که نسخه 32 بیت رو داشتند و 64 بیت رو هم تست کردن ممنون میشم کمی مثل من توضیح بدید که آیا این مشکلات رو دارید یا خیر ...
Gilopa جان درود
من از روزی که لپتاپ و خریدم یه ویندوز 64 بیت ریختم! تجربه ی من از 64بیت دقیقا عکس شماست!! با اینکه رم من 3 گیگ هستش ولی نسبت به 32 بیت خیلی سریع تره!! البته این قیاس و با سیستم خونه دارم میگم که رمش 4 گیگ و کلا کانفیگش از اینم بالاتره ولی کلا سرعتی که در اجرا ، بالا اومدن ، و باز شدن نرم افزارها در 64 بیت دارم هیچ وقت توی 32 بیت ندیدم!!
حتی یادمه برای مقایسه بازی call of duty modern warfar و crysis رو توی 32 و 64 اجرا کردم. دقت کردم توی لود بازی از مرحله ای به مرحله ی بعد ، در ویندوز 32 بیت مقداری افت سرعت و بعضا گیرهای کوچکی داشتم ولی توی 64بیت واقعا روان و نرم اجرا می شد و خوب و سریع لود می شد
همینطور تحت هیچ شرایطی عدم پخش صدا در بازی هارو نداشتم!! مشکل سوئیچ زبان ها هم به هیچ وجه!!
پیشنهاد می کنم یکی از ویندوز های شرکت JB یا گردو رو تهیه و نصب کنید!! مطمئنا به مشکل بر نخواهید خورد
این نکته رو هم بگم من توی فتوشاپم بی نهایت براش و پترن و ... لود کردم و همینطور چند پلاگین خاص که نسبتا سنگین هم هستند!! ولی با این حال در ویندوز 64 بیت فقط 7 ثانیه طول میکشه فتوشاپ با این حجم سنگین لود شه!! خود ویندوز هم که زیر 34 ثانیه لود میشه!! بعضا اگر اپدیتش کرده باشم نهایت زمانی که برای لود طول میکشه حدود 50 ثانیه الی 1 دقیقه است!!
mohsen_eteraz
15-10-2010, 11:01
ATI Radeon 550V
ATI Radeon 5470
؟
یا بگین کدوم یکی از این کانفیگ ها بهتره یعنی از نظر سخت افزاری قوی تره ؟
CPU: i5-460M | 2.5~2.8
Ram: 4GB
Hdd: 500
VGA: ATI Radeon 550V
-----------------------------
CPU: i5-450M | 2.4~2.66
Ram: 4GB
Hdd: 500
VGA: ATI Radeon 5470
..............................
حالا کدوم کانفیگ بهتره سخت افزارش ؟ CPU و VGA با هم یه کم فرق دارن کدوم یکی ها بالا ترن و بهتر کار میکنن حتی اگه مقدارش کمه بازم کدوم یکی بهتره ؟ به قیمت و سیستو عامل نگاه نکونید فقط سخت افزار . ممنون
Gilopa جان درود
من از روزی که لپتاپ و خریدم یه ویندوز 64 بیت ریختم! تجربه ی من از 64بیت دقیقا عکس شماست!! با اینکه رم من 3 گیگ هستش ولی نسبت به 32 بیت خیلی سریع تره!! البته این قیاس و با سیستم خونه دارم میگم که رمش 4 گیگ و کلا کانفیگش از اینم بالاتره ولی کلا سرعتی که در اجرا ، بالا اومدن ، و باز شدن نرم افزارها در 64 بیت دارم هیچ وقت توی 32 بیت ندیدم!!
حتی یادمه برای مقایسه بازی call of duty modern warfar و crysis رو توی 32 و 64 اجرا کردم. دقت کردم توی لود بازی از مرحله ای به مرحله ی بعد ، در ویندوز 64 بیت مقداری افت سرعت و بعضا گیرهای کوچکی داشتم ولی توی 64بیت واقعا روان و نرم اجرا می شد و خوب و سریع لود می شد
همینطور تحت هیچ شرایطی عدم پخش صدا در بازی هارو نداشتم!! مشکل سوئیچ زبان ها هم به هیچ وجه!!
پیشنهاد می کنم یکی از ویندوز های شرکت JB یا گردو رو تهیه و نصب کنید!! مطمئنا به مشکل بر نخواهید خورد
این نکته رو هم بگم من توی فتوشاپم بی نهایت براش و پترن و ... لود کردم و همینطور چند پلاگین خاص که نسبتا سنگین هم هستند!! ولی با این حال در ویندوز 64 بیت فقط 7 ثانیه طول میکشه فتوشاپ با این حجم سنگین لود شه!! خود ویندوز هم که زیر 34 ثانیه لود میشه!! بعضا اگر اپدیتش کرده باشم نهایت زمانی که برای لود طول میکشه حدود 50 ثانیه الی 1 دقیقه است!!
ممنون از پاسختون :10:
کاش یه ویندوز 32 بیت رو N5010 خودتون تست کرده بودید تا مقایستون خیال من رو بیشتر راحت کنه
در مورد ویندوز کاملا مطمئنم مشکلی نداره .. اما اصلا اون سرعتی که انتظار دارم رو نداره در مقایسه با 32 بیتی که رو N5010 نصب کرده بودم .. یعنی تو لود اولیه ویندوز کمی بیشتر از 32 بیت طول میده ... بنابراین من در مقایسه با 32 بیتی که نصب کرده بودم میگم سرعتش پایینتره نه اینکه واقعا سرعت ویندوز پایین باشه
الان بازی NBA2K11 با اینکه دایرکت ایکس رو هم براش نصبب کردم باز مشکل صدا داره و نمیتونه پخشش کنه منم خوره بسکتبالم اگه روزی یه دست بازی نکنم دق میکنم:31:
باید ببینم ایراد از چیه که 64 بیت رو سیستم من خیلی خوب جواب نمیده ...
P.S
در مورد نرم افزارها هیچ مشکلی تو این 2 هفته نداشتم و هر چی نرم افزار که فکر میکنید روش نصب کردم و بدون مشکل نصب شده
وقتي ميخام از سايت دل دانلود كنم هر درايوري رو يك فايل كم حجم 9 كيلوبايتي رو دانلود ميكنه و همش اين رونده ... چيكار بايد كنم..؟؟؟
sayanermia
15-10-2010, 15:34
کاش یه ویندوز 32 بیت رو N5010 خودتون تست کرده بودید تا مقایستون خیال من رو بیشتر راحت کنه
در مورد ویندوز کاملا مطمئنم مشکلی نداره .. اما اصلا اون سرعتی که انتظار دارم رو نداره در مقایسه با 32 بیتی که رو N5010 نصب کرده بودم .. یعنی تو لود اولیه ویندوز کمی بیشتر از 32 بیت طول میده ... بنابراین من در مقایسه با 32 بیتی که نصب کرده بودم میگم سرعتش پایینتره نه اینکه واقعا سرعت ویندوز پایین باشه
الان بازی NBA2K11 با اینکه دایرکت ایکس رو هم براش نصبب کردم باز مشکل صدا داره و نمیتونه پخشش کنه منم خوره بسکتبالم اگه روزی یه دست بازی نکنم دق میکنم:31:
P.S
در مورد نرم افزارها هیچ مشکلی تو این 2 هفته نداشتم و هر چی نرم افزار که فکر میکنید روش نصب کردم و بدون مشکل نصب شده
خب احتمالا بازی شما از 64 بیت پشتیبانی نمی کنه که صداش در نمیاد! توی تنظیمات صدای بازی بخشی ندارید که نوع کارت صدا و خروجی صدا رو مشخص کنه؟؟ بعضی بازی ها این قابلیت و دارند که کارت صدا و خروجی صدا رو کنترل و تعیین می کنند!!
ولی در مورد تغییر زبان به زرس قاطع عرض میکنم مشکل ویندوز دارید و بهتره یه ویندوز از دو شرکت مذکور نصب کنید
sheytoon001
15-10-2010, 17:52
ATI Radeon 550V
ATI Radeon 5470
؟
چندباری درباره این دو گرافیک بحث شده که نتیجه اینه
550v قدرت بیشتری برا اجرای بازیها داره (البته نه اونقدر بیشتر!) و 5470 دارای امکانات جدیدتریه(مثلا پشتیبانی از دایرکت ایکس 11)
sheytoon001
15-10-2010, 18:05
P.S
احتمالا باید یه ویندوز دیگه رو امتحان کنی ، منظوزم dvd دیگست:46:
من هنوز 64 بیت نصب نکردم اما از 32 بیت که کاملا راضیم اوایل حدود 30 و نهایتا 40 ثانیه طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد، خوشبختانه تا الان هنگ هم نداشته:5:
حالا هروقت 64 بیت نصب کردم مقایسه شونو میگم:31:
sheytoon001
15-10-2010, 18:11
وقتي ميخام از سايت دل دانلود كنم هر درايوري رو يك فايل كم حجم 9 كيلوبايتي رو دانلود ميكنه و همش اين رونده ... چيكار بايد كنم..؟؟؟
با فایرفاکس معمولا این مشکل پیش میاد، از IE استفاده کن
و اگه خواستی با دانلود منیجر دانلود کنی باید با فایرفاکس سایت رو باز کنی و روی دکمه DOWNLOD راست کلیک و copy link location رو بزنی و آدرس رو در نوت پد paste کنی و لینک دانلود که در این آدرس مشخصه رو در دانلود منیجر وارد کنی:46:
روی چه قسمتی گیر میکنه
یه عکس از صفحه وقتی زرد میشه بذار[/QUOTE]
روی قسمت روشن شدن یعنی اصلا صفحه دسکتاپ بالا نمیاد:41::41:
Xx Hossein xX
15-10-2010, 22:45
سلام
منم به 5010 دارا پیوستم ! :31:
دوستان من ویندوز 32 بیت ریختم روی سیستم . بنظرتون عوض کنم و 64 بریزم ؟! کند نمیشه ؟!
نرم افزار ها چطور ؟! باید با 64 بیت سازگار باشن یا مهم نیست ؟!
بعد درایور های 32 و 64 فرق داره ؟!
باتری من 2:30 دقیقه ای تموم میشه . خوبه ؟!
ممنون ... :11:
آقا من وسط Splinter Cell: Convection هر از حدود 15 دقیقه بازیم گیر میکنه، به طوریکه با ctrl+alt+del هم مشکل حل نمیشه و باید با نگه داشتن دکمه power دستگاه رو خاموش کنم. بازی روی بهترین گزینه های گرافیکی راحت اجرا میشه و تنظیمات رو پایین هم آوردم و باز هم این اتفاق افتاد، پس مشکل از گرافیک نیست. کسی ایده ای نداره؟
kambiz18
15-10-2010, 23:41
دوستان من هر بازی که اجرا کردم مثل کانتر استریک و جنرال تصویر واید نمی شه
یعنی رزولیشن بازی تا 1024*768 اجازه می ده و نمی زاره فول بشه
راه حلی ندارین ؟
sayanermia
16-10-2010, 10:07
سلام
منم به 5010 دارا پیوستم ! :31:
دوستان من ویندوز 32 بیت ریختم روی سیستم . بنظرتون عوض کنم و 64 بریزم ؟! کند نمیشه ؟!
نرم افزار ها چطور ؟! باید با 64 بیت سازگار باشن یا مهم نیست ؟!
بعد درایور های 32 و 64 فرق داره ؟!
باتری من 2:30 دقیقه ای تموم میشه . خوبه ؟!
ممنون ... :11:
مبارک باشه!! اگر رم 4 داری شک نکن 64بیت بریز!! البته یه ویندوز درست حسابی از یه شرکت معتبر!! سعی کن جدید هم بخری که کرکش درست حسابی باشه و این آپدیت مایکروسافت که کرک و از کار میندازه روش کار ساز نباشه!!
ویندوزهای جدید گردو خوب از اب دراومدند!!
در مورد برنامه ها هم خیر!!! مشکلی براتون پیش نمیاد و براحتی نرم افزارها توش نصب میشه!! مگر اینکه نرم افزار مهندسی و برنامه ی خاصی داشته باشید که مثلا یه شرکت ایرانی اونو نوشته و فقط برای ویندوز ایکس پی و 32 بیت ها ساخته شده باشه!! به جز این دسته نرم افزارهای خاص مابقی برنامه ها حتی اتوکد و 3dmax که گرافیکی و سنگین هستند هم توی 32 و 64 راحت نصب میشن!! پس غمتون نباشه و 64 را بزنید بر رگ این لپتاپ قدرتمند!!:8:
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
آقا من وسط Splinter Cell: Convection هر از حدود 15 دقیقه بازیم گیر میکنه، به طوریکه با ctrl+alt+del هم مشکل حل نمیشه و باید با نگه داشتن دکمه power دستگاه رو خاموش کنم. بازی روی بهترین گزینه های گرافیکی راحت اجرا میشه و تنظیمات رو پایین هم آوردم و باز هم این اتفاق افتاد، پس مشکل از گرافیک نیست. کسی ایده ای نداره؟
فقط این بازی یا بازی های دیگه هم اینطوریه؟؟
اگر فقط این بازی باشه خب معلوم میشه با این ویندوز یا کانفیگ سازگاری نداره!! منم با فرونت لاین مشکل دارم و نمی تونم درست بازی کنم ولی همونو مثلا تو یه ویندوز دیگه ( 32 بیتی ) راحت اجرا میکنم!!
mohamad_reza72
16-10-2010, 10:14
منم pes 2011 لودینگ اولش close the program mide یعنی اون دایره سبزه لودینگهم 15 ثانه میاد بعد پیغام رو میده.
اشکالش از چه
ویندوزم هم 32بایتیه
فقط واسه SC: Convection این مشکلو دارم، باید بسازم دیگه! البته با همون وضعیت تمومش کردم از شرش خلاص شدم!
دوستان من هر بازی که اجرا کردم مثل کانتر استریک و جنرال تصویر واید نمی شه، یعنی رزولیشن بازی تا 1024*768 اجازه می ده و نمی زاره فول بشه
راه حلی ندارین ؟
دو حالت داره: یا رزولوشن wide رو انتخاب نکردی(لزوما همیشه آخرین رزولوشن واید نیست!) و یا این بازیها کلا همچین قضیه ای رو ندارند که برای بازی کانتر میدونم که توی آپشن های گرافیکیش یه گزینه wide screen هستش که باید تیکش رو بزنی.
منم pes 2011 لودینگ اولش close the program mide یعنی اون دایره سبزه لودینگهم 15 ثانه میاد بعد پیغام رو میده.
اشکالش از چه؟
PES 2011 قضیش فرق میکنه! تقریبا یه هفته زودتر از تاریخ انتشار بازی یه نسخه ای به اسم این بازی اومد و ظاهرا هم کامل بود، اما نسخه نهایی بازی نبود و البته نسخه آزمایشی و دمو هم نبود. الانم وضعیت بازار خیلی خر تو خره و به سختی میشه نسخه درستشو از اون نسخه ناقص تشخیض داد. از این قبیل مشکلات توی نسخه اولیش پیش میومد. برای اینم که بفهمی اصلیه یا نه به دو چیز توجه کن: اولا نسخه اصلیه بازی بعد از نصب 7gb و نسخه اولیش 5gb، دوما توی نسخه آزمایشی در صفحه press any bottun پایینش ورژنش رو نوشته.
mohamad13702008
16-10-2010, 16:26
سلام دوستان
من با kmp فيلم نيگا ميكنم.زيرنويسش رو نميشناسه.(قاتي پاتيه)
فونت فارسي ميخوام.ويندوز7 32 بيت.
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
البته يه چيز ديگه
ميتونم فونت هاي xp رو روش بريزم؟
kambiz18
16-10-2010, 16:47
دو حالت داره: یا رزولوشن wide رو انتخاب نکردی(لزوما همیشه آخرین رزولوشن واید نیست!) و یا این بازیها کلا همچین قضیه ای رو ندارند که برای بازی کانتر میدونم که توی آپشن های گرافیکیش یه گزینه wide screen هستش که باید تیکش رو بزنی.
کانتر رو اوکی کردم اما تو بازی جنرال گزینه ای برای این کار نداشت
به نظرت راه حلی داره ؟
سلام دوستان
من با kmp فيلم نيگا ميكنم.زيرنويسش رو نميشناسه.(قاتي پاتيه)
فونت فارسي ميخوام.ويندوز7 32 بيت. البته يه چيز ديگه
ميتونم فونت هاي xp رو روش بريزم؟
میتونی فونتهای xp رو بریزی، فرقی ندارن. فقط توجه کن که باید علاوه بر فارسی کردن زبان ویندوز تمام ساعت، واحد پول(!)و.. رو فارسی کنی. چون منم یه زمانی با وجود فارسی بودن زبان ویندوزم باز هم زیرنویس هام مشکل داشت تا اینکه آنچنان کردم!
کانتر رو اوکی کردم اما تو بازی جنرال گزینه ای برای این کار نداشت
به نظرت راه حلی داره ؟
درباره جنرال تجربه ای ندارم متاسفانه.
sheytoon001
16-10-2010, 18:48
روی قسمت روشن شدن یعنی اصلا صفحه دسکتاپ بالا نمیاد:41::41:
bios رو آپدیت کن ایشالا درست میشه
البته برا این کار ویندوز باید بالا بیاد پس اولا این ورژن بایوس رو دانلود کن که آخرین ورژنشه
یعد بالا اومدن ویندوز همه برنامه هایی که مهم نیستن رو ببند و روی فایلی که دانلود کردی کلیک کن تا اجرا بشه در حین آپدیت برنامه ای باز نکن و به چیزی دست نزن تا کار با موفقیت تموم شه ، مراحل هم نشون داده میشه (فن هم در این بین با سرعت زیاد میچرخه)
sheytoon001
16-10-2010, 19:21
به نظر من مشکل از خود بازیه
و دیگه اینکه از من میشنوی بیخیال این بازی شو چون اینکه از پاور خاموش میکنی یه کمی خطر داره
Xx Hossein xX
16-10-2010, 19:55
یه FTP خوف برای دل بازا !!
kambiz18
16-10-2010, 20:34
دوستان من درایور بلتوتوس رو نصب کردم
100 % اوکی هست
چطوری روشنش کنم ؟
می رم رو یک فایلی send to > bluetoos یک پنجره باز می شه بعد دیگه اتفاقی نمی افته
fisheries65
16-10-2010, 20:38
این لب تاپ بلوتوث نداره؟ اگه داره لطفا فعال سازیشم بگید
من گوشیم w700-سونی اریکسون- به ویندوز7 وصل نمیشه و سی دی را هم قبول نمیکند کسی همچین مشکلی نداره؟
sheytoon001
17-10-2010, 14:24
دوستان من درایور بلتوتوس رو نصب کردم
100 % اوکی هست
چطوری روشنش کنم ؟
می رم رو یک فایلی send to > bluetoos یک پنجره باز می شه بعد دیگه اتفاقی نمی افته
بلوتوث و وایرلس باهم با زدن دکمه f2 خاموش و روشن میشن(quick set رو حتما نصب کن)
وقتی بلوتوث روشنه آیکنش در تسکبار نشون داده میشه(با زدن فلش کنار ساعت سیستم مشخص میشه)
برا فرستادن فایل هم به همون صورت send to و بعد بلوتوث رو میزنی و در پنجره ای که میاد next رو بزن و اگه بلوتوثی روشن باشه یا از قبل add شده باشه نشون میده یا انتخاب دستگاه موردنظر به راحتی فرستاده میشه
اگه در قسمت سرچ مشکل داری اول با راست کلیک کردن روی آیکون بلوتوث و زدن add a device، دستگاه رو اضافه کن:46:
kambiz18
17-10-2010, 15:27
بلوتوث و وایرلس باهم با زدن دکمه f2 خاموش و روشن میشن(quick set رو حتما نصب کن)
وقتی بلوتوث روشنه آیکنش در تسکبار نشون داده میشه(با زدن فلش کنار ساعت سیستم مشخص میشه)
برا فرستادن فایل هم به همون صورت send to و بعد بلوتوث رو میزنی و در پنجره ای که میاد next رو بزن و اگه بلوتوثی روشن باشه یا از قبل add شده باشه نشون میده یا انتخاب دستگاه موردنظر به راحتی فرستاده میشه
اگه در قسمت سرچ مشکل داری اول با راست کلیک کردن روی آیکون بلوتوث و زدن add a device، دستگاه رو اضافه کن:46:
من وقتی f2 رو می زنم این تصویر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میاد که یعنی روشنه
quickset هم نصبه توش که می رم به این صورته که تو این عکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می بینی
من نمی دونم چرا کار نمی کنه
در مورد اون ادد کردن دیوایس من ایکونی نمی بینم که روش راست کلیک کنم
sheytoon001
17-10-2010, 17:08
من وقتی f2 رو می زنم این تصویر میاد که یعنی روشنه
quickset هم نصبه توش که می رم به این صورته که تو این عکس می بینی
من نمی دونم چرا کار نمی کنه
در مورد اون ادد کردن دیوایس من ایکونی نمی بینم که روش راست کلیک کنم
درمورد عکس که مشکلی نیست
اما ابنکه آیکون بلوتوث نشون داده نمیشه احتمالا مشکل از درایوره که باید دوباره نصب کنی و اگه ابن درایور جواب نداد درایور دیگه رو از سایت dell دانلود کن(دوتا درایور داره)
kambiz18
17-10-2010, 18:14
درمورد عکس که مشکلی نیست
اما ابنکه آیکون بلوتوث نشون داده نمیشه احتمالا مشکل از درایوره که باید دوباره نصب کنی و اگه ابن درایور جواب نداد درایور دیگه رو از سایت dell دانلود کن(دوتا درایور داره)
من ندیدم می شه لینک رو بدین
من اینا رو نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sheytoon001
17-10-2010, 21:45
من ندیدم می شه لینک رو بدین
من اینا رو نصب کردم
اینارو باید نصب کنی
بلوتوث
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوایرلس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرافیک
سلام دوستان منم یک دونه از این مدل گرفتم :
ci5-2.5
HDD:500
vga:ATI Radeon 4650
نظرتون درمورد این گرافیک چیه؟
سلام به همه دوستان
من می خوام inspiron 5010 رو بگیرم و ازش هم خیلی خوشم اومده اما میگن درایور برایxp نداره
به نظر شما درایوراش پیدا میشه یا من بی خیالش بشم؟
شاید بگید که باید این تاپیک رو بخونم امامن فقط مدت کمی برای انتخاب دارم جستجو هم کمکی بهم نکرد
ممنون می شم کمکم کنید
بله درسته، درایور برای xp نداره، اگه اینقدر کا با xp برات حیاتیه این نوت بوک به دردت نمیخوره، ولی اگه با 7 کار کنی دیگه طرف xp نمیری!
majidbbc
18-10-2010, 01:16
سلام به n5010 دارها
صفحه تاچ پد موقع تایپ کردن خیلی اذیت می کنه
از چه راهی می تونم غیر فعالش کنم؟
sayanermia
18-10-2010, 01:21
سلام به n5010 دارها
صفحه تاچ پد موقع تایپ کردن خیلی اذیت می کنه
از چه راهی می تونم غیر فعالش کنم؟
درود بر شما
کافیه درایور و نرم افزار (Synaptics Synaptics TouchPad) را نصب کنید تا با زدن دکمه ی کنار insert که شکل موس و ضربدر روش داره ، تاچ پد غیرفعال بشه !!
لینک دانلود (Synaptics Synaptics TouchPad)
majidbbc
18-10-2010, 01:33
درود بر شما
کافیه درایور و نرم افزار (Synaptics Synaptics TouchPad) را نصب کنید تا با زدن دکمه ی کنار insert که شکل موس و ضربدر روش داره ، تاچ پد غیرفعال بشه !!
من نصب کردم اما با زدن اون دکمه می تونی دکمه چپ موس رو پایین نگه داری بدون دست گذاشتن روی دکمه ش
غیر فعال نمی کنه تاچ پدو اما
sayanermia
18-10-2010, 02:22
من نصب کردم اما با زدن اون دکمه می تونی دکمه چپ موس رو پایین نگه داری بدون دست گذاشتن روی دکمه ش
غیر فعال نمی کنه تاچ پدو اما
برای ماها که اینطوری نیست!! مطمئنید تنظیمات تاچ پد و دستکاری نکردید؟؟ در حالت پیش فرض با زدن دکمه ی کنار insert ، تاچ پد غیرفعال میشه
majidbbc
18-10-2010, 03:49
برای ماها که اینطوری نیست!! مطمئنید تنظیمات تاچ پد و دستکاری نکردید؟؟ در حالت پیش فرض با زدن دکمه ی کنار insert ، تاچ پد غیرفعال میشه
ممنون از راهنماییت
یه بار درایورو Uninstall و دوباره نصب کردم
مشکل حل شد
و اون کلید هم کار کرد
باز هم ممنون
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
راستی من بعضی وقت ها
موقع تایپ کردن ساعد دستم که با صفحه لپ تاپ کنار تاچ پد برخورد می کنه احساس می کنم خیلی خفیف حالت برق گرفتگی داره.
بقیه چنین تجربه ای داشتند تاحالا؟
با سلام دوباره
بله درسته، درایور برای xp نداره، اگه اینقدر کا با xp برات حیاتیه این نوت بوک به دردت نمیخوره، ولی اگه با 7 کار کنی دیگه طرف xp نمیری!
راستش من می خوام از این لپتاب برای برنامه نویسی،طراحی صفحات وب و انیمیشن سازی استفاده کنم
تو سیستم عاملهای دیگه مثل 7 یا وستا میشه رو این برنامه ها کار کرد؟
sayanermia
18-10-2010, 11:10
ممنون از راهنماییت
یه بار درایورو Uninstall و دوباره نصب کردم
مشکل حل شد
و اون کلید هم کار کرد
باز هم ممنون
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
راستی من بعضی وقت ها
موقع تایپ کردن ساعد دستم که با صفحه لپ تاپ کنار تاچ پد برخورد می کنه احساس می کنم خیلی خفیف حالت برق گرفتگی داره.
احتمالا حرارت تاچ پد هستش که این حسو به شما منتقل میکنه!! شایدم سیستم عصبی ساعد طوریه که این تماس مغناطیسی و به صورت الکتریسیته منتقل میکنه!! چون تاچ پد فکر کنم فقط به پوست حساسه و به وسیله پوست تحریک میشه!
REGISTERED-USER
18-10-2010, 11:35
سلام به همه دوستان
من می خوام inspiron 5010 رو بگیرم و ازش هم خیلی خوشم اومده اما میگن درایور برایxp نداره
شاید بگید که باید این تاپیک رو بخونم امامن فقط مدت کمی برای انتخاب دارم جستجو هم کمکی بهم نکرد
ممنون می شم کمکم کنید
همه دارن از خریدش منصرف میشن بعد شما میخوای بخری؟
گرافيكار
18-10-2010, 11:49
ميشه دليلش رو هم بگيد
چون برادر منم قصد خريد همين مدل رو داره
الان تا 900 چي خوبه
اگه اينجا نشد لطفا برام پ خ كنيد هم استاني
راستش من می خوام از این لپتاب برای برنامه نویسی،طراحی صفحات وب و انیمیشن سازی استفاده کنم، تو سیستم عاملهای دیگه مثل 7 یا وستا میشه رو این برنامه ها کار کرد؟
چرا نه؟ من خودم هم Visual Studio و هم خیلی برنامه های دیگه رو روش ریختم..
نمیدونم چجوری هر از چند وقت یکی توی این تاپیک پیدا میشه که یه حرف اینجوری میزنه و بعدم یهو غیبش میزنه!
میشه شما بگی چند نفر بودن که میخواستن توی این رنج قیمت نوت بوک بخرن و از خرید این گزینه صرف نظر کردن و دلایلشون چی بوده؟ چون تا جایی که من میدونم توصیه عالم و آدم برای زیر 1تومن همینه..
mohamad_reza72
18-10-2010, 12:29
فقط واسه SC: Convection این مشکلو دارم، باید بسازم دیگه! البته با همون وضعیت تمومش کردم از شرش خلاص شدم!
PES 2011 قضیش فرق میکنه! تقریبا یه هفته زودتر از تاریخ انتشار بازی یه نسخه ای به اسم این بازی اومد و ظاهرا هم کامل بود، اما نسخه نهایی بازی نبود و البته نسخه آزمایشی و دمو هم نبود. الانم وضعیت بازار خیلی خر تو خره و به سختی میشه نسخه درستشو از اون نسخه ناقص تشخیض داد. از این قبیل مشکلات توی نسخه اولیش پیش میومد. برای اینم که بفهمی اصلیه یا نه به دو چیز توجه کن: اولا نسخه اصلیه بازی بعد از نصب 7gb و نسخه اولیش 5gb، دوما توی نسخه آزمایشی در صفحه press any bottun پایینش ورژنش رو نوشته.
مرسی مشکلم حل شد
بازی جدید گرفتم حل شد
دوباره سلام
نمیدونم چجوری هر از چند وقت یکی توی این تاپیک پیدا میشه که یه حرف اینجوری میزنه و بعدم یهو غیبش میزنه!
میشه شما بگی چند نفر بودن که میخواستن توی این رنج قیمت نوت بوک بخرن و از خرید این گزینه صرف نظر کردن و دلایلشون چی بوده؟ چون تا جایی که من میدونم توصیه عالم و آدم برای زیر 1تومن همینه..
من حتما نمی خوام زیر 1 تومن باشه تا 1و سیصد هم باشه اشکالی نداره
من فقط می خوام بعد از خرید دچار مشکل نشم میشه شما راهنماییم کنید که چی بگیرم؟
من برای برنامه نویسی و انیمیشن سازی می خوام
سلام من دوباره اومدم
این لپتاب برای ویستا هم مشکل xp رو داره؟
اکثر لپ تابهای 5010 چه سیستم عاملی دارند؟
sheytoon001
18-10-2010, 15:50
سلام دوستان منم یک دونه از این مدل گرفتم :
ci5-2.5
HDD:500
vga:ATI Radeon 4650
نظرتون درمورد این گرافیک چیه؟
به نظر کانفیگ خوبیه:46: باید باهاش کار کنی تا ببینی چطوریه
sheytoon001
18-10-2010, 15:56
سلام به همه دوستان
ممنون می شم کمکم کنید
درسته اکثر درایورهای این لپ تاپ روی xp نصب نمیشه اما بعضی هاشون مثل درایور صدا نصب میشه اما!
به نظر من xp رو کلا بیخیال شو من هم با نرم افزارهای برنامه نویسی کارمیکنم(.net) و مشکلی با 7 نداشتم ، از نظر من ویندوز 7 نصب کن و خواهی دید که کلا نظرت نسبت به xp تغییر میکنه و عاشق 7 میشی چون یه قابلیت هم داره که میتونی نرم افزازهای مخصوص xp رو هم روش نصب کنی، بخاطر xp این لپ تاپ رو از گزینه هات حذف نکن!:46:
sheytoon001
18-10-2010, 16:05
من بعضی وقت ها
درسته اگه قسمت های حساس دستتون با فلز باریک دور کیبورد و تاچپد برخورد کنه برق ضعیفی رو احساس خواهید کرد، اما نگران نباشید ، ولتاژ اون فقط 20 ولته و همون ولتاژ آداپتوره که اگه دستتون رو به خروجی آداپتور بزنید متوجه خواهید شد
sheytoon001
18-10-2010, 16:19
برادر لطفا با دلیل صحبت کنید تا دوستان رو به اشتباه نندازید:46:
sheytoon001
18-10-2010, 16:41
دوباره سلام
من حتما نمی خوام زیر 1 تومن باشه تا 1و سیصد هم باشه اشکالی نداره
من فقط می خوام بعد از خرید دچار مشکل نشم میشه شما راهنماییم کنید که چی بگیرم؟
من برای برنامه نویسی و انیمیشن سازی می خوام
ببینید گرون بودن یه لپ تاپ دلیلی بر کارایی خوبش نیست حتی اگه کانفیگ بالایی داشته یاشه
شما حتما باید بعد انتخاب یک لپ تاپ با چند نفر که از اون مدل استفاده کردن صحبت کنین تا از مشکلات احتمالیش مطلع بشید
من به شخصه کاملا از این لپ تاپ راضیم و تا جایی که دیدم بالای 90% کسایی که این لپ تاپ رو خریدن از خریدشون پشیمون نشدن!
اما چند نفریم بدشانسی آوردن که البته اکثرشون به دلیل بد استفاده کردن از لپ تاپ دچار مشکل شدن
حتما لپ تاپ رو با گارانتیه معتبر بخرید و از مغازه دار بخواید تستش کنه و مطمئن شید به دلیل حمل نا مناسب ضربه ای نخورده یاشه
N5010 مطمئننا در این رده از قیمت یکی از مناسبترینهاست:46:
موفق باشید
sheytoon001
18-10-2010, 16:49
سلام من دوباره اومدم
این لپتاب برای ویستا هم مشکل xp رو داره؟
اکثر لپ تابهای 5010 چه سیستم عاملی دارند؟
درایورهای ویستا در سایت dell برا این لپ تاپ وجود داره اما از نظر خیلیا ویندوز 7 کاربرهارو راضی تر نگه داشته ، اگه فرقی براتون نمیکنه حتما 7 نصب کنید:46:
اکثر کانفیگ های 5010 بدون سیستم عامل هستن و خریدار خودش باید سیستم عامل مناسبش رو روی اون نصب کنه و قیمت اضافی هم برا ویندوز اصل پرداخت نمیکنه، سعی کنید درایورهارو از فروشنده بگیرید وگرنه مجبورید دانلودش کنید که برا این کار به اینترنت adsl با وایرلس (با dial up مقرون یه صرفه نیست) احتیاج دارید
ali_asd_1369
18-10-2010, 19:52
باطری لب تاپ من 2 ساعت بیشتر دوام نمیاره ایا سالمه ؟ یا خراب
sayanermia
18-10-2010, 21:18
باطری لب تاپ من 2 ساعت بیشتر دوام نمیاره ایا سالمه ؟ یا خراب
بستگی به کاری که میکشی ازش داره!! ولی دو ساعت هم خوبه!!
سلام
دوستان
من می خام یه 5010 بخرم
میشه بگید از کجا بخرم ! ( منظورم آنلاین نیستا ! ) ، چه گارانتیه1؟
اگه قیمت روز هم دارید خوشحال میشم.
sayanermia
18-10-2010, 21:47
سلام
دوستان
من می خام یه 5010 بخرم
میشه بگید از کجا بخرم ! ( منظورم آنلاین نیستا ! ) ، چه گارانتیه1؟
اگه قیمت روز هم دارید خوشحال میشم.
اگر با گارانتی میخواید بخرید بهترین شرکت زیگوراته!! حالا یا حضوری می رید می خرید یا سفارش میدید براتون می فرستند!! چون اگر از بازار بخرید شاید گارانتی زیگورات نباشه و از این گارانتی های شرکتی 20-30 تومنی باشند!!
مرسی
بعد ببخشید بهترین کانفیگش کدومه؟
شما خودتون این نوت بوک رو دارید؟
راضی هستید؟
راست میگن نمیشه باتری 9 سلوله رو این Insp ها انداخت؟
سلام به همه دوستان
یه چیزی بگم ، شاید تعجب کنید ، کل این 124 صفحه این تاپیک رو خوندم :5:
به یه نتیجه بزرگ رسیدم
برم یه N5010 بخرم :40:
گارانتی زیگورات !
khodadadeh
19-10-2010, 06:08
من درایور گرافیک برای ویندوز اکس پی رو گیر آوردم:d
می خواستم ببینم کسی تا حالا اکس پی روی این لپ تاپ نصب کرده یا نه؟
ali_asd_1369
19-10-2010, 09:18
فقط فیلم میبینم
در ضمن امار دقیق نمیده مثلا یدفه 50% 2دقیقه بعد میشه 46% بعد اگه کار نکنم باهاش میشه همون 50% !!!!!!!!
sayanermia
19-10-2010, 11:49
مرسی
بعد ببخشید بهترین کانفیگش کدومه؟
شما خودتون این نوت بوک رو دارید؟
راضی هستید؟
راست میگن نمیشه باتری 9 سلوله رو این Insp ها انداخت؟
باطری هاشون همه 6 سل هستش!!
بله من خودم دارم البته کانفیگ خیلی حرفه ای نیست ولی واقعا ازش راضی ام!!
اینکه چه کانفیگی بخرید بستگی به کار و نیازتون داره!! مثلا من نیازم با cpu cor i3 330M و رم 3 و گرافیک 5470 و هارد 500 راه افتاد و با بودجه امم تناسب داشت و خریدم!!
باید ببینید چه کاری میخواید از لپتاپ بکشید و متناسب با اون کانفیگ مورد نظرتونو بخرید!
من راضی ام ازش و خوشحالم که acer نخریدم!! تعصبی نیستم ولی واقعا برند دل و این مدل برام بی نهایت دلنشین و حرفه ای هستش!! مخصوصا از نظر ظاهر و زیبایی!! قدرت و کاراییش که جای خود داره!!
راستی دوستان اگر میخوان لذت فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن با این سری لپتاپ هارو تجربه کنند پیشنهاد میکنم هدفون creative HQ-1400 بخرن نسبتا ارزونه ولی شفافیت و صدای عالی ای داره!!
و اینکه دوستان حتما درایور صدای این لپتاپو از سایت دل بگیرند و نصب کنند چرا که امکانات گسترده و فوق العاده ای در تنظیم صدا بخصوص قابلیت SRS Premium به شما میده!! من که تست کردم کف کردم!!
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اگه اینجوری باشه که معرکه است!! خب درایورهارو در دسترس ماهم قرار بده تا تست کنیم و نتیجه رو اعلام کنیم!!
میشه لینک بذارید؟؟
sheytoon001
19-10-2010, 15:07
فقط فیلم میبینم
در ضمن امار دقیق نمیده مثلا یدفه 50% 2دقیقه بعد میشه 46% بعد اگه کار نکنم باهاش میشه همون 50% !!!!!!!!
اگه فیلم میبینی که خیلیم خوب دووم میاره:46:
اون آمار تقریبیه!
احتمالا میگه اگه همینجوری باهاش کار کنی اینقدر برات کار میکنه
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
میگن رو این لپ تاپ xp نصب نکنی بهتره چون کاراییش پایین میاد
khodadadeh
19-10-2010, 15:32
میگن رو این لپ تاپ xp نصب نکنی بهتره چون کاراییش پایین میاد من هم خودم اینو شنیدم ولی می گم اگه کسی خودش نصب کرده باشه بیاد بگه ببینم چه جوریه؟
در ضمن این هم صفحه دانلود درایور گرافیک برای اکس پی
برای بقیه هم فکر کنم بشه گیر اورد:46:
حالا اگه کسی پیدا نشد که نصب کرده بوده باشه خودم نصب می کنم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه
سلام
من هم به جمع شما پیوستم
اینم کانفیگ من :
CPU : Core i5
Ram : 4 G
Graphic : 5470 , 1024 MB
HDD : 500 GB
گارانتی گرین ، درایور هم همراهش بود ، یه آبانتا هم روش داشت .
خب احتمالا بازی شما از 64 بیت پشتیبانی نمی کنه که صداش در نمیاد! توی تنظیمات صدای بازی بخشی ندارید که نوع کارت صدا و خروجی صدا رو مشخص کنه؟؟ بعضی بازی ها این قابلیت و دارند که کارت صدا و خروجی صدا رو کنترل و تعیین می کنند!!
ولی در مورد تغییر زبان به زرس قاطع عرض میکنم مشکل ویندوز دارید و بهتره یه ویندوز از دو شرکت مذکور نصب کنید
تغییر زیان رو با چند تا دستکاری حل کردم
در مورد بازی نه متاسفانه هر کاری انجام دادم نشد مشکلش رو حل کنم
نه عزیز ویندوز دانلود شده توسط خودم از نت بوده و همینطور و یه بار دیگه ویندوز خریداری شده از بیرون رو هم نصب کردم و هر دو این مشکل رو داشتن پس ربطی به این مساله نداشت اصلا
بهرحال فعلا به خاطر nba به سمت 32 بیت نقل مکان کردم
(میگم خوشبختانه سرعت تاپیک خوب بالاست چند روزی نبودم الان جواب سوال چند صفحه قبل رو میدم :31:)
sayanermia
19-10-2010, 20:42
تغییر زیان رو با چند تا دستکاری حل کردم
در مورد بازی نه متاسفانه هر کاری انجام دادم نشد مشکلش رو حل کنم
نه عزیز ویندوز دانلود شده توسط خودم از نت بوده و همینطور و یه بار دیگه ویندوز خریداری شده از بیرون رو هم نصب کردم و هر دو این مشکل رو داشتن پس ربطی به این مساله نداشت اصلا
بهرحال فعلا به خاطر nba به سمت 32 بیت نقل مکان کردم
(میگم خوشبختانه سرعت تاپیک خوب بالاست چند روزی نبودم الان جواب سوال چند صفحه قبل رو میدم :31:)
یعنی دوبار از دو شرکت مختلف ویندوز ریختی باز مشکل تغییر زبان داشتی؟؟ خیلی عجیبه!!
درکت میکنم!! واسه منم بازی مهمه یادمه واسه جی تی ای قبلی یه ماه مجبور شدم ویندوز عوض کنم!!
32 هم خوبه هنوز شرف یاب نشدم بهش توی 5010 امیدوارم هیچ وقت نشم!!:31:
دیگه از شما یاد گرفتیم داریم جواب دوستان رو میدیم!! :19::31::11:
یعنی دوبار از دو شرکت مختلف ویندوز ریختی باز مشکل تغییر زبان داشتی؟؟ خیلی عجیبه!!
درکت میکنم!! واسه منم بازی مهمه یادمه واسه جی تی ای قبلی یه ماه مجبور شدم ویندوز عوض کنم!!
32 هم خوبه هنوز شرف یاب نشدم بهش توی 5010 امیدوارم هیچ وقت نشم!!:31:
دیگه از شما یاد گرفتیم داریم جواب دوستان رو میدیم!! :19::31::11:
احساس میکنم مشکل تغییر زبانم به خاطر آپدیتهای جدید ویندوز 7 بود ... چون باید از یه طریق دیگه به صورت دستی تنظیم میکردم
نه بابا یاد گرفتن چیه کمک به خلق کاری پسندیده و زیباست ..
خدا خیرت بده:11:ادامه بده
سلام
یه سوال در مورد Caps-lock داشتم !
کپس لاک با کلید CapsLock روشن میشه و با Shift خاموش میشه!؟
sayanermia
20-10-2010, 00:01
سلام
جااان؟؟؟:blink: فکر کنم حتما اشتباهی رخ داده!! نزدیک هم هستند!! شاید دستتون رفته رو شیفت ولی با یه اشاره کوچیک کپس هم فشار داده شده و این شبهه براتون پیش اومده!!:46:
sheytoon001
20-10-2010, 00:03
سلام
نخیر با همون caps lock خاموش میشه:46:
shift کارش رو با نگه داشتن انجام میده
دمتون گرم دیگه !
منو چی فرض کردین ! :19::27:
بابا من میگم کپس لاک رو یه بار می زنم ، کپس لاک روشن میشه ، بعد هرچی کپس می زنم دیگه کار نمیکنه ولی وقتی شیفت رو می زنم .... خاموش میشه !
بی شوخی ، یه جوری گفتین احساس کردم تازه 2 ساعته با کامپیوتر و کلید caps اشنا شدم :5:
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
دقت کنید ، شیفت رو یه لحظه می زنم ، نه اینکه نگه دارم ! :2:
doostmah
20-10-2010, 01:08
سلام
لپتاپ من هم 5010 هست و ازش خیلی راضیم مخصوصا موقع بازی مافیا 2 که اصلا اذیت نکرد
ولی از دیشب تا حالا درایو دی وی دی یش از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمیشه
البته توی ویندوز 7 اینجوریه ولی وقتی ریستارت می کنم و دی وی دی ویندوز رو می ذارم لود میکنه و این نشون میده درایور مشکل سخت افزاری نداره
به چندتا از سایت های خارجی هم سر زدم دو تا راه رو پیشنهاد دادن 1- نصب جدیدترین فریم ور با آپدیت اینترنتی 2- حذف دو متغیر با نام های lowerfilters و upperfilters . ولی هیچ کدوم از این دو راه مشکل من رو حل نکرده.
لطفا اگه کسی با این مشکل برخورده و تونسته حلش کنه تو تاپیک مطرح کنه
sayanermia
20-10-2010, 13:31
دمتون گرم دیگه !
منو چی فرض کردین ! :19::27:
بابا من میگم کپس لاک رو یه بار می زنم ، کپس لاک روشن میشه ، بعد هرچی کپس می زنم دیگه کار نمیکنه ولی وقتی شیفت رو می زنم .... خاموش میشه !
بی شوخی ، یه جوری گفتین احساس کردم تازه 2 ساعته با کامپیوتر و کلید caps اشنا شدم :5:
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
دقت کنید ، شیفت رو یه لحظه می زنم ، نه اینکه نگه دارم ! :2:
قاطی نکن می ترسم:31::19:
مشکل عجیبیه! از آپدیت هم نمی تونه باشه !! شما کیبورد مجازی یا همچین چیزی روی سیستم نصب نکردی؟؟ یه برنامه ای که مثلا زبون فارسی اضافه کنه یا کیبورد مجازی نصب کنه؟؟
sayanermia
20-10-2010, 13:44
داشتم دفترچه شو می خوندم دیدم نوشته که از بلو-ری هم پشتیبانی میکنه!! آیا حقیقت داره؟؟ پس چرا چیزی روی دستگاه ننوشته؟؟ کسی تا حالا چک کرده ببینه راسته یا نه ؟؟
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
سلام
لپتاپ من هم 5010 هست و ازش خیلی راضیم مخصوصا موقع بازی مافیا 2 که اصلا اذیت نکرد
ولی از دیشب تا حالا درایو دی وی دی یش از کار افتاده و هر کاری می کنم درست نمیشه
البته توی ویندوز 7 اینجوریه ولی وقتی ریستارت می کنم و دی وی دی ویندوز رو می ذارم لود میکنه و این نشون میده درایور مشکل سخت افزاری نداره
به چندتا از سایت های خارجی هم سر زدم دو تا راه رو پیشنهاد دادن 1- نصب جدیدترین فریم ور با آپدیت اینترنتی 2- حذف دو متغیر با نام های lowerfilters و upperfilters . ولی هیچ کدوم از این دو راه مشکل من رو حل نکرده.
لطفا اگه کسی با این مشکل برخورده و تونسته حلش کنه تو تاپیک مطرح کنه
شاید ویندوزت قاطی کرده!! منم این مشکل و توی ویندوز 32 بیتی دسکتاپم داشتم یه بار!! ناخودآگاه درایور دی وی دیم از کار افتاد و هیچی نمی خوند اما وقتی میخواستم باهاش ویندوز یا نرم افزاری بوت کنم بیارم بالا میومد!!
یه ویندوز عوض کردم مشکل حل شد!!
ماشالله ویندوزهای ما یا دستکاری شده است یا به سلیقه ی شرکت ها تغییر کرده!! یه ویندوز از یه شرکت معتبر بگیرید بریزید 99 درصد مشکلتون حل میشه چون مشکل من با تغییر ویندوز حل شد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.