مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
آیا فرقی بین 5010 و N5010 هست؟ جایی نوشتن 5010 جایی دیگه N5010
اگر هست کدام بهتره؟
HAMID.MCI
11-02-2011, 03:28
آیا فرقی بین 5010 و N5010 هست؟ جایی نوشتن 5010 جایی دیگه N5010
اگر هست کدام بهتره؟
فرقشون توی کانفیگای مختلفشونه
خوبو بد ندارن رفیق
---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------
من یه 5010 دارم...می گن ویندوزش رو از 32 بیتی به 64 بیتی ارتقا بده!!!!!!
می خواستم ببینم چه فرقی دارن با هم؟؟؟؟رزولیشن ویندوز بیشتر می شه؟؟!!
رزولیشن؟ ویندوز؟
الله اکبر!
نخیر دوست عزیز
ویندوز 64 بیت رم بیشتری رو ساپورت میکنه
خب از کجا می شه فهمید لپ تاپی که می خوام بخرم 5010 یا n5010 هستش؟ توی اکثر جاها می گم 5010 بعد وقتی می گم n5010 می خوام می گن همینه!!
منظورتون از این چیه؟
mohammadi_4u
11-02-2011, 12:42
خوبو بد ندارن رفیق
---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------
رزولیشن؟ ویندوز؟
الله اکبر!
نخیر دوست عزیز
ویندوز 64 بیت رم بیشتری رو ساپورت میکنه
رزولوشن نه دوست خوبم بلكه كيفيت تصوير بهتر خصوصا تو فايلهاي انيميشن و تصوريري
سبحان الله :11: گل مال دوتايي تون
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اولين راه پهلوي جعبه لبتاب كه برچسب باركد دار مشخصاتش هست نوشته n5010
بعديش از سرويس تگ كه تو سايتش مشخص ميكنه
هردو يكي هستن قطعات مشخص ميكنه چه ماركي هست :11:
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
درسته ، بعضی از 5010 ها حتی محل قرار گیری سیم کارت هم براشون گذاشته نشده، در هرصورت فرقی نمیکنه چون هیچکدوم سخت افزارش رو ندارن
مال من قطعش هم هست كار نميكنه و هيچ عملي انجام نميده با ورود سيم كارت
چون ساپورت اپراتور ايران فعلا نيست
ممنون از اینکه جواب می دید. ولی من هنوز فرقشون را نفهمیدم. کداما بهترن؟ اصلا این N برای چی هست؟
ببینید دوستان ؛در واقع من دوتا ویندوز دارم.وقتی روشن میکنید میاد همون اول که ویندوزتون رو با کیبرد انتخاب کنید تا اون ویندو رو لود کنه.درست در همین اول کار که میخوام ویندوزمو انتخاب کنم،بعضی وقتها کیبرد کار نمیکنه نه بالا و پایینش که ویندوزمو انتخاب کنم نه کنترل +آلت+دیلیتش
موس هم که کلا این مرحله که توی هیچ ویندوزی کار نمیکنه.که بعدش هم مجبورم با دکمه پاور خاموش روشنش کنم.
حالا خواستم بدونم این مشکلی که گاهی رخ میده دلیلش چیه؟
با تشکر
جواب ما رو هم بدین خوبه ها
mohammadi_4u
11-02-2011, 13:36
سلام
دوست خوبم شما دو ويندوز داري و هيچگونه اطلاعات ديگه اي ندادي كه چه ويندوزي و تو چند پارتيشن و ....در هرحال همه جانبه از هر نظر
اول اگه مدت زمان مكث بوت ويندوز رو قبل از لود شدن از كانفيگ تغيير داديد به حالت پيشفرض برگردونيد! اين از همه مهمتره چون گاهي هارد همين مشكل شمارو پيش مياره!
دوم بايوس سيستم رو آپديت كنيد و از ويروس يابي قوي ترجيحا نود 32 استفاده كنيد/
سوم هاردتون رو دفراگمنت كنيد و فايلهاي بي مصرف رو با برنامه اي مثل كلينر ها پاك كنيد/
اگه 1 ويندوز اكس پي داري و يكي ويستا يا سون از داخل اكس پي برو اولين گزينه بوت رو اكس پي بزار
اين برميگرده به هاردتون و برنامه هاي نصب شده براي بوت و اينجور چيزا. دفراگمنت و نهايتا تعويض ويندوز.
n روي 5010 نشون دهنده سري ساخت جديد 5010 هست كه يك ان بهش اضافه كردن:11:
mohamad_reza72
11-02-2011, 14:08
چرا اینقدر خروجی صداش بی کیفیته!!!!!!!!!1
نرم افزار درست و حسابی ندارید که یکم کیفیت صدای خروجی رو بالا ببره؟؟
sina.belyad
11-02-2011, 14:13
ممنون از اینکه جواب می دید. ولی من هنوز فرقشون را نفهمیدم. کداما بهترن؟ اصلا این N برای چی هست؟
هر دو یکین.فرقی نمی کنه. اون n هم نشون دهنذه ی بدونه ویندوز بودنشه.(اینو از فروشنده شنیدم)
n نشون دهنده بدون ویندوز بودنشه!!؟ مطمئنی؟
آخه سری 5010 بدون n سیستم عامل داس دارند. ولی بعضی از N ها را دیدم که 7 روشون بود.
می شه گفت N5010 بهتر است 5010 هستش؟ اگر این طوری نیست پس چه تفاوتی دارند حتما یک تفاوتی دارند که یک n براش گذاشتند.
sina.belyad
11-02-2011, 14:53
آخه سری 5010 بدون n سیستم عامل داس دارند. ولی بعضی از N ها را دیدم که 7 روشون بود.
می شه گفت N5010 بهتر است 5010 هستش؟ اگر این طوری نیست پس چه تفاوتی دارند حتما یک تفاوتی دارند که یک n براش گذاشتند.
والا من که داشتم می خریدم همه بدونه ویندوز بودن.حتی تو سایت های زیادیم جستجو کردم همه بدونه ویندوز بودن.
من نمی دونم کجا با وبندوز می فروشه.
مطمینید فروشنده روش نصب نکرده؟
نمی دونم.
ولی توی خود سایت ها هم مشخصات با ویندوز دیده بودم.
منطقی هم نیست بخاطر نصب بودن ویندوز یا نبودنش اسم اون را عوض کنند.
اونا که مثل ما نیستند یه چراغ به ماشین اضافه کنند بگند مدلش رفت بالا!! حتما یه تغییر فنی داره یا اینکه یک دلیل منطقی.
siamakfaraji
11-02-2011, 19:38
چیزی که من شنیدم اینه که سری n گرافیکش بهتره و کلا برای بازی طراحی شده اما از صحت موضوع کاملا بی خبرم
sheytoon001
11-02-2011, 19:44
منم فکر میکردم n نشون دهنده بدون ویندوز بودنشه اما متوجه شدم که سری m هم وجود داره (m5010) که در اون سری cpu ها amd هستن و احتمالا این n یا m نشون دهنده این موضوع هست(دقیقش رو تو دفترچه نوشته)، فکر نمیکنم بدون n یا m وجود داشته باشه اگه داشته باشه باید پشت لپ تاپ نوشته باشه
sheytoon001
11-02-2011, 19:50
جواب ما رو هم بدین خوبه ها
دوست من ، فونت بزرگتر منجر به جواب دادن زودتر نمیشه:31:
اگه کسی جواب نمیده احتمالا بخاطر اینه که مطمئن نیستن مشکلش چیه
دوستمون جوابتون رو دادن، کارهایی که گفتن رو انجام بدید (مخصوصا آپدیت بایوس و نصب مجدد یک ویندوز 7 دستکاری نشده)
اگه درست نشد احتمالا باید ببرید برای گارانتی
خب حالا مشکل بیشتر شد!! من کدام سریش را بخرم؟ 5010، N5010، M5010 ؟ کدام از لحاظ فنی بالاتره؟
siamakfaraji
11-02-2011, 20:16
اگه بدونه گارانتی خریده باشه که الفاتحه....
H@mid-Vista
11-02-2011, 20:48
دوستان از مشكلاتی كه 5010 داره كدوما رو شما هم دارید؟
1-اسمبل شل و ول قسمت مانیتور طوریكه كه سمت چپ و پایین عملا" لقه!
2-مشكل با وایرلس كه بعضی وقتها اتوامتیك وصل نمیشه و باید خاموش روشن بشه
3-باطری در جای خودش كاملا" محكم نیست و یك میلیمتری لق میزنه
ضمنا" 5010 یعنی بدون ویندوز! نسخه دارای ویندوز اسمش 15R هست نه 5010
sheytoon001
11-02-2011, 20:52
خب حالا مشکل بیشتر شد!! من کدام سریش را بخرم؟ 5010، N5010، M5010 ؟ کدام از لحاظ فنی بالاتره؟
m5010 که من تا الان نشنیدم تو ایران باشه و فقط توی دفترچش و اینترنت دیدم:31:
شما کجا 5010 بدون n یا m دیدی؟
فعلا که همه ما n5010 داریم و راضی هستیم، شمام همینو بخر
با این لپ تاپ چه چیزهایی حتما باید بدن؟ سی دی ویندوز را می دن یا نه؟ چه نوع ویندوزی؟ چون سیستم عاملش داس هست.
درایورها؟
هر چیزی را که شامل این لپ تاپ می شه را بگید تا وقتی می خرم فروشنده کلک نزنه!!!
راستی درسته که بدنه این لپ تاپ زود خش بر می داره و زود هم کثیف می شه؟
mohammad1983
11-02-2011, 23:57
این مدا که سی دی همراهش نیست جز داس
خش رو من ندیدم ولی جای دست میمونه که البته پاک کردنش راحت هست ولی شاید یکی دوست نداشته باشه.
خب خوبی یک لپ تاپ به ویندوز اورجینالش هست. حالا چرا سی دیش را نمی دن!!؟
مدلی از دل هست که چنین خصوصیت های خوبی داشته باشه ولی نکات ضعف 5010 را نداشته باشه؟
sheytoon001
12-02-2011, 00:48
خب خوبی یک لپ تاپ به ویندوز اورجینالش هست. حالا چرا سی دیش را نمی دن!!؟
مدلی از دل هست که چنین خصوصیت های خوبی داشته باشه ولی نکات ضعف 5010 را نداشته باشه؟
خوب این که لپ تاپ با ویندوز اورجینال بهتره یا نه نظر شخصیه و هر کسی بسته به کاربردش یکی از این دو رو انتخواب میکنه
از نظر من بدون ویندوز برای کاربرای حرفه ای بهتره چون حدود 50 هزار ارزونتره و از طرفی کاربرا مجبور نیستن حتما از ویندوز 7 hp یا starter استفاده کنن
در مورد Cd هم که مشکلی نیست ، شما میتونید با نرم افزارهای بک آپ گیری ، از ویندوز بک آپ تهیه کنید و هر زمان که ویندوز دچار مشکل شد، براحتی اون رو به روز اول برگردونید ، فکر میکنم اگه اینکار هم نکنید ، یه درایو پنهان که مختص به ریکاوریه ویندوزه وجود داره که میشه در این مواقع ازش استفاده کرد، اما راه بی خطرتر اینه که با norton ghost یا هر برنامه دیگه، یه بک آپ بگیرید
لک شدن بدنه رو نمیشه چندان هم جزو معایب حساب کرد(حداقل باعث میشه بیشتر به لپ تاپتون برسید:31:)
خش هم که نه، مگه اینکه با میخی چیزی بیفتی به جونش:31:
اگه عیبش رو میخای که فقط زاویه دید نامناسبه، یعنی فقط از روبرو تصویر خیلی شفاف دیده میشه
مورد آخر رو ما پیدا نکردیم، شما بگردید اگه پیدا کردید به ما هم خبر بدید:5:
ممنون از جواب.
شما گفتید نیازی به سی دی نیست و فقط از ویندوزی که داره بکاپ بگیرم و...
خب مشکل من اینجاست! مگه ویندوز روشون نصبه؟ مگه سیستم عاملشون داس نیست؟
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
راستی نگفتید درایورها را باش می دن یا نه؟ کدام گارانتی داشته باشه بهتره؟ یا فرقی نمی کنه؟
mohammad1983
12-02-2011, 10:17
دوست عزی اگر دقت کنید امروزه تعداد لپ تاپ هایی که با داس ارائه میشوند بیشتره و من خودم به شخصه اصلا حاضر نیستم از 7 خانگی استفاده کنم.1 سال و نیم هست از 7 مورد نظرم استفاده میکنم و راضی هستم.
موقغ خرید علی الحساب یه ویندوز براتون نصب میکنند که بیشتر هم 32 بیت هست.که بهتره بعدا خودتون عوضش کنید.
درایورهاش رو هم معمولا فروشنده میریزه توی هارد و بهتون میده اما اون هم ممکنه 32 بیتش رو بهتون بده.
اگر ایترنت پر سرعت دارید میرید سایت دل و تمام درایور ها رو میگیرید برای همیشه خلاص میشید.
گارانتی که چه عرض کنم هر کی یکی رو دوست داره.
من با گارانتی امرتات گرفتم ولی به نظر من دنبال گارانتی مغازه ای نرو و از همین معروف ها مثل امرتات و زیگورات و ... بگیر
خب از جایی که من می خوام بخرم می گه 60-70 تومان بیشتر می گیره تا ویندوز نصب کنه فکر کنم اورجینال باشه. درسته؟ از کجا بفهمم اورجیناله؟ قیمتی که می گه مناسبه؟
sina.belyad
12-02-2011, 11:52
هر کی به یه سیستم عامل نیاز داره.یکی آلتیمیت ، یکی پروفشنال و ...
با توجه به قابلیت های این لپ تاپ که مناسب واسه هر نوع کاربری هست ، روش ویندوز نصب نشده.تا بسته به نیاز هر فرد خودش نصب کنه.
در مورد درایور هم باید گفت که شرکت دل این لپ تاپ رو به سفارش ایران نزده.یا سفارش دبیه یا اروپا.از اون جاییم که همه جا (به جز ایران) اینترنت پر سرعت دارن نیومده خودشو عذاب نداده چون ظرف چند دقیقه دانلود می شه.
اگه به سفارش ایران بود حتما شرکت دل خودش روش تمامه ویندوز هارو نصب می کرد ، 4تا کپیم از درایورا می گرفت ، می ذاشت تو جعبه ی لپ تاپ :31:
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
خب از جایی که من می خوام بخرم می گه 60-70 تومان بیشتر می گیره تا ویندوز نصب کنه فکر کنم اورجینال باشه. درسته؟ از کجا بفهمم اورجیناله؟ قیمتی که می گه مناسبه؟
ویندوز اصل 60 تومنه؟
پس برو 30 تا 2000 تومنیه غیر اصل بخر.هر کدوم بلاک شد اونیکیو نصب کن:31:
والا بصرفه تره.هیچ کم و کاستیم نداره.البته فکر نکنم به 30 تا نیاز پیدا کنی حداقل هر کدومش واست 1 سال کار می کنه.یعنی تا لپ تاپت کار می کنه ، ویندوز هم داری.
یه خوبیه دیگشم اینه که 60 تومنو اقساط می دی.سالی 2000 تومن:31:
amir--khan
12-02-2011, 11:57
اسپیناس تو سایتش یه گرافیک با مدل ATI HD 1024mb گذاشته.
میشه درباره این یکم توضیح بدین.
قیمتش هم با core i5 نوشته 899 تومن.
asemanekavir38
12-02-2011, 11:57
مطمئنی دوست عزیز؟؟؟ 15R رو میگم!!! آخه لپ تاپ من INSPIRON 15R هستش ولی ویندوز نداشت!!!
خب پس با این اوصاف بهتره نذارم ویندوز نصب کنه و خودم نصب کنم. آخه یه مشکلی که هست ویندوز 7 بعد از مدتی گیر می ده غیر اورجینالش را می گم.
در کل عیبی نداره برای لپ تاپ ویندوز اورجینال نگیر؟.
خواهشا این را هم بگید از کجا بفهمم اورجینال می ده یا نه؟ کدام ویندوز روی این لپ تاپ خوب جواب می ده؟
mohamad skystar
12-02-2011, 12:22
تو ایران این قضیه ویندوز اورجینال فایده نداره.
نرم افزارهای تو ایران هیچکدوم نه کرک داره نه به روزه. والا
الکی از آدم 60000 تومان پول میگیرن یه ویندوز نصب میکنن که جمعا 2000 تومان هست.
mohammad1983
12-02-2011, 13:12
بذار ویندوز نصب کنه اما نه اونی که مد نظرش هست و ادعا میکنه اصله و پول بابتش میگیره.یه ویندوز عادی باید بریزه تا سیستم بالا بیاد و یک سری چیز ها رو تست کنی تا از سلامت لپ تاپ مطمئن بشی.
شما ویندوز 7 رو با کرک درست genuine کن حتی آپدیتش هم کنی هیچ چیش نمیشه.
MobinN5010
12-02-2011, 13:59
خدمت تمامی دوستانی که لپتاپ Dell Inspiron n5010 رو خریداری عرض کنم که برای بنده سی دی دریوارهای این لپتاپ به طور اورجینال در کارتن پلمپ شده دستگاه وجود داشت و به زودی براتون آپلود میکنم و همینجا واستون قرار میدم که دانلود بفرمایید...:11:
محتوای سی دی :
ati vga
bluetooth
DELL QUICK SET
INTEL CHIPSET
INTEL VGA
wlan
sina.belyad
12-02-2011, 17:26
سلام.
عزیزان اینجا من بارها دیدم که دوستان از رمشون شکایت داشتن که چرا رم 5010 رو به اسمه 1333 مگاهرتز می خرند اما وقتی میان با نرم افزار چک می کنن می بینن نوشته 1066 مگاهرتز.خواستم دلیلشو خدمتتون بگم:
طبق جستجو هایی که تو وب کردم متوجه شدم که core i5 فرکانس های 1066 مگاهرتز رو ساپورت می کنه اما باید توجه کرد که این سی پی یو فناوری Turbo Boost رو ساپورت می کنه.
فناوری Turbo Boost می تونه افزایش فرکانس 133 مگاهرتز روی هر هسته ایجاد کنه (core i5 شامل 4 هسته است که فقط 2 تاش واقعیه و فناوری Turbo Boost فقط افزایش فرکانس رو روی هسته های واقعی انجام می ده)
با این وجود پس با این فناوری 2 ضربدر 133 یعنی 266 مگاهرتز فرکانس اضافی رو شامل می شه.که اگه 266 رو با 1066 جمع کنید می شه 1332 مگاهرتز. یعنی همونی که شما انتظارشو داشتین.
(اون 1 مگاهرتز دیگه نمی دونم چی شده.:31: شوخی کردم.بر اساسه اینکه core i5 شما چه نوعی باشه افزایش فرکانس متفاوته.مثلا 460M یا 480M یا ... که این 133 واسه 700M هستش)
پس نگران نباشید که فروشنده رمتونو عوض کرده.در واقع اون نرم افزارایی که نصب کردید قابلیت نشون دادن فرکانس تقویت شده توسط فناوری Turbo Boost رو ندارند.
mohamad skystar
12-02-2011, 18:05
خدمت تمامی دوستانی که لپتاپ Dell Inspiron n5010 رو خریداری عرض کنم که برای بنده سی دی دریوارهای این لپتاپ به طور اورجینال در کارتن پلمپ شده دستگاه وجود داشت و به زودی براتون آپلود میکنم و همینجا واستون قرار میدم که دانلود بفرمایید...:11:
محتوای سی دی :
ati vga
bluetooth
DELL QUICK SET
INTEL CHIPSET
INTEL VGA
wlan
شما اولین نفری هستین که میگین CD درایور به صورت پلمپ با لپ تاپ بود.
دمت گرم بزار واسه دانلود.ممنون
sheytoon001
12-02-2011, 19:12
لپ تاپ من مشکل اول رو نداره و به هیچ وجه شل نیست
وایرلس هم در همین تاپیک مشخص شده که معمولا مشکل از ویندوزیه که استفاده میکنید و بهتره یک ویندوز دیگه و ترجیحا 64 بیت تهیه کنید ، البته من چون از وایرلس استفاده نمی کنم این مورد رو مطمئن نیستم:31: اما مشکل دوسنان از این طریق رفع شد:8:
مشکل 3 رو برا منم داره اما یه 5010 دیگه دیدم که باتریش رو بسختی میشد درآورد و اونموقع بود که گفتم برا من مشکلی نداره:31: آحه اگه زیاد محکم باشه بدنه رو خراش میده(توضیح اینکه باتریه اون 5010 گمونم با ساپورت سنتر ، سانیو نشون میداد)
این مورد آخرم بعید میدونم اینطور باشه، مطمئنی؟
sheytoon001
12-02-2011, 19:22
ویندوز اورجینال نصب کنه؟ فکر نمیکنم ویندوز اورجینال اینقدر ارزون باشه:31:
اونم که روی لپ تاپه دلیل ارزونیش چیز دیگست
به نظر من یه ویندوز کرک شده نصب کن و آپدیتش رو خاموش کن، دیگه مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
اسپیناس تو سایتش یه گرافیک با مدل ATI HD 1024mb گذاشته.
میشه درباره این یکم توضیح بدین.
قیمتش هم با core i5 نوشته 899 تومن.
مدل گرافیک مشخص نشده:46:
ATI RADEON HD 5470 1G
ATI RADEON HD 550v 1G
ATI RADEON HD 5650 1G
1024MB=1GB
sina.belyad
12-02-2011, 19:37
1.کجاش لقه؟ من چند روز پیش داشتم به همین فکر می کردم که چه طور حتی مونیتور رو کامل باز می کنی یه ذره هم نمی لرزه.واقعا خیلی خوب ساختن لولا هاشو.
2.من از فردایی که این لپ تاپ رو خریدم همیشه به وایرلس دانشکده وصل شدم.الانم فکر کنم 2 یا 3 ماهی هست که گذشته تا حالا با این مشکل مواجه نشدم.خیلی راحت وصل می شه و وصل هم می مونه.
3.باتریش خیلی نرم جا می خوره خیلی نرم هم در می یاد.مگه باید چقدر سفت باشه؟ اصولا باتری باید طوری در جای خودش قرار بگیره که نه در آوردنش سخت باشه نه جا زدنش. که 5010 هم همین طوره.
من شک دارم لپ تاپ شما نو باشه. ضربه ای چیزی نخورده؟
HAMID.MCI
12-02-2011, 21:36
شما اولین نفری هستین که میگین CD درایور به صورت پلمپ با لپ تاپ بود.
دمت گرم بزار واسه دانلود.ممنون
منم که خدمتتون گفتم دی وی دی اورجینال روی دستگاه منم بود
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
ویندوز اورجینال نصب کنه؟ فکر نمیکنم ویندوز اورجینال اینقدر ارزون باشه:31:
اونم که روی لپ تاپه دلیل ارزونیش چیز دیگست
به نظر من یه ویندوز کرک شده نصب کن و آپدیتش رو خاموش کن، دیگه مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد
قیمت لپتاپ با ویندوز فابریکش! (نه اینکه خود یارو واسه آدم نصب کنه ها) وقتی بار اول روشن میشه خودش ویندوز داره 80 هزار تومن از بدون ویندوزش گرونتره.
در حالی که قیمت یک ویندوز اصل حدود 200 هزار تومانه
دلیل ارزونیشم اینه که یک کمپانی داره اونو میفروشه و به دلیل عرضه ی عمده قیمتش میاد پایین:40:
سلام
منم امروز یه 5010 با گارانتی زیگورات و کانفیگ زیر خریدم 870 (شهرستان)
i5- 500 7200 rpm - 4 GB Ram--ATI 5650
سرویس تگ هم خودش چک کرد و یه پرینت بهم داد که با مشخصاتی که توی کارت گارانتیش بود یکی بود
mohamad skystar
12-02-2011, 23:12
منم که خدمتتون گفتم دی وی دی اورجینال روی دستگاه منم بود
آقا حمید معذرت.
یه توضیح در مورد این CD درایور اورجینال بدید که چرا رو بیشتر دستگاه ها به صورت فابریک نیست.
You Were Mine
12-02-2011, 23:53
دوستان سلام .
این مدل با رنگ آبی تو بازار موجود هست ؟
HAMID.MCI
13-02-2011, 00:38
دوستان سلام .
این مدل با رنگ آبی تو بازار موجود هست ؟
بله
زیگورات آبی و اون مدل تقره ای طرح دار و قرمزشم داره
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
آقا حمید معذرت.
یه توضیح در مورد این CD درایور اورجینال بدید که چرا رو بیشتر دستگاه ها به صورت فابریک نیست.
سلام محمد جان
تا اونجایی که من اطلاع دارم روی تمام مدل هایی که با ویندوز عرضه شدن دی وی دی هم وجود داشته
ali_z051
13-02-2011, 01:32
دوستان من یکی از پارتیشنام پرید میشه recover کرد ؟
HAMID.MCI
13-02-2011, 01:33
دوستان من یکی از پارتیشنام پرید میشه recover کرد ؟
یعنی چی پرید؟ نامرئی شد؟ یه دفعه؟ همینطوری؟
You Were Mine
13-02-2011, 10:57
بله
زیگورات آبی و اون مدل تقره ای طرح دار و قرمزشم داره
از لحاظ قیمت ک فرقی نمیکنن ؟ رنگ قرمز و ابی با کانفیگ Corei5 و ati 550v موجود هست ؟ گرافیک 550v از 5470 قویتره درسته ؟ اخه یکی از دوستان تو همین تاپیک مقایسه کرده بود حالا میخواستم مطمئن بشم
سلام من 2 کان فینگ رو خدماتون عرض میکنم میخوام ببینم دوستانی که اینجا بحث میکنند پیشنهادشون چیه
این مطلب هم روی تایک دل گذاشته میشه و هم روی ایسر تا ببینم دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن
گرافیک رو کنار بگذارید و مهم نیست برای من چون بازی نمیکنم با سیستم ( من همه کاری با سیستم خواهم کرد جز بازی )
حالا با دو کانفیگ زیر در صورتی که اینا با هم میشه گفت دیگه یه قیمت هستند شما کدوم رو انتخاب خواهید کید اگر هم دلیلی دارید بفرمایید خوشحال خواهم شد
--------------------------------------
اولین برای ایسر : Acer 5742G
CPU: INTEL i3-370M (2.4 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 320 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI - 512MB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.6 Kg / DOS
قیمت روی 680 در میاد تقریبا
----------------------------------------
حالا دل Inspiron N5010
CPU: INTEL i3-380M (2.53Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: INTEL 4500 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / DOS
قیمت روی 650 تا 670 تومان که 1 گیگ رم اضافه بشه میرسه به 690
حالا با توجه به این دو کانفیگ و اینگه شما با این مدل کار کردین کدوم رو پیشنهاد میدین
فکر کنم جواب دادن به این موضوع انتخاب رو برای همه آسونتر میکنه
گارانتی رو صرف نظر کنید ما بحثمون خود سیستم هاست
kouroshkahal
13-02-2011, 12:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8TeiUcPUMkQBo2JIl4DP_74efKftM9-qLcgv9RHgwpbwhE263/1.jpg?psid=1
سلام دوستان
چند روزیه که این پیغام رو میبینم و سیستم ریستارت میشه.
بعضی وقتها بعد از چند دقیقه کار کردن و گاهی اوقات هم حتی با اینکه از صبح تا شب روشنه این پیغام نمیاد.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام من 2 کان فینگ رو خدماتون عرض میکنم میخوام ببینم دوستانی که اینجا بحث میکنند پیشنهادشون چیه
این مطلب هم روی تایک دل گذاشته میشه و هم روی ایسر تا ببینم دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن
گرافیک رو کنار بگذارید و مهم نیست برای من چون بازی نمیکنم با سیستم ( من همه کاری با سیستم خواهم کرد جز بازی )
حالا با دو کانفیگ زیر در صورتی که اینا با هم میشه گفت دیگه یه قیمت هستند شما کدوم رو انتخاب خواهید کید اگر هم دلیلی دارید بفرمایید خوشحال خواهم شد
CPU: INTEL i3-370M (2.4 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 320 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI - 512MB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.6 Kg / DOS
حالا دل Inspiron N5010
CPU: INTEL i3-380M (2.53Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: INTEL 4500 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / DOS
حالا با توجه به این دو کانفیگ و اینگه شما با این مدل کار کردین کدوم رو پیشنهاد میدین
شک نکن دل بخری بهتره البته این دو مدلی که نوشتی سی پی یو دل یه کم بهتره! رمش کم تره ، گرافیکش شیر شده است که ظاهراً اصلاً با گرافیک کاری نداری! من بهت پیشنهاد دل 1015 رو می دم با گارانتی امرتات 690 و دل 5030 با گارانتی امرتات 640 تومن.
DELL VOSTRO 1015
6,900,000 1015 Intel® Core™2 Duo Processor T5870 ( 2M Cache, 2GHz, 800 MHz ) 2GB 320GB DVD±RW DL 15.4" TrueLife Intel® GMA4500MHD 1759M DOS 6C Y - Y Y 2.7kg CHINA
DELL INSPIRON 5030
6,400,000 5030 Core 2 Due T4500 (1M Cache, 2.3 GHz) 2GB 320GB DVD±RW DL 15.6" LED TrueLife Intel® GMA4500MHD 1759M DOS 6C - - Y Y 2.5kg CHINA
ولی من پیشنهاد می کنم گارانتی دار بگیری و حتماً هم سرویس تگ رو بگی فروشنده برات از تو سایت دل چک کنه. دل از همه بهتره.
موفق باشی.
سلام دوستان
چند روزیه که این پیغام رو میبینم و سیستم ریستارت میشه.
بعضی وقتها بعد از چند دقیقه کار کردن و گاهی اوقات هم حتی با اینکه از صبح تا شب روشنه این پیغام نمیاد.
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز این مشکلت رو همین لپ تاپ 5010 هست؟ کانفیگش رو بنویس. و از چه ویندوزی استفاده می کنی؟ سیستم رو اور کلاک کردی؟ موقعی که با باتری هستی این صفحه ظاهر می شه یا مستقیم از برق؟ ویندوزت 64 بیتی هست یا 32؟ آنتی ویروس و فایروالت چیه؟ اخیراً برنامه ای جدید ستاپ نکردی؟ درایور کارت گرافیکت ستاپه؟ ویندوزت اصله یا کرکه؟ و آیا آپدیت های مایکروسافت رو روی سیستمت اینستال می کنی؟
از لحاظ قیمت ک فرقی نمیکنن ؟ رنگ قرمز و ابی با کانفیگ Corei5 و ati 550v موجود هست ؟ گرافیک 550v از 5470 قویتره درسته ؟ اخه یکی از دوستان تو همین تاپیک مقایسه کرده بود حالا میخواستم مطمئن بشم
دوست عزیز از لحاظ قیمت فرقی نمی کنن.
بله موجود هست. بله گرافیک 550V از 5470 بهتره چون دیرکسش 10.1 هست و میزان پردازشش به 288 GFLOPs
می رسه که 5470 ، 120 هست. ولی من بهت کانفیگ زیر رو پیشنهاد می دم :
CPU : i5 M460 2.53 GHz 3MB Cache
RAM : 4 GB DDR III
HDD : 500GB
VGA : ATI 5650
PRICE : 950 T DELLIRAN GUARANTY
اگه واست گرافیک مهمه این از اون دو تا گرافیکش بیش تره. البته قیمتش حدودیه و از تو خود سایت دلیران بهت گفتم باز از دوستان این کانفیگ رو بپرس ببین قیمتش چند هست.
kouroshkahal
13-02-2011, 13:34
سلام
بله سیستم5010 است.
ویندوز64بیت کرک
رم4 گیگ
گرافیک550
هارد++500
corei5
90درصد اوقات تو برق استفاده میکنم.
فایروال زون الارم free و انتی ویروس مایکروسافت free
من خودم به رم مشکوکم.
برنامه ای هست که اگر سخت افزاری مشکل داشته باشه درست نشون بده که کدوم قسمت ایراد داره ؟؟؟
:41:
You Were Mine
13-02-2011, 16:44
سلام
بله سیستم5010 است.
ویندوز64بیت کرک
رم4 گیگ
گرافیک550
هارد++500
corei5
من خودم به رم مشکوکم.
برنامه ای هست که اگر سخت افزاری مشکل داشته باشه درست نشون بده که کدوم قسمت ایراد داره ؟؟؟
به احتمال بسیار زیاد مشکل شما از رم هست. احتمالش هم هست از خرابی ویندوز یا ویروس باشه. ویندوزت را عوض کن اگه درست نشد ببر گارانتی مشکل از رم.
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
دوست عزیز از لحاظ قیمت فرقی نمی کنن.
بله موجود هست. بله گرافیک 550V از 5470 بهتره چون دیرکسش 10.1 هست و میزان پردازشش به 288 GFLOPs
می رسه که 5470 ، 120 هست. ولی من بهت کانفیگ زیر رو پیشنهاد می دم :
CPU : i5 M460 2.53 GHz 3MB Cache
RAM : 4 GB DDR III
HDD : 500GB
VGA : ATI 5650
PRICE : 950 T DELLIRAN GUARANTY
اگه واست گرافیک مهمه این از اون دو تا گرافیکش بیش تره. البته قیمتش حدودیه و از تو خود سایت دلیران بهت گفتم باز از دوستان این کانفیگ رو بپرس ببین قیمتش چند هست.
گرافیک برام مهم نیست چون کاری با گرافیکش ندارم ولی چون هر دو کانفیگ 1 قیمت هستن گفتم بهتره اونی را انتخاب کنم ک گرافیکش بهتره
sheytoon001
13-02-2011, 19:25
سلام
بله سیستم5010 است.
ویندوز64بیت کرک
رم4 گیگ
گرافیک550
هارد++500
corei5
من خودم به رم مشکوکم.
خود dell support center در قسمت pc check up قطعات رو چک میکنه، البته نمیدونم این برنامه تا چه حد کاراییش خوبه
support center رو نصب و باز کن در صفحه اول روی Pc checkup کلیک کن و در صفحه جدید بسته به سخت افزاری که میخوای چک بشه یکی از گزینه ها رو انتخاب کن
در ضمن این ورژن از ساپورت سنتر به صورت آنلاین نصب میشه
این برنامه رو دانلود کن و با اجراش به طور اوتوماتیک از اینترنت ساپورت سنتر رو دانلود و نصب میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن این مشکل فقط به واسطه سخت افزار ایجاد نمیشه، ببین از کی دچار مشکل شده و نرم افزارهایی که اون زمان نصب کردی رو پاک کن و در نهایت یه بار دیگه هم ویندوز نصب کن ایشالا که مشکلت حل میشه
موفق باشی
sheytoon001
13-02-2011, 19:30
به احتمال بسیار زیاد مشکل شما از رم هست. احتمالش هم هست از خرابی ویندوز یا ویروس باشه. ویندوزت را عوض کن اگه درست نشد ببر گارانتی مشکل از رم.
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
گرافیک برام مهم نیست چون کاری با گرافیکش ندارم ولی چون هر دو کانفیگ 1 قیمت هستن گفتم بهتره اونی را انتخاب کنم ک گرافیکش بهتره
اگه الان قدرت گرافیک برات مهم نیست، 5470 رو بگیر ،از directX11 هم پشتیبانی میکنه و جدیدتره ،بدون شک اگه در آینده به گرافیک احتیاج پیدا کنی 5470 بیشتر بدردت می خوره :46:
دوستانی که این لپ تاب رو دارند میتونند بگن که این لپ تاب پورت 1394 داره یا نه؟؟؟
ali_z051
13-02-2011, 22:57
یعنی چی پرید؟ نامرئی شد؟ یه دفعه؟ همینطوری؟
Partition magic نصب کردم مثل اینکه روی سون جواب نمی ده, خواستم پارتیشن بندی کنم
برنامه رو که باز کردم یه پیغام داد گفته بود fix error منم همینجور ok کردم بعد یهو ریست شد... طولانیه قضیه اینم کیبوردش فارسی نداره, بگذریم :31:
الان یکی از پارتیشنام کل اطلاعاتش فرمت شد !! اون 40 gb از هارد که میگن واسه recovery هست ,مخفیه میشه برگردونم فایل هارو ؟
با تشکــر.
mohamad skystar
13-02-2011, 23:21
چرا هر کدوم از لپ تاپ ها یه مدل گرافیک روشه؟
بعضی V550
بعضی 5470
و بعضی 5650
شرکت دلیل برا این کار داره ؟؟
sina.belyad
14-02-2011, 11:35
سلام
بله سیستم5010 است.
ویندوز64بیت کرک
رم4 گیگ
گرافیک550
هارد++500
corei5
من خودم به رم مشکوکم.
عزیز سلام.
شما می تونید وقتی سیستم رو روشن می کنید ، سریع پشت سر هم F12 رو بزنید و بعد یه صفحه می یاد که چند قسمت داره.شما برو به قسمته Diagonstics . بعد خود دستگاه شروع می کنه از سخت افزاراش تست گرفتن. و هر تستی هم که با موفقیت انجام بشه می نویسه pass .
اگه دیدی جلو تمامه قطعات pass گذاشت و هیچ اخطاری نداد بدون که مشکل از ویندوزته.
فقط توجه کن که تست کامل حدود 30 دقیقه یا بیشتر طول می کشه . پس واستا تا تست کامل انجام بشه.
دوستانی که این لپ تاب رو دارند میتونند بگن که این لپ تاب پورت 1394 داره یا نه؟؟؟
؟؟؟؟ کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟
sina.belyad
14-02-2011, 17:09
؟؟؟؟ کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟
نه نداره .
سلام
بله سیستم5010 است.
ویندوز64بیت کرک
رم4 گیگ
گرافیک550
هارد++500
corei5
من خودم به رم مشکوکم.
دوست عزیز همیشه به سخت افزار شک نکن. من یه سیستمی داشتم پاورش 4 سال بود کار کرده بود رمش DDR بود و بعضی وقتا از بس کم میاورد هاردش به صدا میفتاد چون PSU پاورش از دست رفته بود ولی هیچ وقت صفحه آبی گریبان گیرم نمی شد فقط یکی دوبار اونم به خاطر کارت کپچرم و کانفلیکتی که بین IRQ های گرافیک و همین کارت کپچرم بود این مشکل پیش میومد.
دوستان صفحه آبی بعضی وقتا از وقفه ها هم هست مواظب باشین IRQ ها با هم conflict نداشته باشن.
شما فایروالت رو عوض کن من zone alarm رو اصلاً بهت توصیه نمی کنم چون سرعت رو میاره پایین بهتره از comodo استفاده کنی امن تر هم هست و آنتی ویروس هم آویرا پیشنهاده منه free ورژنش. اما بهتره درایور کارت گرافیکت رو حذف کنی و دوباره نصب کنی. ولی اگه واقعاً می خوای ببینی مشکل از رمت هست یا نه بهت برنامه mem test رو پیشنهاد می کنم که بهترین برنامه است و من برای اورکلاک واسه تست پایداری هم از این برنامه استفاده می کنم!:31: اینم لینک دانلودش : Memtest86 - Download Page ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط باید رایتش کنی. ایمیج رو با نرو یا هر برنامه ی دیگه ای رایت کن روی سی دی. و سیستمت رو با اون سی دی بوت کنی و از رمت تست بگیری اگه بذاری تست تا آخرش بره و بدون ارور باشه مطمئن باش رمت هیچ ایرادی نداره.
اگه باز هم دیدی مشکل داری بهتره ویندوز رو از اول بریزی منتهی همه ی برنامه هات رو نصب نکن ببین باز هم این صفحه مرگ میاد یا نه.
موفق باشی.
بعضی V550
بعضی 5470
و بعضی 5650
راستش دقیقاً مشخص نشد که این قضیه از کجا آب می خوره! ولی ظاهراً در داخل ایران گارانتی ها گرافیک رو عوض می کنن! سایت دل هم که عین مدل رو نذاشته آدم ببینه چی به چیه ولی تو سرویس تگ ظاهراً هر 3 کانفیگ موجوده و خود شرکت دل این 3 کانفیگ رو گذاشته.
موفق باشی.
نوشته شده توسط scanme
حالا دل Inspiron N5010
شک نکن دل بخری بهتره البته این دو مدلی که نوشتی سی پی یو دل یه کم بهتره! رمش کم تره ، گرافیکش شیر شده است که ظاهراً اصلاً با گرافیک کاری نداری! من بهت پیشنهاد دل 1015 رو می دم با گارانتی امرتات 690 و دل 5030 با گارانتی امرتات 640 تومن.
DELL VOSTRO 1015
6,900,000 1015 Intel® Core™2 Duo Processor T5870 ( 2M Cache, 2GHz, 800 MHz ) 2GB 320GB DVD±RW DL 15.4" TrueLife Intel® GMA4500MHD 1759M DOS 6C Y - Y Y 2.7kg CHINA
DELL INSPIRON 5030
6,400,000 5030 Core 2 Due T4500 (1M Cache, 2.3 GHz) 2GB 320GB DVD±RW DL 15.6" LED TrueLife Intel® GMA4500MHD 1759M DOS 6C - - Y Y 2.5kg CHINA
ولی من پیشنهاد می کنم گارانتی دار بگیری و حتماً هم سرویس تگ رو بگی فروشنده برات از تو سایت دل چک کنه. دل از همه بهتره.
موفق باشی.
دوست من سیستم با کانفیگ من با همون قیمتی که شما دادی که بالاتره !!! چطوری این سیتم پیشنهادی شما بهتره ؟ !!!!!
نوشته شده توسط scanme
حالا دل Inspiron N5010
دوست من سیستم با کانفیگ من با همون قیمتی که شما دادی که بالاتره !!! چطوری این سیتم پیشنهادی شما بهتره ؟ !!!!!
دوست عزیز من با توجه به قیمت شما ، لپ تاپ پیشنهادی با گارانتی رو دادم چون قیمت هایی که شما گذاشتی اصلاً با گارانتی نیست! و اون دو تا لپ تاپی که گذاشتی سلیقه ای هست هر کدوم رو گرفتی مبارکت باشه فقط قیمتش اونا نیست!
ali_z051
15-02-2011, 00:34
برنامه رو که باز کردم یه پیغام داد گفته بود fix error منم همینجور ok کردم بعد یهو ریست شد... طولانیه قضیه اینم کیبوردش فارسی نداره, بگذریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یکی از پارتیشنام کل اطلاعاتش فرمت شد !! اون 40 gb از هارد که میگن واسه recovery هست ,مخفیه میشه برگردونم فایل هارو ؟
با تشکــر.
راهنمایی کنید دوستان:19:
HAMID.MCI
15-02-2011, 23:15
راستش دقیقاً مشخص نشد که این قضیه از کجا آب می خوره! ولی ظاهراً در داخل ایران گارانتی ها گرافیک رو عوض می کنن! سایت دل هم که عین مدل رو نذاشته آدم ببینه چی به چیه ولی تو سرویس تگ ظاهراً هر 3 کانفیگ موجوده و خود شرکت دل این 3 کانفیگ رو گذاشته.
موفق باشی.
دیگه اینقدر هم مملکت بی صاحب نیست که یه شرکت گارانتی بخواد این کارارو بکنه
جواب سوالتون رو میدم برای اینکه مطمئن بشید که مشکلی نیست: نیروهای اسمبل کردن دستگاه ها شبفتی کار میکنند. اگر دستگاه رو باز کنید روی تک تک قطعات یک شیفت سریال نوشته. هر شیفتی یک مدل و یک اسم از قطعات در اختیارش هست
دیگه این بحث گارانتیو اینا چیه بیخود میزارین تو دهن این بیچاره ها؟!
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
راهنمایی کنید دوستان:19:
وقتی پارتیشن مجیک نصب نشده چطوری پارتیشن پاک شده؟ شاید هیدن شده؟!
mohamad skystar
16-02-2011, 20:47
بعضی V550
بعضی 5470
و بعضی 5650
کسی جواب نداد؟
sina.belyad
16-02-2011, 23:16
بعضی V550
بعضی 5470
و بعضی 5650
کسی جواب نداد؟
تا اونجایی که من یادمه اول فقط 5470 بود بعد 550v اضافه شد ، بعد هم 5650 . یعنی روز به روز گرافیک این لپ تاپ ارتقا داده شد.(گرچه اختلاف فاحشی با هم ندارن)
خوب شاید می خواستن سیستم بهتری بیرون بدن.
omid.unique
17-02-2011, 00:27
برنامه رو که باز کردم یه پیغام داد گفته بود fix error منم همینجور ok کردم بعد یهو ریست شد... طولانیه قضیه اینم کیبوردش فارسی نداره, بگذریم :31:
با تشکــر.
دوست عزیز برای منم یه بار دقیقا این مشکل شما برام پیش اومد. این برنامه تو xp برام خوب کار میکرد، ولی انگار با ویندوز 7 مشکل داره. واسه منم موقع باز شدن همین ارور fix رو داد و وقتی کامپیوتر رو دوباره روشن کردم غیر از درایو c، دو تا درایو دیگم پاک شده بود و اصلا اثری ازشون نبود.چاره ای نداری باید دوباره هاردت رو پارتیشن بندی کنی. من با برنامه o&o partion manager پارتیشن بندی کردم و دیگه مشکلی نداشتم.
دوستان ممکنه این لپتاپ با کارت گرافیک 540 m هم تولید شه؟
sheytoon001
17-02-2011, 16:12
دوست عزیز برای منم یه بار دقیقا این مشکل شما برام پیش اومد. این برنامه تو xp برام خوب کار میکرد، ولی انگار با ویندوز 7 مشکل داره. واسه منم موقع باز شدن همین ارور fix رو داد و وقتی کامپیوتر رو دوباره روشن کردم غیر از درایو c، دو تا درایو دیگم پاک شده بود و اصلا اثری ازشون نبود.چاره ای نداری باید دوباره هاردت رو پارتیشن بندی کنی. من با برنامه o&o partion manager پارتیشن بندی کردم و دیگه مشکلی نداشتم.
این برنامه هم برا پارتیشن بندی عالیه
Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 Final
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
دوستان ممکنه این لپتاپ با کارت گرافیک 540 m هم تولید شه؟
فکر نمیکنم بجز این 3 مدل ،گرافیک دیگه ای روش قرار بدن، مگه اینکه کلا مدل دیگه ای تولید بشه
مثلا قبلا لپ تاپ 1564 مشابه 5010 بود (البته نه از نظر شکل ظاهری) اما اون ارتقا داده نشد و بجاش 5010 وارد بازار شد
باز هم بستگی به شرکت تولید کننده داره
سلام دوستان
من این چک کردن سرویس tag رو خوب متوجه نشدم.
اولا باید برم شماره ی سریال روی کارتن لپتاپ رو تو سایت دل بزنم.بعدش مشخصات لپتاپم رو میده.
خب حالا من از کجا بفهمم که که چه سخت افزاری رو لپتاپم هست؟
اصلا این تگ چیه؟یه توضیح کامل میشه بدید؟
sina.belyad
18-02-2011, 13:49
سلام دوستان
من این چک کردن سرویس tag رو خوب متوجه نشدم.
اولا باید برم شماره ی سریال روی کارتن لپتاپ رو تو سایت دل بزنم.بعدش مشخصات لپتاپم رو میده.
خب حالا من از کجا بفهمم که که چه سخت افزاری رو لپتاپم هست؟
اصلا این تگ چیه؟یه توضیح کامل میشه بدید؟
سلام دوست عزیز
عزیز در واقع وقتی سرویس تگ رو توی سایت دل وارد می کنی ، مشخصات سیسنمی که خود شرکت دل روی لپ تاپ گذاشته معلوم می شه.
اونوقت شما نیاز به یه نرم افزار داری که ، سیستم روی دستگاهتو نشون بده و با اونی که توی سایت دل هست مقایسه کنی(مثل نرم افزار Speccy یا اصلا خود dell support center که تو چند پست قبل میلاد جان نحوه ی کار باهاشم توضیح دادن)
سرویس تگ رو می تونی از پشت دستگاه هم بخونی و تو سایت دل وارد کنی.
اگه بازم از صفحه ای که اومد متوجه توضیحاتش نشدی ، یه عکس بگیر تا من واست توضیح بدم نوشته های توشو.
سلام
من همه درایورها رو نصب کردم فقط وبکم مونده اگه لینک بدین ممنون میشم
دیگه اینکه بلوتوثش هم send نمی کنه
sheytoon001
18-02-2011, 14:52
سلام
من همه درایورها رو نصب کردم فقط وبکم مونده اگه لینک بدین ممنون میشم
دیگه اینکه بلوتوثش هم send نمی کنه
وبکم نیازی به درایور نداره اما اگه میخوای به عنوان دوربین ازش استفاده کنی باید برنامه ای برا این کار نصب کنی، در پست 7 برنامه های لازم برا این کار معرفی شدن
کدوم درایور رو برا بلوتوث نصب کردی؟ آیکن بلوتوث [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کنار ساعت قرار داره؟
mohamad skystar
18-02-2011, 15:28
دوستان چه کسانی با سیستم وایرلس N5010 دارن لذت میبرن؟
واقعا عالیه حتی یک خونه هم کن نمیکنه
sina.belyad
18-02-2011, 15:31
من استفاده می کنم.کاملا موافقم.وایرلسش عالیه.اصلا خبری از دیسکانتو اینا نیست.
sheytoon001
18-02-2011, 15:58
منم تایید میکنم که لپ تاپ فوق العاده ایه:5:
برا دیدن سیگنال و نویز میتونید از کنترول پنل برنامه DW WLAN Card Utility رو اجرا کنید
arash the archer
19-02-2011, 09:35
سلام
من تو نصب درایور وای فای مشکل دارم
از کجا میتونم درایورش رو بگیرم و دیگر اینکه اصولا در ویندوز 7 درایور ها رو چطور باید نصب کرد؟
دوستان من گرافيك لپ تاپ برام مهمه اما نه براي بازي در واقع براي كار فتوشاپ عكس مي خوام با اين توصيف آيا 5010 رو با مشخصات :
توصيه مي كنيد؟ اگر نه چه گرافيك و مدلي رو براي كار فتوشاپ پيشنهاد مي دهيد؟
mohamad skystar
19-02-2011, 12:22
دوستان من گرافيك لپ تاپ برام مهمه اما نه براي بازي در واقع براي كار فتوشاپ عكس مي خوام با اين توصيف آيا 5010 رو با مشخصات :
دوست عزیز این گرافیک برا کار شما مناسب هست نگران نباشید.
من خودم لپ تاپ رو چند روزی دادم به یکی از دوستام کار فتوشاپ داشت راضی بود.
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
دوستان N5010 رو با Core i5 فبول دارین یا Core i7 ؟؟؟
mohammad1983
19-02-2011, 15:17
سلام
من همیشه برای اینکه باطری مرتب شارژ نشه اول لپ تاپ رو با باطری روشن میکنم و از پنل battery meter تیک گزینه disable charge رو میزنم و بعد برق رو به لپ تاپ وصل میکنم.
راهی نداره که اگر برق وصل بود و سیستم رو خاموش روشن کردیم این گزینه همیشه فعال باشه و یه جورایی بشه زمانی که میخواهیم شارژ باطری شروع بشه.
وقتی ریست میکنم یا خاموش روشن میکنم تیک این گزینه هم میره!!
sheytoon001
19-02-2011, 15:43
سلام
من تو نصب درایور وای فای مشکل دارم
از کجا میتونم درایورش رو بگیرم و دیگر اینکه اصولا در ویندوز 7 درایور ها رو چطور باید نصب کرد؟
مشکلتون با نصب درایور چیه؟
اول باید بدونید مدل وای فای لپ الپتون کدومه؟ 1501 یا 1520 ؟ در برگه ای گه همراه لپ تاپه و همینطور با زدن سرویس تگ در سایت DELL میتونید این مورد رو چک کنید
اکثرا وایرلس های این لپ تاپ 1501 بوده
(Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn
Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard
sheytoon001
19-02-2011, 15:54
دوست عزیز این گرافیک برا کار شما مناسب هست نگران نباشید.
من خودم لپ تاپ رو چند روزی دادم به یکی از دوستام کار فتوشاپ داشت راضی بود.
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
دوستان N5010 رو با Core i5 فبول دارین یا Core i7 ؟؟؟
بستگی به کاربرد هرکسی داره
اگه پردازش های سنگینی با لپ تاپت انجام نمیدیم حتی i3 هم مناسبه
باید در نظر داشته باشیم i7 مصرف بیشتری داره و دوام باتری پایین میاد
به نظر من برای کارهای معمولی i3 و برای موارد حرفه ای تر i5 انتخاب خوبی میتونه باشه
خودم i3 دارم و ازش راضیم
sheytoon001
19-02-2011, 16:00
سلام
من همیشه برای اینکه باطری مرتب شارژ نشه اول لپ تاپ رو با باطری روشن میکنم و از پنل battery meter تیک گزینه disable charge رو میزنم و بعد برق رو به لپ تاپ وصل میکنم.
راهی نداره که اگر برق وصل بود و سیستم رو خاموش روشن کردیم این گزینه همیشه فعال باشه و یه جورایی بشه زمانی که میخواهیم شارژ باطری شروع بشه.
وقتی ریست میکنم یا خاموش روشن میکنم تیک این گزینه هم میره!!
سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم احتیاجی به این کارها باشه
در صفحات قبل بارها درباره این موضوع بحث شد
ظاهرا خود لپ تاپ باتری رو بعد از کامل شدن شارژ از مدار جدا میکنه
وبکم نیازی به درایور نداره اما اگه میخوای به عنوان دوربین ازش استفاده کنی باید برنامه ای برا این کار نصب کنی، در پست 7 برنامه های لازم برا این کار معرفی شدن
کدوم درایور رو برا بلوتوث نصب کردی؟ آیکن بلوتوث [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کنار ساعت قرار داره؟
سلام
DELL Wireless 365 Blutooth Driver Ver A00
بله آیکون بلوتوث کنار ساعت هست
sheytoon001
19-02-2011, 19:59
سلام
خوب دوست من مشکل الان چیه؟ اگه فایلی ارسال نمیکنه، چه اروری میده؟
اینم بگم گاهی ارسال عکس به گوشی های نوکیا با مشکل مواجه میشه و این مربوط به گوشی باید باشه
اگه اینطوره، میتونی پسوند عکس رو پاک کنی و و بعد از ارسال دوباره به حالت اول برگردونی
فکرنکنم گرافیک خیلی تو فتوشاپ موثر باشه بیشتر RAM و CPU تاثیر داره
mahmoodfarahani
19-02-2011, 21:40
ميتوني از قيمتاي ما استفاده كني زير قيمت بازار اين مدل هم همه جوريش هست سعي كن گرافيك خوب باشه
sina.belyad
19-02-2011, 23:14
سلام
سلام
بعد از روشن کردن بلوتوث لپ تاپ روی آیکون بلوتوث راست کلیک کنید و برید به قسمت open settings بعد ببینید آیا در سربرگ option در discovery قسمته allow bluetooth devices to find this coputer تیک داره؟ اگه تیک نداره ، تیکشو فعال کنید
و همچنین قسمته conection تیک allow bluetooth devices to connect to this computer و alert me when a new bluetooth devices wants to connect رو هم فعال کنید.
اونوقت مجددا امتحان کنید ، ببینید فایل از گوشیتون به لپ تاپ ارسال می شه یا نه؟
وقتی ارسال رو از گوشی می زنید در قسمت تسکبار یه پیغام می یاد که باید روش کلیک کنی و ازت می پرسه اجازه می دی فایل بیاد؟ و شما yes رو بزن.
Amin_0913
19-02-2011, 23:55
سلام
دوستان با i3 میشه راحت بازی کرد؟
HAMID.MCI
19-02-2011, 23:57
سلام
دوستان با i3 میشه بازی کرد؟
نه با i3 که نمیشه بازی کرد! فقط گذاشتنش واسه قشنگی
از تو مادربرد درش بیاری نگاش کنی :31:
mohamad skystar
20-02-2011, 00:04
سلام
دوستان با i3 میشه بازی کرد؟
دوست عزیز چرا نمیشه بازی کرد.
خوبم میشه اصلا جایه نگرانی نیست.شما 1GB گرافیک داری با 4 GB رم. فقط به CPU نیست که.یعنی اگه Core 2 Dou هم داشتی مشکلی نبود.
البته با اجازه HAMID MCI من جواب دادم.
Amin_0913
20-02-2011, 00:05
نه با i3 که نمیشه بازی کرد! فقط گذاشتنش واسه قشنگی
از تو مادربرد درش بیاری نگاش کنی :31:
اااااااا من فکر کردم به عنوان اجاق گاز میشه استفادش کرد:2:
بابا منظورم اینه که میشه راحت بازی کرد ، کم نمیار؟
HAMID.MCI
20-02-2011, 00:08
دوست عزیز چرا نمیشه بازی کرد.
خوبم میشه اصلا جایه نگرانی نیست.شما 1GB گرافیک داری با 4 GB رم. فقط به CPU نیست که.یعنی اگه Core 2 Dou هم داشتی مشکلی نبود.
البته با اجازه HAMID MCI من جواب دادم.
شما صاحب اجازه اید
برای احرای بازی فاکتور های زیادی باید در نظر گرفته بشن که یکی از آنها پردازنده هست
میتونید با این سی پی یو بازیهای خوب و خاطرات زیبایی داشته باشید رفیق:40:
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
اااااااا من فکر کردم به عنوان اجاق گاز میشه استفادش کرد:2:
بابا منظورم اینه که میشه راحت بازی کرد ، کم نمیار؟
مهندس توی تالار نیار بالا تازه دوستان تمیز کردن:21:
reactor_master
20-02-2011, 09:26
سلام
من میخوام 5010 ALMINUME بگیرم
تو بعضی از سایت ها گرافیک رو 5470 زدن بعضی جاها 5650!!!!
مثل
و
الان این دوتا گرافیکاشون با هم فرق میکنه
آیاATI 5650 رو میشه پیدا کرد؟
به نظر شما من از کجا بخرم
تا 1200000 هم میتونم بدم...
لطفا اسم شرکت یا آدرس اون شرکت رو بگین تا برم بگیرم.
مرسی
چرا وقی ati یک ساعت باهاش کارمیکنی کیفیتش بهتر میشه
arash the archer
20-02-2011, 13:18
مشکلتون با نصب درایور چیه؟
اول باید بدونید مدل وای فای لپ الپتون کدومه؟ 1501 یا 1520 ؟ در برگه ای گه همراه لپ تاپه و همینطور با زدن سرویس تگ در سایت DELL میتونید این مورد رو چک کنید
اکثرا وایرلس های این لپ تاپ 1501 بوده
(Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn
یک دنیا ممنون نصب شد بی مشکل :10:
arash the archer
20-02-2011, 14:11
سلام
اگه ممکن هست لینک درایورهای دیگر رو هم بدید
در صفحه های قبلی کلی لینک دیدم ولی هیچ کدام کار نمیکرد
مشکل من ایه که هر چی سعی کردم از سایت دل درایور ها رو دانلود کنم نشد که نشد
لینک درایور بلوتوث رو اگر دارید لطف کنید ایجا قرار بدید
amir--khan
20-02-2011, 14:44
من حداکثر تا یه هفته این لپ تاپ رو میخرم.
خواهشا یه گارانتی خوب و معتبر معرفی کنید.سه ماهه که دارم اینجا رو دنبال میکنم ولی به نتیجه مشخصی نرسیدم.
در ضمن قیمت تهران با شهر های دیگه یکیه یا فرق میکنه؟
MoHaMaD ZaNd
20-02-2011, 15:10
خواهشا یه گارانتی خوب و معتبر معرفی کنید.سه ماهه که دارم اینجا رو دنبال میکنم ولی به نتیجه مشخصی نرسیدم.
دوست عزیز گارانتی اصلیش که زیگوراته !!!
ولی من الان بدون گارانتی دارم و اصلا مشکلی نداشتم باهاش !!!
من تهران بدون گارانتی 815 و با گارانتی ( 1 ماه تعویض + 11 ماه تعمیر ) 847 قیمت دارم !!!
sheytoon001
20-02-2011, 15:33
سلام
اگه ممکن هست لینک درایورهای دیگر رو هم بدید
در صفحه های قبلی کلی لینک دیدم ولی هیچ کدام کار نمیکرد
مشکل من ایه که هر چی سعی کردم از سایت دل درایور ها رو دانلود کنم نشد که نشد
لینک درایور بلوتوث رو اگر دارید لطف کنید ایجا قرار بدید
Dell Wireless 365 Bluetooth
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRealtek RTL8103T Ethernet Controller
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAMD ATI Mobility Radeon HD 5470 / HD4200
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIDT 92HD79B1 (Audio Driver)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRealtek RTS5159 Card Reader
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIntel Management Engine Interface
Synaptics Synaptics TouchPad
Dell QuickSet
Amin_0913
20-02-2011, 16:37
از دوستان کسی این لپ تاپ رو با core i3 داره؟
اگه کسی هست بگه بازیها رو خوب اجرا میکنه؟
sheytoon001
20-02-2011, 17:17
از دوستان کسی این لپ تاپ رو با core i3 داره؟
اگه کسی هست بگه بازیها رو خوب اجرا میکنه؟
دوست عزیز بازی هایی که در صفحه اول نوشته شده اکثرا با i3 تست شده
البته همه نه
خودم call of duty MW2 و black ops رو فقط تست کردم، عالی اجرا شد
اگه برا بازی میخوای بیشتر به گرافیکش توجه کن و اگه از بابت cpu نگرانی میتونی i5 بگیری که در آینده مشکلی پیش نیاد
به هر حال من از این cpu راضیم
arash the archer
20-02-2011, 17:57
sheytoon جان خیلی ممنون . هر چقدر ازت تشکر کنم کمه
دست گلت درد نکنه
aria.persia
20-02-2011, 18:26
سلام دوستان...یکی از بچه ها این لپ تاپ رو با مشخصات 460M-core i5-4G ddr3-HDD 500 7200rpm western-GPU ATI 5650 به قیمت 820 تومن با گارانتی ویستا خریده.فقط چیزی که هست با نصب وایرلسش مشکل پیدا کردیم اونم چون مثه مال خودم 1501 نیست و centerino N 1000 هستش. تازه درایورش رو از سایت دل دانلود کردیم ولی باز نصب نمیشه انگار...
به نظرتون اشکال از چی میتونه باشه؟ ضمنن ویندوزی که نصبه 32 بیتیه...
sheytoon001
20-02-2011, 18:55
سلام دوستان...یکی از بچه ها این لپ تاپ رو با مشخصات 460M-core i5-4G ddr3-HDD 500 7200rpm western-GPU ATI 5650 به قیمت 820 تومن با گارانتی ویستا خریده.فقط چیزی که هست با نصب وایرلسش مشکل پیدا کردیم اونم چون مثه مال خودم 1501 نیست و centerino N 1000 هستش. تازه درایورش رو از سایت دل دانلود کردیم ولی باز نصب نمیشه انگار...
به نظرتون اشکال از چی میتونه باشه؟ ضمنن ویندوزی که نصبه 32 بیتیه...
دوست عزیز این درایور فقط روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب میشه، ویندوز 64 بیتی نصب کنید
موفق باشید
Intel Centrino Wireless-N 1000
Compatibility
Systems
Inspiron N5010
Operating systems
Microsoft Windows 7 64-bit
mohamad skystar
20-02-2011, 19:10
دوست من زیگورت بزار کنار چون اگه اکثر دوستان ناراضی هستن.
aria.persia
20-02-2011, 20:34
حالا وایرلس کدومشون بهترن؟ centrino N 1000 یا همون 1501 خودمون؟
به نظرتون لپ تاپشو خیلی خوب نگرفته؟
reactor_master
21-02-2011, 10:33
سلام
مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان این دوتا گرافیکاشون با هم فرق میکنه
مرسی
دوست عزيز من هم قصد دارم همين لپ تاپ رو با همين گرافيك 5650 بگيرم و قيمتش هم فرقي نمي كنه يعني چه گرافيك 5650 چه 5470 هر دو رو به يك قيمت مي دهند. من پايتخت رفتم و اغلب فروشگاهها داشتند.
من هم می خوام این لپ تاپ را بگیرم.
گفتید که باید لیست تگ اون را از سایت در اورد و با قطعات لپ تاپ چک کرد. چطور می تونم مشخصات لپ تاپ را از خود لپ تاپ در بیارم تا با چیزی که توی سایت زدن چک کنم.
دیگه چه کارهایی باید انجام بدم؟
قيمتهاي شما رو از كجا مي تونم بگيرم؟؟
sina.belyad
21-02-2011, 13:20
گفتید که باید لیست تگ اون را از سایت در اورد و با قطعات لپ تاپ چک کرد. چطور می تونم مشخصات لپ تاپ را از خود لپ تاپ در بیارم تا با چیزی که توی سایت زدن چک کنم.
سلام
پست 2824 این صفحه رو بخونید:
کار دیگه ای هم نمی شه کرد. (البته چرااز بایوس هم می تونی یه چیزای جزیی رو چک کنی) اگه تونستید یه چیزایی هم از فروشنده اشانتیون بگیرید که البته بستگی به فروشنده داره که چیزی بده یا نه.
سعی کن لپ تاپ رو از یه فروشگاه معتبر بخری. گارانتی هم زیاد مهم نیست.من خودم بدون گارانتی گرفتم. گارانتی توی ایران معنی نداره.
HAMID.MCI
21-02-2011, 14:10
قيمتهاي شما رو از كجا مي تونم بگيرم؟؟
اگر قرار بشه شما همینطوری وارد تاپیک بشید و بدون هیچ جستجویی سوالتون رو مطرح بکنید حجم این تاپیک 2برابر شده و مملو از پست های تکراری
کمی سرچ کنید دوستان عزیز
این مطالب ده ها بار توی صفحات قبل مطرح شده و اساتید به صورت کامل جوابشونو دادن.
موفق باشید:40:
sheytoon001
21-02-2011, 16:33
سلام
مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان این دوتا گرافیکاشون با هم فرق میکنه
مرسی
زیگورات این لپ تاپ رو قبلا داشته
اما خوب چندتا از بچه ها از زیگورات راضی نبودن و هم اینکه خیلی گرونتر میفروشن
بهتره از اینترنت هم نخری چون اگه مشکلی داشته باشه مثل این میمونه که 1 میلیون رو ریختی دور
میتونی تو شهرتون بگردی و جای مناسبی برا خرید این لپ تاپ پیدا کنی
بازم خودتون باید تصمیم بگیرید که کدوم مورد براتون بهتره
قیمتشم که میتونی از اینترنت بگیری
نمایندگی هایی که 5010 دارن(ممکنه i7 نداشته باشن)
زیگورات
دل ایران
امرتات
aria.persia
21-02-2011, 17:29
دوستان کسی میدونه تفاوت وایرلس 1501 و centrino N 1000 چیه؟ کدومش بهتره؟
سلام
مثل
مرسی
اسم شرکت رو که نمیتونم بگم تبلیغ مجاز نیست وگرنه وارد کننده این سری رو میشناسم که قیمت عالی میتونه بده ولی اگر قیمت مناسب میخوای یا بازار رضا یا پاساژ ایران.
موفق باشید.
sina.belyad
21-02-2011, 20:21
اسم شرکت رو که نمیتونم بگم تبلیغ مجاز نیست وگرنه وارد کننده این سری رو میشناسم که قیمت عالی میتونه بده ولی اگر قیمت مناسب میخوای یا بازار رضا یا پاساژ ایران.
موفق باشید.
سلام.
عزیز اگه می دونید می تونید بهشون پست خصوصی بدین.فکر نمی کنم اون دیگه تبلیغ محسوب شه
ali_z051
22-02-2011, 00:15
دوستانی که می خوان این لپ تاپ رو بگیرن کانفیگ جدید امده با cpu :266 بگیرن
mohammad1983
22-02-2011, 00:38
خیلی هم جدید نیست .من 20 روز پیش با این cpu گرفتم و ظاهرا چند وقت قبلش هم بوده.
Makan_noor
22-02-2011, 10:48
سلام
مثل
مرسی
من دو-سه هفته پيش اين لپ تاپو واسه يكي از دوستام خرديم.از نمايندگي زيگورات توي طبقه ي دوم پايتخت.همين 1.200 هم تقريبا براش دراومد با گرافيك 5650.يه نيم ساعتي هم داشتيم فقط چكش ميكرديم.سرويس تگ رو همونجا چك كرديم و مشخصات كامل هم با دل ساپورت سنتر كنترل كرديم.بدون گارانتي هم اونجاها داشت كه در حدود 30 تا 50 تومن اختلاف قيمت با زيگورات داشت كه گفتيم ارزششو نداره.الان ديگه نميدونم بازار چه وضعيتي داره!!
amir--khan
22-02-2011, 18:30
دوستان من خیلی دودلم.
لطفا یه مقایسه ای بین ATI 5650 و Geforce GT 310m بکنید.
با تشکر از همه دوستان:20:
sheytoon001
22-02-2011, 19:49
دوستان من خیلی دودلم.
5650 باید خیلی بهتر باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونقدر فاصله شون زیاد هست که نیازی به مقایسه نیست:31:
چند روز پیش یکی از دوستان خرید این مدل رو 1150. کانفیگ بالایی داره. کو ای 6/7 گیگ رم/گرافیک 5650 و در اخر قیمت بسیار خوب.
چیزی که خیلی تعجب کردم رو لب تاپ فرونشده ویندوز 32 بیتی ریخته بود! که ما خیلی تعجب کردیم 6 گیگ رم و 32 بیت!
mohamad skystar
22-02-2011, 23:12
دوستان من خیلی دودلم.
من که از ATI 5650 خیلی راضیم.یعنی کن نذاشته ای ول
تمام بازی ها و برنامه ها رو عالی جواب داده.
sheytoon001
22-02-2011, 23:19
چند روز پیش یکی از دوستان خرید این مدل رو 1150. کانفیگ بالایی داره. کو ای 6/7 گیگ رم/گرافیک 5650 و در اخر قیمت بسیار خوب.
چیزی که خیلی تعجب کردم رو لب تاپ فرونشده ویندوز 32 بیتی ریخته بود! که ما خیلی تعجب کردیم 6 گیگ رم و 32 بیت!
متاسفانه فروشنده ها به این چیزها زیاد توجه نمیکنن
من یکی دیده بودم حتی درایورا رو براش نصب نکرد:31:
بهتر اینه خودتون ویندوز نصب کنید
siamakfaraji
23-02-2011, 22:10
متاسفانه فروشنده ها به این چیزها زیاد توجه نمیکنن
من یکی دیده بودم حتی درایورا رو براش نصب نکرد:31:
بهتر اینه خودتون ویندوز نصب کنید
movafeqam:5:
دوستان من انشا... شنبه قصد خريد inspiron 5010 با گرافيك 5650 ، core i5 به قيمت 840 رو دارم ضمنا با گارانتي الماس هست. از اونجا كه من كار گرافيك و فتوشاپ زياد انجام ميدم و از سيستم تقريبا روزي 8 تا 10 ساعت كار ميكشم مي خوام مطمئن باشم كه 5650 كار منو ساپورت ميكنه و در استفاده طولاني مدت هم سيستم كم نمياره !از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارند يا آشنايي كامل دارند با عملكردش خواهشا اگه پيشنهادي داريد زودتر اعلام فرماييد.
با سپاس
mamjavad
24-02-2011, 18:26
با سلام خدمت دوستان n5010 هی خودمان
بنده الان دارم سرویس پک 1 ویندوز 7 رو که فکر کنم تازه هم اومده رو دانلود میکنم
می خواستم بپرسم از اونجایی که این پک شامل تمامی آپدیت های قبلی هم می شه، می تونم اونها رو خودم پاکشون کنم؟
یا اصلا وقتی این نصب می شه خودش اونها رو پاک می کنه؟
siamakfaraji
24-02-2011, 22:38
دوستان من انشا... شنبه قصد خريد inspiron 5010 با گرافيك 5650 ، core i5 به قيمت 840 رو دارم ضمنا با گارانتي الماس هست. از اونجا كه من كار گرافيك و فتوشاپ زياد انجام ميدم و از سيستم تقريبا روزي 8 تا 10 ساعت كار ميكشم مي خوام مطمئن باشم كه 5650 كار منو ساپورت ميكنه و در استفاده طولاني مدت هم سيستم كم نمياره !از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارند يا آشنايي كامل دارند با عملكردش خواهشا اگه پيشنهادي داريد زودتر اعلام فرماييد.
با سپاس
safa jan avalan kanfinge jadidesh hast k ram e 6 gb va 640 hdd hard dare:10:k 940 hast va gerafikesham hamone k mikhai:5:bhtare az in begiri va b in deghat kon k age karaye gerafikit balast in lab tab dagh mikone zamane bazi va karhaye gerafiki....:18:pas hatman y cool padi bkhar k btoni ba kifesh hamlesh koni...:19:kolan n 5010 moshkele dagh kardanesh bareze:27:ama man need for speed carbon o ba maximum e grafikesh bazi kardam kheili khob javab mide
movafagh bashi:31:
mohammad1983
24-02-2011, 23:38
سلام
وایرلس این لپ تاپ مگر N نیست.پس چرا سرعت بالای 54 نمیده؟ در حالی که لپ تاپ های مشابه تا 75 هم speed داره.
دوستان آداپتور وایرلس رو چک میکنید speed رو چند میزنه؟؟
sheytoon001
25-02-2011, 19:52
با سپاس
بنده کارای گرافیکی با این لپ تاپ انجام ندادم اما با این قیمت و امکانات فکر نمیکنم از 5010 بهتر پیدا کنید
بهتره تحقیق کنید i5 مناسب کار شما هست یا نه
5650 هم که یکی از گرافیک های خوب برا لپ تاپ هاست، بعید میدونم مشکلی ایجاد کنه
از نظر کار زیاد هم که نه مسئله ای پیش نمیاد، بهتره یه کول پد هم تهیه کنی که دیگه خیالت راحت شه (بنده که 6 ماه بدون کول پد ازش حسابی استفاده کردم هنوز آخ نگفته:31:)
باز هم بهتره از کسایی که کارهای گرافیکی انجام میدن در مورد سخت افزار این لپ تاپ بپرسید که آیا مناسب این کار هست یا نه
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
با سلام خدمت دوستان n5010 هی خودمان
بنده الان دارم سرویس پک 1 ویندوز 7 رو که فکر کنم تازه هم اومده رو دانلود میکنم
می خواستم بپرسم از اونجایی که این پک شامل تمامی آپدیت های قبلی هم می شه، می تونم اونها رو خودم پاکشون کنم؟
یا اصلا وقتی این نصب می شه خودش اونها رو پاک می کنه؟
فکر نمیکنم نیازی به پاک کردن چیزی باشه، مطمئنن مایروسافت فکر اینجاهاش رو کرده:46:
sheytoon001
25-02-2011, 19:58
سلام
وایرلس این لپ تاپ مگر N نیست.پس چرا سرعت بالای 54 نمیده؟ در حالی که لپ تاپ های مشابه تا 75 هم speed داره.
دوستان آداپتور وایرلس رو چک میکنید speed رو چند میزنه؟؟
بله درسته
بهتره ببینید مودمتون هم n رو پشتیبانی میکنه یا نه
برای مثال مودم tp-link td w8901g فقط نوع b و g رو پشتیبانی میکنه و طبیعتا سرعتش نمیتونه بالاتر از 54Mbps باشه
جالب اینه سرعت وایرلس تا جایی که من آزمایش کردم تقریبا نصف اینه یعنی با تقسیم 54 بر 8 ، سرعت انتقال فایل باید حدود 7 مگابایت بر ثانیه باشه اما تو عمل تا 3.5 بیشتر نمیشه، البته شاید هم ویندوز عدد درستی نشون نده
دوستان اگه کسی درباره سرعت وایرلس اطلاع دقیقی داره ، ممنون میشم راهنمایی کنه که دلیل این مورد چیه؟:10:
(Wireless (N5010
Wi-Fi Options:
Standard Dell Wireless 1501 802.11 g/n
Optional Dell Wireless* 1520 802.11a/g/n
Optional Intel® Centrino® Advanced-N 6200 802.11 a/g/n
Optional Intel® Centrino® Advanced-N + WiMAX 6250 802.11 a/g/n
Bluetooth Options:
Optional Dell™ Wireless 365 Bluetooth® Internal (2.1+EDR) mini-card
[QUOTE=sheytoon001;5889650]بنده کارای گرافیکی با این لپ تاپ انجام ندادم اما با این قیمت و امکانات فکر نمیکنم از 5010 بهتر پیدا کنید
بهتره تحقیق کنید i5 مناسب کار شما هست یا نه
5650 هم که یکی از گرافیک های خوب برا لپ تاپ هاست، بعید میدونم مشکلی ایجاد کنه
از نظر کار زیاد هم که نه مسئله ای پیش نمیاد، بهتره یه کول پد هم تهیه کنی که دیگه خیالت راحت شه (بنده که 6 ماه بدون کول پد ازش حسابی استفاده کردم هنوز آخ نگفته:31:)
باز هم بهتره از کسایی که کارهای گرافیکی انجام میدن در مورد سخت افزار این لپ تاپ بپرسید که آیا مناسب این کار هست یا نه
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
ممنون از راهنمايي ، راستش تا جايي كه تحقيق كردم i5 مناسب هست و 5650 هم همانطور كه شما هم عنوان كرديد مناسب به نظر مي رسه اما نميدونم از نظر سخت افزاري در مجموع اوكي هست يا خير - متاسفانه هيچكدوم از دوستاني كه كار گرافيكي مي كنند رو دسترسي ندارم كه بپرسم !
mohammad1983
25-02-2011, 21:33
مرسی
بله من روتر وایرلس دارم که اینترنت رو از رادیو وایرلس در پشت بام با کابل میگیره و توی خونه share میکنه.(به طور پیش فرض هم روی B+G+N هست و لپ تاپ دوستم که asus و اون هم سری N هست درایو وایرلسش سرعت 75 رو نشون میشه و وقتی فایل کپی میکردیم با سرعت 8.5 تا 10 مگابیت در ثانیه کپی میکرد.اما مال من حداکثر 3.5 مگابیت!!!
ما من وقتی روتر رو روی N میزارم اصلا لپ تاپ کانکت نمیشه.این نشون میده که N نیست دیگه حالا چرا گفته میشه N نمیدونم.
[QUOTE=sheytoon001;5889650]
ممنون از راهنمايي ، راستش تا جايي كه تحقيق كردم i5 مناسب هست و 5650 هم همانطور كه شما هم عنوان كرديد مناسب به نظر مي رسه اما نميدونم از نظر سخت افزاري در مجموع اوكي هست يا خير - متاسفانه هيچكدوم از دوستاني كه كار گرافيكي مي كنند رو دسترسي ندارم كه بپرسم !
سلام
دوست عزیز من این لب تاپو با کانفیگ ci3 و گرافیک 5470 برای انجام کارهای گرافیکی گرفتم
من بهتون این اظمینان رو میدم که بهترین گزینه برای انتخاب شما همین 5010 میتونه باشه منکه با این کانفیگ تموم کارهای گرافیکیمو براحتی هرچه تمام تر انجام میدم و کوچکترین مشکلی هم تا حالا برام پیش نیومده
من هم با لب تاپم بازی میکنم هم برنامه نویسی هم نقشه کشی و هم فتو شاپ باهاش کار میکنم هیچکدوم ازینائی که گفتم رو تا حالا به مشکل باهاشون برخورد نکردم
به نظرم برای اینکه تا چند سال آینده اصلا" به فکر تعویض لب تاپت نباشی بهتره یه دونه ci5 بگیری با گرافیک 5650 که دیگه به هیچ عنوان مشکلی پیش نیاد
میخوامت
تابعد
یا حق
sheytoon001
26-02-2011, 23:42
مرسی
بله من روتر وایرلس دارم که اینترنت رو از رادیو وایرلس در پشت بام با کابل میگیره و توی خونه share میکنه.(به طور پیش فرض هم روی B+G+N هست و لپ تاپ دوستم که asus و اون هم سری N هست درایو وایرلسش سرعت 75 رو نشون میشه و وقتی فایل کپی میکردیم با سرعت 8.5 تا 10 مگابیت در ثانیه کپی میکرد.اما مال من حداکثر 3.5 مگابیت!!!
ما من وقتی روتر رو روی N میزارم اصلا لپ تاپ کانکت نمیشه.این نشون میده که N نیست دیگه حالا چرا گفته میشه N نمیدونم.
عجیبه نباید اینطور باشه
متاسفانه چون مودم من فقط b و g رو ساپورت میکنه نمیتونم خودم این مورد رو تست کنم
شما در کنترل پنل برنامه DW WLAN Card Utility رو اجرا کن و در سربرگ site monitor ببین سرعت رو چند نشون میده
دوستان اگه درباره این مشکل دوستمون نظری دارن راهنمایی کنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sina.belyad
27-02-2011, 13:27
عجیبه نباید اینطور باشه
متاسفانه چون مودم من فقط b و g رو ساپورت میکنه نمیتونم خودم این مورد رو تست کنم
شما در کنترل پنل برنامه DW WLAN Card Utility رو اجرا کن و در سربرگ site monitor ببین سرعت رو چند نشون میده
دوستان اگه درباره این مشکل دوستمون نظری دارن راهنمایی کنن
سلام عزیز
من نمی دونم مشکل چیه ولی واستون از همین قسمت یه عکس گرفتم تا خودتون اطلاعاتو از توش دربیارین:
mohammad1983
27-02-2011, 15:08
مرسی از دوستان
دوست عزیز sheytoon001 در سربرگ site monitor سرعت روتر من رو زده 72 که هم b g n هست.اما در سربرگ link status سرعت رو 54 زده که بعضی وقت ها تا 48 هم نوسان داره.همین الان تست کردم سرعت وایرلس لپ تاب رو 36 می زنه!!!
دوست عزیز آقا سینا میتونم بپرسم شما به چه مودم وصل میشید برای وایرلس که سرعت رو 144 زده؟؟
sina.belyad
27-02-2011, 15:18
مرسی از دوستان
دوست عزیز sheytoon001 در سربرگ site monitor سرعت روتر من رو زده 72 که هم b g n هست.اما در سربرگ link status سرعت رو 54 زده که بعضی وقت ها تا 48 هم نوسان داره.
دوست عزیز آقا سینا میتونم بپرسم شما به چه مودم وصل میشید برای وایرلس که سرعت رو 144 زده؟؟
سلام عزیز
من الان به وایرلس دانشکده ی فنی دانشگاه گیلان متصلم. سرعت خیلی عالیه
mohamad skystar
27-02-2011, 15:47
من که دارم تذت میبرم از این وایرلس.
همه جای خونه آنلاین.کلی کیف میکنم کوچکترین مشکلی پیش نیومده.
Majid-6120
27-02-2011, 16:29
سلام
این لپ تاپ با کانفیگی که سی پی یوش Core i3 باشه ، مشخصات کاملش چیه ؟ چند نوع مدل داره ؟ قیمتاش رو هم لطف میکنید ؟
ممنون
sheytoon001
27-02-2011, 17:38
مرسی از دوستان
دوست عزیز sheytoon001 در سربرگ site monitor سرعت روتر من رو زده 72 که هم b g n هست.اما در سربرگ link status سرعت رو 54 زده که بعضی وقت ها تا 48 هم نوسان داره.همین الان تست کردم سرعت وایرلس لپ تاب رو 36 می زنه!!!
وایرلس لپ تاپ شما اینتل هست یا 1501؟ توی سایت دل سرویس تگ لپ تاپتون رو بزنید ودر قسمت system configuration ببینید وایرلس رو چی نشون میده؟ برای مثال مال من این رو نوشته
WIRELESS : DELL WIRELESS 1501 (802.11G/N
مورد دیگه هم اینکه مقابل عبارت speed در سربرگ link status سرعت رو نشون میده، آیا اون عدد برای شما نوسان داره؟ نباید اینطور باشه در همون قسمت برا من عدد 54 ثابت نشون میده
در network and sharing center هم اگه بر روی شبکه وایرلس کلیک کنید سرعت رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ools%20and%20Tasks_10.jpg
Michael Ropy
27-02-2011, 17:51
سلام دوستان....میگم یه سوال، شایعاتی شنیدم مبنی بر اینکه این لپ تاپ خرابی زیاد داره یا یه همچین چیزی....درسته یا نه؟!؟!
من دوام لپ تاپ برام خیلی اهمیت داره، این لپ تاپ چطوره تو این مورد؟!؟!
mohammad1983
27-02-2011, 18:30
بله جناب sheytoon مال من هم از این نوع هست و سرعت رو 54 میزنه اما این 54 مربوط میشه به نوع g و اگر n باشه 100 % باید سرعت بالاتر جواب بده.
2 ساعت پیش با روترم ور رفتم و اونو به حداکثر speed رسوندم یعنی 150 mbs که روی خود جعبه اش هم نوشته.اما کماکان speed آداپتور وایرلس 54 هست.فقط نمیدونم چرا وقتی برنامه DW WLAN Card Utility باز هست دکمه f2 رو میزنم که خاموش روشن بشه سرعت در سربرگ link status یه لحظه تا 72 میره و بعد 54 میشه!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sheytoon001
27-02-2011, 18:52
سلام
این لپ تاپ با کانفیگی که سی پی یوش Core i3 باشه ، مشخصات کاملش چیه ؟ چند نوع مدل داره ؟ قیمتاش رو هم لطف میکنید ؟
ممنون
بسته به اینکه با گارانتی بخوای یا بدون گارانتی قیمت ها حدود 50 تا 100 هزار باهم متفاوته، بهتر اینه که خودتون تو فروشگاههای مختلف و همینطور نمایندگی های مختلف قیمت های مختلف رو ببینید
کلی بخوام بهتون بگم بین 650 تا دوروبره 800 نوسان داره cpu i3 از 330M هست تا 380M (البته بعید میدونم الان 330M تو بازار باشه) و گرافیک از ATI 5470 هست تا 5650
sheytoon001
27-02-2011, 19:29
سلام دوستان....میگم یه سوال، شایعاتی شنیدم مبنی بر اینکه این لپ تاپ خرابی زیاد داره یا یه همچین چیزی....درسته یا نه؟!؟!
من دوام لپ تاپ برام خیلی اهمیت داره، این لپ تاپ چطوره تو این مورد؟!؟!
خوب این خرابی ها در حد همون شایعست:31:
خوشبختانه تا امروز خرابی هایی که در این تاپیک اعلام شده انگشت شمار بوده و اونم در اثر استفاده نادرست کاربران بوده:46:
دوامش خوبه به شرطی که خوب ازش استفاده کنی
sheytoon001
27-02-2011, 19:58
بله جناب sheytoon مال من هم از این نوع هست و سرعت رو 54 میزنه اما این 54 مربوط میشه به نوع g و اگر n باشه 100 % باید سرعت بالاتر جواب بده.
2 ساعت پیش با روترم ور رفتم و اونو به حداکثر speed رسوندم یعنی 150 mbs که روی خود جعبه اش هم نوشته.اما کماکان speed آداپتور وایرلس 54 هست.فقط نمیدونم چرا وقتی برنامه DW WLAN Card Utility باز هست دکمه f2 رو میزنم که خاموش روشن بشه سرعت در سربرگ link status یه لحظه تا 72 میره و بعد 54 میشه!!
[/URL]
با این حساب دوتا راه به ذهنم میرسه
اول اینکه ظاهرا فاصله شما از مودم زیاده و سیگنال خوبی دریافت نمیکنید، یه بار لپ تاپ رو جایی قرار بدید که اون نمایشگر سبز رنگ سیگنال کاملا پر شه و بعد به مودم متصل شید
و راه دوم اینکه اگه مودم دیگه که از همین نوع n پشتیبانی میکنه در دسترست هست با اون هم آزمایش کنید
مورد اول رو حتما آزمایش کنید فکر میکنم مشکل همین عدم دریافت سیگنال قوی باشه:46:
Majid-6120
27-02-2011, 20:18
بسته به اینکه با گارانتی بخوای یا بدون گارانتی قیمت ها حدود 50 تا 100 هزار باهم متفاوته، بهتر اینه که خودتون تو فروشگاههای مختلف و همینطور نمایندگی های مختلف قیمت های مختلف رو ببینید
کلی بخوام بهتون بگم بین 650 تا دوروبره 800 نوسان داره cpu i3 از 330M هست تا 380M (البته بعید میدونم الان 330M تو بازار باشه) و گرافیک از ATI 5470 هست تا 5650
مثلا یه core i3 330 با گرافیک 5650 بدون گارانتی چقد برام آب میخوره ؟
اونوقت یه هم چین چیزی واسه گیم مناسبه دیگه ؟ خیلی نمیخوام بازی high end بازی کنم !
meehraan
27-02-2011, 20:47
بچه ها به هیچ وجه بایوس 5010 و آپ نکنید که سیستمتون ناکار میشه.
به شدت فن سی پی یو میره بالا و به هیچ وجه نمیشه کاریش کرد.
از یه داغ دیده بشنوید.
حواستون باشه.
بقیه درایورا مشکل نداره
فقط بایوسو آپ نکنید.
meehraan
27-02-2011, 20:49
5010 لپتاپ خیلی عالی و خوب و کامل و قیمت مناسبیه
sheytoon001
27-02-2011, 20:51
مثلا یه core i3 330 با گرافیک 5650 بدون گارانتی چقد برام آب میخوره ؟
اونوقت یه هم چین چیزی واسه گیم مناسبه دیگه ؟ خیلی نمیخوام بازی high end بازی کنم !
البته 330M که الان دیکه نیست اما 370M هست که فرکانسش بیشتر هم هست
با این کانفیگی که گفتی حدود 790 با گارانتی و بدون گارانتی هم حدود 50 تومن ارزونتر(اگه میتونی از دبی بگیری اونجا شاید200-300 تومن ارزونتر هم باشه:31:)
آره خوبه ، برا بازی های معمولی که خیلی خوبه حتا بازی های سنگین هم جواب میده:8: فقط یه کول پد هم بگیر که زیاد داغ نکنه
mohammad1983
27-02-2011, 21:22
با این حساب دوتا راه به ذهنم میرسه
اول اینکه ظاهرا فاصله شما از مودم زیاده و سیگنال خوبی دریافت نمیکنید، یه بار لپ تاپ رو جایی قرار بدید که اون نمایشگر سبز رنگ سیگنال کاملا پر شه و بعد به مودم متصل شید
و راه دوم اینکه اگه مودم دیگه که از همین نوع n پشتیبانی میکنه در دسترست هست با اون هم آزمایش کنید
مورد اول رو حتما آزمایش کنید فکر میکنم مشکل همین عدم دریافت سیگنال قوی باشه:46:
راه اول رو چک کردم و در کمال تعجب دیدم سرعت اومد روی 36 تا 48 :19:
بعد با استفاده از برنامه dw wlan card utility قسمتی داره که تداخل امواج رو چک میکنه دیدم تمام کانال ها از 1 تا 11 کلی تداخل امواج داره و برای همین بعضی وقت ها تا 36 میاد.کانال رو روی کمترین قرار دادم و 54 شد اما بالاتر نرفت.
حالا باید راه دوم رو بعدا چک کنم.
sheytoon001
27-02-2011, 22:13
از یه داغ دیده بشنوید.
حواستون باشه.
بقیه درایورا مشکل نداره
فقط بایوسو آپ نکنید.
دوست عزیز
این کاملا طبیعیه که موقع آپدیت بایوس سرعت فن خیلی بالا میره و همچنین ماوس و کیبرد کار نمیکنه
در موقع آپدیت بایوس یه هیچ چیز دست نزنید و صبر کنید تا مراحل با موفقیت انجام شه و لپ تاپ ری استارت میشه
بهتر هم اینه قبل آپدیت آنتی ویروس و برنامه های اضافه رو ببندید
اگه این موارد رو رعایت کنید هیچ خطری لپ تاپ رو تهدید نمیکنه، خودم تا امروز 4-5 بار بایوسش رو آپدیت کردم:31:
sheytoon001
27-02-2011, 22:18
راه اول رو چک کردم و در کمال تعجب دیدم سرعت اومد روی 36 تا 48 :19:
بعد با استفاده از برنامه dw wlan card utility قسمتی داره که تداخل امواج رو چک میکنه دیدم تمام کانال ها از 1 تا 11 کلی تداخل امواج داره و برای همین بعضی وقت ها تا 36 میاد.کانال رو روی کمترین قرار دادم و 54 شد اما بالاتر نرفت.
حالا باید راه دوم رو بعدا چک کنم.
این مورد فاصله و سیگنال رو از این بابت گفتم که یادم اومد به یه وایرلسی که از نوع g بود اما سیگنال ضعیفی داشت کانکت شده بودم اما سرعت رو 5 نشون میداد:31:
برام یکم عجیبه که چرا کیفیت سیگنالی که دریافت میکنید کمه، این مورد رو باید بررسی کنید، ببینید برا دوستانتون هم همینه یا نه
مورد دوم هم حتما چک کنید که اگه خدای نکرده لپ تاپ یا مودمتون مشکلی داشت برا گارانتی اقدام کنید
اگه به جواب رسیدید لطفا تو همین تاپیک اعلام کنید که اگه دوستان هم این مشکا رو داشتن ، مشکلشون رفع شه
موفق باشید:10:
sina.belyad
28-02-2011, 08:38
از یه داغ دیده بشنوید.
حواستون باشه.
بقیه درایورا مشکل نداره
فقط بایوسو آپ نکنید.
اگه منظورتون در حین آپدیته که کاملا طبیعیه و 5 دقیقه هم بیشتر طول نمی کشه
و اگر منظورتون بعد آپدیت هست که اونم مشکلی نداره . فن هر چقدر هم تند بچرخه ضرری به دستگاهتون نمی رسونه . یعنی اگه سود نرسونه ، ضرر هم نمی رسونه ( شاید تنها ضررش این باشه که سی پی یو رو زیادی خنک کنه و سرعت پردازش عملیات بیاد پایین:31:)
مهم اینه که سی پی یو ی دستگا هتون زیاد گرم نشه و الا سرعت یا صدای فن ملاک نیست . حتما نیازه که فن با اون سرعت می چرخه.
mohamad skystar
28-02-2011, 12:40
من زیاد آدیت نمیکنم.خیلی راضیم کلی حال میکنم به خصوص با وایرلسش و گرافیکش چون بازی ها در حد عالی اجرا میشن.
siamakfaraji
01-03-2011, 00:03
اقایووووون...من 5010 ای که گرفتم هاردش و نوشته بود640:31:...اما سه تا درایو داره که هر کودوم 195 و 195 و 175 گیگ ان!:41:!!!!!!!پس بقیه اش کو؟؟؟!!!!!کمکم کنید!!!!!تو یکی از تاپیک ها نوشته بود به پارتیشن بندی دل دست نزنید :( چی کار کنم؟:9:
acmilan308
01-03-2011, 04:04
سلام
دوستان واسه اين مدل هميچين گانفيگي هست؟؟اگر آره حدودا چقدره قيمتش؟
cpu:core i5
ram:4gb
grafic:ati 5650 1gb
h.d.d:500gb
ممنون
sheytoon001
01-03-2011, 15:02
اقایووووون...من 5010 ای که گرفتم هاردش و نوشته بود640:31:...اما سه تا درایو داره که هر کودوم 195 و 195 و 175 گیگ ان!:41:!!!!!!!پس بقیه اش کو؟؟؟!!!!!کمکم کنید!!!!!تو یکی از تاپیک ها نوشته بود به پارتیشن بندی دل دست نزنید :( چی کار کنم؟:9:
احتمالا باقیه هارد رو فرمت نکردن:31:
دو تا راه داره دقیقا متوجه شی
راه اول با استفاده از نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home که برا پارتیشن بندی هم خیلی خوبه
راه دوم با استفاده disk management خود ویندوز، روی my computer راست کلیک کن و manage رو بزن و توی پنجره جدید در سمت چپ disk management رو انتخاب کن، در سمت راست فضای هارد و حافظه های دیگه ای که به کامپیوتر متصله رو نشون میده، اگه دقت کنی پارتیشن هات هم هستن ، ببین چقدر از فضای هاردت فرمت نشده که گمونم با رنگ خاکستری نشون میده (نکته اینکه به هیچ وجه به پارتیشم های دیگت از این طریق دست نزن چون اطلاعاتت پاک میشه) اگه اون فضای شناخته نشده وجود داره براحتی میشه اضافش کرد
البته چون در ویندوز 7 محدودیت تعداد پارتیشن وجود داره احتمالا به این علت اون مقدار فضا رو پارتیشن بندی نکردن
اگه برا ساخت پارتیشن جدبد مشکلی بود، پیشنهاد من اینه با همون نرم افزار acronis فضای باقی مونده رو به یکی از پارتیشنات اضافه کنی، ابنجوری اطلاعاتت هم پاک نمیشه
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
سلام
ممنون
بله باید باشه
حدود قیمت با گارانتی 870 تومن:46:
mohammad1983
01-03-2011, 15:19
سلام
ممنون
من با همین کانفیگ گرفتم 850
acmilan308
01-03-2011, 19:50
سلام
ممنون
سلامي دوباره :46:
دوستان ممنون از جوابتون...
يه سوال ديگه اينكه همين مدل رو با همين كانفيگ منتهي با cpu core i3 يكي از دوستام گرفته 780 تومن
ميخواستم ببينم كه تاثير زياد يا برتري زيادي داره اين core i5 نسبت به core i3 كه حدود 50-60 هزار تومن بيشتر بدم به خاطرش؟؟
منظورم بيشتر توي گيم هست.
ممنون
siamakfaraji
01-03-2011, 21:08
سلام
ممنون
سلام.اره هست اما قیمتش و باید دید از کجا می خوای بخری؟از پایتخت 860 می شه گرفت:10:
من رم 56 گیگ و همین گرافیک و cpu 2.8 hard 640 و گرفتم 940 با موس کولر پد و کیف
عليرضا خان
01-03-2011, 21:09
دوستان جريان اين نوت بوك DELL - Inspiron N5010 / i7 - ALUMINIUM كه در سايت رايان صبا بفروش ميرسه چيه؟
اسمش در هيچ سايت معتبر خارجي وجود نداره!
من خيلي از مشخصات سخت افزاري، امكانات و قيمتش خوشم اومده و ميخوام تهيه اش كنم ولي چرا فقط در يك سايت آنهم ايراني وجود خارجي داره؟
قضيه چيه دوستان گلم؟
siamakfaraji
01-03-2011, 21:13
يه سوال ديگه اينكه همين مدل رو با همين كانفيگ منتهي با cpu core i3 يكي از دوستام گرفته 780 تومن
ميخواستم ببينم كه تاثير زياد يا برتري زيادي داره اين core i5 نسبت به core i3 كه حدود 50-60 هزار تومن بيشتر بدم به خاطرش؟؟
ممنون
بله عزیزم.به قول یکی از دوستامون 50 یا 60 بیشتر بده اما بعدا خواستی بازی کنی نکشید اعصابت به هم ریخت ارزششو نداره:21:
sheytoon001
01-03-2011, 21:25
دوستان جريان اين نوت بوك DELL - Inspiron N5010 / i7 - ALUMINIUM كه در سايت رايان صبا بفروش ميرسه چيه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداسمش در هيچ سايت معتبر خارجي وجود نداره!
من خيلي از مشخصات سخت افزاري، امكانات و قيمتش خوشم اومده و ميخوام تهيه اش كنم ولي چرا فقط در يك سايت آنهم ايراني وجود خارجي داره؟
قضيه چيه دوستان گلم؟
خدمت شما دوست عزیز
sheytoon001
01-03-2011, 21:30
ممنون
i5 در پردازش های سنگین برتری داره
اگه بدون گارانتی 780 میدن، گرونه
شما باید کاربردت رو در نظر بگیری که i3 مناسبته یا i5
و در نهایت اگه 50-60 تومن زیاد یرات مهم نیست i5 رو بگیری بهتره
عليرضا خان
02-03-2011, 09:34
خدمت شما دوست عزیز
ممنون دوست عزيز
خيلي لطف كردي.
ضمنا ميشه نظر خودتون و ديگر دوستان رو هم راجع به اين مدل لپ تاپ (DELL - Inspiron N5010 / i7 - ALUMINIUM) بدونم؟
چون بعضي ها ميگن كه استحكامش از Vaio كمتره و تازه قطعاتش هم چينيه و سرعت و كيفيت قطعاتش هم پايينه!
شما با اين حرفها موافقين؟
sheytoon001
02-03-2011, 16:06
ممنون دوست عزيز
خيلي لطف كردي.
ضمنا ميشه نظر خودتون و ديگر دوستان رو هم راجع به اين مدل لپ تاپ (DELL - Inspiron N5010 / i7 - ALUMINIUM) بدونم؟
چون بعضي ها ميگن كه استحكامش از Vaio كمتره و تازه قطعاتش هم چينيه و سرعت و كيفيت قطعاتش هم پايينه!
شما با اين حرفها موافقين؟
خواهش میکنم:10:
راستش تنها چیزی که یه مقدار در مورد این لپ تاپ نگرانم کرده، شارژشه (مدل آلمینیوم رو میگم) ، نمیدونم این گفته صحت داره یا نه اما یکی از دوستان میگفت حدود 1 ساعت شارژش دوام داره(باید در موردش تحقیق کنید چون مدل های دیگه ی 5010 حدود 2-2:30 ساعت شارژشون دوام میاره)
راستش من ترجیح میدم زیاد به لپ تاپ ها بر اساس برندشون نگاه نکنم چون ممکنه بعضی از مدل های یک برند خوب از آب در نیومده باشن مثلا اگه به کلوب dell 1558 سربزنید میبینید اکثرا از اون مدل ناراضیا اما تقریبا کسی در این کلوب از dell 5010 ناراضی نبوده
من در مورد قطعات که در چین تولید بشن اطلاعی ندارم اما به قول یکی از دوستان چین تکنولوژیه ساخت بعضی قطعات رو نداره و فقط کار اسمبل کردن قطعات رو انجام میده ، فکر نمیکن شرکت dell به این راحتی با تولید قطعات بی کیفیت بازار خودش رو خراب کنه، احتمالا اینها شایعست
شخصا از این لپ تاپ کاملا راضیم و تا حالا vaio نداشتم که با اون مقایسه کنم
از این بابت که 5010 شما رو راضی خواهد کرد شکی نیست اما اگه میخواین بیشتر مطمئن شید در مورد لپ تاپ های دیگه هم که مدنظرتون هست تحقیق کنید (بهتره از کسانی که اون مدل هارو دارن معایبشون هم بپرسید)
hamed888
02-03-2011, 18:02
سلام دوستان . من هم میخواستم این نوت بوک را بخرم . اما بین دل 5010 و ایسر 5742 حسابی دو به شکم . . از دوستایی که این مدل رو دارند خواهش میکنم اگر عیب یا مشکل خاصی داره بگند ما هم در جریان باشیم . خداییش دل خوشکل تر از ایسر هست .. ولی من شنیدم تازه گی ها لپ تاپ های دل با کیفیت مطلوب تولید نمیشن . نظر شما چی هست ؟؟؟
سلام
آیا این لپ تاپ رو میشه تا صبح واسه دانلود روشن گذاشت ؟
سلام
درود
بله میشه دوسته من:10:
چرانشه:27:
mohammad1983
03-03-2011, 10:02
سلام
اره بابا
الان لپ تاپ خودم 4 روزه کلا روشن هست و دارم دانلود میکنم.40 روزی هست خریدم فکر کنم 25 روزش روشن بوده
من هم به 5010 ها پیوستم!
چندتا سوال دارم:
1- چرا اینقدر زود خاک می خوره و لک بر میداره؟ برای اینکه اینطوری نشه چکار کنم؟ (روکش، برچسب خاصی هست؟)
2- روی سیستم من ویندوز 7 اورجینال نصبه. برای اینکه مطمئن بشم اصله از کجاش می شه متوجه شد؟
3- وقتی سی دی می زارم حس می کنم صدای چرخشش زیاده! همه اینطوریند؟ یا شاید کلا لپ تاپ ها این شکلی هستند
راستی برای اینکه یک بک آپ از ویندوزش روی دی وی دی بگیرم باید چکار کنم؟
HAMID.MCI
03-03-2011, 15:47
norton ghost
hamed888
03-03-2011, 15:57
یه بنده خدا نبود اینجا جواب ما رو بده ؟ :41:
sheytoon001
03-03-2011, 16:45
من هم به 5010 ها پیوستم!
چندتا سوال دارم:
1- چرا اینقدر زود خاک می خوره و لک بر میداره؟ برای اینکه اینطوری نشه چکار کنم؟ (روکش، برچسب خاصی هست؟)
2- روی سیستم من ویندوز 7 اورجینال نصبه. برای اینکه مطمئن بشم اصله از کجاش می شه متوجه شد؟
3- وقتی سی دی می زارم حس می کنم صدای چرخشش زیاده! همه اینطوریند؟ یا شاید کلا لپ تاپ ها این شکلی هستند
مبارکتون باشه:31:
1- خوب این نشون میده اون فضا زیاد گردو عبار داره و چون بدنه این لپ تاپ کاملا شفاف و براق هست کوچک ترین لک روش مشخص میشه ، بله برچسب هست(البته خودم تا حالا استفاده نکردم و نمیدونم چجوریه)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- اینو دقیق نمیدونم ، اما فکر میکنم یه کدی زیر لپ تاپ نوشته که با کد ویندوز باید یکی باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jtb0Z4isUiX6A-wXT3KRw&t=1
3- خوب صدای درایو dvd پر سروصدا ترین قسمت لپ تاپه بازم بستگی داره چقدر صداش زیاد باشه:46:
sheytoon001
03-03-2011, 16:51
همونطوری که دوستمون گفتن با norton ghost میتونی این کار رو بکنی (البته اینو بگم که با ورژن 11ش رو این لپ تاپ نمیشه ولی ورژن 15ش عالی جواب میده:8: )
خود dell هم یه سری نرم افزار برا این کار داره اما من در بارشون اطلاع زیادی ندارم
acmilan308
03-03-2011, 19:21
سلام به همگي دوستان
دوستان چندجا شنيدم كه ال سي دي 5010 كيفيت خوبي نداره و ديدش با زاويه خيلي ضعيفه؟؟!!!
دوستاني كي اين مدل رو دارند تائيد ميكنند؟؟
اگر لينكي از مقايسه ال سي دي با مدلهاي ديگه يا برند هاي ديگه بزاريد ممنون ميشم.
mohammadi_4u
03-03-2011, 19:45
آقا خواهش ميكنم كسي درايور كوييك ست اين مدل رو براي ويندوز xp بزاره:41:
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
سلام به همگي دوستان
دوستان چندجا شنيدم كه ال سي دي 5010 كيفيت خوبي نداره و ديدش با زاويه خيلي ضعيفه؟؟!!!
دوستاني كي اين مدل رو دارند تائيد ميكنند؟؟
اگر لينكي از مقايسه ال سي دي با مدلهاي ديگه يا برند هاي ديگه بزاريد ممنون ميشم.
نخيرم فرق نداره با الان 1 لوونو واي 560 كنارمه با يه اف 14 وايو و دل 5010
فقط اف 14 وايو بهتره اونم خيلي كم:11:
mohamad skystar
04-03-2011, 01:05
همین امروز یک عدد N5010 واسه دوستم خریدم.مثل ماله خودم بود.
همه چیزش OK
دوستم هم کف کرد.
amin4562
04-03-2011, 12:18
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
ممنون
منتظرم
سلام.منم همین مشکل رو دارم.مثلا under ground1 یا general zero hour که نصب میکنم.رزولاشین تا 1024*768 داره.و صفحه wide نیست.
در صورتی که این دو بازی در pc رزولیشن های wide هم دارن!!!!!!
درایور گرافیک روهم عوض کردم نشد.
گرافیک 5470
ci3
mohammadi_4u
04-03-2011, 13:22
منم i3 دارم ولي فول اسكرين هست!!:46:
شما تنظيمات بازي رو دست نبريد و ابتدا كه وارد بازي ميشويد فول نيست؟؟
به محض دستكاري تنظيمات رزولوشن ديگه وايد نميشه
مال دوستتم كه ايسوز داره همينطوره مال همه لبتاباي دنيا اصلا
Amin_0913
04-03-2011, 13:50
سلام
من دیروز سفارش دادم با کانفینگ زیر و فردا باید برم تحویل بگیرم
میخواستم بدونم اول کار چه چیزایی رو باید چک کنم؟
کدوم درایوها به کارم میاد تا نصبش کنم؟
کانفینگی که من گرفتم
Core i5
4 GB
500 GB
5650 1 GB
قیمت 870
کلا 5010 تا حالا که من استفاده کردم عالیه.
ایشالله بعد از این هم خوب کار کنه
mohamad skystar
04-03-2011, 14:46
سلام
من دیروز سفارش دادم با کانفینگ زیر و فردا باید برم تحویل بگیرم
میخواستم بدونم اول کار چه چیزایی رو باید چک کنم؟
کدوم درایوها به کارم میاد تا نصبش کنم؟
کانفینگی که من گرفتم
Core i5
4 GB
500 GB
5650 1 GB
قیمت 870
دوست من مبارک باشه بدون که ارزش داره خرید این لپ تاپ.
اولین چیزی که باید چک کنی Service Tag دستگاه هست که هم روی کارتون و هم زیر لپ تاپ نوشته شده و به صورت یه کد 7 کاراکتری هست.حتما چک کن از طریق سایت دل.
وقتی چک کردی سرویس تگ رو باید درایور هارو دانلود کنی یا از فروشنده بگیری.
یادت نره از ویندوز 7 64بیت استفاده کنی.
موفق باشید.
SAEEDSAMSUNG
04-03-2011, 15:11
.......................
میشه لینک چک کردن لپ تاپ از سایت دل رو بزارید؟
در من ویندوز 64 بیتی چقدر توو کارکردش فرق داره با 32؟
siamakfaraji
04-03-2011, 19:50
عزیزم اگه مدل لپتاپت 5010 هستش لینکش
تو قسمت tag شماره ی روی جعبه لپتاپ رو بنویس:8:
ویندوز 64 بیت از کل رم 6 استفاده میکنه اما 32 بیت از 3 گیگش.البته اکثر برنامه ها روی 64 کار نمیکنن و باید برنامه مخصوص 64 بیتش و بگیری.البته می تونی تنظیماتش رو عوض کنی:46::5:
mohammad1983
04-03-2011, 23:28
شما مثلا برنامه آفیس رو توی ویندوز 32 بیت و 64 بیت نصب کن اونوقت تفاوت سرعت نصب رو میبینی که 64 چقدر بهتر هست.
اصولا بیشتر برنامه ها هم امروزه روی 64 بیت نصب میشوند.چون خود ویندوز 7 تشخیص و مثلا برنامه 32 بیت رو توی پوشه X86 نصب میکنه.
awsedrft
05-03-2011, 12:31
سلام
نظرتان در مورد Inspiron 5010 با کانفیک زیر چیست؟ آیا با 1200 گزینه بهتری هست؟ خرابی آن چطور است. آیا میتونه کارهای سنگین را جواب بده؟
کسی از بچه ها تا حالا اینو داشته؟ ازش راضی هست؟
cpu: i7 740q
ram: 6 g
hard:640 g
vga: 5650
ممنون
acmilan308
05-03-2011, 14:10
سلام دوستان
من هم امروز يه 5010 گرفتم
اون شماره service tag كه گفته بوديد رو توي سايت دل وارد كردم ببينيد درسته؟؟
کسی اینجا کاور کیبورد برای n5010 سراغ داره؟ از اون کاورایی می گم که جای کلیدهای کیبورد روش باشه و فابریک این لپ تاپ باشه
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
راستی کسی هست که برای lcd خودش کاور گذشته باشه؟ آخه کاورهای چسبی یه جوری هستند و درست حسابی روشون سوار نمی شن! یا پوف می کنه یا یه جوری می شه که زده می شی.
چکار کنم درست روش بچسبه؟ صاف صاف.
اصلا خوبه استفاده کنم یا نه؟ آخه خیلی زود روی lcd خاک می شینه
sheytoon001
05-03-2011, 17:50
سلام دوستان
من هم امروز يه 5010 گرفتم
اون شماره service tag كه گفته بوديد رو توي سايت دل وارد كردم ببينيد درسته؟؟
با اجازه شما من مشخصات لپ تاپت رو چک کردم
ببین با این مشخصات خریدی؟
cpu: core i5-460M 2.53
color: black
memory: 4 GB (2x2 GB)
hard: 500 GB (5400RPM)
graphic: ATI MOBILITY RADEON 5650 1GB
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
کسی اینجا کاور کیبورد برای n5010 سراغ داره؟ از اون کاورایی می گم که جای کلیدهای کیبورد روش باشه و فابریک این لپ تاپ باشه
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
راستی کسی هست که برای lcd خودش کاور گذشته باشه؟ آخه کاورهای چسبی یه جوری هستند و درست حسابی روشون سوار نمی شن! یا پوف می کنه یا یه جوری می شه که زده می شی.
نه کاور که سراغ ندارم
اما نیازی به کاور هم نداره، اون کاور هایی هم که هست برای جلوگیری از خش افتادن رو صفحه ساخته شده وگرنه از نظر گردو غبار گرفتن فکر میکنم هردو یکی باشن، اگه فکر میکنی احتمال برخورد جسمی که رو صفحه خش بنداره خیلی کمه بهتره بیخیال کاور بشی و از تماشای lcd لپ تاپت لذت ببری:8::46: فوقش روزی یه بار تمیزش میکنی
siamakfaraji
05-03-2011, 20:00
در مورد کاور کیبورد اره هستش.تو پاساژ پایتخت طبقه دوم.اما خود فروشنده گفت خوب نیس:41:چون کامل کی خوابه رو کیبورد و نمیزاره هوا رد و بدل شه:21:حتما می دونی مشکل اصلی این سری داغ کردنشه:10:
کاور ال سی دی هم من ندیدم عزیز:46:
siamakfaraji
05-03-2011, 20:12
سلام
نظرتان در مورد Inspiron 5010 با کانفیک زیر چیست؟ آیا با 1200 گزینه بهتری هست؟ خرابی آن چطور است. آیا میتونه کارهای سنگین را جواب بده؟
کسی از بچه ها تا حالا اینو داشته؟ ازش راضی هست؟
cpu: i7 740q
ram: 6 g
hard:640 g
vga: 5650
ممنون
ماله من مشخصاتش عین ماله شماست اما cori5 هست.کاملا راضی ام.فقط وقت خرید دو تا کولر پد بگیر.یکی معمولی واسه خونه و یکی هم مسافرتی(از اینهایی که جمع می شن)چون خیلی سریع داغ میکنه وقتی کارای سنگین میکنی.اگه از تهران می خوای بخری ارزونتر در میاد:31:اگه کارات ادیت کلیپ و ادیت صدا نیس 5 هسته ای شو نخر:19:چون تو محیط ویندوز یکم اذیتت میکنه سرعتش
خوش باشی
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
شما مثلا برنامه آفیس رو توی ویندوز 32 بیت و 64 بیت نصب کن اونوقت تفاوت سرعت نصب رو میبینی که 64 چقدر بهتر هست.
اصولا بیشتر برنامه ها هم امروزه روی 64 بیت نصب میشوند.چون خود ویندوز 7 تشخیص و مثلا برنامه 32 بیت رو توی پوشه X86 نصب میکنه.
عزیزم برنامه هایی مثل نارسیس نسخه 5 و بعضی از انتی ویروس ها و برنامه های بورس و... نسخه 64 بیت ندارن و اجرا نمیشن تو ویندوز 7 64 بیتی.البته بعضی از بازی ها هم که ادا در میارن و میشه با ترفند راه انداخت:27::10:
acmilan308
05-03-2011, 21:30
با اجازه شما من مشخصات لپ تاپت رو چک کردم
ببین با این مشخصات خریدی؟
cpu: core i5-460M 2.53
color: black
memory: 4 GB (2x2 GB)
hard: 500 GB (5400RPM)
graphic: ATI MOBILITY RADEON 5650 1GB
سلام
اي شيطون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخي ميكنم دوست من مرسي از كمكت.
ميشه بگي چجوري مشخصاتشو ديدي؟؟يعني كجا نوشته؟
ممنون دوست من:11:
mohamad skystar
05-03-2011, 23:09
سلام
اکثر دوستان همین کانفیگ رو میخرن.
sheytoon001
05-03-2011, 23:31
سلام
:31:
خواهش میکنم
تو همون صفحه که ازش عکس گذاشتی ، سمت چپش یه گزینه نوشته system configuration
روی اون که کلیک کنی تمام مشخصات لپ تاپت رو نشون میده:10:
kouroshkahal
06-03-2011, 00:31
سلام
میبخشید دوستان قسمتی رو که علامت زدم با نصب کدوم درایور شناخته میشه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ic1l9Jplw3_IvCapFP2Vu0116Ye3Zhc4I5dDtJB9CK8UU4Cow/1122.jpg?psid=1
sheytoon001
06-03-2011, 01:05
سلام
میبخشید دوستان قسمتی رو که علامت زدم با نصب کدوم درایور شناخته میشه ؟؟؟
بفرمایید
Intel Management Engine Interface
Amin_0913
06-03-2011, 13:19
سلام
ما هم به جمع 5010 دارها پیوستیم
تگ هم زدم توی سایت دل صفحه درایو ها رو آورد
اگه میشه یکی لینک دانلود کارت گرافیک 5650 رو واسه نسخه 64 بیتی بذاره من هر کاری کردم یه چیزه دیگه دانلود میشد
sheytoon001
06-03-2011, 14:51
سلام
اگه میشه یکی لینک دانلود کارت گرافیک 5650 رو واسه نسخه 64 بیتی بذاره من هر کاری کردم یه چیزه دیگه دانلود میشد
AMD ATI Mobility Radeon™ HD 5650
سلام
شاید سوال من به 5010 ربطی نداشته باشه و مربوط به ویندوز 7 باشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دانلود رایگان من ساعت 2 شروع میشه و مثلا من ساعت 12 ID Manager رو تنظیم میکنم که از 2 شروع به دان کنه ولی صبح میبینم که لپ تاپ sleep شده و اصلا دانلود شروع نشده
چطوری میتونم طوری تنظیمات رو انجام بدم که فقط مانیتورش خاموش بشه
siamakfaraji
06-03-2011, 17:14
سلام
عزیزم دی وی دی درایور هاشو از فروشنده بگیر خوب.:13:یا یه لحظه از فروشنده بگیر بزن رو هارد:8:
omid.unique
06-03-2011, 18:42
[QUOTE=rythm;5913176]سلام
شاید سوال من به 5010 ربطی نداشته باشه و مربوط به ویندوز 7 باشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دانلود رایگان من ساعت 2 شروع میشه و مثلا من ساعت 12 ID Manager رو تنظیم میکنم که از 2 شروع به دان کنه ولی صبح میبینم که لپ تاپ sleep شده و اصلا دانلود شروع نشده
چطوری میتونم طوری تنظیمات رو انجام بدم که فقط مانیتورش خاموش بشه[/QUOTE
اول باید بری به این مسیر Control Panel\System and Security\Power Options
بعد بسته به نوع plan که انتخاب کردی، change plan setting رو میرنی، بعد میتونی put the computer to sleep رو برای جفت برق و باطری بذاری رو never که دیگه رو sleep نمیره، و فقط زمان turn of the display رو معین میکنی و در آخر save change رو کلیک میکنی.
kouroshkahal
06-03-2011, 19:50
سلام
ببخشید من اینقدر سوال میپرسم.
قبل از اینکه ویندوزم رو عوض کنم یک آیکون تقویم و ساعت +دو آیکون گرافیکی که سرعت رم و سی پی یو رو نشون میداد تو دسکتاپ وجود داشت.
ولی بعد از نصب ویندوز اونها رو ندارم.آیا برنامه خاصی رو باید نصب کنم یا از تنظیمات ویندوز فعال میشه ؟؟؟
ممنون.
sheytoon001
06-03-2011, 20:12
سلام
ببخشید من اینقدر سوال میپرسم.
قبل از اینکه ویندوزم رو عوض کنم یک آیکون تقویم و ساعت +دو آیکون گرافیکی که سرعت رم و سی پی یو رو نشون میداد تو دسکتاپ وجود داشت.
ولی بعد از نصب ویندوز اونها رو ندارم.آیا برنامه خاصی رو باید نصب کنم یا از تنظیمات ویندوز فعال میشه ؟؟؟
ممنون.
به اونها gadget (گجت) میگن و با راست کلیک روی صفحه و انتخاب gadgets میتونی به صفحه اضافشون کنی
siamakfaraji
06-03-2011, 21:29
به اونها gadget میگن و با راست کلیک روی صفحه و انتخاب gadgets میتونی به صفحه اضافشون کنی
تو ویندوز جدیدت نیست.باید از اینترنت دانلود کنی.واسه این کار گیدگت هات رو باز کن پایینش نوشته get more gidgets این و بزن و رایگان وانلودشون کن هر کدوم رو می خوای:8:
منم يه سوالي داشتم
مي خواستم بپرسم آيا اين حرفي كه من شنيدم درسته يا نه كه لب تاپ هم مثل پي سي هر كانفيگي بخواهي ميتونن برات همينجا ببندن يا نه اينطوري نيست و اينها كاملا پك از شركت سازنده بيرون مياد و سرهم ميشه ممنون اگه راهنمايي كنيد
Amin_0913
07-03-2011, 11:07
اینم کانفینگ و اسکور من توی ویندوز 7
سلام
می خواستم منم مدل آی 7 رو بگیرم الان چه قیمته؟
اونایی که دارند راضی هستند؟
ali_z051
07-03-2011, 14:31
ویندوز ویستا هم نصب میشه روی این لپتاپ ؟
sina.belyad
07-03-2011, 16:26
سلام به همه ی عزیزان
دوستان gadgets لپ تاپم تا 1 ماه پیش کار می کرد.1 ماهی ازش استفاده نکردم ، الان که می زنم که بیاد رو صفحه نمایش ، به جاش یه صفحه ی سیاه می یاد. (یعنی مثلا رو calendar کلیک که می کنم ، به جای اینکه تقویم بیاد ، به اندازه ی همون تقویم یه صفحه ی مشکی می یاد)
کسی می دونه مشکل از چیه؟
می شه خود gadgets رو آپدیت کرد؟ (منظورم آپدیت آیکن های داخلش نیستا.منظورم خود این نرم افزاره . آخه هرچقدر گشتم گزینه ای به نام آپدیت نداشت)
sheytoon001
07-03-2011, 17:14
سلام به همه ی عزیزان
دوستان gadgets لپ تاپم تا 1 ماه پیش کار می کرد.1 ماهی ازش استفاده نکردم ، الان که می زنم که بیاد رو صفحه نمایش ، به جاش یه صفحه ی سیاه می یاد. (یعنی مثلا رو calendar کلیک که می کنم ، به جای اینکه تقویم بیاد ، به اندازه ی همون تقویم یه صفحه ی مشکی می یاد)
کسی می دونه مشکل از چیه؟
می شه خود gadgets رو آپدیت کرد؟ (منظورم آپدیت آیکن های داخلش نیستا.منظورم خود این نرم افزاره . آخه هرچقدر گشتم گزینه ای به نام آپدیت نداشت)
طبق روشی که در لینک زیر گفته ، راهش اینه
(قابل توجه دوستانی که این مشکل رو دارن)
من مشکل اساسی با گجت ها و کلآ سایدبار داشتم.تا جایی که حتی ویندوزم رو مجبور شدم دوباره نصب کنم و دوباره همون بلا سرم اومد ( مشکل سیاه شدن ساعت گجت و ...)
به هر حال بعد از یه عالمه جستجو متوجه شدم که فقط یه راه حل وجود داره و اونم اینه:(دقت کنید)
به این مسیر برید:
1.اول از همه با راست کلیک رو نوارtaskbar ویندوز (قسمت پایین ویندوز) و بعد start taskmanagar رو بزنید و بعد عنوان processes رو انتخاب کرده و در لیست موجود sidebar.exe رو انتخاب و گزینه end process رو بزنید تا گجت ها غیر فعال بشوند...
start .2 رو بزنید و در قسمت search programs and files دستور regedit رو تایپ کنید بعد yes رو بزنید.
3. حالا در قسمت registry editor دقیقآ به این مسیر برید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
4. حالا در قسمت zones اعدادی رو میبینید که از 0 شروع شده (0 1 2 3 ...) قبل از 0 یعنی در اولین ردیف چیزی شبیه حرف L رو خواهید دید. باید این گزینه(L) رو delete کنید .مطمئن باشید مشکل حل خواهد شد... امیدوارم کمکی کرده باشم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز ویستا هم نصب میشه روی این لپتاپ ؟
بله ، نصب میشه
sheytoon001
07-03-2011, 19:16
دوستان عزیز ، کسی دقیقا میدونه اپلیکیشن جدیدی که تازه به صفحه درایورای 5010 اضافه شده چه کاربردی داره؟
Dell Dell Digital Delivery
sheytoon001
07-03-2011, 19:27
برا استفاده از وبکم میتونید از نرم افزار WebcamMax هم استفاده کنید که امکانات زیادی داره و با نرم افزارهای مختلف هم همخونی داره
mohamad skystar
08-03-2011, 00:02
تشکر از SHEYTOON جان.
برنامه وب کم خیلی خوب بود.
امکانات جدید ویندوز 7 هم خوب بود.
ممنون.
ali_z051
08-03-2011, 14:57
دوستان چه جوری میشه فریمور جدید ریخت واسه CD/DVD Drive
یه توضیح بدید من با نرم افزارهای داخل سایت dell نتونستم کاری کنم
با تشکر..
sheytoon001
08-03-2011, 15:10
سلام
می خواستم منم مدل آی 7 رو بگیرم الان چه قیمته؟
اونایی که دارند راضی هستند؟
خوب قیمت رو با یه جستجوی ساده میتونید پیدا کنید
حدود قیمتش 1200000 هست
اما تعداد دوستانی که در این تاپیک این مدل رو خریدن کمه ، اما کلی بخوایم در نظر بگیریم مثل 5010 های دیگه باید خوب باشه، فقط یه جستجویی کنید که شارژش چقدر براتون دوام میاره، احتمالا مصرفش بیشتره و دوام کمتری داره:46:
sheytoon001
08-03-2011, 16:01
دوستان چه جوری میشه فریمور جدید ریخت واسه CD/DVD Drive
یه توضیح بدید من با نرم افزارهای داخل سایت dell نتونستم کاری کنم
با تشکر..
خوب اول باید بدونی dvd-rw کدوم یکی از اون 3 تاییه که در سایت فریمورش رو گذاشته ، بعد دانلود و اجراش میکنی
الان مراحل آپدیتش دقیقا یادم نیست اما خیلی راحت بود:46:
asemanekavir38
09-03-2011, 00:41
دوستان عزیز ، کسی دقیقا میدونه اپلیکیشن جدیدی که تازه به صفحه درایورای 5010 اضافه شده چه کاربردی داره؟
Dell Dell Digital Delivery
والا منم نصبش کردم ولی در کل سر در نیاوردم قضیش چیه؟:13:
sina.belyad
09-03-2011, 09:14
سلام به همه
sheytoon001 جان دستت درد نکنه . بابت gadgets . من مشکلم حل شد . می خواستم پیغام خصوصی بدم اما گفتم اینجا بگم که اگه کسی این مشکلو داشت بدونه که من تست کردم و جواب داد.
بازم مممممنون sheytoon001 عزیز:11:
mohammad1983
09-03-2011, 18:44
کیبورد شما فارسی هست؟
مال من ظاهرا عربی هست و یکسری از حروف عربی هست!! مثلا به جای ز حرف واو هست.....
acmilan308
09-03-2011, 18:56
سلام
آقا من نتونستم وایرلس رو راه اندازی کنم چه جوریاس؟؟
این فایل wireless 365 bluetooth module رو هم نصبش کردم ولی فعال نمیشه چی کار کنممممممم؟؟؟
sheytoon001
09-03-2011, 18:58
کیبورد شما فارسی هست؟
اگه لپ تاپتون از دبی اومده باشه کیبوردش عربیه(منظورم اینه که برا فروش در دبی فرستاده شده باشه)
لپتاپ من عربی نداره:31:
sheytoon001
09-03-2011, 19:03
سلام
آقا من نتونستم وایرلس رو راه اندازی کنم چه جوریاس؟؟
این فایل wireless 365 bluetooth module رو هم نصبش کردم ولی فعال نمیشه چی کار کنممممممم؟؟؟
دوست من این فایلی که شما نصب کردین برای بلوتوثه!
بسته به اینکه سخت افزار وایرلس لپ تاپتون کدومه باید برنامه ی مربوطش رو دانلود و نصب کنید
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
Intel Centrino Wireless-N 1000
siamakfaraji
09-03-2011, 21:08
کیبورد شما فارسی هست؟
مال منم عربی هستش.اما وقتی تو ویندوز زبان فارسی رو نصب کنی درست میشه.فقط میمونه رو کیبوردت که واسش برچسب بخر.اما فکر بهتر که من پیشنهاد می کنم اینه که از کیبورد اکسترنالها که حالت لوله شدنم می گیره بخری تا هم راحت تایپ کنی هم از مانیتور فاصله بگیری و کیبوردتم نو بمونه:10:مال منم جای د حرف ی هستش که با برچسب مشکل رو حل کردم.کاور های کیبورد این مدل هم هست که دقیقا عین خودشه وقتی می کشی روش و فارسی هم هست اما پیشنهاد نمی کنم
من شنیدم بهتره وقتی لپ تاپ را به برق می زنیم و با برقش کار می کنیم نه باتری، باتری را در بیاریم چون باتریش خراب می شه آیا واقعا اینطوریه؟ می گن چون شارژ و دشارژ می شه باعث خراب شدنش می شه؟ واقعا اینطوریه؟
اگر وقتی با برقه روی حالت برق بزاریمش چطور؟
hasansoft
10-03-2011, 00:28
همیشه باطری وصل باشه
یعنی حرفی که زده شده درست نیست؟
وقتی با برق کار می کنیم چکار میشه کرد باتری شارژ نشه؟ و فقط از برق استفاده بشه؟
وقتی شارژ فول باشه خودش اتوماتیک از برق استفاده میکنه
hosseingrami
10-03-2011, 11:12
سلام به همگی دوستان.
من این لبتاپ رو با ویندوز اورجینال برا کسی خریدم.حالا چند تا سول و راهنمایی میخوام.
1. اول اینکه برای آب بندی لبتاپ از همه نظر(چه باتری و چه دیگر قطعات)باید چه کار کنم؟
2. آداپتورش مستقیم که به برق وصل نمیشه؟باید یه رابط براش تهیه کنم؟(که بتونم به برق وصل کنم).خودش نداشت.
اگه بخوام بخرمش باید چی بگم به فروشنده؟
3. برای بک آپ گیری از ویندوز سون اورجینالش باید چه کار کنم؟
4. من چون در این زمینه زیاد تجربه ندارم کلا باید چه کار کنم؟(منظورم تجربه شخصی شما بود) چون دو سه روز برا آب بندی و کارای سیستمی دست منه.(در ضمن من بلدم فقط برا این که مطمعن بشم پست دادم ولی شما فکر کنید من آماتورم و اون جور توضیح بدید)
من تازه لپ تاپ خریدم می خوام با نورتون بک آپ بگیرم. از تحت ویندوزش بهتره استفاده کنم یا تحت داس؟
می خوام فقط از ویندوزش بک آپ بگیرم
اگر می شه بگید چطور می شه فقط از ویندوز بک آپ گرفت نه از تمام هارد.
hosseingrami
10-03-2011, 13:20
اگر می شه بگید چطور می شه فقط از ویندوز بک آپ گرفت نه از تمام هارد.
سلام دوستان این سوال منم هست.
سوالان من و دوستان رو خواهش میکنم جواب بدین.
:10::40:
sheytoon001
10-03-2011, 14:39
سلام به همگی دوستان.
من این لبتاپ رو با ویندوز اورجینال برا کسی خریدم.حالا چند تا سول و راهنمایی میخوام.
1. اول اینکه برای آب بندی لبتاپ از همه نظر(چه باتری و چه دیگر قطعات)باید چه کار کنم؟
2. آداپتورش مستقیم که به برق وصل نمیشه؟باید یه رابط براش تهیه کنم؟(که بتونم به برق وصل کنم).خودش نداشت.
اگه بخوام بخرمش باید چی بگم به فروشنده؟
3. برای بک آپ گیری از ویندوز سون اورجینالش باید چه کار کنم؟
4. من چون در این زمینه زیاد تجربه ندارم کلا باید چه کار کنم؟(منظورم تجربه شخصی شما بود) چون دو سه روز برا آب بندی و کارای سیستمی دست منه.(در ضمن من بلدم فقط برا این که مطمعن بشم پست دادم ولی شما فکر کنید من آماتورم و اون جور توضیح بدید)
1-آب بندی خاصی که بنده اطلاع ندارم اما حتما اولین باری که به شارژ میزنی 12 ساعت تو شارژ باشه!!!
2-بله نیاز به تبدیل برا اتصال به پریز دارید، اسم خاصش رو نمیدونم
3-میتونید از Norton Ghost یا Acronis True Image Home استفاده کنید(norton ghost ورژن 15 به بالا استفاده کنید)
4- فعلا که فقط همین بک آپ گیری به ذهن من میرسه
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
من تازه لپ تاپ خریدم می خوام با نورتون بک آپ بگیرم. از تحت ویندوزش بهتره استفاده کنم یا تحت داس؟
می خوام فقط از ویندوزش بک آپ بگیرم
اولا باید بگم که norton ghost 11 تحت داس روی این لپ تاپ جواب نمیده شما باید از ورژن 15 به بالا استفاده کنید
به نظر من بهتره از نسخه bootable نورتن استفاده کنید که بدون احتیاج به ویندوز اجرا میشه
موقع بک آپ گرفتن میتونید درایو مورد نظر رو انتخاب کنید
خودم باهاش بک آپ گرفتم، سرعتش خیلی خوبه(البته تا امروز احتیاجی به بازیابیش پیدا نکردم:31:)
آموزشش هم وجود داره، میتونید تو گوگل جستجو کنید
amin4562
10-03-2011, 14:40
دوست عزیز.دکمه f3 .همونیکه روش عکس باتری داره رو 2بار پشت سره هم بزن.پنجره battry meter باز میشه.تو تبه battry life گزینه ی disable battry charging رو فعال کن.
این قابلیتی هست که من فقط تو 5010 دیدم.و این قابلیت باعث میشه که در مدت طولانی استفاده از برق دیگه لازم نباشه باتری رو در بیاری.
در لپ تاپ های دیگه.مثلا شما 20 درصد از باتری استفاده میکنی و بعد از اینکه به برق میزنی دوباره شارژ میشه.و این عمر باتری رو کم میکنه.باترییی عمرش طولانی میشه که بزاری وقتی کامل دشارژ شد اون وقت دوباره فول شارژش کنی. مثل باتری موبایل.در 5010 با این قابلیت هر وقت باتری تموم شد میزاری فول میشه.باز به مرور ازش استفاده میکنی باتری دشارژ بشه.
kouroshkahal
10-03-2011, 19:01
سلام به دوستان
من
چند وقت پیش پستی داده بودم مبنی بر اینکه سیستمم در موقع کار ریستارت میشد.بلو اسکرین میومد.
مموری رو هم تو منوی بوت و هم با چند تا برنامه دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشت.
برای اطمینان ویندوز رو عوض کردم که بعد از حدود یک روز کارکرد دوباره بلو اسکرین داد.
وقتی که ویندوز بالا میاد ( بعد از بلواسکرین ) یه پیغام با این مضمون نمایش داده میشه.
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 7f
BCP1: 0000000000000008
BCP2: 0000000080050031
BCP3: 00000000000006F8
BCP4: FFFFF80002A40E58
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\031011-19640-01.dmp
C:\Users\aaa\AppData\Local\Temp\WER-45677-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
میخواستم بپرسم از این پیغام چیزی میشه فهمید یا نه ؟؟؟
ممنون.
1
موقع بک آپ گرفتن میتونید درایو مورد نظر رو انتخاب کنید
خودم باهاش بک آپ گرفتم، سرعتش خیلی خوبه(البته تا امروز احتیاجی به بازیابیش پیدا نکردم:31:)
آموزشش هم وجود داره، میتونید تو گوگل جستجو کنید
من از نسخه تحت ویندوزش استفاده می کنم. ولی با روشی که شما گفتید و من هم تاجایی ازش اطلاع دارم از کل درایو بک آپ می گیره ولی من می خوام فقط از ویندوز بک آپ بگیره و از برنامه های توی آن بک آپ نگیره
باید چکار کنم؟
دوست عزیز.دکمه f3 .همونیکه روش عکس باتری داره رو 2بار پشت سره هم بزن.پنجره battry meter باز میشه.تو تبه battry life گزینه ی disable battry charging رو فعال کن.
من این دکمه را هر چی می زنم هیچی نمیاد!! (یه بار، دو بار، سه بار، چهاربار و... پشت سر هم زدم هم نشد!!)
فکر کنم غیر فعاله. چطور می شه فعالش کرد؟
sheytoon001
10-03-2011, 21:00
من از نسخه تحت ویندوزش استفاده می کنم. ولی با روشی که شما گفتید و من هم تاجایی ازش اطلاع دارم از کل درایو بک آپ می گیره ولی من می خوام فقط از ویندوز بک آپ بگیره و از برنامه های توی آن بک آپ نگیره
باید چکار کنم؟
دوست من خوب برنامه های نصب شده هم جزیی از ویندوز هستن دیگه ، تا جایی که من اطلاع دارم چنین برنامه ای وجود نداره و واقعا هم احتیاجی به وجودش نیست چون شما میتونید همون زمان که ویندوز رو نصب کردید ازش بک آپ بگیرید، اصولا هر برنامه ای که نصب میشه تغییراتی در رجیستری ایجاد میکنه
البته اگه ویندوزتون اورجیناله بهتره همون اول که لپ تاپ رو خریدین ازش بک آپ بگیرین
یه راه که به نظر من میرسه اینه که برنامه هایی که خودتون نصب کردید رو حذف کنید و با یه برنامه بهینه سازیه رجیستری اون رو از کلید های اضافه پاک کنید و بعد از بک آپ گرفتن دوباره برنامه های دلخواهتون رو نصب کنید
من این دکمه را هر چی می زنم هیچی نمیاد!! (یه بار، دو بار، سه بار، چهاربار و... پشت سر هم زدم هم نشد!!)
فکر کنم غیر فعاله. چطور می شه فعالش کرد؟
برنامه quick set رو باید نصب کنی
sheytoon001
10-03-2011, 21:21
سلام به دوستان
من
چند وقت پیش پستی داده بودم مبنی بر اینکه سیستمم در موقع کار ریستارت میشد.بلو اسکرین میومد.
مموری رو هم تو منوی بوت و هم با چند تا برنامه دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشت.
برای اطمینان ویندوز رو عوض کردم که بعد از حدود یک روز کارکرد دوباره بلو اسکرین داد.
وقتی که ویندوز بالا میاد ( بعد از بلواسکرین ) یه پیغام با این مضمون نمایش داده میشه.
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 7f
BCP1: 0000000000000008
BCP2: 0000000080050031
BCP3: 00000000000006F8
BCP4: FFFFF80002A40E58
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\031011-19640-01.dmp
C:\Users\aaa\AppData\Local\Temp\WER-45677-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIf the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
میخواستم بپرسم از این پیغام چیزی میشه فهمید یا نه ؟؟؟
ممنون.
احیانا شما روی ویندوزتون zone alarm نصب نکردید؟
اگه آره که مشکل از اونه وگرنه به این لینک مراجعه کنید، مشکلش مثل شماست
ممنون
اگر ممکنه لینک برنامه quick set را بزار.
راستی من همون اول بک آپ نگرفتم! الان دو سه برنامه روش نصب هست. اگر اون ها را کامل پاک کنم حتی از ریجستر. مشکلی پیش نمیاد؟
sheytoon001
10-03-2011, 22:53
ممنون
اگر ممکنه لینک برنامه quick set را بزار.
راستی من همون اول بک آپ نگرفتم! الان دو سه برنامه روش نصب هست. اگر اون ها را کامل پاک کنم حتی از ریجستر. مشکلی پیش نمیاد؟
بفرمایید
بنظر من اگه سرعت ویندوزت مشکلی نداره و همه چی خوبه همینجوری ازش بک آپ بگیر و اگه بعدا دوست نداشتی این نرم افزارا باشن میتونی اون کاری که گفتی رو انجام بدی و یه بک آپ دیگه بگیری
اومدو بد شانسی آوردی نرم افزار بهینه ساز ویندوزت رو بهم ریخت:31: بهتره اول یه بک آپ بگیری که چیزی از دست نره:46:
kouroshkahal
10-03-2011, 23:00
من همین حالا ویندوز 32 بیتی هم نصب کردم.
بدون فایر وال و ضدویروس.
برنامه Sisoftware Sandra Pro Business Xiic 2008 v1.12.34 رو که اجرا کردم تا سیستم رو چک کنه دوباره بلو اسکرین ظاهر شد.
acmilan308
10-03-2011, 23:06
سلام
دوستان تاچ ÷د این مدل قابلیت مولتی تاچ داره؟؟منظورم همون اسفاده از دو انگشت واسه زوم کردنو روتیت کردن هست؟؟
اگر داره میشه لینک دانلود برنامه رو بدید...
:11:
----------------------ویرایش----------------------
پیداش کردم ممنون:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.