مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
sina.belyad
28-01-2011, 17:52
راستی مانیتور رو با چی تمیز کنیم که آسیب نبینه؟
خود دستگاه رو چطور؟
عزیز من داشتم لپ تاپ می خریدم خود فروشنده بهم یه شوینده مونیتور داد که همراهش یه پارچه هم بود.البته به صورت اشانتیون.
اسمش LSDA هست.زیرشم نوشته LCD Screen Cleaning Kit
چیز جالبیه.ازونجایی که کل لپ تاپ 5010 شفاف و فلزیه و با مونیتور فرقی نمی کنه ، من کلشو با این تمیز می کنم.
عزیز اول F2 بزن و وایرلسو روشن کن.
بعد باید از کنترل پنل بری به قسمت network and sharing center بعد بری به قسمته set up conection or network بعد بری به قسمته اول یعنی conect to the internet بعد بری به قسمته دوم یعنی Broadband (PPoE بعد یه صفحه ی دیگه می یاد.تو این صفحه فقط username و password رو وارد کن.و Next بزن.
توجه کن که واسه دانشگاه ما یوزر و پسورد همون شماره دانشجویی و شماره شناسنامست.واسه شمارو نمی دونم.اما می تونی از مسیول سایتتون سوال کنی و بهت یوزر و پسورد رو بده.
و مثلا کتابخونه ی مرکزی ما اصلا این کارا نمی خواد چون رو وایرلسش یوزر پس نذاشتن.
اگه بازم سوالی واست پیش اومد بیا من در خدمتم.
بازم ممنون
ببین عزیز اصلا" دانشکده رو ول کن من الان یه مودم دارم که به اینترنت وصله اسم شبکشم ali هستش یعنی اون شبکه ای که میتونم از نتش استفاده کنم
حالا میخوام با لب تاپم و از طریق وایرلسش به اون شبکه وصل بشم تا از نتش استفاده کنم
در ضمن براش پسووردی نزاشتم! حالا شما که میگی یوزر پسورد رو باید بدم اولا" که برای مودمم که به نت وصله یوزرنیم نمیتونم بزارم که!!!! در ضمن از کجا باید مودمه رو که اسمش ali هست رو پیدا کنم؟؟؟ آخرشم که این قسمت Broadband که نوشته برای اتصال از طریق کابل !!!!
اگه میشه بیشتر در این موارد توضیح بده منکه کامل الان گیج شدم!!!
بازم ممنون
منتظرم
sina.belyad
28-01-2011, 20:10
بازم ممنون
ببین عزیز اصلا" دانشکده رو ول کن من الان یه مودم دارم که به اینترنت وصله اسم شبکشم ali هستش یعنی اون شبکه ای که میتونم از نتش استفاده کنم
حالا میخوام با لب تاپم و از طریق وایرلسش به اون شبکه وصل بشم تا از نتش استفاده کنم
در ضمن براش پسووردی نزاشتم! حالا شما که میگی یوزر پسورد رو باید بدم اولا" که برای مودمم که به نت وصله یوزرنیم نمیتونم بزارم که!!!! در ضمن از کجا باید مودمه رو که اسمش ali هست رو پیدا کنم؟؟؟ آخرشم که این قسمت Broadband که نوشته برای اتصال از طریق کابل !!!!
اگه میشه بیشتر در این موارد توضیح بده منکه کامل الان گیج شدم!!!
بازم ممنون
منتظرم
من تا حالا با مودم وایرلس خونگی کانکت نشدم.من روشیو که خودم به اینترنت دانشگاه متصل شدم رو گفتم.فکر کردم شما هم می خوای از وایرلس دانشگات استفاده کنی.
در ضمن کی گفته broadband فقط برای اتصال با کابله؟
اگه دقت کنی می بینی زیرش نوشته:
conect using DSL or cable that requires a name and password
من خودم به همین شکل به وایرلس دانشگاه متصل شدم . یعنی کل دوستام همین جوری متصل شدن.کابل کجا بود؟
اگه اطلاعات واسه اتصال مودم خونگی می خوای ، فکر کنم دوست عزیزمون asemanekavir تو همین تاپیک یه پست گذاشته بودن که کامل توضیح داده بود.اما یادم نیست پست شماره چنده.
حالا یه امتحان اینو هم بکن:
تو همین قسمته broadband فقط یوزرتو بنویس و پسورد نده و next رو بزن ببین جواب می ده؟
من تا حالا با مودم وایرلس خونگی کانکت نشدم.من روشیو که خودم به اینترنت دانشگاه متصل شدم رو گفتم.فکر کردم شما هم می خوای از وایرلس دانشگات استفاده کنی.
در ضمن کی گفته broadband فقط برای اتصال با کابله؟
اگه دقت کنی می بینی زیرش نوشته:
conect using DSL or cable that requires a name and password
من خودم به همین شکل به وایرلس دانشگاه متصل شدم . یعنی کل دوستام همین جوری متصل شدن.کابل کجا بود؟
اگه اطلاعات واسه اتصال مودم خونگی می خوای ، فکر کنم دوست عزیزمون asemanekavir تو همین تاپیک یه پست گذاشته بودن که کامل توضیح داده بود.اما یادم نیست پست شماره چنده.
حالا یه امتحان اینو هم بکن:
تو همین قسمته broadband فقط یوزرتو بنویس و پسورد نده و next رو بزن ببین جواب می ده؟
بازم خیلی خیلی ممنون
داداش سینا اگه منظورت اینه که به جای یوزر نیم اسم شبکه رو وارد کنم باید بگم این کارو کردم حتی برای شبکه پسوورد هم گذاشتم و امتحان کردم ولی متاسفانه بازم جواب نداد!!!!
نمیدونم چیکار کنم بسیار بسیار واجب هم هست طوری که درایور 79 مگابایتی از صبح تا حالا با این سرعت اینترنت ذغالی دان کردم الانم که اینجوری!!!!
sina.belyad
28-01-2011, 21:02
بازم خیلی خیلی ممنون
داداش سینا اگه منظورت اینه که به جای یوزر نیم اسم شبکه رو وارد کنم باید بگم این کارو کردم حتی برای شبکه پسوورد هم گذاشتم و امتحان کردم ولی متاسفانه بازم جواب نداد!!!!
نمیدونم چیکار کنم بسیار بسیار واجب هم هست طوری که درایور 79 مگابایتی از صبح تا حالا با این سرعت اینترنت ذغالی دان کردم الانم که اینجوری!!!!
عزیز درایورو که با دایالاپ دانلود نمی کنن.الکی خودتو به عذاب ننداز.واسا بچه ها بیان راهنماییت کنن.
اگه حال داشته باشی تو همین پست ها هست.ولی خوندن این پست ها هم چند روزی طول می کشه.همون بهتره واسی یکی بیاد که با وایرلس خونگی کار کرده باشه:11:
sheytoon001
28-01-2011, 22:05
بازم خیلی خیلی ممنون
توصیه میکنم همه بچه ها یه بار پست 7 صفحه اول رو بخونن ، چون راه حل مسائل 5010 اونجا قرار میگیره
شما این پست رو بخون ، ایشالا مشکلت حل میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sina.belyad
28-01-2011, 23:48
توصیه میکنم همه بچه ها یه بار پست 7 صفحه اول رو بخونن ، چون راه حل مسائل 5010 اونجا قرار میگیره
شما این پست رو بخون ، ایشالا مشکلت حل میشه
دوست عزیز مرسی.خیلی کارمونو راحت کردی چون گشتن تو این همه پست واقعا کار سختی بود.این کار لازم بود.جا داره یه تشکر اساسی ازت بکنم بخاطر اینهمه زحمتی که می کشی.واقعا ممنون.
One Mania
29-01-2011, 09:12
سلام رفتم لپ تاپ بگیرم.
قیمت 5010 با کانفیگ
I5
4GB
500
ATI 5470
را 840 اعلام کرد. گفت گارانتی داره ولی درست نمی گفت مال کدام شرکته. یه کم می گفت گارنتی گرین هست. یه کم می گفت گارنتی خود مغازه هست.
خلاصه می خواستم بپرسم از قیمت مطمئن بشم.
بازم سلام
آقا دیوونه دیدی؟اگه ندید بیا منو ببین
به خدا چل شدم هر کاری میکنم به وایرلس دانشکده هم کانکت نمیشه !!!!
در ضمن سینا جون دقیقا" همون کارائی که گفتی رو انجام دادم ولی بازم نشد !!!!
به مسئولم که گفتم اونم هر کاری کرد بازم نشد!!!!
یعنی هیچکی این مشکلو نداره؟؟؟؟
نبرم گارانتی بگه هیچ مشکلی نداره!!!!
بازم سلام
داداش اگه شما مودم وایرلس داری تو قسمت Taskbar یه آیکن به شکل آنتنه موبایل میاد که اگه روش کلیک کنی باز میشه و از اونجا میتونی اسمی که بهش دادی یعنی ali رو ببینی و دکمه conecto بزنی تا به نت وصل شی.همین!
در ضمن کلید f2 رو هم چک کن ببین فعاله یا نه
اگه اینجوری نیست دیگه من نمیدونم:18: واسه من که اینجوریه!!:10:
sina.belyad
29-01-2011, 11:46
بازم سلام
عزیز باور کن من همین جوری به وایرلس دانشکدمون وصل می شم.
عزیز اصلا واسه شما اون پایین سمته راست تو taskbar یه علامت که شبیه 3 تا پله هست می یاد؟ یا فقط این علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می یاد.
اون اگه نیاد یعنی اصلا شبکه رو پیدا نکرده تا بخواد کانکت شه.این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط نشون می ده که وایرلس دستگاهت روشنه.
الان دورو ورم شبکه ی وایرلس نیست که اون علامت بیاد و واست عکس بگیرم.
اگه اون علامت نیاد احتمالا درایور وایرلست مشکل داره
چون وقتی رو اون کلیک می کنی تمومه اکانت هایی که خودت درست کردی(همون که بهت گفتم) و شبکه های قابل دسترس می یان.اونوقت زیر همین شبکه ها و اکانت ها نوشته conect و با زدن کانکت راحت وصل می شی.
یه راه دیگه هم که ببینی اصلا لپ تاپت شبکه رو پیدا کرده اینه که بری به network and sharing center و ببینی که این خط به همین شکلیه که تو عکس گذاشتم یا اینکه روش ضربدر داره.اگه مثه همینیه که تو عکس گذاشتم یعنی شبکه رو پیدا کرده دستگاهت و هون طور که گفتم می ری به همون علامته شبیه 3 تا پله تو تسکبار و رو شبکه کانکتو می زنی.ولی اگه رو خط بینشون ضربدر قرمز رنگ داشت ، اونوقت یعنی لپ تاپت تو پیدا کردن شبکه ها مشکل داره.که به احتمال 99% مربوط می شه به درایور وایرلست.
اینم همون عکس که تو network and sharing center هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگه شما مودم وایرلس داری تو قسمت Taskbar یه آیکن به شکل آنتنه موبایل میاد که اگه روش کلیک کنی باز میشه و از اونجا میتونی اسمی که بهش دادی یعنی ali رو ببینی و دکمه conecto بزنی تا به نت وصل شی.همین!
در ضمن کلید f2 رو هم چک کن ببین فعاله یا نه
اگه اینجوری نیست دیگه من نمیدونم:18: واسه من که اینجوریه!!:10:
آقا ممنون
من این کارو میکنم اما جواب نمیده فقط وایرلسم روشن میشه شبکه رو نمیشناسه!!!! در ضمن عکس آیکونم گذاشتم تو چند پست قبل گذاشتم که دوستان تایید کردن درسته ولی وقتی روش راست کلیک میکنم این
میاد بعد روی استارتش که کلیک میکنم اینجوری میشه
اما دقیقا" 5 ثانیه بعد دوباره غیر فعال میشه!!!! نمیدونم اصلا" کار این قسمت چیه ولی یکی گفت باید اونو استارت کنی تا بشه
در ضمن توی تنظیمات این آیکون یعنی این صفحه اینا رو دارم
که هر پارامتری بهش میدم هر چی save یا start رو که میزنم همش ارور میده که پارامترا صحیح نیست!
حالا بگید اصلا" این پنجره و غیره ربطی داره به کانکت شدن من یا نه!!!!
اگه نه من هر کاری از طریق راه حل های دیگر دوستان رفتم بازم به نتیجه نرسیدم
اینم بگم که من اون اولا که لب تاپو تازه گرفته بودم و هنوز ویندوز و درایوراشو خودشون نصب کرده بودن براحتی کار میکرد و شبکه رو اوتوماتیک میشناخت و وصل میشد یعنی اسم شبکه توی قسمت دسترسی به اینترنت اضافه میشد مثل یه کانکشن و حتی این نرم افزار که توی تسک باره رو نداشت ولی حالا که درایورو مثلا" آپدیت کردم این مشکلات برام پیش اومده!!!! در ضمن هرچی هم سعی میکنم درایور اولیه که خودشون دادن رو نصب کنم میگه این درایور با کارت شما سازگار نیست!!!
راستی نرم افزار پیش نصبی چیزی نداره که من نصب نکرده باشم؟؟؟یعنی قبل از نصب درایور باید درایور یا نرم افزار خاصی رو نصب کرده باشم؟؟؟
ببخشید که طولانی شد
ممنون
منتظرم!
داداش سینا این همون آیکونیه که میگی سه تا پله داره؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس شبکه ایه که میگی...
lotus prince
29-01-2011, 12:53
با سلام.
منم یک مشکل دارم اما نه تو وصل شدن.
من میتونم به وایرلس دانشکده وصل بشم ولی وقتی تو اینترنت اکسپلورر یوزر پسورد رو میزنم قبول نمی کنه نه اینکه بگه غلطه ولی قبول نمیکنه.
فایر فاکس یوزر پسورد رو قبول میکنه ولی برای هر آیتمی که باید برای هر وبسایتی باز بشه یک بار یوزر پسورد میخواد و آدم اعصابش داغون میشه.یعنی اگه یک صفحه اینترنتی دارای دو فایل فلش و 30 تا عکس باشه باید 32 بار واسه اون صفحه یوزر پسورد بزنی.
حالا راه حل چیه ؟واسه اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس؟
داداش سینا این همون آیکونیه که میگی سه تا پله داره؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همینه داداش
ولی این علامته ضربدر نباید روش باشه!!
شما مطمئنی درایور وایرلست نصبه؟؟؟
behnam_banell
29-01-2011, 13:08
با سلام خدمت همه دوستان، آقایون تو درایور های 5010 دو تا درایور هست به نامهای Turbo boost و Management Engine .
اینها چی هستن و کارشون چیه ؟ و چرا بعد از نصب اونها هیچ برنامه ای که قابل استفاده باشه در اختیار گذاشته نمیشه؟
آیا باید اونها رو نصب کرد و چه خاصیتی بعد از نصب داره؟
اساتید فن لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر از همه دوستان.
lotus prince
29-01-2011, 13:16
لطفا و خواهشا جواب پست 2514 رو بدید:41:
sina.belyad
29-01-2011, 13:36
آره عزیز همینو می گم.من که می گم درایورت مشکل داره
من خودم فقط این درایورو نصب کردم:
Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card-R258276
ولی اگه اینو نصب کردی اینم نصب کن شاید جواب بده:
Wireless WLAN 1520 Half MiniCard-R252544
mohamad skystar
29-01-2011, 14:29
من نمیدونم دوستان عزیز چقدر مشکل دارن اما من این مشکلات رو ندارم.همه کارایی هم که دوستان میکنن منم میکنم با این N5010
behnam_banell
29-01-2011, 14:42
با سلام خدمت همه دوستان، آقایون تو درایور های 5010 دو تا درایور هست به نامهای Turbo boost و Management Engine .
اینها چی هستن و کارشون چیه ؟ و چرا بعد از نصب اونها هیچ برنامه ای که قابل استفاده باشه در اختیار گذاشته نمیشه؟
با تشکر از همه دوستان.
دوستان اگه ممکنه در صورت اطلاع، جواب این پست را هم بدهید.
sina.belyad
29-01-2011, 15:23
دوستان اگه ممکنه در صورت اطلاع، جواب این پست را هم بدهید.
خوب turbo boost که مشخصه سرعت لپ تاپو بالا مبره.مثلا بدون این نرم افزار سرعت cpu 2.5 ghz هست ولی با این نرم افزار به 2.8 ghz میرسه.(واسه core i5)
البته خود سی پی یو دستگاه باید این قابلیتو داشته باشه.بعد می تونی این نرم افزارو نصب کنی.که واسه 5010 داره.
اون management engine که گفتی نمی دونم چیه ولی همون طور که از اسمش معلومه قدرته سی پی یو رو احتمالا مدیریت می کنه.
ali_z051
29-01-2011, 16:17
آقا ممنون
من این کارو میکنم اما جواب نمیده فقط وایرلسم روشن میشه شبکه رو نمیشناسه!!!! در ضمن عکس آیکونم گذاشتم تو چند پست قبل گذاشتم که دوستان تایید کردن درسته ولی وقتی روش راست کلیک میکنم این
میاد بعد روی استارتش که کلیک میکنم اینجوری میشه
اما دقیقا" 5 ثانیه بعد دوباره غیر فعال میشه!!!! نمیدونم اصلا" کار این قسمت چیه ولی یکی گفت باید اونو استارت کنی تا بشه
در ضمن توی تنظیمات این آیکون یعنی این صفحه اینا رو دارم
که هر پارامتری بهش میدم هر چی save یا start رو که میزنم همش ارور میده که پارامترا صحیح نیست!
حالا بگید اصلا" این پنجره و غیره ربطی داره به کانکت شدن من یا نه!!!!
اگه نه من هر کاری از طریق راه حل های دیگر دوستان رفتم بازم به نتیجه نرسیدم
اینم بگم که من اون اولا که لب تاپو تازه گرفته بودم و هنوز ویندوز و درایوراشو خودشون نصب کرده بودن براحتی کار میکرد و شبکه رو اوتوماتیک میشناخت و وصل میشد یعنی اسم شبکه توی قسمت دسترسی به اینترنت اضافه میشد مثل یه کانکشن و حتی این نرم افزار که توی تسک باره رو نداشت ولی حالا که درایورو مثلا" آپدیت کردم این مشکلات برام پیش اومده!!!! در ضمن هرچی هم سعی میکنم درایور اولیه که خودشون دادن رو نصب کنم میگه این درایور با کارت شما سازگار نیست!!!
راستی نرم افزار پیش نصبی چیزی نداره که من نصب نکرده باشم؟؟؟یعنی قبل از نصب درایور باید درایور یا نرم افزار خاصی رو نصب کرده باشم؟؟؟
ببخشید که طولانی شد
ممنون
منتظرم!
دوست عزیز Bios رو اپدیت کنید و اخرین ورژن درایو وایرلس رو هم از سایت دانلود کنید مشکل حل میشه
موفق باشید.
starpars
29-01-2011, 17:06
دوستا ن الان گرافيك 550 روي خيلي از 5010 ها هست چجوريه قدرتش نسبت به 5470 بيشتره يا كمتره؟
بعد اينكه اين كانفيگ 840 خوبه؟
ci5 460
ram 4
hdd 500
vga Radeon HD 550
dos
sina.belyad
29-01-2011, 17:55
دوستا ن الان گرافيك 550 روي خيلي از 5010 ها هست چجوريه قدرتش نسبت به 5470 بيشتره يا كمتره؟
ci5 460
ram 4
hdd 500
vga Radeon HD 550
dos
به نظر من خیلی خوب خریدی.قیمتش عالیه.مبارکت باشه.
اون گرافیکا هم زیاد با هم فرق ندارن در عمل یکین.واسه اطلاعات دقیق راجبه مقایسشون یه سر به پست 7 همین تاپیک بزن.
starpars
29-01-2011, 18:06
به نظر من خیلی خوب خریدی.قیمتش عالیه.مبارکت باشه.
اون گرافیکا هم زیاد با هم فرق ندارن در عمل یکین.واسه اطلاعات دقیق راجبه مقایسشون یه سر به پست 7 همین تاپیک بزن.
ممنون البته هنوز نگرفتم ميخوام بگيرم قيمت هم واسه يكي از سايت هاست (سرز مين) يكم هم تعجب كردم ميترسم يوقت ريفري چيزي باشه .
كسي نميدونه مطمئنه يا نه؟
sina.belyad
29-01-2011, 18:21
ممنون البته هنوز نگرفتم ميخوام بگيرم قيمت هم واسه يكي از سايت هاست (سرز مين) يكم هم تعجب كردم ميترسم يوقت ريفري چيزي باشه .
كسي نميدونه مطمئنه يا نه؟
من که می گم اینجور لوازم گرونو آدم از سایت نخره بهتره.چون مغازه ی طرف رو می شناسیو می تونی اگه واست مشکلی پیش اومد هر دقیقه بری پیشش با این حال نمی شه نتیجه گرفت.حالا چه برسه به اینکه از سایت بگیری که نه در داره نه پیکر.
از یه فروشگاه معتبر بخری خیلی بهتره.شاید 50 تومن گرون تر باشه اما می ارزه.زیاد به سایت ها اعتماد نکن.در ضمن زیاد به قیمت هاشونم توجه نکن.چون بدونه هزینه ی پسته.
من می خواستم یه ساعت بخرم از سایت که قیمتش 10000 تومن بود اونوقت زده بود هزینه ی پست 8000 تومن:31:
اگه هم تصمیم گرفتی از اون سایت بگیری حتما راجبشون تحقیق کن.
sheytoon001
29-01-2011, 19:13
شما این پست رو خوندین؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه نه! حتما بخونید
اگه مشکل نشون ندادن کانکشن وایرلس مثل عکس زیر هست، یه بار دیگه درایور وایرلس (1501) رو نصب کنید ایشالا درست میشه
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
ci5 460
ram 4
hdd 500
vga Radeon HD 550
dos
قدرتش یه مقدار بیشتره اما قدیمیتره و از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی نمیکنه
آره عزیز همینو می گم.من که می گم درایورت مشکل داره
من خودم فقط این درایورو نصب کردم:
ولی اگه اینو نصب کردی اینم نصب کن شاید جواب بده:
Wireless WLAN 1520 Half MiniCard-R252544
ممنون ولی داداش سینا من درایورو از سایت دل با تگ سیستم خودم دانلود کردم چه طور ممکنه که مشکل داشته باشه!!!در برا راحت شدن خیالم هر دوتا درایوری که گفتیو نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد در ضمن برا من همون 1501 هستش!!!
شما این پست رو خوندین؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه نه! حتما بخونید
اگه مشکل نشون ندادن کانکشن وایرلس مثل عکس زیر هست، یه بار دیگه درایور وایرلس (1501) رو نصب کنید ایشالا درست میشه
بله هزار بار ولی همون کارائی که گفته شده رو انجام دادم بازم نمیدونم مشکل از کجاست!!!! در ضمن هزار بار تا حالا درایورو نصب کردم دوباره پاک کردم دوباره نصب کردم دوباره.... جواب نمیده!!!! مشکل من اینه که کلا" کارتم وایرلس های روشن رو نشون نمیده مثل تصویر بالا در حالیکه اون اولا که لب تاپو گرفته بودم دقیقا" مثل تصویر بالا اتوماتیک همه کانکشنها رو نشون میداد و راحت میتونستم وصل بشم ولی حالا با آپدیت درایور .... این بلا سرم اومده!!!!
دوست عزیز Bios رو اپدیت کنید و اخرین ورژن درایو وایرلس رو هم از سایت دانلود کنید مشکل حل میشه
موفق باشید.
دوست من نسخه بایوسم A11 هست تازه آپدیتش کردم آخرین نسخه درایورم از همون سایت دل با سرویس تگ سیستمم دانلود کردم ولی بازم...
ali_z051
29-01-2011, 20:17
BIOS V.A12: Dell Inspiron N5010
دوستان کیفیت صفحه این لپ تاب چجوریه ؟ من خودم یک دل 6400 دارم میخوام الان یک مدل جدید تا 1 میلیون بگیرم و بین 3140 اچ پی و 5742 ایسر و 5010 گیر کردم .
من تو این 4 سالی که دل داشتم ازش راضی بودم و هیچ چیزیش هم نشد . حالا چرا اینقدر راجب این مارک بد میگن و میگن کیفیت نداره .
هر چند که لپ تاب سابقم هم کیفیت صفحه خوبی نداره ، میخوام بدونم این مدل کیفیتش چجوریه ؟:10:
HAMID.MCI
29-01-2011, 21:55
به به
دل فعال شده
برادر گلم داداش علی اینم نصب کردم و آپدیت کردم بایوسو ولی....بازم مشکل پابرجاست
من فقط تو این موندم چه جوریه که قبلا کامل و درست کار میکرد ولی حالا اینجوری شده!!!
در هر صورت
بازم ممنون
mohamad skystar
29-01-2011, 23:51
دوستان کیفیت صفحه این لپ تاب چجوریه ؟ من خودم یک دل 6400 دارم میخوام الان یک مدل جدید تا 1 میلیون بگیرم و بین 3140 اچ پی و 5742 ایسر و 5010 گیر کردم .
من تو این 4 سالی که دل داشتم ازش راضی بودم و هیچ چیزیش هم نشد . حالا چرا اینقدر راجب این مارک بد میگن و میگن کیفیت نداره .
هر چند که لپ تاب سابقم هم کیفیت صفحه خوبی نداره ، میخوام بدونم این مدل کیفیتش چجوریه ؟:10:
این لپ تاپ رو واقعا پولی که میدی پشیمون نمیشی و کارایی عالی بهت میده.
من می خواستم SONY با همین مشخصات بگیرم دیدم باید 400000 تومان الکی پول مارک بدم.
N5010 رو خریدم و خیلی راضیم و از تمام امکاناتشم استفاده میکنم بدون کوچکترین مشکل.
کیفیت خیلی خوبی داره تو این رنج قیمت.:8:
abbasjun
29-01-2011, 23:51
با سلام
من دو هفته ای هست 5010 را با کانفیگ i5 خریدم.به نظر من که خیلی لپ تاپ خوبیه فقط نمیدونم چرا موقع بازی های سنگین داغ می کنه که به نظرم اینم طبیعی باشه. قیمتشم با گارانتی پویش 825 تومن شد.
-
فقط یه سوال کسی میدونه چطوری میشه لپ تاپ را به تلوزیون های قدیمی وصل کرد (تبدیلی چیزی) من به LCD با پورت HDMI بدون مشکل وصل میشم ولی نمیشه به تلوزیون هایی که نه ورودی HDMI دارن نه VGA و فقط ورودی AV دارن (زرد) وصل کرد آیا شما تبدیلی چیزی براش سراغ دارید. مثلاً تبدیل HDMI به AV یا VGA به AV
با تشکر
sina.belyad
29-01-2011, 23:55
[QUOTE=rasaaam;5813205]ممنون ولی داداش سینا من درایورو از سایت دل با تگ سیستم خودم دانلود کردم چه طور ممکنه که مشکل داشته باشه!!!در برا راحت شدن خیالم هر دوتا درایوری که گفتیو نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد در ضمن برا من همون 1501 هستش!!!
عزیز یه بار دیگه درایور وایرلس رو دانلود کن.ممکنه فایلت آسیب دیده باشه.
اگه با ویندوز عوض کردن مشکلی نداری،ویندوزتو عوض کن خودتو راحت کن و درایورارو نصب کن دیگه هم آپدیتشون نکن
sina.belyad
30-01-2011, 00:19
برادر گلم داداش علی اینم نصب کردم و آپدیت کردم بایوسو ولی....بازم مشکل پابرجاست
من فقط تو این موندم چه جوریه که قبلا کامل و درست کار میکرد ولی حالا اینجوری شده!!!
در هر صورت
بازم ممنون
ممکنه ویروسی شده باشه.یا ممکنه از آپدیتت باشه.آخه دوستان گفتن اگه ویندوزت اصل نباشه با آپدیت ازین مشکلا به وجود می یاد.
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
با سلام
من دو هفته ای هست 5010 را با کانفیگ i5 خریدم.به نظر من که خیلی لپ تاپ خوبیه فقط نمیدونم چرا موقع بازی های سنگین داغ می کنه که به نظرم اینم طبیعی باشه. قیمتشم با گارانتی پویش 825 تومن شد.
-
فقط یه سوال کسی میدونه چطوری میشه لپ تاپ را به تلوزیون های قدیمی وصل کرد (تبدیلی چیزی) من به LCD با پورت HDMI بدون مشکل وصل میشم ولی نمیشه به تلوزیون هایی که نه ورودی HDMI دارن نه VGA و فقط ورودی AV دارن (زرد) وصل کرد آیا شما تبدیلی چیزی براش سراغ دارید. مثلاً تبدیل HDMI به AV یا VGA به AV
با تشکر
HDMI رو نمی دونم.اما پورت VGA رو می دونم که تبدیلش هست.چون خودم تو یه مغازه دیدم.به این مغازه های لوازم جانبیه کامپیوتر برو بگو همچین تبدیلیو می خوای ، خودشون بهت می دن.چون یه مشتری جلو من همچین پورتیو از فروشنده خرید.قیمتشم فکر کنم 12000 تومن بود.
sina.belyad
30-01-2011, 00:26
این لپ تاپ رو واقعا پولی که میدی پشیمون نمیشی و کارایی عالی بهت میده.
من می خواستم SONY با همین مشخصات بگیرم دیدم باید 400000 تومان الکی پول مارک بدم.
N5010 رو خریدم و خیلی راضیم و از تمام امکاناتشم استفاده میکنم بدون کوچکترین مشکل.
کیفیت خیلی خوبی داره تو این رنج قیمت.:8:
کاملا درست می فرمایید.منم کاملا از پولی که واسش دادم راضیم.SONY کانفیگش نصفه اینم نیست با این قیمت.
اگه کیفیت SONY رو بگیم بهتره باید در جواب گفت که درسته در کل SONY از DELL سر تره اما تو این یه مورد همچین چیزیم صادق نبوده.چون هیچ خریداری از 5010 ناراضی نبوده.یعنی این لپ تاپ امتحانشو پس داده نتیجه می گیریم کیفیت SONY رو داره اما با قیمت DELL.این همون چیزیه که همه دنبالشن.
سلام منم مي خوام لپ تاپ بخرم
لپ تاپ قبلي ام دل اينسپرون 6400 بود ازش راضي هم بودم منتها ديگه 4 ساله دارم ديگه به خرج افتاد حالا مي خوام يه دل بگيرم تا يک تومن
بين 3500 و 5010 موندم البته 3500 با گرافيک جي فورس 512 داره مي ده 989 تومن
منتها 5010 رو با کانفيگ زير ديدم 9200
cori5
2.66
3 مگ کش
رم 4
هارد 500
کارت گرافيک ati 5670 و 1 real
با قي چيزاش رو هم مي دونيد ديگه
براي کارهاي برنامه نويسي و اينا مي خوام يعني اسکيوال و ويژوال 2010 روش جواب بده
مدت زيادي هم روشنه شايد يه صبح تا شب
ولي اهل بازي اونم به اين سنگيني که دوستان که تا صفحه 27 گفتن خوندم انجام نمي دم
خلاف سنگينم سيمزه
اولا چندتا سوال دارم
1.آيا با اين کافيگ و اين کارايي که باهاش دارم خوبه اين رو بخرم يا 3500 خوبه
2. مي گن هاردش زياد مي سوزه درسته؟
3.مي گن تو کارهاي سنگين هي داغ مي کنه درسته؟
abbasjun
30-01-2011, 00:34
HDMI رو نمی دونم.اما پورت VGA رو می دونم که تبدیلش هست.چون خودم تو یه مغازه دیدم.به این مغازه های لوازم جانبیه کامپیوتر برو بگو همچین تبدیلیو می خوای ، خودشون بهت می دن.چون یه مشتری جلو من همچین پورتیو از فروشنده خرید.قیمتشم فکر کنم 12000 تومن بود.
فروشگاه های اصفهان را زیر پا گذاشتم اما میگن چنین چیزی نیست.
اگه کسی می دونه تو اصفهان کجا هست به ما هم بگه.
من بعد از کلی که گشتم یه تبدیل پیدا کردم که VGA را به RGB (سه فیش قرمز و سبز و آبی) تبدیل کی کرد که اونم برا بیشتر تلوزیونا کاربرد نداره.
sina.belyad
30-01-2011, 01:48
من بعد از کلی که گشتم یه تبدیل پیدا کردم که VGA را به RGB (سه فیش قرمز و سبز و آبی) تبدیل کی کرد که اونم برا بیشتر تلوزیونا کاربرد نداره.
عزیز من تو نمایندگی لپ تاپ توشیبا تو رشت دیدم.فقط می دونم هست اون چیزی که شما می خوای.
sina.belyad
30-01-2011, 03:30
سلام منم مي خوام لپ تاپ بخرم
لپ تاپ قبلي ام دل اينسپرون 6400 بود ازش راضي هم بودم منتها ديگه 4 ساله دارم ديگه به خرج افتاد حالا مي خوام يه دل بگيرم تا يک تومن
بين 3500 و 5010 موندم البته 3500 با گرافيک جي فورس 512 داره مي ده 989 تومن
منتها 5010 رو با کانفيگ زير ديدم 9200
cori5
2.66
3 مگ کش
رم 4
هارد 500
کارت گرافيک ati 5670 و 1 real
با قي چيزاش رو هم مي دونيد ديگه
براي کارهاي برنامه نويسي و اينا مي خوام يعني اسکيوال و ويژوال 2010 روش جواب بده
مدت زيادي هم روشنه شايد يه صبح تا شب
ولي اهل بازي اونم به اين سنگيني که دوستان که تا صفحه 27 گفتن خوندم انجام نمي دم
خلاف سنگينم سيمزه
اولا چندتا سوال دارم
1.آيا با اين کافيگ و اين کارايي که باهاش دارم خوبه اين رو بخرم يا 3500 خوبه
2. مي گن هاردش زياد مي سوزه درسته؟
3.مي گن تو کارهاي سنگين هي داغ مي کنه درسته؟
این لپ تاپ مطمین باشید که با این نرم افزارا کم نمی یاره.در مورد روشن بودنم باید بگم من الان یه هفتست لپ تاپمو خاموش نکردم.(البته شاید یه 2 یا 3 ساعتی خاموش کرده باشم)همین طور داره مثه ساعت کار می کنه.من مدام باهاش به اینترنت وصل بودم تو این مدت.
و اما جواب سوالاتون:
1.به نظر من 5010 بگیر.یکی از دوستان می گفت که تجربه ثابت کرده آدم یکم بیشتر از نیاز فعلیش باید خرید کنه.شاید تو آینده بدردت بخوره.
2.تو این تاپیک با این همه پست کسی از سوختگی هارد حرفی نزده مگر 1 نفر.که اونم مقصر خودش بود که رفته بودن باتریو از دستگاه در آورده بودن و داشتن از برق شهر فقط استفاده می کردن و برق می ره و هاردشون می سوزه.شما باتریو بذار سر جاش خیالت راحت باشه که نمی سوزه.
3.من باهاش بازیه call off duty blackops رو بازی کردم.زیرش می شه گفت داغ بود.اما رو کیبورد و تاچپدش من اصلا گرمایی حس نکردم.دمای کفشم طبیعیه.و اگه لپ تاپ رو ، رو پاهات نمی ذاری مشکلی پیش نمیاد.مثله یخچال یا کولر می مونه دیگه.واسه خنک کردن قسمتی از دستگاه باید قسمت دیگه ای از اون گرم شه.مثه پشت یخچال.
(من بازی call off duty رو بدونه استفاده از کول پد بازی کردم)
آقا یه خواهش .... شما که مشکلی از لحاظ وایرلس ندارین لینک دانلود درایورتونو بدید شاید واقعا" مشکل از درایورش باشه!!!!البته بازم میگم من اینو از خود دل دانلود کردم!!! راستی اگه فایل ناقص باشه بازم نصب میشه؟؟؟؟ چون وقتی یه نرم افزار ناقص باشه ارور میده!!!
ممنون
sina.belyad
30-01-2011, 10:46
آقا یه خواهش .... شما که مشکلی از لحاظ وایرلس ندارین لینک دانلود درایورتونو بدید شاید واقعا" مشکل از درایورش باشه!!!!البته بازم میگم من اینو از خود دل دانلود کردم!!! راستی اگه فایل ناقص باشه بازم نصب میشه؟؟؟؟ چون وقتی یه نرم افزار ناقص باشه ارور میده!!!
ممنون
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.آخه طبق اون چیزی که شما می گی تا الان باید وصل می شد و حالا نشده ، نمی دونم چرا!
عزیز من درایورو با سرویس تگم از سایت دل دانلود کردم.ههچین مشکلیم تا الان نداشتم.
mohammadi_4u
30-01-2011, 12:35
دوستان سلام
تنها درايوري كه براي اين لبتاب نديدم نصب بشه quik setهست كه براي ا.ك.س پي پيدا نكردم
آيا كسي درايورش رو داره دوستان چون از سايتهاي مختلف گرفتم بازم ميگه پشتيباني نميشود براي ا.ك.س پي
mohamad skystar
30-01-2011, 13:33
اگه اصفهان هستین خیابان طالقانی سر بزنید.
سلام
من بازی کال اف دیوتی بلک اپس رو رو لپ تابم نصب کردم بعضی موقه ها تصویر بازی کند میشه و بازی نید فور اسپید پرو استریت هم نصب کردم بازی رو که اجرا میکنم یه صفحه سیاه میاد و بعد پیغام میده سی دی صحیح رو وارد سیستم کنید و اجرا نمیشه لطفاً راهنمایی کنید
مشخصات سیستمم
ci5 m460
ram 4gb
hdd 500
گرافیک هم والا نمیدونم برا من تو دیوایس منیجر میزنه 5650
ali_z051
30-01-2011, 15:20
ممنون
دوست عزیز شما یه بار ویندوز رو عوض کنید دوباره درایو ها هم نصب کنید !
ولا منم دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه...
behnam_banell
30-01-2011, 15:35
سلام، از دوستان کسی تا بحال بایوس لپتاپش رو آپدیت کرده؟
کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
سلام بر عزیزان
آقا الان با وایرلس کانکت شدم ولی نمیدونم چرا وقتی سیستمو ریاستارت میکنم دیگه پیدا نمیکنه!!!!
یعنی دقیقا" باید بعد از نصب درایور سریع کانکت بشم وگرنه بعد از ری استارت مجبورم دوباره درایور رو نصب کنم و ...
تو رو خدا یکی بگه چرا اینجوریه!!!!
HAMID.MCI
30-01-2011, 16:04
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.آخه طبق اون چیزی که شما می گی تا الان باید وصل می شد و حالا نشده ، نمی دونم چرا!
عزیز من درایورو با سرویس تگم از سایت دل دانلود کردم.ههچین مشکلیم تا الان نداشتم.
ممکنه سخت افزار وایرلست مشکل داشته باشه ها
behnam_banell
30-01-2011, 16:10
حمید جان سلام ، آقا میتونی منو راهنمایی کنی؟
این آپدیت چه مزیتی داره؟
اینکارو بکنم یا نه؟
sina.belyad
30-01-2011, 16:40
سلام بر عزیزان
آقا الان با وایرلس کانکت شدم ولی نمیدونم چرا وقتی سیستمو ریاستارت میکنم دیگه پیدا نمیکنه!!!!
یعنی دقیقا" باید بعد از نصب درایور سریع کانکت بشم وگرنه بعد از ری استارت مجبورم دوباره درایور رو نصب کنم و ...
این نشون می ده:
1.درایورت سالمه
2.مشکل از ویندوزه که با ری استارت تنظیماته وایرلسو بهم می زنه.
sina.belyad
30-01-2011, 16:49
من همین دیشب به A12 آپدیت کردم.
برا آپدیت شارژر رو اول به دستگاه وصل کن.
بعد تمامه برنامه هارو ببند.(حتی آنتی ویروس)
وقتی آپدیت شروع شد تحت هیچ شرایطی به دستگاه دست نزن.(موقع آپدیت موس و کیبرد از کار می افته واسه همین خیلیا فکر می کنن دستگاه هنگ کرده و از پاور خاموش می کنن لپ تاپ رو.اگه این کارو کنی باید با دستگات خدا حافظی کنی.حتی دو روزم آپدیت طول کشید بذار آپدیت کنه و به هیچی دست نزن)
اگه اینارو رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمی یاد.مثه آپدیت دیشب من.
در ضمن موقع آپدیت فن با بالاترین سرعتش می چرخه و خیلی صدا تولید می کنه که نگرانش نباش عادیه.
سلام بر عزیزان
داداش میشه بگی آنتی ویروست چیه؟
kouroshkahal
30-01-2011, 18:12
سلام دوستان
یک موردی که من دو بار بهش برخوردم و هر دو بار مجبورم کرد که ویندوز عوض کنم این بود که خواستم بنا به دلیلی بلوتوث لبتاپ رو دوباره نصب کنم.بعداز اینکه مراحل نصب تا حدودی پیشرفت وسط کار پیغام داد که نمیتونه دوباره نصب کنه و درخواست داد دوباره امتحان میکنید ومن هم ok رو زدم.
بعد ناگهان شروع کرد به پاک کردن تمام ایکونهای دسکتاب و بعد برنامه هایی که تو قسمت استارت دیده میشد.
بعد از ریاستارت به صفحه ای میرفت با یک پیغام عجیب که الان یادم نیست چی بود.هیچ جوره هم از روی سی دی بوت نمیشد.
مجبور میشدم تو منوی بوت کل سیستم رو چک کنه.حدود20 دقیقه.وبعد میگفت سیستم مشکلی نداره.
بعد از این مرحله تنها کاری که میشد کرد نصب مجدد ویندوز بود.
این مشکل دقیقا دو بار و هر دو بار هم بخاطر نصب درایور بلوتوث پیش اومد.
aria.persia
30-01-2011, 18:55
سلام دوستان من تازه با این فروم آشنا شدم کاش زودتر میومدم...
منم حدود 1 ماه پیش 5010_ci5 2.53-2.8_4G ddr3_550v_500 7200rpm از زیگورات خریدم...حالا با نرم افزار CPU-Z چک کردم رم رو 532.1MHZ DRAM Frequency نشون میده...کسی با این نرم افزار آشنایی داره؟ میتونید راهنماییم کنید؟
آخه سرویس تگ رو که چک کرده بودم رم رو 1333 مگاهرتز گفته بود ولی فکر کنم 1066 باشه الان( 2× 532.1 اینکارو کردم...درسته؟ )?!
آیا رم لپ تاپ منو هم زیگورات عوض کرده؟!
این نشون می ده:
1.درایورت سالمه
2.مشکل از ویندوزه که با ری استارت تنظیماته وایرلسو بهم می زنه.
آقا سلام
شرمنده این دو سه روزه مزاحمتون شدم!!!
آقا رفتم یه ویندوز 64 بیتی گرفتم نصب کردم با کمال ناباوری مشکلم حل شد و الانم به لطف همین وایرلس خدمتتون هستم
واقعا" ممنون که راهنمائی کردید
حتی میتونم از وایرلس گوشیمم استفاده کنم!!!!البته با نرم افزار
حمید جان سلام ، آقا میتونی منو راهنمایی کنی؟
این آپدیت چه مزیتی داره؟
اینکارو بکنم یا نه؟
دوست من شما میتونی بری سایت دل قسمت بایوس سیستمت بعد روی لینکش که کلیک کنی تموم مشخصه هائی که بهبود پیدا کرده رو ببینی
به نظر من حتما" این کارو بکن چون تا اونجائی که من اطلاع دارم اکثر نسخه های بایوسی که دیفالت روی سیستم نصبه نسخه های پائینه که اگه آپدیتش کنی میتونم بگم سیستمت از هواپیمای مسافر بری به جامبو جت تبدیل میشه
فقط حتما" یادت باشه به نکته هائی که دوستمون بهش اشاره کرد رو رعایت کنی
sina.belyad
30-01-2011, 21:07
[QUOTE=rasaaam;5816253]آقا سلام
شرمنده این دو سه روزه مزاحمتون شدم!!!
آقا رفتم یه ویندوز 64 بیتی گرفتم نصب کردم با کمال ناباوری مشکلم حل شد و الانم به لطف همین وایرلس خدمتتون هستم
واقعا" ممنون که راهنمائی کردید
حتی میتونم از وایرلس گوشیمم استفاده کنم!!!!البته با نرم افزار
خواهش می کنم عزیز.خیلی خوشحال شدم که مشکلتون حل شد.ایشالا همیشه لپ تاپت مثه ساعت واست کار کنه.
sina.belyad
30-01-2011, 21:19
منم حدود 1 ماه پیش 5010_ci5 2.53-2.8_4G ddr3_550v_500 7200rpm از زیگورات خریدم...حالا با نرم افزار CPU-Z چک کردم رم رو 532.1MHZ DRAM Frequency نشون میده...کسی با این نرم افزار آشنایی داره؟ میتونید راهنماییم کنید؟
آخه سرویس تگ رو که چک کرده بودم رم رو 1333 مگاهرتز گفته بود ولی فکر کنم 1066 باشه الان( 2× 532.1 اینکارو کردم...درسته؟ )?!
منم الان رفتم با برنامه ی Speccy چک کردم رممو واسه منم 533 زده.
البته واسم مهم نیست چون از سرعت لپ تاپم کاملا راضیم.در ضمن اگه هم به سایت intel برید متوجه می شین که core i5 باس 1333 ساپورت نمی کنه.حتی اگه رمتونم 1333 باشه ، سی پی یو فقط می تونه از 1066 تاش استفاده کنه.
(تو پست های قبلیم لینک مشخصات توضیحات core i5 رو گذاشتم.)
این لپ تاپ مطمین باشید که با این نرم افزارا کم نمی یاره.در مورد روشن بودنم باید بگم من الان یه هفتست لپ تاپمو خاموش نکردم.(البته شاید یه 2 یا 3 ساعتی خاموش کرده باشم)همین طور داره مثه ساعت کار می کنه.من مدام باهاش به اینترنت وصل بودم تو این مدت.
و اما جواب سوالاتون:
1.به نظر من 5010 بگیر.یکی از دوستان می گفت که تجربه ثابت کرده آدم یکم بیشتر از نیاز فعلیش باید خرید کنه.شاید تو آینده بدردت بخوره.
2.تو این تاپیک با این همه پست کسی از سوختگی هارد حرفی نزده مگر 1 نفر.که اونم مقصر خودش بود که رفته بودن باتریو از دستگاه در آورده بودن و داشتن از برق شهر فقط استفاده می کردن و برق می ره و هاردشون می سوزه.شما باتریو بذار سر جاش خیالت راحت باشه که نمی سوزه.
3.من باهاش بازیه call off duty blackops رو بازی کردم.زیرش می شه گفت داغ بود.اما رو کیبورد و تاچپدش من اصلا گرمایی حس نکردم.دمای کفشم طبیعیه.و اگه لپ تاپ رو ، رو پاهات نمی ذاری مشکلی پیش نمیاد.مثله یخچال یا کولر می مونه دیگه.واسه خنک کردن قسمتی از دستگاه باید قسمت دیگه ای از اون گرم شه.مثه پشت یخچال.
(من بازی call off duty رو بدونه استفاده از کول پد بازی کردم)
ممنون دوست عزيز از پسخگوئي تون
در مورد اين دوستي که گفتين دچار سوختگي هارد شده و با توجه به اين که فرمودين سيستم شما يه هفتست که روشنه مي خوام ببينم شما سيستم تون هميشه به برق و باطري هم توشه يا اينکه از باطري استفاده مي کنيد تا تموم بشه بعد دوباره مي زنين تو شارژ تا شارژ بشه و دوباره بعد از شارژ از شارژ مي کشن چون تا اونجائي که من فهميدم اين کار باعث کاهش عمر لپ تاپ مي شه دقيقا مي شه بگين چي کار بايد کرد تا هم باطري خراب نشه وهم هارد نسوزه سيستم از اين لخاظ ها سالم بمونه
اما سوال دوم اين که مي گن صداي فن هاش خيلي زياده راست مي گن؟؟؟؟؟
mohamad skystar
30-01-2011, 22:31
داداش میشه بگی آنتی ویروست چیه؟
من الان ESET SMART Security رو نصب کردم آپدیت کردم عالی جواب داد.
در مورد اين دوستي که گفتين دچار سوختگي هارد شده و با توجه به اين که فرمودين سيستم شما يه هفتست که روشنه مي خوام ببينم شما سيستم تون هميشه به برق و باطري هم توشه يا اينکه از باطري استفاده مي کنيد تا تموم بشه بعد دوباره مي زنين تو شارژ تا شارژ بشه و دوباره بعد از شارژ از شارژ مي کشن چون تا اونجائي که من فهميدم اين کار باعث کاهش عمر لپ تاپ مي شه دقيقا مي شه بگين چي کار بايد کرد تا هم باطري خراب نشه وهم هارد نسوزه سيستم از اين لخاظ ها سالم بمونه
با اجازه از داداش سینا جوابتو میدم چون نمیخوام معطل بشی
ببین دوست من کلا" باید باطری رو روی دستگاه بزاری بمونه اگه دقت کرده باشی باطری لب تاپا مخصوصا همین 5010 رو طوری طراحی کردن که وقتی باطری روی دستگاه نباشه یه محفظه خالی خیلی بد چهره بوجود میاد که با گذاشتن باطری سر جاش میگیری که چقد جاش خالی بوده به نظرم طراح همچین لب تاپی به این موضوع دقت کرده باشه پس به نظر من بودن باطری روی دستگاه مشکلی براش ایجاد نکنه فقط توصیه کردن که وقتی میخوای یه مدت طولانی از لب تاپ استفاده نکنی باطری رو از دستگاه خارج کنی همین
در ضمن باطری هائی که روی این نوع لب تاپ بارگزاری میشه زیاد مشکلی از بابت پر یا خالی شدن مداوم ندارن بلکه عمر این باطری ها عمدتا" به دمای این باطریها بستگی داره
در آخر هم باید بگم اگه باطری به صورت کامل پر شده باشه سیستم به طور اتوماتیک از برق ورودی استفاده میکنه دیگه از باطری استفاده نمیکنه
ایشالله مشکلت در این مورد حل شده باشه
در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم که به نظر من که همش با لب تاپم کارای سنگینی مثل بازی و طراحی میکنم هنوز انقدری صدای فنشو نشنیدم که بخوام بگم صداش حتی بلنده!!! نمیدونم اونیکه همچین حرفی زده بر چه اساسی اینو گفته
به نظر من اگه انتخابتو کردی و میخوای 5010 بگیری تردید نکن اگه بخوای خودتو الاف حرف مغازه دار بکنی هزار تا حرف دیگه میزنه که نظرتو به جنس خودش جلب کنه
خودت قضاوت کن این همه عزیزی که اینجا اومدنو نظر گذاشتن کدومشونم از تعریف کردن از این لب تاپ سودی میبرن که نخوان معایبشو بگن؟؟؟؟
در هر صورت بازم حرف آخرشو باید خودت بزنی ولی حتما" توی خریدت دقت کن:11:
sina.belyad
30-01-2011, 23:18
خواهش می کنم عزیز.
من هر دو روز یه بار از باتریم استفاده می کنم.اصلا هم باتری رو از لپ تاپم در نمی یارم.به نظر من باید از باتری به عنوان یه یدک استفاده کرد.یعنی وقتی استفاده شه که برق می ره.حالا اگه باتری یکمم آسیب ببینه واسم مهم نیست.چون من همیشه کنار دستم پیریزه برق هست فقط وقتی نیازش دارم که برق می ره.تا هاردم نسوزه.
اما جواب سوال دوم: نه صداش منو اصلا آزار نمی ده.خیلی آرومه.فقط وقت آپدیت بایوس صداش زیاد می شه که اونم 5 دقیقه هم طول نمی کشه.اصلا از بابت صداش خیالت راحت باشه.اصلا اذیت نمی کنه.
aria.persia
31-01-2011, 00:34
منم الان رفتم با برنامه ی Speccy چک کردم رممو واسه منم 533 زده.
البته واسم مهم نیست چون از سرعت لپ تاپم کاملا راضیم.در ضمن اگه هم به سایت intel برید متوجه می شین که core i5 باس 1333 ساپورت نمی کنه.حتی اگه رمتونم 1333 باشه ، سی پی یو فقط می تونه از 1066 تاش استفاده کنه.
(تو پست های قبلیم لینک مشخصات توضیحات core i5 رو گذاشتم.)
مرسی آقا سینا بابت جوابتون ولی مگه میشه خود شرکت دل الکی بیاد و رو یه لپ تاپ که میدونه پردازنده ci5-460M داره از رم با باس 1333 مگاهرتز استفاده کنه؟! با منطق جور در نمیاد،حتمن ساپورت میکرده که گذاشته چون همه میدونن دل چقدر کاهش هزینه هاش براش مهمه...الان مسئله اینه که آیا زیگورات تو لپ تاپ دست برده؟ یعنی زیگورات دو تا رم 1333 رو با رم 1066 جایگزین کرده چون منو دوست داشته؟!!!!:41:
HAMID.MCI
31-01-2011, 01:06
خواهش می کنم عزیز.
من هر دو روز یه بار از باتریم استفاده می کنم.اصلا هم باتری رو از لپ تاپم در نمی یارم.به نظر من باید از باتری به عنوان یه یدک استفاده کرد.یعنی وقتی استفاده شه که برق می ره.حالا اگه باتری یکمم آسیب ببینه واسم مهم نیست.چون من همیشه کنار دستم پیریزه برق هست فقط وقتی نیازش دارم که برق می ره.تا هاردم نسوزه.
اما جواب سوال دوم: نه صداش منو اصلا آزار نمی ده.خیلی آرومه.فقط وقت آپدیت بایوس صداش زیاد می شه که اونم 5 دقیقه هم طول نمی کشه.اصلا از بابت صداش خیالت راحت باشه.اصلا اذیت نمی کنه.
اما یه چند وقتیه فن سیستم من دائم روشنه
غلط نکنم این اپدیت بایوس جدیده یه مساله ای داشت
:دی
sina.belyad
31-01-2011, 03:02
نه عزیز هر چی فن بیشتر کار کنه بهتره.نگران نباش.شاید زیادی حساس شدی:31:
asemanekavir38
31-01-2011, 09:55
بعید نیست!منم از زیگورات خریدم، 2 گیگ رم لپ تاپ من هم همین برنامه رو داشت!کمتر از اون چیزی بود که باید میبود.تماسم گرفتم پیگیرشم شدم اولش که هی منو ازین خط به اون خط پاس دادن بعد کلا منکر این قضیه شدن سرآخرم گفتن همینی که هست!!!:19:
آقا بارها گفتم بازم میگم: گول تبلیغات کذایی این زیگورات خراب شده:2: رو نخورید!!!!
asemanekavir38
31-01-2011, 10:03
من بایوس رو به A011 آپدیت کردم فن بیشتر خاموش بود هرچندوقت یه بار روشن میشد.اما وقتی به A 012 آپدیتش کردم دائما در حال چرخشه! :13:
sina.belyad
31-01-2011, 10:11
من بایوس رو به A011 آپدیت کردم فن بیشتر خاموش بود هرچندوقت یه بار روشن میشد.اما وقتی به A 012 آپدیتش کردم دائما در حال چرخشه! :13:
مال منم از وقتی که به A12 آپدیت کردم بیشتر می چرخه.اما این که نگرانی نداره.حتما خود شرکت دل یه قصدی ازین کار داشته.و الا الکی نمی یان آپدیت بدن بیرون که فقط فن لپ تاپ مارو بیشتر بچرخونن:31:
این تغییرات بعد آپدیت بایوس انجام می شه:
Improved for HDD Master Password unlock
Improved BIOS Master and System input function
آقا خدائی دم دل گرم هرچی هست باز نیست هوامونو داره دوست من ایسوز خریده الان میخواد بایوسشو آپدیت کنه هرچی میگرده یا نیست یا اینکه اگرم هست به سیستمش نمیخوره خلاصه کلافست!!!
منکه 5010 رو با هیچ مارکی عوض نمیکنم خیلی سالاره!
sina.belyad
31-01-2011, 10:47
آقا خدائی دم دل گرم هرچی هست باز نیست هوامونو داره دوست من ایسوز خریده الان میخواد بایوسشو آپدیت کنه هرچی میگرده یا نیست یا اینکه اگرم هست به سیستمش نمیخوره خلاصه کلافست!!!
منکه 5010 رو با هیچ مارکی عوض نمیکنم خیلی سالاره!
داداش دوست منم همین مشکل رو داشت،بهش بگو بره سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پیدا می کنه.اگه پیدا نکرد،بهم بگید،من لینک مستقیمشو می پرسم و بهتون می گم.
rezamonster
31-01-2011, 11:55
سلام
من ویندوز 7-32 بیتی رو سیستمم هست ولی هنوز نتونستم درایور وایرلس را نصب کنم
لطفا من را راهنمایی نمایید فوریه
mohamad skystar
31-01-2011, 12:47
دوستان برنامه پیشرفته هست که بشه با webcam لپ تاپ کار کرد؟؟؟
ali_z051
31-01-2011, 12:55
تــــوف به این شانس !! لپتاپ من سـوخت... :42:
saeed4055
31-01-2011, 13:06
چرا سوخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیگه داشتم به خوب بودن 5010 مطمئن میشدم
sina.belyad
31-01-2011, 13:27
دوستان برنامه پیشرفته هست که بشه با webcam لپ تاپ کار کرد؟؟؟
عزیز بهتره صفحه ی اول این تاپیک رو بخونی.تو پست 7 جواب شمارو دوست عزیزمون گذاشتن.اینم اون صفحه ای که کمکتون می کنه:
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
مگه الکیم لپ تاپ می سوزه؟
لطفا توضیح بدین چرا سوخت.
ali_z051
31-01-2011, 13:36
شوخی بود دوستان !:31:
behnam_banell
31-01-2011, 14:05
مال منم از وقتی که به A12 آپدیت کردم بیشتر می چرخه.اما این که نگرانی نداره.حتما خود شرکت دل یه قصدی ازین کار داشته.و الا الکی نمی یان آپدیت بدن بیرون که فقط فن لپ تاپ مارو بیشتر بچرخونن:31:
این تغییرات بعد آپدیت بایوس انجام می شه:
Improved for HDD Master Password unlock
Improved BIOS Master and System input function
آقایون ممنونم از راهنماییتون ، الان بایوس لپتاپ من ورژن 8 هست ، با این تفاسیر که فرمودید من چکار کنم ؟ آپدیت کنم یا نه ؟
در ضمن من رو ویندوزم که 64 بیت هستش یه بار آپدیت 11 رو امتحان کردم نصب نشد!
یه ارور عدم نصب داد!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و اگر هم ممکنه لینک دانلود ورژن 12 رو برام بگذارید.
ممنونم.
sina.belyad
31-01-2011, 14:11
شوخی بود دوستان !:31:
ترسوندی مارو عزیز.نگرانت شده بودم.:13:
sina.belyad
31-01-2011, 14:16
آقایون ممنونم از راهنماییتون ، الان بایوس لپتاپ من ورژن 8 هست ، با این تفاسیر که فرمودید من چکار کنم ؟ آپدیت کنم یا نه ؟
در ضمن من رو ویندوزم که 64 بیت هستش یه بار آپدیت 11 رو امتحان کردم نصب نشد!
یه ارور عدم نصب داد!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و اگر هم ممکنه لینک دانلود ورژن 12 رو برام بگذارید.
ممنونم.
حتما آپدیت کن.شرکت دل آپدیت هارو واسه بهبود سیستم می ذاره.دلیلی نداره که آپدیت نکنی.
اروری که داد رو لطفا بگید.شاید واسه این بود که لپ تاپتون به برق وصل نبوده.
اینم لینک دانلود بایوس A12
(سفارشات پست 2553 همین تاپیک هم یادتون نره)
موفق باشید.
سلام
سلام داداش من
من نمیدونم اینکه میگم درسته یا نه ولی من با سه چهار نوع سون 32 بیتی امتحان کردم جواب نداد آخرش مجبور شدم 64 بیتی نصب کنم تازه بعد از چند ماه دیروز مشکلم حل شد(با عوض کردن ویندوز!!!!)
حالا بازم گفتم که نمیدونم شاید مشکل از جای دیگه بوده ولی منکه هر کاری کردم نشد
برای دانلود درایور وایرلس هم که حدودا" 80 مگ هست برو به support.dell.com بعد گزینه اول که مربوط به لب تاپ میشه رو انتخاب کن بعد برو به قسمت دانلود درایور بعد بر قسمت تگ بعد از قسمت تگ وارد که شدی تگ لب تاپتو بزنو برو هرچی درایور جدید منجمله همین درایور وایرلس رو میتونی ازونجا دانلود کنی
بازم اگه سوالی بود در خدمتم
behnam_banell
31-01-2011, 15:04
حتما آپدیت کن.شرکت دل آپدیت هارو واسه بهبود سیستم می ذاره.دلیلی نداره که آپدیت نکنی.
اروری که داد رو لطفا بگید.شاید واسه این بود که لپ تاپتون به برق وصل نبوده.
اینم لینک دانلود بایوس A12
(سفارشات پست 2553 همین تاپیک هم یادتون نره)
موفق باشید.
دوست عزیز واقعا ازت ممنونم ، شما درست گفتی!
((لپتاپ به برق نبود))
میشه لطف کنید و در مورد خصوصیت این ورژنش واضح توضیح بدی؟؟
ممنوونم.
ali_z051
31-01-2011, 15:11
خدایش مثل کنسول بازی میمونه call of duty با بالاترین گرافیک بازی کردم اخ نگفت :31: !!!
sina.belyad
31-01-2011, 15:20
دوست عزیز واقعا ازت ممنونم ، شما درست گفتی!
((لپتاپ به برق نبود))
میشه لطف کنید و در مورد خصوصیت این ورژنش واضح توضیح بدی؟؟
ممنوونم.
یکی از خصوصیاتش اینه که برنامه های پورت های دستگاه رو بهبود می بخشه.
فکر کنم ویزگی آپدیت ها ی قبلی هم همراه این باشه که یه جا ارایه شده.
sina.belyad
31-01-2011, 15:30
خدایش مثل کنسول بازی میمونه call of duty با بالاترین گرافیک بازی کردم اخ نگفت :31: !!!
واقعا.آدم لذت می بره از قدرت این لپ تاپ.
خداییش شانس آوردم که asus یا acer نخریدم.داشتم اشتباه بزرگی مرتکب می شدم.اما خود فروشنده اصرار کرد که 5010 رو ببر.خدا خیرش بده.
behnam_banell
31-01-2011, 15:42
یکی از خصوصیاتش اینه که برنامه های پورت های دستگاه رو بهبود می بخشه.
فکر کنم ویزگی آپدیت ها ی قبلی هم همراه این باشه که یه جا ارایه شده.
دوست عزیز ممنون از جوابت ، باور کن بارها پستت رو خوندم ولی هیچی متوجه نشدم.
میشه یکم واضح تر و بیشتر ازش بگی؟
البته جسارت نباشه.
sina.belyad
31-01-2011, 16:32
دوست عزیز ممنون از جوابت ، باور کن بارها پستت رو خوندم ولی هیچی متوجه نشدم.
میشه یکم واضح تر و بیشتر ازش بگی؟
البته جسارت نباشه.
عزیز من نمی دونم باید چیو توضیح بدم.خود شرکت دل فقط 2 مورد از ویژگی های آپدیت جدید رو نوشته اونم تو 2 تا نیم خط.
من که این برنامرو نساختم تا بدونم توش چه خبره.عزیز آخه آپدیت رو واسه چی می ذارن؟واسه رفع نواقص دیگه.
حالا اگه منظورت اینه که نواقص کدومه منم نمی دونم.
شما هم آپدیت کن ضرر که نمی کنی.ویروس که نداره.لپ تاپتو بهتر نکنه بدتر هم نمی کنه.
البته اگه می خوای با دلیل آپدیت کنی باید منتظر باشی یکی که وارده کمکت کنه.ولی نیاز نیست اینقد سخت بگیری.بازم میل خودته.
behnam_banell
31-01-2011, 16:46
عزیز من نمی دونم باید چیو توضیح بدم.خود شرکت دل فقط 2 مورد از ویژگی های آپدیت جدید رو نوشته اونم تو 2 تا نیم خط.
من که این برنامرو نساختم تا بدونم توش چه خبره.عزیز آخه آپدیت رو واسه چی می ذارن؟واسه رفع نواقص دیگه.
حالا اگه منظورت اینه که نواقص کدومه منم نمی دونم.
شما هم آپدیت کن ضرر که نمی کنی.ویروس که نداره.لپ تاپتو بهتر نکنه بدتر هم نمی کنه.
البته اگه می خوای با دلیل آپدیت کنی باید منتظر باشی یکی که وارده کمکت کنه.ولی نیاز نیست اینقد سخت بگیری.بازم میل خودته.
تشکر ویژه از شما
kouroshkahal
31-01-2011, 16:59
ببخشید
چطور میشه موقع اجرای یک برنامه یا دانلود درب لبتاپ رو بست و سیستم به کار خودش ادامه بده ؟؟
ببخشید
چطور میشه موقع اجرای یک برنامه یا دانلود درب لبتاپ رو بست و سیستم به کار خودش ادامه بده ؟؟
دوست من شما روی آیکون باطریتون توی ترایبار کلیک کن
بعد more power option رو بزن
بعد از منوی سمت چپ choose what closing tehe lid does رو انتخاب کن
بعد از قسمت when i close lid هر دو حالت رو روی do nothing قرار بده
اینجوری چه وقتی سیستمت به برق وصل باشه و چه به باطری در هر صورت هر وقت درب لب تاپتو که ببندی سیستم هیچ کاری انجام نمیده و حالت عادیشو حفظ میکنه
sheytoon001
31-01-2011, 22:45
سلام داداش من
من نمیدونم اینکه میگم درسته یا نه ولی من با سه چهار نوع سون 32 بیتی امتحان کردم جواب نداد آخرش مجبور شدم 64 بیتی نصب کنم تازه بعد از چند ماه دیروز مشکلم حل شد(با عوض کردن ویندوز!!!!)
حالا بازم گفتم که نمیدونم شاید مشکل از جای دیگه بوده ولی منکه هر کاری کردم نشد
برای دانلود درایور وایرلس هم که حدودا" 80 مگ هست برو به support.dell.com بعد گزینه اول که مربوط به لب تاپ میشه رو انتخاب کن بعد برو به قسمت دانلود درایور بعد بر قسمت تگ بعد از قسمت تگ وارد که شدی تگ لب تاپتو بزنو برو هرچی درایور جدید منجمله همین درایور وایرلس رو میتونی ازونجا دانلود کنی
بازم اگه سوالی بود در خدمتم
نه مشکل از 32 بیت و 64 بیت نیست ،من قبلا 32 بیت نصب کرده بودم و الان 64 بیت دارم
(اگه اشتباه نکنم) تنها برنامه ای که روی 32 بیت نصب نشد و روی 64 بیت نصب شده این بوده
Intel Intel Wireless Display Connection Manager
که البته درایور نیست
sheytoon001
31-01-2011, 22:57
آره من الان حدود 1 ماهه black ops بدون کول پد بازی میکنم هیچ مشکلی به وجود نیومد:31:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
من همین الان آپدیت کردم ، تو این چند دقیقه که زیاد چرخش فن نسبت به A11 فرقی نمیکرد:31:
mohamad skystar
31-01-2011, 23:42
از هر نظر حرف نداره.اما حیف که USB3 نیست.
حال میکنم با این WIRELESS به خدا
sina.belyad
31-01-2011, 23:51
از هر نظر حرف نداره.اما حیف که USB3 نیست.
حال میکنم با این WIRELESS به خدا
عزیز من شنیدم پورت تبدیل یو اس بی 2 به 3 در اومده.تو فروشگاها یه سوال بکن شاید پیدا کردی
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
آره من الان حدود 1 ماهه black ops بدون کول پد بازی میکنم هیچ مشکلی به وجود نیومد:31:
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
1 ماه؟
مگه چند مرحلست؟
مگه به evill ها می رسه ، اونجا آخرین مرحله نیست؟
من دیدم این مرحلش باحال نیست دیگه نرفتم.
من 3 روزه به اینجا رسیدم.
نکنه بازم ادامه داره؟
sheytoon001
01-02-2011, 00:52
عزیز من شنیدم پورت تبدیل یو اس بی 2 به 3 در اومده.تو فروشگاها یه سوال بکن شاید پیدا کردی
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
1 ماه؟
مگه چند مرحلست؟
مگه به evill ها می رسه ، اونجا آخرین مرحله نیست؟
من دیدم این مرحلش باحال نیست دیگه نرفتم.
من 3 روزه به اینجا رسیدم.
نکنه بازم ادامه داره؟
نه بابا :31: مراحلش که 3 سوته تموم میشه
من مولتی پلیر آفلاین (با بازیکن های مجازی:31:) بازی میکنم
اینو بازی کنی تازه متوجه میشی black ops چی هست:8:
برا اطلاعات بیشتر بفرمایید اینجا:31:
sina.belyad
01-02-2011, 01:10
نه بابا :31: مراحلش که 3 سوته تموم میشه
من مولتی پلیر آفلاین (با بازیکن های مجازی:31:) بازی میکنم
اینو بازی کنی تازه متوجه میشی black ops چی هست:8:
برا اطلاعات بیشتر بفرمایید اینجا:31:
باید همه ی اینارو دانلود کنم؟
آخرین آپدیت فایل های بازی ==>
آخرین نسخه Boloader و ==>
نرم افزار CoDBOCC برای ساخت کلس ==>
mehdinoon
01-02-2011, 09:11
سلام من تازه این مدل را گرفتم احساس میکنم رنگها توی تصویر طبیعی نیستند مثلا آبی ها به بنفش می زنه ! کجا می تونم تنظیم خودکارش زا فعال کنم ! ممنون
سلام
آقا من یه چیزی رو آخر نفهمیدم چه جوریه که توی دیوایس منیجر تعداد هسته های پردازنده رو 4 تا میزنه البته یه چیزی دربارشون شنیدم که 2 تاش مجازیه ولی نفهمیدم به چه دردی میخوره
کانفیگ من ci3
ممنون که جواب خواهید داد
منتظرم
shahab314
01-02-2011, 11:44
سلام
درایور وایرلس رو فقط باید به صورت دستی از تو دیوایس منیجر نصب کنی و به صورت اپدیت درایور
ربطی هم به ویندوز نداره
behnam_banell
01-02-2011, 12:03
با سلام دوباره به همه دوستان اهل دل 5010
اولا باید عرض کنم که کارت گرافیک من تو سرویس تگ سایت 550 ولی تو ویندوز 64 بیتی من 4650 شناخته شده. البته این مشکل من نیست.
حال سوال من اینه که این کارت گرافیک که 1 گیگ هست و چیزی حدود 3 گیگ هم از رم شیر میکنه ، این کار شیر کردن رو چه جوری انجام میده در حالی که هیچ گزینه ای تو تنظیماتش نداره !
از دوستان و اساتید درخواست راهنمایی دارم.
sina.belyad
01-02-2011, 12:49
سلام
آقا من یه چیزی رو آخر نفهمیدم چه جوریه که توی دیوایس منیجر تعداد هسته های پردازنده رو 4 تا میزنه البته یه چیزی دربارشون شنیدم که 2 تاش مجازیه ولی نفهمیدم به چه دردی میخوره
کانفیگ من ci3
ممنون که جواب خواهید داد
منتظرم
core i3 چهار هسته نیست.دو هستست.
core i5 چهار هستست.که دو هستش واقعیه و دو هستشم مجازی.
core i7 هم چهار هستست ولی هر چهار هسته واقعی.
تعداد هسته هم به سرعت کمک می کنه.مثله این می مونه که بخوای 4 تا ضرب کنی و اونارو با هم جمع کنی.که هر هسته یک ضرب رو انجام می ده و در نهایت با هم جمع می شن.مثله آشپز می مونه که هر چی تعداد آشپز بیشتر باشه سریع تر غذا درست می شه.
فرق هسته ی مجازی با واقعی اینه که واقعی سخت افزارش درون دستگاه هست اما مجازی سخت افزار نداره.و من شنیدم که توسط ویندوز هسته های مجازی ایجاد می شن.و یه قسمت از محاسباتو به عهده می گیرن.
ali_z051
01-02-2011, 13:26
واقعا.آدم لذت می بره از قدرت این لپ تاپ.
خداییش شانس آوردم که asus یا acer نخریدم.داشتم اشتباه بزرگی مرتکب می شدم.اما خود فروشنده اصرار کرد که 5010 رو ببر.خدا خیرش بده.
منم خواستم acer بگیرم اولش فروشنده..:31:
mohamad skystar
01-02-2011, 13:32
تعداد هسته هم به سرعت کمک می کنه.مثله این می مونه که بخوای 4 تا ضرب کنی و اونارو با هم جمع کنی.که هر هسته یک ضرب رو انجام می ده و در نهایت با هم جمع می شن.مثله آشپز می مونه که هر چی تعداد آشپز بیشتر باشه سریع تر غذا درست می شه.
فرق هسته ی مجازی با واقعی اینه که واقعی سخت افزارش درون دستگاه هست اما مجازی سخت افزار نداره.و من شنیدم که توسط ویندوز هسته های مجازی ایجاد می شن.و یه قسمت از محاسباتو به عهده می گیرن.
پس اگه corei5 دوتا مجازی داره و قسمتی از محاسبات رو انجام میده به نظر شما باصرفه تر از corei7 نیست که دوتا دیگه رو واقعی داره؟ حالا گیریم corei7 تا حدی سرعتشم بیشتر باشه مگه تا چقدر محسوس هست این اختلاف سرعت؟:rolleye:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
والا من که پیدا نکردم.دوستان اگه تهران هستین سوال کنید ببینید پورت تبدیل USB2 به USB3 هست یا نه؟
قیمت یادتون نره.:5:
sina.belyad
01-02-2011, 14:06
[QUOTE=mohamad skystar;5820960]پس اگه corei5 دوتا مجازی داره و قسمتی از محاسبات رو انجام میده به نظر شما باصرفه تر از corei7 نیست که دوتا دیگه رو واقعی داره؟ حالا گیریم corei7 تا حدی سرعتشم بیشتر باشه مگه تا چقدر محسوس هست این اختلاف سرعت؟:rolleye:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
سرعت core i7 خیلی بیشتر از core i5 هست.
core i5 همش 2.8 Ghz اما core i7 تا 3.4 Ghz هست.
در ضمن کش core i7 هشته ولی واسه core i5 نهایتا شیشه.
بعضی کارهارو با core i5 نمی شه انجام داد.یکی از دوستام تو شرکت نفت کار می کنه و واسه نقشه کشیه لوله های نفت توسط ansis یه سی پی یو قوی می خواست.مجبور شد core i7 نصب کنه رو سیستمش.تازه همونم می گفت وقتی می خوای تپه ها و کوه هارو از نمای بالا ببینی هنگ می کنه.
چون می دونی که هر تپه کلی معادله ی درجه ی 3 داره که همزمان باید با هم پردازش بشن.در اونجا core i5 اصلا عددی نیست.
ولی واسه ماها که کارایه روزانمونو می خوایم انجام بدیم همین core i5 کافیه.و به صرفه نیست هزینه ی الکی کنیو core i7 بگیری.
Amin_0913
01-02-2011, 14:27
بچه ها یه تست که مشخص کنه قدرت CPU ها رو میذاری
HAMID.MCI
01-02-2011, 14:47
این حرفتون درسته
حالا من یه پیشنهاد دارم از گجت های ویندوز 7 CPU meter رئ انتخاب کنید و بزاریدش روی دسکتاپ. ببینید توی کدومیک از پردازش های سنگینتون usage بالاتر از 80 میره؟ من که با هر نرم افزاری تست کردم به جز رندر کردن تصاویر هیچکدوم بالاتر از 65 نرفjت حتی با hot pursuite . این نشون میده که برای کارای ما اصلا" سی پی یو i7 نیازی نیست
sina.belyad
01-02-2011, 15:16
بچه ها یه تست که مشخص کنه قدرت CPU ها رو میذاری
عزیز جوابتونو پست خصوصی کردم.چون طولانی بود و خارج از موضوع این تاپیک بود.
پس این چیه؟؟؟:18:
sheytoon001
01-02-2011, 17:06
فکر میکنم به اون 4 تا Threads میگن
اینجا رو ببین
در ضمن شما باید درایور Intel Management Engine Interface Driver رو نصب کنید:31:
sina.belyad
01-02-2011, 17:11
نه عزیز، اون که تعداد هسته نیست ، یعنی سی پی یوی لپ تاپت چهار تا هسته داره هر کدومشم 2.27 Ghz?:31: اینجوری که از core i7 هم قوی تر می شه
به این نگا کن:
sina.belyad
01-02-2011, 21:33
با تشکر از همه دوستان.
عزیز قبلا به این پستت جواب دادم اما امروز یه مطلبی خوندم گفتم بیارم شما هم بخونی.امیدوارم مفید باشه:
Turbo Boost یک فناوری است که توسط اینتل در معماری Nehalem پیاده سازی شده است. اگر برنامهای اجرا کنید که نیاز به توان بالای پردازنده داشته باشد مانند تبدیل فایلهای صوتی، اما در عین حال این برنامه تنها از یکی از هسته استفاده کند، بطور ساده هستههای دیگر میتوانند توان خود را به این هسته قرض دهند. این شرایط در بسیاری از برنامههای امروزی دیده میشود، اغلب آنها نیازی به چند هسته ندارند و با یک هسته با فرکانس بالاتر راحتتر کار میکنند. توربوبوست این کار را با افزایش فرکانس انجام میدهد بطوریکه تحت این شرایط فرکانس هسته تا ۷۵ درصد افزایش پیدا میکند. البته مدلهای i5 و i7 کارایی بهتری در این فناوری دارند. این ویژگی را با توربو مموری که باعث کاهش زمان بوت و افزایش سرعت اجرای برنامهها می شد اشتباه نگیرید.
این فناوری در پردازندههای Corei5 و core i7 قرار گرفته است. فناوری Turbo Boost اجازه می دهد پردازنده خود به خود فرکانس مرجع خود را تا ۱۳۳ مگاهرتز افزایش دهد. این فناوری برای مدت زمانی محدود بر روی پردازنده اعمال میشود تا نیاز به فرکانس بالاتر برای کاربر تامین گردد.
فناوری Turbo Boost می تواند تا جهار مرحله ۱۳۳ مگاهرتزی، شتاب دهی به فرکانس یک هسته را در پردازندههای سری Core i5 700 و پنج مرحله در پردازندههای سری core i7-800 فراهم کند. این موضوع یعنی ۵۳۳ و ۶۶۷ مگاهرتز افزایش فرکانس. دو هسته می توانند در مجموع چهار مرحله افزایش فرکانس را تجربه کنند، در صورتی که سه و چهار هسته ارتقایی معدل ۱۳۳ مگاهرتز را برای هر هسته تجربه خواهند کرد. (البته این میزان برای پردازندههای مدل Core i7 860 تا مرز ۲۶۶ مگاهرتز خواهد بود).
بدیهی است هر زمان که تکنولوژی Turbo Boost فعال شود مصرف انرژی پردازندهها نیز پیرو آن افزایش خواهد یافت، که البته در حال عادی توان مصرفی آنها به لطف کنترلکننده توان مصرفی قرار گرفته در دل پردازنده از مرز ۹۵ وات تجاوز نخواهد کرد.
منابع:
ali_z051
01-02-2011, 22:09
CPU 2.66 i5
Ram: 4gb ddr3
VGA: 1 GB 5650
کانفیگ جدید
قیمت: 879,000
mohamad skystar
01-02-2011, 23:51
CPU 2.66 i5
کانفیگ جدید
قیمت: 879,000
با چه گارانتی این قیمته؟
من 900000 تومان خریدم با گارانتی تعویض
ali_z051
02-02-2011, 00:15
شمام Cpu 2.66 i5 دارید؟
این بدون گارانتی هست با گارانتی 20 % میاد روش گارانتی 1 ماه تعویض 1 سال تعمیر!!
My config :
CPU 2.53 i5
mohamad skystar
02-02-2011, 00:22
شمام Cpu 2.66 i5 دارید؟
این بدون گارانتی هست با گارانتی 20 % میاد روش گارانتی 1 ماه تعویض 1 سال تعمیر!!
My config :
CPU 2.53 i5
نه منم مثله خودته.
moeincavallier
02-02-2011, 04:21
ســــلام به همه ی N5010 دارا :20: من العان نزدیک 1ماه هست که گرفتم لپتاپم رو و خیلیم باحاش راحتم واسه من که Render های سنگین با 3dsmax میگیرم عالی جواب داده
اما دوستان العان داشتن با موس(USB) کار میکردم ییهووو موس قطع شد این error رو داد UsB Device Not Recognized کمک کنید !!! کاره من همش با موس با موس خودشم که نمیشه سخته واسه طراحی کمکککککک :18:
mohammad1983
02-02-2011, 11:08
آقا این گرافیک 5650 که دوستان اشاره کردند کدوم یکی از این ها هست؟
M A M M U T
02-02-2011, 11:39
دوستان رنگ قرمز این لپتاپ تو ایران هم موجوده؟قیمتش فرق داره؟
رنگ قرمزش دخترونس؟یعنی برا پسرا زشت نیست؟دی
mohamad skystar
02-02-2011, 12:13
آقا این گرافیک 5650 که دوستان اشاره کردند کدوم یکی از این ها هست؟
تو این لیست همه گرافیک های 5650 با ظرفیت 2GB هستن.
تعجب کردم چرا 1GB نبود.
اما لپ تاپ من 1GB 5650 DDR3 هست.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
همون رنگ اصلی خودش رو بگیری خیلی قشنگه.قرمز چیه عزیز
sina.belyad
02-02-2011, 12:52
به نظر من دخترونست.قشنگه ها ولی دخترونست دیگه.من تو دانشگامون دست یه دختر دیدم پس تو ایران هست.
اگه رنگی دوست داری آبیش که شیک تره خیله قشنگه ها.
mohammad1983
02-02-2011, 13:01
رم گرافیک ddr3 هست یا Gddr3
نه عزیز، اون که تعداد هسته نیست ، یعنی سی پی یوی لپ تاپت چهار تا هسته داره هر کدومشم 2.27 Ghz?:31: اینجوری که از core i7 هم قوی تر می شه
به این نگا کن:
خب این یعنی چی؟؟؟؟
داداشی من هنوز دیپلمم نگرفتم خدائی یه جوری بگو من بفهمم
اون عکسی که گذاشتم چیو نشون میده؟؟؟
ممنون
sina.belyad
02-02-2011, 13:57
خب این یعنی چی؟؟؟؟
داداشی من هنوز دیپلمم نگرفتم خدائی یه جوری بگو من بفهمم
اون عکسی که گذاشتم چیو نشون میده؟؟؟
ممنون
عزیز همونی که دورشو خط کشیدم همون ستون رو برو بالا می بینی نوشته cores که یعنی هسته ها که منظور تعداد هستست.
بعد برو سمت چپ همونی که دورش خط کشیدم ، نوشته core i3.
یعنی cpu core i3 دو تا هسته داره.
البته اونی که من دورش خط کشیدم واسه کامپیوترای دسکتاپه.واسه لپ تاپ رو تو قسمته سمته راستش نوشته.که واسه core i3 مشخصاتش یکیه و فرقی نمی کنه.
sina.belyad
02-02-2011, 14:06
رم گرافیک ddr3 هست یا Gddr3
تو notebookcheck نوشته:
برای 5470
Memory Type : DDR2, GDDR2, DDR3, GDDR3, GDDR5
برای 550v
Memory Type : GDDR3, DDR3, DDR2
سلام دوست عزیز
اشکالات سخت افزاریش که الان مشخص نمیشه یعنی تو تخصص من هم نیست ولی نسبت به به چند لب تاب که باهاشون کار کردن گاهی جند نکته به فکرم میاد که شاید از نظر شما عیب نباشه ولی دیدگاه ها مختلفه ! در کل می گم اشکال سخت افزاری من نشنیدم ازش اما به نظرم اگر :
صفحه نمایشش یکم بهتر میشد خوب میشد
دکمه "پ" فارسی را اگر در جای خودش تعریف می کردن سریعتر میتونستیم تایپ کنیم . هم باعث سردرگمی در تایپ حرفای "گ" . "ک" میشه هم باعث کندی در تایپ حرف "پ" میشه . شاید برای کسانی که اولین بار از صفهحه کلید استفاده می کنند مهم نباشه ولی همان طور که دوستان همشون میدونن نسبت به صفحه کلید های استاندارد اگر مقایسه کنیم یکم سختر میشه ! بعد اگر دقت کنید به جای شماره 2 که باید علامت "@" باشه علامت " " " را گذاشتن در حالی که موقع تایپ جاشون عوش میشه !
بعد اینکه به طور پیش فرض اگر FN فعال نبود در این صورت بهتر از کلید های F استفاده می کردیم .
شاید بسیاری از این ایراد های من سلیقه ای باشه و تنها نظر من اینه . موفق باشین :11:
سلام دوست عزیز؛
به نظر من هم ایرادات مد نظر شما سلیقه ایه و محدود به کیبردش میشه.اما مثلا شخص من؛معمولا به ایرادات سخت افزاری مهم،ایراد میگم.به هر حال ممنون بابت جوابتون
من وقتی سیستم داره روشن میشه دکمه پاور رو میزنم که خاموش بشه یا گاهی که خاموشش میکنم لحظه اخری که سیستم خاموش میشه یه صدای جیغ مانندی از سمت چپش شنیده میشه.فکر کنم یا هارده یا فن.این مشکلیه؟سیستم شما هم گاهی این صدا رو میده؟چکار کنم؟
یه هارد اکسترنال هست با بیت لوکر سرش رمز گذاشته شده.وقتی رمزو وارد میکنم صفحه رنگاش قاطی میشه بعد صفحه آبیه بلو اسکرین با ارور هاش میاد بعد ریست میشه.مشکل این چیه؟(البته وقتی از ویندوز 64 میام بالا هارد اکسترنال و بدون هیچ مشکلی میاره بالا)
sina.belyad
02-02-2011, 16:25
من وقتی سیستم داره روشن میشه دکمه پاور رو میزنم که خاموش بشه یا گاهی که خاموشش میکنم لحظه اخری که سیستم خاموش میشه یه صدای جیغ مانندی از سمت چپش شنیده میشه.فکر کنم یا هارده یا فن.این مشکلیه؟سیستم شما هم گاهی این صدا رو میده؟چکار کنم؟
یه هارد اکسترنال هست با بیت لوکر سرش رمز گذاشته شده.وقتی رمزو وارد میکنم صفحه رنگاش قاطی میشه بعد صفحه آبیه بلو اسکرین با ارور هاش میاد بعد ریست میشه.مشکل این چیه؟(البته وقتی از ویندوز 64 میام بالا هارد اکسترنال و بدون هیچ مشکلی میاره بالا)
فرمودید (من وقتی سیستم داره روشن میشه دکمه پاور رو میزنم که خاموش بشه) دیگه این کارو نکنید.سیستمتون داغون می شه.همیشه سیستمتونو از ویندوز خاموش کنید نه به صورت دستی از پاور.
اون صدایی که موقع خاموش کردن فرمودید از سیستمتون می یاد ، واسه منم همچین صدایی رو می ده.تاحالا 3 بار شنیدم.اما نمی دونم از چیه.
HAMID.MCI
02-02-2011, 17:07
این کاری که شما می کنید ضریه فوق العاده زیادی به هارد میزنه. اون صدا هم مربوط به همون ضربس. اون صدای هد هارده که در حال کار کردنه و وقتی شما یکدفعه سیستمو خاموش میکنید اون آهنربایی که وظیفه نگه داری هد هارد در موقع خاموش شدن رو داره یکدفعه به کار میوفته و بازوی هد رو هرکجای سیلندر که باشه به سرعت و با ضربه ی فوق العاده میکشه طرف خودش که خیلی خیلی واسه ی هارد ضرر داره. دلیل اینکه شما در حالت عادی اون صدا رو نمیشنوید اینه که موقع خاموشی استاندارد سیستم هد به صورت خودکار در کمترین فاصله با اون آهنربا قرار میگیره و موقع خاموش شدن به آرامی جذب اون میشه
وظیفه اون آهنربا اینه که نمیزاره توی ضربه های شدید بازوی هد آزاد بشه و روی سیلندر ها حرکت کنه . چون اگر در موقع خاموشی حرکت کنه باعث خرابی 100% سیلندر میشه
اون مساله ی هارد اکسترنال هم به احتمال زیاد نا هماهنگی هارد اکسترنالتونه یا ویروسی چیزی داره. چورت یو اس بی شو عوض کنید و درایورشو دوباره نصب کنید
moeincavallier
02-02-2011, 17:24
چرا پست من رو تایید نکردید بابا مشکلم خیلی مهمه به خدا
من لپتاپم رو 1ماه خریدم N5010 هستش
داشتم کار میکردم یه دفعه موس قطع شد و اررور Usb Device Not Recognize داد خواهش میکنم کمک کنید به خدا کارم واجبه و تا فردا هم باید کار رو تحویل بدم
sina.belyad
02-02-2011, 18:11
این کاری که شما می کنید ضریه فوق العاده زیادی به هارد میزنه. اون صدا هم مربوط به همون ضربس. اون صدای هد هارده که در حال کار کردنه و وقتی شما یکدفعه سیستمو خاموش میکنید اون آهنربایی که وظیفه نگه داری هد هارد در موقع خاموش شدن رو داره یکدفعه به کار میوفته و بازوی هد رو هرکجای سیلندر که باشه به سرعت و با ضربه ی فوق العاده میکشه طرف خودش که خیلی خیلی واسه ی هارد ضرر داره. دلیل اینکه شما در حالت عادی اون صدا رو نمیشنوید اینه که موقع خاموشی استاندارد سیستم هد به صورت خودکار در کمترین فاصله با اون آهنربا قرار میگیره و موقع خاموش شدن به آرامی جذب اون میشه
وظیفه اون آهنربا اینه که نمیزاره توی ضربه های شدید بازوی هد آزاد بشه و روی سیلندر ها حرکت کنه . چون اگر در موقع خاموشی حرکت کنه باعث خرابی 100% سیلندر میشه
اون مساله ی هارد اکسترنال هم به احتمال زیاد نا هماهنگی هارد اکسترنالتونه یا ویروسی چیزی داره. چورت یو اس بی شو عوض کنید و درایورشو دوباره نصب کنید
دقدقا همین طوره.اون 3 باریم که اون صدا از لپ تاپم اومد واسه این بود که من هر بار با تنظیماته لپ تاپ ور می رفتم و لپ تاپ هنگ می کرد و مجبور می شدم از پاور خاموشش کنم.
اما خوشبختانه دیگه اون کاراو نمی کنم.اون صدا هم نمی یاد.
ممنون از توضیح دقیقتون.
sheytoon001
02-02-2011, 18:49
داشتم کار میکردم یه دفعه موس قطع شد و اررور Usb Device Not Recognize داد خواهش میکنم کمک کنید به خدا کارم واجبه و تا فردا هم باید کار رو تحویل بدم
فکر میکنم مشکل از خود موس باشه، درایورش رو دوباره نصب کنید و اگه بدون درایور بود یا از این طریق درست نشد ، یه موس دیگه به لپ تاپ وصل کنید، چنانچه با موس جدید چنین مشکلی نداشت مطمئننا مشکل از موس بوده:46:
موس مشکل پیدا کرده باید عوضش کنی.
saman1989
02-02-2011, 20:24
دوستان من 2تا 5010 همزمان گرفتم ، یکی مشکلی نداره ولی ظاهرا یکی دیگه درایور وایرلس مشکل داره. تاپیک هایی که تو این انجمن هست رو خوندم و امتحان کردم و همچنین خارجی رو . نه درایورهایی که معرفی شده تو خود سایت دل و نه سایر درایورها ، هیچکدوم کار نمیکنن! البته با broadcom فقط درایور شناخته میشه ولی کار نمیکنه ...
کسی همچین مشکلی نداره؟
دوستان من 2تا 5010 همزمان گرفتم ، یکی مشکلی نداره ولی ظاهرا یکی دیگه درایور وایرلس مشکل داره. تاپیک هایی که تو این انجمن هست رو خوندم و امتحان کردم و همچنین خارجی رو . نه درایورهایی که معرفی شده تو خود سایت دل و نه سایر درایورها ، هیچکدوم کار نمیکنن! البته با broadcom فقط درایور شناخته میشه ولی کار نمیکنه ...
کسی همچین مشکلی نداره؟
سری جدید این مدل که به بازار اومده وایرلسش اینتل 1000 هست که با مدل 3300 یکی هست میتونی از خود سایت دل دانلود کنی.
ali_z051
02-02-2011, 23:41
میمنم که امار تایپک روز به روز میره بالاتر این لپ تاپ همرو جذب خودش کرده :8:
saman1989
02-02-2011, 23:43
سری جدید این مدل که به بازار اومده وایرلسش اینتل 1000 هست که با مدل 3300 یکی هست میتونی از خود سایت دل دانلود کنی.
دوست عزیز اطمینان دارید؟
من دانلود کردم و باز هم نشد. فایل نصب نشد و دستی هم آپدیت کردم مثل قبل بود.
sheytoon001
02-02-2011, 23:48
کسی همچین مشکلی نداره؟
موقع روشن شدن لپ تاپ دکمه F2 رو بزن و در بایوس در سربرگ Advanced ببین wireless غیرفعال نباشه
باید Enable باشه
دوست عزیز اطمینان دارید؟
من دانلود کردم و باز هم نشد. فایل نصب نشد و دستی هم آپدیت کردم مثل قبل بود.
الان wifi شناسایی نمیشه و همچنان تو device manager نشناخته یا نصب هست و آیکونش کنار ساعت هست ولی به جایی کانکت نمیشه؟ اگر مشکل اولی باشه که طبیعتا باید طبق گفته پست قبلم نصب بشه چون خودم از این ظریق را میندازم در غیر اینصورت باید مشکل سخت افزاری داشته باشه.
saman1989
03-02-2011, 00:04
چک کردم ، Enable هستش. موقع نصب دستی تو لیست کدوم مدل رو بزنم؟ شاید اشتباه میکنم...
sheytoon001
03-02-2011, 00:17
چک کردم ، Enable هستش. موقع نصب دستی تو لیست کدوم مدل رو بزنم؟ شاید اشتباه میکنم...
دقیقا نمیدونم
ببین این دوتا عکس بدردت میخوره، هردو 5010 هستش
saman1989
03-02-2011, 00:26
dw1501 و dw1520 و ... همه رو امتحان کردم بازم نمیشه.
moeincavallier
03-02-2011, 04:59
مرســـــی از دوستان بابت جوابشون ! ! !
باید ببخشید دیشب اعصابم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خفن خورد بود :20::11: العان همه چی آرومه :31:
سلام
دوستان یه سوالی داشتم از خدمتتون
اینکه یکی از دوستان رفته یه ایسوز گرفته سری k games ولی مدل دقیقش یادم نیست گرفته حدود 750000 هزار تومن با این کانفیگ
cpu:pentiom /cores:2/speed of core:2.6
G card:gforce m350 1G dedicated
HDD:320 G
Ram : 2 G DDR3
حالا خواستم ببینم این سیستم برا بازی بهتره یا سیستم من چون یه نفر دیگه میخواد بگیره الان مونده کدومشو بگیره چون هیچکدوم تو بازی کم نمیارن ازم پرسید منم فعلا" جواب ندادم تا شما بگید
کانفیگ من ci3
ممنون
منتظرم
behnam_banell
03-02-2011, 08:22
با سلام دوباره به همه دوستان اهل دل 5010
اولا باید عرض کنم که کارت گرافیک من تو سرویس تگ سایت 550 ولی تو ویندوز 64 بیتی من 4650 شناخته شده. البته این مشکل من نیست.
حال سوال من اینه که این کارت گرافیک که 1 گیگ هست و چیزی حدود 3 گیگ هم از رم شیر میکنه ، این کار شیر کردن رو چه جوری انجام میده در حالی که هیچ گزینه ای تو تنظیماتش نداره !
از دوستان و اساتید درخواست راهنمایی دارم.
سلام دوباره به همه دوستان، خدمتتون عرض کنم که دیشب دوباره ویندوز 7 ریختم ، بعد از کلی مشکل سر نصب کارت گرافیک با کما تعجب دیدم که کارت گرافیکم 550 شناخته شد در حالی که من درایور ATI 5470 رو به خاطر نصب نشدن درایور 4650 که خوده زیگورات بهم داده بود نصب کردم!!!!!!!
واقعا عجیبه!!
البته قبل از نصب درایور خود ویندوز 4650 میشناختش منتها چون درایورش نصب نمیشد تا تنظیمات کارت گرافیک بیاد، من اینکارو کردم
حالا نظر شما چیه ؟
به نظرتون کارت گرافیکم درست نصب شده؟؟
سلام
چند سوال :
1- من بازی کال اف دیوتی بلاک اوپس رو نصب کردم که تو مرحله یک اوایلش تصویر کند می شد و الان هم تو مرحله ششم بازی تا حالا چند بار بازی قفل کرده و فقط صفحه سیاه نشون میده و همچنین بازی نید فور اسپید پرو استریت و هات پورشیت رو نمیتونم بازی کنم بالا نمیاد البته کال اف دیوتی نسخه قبل از بلک اوپس و نید فور اسپید شیفت رو با 32 بیت بازی کردم مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز 64 بیت هست ممکنه از ویندوز باشه
2- مشخصات لپ تاپ من :
cor i 5 - 2.53
hard 500
ram4
گرافیک تو دیوایس منیجر 550v هست ولی تو سرویس تک دل و برنامه ساپورت سنتر 5650 میزنه مشکل از کجاست و کدومش رو باید حساب کرد
سلام دوباره به همه دوستان، خدمتتون عرض کنم که دیشب دوباره ویندوز 7 ریختم ، بعد از کلی مشکل سر نصب کارت گرافیک با کما تعجب دیدم که کارت گرافیکم 550 شناخته شد در حالی که من درایور ATI 5470 رو به خاطر نصب نشدن درایور 4650 که خوده زیگورات بهم داده بود نصب کردم!!!!!!!
واقعا عجیبه!!
البته قبل از نصب درایور خود ویندوز 4650 میشناختش منتها چون درایورش نصب نمیشد تا تنظیمات کارت گرافیک بیاد، من اینکارو کردم
حالا نظر شما چیه ؟
سلام بهنام جان
ببین داداشی وقتی شما درایور رو نصب میکنی یا درایور عمومیه یا تخصصی اگه عمومی باشه مثل همین درایور گرافیکی شاید چند تا از باین هاش تخصصی برای یه مدل خاصه ولی بقیه فایلهاش عمومه و باید درست سخت افزار های هم رده خودشو بشناسه
به نطر من اگه بعد از نصب درایور 550 شناختتش باید همون باشه چون ویندوز زیاد توی تشخیص سخت افزار عمل نمیکنه
این به ذهن من رسید ولی دوستان تخصصی تر جواب بدن
راستی به این هم جواب بدید
سلام
دوستان یه سوالی داشتم از خدمتتون
اینکه یکی از دوستان رفته یه ایسوز گرفته سری k games ولی مدل دقیقش یادم نیست گرفته حدود 750000 هزار تومن با این کانفیگ
cpu:pentiom /cores:2/speed of core:2.6
G card:gforce m350 1G dedicated
HDD:320 G
Ram : 2 G DDR3
حالا خواستم ببینم این سیستم برا بازی بهتره یا سیستم من چون یه نفر دیگه میخواد بگیره الان مونده کدومشو بگیره چون هیچکدوم تو بازی کم نمیارن ازم پرسید منم فعلا" جواب ندادم تا شما بگید
کانفیگ من ci3
ممنون
منتظرم
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
ممنون
منتظرم
mohamad skystar
03-02-2011, 12:07
سلام. با توجه به صحبت های دوستان عزیز به این نتیجه رسیدم که این شرکت زیگورات تو لپ تاپ ها دست میبره.
جواب کسی رو هم که نمیدن و فقط آدم رو خط به خط پاس میدن و در نهایت هیچ.
کاش یکی بود جواب اینارو میداد.
behnam_banell
03-02-2011, 12:07
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
ممنون
منتظرم
دوست عزیز با تشکر از شما ، چیزی که من متوجه شدم کارت گرافیک 5010 پدر مادر دار نیست. هرچی هم بگی امکانش هست.
الله اعلم.
mohammad1983
03-02-2011, 16:03
سلام
من هم امروز بالاخره 5010 خریدم
core i5 cpu 2.6 480M
گرافیک 5650 که 128 بیت هست.
هارد 500
4 گیگ رم 1066
اگر بدون هیچ گارانتی میخواستم 790 تومان قیمت داشتم.(اکثر توصیه میکردند هیچ کدوم از گارانتی ها به درد نمیخوره ولی حالا یه پولی بدی گارانتی بالاخره دست آدم به یه جایی بند هست بره داد و بیداد کنه)
با گارانتی زیگورات 870 که من با گرافیک 5470 پیدا نکردم.
رفتم روی گارانتی امرتات که میشد 840 تومان ولی با cpu 2.6 گرفتم که 10 هزار تومان با cpu 2.5 تفاوت داره.
کلا شد 850 تومان.
sina.belyad
03-02-2011, 16:23
سلام
core i5 cpu 2.6 480M
هارد 500
4 گیگ رم 1066
اگر بدون هیچ گارانتی میخواستم 790 تومان قیمت داشتم.(اکثر توصیه میکردند هیچ کدوم از گارانتی ها به درد نمیخوره ولی حالا یه پولی بدی گارانتی بالاخره دست آدم به یه جایی بند هست بره داد و بیداد کنه)
رفتم روی گارانتی امرتات که میشد 840 تومان ولی با cpu 2.6 گرفتم که 10 هزار تومان با cpu 2.5 تفاوت داره.
کلا شد 850 تومان.
مبارک باشه دوست عزیز.
mohammadi_4u
03-02-2011, 16:55
ممنون
منتظرم
با سلام من 5010 دارم و خودش تموم بازيهارو اتوماتيك فول اسكرين ميكنه حتي اگه فيت تو اسكرين نداشته باشه بازي
گارانتي زيگورات هست
mohammad1983
03-02-2011, 17:55
ممنون آقا سینا
1 سوال دارم.
من دارم تمام دریور ها رو دانلود میکنم.
توی قسمت network کدوم یکی از درایور ها مهم هست؟
sina.belyad
03-02-2011, 18:55
ممنون آقا سینا
1 سوال دارم.
من دارم تمام دریور ها رو دانلود میکنم.
توی قسمت network کدوم یکی از درایور ها مهم هست؟
همشون که مهمن.من خودم همرو دانلود و نصب کردم ولی مهم ترینشون اینان:
Wireless 365 Bluetooth-R273948
و
ali_z051
03-02-2011, 19:01
نوشته شده توسط rasaaam [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
منتظرم
مشکل از درایو هست باید درایور مربوط به خودش رو دانلود کنی
با سلام من 5010 دارم و خودش تموم بازيهارو اتوماتيك فول اسكرين ميكنه حتي اگه فيت تو اسكرين نداشته باشه بازي
گارانتي زيگورات هست
ممنون ولی مثل اینکه من درست توضیح ندادم / بازیها همشون فول اسکرین اجرا میشن ولی بعضی از بازی قدیمی ها که اونا هم فول اسکرین اجرا میشن رزولیشن 768*1366 رو ندارن ولی ایسوز دوست من داره
ali_z051
03-02-2011, 19:16
ممنون ولی مثل اینکه من درست توضیح ندادم / بازیها همشون فول اسکرین اجرا میشن ولی بعضی از بازی قدیمی ها که اونا هم فول اسکرین اجرا میشن رزولیشن 768*1366 رو ندارن ولی ایسوز دوست من داره
جوابت پست بالا هست
sina.belyad
03-02-2011, 19:37
عزیز اگه چنین چیزی که شما می گین و جود هم داشته باشه ، این غیر عادی بودن ایسوس رو می رسونه نه دل رو.
چون باید خود بازی چنین رزولیشنیو ساپرت کنه دیگه نه اینکه لپ تاپ خودش بسازه.احتمال داره اینجوری کیفیت پایین بیاد.
شما اگه بازی رو نصب کردید که تو تنظیماتش رزولیشن 768*1366 رو داشته باشه و 5010 بازی رو بصورت صفحه ی کامل نشون نده اونوقت مشکل از لپ تاپه.
نباید انتظارای غیر عادی داشته باشین از دستگاهتون.
البته درست بیان نکردید،یعنی تو تنظیمات بازی واسه ایسوس چنین رزولیشنیو داره ؟ یا اینکه ایسوس اوتوماتیک خودش فول اسکرین می کنه؟
اگه مورد اول باشه که همونطورم دوستمون گفتن مشکل از درایوره لپ تاپتونه.
mohamad skystar
03-02-2011, 19:53
سلام
core i5 cpu 2.6 480M
هارد 500
4 گیگ رم 1066
کلا شد 850 تومان.
مبارکه.
خوب شد با گارانتی زیگورات نگرفتی چون فایده نداره.
aria.persia
03-02-2011, 21:37
سلام دوستان...من امروز متوجه چیزی شدم که اذیتم میکنه...وقتی رو یه عکس زوم میکنم تصویر به صورت مربع مربع در میاد...کارت گرافیکم نصبه...مدلش 550v هست...یه تیکه از زوم رو هم نشون دادم تا بهتر متوجه منظورم شین...میخوام بدونم آیا واسه شما هم همینطوره؟!!! لپ تاپم اینه 5010_ci5 2.53_4G ddr3
ضمنن عکس مربوط به چشم همون کوالای ویندوز سون ه....my picture/koala
aria.persia
03-02-2011, 21:44
بابا این چه وضعشه آخه؟ هرچی پیام میدم اول میگه مدیریت باید چک کنه و تایید کنه تا نمایش داده بشه...تا کی آخه؟!!!! حال آدمو میگیرین بعد میگین فعالیت کن؟ آخه اینجوری؟ وقتی که پستم چند صفحه قبل به نمایش در اومد و هیشکی ندید؟
مدیریت محترم تا کی باید منتظر بمونم که تایید بفرمایید؟!!! میشه لا اقل روشن بفرمایید؟:41:
aria.persia
03-02-2011, 21:47
معلوم نیست چه جوری میشه با مدیریت و همکاران محترمشون حرف زد...نوشتین بعد از مدتی محدودیت برداشته میشه...مدت 99 ساله؟!!! خیلی شورش کردین دیگه...میخواین بخاطر انتقاد و حرفام اخراج یا منع فعالیتم کنین؟ بسم ا...
sheytoon001
03-02-2011, 22:06
سلام دوستان...من امروز متوجه چیزی شدم که اذیتم میکنه...وقتی رو یه عکس زوم میکنم تصویر به صورت مربع مربع در میاد...کارت گرافیکم نصبه...مدلش 550v هست...یه تیکه از زوم رو هم نشون دادم تا بهتر متوجه منظورم شین...میخوام بدونم آیا واسه شما هم همینطوره؟!!! لپ تاپم اینه 5010_ci5 2.53_4G ddr3
دوست من ، این کاملا طبیعیه چون تصویر بزرگتر از اندازه طبیعی شده بنا بر این شطرنجی میشه
سایز تصویر مورد نظر 1024x768 هست:46: و حتی اگه بعنوان پس ضمینه انتخابش کنی مشاهده میکنی که روی صفحه یمقدار شطرنجی نشون داده میشه چون سایز صفحه این لپ تاپ 1366X768 هست
aria.persia
03-02-2011, 23:13
دوست من ، این کاملا طبیعیه چون تصویر بزرگتر از اندازه طبیعی شده بنا بر این شطرنجی میشه
سایز تصویر مورد نظر 1024x768 هست:46: و حتی اگه بعنوان پس ضمینه انتخابش کنی مشاهده میکنی که روی صفحه یمقدار شطرنجی نشون داده میشه چون سایز صفحه این لپ تاپ 1366X768 هست
sheytoon001 ممنون از پاسخت ولی...
اگه با کامپیوتر دسکتاپ زوم رو همین عکس رو انجام بدی میبینی که تصویر یه جورایی مات میشه نه شطرنجی!
اونجاست که میتونیم بگیم دلیل مات بودنش کیفیت خود تصویره که 1024*768 هست.رزولیشن تصویر سر جاش ولی وقت زوم کردن باید تصویر مات بشه نه شطرنجی...
یعنی لپ تاپ شما هم همینجوریه؟!:13:
mohamad skystar
03-02-2011, 23:25
معلوم نیست چه جوری میشه با مدیریت و همکاران محترمشون حرف زد...نوشتین بعد از مدتی محدودیت برداشته میشه...مدت 99 ساله؟!!! خیلی شورش کردین دیگه...میخواین بخاطر انتقاد و حرفام اخراج یا منع فعالیتم کنین؟ بسم ا...
دوست عزیز به بخش قوانین انجمن که همون اولین بخش هست مراجعه کنید.
شما تا الان فقط 7 تا پست فرستادین و باید فعالیت رو بیشتر کنید.
aria.persia
03-02-2011, 23:47
دوست عزیز به بخش قوانین انجمن که همون اولین بخش هست مراجعه کنید.
شما تا الان فقط 7 تا پست فرستادین و باید فعالیت رو بیشتر کنید.
میشه بفرمایید چند پست باید بدم تا فعال محسوب بشم و اینقد منتظر دیدن پستم و جوابم نمونم؟ دونستن جواب این سوال حق من محسوب میشه مگه نه؟ اصلن همین الان میدونی چقدر طول میکشه تا پستم تایید بشه؟:13:
sheytoon001
04-02-2011, 00:20
sheytoon001 ممنون از پاسخت ولی...
اگه با کامپیوتر دسکتاپ زوم رو همین عکس رو انجام بدی میبینی که تصویر یه جورایی مات میشه نه شطرنجی!
اونجاست که میتونیم بگیم دلیل مات بودنش کیفیت خود تصویره که 1024*768 هست.رزولیشن تصویر سر جاش ولی وقت زوم کردن باید تصویر مات بشه نه شطرنجی...
یعنی لپ تاپ شما هم همینجوریه؟!:13:
بله برا منم دقیقا همینجوریه
متاسفانه دستکتاپه من crt هست و ال سی دیه دیگه ای ندارم که آزمایش کنم
اگه مانیتور ال سی دی داری میتونی رزولوشنش رو روی 1366x768 بذاری و روی اون آزمایش کنی
اما در هر صورت برا این لپ تاپ طبیعیه:46:
mohamad skystar
04-02-2011, 00:52
دوستان پورت تبدیل usb2 به usb3 هست؟ اگه کسی میدونه بگه.
aria.persia
04-02-2011, 01:21
بله برا منم دقیقا همینجوریه
متاسفانه دستکتاپه من crt هست و ال سی دیه دیگه ای ندارم که آزمایش کنم
اگه مانیتور ال سی دی داری میتونی رزولوشنش رو روی 1366x768 بذاری و روی اون آزمایش کنی
اما در هر صورت برا این لپ تاپ طبیعیه:46:
.
دوست عزیز اصلن طبیعی نیست،یعنی ال سی دی ها همشون اینطورن؟!! فکر نمیکنم...شدید خورده تو ذوقم! نمیدونم چرا اینجوریه...تنظیمات لپ تاپ رو مثل پی سی رو 1024*768 گذاشتم و باز زوم کردم ولی کماکان شطرنجی بود... به هر حال ممنون از پاسخت.
.
شما براتون مهم نیست این مسئله زوم کردن؟ باقی 5010 دارها چطور؟ کسی با فتوشاپ کار نمیکنه؟:41:
mohammad1983
04-02-2011, 09:48
سلام
دوستان برای srs صدا هم برنامه هست؟ که بشه srs رو تنظیم کرد؟چون روی Asus هم دیدم این برنامه رو
سلام
از پیشکسوتا عذر میخوام که وارد بحثشون میشم ولی باید بگم این مشکل از لب تاپ نیست مشکل از ویندوز سون هستش اونیکه شما میگی روی دسکتاپ مات میشه به خاطر اینه که اگه درست حدس زده باشم ویندوزش ا*ی*ک*س پی هستش و اینجوری شطرنجی نمیشه ولی اگه روی همون دسکتاپ سون رو که نصب کنید همونجا هم شطرنجی خواهد شد / در ضمن این مشکل فقط به عکس ختم نمیشه بلکه فایلهای ویدئوئی که خیلی کیفیت بالائی ندارن مثل سی دی ها اونهارو هم شطرنجی نشون میده اگه دقت کرده باشید
در واقع هنوز ماکروسافت برا این کارش توضیحی نداده ولی گفته تو ویندوز 8 یکی از بهترین ایمیج ویورهارو قرار خواهد داد
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
sina.belyad
04-02-2011, 12:37
.
دوست عزیز اصلن طبیعی نیست،یعنی ال سی دی ها همشون اینطورن؟!! فکر نمیکنم...شدید خورده تو ذوقم! نمیدونم چرا اینجوریه...تنظیمات لپ تاپ رو مثل پی سی رو 1024*768 گذاشتم و باز زوم کردم ولی کماکان شطرنجی بود... به هر حال ممنون از پاسخت.
.
شما براتون مهم نیست این مسئله زوم کردن؟ باقی 5010 دارها چطور؟ کسی با فتوشاپ کار نمیکنه؟:41:
عزیز من الان امتحان کردم.میلاد جان درست می فرماین شما باید عکس هایی رو امتحان کنید که رزولیشنشون 786*1366 باشه.
من تا یه حدی زوم می کنم تصویر خوبه اما وقتی تو ملکولای تصویر می رم شطرنجی می شه.فکر می کنم طبیعی هم باشه.چون من کامپیوتر خونگیم یا با لپ تاپ دوستامم رو یه عکس زوم می کردم همینجوری می شد.
فکر نمی کنم این ربطی به لپ تاپ داشته باشه.این مربوط می شه به ابزاری که دارین باهاش عکس می گیرین.همونطور که می دونید مثلا با یه دوربینه 1 مگاپیکسلی عکس بگیری وقتی زوم می کنی بیشتر شطرنجی می شه تا وقتی که با دوربینه 8 مگاپیکسلی عکس می گیری.
من تا به حال اون ماتی رو که فرمودید رو هیچ وقت ندیدم و تا اونجایی که یادمه هر عکسیو بیش از اندازه زوم می کردم شطرنجی می شد.
دیگه قدرت گرافیک این لپ تاپ که به همه ثابت شده.
sina.belyad
04-02-2011, 13:38
عزیزان امروز که سایت دل رو چک می کردم یه دانلود منیجر گذاشته واسه دانلود درایورا.با این برنامه می شه چیزای دیگه هم دانلود کرد یا فقط مخصوصه درایورایه 5010 هستش؟
arash20031382
04-02-2011, 14:28
آقا اگه ميشه دوباره درايور ها رو يه سايتي که ف ي ل ت ر نيست آپلود کنيد
منظورم پست دوستمون sheytoon001 تو صفحه 1 هست
ممنون
shahab314
04-02-2011, 14:30
واقعا عجیبه!!
حالا نظر شما چیه ؟
اره درست نصب شده
منم گرافیکم 550 هست و همیشه درایور 5470 رو که نصب میکنم راحت میشناسه و مشکلی ندارم
چون حوصله نداشتم گرافیک 550 رو دانلود کنم
ali_z051
04-02-2011, 16:53
.
.
شما می تونید از نرم افزار Picasa استفاده کنید مشکلت حل میشه.. خودمم استفاده میکنم
sheytoon001
04-02-2011, 16:56
.
.
فکر کنم دلیلش رو پیدا کردم:31:
الان تو متنیتور crt هم دیدم که دقیقا به همین صورت شطرنجیه(با ACDsSee عکس رو بزرگ کردم)، اتفاقا xp هم روش نصبه!
بنظرم دلیلش برنامه ایه که باهاش عکس رو بزرگ میکنین
در xp اگه با برنامه windows picture and fax روی عکس زوم کنید میبینید که بجای شطرنجی شدن تار میشه اما فرضا با paint یا ACDSee شطرنجی نشون میده
از اونجا که ویندوز 7 ، window picture and fax فکر نمیکنم داشته باشه ، شما از photozoom هم استفاده کنید، شنیدم اون نرم افزار تا حدی بزرگنماییه بهتری داره(البته امتحان نکردم)
در مورد فوتوشاپ اطلاعی ندارم
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
سلام
دوستان برای srs صدا هم برنامه هست؟ که بشه srs رو تنظیم کرد؟چون روی Asus هم دیدم این برنامه رو
کنترل پنل رو باز کن و all controlpanel items رو بزن
بعد روی آیکن IDT Audio control panel کلیک کن
البته حتما باید درایور صدا رو نصب کرده باشی:46:
sheytoon001
04-02-2011, 17:05
آقا اگه ميشه دوباره درايور ها رو يه سايتي که ف ي ل ت ر نيست آپلود کنيد
منظورم پست دوستمون sheytoon001 تو صفحه 1 هست
ممنون
متاسفانه بخاطر حجم فابل ها امکان آپلود که ندارم
چرا از سایت دل دانلود نمیکنید؟
sheytoon001
04-02-2011, 17:10
اره درست نصب شده
منم گرافیکم 550 هست و همیشه درایور 5470 رو که نصب میکنم راحت میشناسه و مشکلی ندارم
چون حوصله نداشتم گرافیک 550 رو دانلود کنم
درایورهای گرافیکی که در سایت دل برای 5010 قرار گرفته ، هرسه یکی هستن، میتونید لینکاشون رو با هم مقایسه کنید
یعنی فرقی نمیکنه کدوم رو دانلود میکنید چون دی هر صورت یه فایل دانلود میشه که مخصوص هر سه گرافیکه
نمیدونم چرا جدا از هم گذاشتنشون:31:
mohamad skystar
04-02-2011, 17:54
نمیدونم دوستان عزیز چرا مشکل گرافیکی پیدا کردن؟
من گرافیکم 5650 هست تو همه موارد خوب جواب داده.
HAMID.MCI
04-02-2011, 18:34
نمیدونم دوستان عزیز چرا مشکل گرافیکی پیدا کردن؟
من گرافیکم 5650 هست تو همه موارد خوب جواب داده.
آره والا منم اصلا" این مشکلا رو ندارم! من ویندوز اصلی خود دستگاه روشه
هم درایورا سازگاره هم مشکلی ندارم
سلام
چند سوال :
1- من بازی کال اف دیوتی بلاک اوپس رو نصب کردم که تو مرحله یک اوایلش تصویر کند می شد و الان هم تو مرحله ششم بازی تا حالا چند بار بازی قفل کرده و فقط صفحه سیاه نشون میده و همچنین بازی نید فور اسپید پرو استریت و هات پورشیت رو نمیتونم بازی کنم بالا نمیاد البته کال اف دیوتی نسخه قبل از بلک اوپس و نید فور اسپید شیفت رو با 32 بیت بازی کردم مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز 64 بیت هست ممکنه از ویندوز باشه
2- مشخصات لپ تاپ من :
cor i 5 - 2.53
hard 500
ram4
گرافیک تو دیوایس منیجر 550v هست ولی تو سرویس تک دل و برنامه ساپورت سنتر 5650 میزنه مشکل از کجاست و کدومش رو باید حساب کرد
shahab314
05-02-2011, 10:05
درایورهای گرافیکی که در سایت دل برای 5010 قرار گرفته ، هرسه یکی هستن، میتونید لینکاشون رو با هم مقایسه کنید
یعنی فرقی نمیکنه کدوم رو دانلود میکنید چون دی هر صورت یه فایل دانلود میشه که مخصوص هر سه گرافیکه
نمیدونم چرا جدا از هم گذاشتنشون:31:
مرسي كه گفتي
خوب شد كه نرفتم اون همه حجم رو الكي دانلود كنم :11:
mohammad1983
05-02-2011, 13:35
سلام
دوستان برای تغییر این تم hotkey چکار میشه کرد؟
مثلا صدا که کم و زیاد میشه نشانگرش روی صفجه خیلی ساده و بیروح هست.
sheytoon001
05-02-2011, 15:05
سلام
چند سوال :
2- مشخصات لپ تاپ من :
cor i 5 - 2.53
hard 500
ram4
اولا حتما وقتی شارژر به لپ تاپ وصله بازی کن ، روی باتری یه مقدار با افت فریم مواجه میشی و راه حلش رو تو صفحه اول قسمت بازی ها گفتم
ثانیا آپدیت های بازیه black ops رو حتما نصب کن(تا آپدیت 4 اومده)، کلا black ops اوایل یه مقدار از این مشکلات داشته ، و مطمئننا گرافیک شما باید در بهترین حالت این بازی رو اجرا کنه
دوتا بازی دیگه هم باید اجرا شه
درایور گرافیک رو نصب کردی؟
من خودم black ops رو هم با 32 بیت و هم 64 بازی کردم، اون قفل کردن ها هم مربوط به بازی میشه و مشکل گرافیک نیست
با این برنامه ، گرافیک لپ تاپت و جزییاتش رو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوارد لینک بالا شو و روی یکی از لینک ها کلیک کن تا شروع به دانلود کنه
mohamad skystar
05-02-2011, 15:21
من مشکلی با NEED FOR SPEED ندارم .
CALL OF DUTY هم خوبه اجرا شد.
گرافیکم 5650 هست.
نمیدونم دوستان چقدر مشکلات گرافیکی و وایرلسی دارن.
M A M M U T
05-02-2011, 16:02
دوستان این مدل ویندوز اصلی همراش هست؟
میشه یه لیستی از وسایل همراش برام بنویسید ممنون
sina.belyad
05-02-2011, 16:36
سلام
چند سوال :
2- مشخصات لپ تاپ من :
cor i 5 - 2.53
hard 500
ram4
منم وقتی بازی رو خریدم و نصب کردم همچین مشکلی داشتم،تصویر داغون بود همش گیر می کرد.اصلا بهم حال نمی داد.تعجب کرده بودم که یعنی گرافیک این لپ تاپ اینه؟
بعد اینقد باهاش ور رفتم تا فهمیدم فایل ها ی مربوط به دایرکس نصب نشده.چون دی وی دی هایی که می دن اصل نیستن و کپی ان.بعضی فایل های دستوریشم پاک شده و الا خودش باید همراه نصب بازی دایریکس رو هم نصب می کرد.
بعد نصب بازی برو تو قسمته همون جایی که بازیو نصب کردی،بعد بورو به پوشه ی Redist. بعد هم برو به پوشه ی DirectX. اونجا یه عالم فایل های فشرده هست به اونا کاری نداشته باش اما همراه اینا یه برنامه هست به نامه DXSETUP. روی این دوبار کلیک کن ونصبش کن.
من بعد اینکار وقتی بازی کردم واقعا لذت بردم از تصویر.
گفتم بهتون بگم شابد مشکل شما هم از همین باشه. من ویندوزم 32 بیته
mohamad skystar
05-02-2011, 17:23
دوستان این مدل ویندوز اصلی همراش هست؟
میشه یه لیستی از وسایل همراش برام بنویسید ممنون
وسایل که چیزی نیست باهاش نیست.
من طرف آشنا بود یه کیف با موس بهم داد.
ویندوز هم نداره خودم نصب کردم و اگر خریدی فقط ویندوز 7 64bit رو نصب کن.
M A M M U T
05-02-2011, 18:14
وسایل که چیزی نیست باهاش نیست.
من طرف آشنا بود یه کیف با موس بهم داد.
ویندوز هم نداره خودم نصب کردم و اگر خریدی فقط ویندوز 7 64bit رو نصب کن.
64 بیت و 32 بیتش رو مگه پردازندش تعیین نمیکنه؟منظورم اینه پردازندش 64 ه یا 32؟خب اگه پردازندش 64 باشه یقینا 64 نصب میکنم.
HAMID.MCI
05-02-2011, 23:44
64 بیت و 32 بیتش رو مگه پردازندش تعیین نمیکنه؟منظورم اینه پردازندش 64 ه یا 32؟خب اگه پردازندش 64 باشه یقینا 64 نصب میکنم.
ویندوز 64 بیتی همراهش هست که قیمتش با مدل بدون ویندوزش 80 تومن تفاوت داره ولی دی وی دی درایور روی دستگاه با ویندوز هست که روی بی ویندوزا نیست. دیگه هم اینقدر مشکلات وقتو بی وقت پیدا نمیکنید
ali_z051
06-02-2011, 03:59
دوستان از کجا میشه فهمید رم عوض شده یا نه؟
aria.persia
06-02-2011, 13:48
اولی که ویندوزت میاد بالا F2 رو بزن.اونجا میتونی ببینی 1066 هست یا 1333.
"مواظب باش چیزیو اینجا دستکاری نکنی"
ضمنن یه برنامه هست به نام CPU-Z و یکی دیگه به نام Speccy که تو همین فروم هم میتونی پیداش کنی.با استفاده از این برنامه هاهم میتونی نوع رم و باسش رو پیدا کنی.
واسه مقایسه هم باید سرویس تگ رو تو سایت دل Support وارد کنی و از سربرگ Configuration مشخصات لپ تاپت رو از لحاظ سخت افزاری ببینی.
sheytoon001
06-02-2011, 14:08
دوستان از کجا میشه فهمید رم عوض شده یا نه؟
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
اولی که ویندوزت میاد بالا F2 رو بزن.اونجا میتونی ببینی 1066 هست یا 1333.
"مواظب باش چیزیو اینجا دستکاری نکنی"
ضمنن یه برنامه هست به نام CPU-Z و یکی دیگه به نام Speccy که تو همین فروم هم میتونی پیداش کنی.با استفاده از این برنامه هاهم میتونی نوع رم و باسش رو پیدا کنی.
واسه مقایسه هم باید سرویس تگ رو تو سایت دل Support وارد کنی و از سربرگ Configuration مشخصات لپ تاپت رو از لحاظ سخت افزاری ببینی.
واسه بعضیا رمشون عوض شده منجمله خودم که به جای 4 گیگ رم با باس 1333 باس 1066 گذاشتن.حالا تا هفته دیگه میبرم گارانتی ببینم چرا اینجوره.از این زورم گرفته که مثلن خواستم گارانتی معتبر (زیگورات) بگیرم که خیالم راحت باشه ولی...میبینین که!
البته شاید هم اشتباهی شده باشه و تا زمانی که باهاشون رو در رو نشم و مشخص نشه حرفی نمیشه زد...حالا تا هفته دیگه که برم نمایندگی و تهش رو در بیارم همه چیزو از جیک تا پیک! بهتون اطلاع میدم.:13:
نه با F2 زدن و از بایوس نمیشه این موضوع رو چک کرد
چون اونجا برای رم های کسانی که 1333 هست هم 1066 نشون میده که این بدلیل اینه که cpu یا شاید هم mainboard سرعت بیشتر از این رو ساپورت نمیکنه
حتما باید با یکی از برنامه هایی که اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعرفی شده یا آسونتر اینه که با خود dell support center سرعت رم رو چک کنید
در support center روی دکمه detailed system information کلیک کنید و از سمت چپ روی Memory کلیک کنید و در سمت راست عبارت مقابل memory type نشون میده که سرعت رمتون چنده (توجه کنید اگه چند رم روی لپ تاپ دارد در همون قسمت برای همه رم ها memory type جداگانه وجود داره)
در cpu z سربرگ spd رو باز کنید عبارت مقابل max bandwidth (اونی که داخل پرانتز نوشته) نصفه سرعت رمتون رو نشون میده ، یعنی باید اون رو در 2 ضرب کنید تا سرعت رم رو متوجه شید(البته مطمئن نیستم به اعداد 1333 یا 1066 سرعت رم بگن، اگه اشتباه گفتم به بزرگواری خودتون ببخشید:31:)
M A M M U T
06-02-2011, 14:23
خب وقتی میرم لپتاپ رو از نمایندگی بگیرم چیکار کنم؟به یارو بگم وایسا برم خونه چک کنم بینم اصله یا نه؟
میشه بگید که بهش دقیقا چی بگم؟
"R E Z A"
06-02-2011, 14:33
خب وقتی میرم لپتاپ رو از نمایندگی بگیرم چیکار کنم؟به یارو بگم وایسا برم خونه چک کنم بینم اصله یا نه؟
روی خود جعبه ی دستگاه SERVICE TAG رو زده بهش میگی که سریال رو ی جعبه رو توی سایت دل بزنه و بعد با مشخصاتی که بهت گفته مقایسه کن اگه همه چی مطابقت داشت که مطمئن میشی چیزی عوض نشده البته برای کارت گرافیک حتما باید ویندوز روی دستگاه نصب باشه که متوجه بشی نوع کارت گرافیک چیه . اگه ویندوز نصب نبود، حتما طی کن که اگه گرافیکش چیز دیگه ای باشه پس میاری
برای منم اتفاقا موقع خرید گفته بودن 5470 هستش ولی وقتی توی سرویس تگ دیدم زده 550 به طرف گفتم اولش گفت نه ، امکان نداره بعد که خودش روشن کرد و چک کرد و دید که 550 هستش ، 50 تومن ارزونتر داد .
قبل از خرید من همه ی این صفحه های تاپیک رو خوندم درسته که وقتگیره ولی واقعا ارزش داره که چند روز اینجا رو بخونی و نکات مهم رو یادداشت کنی که با دست پر بری بخری
mohamad skystar
06-02-2011, 14:45
ببین حتما سرویس تگ رو چک کن چون یکی از دوستانه من مشکل براش پیش اومده بود.حتما یادت نره ها.
mohammad1983
06-02-2011, 14:54
من با استفاده از برنامه SIW که خیلی کامل هست و هم خود dell support center چک کردم رم رو میزنه 1333 مارک هیوندا
اما توی setup 1066 نشون میده.
واقعیت این هست رم همون 1333 هست ولی این cpu تا 1066 میتونه استفاده کنه.
aria.persia
06-02-2011, 21:01
sheytoon001 ممنون از پاسخت...اشتباه من این بود که با نرم افزار speccy چک کردم که رم رو 532.2 نشون داده بود که ضربدر 2 کردم شد 1066 اما نمیدونستم که این به cpu هم مربوط میشه.با CPU-Z سربرگ SPD و دل ساپورت چک کردم و خداروشکر هردو باس رمم رو 1333 هیوندای الکترونیک نشون داد.
.
ولی واقعن چرا cpu i5 گرافیک بیشتر از 1066 استفاده نمیکنه و چرا شرکت دل اومده و از رم با باس 1333 استفاده کرده؟ 1333 چه مزیتی داشته واسش؟
.
خوب شد تو هستیا!:31:
sheytoon001
06-02-2011, 22:00
sheytoon001 ممنون از پاسخت...اشتباه من این بود که با نرم افزار speccy چک کردم که رم رو 532.2 نشون داده بود که ضربدر 2 کردم شد 1066 اما نمیدونستم که این به cpu هم مربوط میشه.با CPU-Z سربرگ SPD و دل ساپورت چک کردم و خداروشکر هردو باس رمم رو 1333 هیوندای الکترونیک نشون داد.
.
ولی واقعن چرا cpu i5 گرافیک بیشتر از 1066 استفاده نمیکنه و چرا شرکت دل اومده و از رم با باس 1333 استفاده کرده؟ 1333 چه مزیتی داشته واسش؟
.
خواهش میکنم:31:
اما با speccy هم نباید فرقی داشته باشه، من یادمه برا خودمو چک کرده بودم
نمیدونم اما خوب بجز cpu قسمت های دیگه هم با رم در ارتباطن مثل گرافیک ، شاید به این خاطر باشه ، بازم مطمئن نیستم
من گاهی لپتاپو که روشن میکنم کیبردش کار نمیکنه(که مثلا بخوام ویندوزمو انتخاب کنم یا alt+ctrl+delete بزنم)
خلاصه اینکه کیبردش کار نمیکنه مگر اینکه دکمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه که دوستان هم فرمودن با دکمه پاور خاموش کردن
ضربه بزرگی به هارد میزنه.اگه هم دکمه پاور رو نزنم باید باطری رو بیرون بکشم که این خطرش نسبت به اینکه با دکمه پاور
خاموش کنم بیشتره.
خواستم بدونم مشکل چیه که کیبرد کار نمیکنه تا اینکه دو سه بار بار دکمه پاور روشن خاموش کنم؟
mohammad1983
07-02-2011, 00:01
دوستان از نرم افزار های جانبی که میشه رو این لپ نسب کرد چیه؟
من dell dock رو نصب کردم جالب بود.
خیلی dell نرم افزار جانبی کم مبده
HAMID.MCI
07-02-2011, 00:14
دوستان از نرم افزار های جانبی که میشه رو این لپ نسب کرد چیه؟
من dell dock رو نصب کردم جالب بود.
خیلی dell نرم افزار جانبی کم مبده
این نرم افزار روی ویندوز های اورجینال بود
ali_z051
07-02-2011, 04:40
رم من 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 Samsung هست یعنی عوض شده ؟:13:
mohamad skystar
07-02-2011, 12:04
با چی تمیز کنیم مانیتور و بدنه رو؟
sina.belyad
07-02-2011, 14:40
.
.
سلام عزیز.خود شرکت دل می دونه که core i5 باس های 1066 رو ساپورت می کنه.ولی در عوض این cpu برنامه ی turbo boost رو ساپورت می کنی.یعنی در حالت عادی این cpu تا فرکانس 1066 رو ساپورت می کنه ولی چون کاره turbo boost افزایش فرکانسه در واقع به 1333 می رسه.واسه همینه که این رم رو روی این cpu گذاشتن.
HAMID.MCI
07-02-2011, 14:56
با چی تمیز کنیم مانیتور و بدنه رو؟
یه اسپری هایی هستند مثل برف شادی میمونن مخصوص تمیز کردن مانیتور های ای سیدین 5 تومن قیمتشونه و میشه همه جای لپتاپو باهاشون تمیز کرد:40:
sina.belyad
07-02-2011, 15:52
من گاهی لپتاپو که روشن میکنم کیبردش کار نمیکنه(که مثلا بخوام ویندوزمو انتخاب کنم یا alt+ctrl+delete بزنم)
خلاصه اینکه کیبردش کار نمیکنه مگر اینکه دکمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه که دوستان هم فرمودن با دکمه پاور خاموش کردن
ضربه بزرگی به هارد میزنه.اگه هم دکمه پاور رو نزنم باید باطری رو بیرون بکشم که این خطرش نسبت به اینکه با دکمه پاور
خاموش کنم بیشتره.
خواستم بدونم مشکل چیه که کیبرد کار نمیکنه تا اینکه دو سه بار بار دکمه پاور روشن خاموش کنم؟
موس هم کار نمی کنه؟ اگه که کار می کنه با موس خوب خاموش کن.
اگه موست کار نکرد دگمه ی سمته راسته F12 رو بزن و دوباره امتحان کن.
اما کیبرد که اصلا دگمه ی قفل کردن نداره.شایدم دارهو من نمی دونم.ممکنه هم مشکلت از کیبرد باشه.به نمایندگی یه سر بزن.
منتها هر مشکلی که هست بهتره دیگه لپ تاپتو زیاد روشن نکنی مگه اینکه مشکلت حل شه چون همونطور که گفته شده هاردت آسیب می بینه.
sheytoon001
07-02-2011, 17:56
رم من 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 Samsung هست یعنی عوض شده ؟:13:
داخل سایت dell مشخصات لپ تاپت رو چک کردی؟ فکر نمیکنم رم شما تعویض شده باشه چون معمولا رمی که میزارن 1066 باید باشه
احتمالا شما مشخصات در سایت رو با سخت افزار لپ تاپتون مقایسه نکردید
رم های همه 5010 ها از یک کمپانی نیست، منظورم اینه که ممکنه رم های لپ تاپ من هیوندای.. باشه و برای شما سامسونگ در مورد هارد هم همینطوره:46:
ali_z051
07-02-2011, 18:26
کار دکمه Fn چیه ؟:31:
mohamad skystar
07-02-2011, 18:30
با تشکر از دوستان طرفدار N5010
این بخش یکی از بهترین های این انجمن هست.
تشکر از همه دوستانی که به هم کمک میکنن.
خود من خیلی استفاده می کنم از این مطالب.
با تشکر از آقایان sheytoon و HAMID MCI
sheytoon001
07-02-2011, 20:26
Fn در واقع دو کارایی به دکمه های F1-F12 میده
فرضا ترکیب Fn و F3 پنجره ی جستجو رو باز میکنه اما F3 تنها میزان شارژ باتری رو نشون میده :46:
خاموش کنم بیشتره.
ببینید دوستان ؛در واقع من دوتا ویندوز دارم.وقتی روشن میکنید میاد همون اول که ویندوزتون رو با کیبرد انتخاب کنید تا اون ویندو رو لود کنه.درست در همین اول کار که میخوام ویندوزمو انتخاب کنم،بعضی وقتها کیبرد کار نمیکنه نه بالا و پایینش که ویندوزمو انتخاب کنم نه کنترل +آلت+دیلیتش
موس هم که کلا این مرحله که توی هیچ ویندوزی کار نمیکنه.که بعدش هم مجبورم با دکمه پاور خاموش روشنش کنم.
حالا خواستم بدونم این مشکلی که گاهی رخ میده دلیلش چیه؟
با تشکر
aria.persia
07-02-2011, 21:57
سرعت انتقال داده ها تو هاردتون چقدره؟ واسه اندازه گیری و تست هارد از چه برنامه ای استفاده کنیم؟ فکر کنم بد نباشه با همدیگه مقایسه کنیم:8:
ضمنن کسی در مورد هارد اکسترنال چیزی میدونه؟ پورت Esata تا چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟ می خواستم در آخر بدونم فلش با حجم بالا(مثلن 16 گیگ) بگیرم یا برم یه هارد اکسترنال بگیرم؟سرعت کدوم بهتره؟ کدوم مارک رو می پسندین؟ حدود قیمت چقدره؟:11:
HAMID.MCI
07-02-2011, 23:36
در کامپیوتر های نوت بوک به دلیل توجه به کاهش وزن که یکی از پارامتر هاش جمع و جور شدن دستگاه هم هست و به خاطر اینکه از تجمع چندین دکمه بر قسمت پایینی دستگاه اجتناب بشه اومدن کلید های F رو که کاربرد آنچنانی نسبت به بقیه کلید ها ندارن چند منظورشون کردن. برای اینکه این چند منظورگی بتونه کارایی داشته باشه اومدن یک کلید به نام FN گذاشتن که وظیفش سوئیچ کردن بین دو حالت دکمه های F هست. مثلا شما میتونی توی این مدل با زدن دکمه f2 وایرلس رو روشن کنی و با زدن دکمه FN+F2 از خود دکمه F2 به طور انحصاری استفاده کنی.:40:
MY LOVE IS N5010
08-02-2011, 00:10
سلام dوستان
يه دنى وقته با طرافيكم مشكل ىارم قبلا باؤي كا اف ىيوتي بلك اوبس رو با تنئيمات بالا مث اب خورىن اجرا ميكرىى البته بعضي جاها افت فريم ىاشتم البته خيلي كم 10 ثانيه شايىم كمتر ولي دنى وقته كه همون باؤي رو با هون تنؤيمات با افت فريم بسيار بالا اجرا ميكنه به نؤ ىوستان مشكل اؤ كارت طرافيكمه 550 v
Makan_noor
08-02-2011, 09:36
اينجا كسي مدل آلومينيوم اين لپ تاپ رو داره!من واسه يكي از دوستام با گارانتي زيگورات خريدم باتري 6 سلوليش در كمتر از 45 دقيقه خالي ميشه.با اون كانفيگ اين طبيعيه يا نه؟!!
behnam_banell
08-02-2011, 10:12
سرعت انتقال داده ها تو هاردتون چقدره؟ واسه اندازه گیری و تست هارد از چه برنامه ای استفاده کنیم؟ فکر کنم بد نباشه با همدیگه مقایسه کنیم:8:
ضمنن کسی در مورد هارد اکسترنال چیزی میدونه؟ پورت Esata تا چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟ می خواستم در آخر بدونم فلش با حجم بالا(مثلن 16 گیگ) بگیرم یا برم یه هارد اکسترنال بگیرم؟سرعت کدوم بهتره؟ کدوم مارک رو می پسندین؟ حدود قیمت چقدره؟:11:
سلام دوست من،
در مورد ESATA چیزی نمیدونم ولی بهت مارک وسترن دیجیتال رو معرفی میکنم و بهت میگم در غیر اینصورت مضرور میشی( رو حساب تحقیقات فراوان) معمولا هم این هارد نصبت به هاردهای دیگه 5000 تومن گرونتره ولی کاملا ارزش داره، اگه یو اس بی 3 بتونی بگیری که بهتر چون در آینده نه چندان دور جای یو اس بی 2 رو میگیره.
قیمت حدود 900000 تومن هستش اگه تهران هستی که پاساژ ایران طبقه زیرزمین گارانتی سازگار ارقام مرکز پخشش هست. قیمت حدودش رو از سایت digikala میتونی بگیری، برا من 500گیگ هست و کاملا راضی هستم.
منتها این برند یه مدل داره که از لحاظ ظاهری فرقی نداره ولی ESATA رو ساپورت میکنه.
فراموش نکن که فقط وسترن بگیر.
اگه هم فلش مموری میخوای ترنسند خوبه منتها هارد بدرد پخش ماشین نمیخوره.
موفق باشی.
HAMID.MCI
08-02-2011, 14:19
اينجا كسي مدل آلومينيوم اين لپ تاپ رو داره!من واسه يكي از دوستام با گارانتي زيگورات خريدم باتري 6 سلوليش در كمتر از 45 دقيقه خالي ميشه.با اون كانفيگ اين طبيعيه يا نه؟!!
نه طبیعیه
سی پی یو بالا و بدنه ی تمام رسانا کاملا" دلایل قانع کننده ای هست که برق دزدی رو توی دستگاه زیاد کنه:40:
saeed4055
08-02-2011, 14:59
دل 5010 سیم کارت میخوره؟
سلام
یه لپ تاپ 5010 به مشخصات زیر به دستم رسیده
i3-370 2.4ghz
320gb
ati 5470
4gb
,...
هر کاری می کنم نمی تونم درایور گرافیک رو روش نصب کنم ، چی کار کنم ؟
از چند جا هم درایورش رو گرفتم ولی نصب نمیشه و همش رو standard vga می مونه
من می خواهم باهاش پروژکتور آن کنم ولی خوب تو 7 باید گرافیک نصب باشه !!!!
لطفا" سریعتر کمک کنین
با تشکر
mohamad skystar
08-02-2011, 17:34
سلام
i3-370 2.4ghz
320gb
ati 5470
4gb
,...
لطفا" سریعتر کمک کنین
با تشکر
دوست عزیز درایور گرافیک رو دوستان در پست های اول گذاشتن و تو سایت Dell هم هست که باید دانلود کنید.
aria.persia
08-02-2011, 19:31
.
ضمنن کسی در مورد هارد اکسترنال چیزی میدونه؟ پورت Esata تا چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟ می خواستم در آخر بدونم فلش با حجم بالا(مثلن 16 گیگ) بگیرم به صرفه تره یا برم یه هارد اکسترنال بگیرم؟سرعت کدوم بهتره؟ کدوم مارک رو می پسندین؟ حدود قیمت چقدره؟:11:
saeed4055
08-02-2011, 19:37
دل 5010 سیم کارت میخوره؟
mohammad1983
08-02-2011, 20:59
.
ضمنن کسی در مورد هارد اکسترنال چیزی میدونه؟ پورت Esata تا چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟ می خواستم در آخر بدونم فلش با حجم بالا(مثلن 16 گیگ) بگیرم به صرفه تره یا برم یه هارد اکسترنال بگیرم؟سرعت کدوم بهتره؟ کدوم مارک رو می پسندین؟ حدود قیمت چقدره؟:11:
من چند ماه پیش هارد اکسترنال 500 به قیمت 89 تومان خریدم.
مارک سیلیکون پاور
usb3
ضد ضربه , آب و گرد و خاک
خیلی هم سرعتش خوبه
اصلا صدا هم نداره
ir_majhool
08-02-2011, 22:07
سلام
میخوام بدونم dell i7 با کدوم مدل از برند های دیگه قابل مقایسه هست.
mamjavad
08-02-2011, 23:05
با سلام
من تازه به جمع دوستان 5010 دار پیوستم
مشکلی که دارم اینه که دکمه های بالای لپ تاپ که برای کنترل میزان نور آن است کار نمی کنند.
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
sina.belyad
09-02-2011, 00:00
با سلام
من تازه به جمع دوستان 5010 دار پیوستم
مشکلی که دارم اینه که دکمه های بالای لپ تاپ که برای کنترل میزان نور آن است کار نمی کنند.
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام.
منظورتون دگمه های بالای کیبورده؟
درایور کوییک ست رو نصب کردین؟
sheytoon001
09-02-2011, 00:14
دل 5010 سیم کارت میخوره؟
نه سخت افزارش روش نصب نشده
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
سلام
i3-370 2.4ghz
320gb
ati 5470
4gb
,...
لطفا" سریعتر کمک کنین
با تشکر
گرافیک رو از سایت dell دانلود کردین؟
چه اروری موقع نصب میده؟
sheytoon001
09-02-2011, 00:27
.
البته بهتر بود در مورد فلش و هارد در تاپیک خودشون سوال میپرسیدی ، اینجوری نتیجه بهتری میگیری
اما
موقع کپی فایل میشه سرعت رو دید
انرم افزار هایی هم مطمئنا برا اندازه گیریه اون باید باشه
این لینک درباره esata
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرعتش از usb 2 خیلی بیشتر و از usb 3 کمتره
اگه قابلیت حمل برات مهمه فلش و اگه ذخیره سازی زیاد برات مهمه هارد بگیر
فلش Patriot Xporter Boost فلش خوبیه و سرعتش تا حدود 30 مگابایت در ثانیست
AVAST4890
09-02-2011, 07:10
سلام دوستان، من دیروز یک N5010 D8 خریدم، ویندوز که نداره... سی دی درایور هم نداره، الان باید چیکار کنم؟ ضمناً سرویس تگ رو هم که میزنم سایت دل دستگاه رو نمیشناسه!
مشخصات زیر:
CPU: core i5 480M
RAM: 4 GB
HDD: 500
VGA: 5650
mamjavad
09-02-2011, 10:39
سلام.
منظورتون دگمه های بالای کیبورده؟
درایور کوییک ست رو نصب کردین؟
بله منظورم همان دگمه های بالای کیبور هست
خیر این درایور را نمی شناسم، با توجه به راهنمایی شما این را دانلود کردم و امشب که رفتم خونه نصبش می کنم ببینم چه نتیجه ای می گیرم. البته اگر منظور شما همین باشه:
sina.belyad
09-02-2011, 10:47
بله منظورم همان دگمه های بالای کیبور هست
خیر این درایور را نمی شناسم، با توجه به راهنمایی شما این را دانلود کردم و امشب که رفتم خونه نصبش می کنم ببینم چه نتیجه ای می گیرم. البته اگر منظور شما همین باشه:
بله منظورم همینه.شما باید حتما این درایور رو نصب کنید تا بتونید از خیلی از قابلیت ها ی دیگه مثله مولتی تاچ و نشانگر میزان صدا و نور صفحه و نشانگر حروف کوچک و بزرگ و ... هم بهره مند شید.
ali_z051
09-02-2011, 13:07
اقا من جدیدآ یه صدای گاهی اوقات از هاردم بلند میشه یهوو یه صدای چررر:blink: !! میده و قطع میشه
به نظرتون چیزه مهمی هست ؟
lotus prince
09-02-2011, 17:34
سلام.لپ تاب من (dell 5010) وایرلس همسایمون رو پیدا میکنه وقتی میخوام وصل بشم پسورد میخواد بعد پسورد رو میزنم و وصل میشه ولی تو taskbar مینویسه unidentified network.no network access.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم که وصل بشه؟
آیا باید تو فایرفاکس از ------ استفاده کنم؟http proxy و port رو ازکجا بدونم چیه؟
اشکال کار از کجاست؟
AVAST4890
09-02-2011, 19:38
دوستان کسی پیام من رو جواب نداد... سرویس تگ رو که در سایت دل میزنم سایت لپتاپ من رو نمیشناسه که درایور ها و برنامه ها رو بده... چند بار امتحان کردم ولی نشد، الان میشه بگید باید درایور ها رو از کجا گیر بیارم؟ ضمناً من دستگاه رو پلمب شده گرفتم و مطمئنم که نو هست ولی سایت سرویس تگش رو نمیشناسه اعصابم از دیروز خورد شده، کاش رفته بودم ASUS گرفته بودم با 200 تومن فاصله قیمت و این قدر الان ناراحت نبودم. (دقیقاً رفت توی پاچم)
sheytoon001
09-02-2011, 21:14
اقا من جدیدآ یه صدای گاهی اوقات از هاردم بلند میشه یهوو یه صدای چررر:blink: !! میده و قطع میشه
اتفاقا منم چند وقتیه یه صداهای مشکوک از داخل لپ تاپم میشنوم:31: البته برا من مثل صدای سوته و دقیقا از زیر دکمه space میاد و بسختی اونم تو شب شنیده میشه
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
سلام.لپ تاب من (dell 5010) وایرلس همسایمون رو پیدا میکنه وقتی میخوام وصل بشم پسورد میخواد بعد پسورد رو میزنم و وصل میشه ولی تو taskbar مینویسه unidentified network.no network access.حالا میخوام بدونم باید چیکار کنم که وصل بشه؟
آیا باید تو فایرفاکس از ------ استفاده کنم؟http proxy و port رو ازکجا بدونم چیه؟
اشکال کار از کجاست؟
احتمالا مشکل از تنظیم نبودن آی پی هست، البته باید تاپیک مربوط به این موضوع رو پیدا کنید و همونجا بپرسید تا دوستانی که اطلاع دقیق دارن ، راهنماییتون کنن
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
دوستان کسی پیام من رو جواب نداد... سرویس تگ رو که در سایت دل میزنم سایت لپتاپ من رو نمیشناسه که درایور ها و برنامه ها رو بده... چند بار امتحان کردم ولی نشد، الان میشه بگید باید درایور ها رو از کجا گیر بیارم؟ ضمناً من دستگاه رو پلمب شده گرفتم و مطمئنم که نو هست ولی سایت سرویس تگش رو نمیشناسه اعصابم از دیروز خورد شده، کاش رفته بودم ASUS گرفته بودم با 200 تومن فاصله قیمت و این قدر الان ناراحت نبودم. (دقیقاً رفت توی پاچم)
مشکلی نیست، اصلا خودتون رو ناراحت نکنین چون زمانی طول میکشه تا لپ تاپ هایی که تاره ساخته شدن در سایت dell فعال شن، برا خودم حدود 1 ماه طول کشید تا فعال شه:46:
در صفحه اول به پست 7 مراجعه کنید، اونجا لینک دانلود درایورای 5010 هست، نیازی نیست حتما سرویس تگ وارد کنید، بر اساس مدل هم میشه درایورارو دانلود کرد
مطمئن باشید از خریدتون پشیمون نمیشید:8:
AVAST4890
09-02-2011, 22:23
اتفاقا منم چند وقتیه یه صداهای مشکوک از داخل لپ تاپم میشنوم:31: البته برا من مثل صدای سوته و دقیقا از زیر دکمه space میاد و بسختی اونم تو شب شنیده میشه
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
احتمالا مشکل از تنظیم نبودن آی پی هست، البته باید تاپیک مربوط به این موضوع رو پیدا کنید و همونجا بپرسید تا دوستانی که اطلاع دقیق دارن ، راهنماییتون کنن
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
مشکلی نیست، اصلا خودتون رو ناراحت نکنین چون زمانی طول میکشه تا لپ تاپ هایی که تاره ساخته شدن در سایت dell فعال شن، برا خودم حدود 1 ماه طول کشید تا فعال شه:46:
در صفحه اول به پست 7 مراجعه کنید، اونجا لینک دانلود درایورای 5010 هست، نیازی نیست حتما سرویس تگ وارد کنید، بر اساس مدل هم میشه درایورارو دانلود کرد
مطمئن باشید از خریدتون پشیمون نمیشید:8:
لینکی که از سایت دل گذاشتید عالی بود، دارم همه رو دانلود میکنم... ولی دیروز واقعاً یک دفعه شوک شدم که چرا حدأقل یک CD درایورها رو نگذاشتند توش و من باید با دلهره بدوم دنبال درایورها!
راستی لینک هایی که فایلهایی که دوستان در پست شماره 7 روی سرور clipkhane.com آپلود کردند همگی ارورر 404 Not Found میده.
mohamad skystar
09-02-2011, 22:37
دوست من صحبت های sheytoon جون درسته.
اما یه وقت فکر نکن گول خوردی چون همه ما داریم.
من که عین خودته همه چیزش و دارم همه جوره لذت میبرم.
شما درایور ها رو از طریق سرویس تگ دانلود نکن معمولی دانلود کن.
ممنون.
HAMID.MCI
10-02-2011, 00:06
بله منم همینطور
صدای هارده. اما دلیلو نمیدونم
HAMID.MCI
10-02-2011, 00:25
لینکی که از سایت دل گذاشتید عالی بود، دارم همه رو دانلود میکنم... ولی دیروز واقعاً یک دفعه شوک شدم که چرا حدأقل یک CD درایورها رو نگذاشتند توش و من باید با دلهره بدوم دنبال درایورها!
راستی لینک هایی که فایلهایی که دوستان در پست شماره 7 روی سرور clipkhane.com آپلود کردند همگی ارورر 404 Not Found میده.
سیدی درایور و یک دی وی دی اوبونتو روی مدل با ویندوزش هست
این که ناراحتی نداره. میخواید واستون میفرستم
siamakfaraji
10-02-2011, 01:00
تو دفتر چه ی 5010 نوشته سیم کارت می خوره!!!!!اما امروز تو مغازه دیدم جا سیم کارتش خالیه!!!!جریانش چیه؟بیرون میزنن؟ممنون
sina.belyad
10-02-2011, 12:01
عزیز اگه قبل خرید یکم دقت می کردین و تحقیق می کردین می دید که این لپ تاپ همراهش فقط اوبونتو هست و درایورا هم همراهش نیست و باید از سایت دل دانلود کنید.(لزومی هم نداره حتما با سرویس تگ دانلود کنید)اونوقت دیگه دلهره نداشتید و از انتخابتون پشیمون نمی شدید.
تو همین تاپیک تمومه مواردی که شما ازشون گله داشتید ، گفته شده.پس دیگه می مونه انتخاب خودتون.
mohamad skystar
10-02-2011, 13:00
لپ تاپ من اصلا جای سیم کارت نداره اما تو دفترچه نشون میده که داره.
عجیبه.چرا؟
sheytoon001
10-02-2011, 14:09
لپ تاپ من اصلا جای سیم کارت نداره اما تو دفترچه نشون میده که داره.
عجیبه.چرا؟
درسته ، بعضی از 5010 ها حتی محل قرار گیری سیم کارت هم براشون گذاشته نشده، در هرصورت فرقی نمیکنه چون هیچکدوم سخت افزارش رو ندارن
siamakfaraji
10-02-2011, 15:22
سخت افزار سیم کارت رو می شه از بیرون خرید؟؟!!
siamakfaraji
10-02-2011, 15:24
من یه 5010 دارم...می گن ویندوزش رو از 32 بیتی به 64 بیتی ارتقا بده!!!!!!
می خواستم ببینم چه فرقی دارن با هم؟؟؟؟رزولیشن ویندوز بیشتر می شه؟؟!!
hosseintdk775
10-02-2011, 15:37
عزیز اگه قبل خرید یکم دقت می کردین و تحقیق می کردین می دید که این لپ تاپ همراهش فقط اوبونتو هست و درایورا هم همراهش نیست و باید از سایت دل دانلود کنید.(لزومی هم نداره حتما با سرویس تگ دانلود کنید)اونوقت دیگه دلهره نداشتید و از انتخابتون پشیمون نمی شدید.
تو همین تاپیک تمومه مواردی که شما ازشون گله داشتید ، گفته شده.پس دیگه می مونه انتخاب خودتون.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
البته این آلومینیوم همون i7 همراش درایوهاش رو داره
amir_shield
10-02-2011, 19:16
با سلام
منم 2 ماه پیش یه 5010 با کانقیگور i5 460 4gig ram 550V خریدم 870000 تومن که ویندوز هم نداشت ولی DVD ابونتو و یه DVD اورجینال از درایورهای ویندوز 7 همراهش بود.
با تشکر
sina.belyad
10-02-2011, 20:27
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
البته این آلومینیوم همون i7 همراش درایوهاش رو داره
سلام.
آره عزیز.ولی من منطورم لپ تاپ ایشون(core i5) بود.
واسه منم طرف می گفت با درایور بهت می دم.بعد بهم یه دی وی دی داد به اسمه درایور . اومدم خونه دیدم نصفه درایورارو نداده. واسه همین مجبور شدم از سایت دل دانلود کنم. در کل 99 درصد بدون ویندوز و بدون درایوره. مگه اینکه فروشنده خودش بخواد بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.