ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید Dell Inspiron N5010

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17

ahmad61
03-01-2011, 23:58
سلام دوست من
نرم افزار ارجينال را پاك كن و از لينك زير برنامه جايگزينرا كه در واقع يه ورژن سالمه رو جايگزين كن
حله !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fisheries65
04-01-2011, 02:37
نه رفیق مطمعنا" به خاطر اون نیست چون دستگاه آداپتور داره و خودش ولتاژ رو تنظیم میکنه دیگه
احیانا الکتریسیته ساکن و در نظر گرفتین؟
مثلا با جوراب یا دمپایی روی موکت راه ببرید بعد کافیه به یه قطعه فلزی تماس پیدا کنین....

ali_z051
04-01-2011, 11:35
دوستان لطفا اخرین ورژن درایورهاش رو بزارید....:11:

sina.belyad
04-01-2011, 18:51
[QUOTE=sayanermia;5743578]در مورد برق گرفتگی فکر کنم به ولتاژ مربوط باشه! اخه من تو خونه یا جاهای دیگه ( توی تهران ) استفاده میکنم اصلا مشکلی ندارم!! ولی یادمه 4-5 روزی که شمال بودیم توی ویلا وقتی زدم به برق استفاده کنم هر 4-5 روز با این مشکل مواجه بودم و تا دستم میخورد به قسمت مود پد یا بدنه ی فلزی دور کیبورد برق منو میگرفت!! واسه همین حدس میزنم شاید از ولتاژ باشه و بهتره با یه محافظ برق هم امتحان کنید ببینید آیا باز همینطوری هست یا خیر

عزیز اتفاقا من رشت زندگی می کنم.اما مشکل برق گرفتگی ندارم.

sayanermia
04-01-2011, 19:18
نه رفیق مطمعنا" به خاطر اون نیست چون دستگاه آداپتور داره و خودش ولتاژ رو تنظیم میکنه دیگه

پس چرا توی تهران این مشکلو ندارم ولی توی شمال این مشکل برام بوجود اومد؟:19:

sheytoon001
04-01-2011, 19:36
پس چرا توی تهران این مشکلو ندارم ولی توی شمال این مشکل برام بوجود اومد؟:19:
به نظر من این برق که میگین همون ولتاژ 20ولت آداپتوره و حس کردنش به سختی امکان پذیره، مثلا اگه پشت انگشت اشارتون رو به قسمت استیل رنگه دور کیبورد بزنید میتونید احساسش کنید، نگران نباشین 20 ولت هیچ خطری نداره:31:
یه احتمالی که من میدم عدم وجود سیم ارت هست ، اگه توجه کنین دوشاخه اصلی 3 شاخست :31: که یکیش باید به زمین وصل شه ولی در ایران این مورد رعایت نمیشه، بنظرم اگه وصل شه دیگه این برق احساس نمیشه
راستی اگه میخواین برق رو بیشتر احساس کنید در همون حین که قسمت استیل رو لمس میکنید، یه دستتون رو به دیوار برنید، فکر کنم بیشتر احساس شه:27:
شاید موقعیت شما اونجا که بودید طوری بود که یه قسمت بدنتون با زمین(که رساناست) تماس داشت:46:

sayanermia
04-01-2011, 20:53
به نظر من این برق که میگین همون ولتاژ 20ولت آداپتوره و حس کردنش به سختی امکان پذیره، مثلا اگه پشت انگشت اشارتون رو به قسمت استیل رنگه دور کیبورد بزنید میتونید احساسش کنید، نگران نباشین 20 ولت هیچ خطری نداره:31:
یه احتمالی که من میدم عدم وجود سیم ارت هست ، اگه توجه کنین دوشاخه اصلی 3 شاخست :31: که یکیش باید به زمین وصل شه ولی در ایران این مورد رعایت نمیشه، بنظرم اگه وصل شه دیگه این برق احساس نمیشه
راستی اگه میخواین برق رو بیشتر احساس کنید در همون حین که قسمت استیل رو لمس میکنید، یه دستتون رو به دیوار برنید، فکر کنم بیشتر احساس شه:27:
شاید موقعیت شما اونجا که بودید طوری بود که یه قسمت بدنتون با زمین(که رساناست) تماس داشت:46:

ایول به این توضیحت!! ولی فکر کنم بیشتر از 20 ولت بودااا:31: چون اونقدر بود که دستمو سریع میکشیدم!! خیلی شدید بود!! اما اره!! کف ویلا سنگ بود فرش مرشم نداشت! یعنی داشت ولی من روش نبودم!! پس واسه ارت هستش!! ایول به ولت با این راهنماییت. مرسی:11:

amir69_k
04-01-2011, 22:03
منم همین مشکل را بعضی اوقات دارم البته نه اونطور که به پرون آدم را ولی قسمت تاچ پد صد درصد یک ولتاپی داره که دست من وقتی قسمت نبضم میره روش موقع تایپ یک سوزش بدی ایجاد میکنه

HAMID.MCI
04-01-2011, 23:17
ایول به این توضیحت!! ولی فکر کنم بیشتر از 20 ولت بودااا:31: چون اونقدر بود که دستمو سریع میکشیدم!! خیلی شدید بود!! اما اره!! کف ویلا سنگ بود فرش مرشم نداشت! یعنی داشت ولی من روش نبودم!! پس واسه ارت هستش!! ایول به ولت با این راهنماییت. مرسی:11:
یعنی اینقدر برقش زیاده؟:13: من یه بار خوابم رفت تا سرم اومد روی لپتاپ و لبم خورد به بدنش برق 3 فاز از کلم پرید:19: اما اونم به خاطر همین مساله ی ارت بود.

تبدیل دوشاخه ی 3 به 2 ای که من خریدم حدود 5 تومن بود و سیم ارت رو هم داشت یعنی وقتی توشو نگاه میکنم واسه ی دوشاخه ارت هم یه چیز فلزی داره همونوقت 500 تومنیشم بود اما من دیگه مشکلی با برق ندارم

میخوای اینم یه تست بکن ببین وقتی تو شارژ نیست هم همینطوریه؟:8:

:31::31::31:بینم میتونید با این اتصال هاتون به زمین یا خودتونو خشک کنید یا یه چیپستی از لپتاپو بسوزونید یا نه:21::31::31:

ali_z051
05-01-2011, 03:06
سلام دوستان من ویندوز 32 bit نصب کرده بودم از 3gb رم استفاده می کرد ویندوز rate 7.1 بهش داده بود حالا که ویندوز bit 64 نصب کردم از4gb رم استفاده میکنه بهش 5.9 rate داده مشکلی داره یا این واسه خودش یه چیز میگه؟:31:

sayanermia
05-01-2011, 09:53
یعنی اینقدر برقش زیاده؟:13: من یه بار خوابم رفت تا سرم اومد روی لپتاپ و لبم خورد به بدنش برق 3 فاز از کلم پرید:19: اما اونم به خاطر همین مساله ی ارت بود.

تبدیل دوشاخه ی 3 به 2 ای که من خریدم حدود 5 تومن بود و سیم ارت رو هم داشت یعنی وقتی توشو نگاه میکنم واسه ی دوشاخه ارت هم یه چیز فلزی داره همونوقت 500 تومنیشم بود اما من دیگه مشکلی با برق ندارم

میخوای اینم یه تست بکن ببین وقتی تو شارژ نیست هم همینطوریه؟:8:

:31::31::31:بینم میتونید با این اتصال هاتون به زمین یا خودتونو خشک کنید یا یه چیپستی از لپتاپو بسوزونید یا نه:21::31::31:

اونجا برقش اره زیاد بود:31: ولی گفتم توی خونه ( تهران اصلا این مشکل و نداشتم! با اینکه اینجا هم پارکته و سنگ نیست و یا رو تختم یا رو میز کار میکنم اصلا مشکلی ندارم! توی بدترین حالت ها هم من باز توی تهران مشکلی ندارم اما نمی دونم چرا اونجا ( شمال ) اینطوری بود:31: شاید اب و هوا بهش نساخته بود! :31: به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون! اتفاقا تبدیل منم یه تیکه فلزی داره!! یعنی همونهه؟ البته من خریدم دو تومن :31:

arfnpm
05-01-2011, 12:03
خب شمال رطوبت زیاده و احتمالا درجه رسانایی هوا بیشتره و به همین دلیل چنین احساسی داشتید.

HAMID.MCI
05-01-2011, 12:49
سلام دوستان من ویندوز 32 bit نصب کرده بودم از 3gb رم استفاده می کرد ویندوز rate 7.1 بهش داده بود حالا که ویندوز bit 64 نصب کردم از4gb رم استفاده میکنه بهش 5.9 rate داده مشکلی داره یا این واسه خودش یه چیز میگه؟:31:
هر سیستم عاملی یه ماکسیمم ساپورت و یه مینیمم ساپورت داره

طبیعتا" ویندوز 32 بیت ماکسیمم ساپورتش مینیمم ساپورت ویندوز 64 بیتیه پس نتیج میگیریم که :31: این امر کاملا" طبیعیه چون 64 بیت سیستم های قویتر هم پشتیبانی میکنه به سیستم شما امتیاز کمتر بده:40:

ali_z051
05-01-2011, 22:44
کسی بازی Call of duty 7 black ops با بالاترین کیفیت روی این اجرا کرده ؟ ایا بدون مشکل اجراع میشه ؟؟؟؟:21:

sheytoon001
05-01-2011, 23:24
اونجا برقش اره زیاد بود:31: ولی گفتم توی خونه ( تهران اصلا این مشکل و نداشتم! با اینکه اینجا هم پارکته و سنگ نیست و یا رو تختم یا رو میز کار میکنم اصلا مشکلی ندارم! توی بدترین حالت ها هم من باز توی تهران مشکلی ندارم اما نمی دونم چرا اونجا ( شمال ) اینطوری بود:31: شاید اب و هوا بهش نساخته بود! :31: به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون! اتفاقا تبدیل منم یه تیکه فلزی داره!! یعنی همونهه؟ البته من خریدم دو تومن :31:
منم شمالم (گرگان) اما زیاد مشکلی ندارم:31: جالب اینکه جدبدا کمتر هم برقش رو احساس میکنم
اون تیکه فلزیه باید به یه جایی وصل باشه تا برق نگیرتمون مثل لباسشویی ها که ارتش رو به لوله آب وصل میکنن(منظور ارتباط با زمین):46:
.
راستی ما هی راه رفتیم گفتیم lcd لپ تاپمون بده، امروز یه vaio f134 دیدم، lcdش چندان هم از 5010 بهتر نبود:31:

ali_z051
06-01-2011, 18:52
سلام

دوستان BIOS اپدیت کنم گارانتی باطل میشه ؟ و اینکه مشکلی واسه سیستم پیش نمیاد ؟

با تشکــر...

sayanermia
06-01-2011, 20:47
بچه ها روی این لپتاپ کسی ویندوز 7 Home Premium ریخته؟؟ البته 64 بیتش!!

میخوام بدونم نسبت به Ultimate روی این لپتاپ سریع تره یا نتیجه عکس داره؟؟ سی پی یو هم i3 هستش

hosein7
06-01-2011, 22:03
کسی بازی Call of duty 7 black ops با بالاترین کیفیت روی این اجرا کرده ؟ ایا بدون مشکل اجراع میشه ؟؟؟؟:21:
بله بدون گیری اجرا میشه با کیفیت بالا. درمورد سوال اولتون که گفتید 64BIT ریختید وینوز سون امتیاز 5.9 داده بود به شما .فکر کنم به این دلیل باشد ویندوز 64bit بهتر روی لب تاپ جواب میدهد !!!:10::11::40:

ali_z051
06-01-2011, 22:26
بله بدون گیری اجرا میشه با کیفیت بالا. درمورد سوال اولتون که گفتید 64BIT ریختید وینوز سون امتیاز 5.9 داده بود به شما .فکر کنم به این دلیل باشد ویندوز 64bit بهتر روی لب تاپ جواب میدهد !!!:10::11::40:

32bit ریخته بودم 7.1 داده بود به رم روی 64bit امتیاز 5.9 داده

hosein7
06-01-2011, 22:34
پس واسه شما همان 32bit بیشتر جواب میدهد چون واسه من بر عکس شما 32bit زیر 5 بود البته الان یادم نیست دقیق چند بود ولی الان 64 bitگذاشتم 5 است :5::8::10:

HAMID.MCI
06-01-2011, 23:42
سلام

دوستان BIOS اپدیت کنم گارانتی باطل میشه ؟ و اینکه مشکلی واسه سیستم پیش نمیاد ؟

با تشکــر...
نه مشکلی به وجود نمیاد:10:

---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------

بچه ها روی این لپتاپ کسی ویندوز 7 Home Premium ریخته؟؟ البته 64 بیتش!!

میخوام بدونم نسبت به Ultimate روی این لپتاپ سریع تره یا نتیجه عکس داره؟؟ سی پی یو هم i3 هستش
ویندوز فایریک سیستم من همین 64 خانگی بود سرعتشم خوبه هیچ فرقیم با ورژن ultimate نداره:46:

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

امتیاز دادن ویندوز هیچ ربطی به جواب دادن یا ندادن نداره. همه میدونن که چون ویندوز 64 بیت تعداد بیت های بیشتری رو توی رم و هارد و سی پی یو آدرس دهی میکنه بازدهی بهتری داره:46:(البته توی این لپتاپ فقط ساپورت رم هست که کاراییو بالا میبره)

HAMID.MCI
06-01-2011, 23:53
جوابتون رو کامل و با قاطعیت دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز داشتم روی یه چیزی تحقیق میکردم و این بود که وقتی سیستم توی شارژه و شارژ باتری هم فول هست هنوز باتری داخل مداره یا نه

با یکی از دوستان تعمیرات لپتاپم صحبت کردم و یه 1558 که باز شده بود رو نشونم داد. توی قسمت ورودی شارژرش یه سخت افزاری داشت که مثل 3سه راه بود. راه اول مربوط میشد به ورودی برق و اون دو راه یکیش میرفت طرف اون قسمتی که با باتری اتصال داشت اون یکی هم نفهمیدم میرفت کجا!

بعد که ازش پرسیدم گفت این 3راهی وظیفه اصلیش اینه که وقتی شارژر روشن میشه اگر باتری نیاز به شارژ داشته باشه اجازه ی ورود برق رو به باتری میده ولی اگه باتری فول شارژ باشه باتری رو از مدار به طور کامل خارج میکنه(یه چیزی توی مایه های ترموستات ماشین!!!)گفت وقتی باتری نیاز به شارژ باشه اتصال بین دوتا از ورودیهاش به لپتاپ بشته میشه و 3راهی برقو داخلش به جریان میندازه و دلیل اصلی اینکه وقتی باتری از روی لپتاپ بازه همینه که اتصال بین اون دوتا قطعه و 3راهی باتریو اصلا" وارد مدار نمیکنه.

در آخر نتیجه این شد که وقتی سیسم فول شارژه اصلا" باتری داخل مدار قرار نمیگیره و مثل اینه که سیستم اصلا" باتری نداره! ولی عکس العمل اون قطعه اونقد بالاست که تا برق سارژر قطع میشه باتریو به دستگاه وصل میکنه که یکی از دلایل عمده آسیب رسیدن به این قطعه همینه که باتریو در بیاریمو وقتی برقا میره این قطعه هم...... میسوزه! چون دیگه باتری نیست که توی مدار قرارش بده

آخر سر این دوست ما گفت که اصلا" نگران اینکه باتریاتون با شارژ ریاد مشکلی براشون به وجود بیاد نداشته باشید!

این بود انشای من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alierna
07-01-2011, 16:36
سلام بچه ها.دیشب تو سایت زیگورات رفتم توی لیست قیمتاش جلوی کانفیگ 5010 کارت گرافیک رو زده بود 5650!! مدل جدیداش عوض شده گرافیکشون؟

ali_z051
07-01-2011, 19:00
سلام بچه ها.دیشب تو سایت زیگورات رفتم توی لیست قیمتاش جلوی کانفیگ 5010 کارت گرافیک رو زده بود 5650!! مدل جدیداش عوض شده گرافیکشون؟

کانفیگ من
CPU: 2.53 i5
VGA: 1GB 6050
HDD:500GB
Ram:4GB

:21:

sin2x=2sinxcosx
07-01-2011, 21:43
سلام .
ویندوز این لپ تاپ من Home Premium بود که من همون اول پاکش کردم .
حالا اگه بخوام دوباره نصب کنم ، از سریال پشت لپ تاپ که برا ویندوزه می تونم استفاده کنم ؟
اون موقع اورجینال می شه ؟ باز نیاز به کرک خواهد داشت ؟

dhpsdk5
07-01-2011, 21:52
سلام.اولا جا داره من یه تشکر جانانه از این اقای hamid.mci داشته باشم.ایشون خیلی بزرگوار هستن

سوال من اینه که وقتی لپتاپ میره روی استندبای یا بعضی وقتا که خاموش میشه یه صدای جیره که شبیه یه جیغ به نظر میرسه ازش شنیده میشه.فکر کنم صدای فن سمت چپ باشه.به نظرتون این صدا ناشی از مشکل خاصیه؟

دوم اینکه :این لپ تاپ چندتا فن داخلشه؟ایا همون یدونه فن سمت چپه؟یا مثلا سی پی یوش هم فن داره؟

سوم اینکه:اگه ممکنه کسی یه عکسی بزاره و محل قرار گرفتن هارد رم سی پی یو و گرافیکو داخلش نشون بده که مثلا وقتی صدایی ازش شنیدیم بفهمیم این صدا از چه قطعه ایه

چهارم اینکه:ویندوز 32bit به دستگاه من با این مشخصات نمره 5 داد ایا این نمره برای این قطعات کم نیست؟
ram4 i5 450m 5470

سوال اخرم اینه:فرق سی پی یو 450m با 460m چیه؟درعمل چه فرقی دارن؟

پیشاپیش از همه شما متشکرم

"R E Z A"
07-01-2011, 22:03
سلام . دو تا سوال

اگه سیستم به دمای بحرانی برسه این لپتاب خودکار خاموش میشه یا نه ؟

میخوام بدون استفاده از موس و موس پد روی یه فایلی راست کلیک کنم ، ترکیبی از دکمه ها برای اینکار وجود داره ؟

mohamad skystar
07-01-2011, 23:34
سلام. دوستان ویندوز های 7
Home Perimium
Professional
Basic
Ultimate

چه فرقی دارن؟ اگه میشه توضیح بدین.

HAMID.MCI
07-01-2011, 23:47
سلام .
ویندوز این لپ تاپ من Home Premium بود که من همون اول پاکش کردم .
حالا اگه بخوام دوباره نصب کنم ، از سریال پشت لپ تاپ که برا ویندوزه می تونم استفاده کنم ؟
اون موقع اورجینال می شه ؟ باز نیاز به کرک خواهد داشت ؟
سلام
نخیر با همون سریال که ویندوز نصب کنید دیگه نیازی به کرک نداره ولی توجه کنید که حتما" ویندوزی که نصب می کنید home premium 64bit باشه:46:

سلام.اولا جا داره من یه تشکر جانانه از این اقای hamid.mci داشته باشم.ایشون خیلی بزرگوار هستن

سوال من اینه که وقتی لپتاپ میره روی استندبای یا بعضی وقتا که خاموش میشه یه صدای جیره که شبیه یه جیغ به نظر میرسه ازش شنیده میشه.فکر کنم صدای فن سمت چپ باشه.به نظرتون این صدا ناشی از مشکل خاصیه؟

دوم اینکه :این لپ تاپ چندتا فن داخلشه؟ایا همون یدونه فن سمت چپه؟یا مثلا سی پی یوش هم فن داره؟

سوم اینکه:اگه ممکنه کسی یه عکسی بزاره و محل قرار گرفتن هارد رم سی پی یو و گرافیکو داخلش نشون بده که مثلا وقتی صدایی ازش شنیدیم بفهمیم این صدا از چه قطعه ایه

چهارم اینکه:ویندوز 32bit به دستگاه من با این مشخصات نمره 5 داد ایا این نمره برای این قطعات کم نیست؟
ram4 i5 450m 5470

سوال اخرم اینه:فرق سی پی یو 450m با 460m چیه؟درعمل چه فرقی دارن؟

پیشاپیش از همه شما متشکرم
سلام خواهش میکنم

این لپتاپ یه فن داره و یک سیستم مدار هیت سینک که اونو خنک میکنه

هیت سینک از قسمت های مختلفی که نیاز به خنک شدن دارن میگذره و در آخر به اون هیت سینکی که شما جلوی فن مثل رادیاتور ماشین میبینی ختم میشه, وقتی فن اونو خنک میکنه کلیه قطعاتی که نیاز به خنک شدن دارن خنک میشن.وقتی که سیستم hibernate میشه بعد از چند لحظه فنش هم خاموش میشه پس یا صدا از هارد میتونه باشه یا از کولپد(اگه داشته باشید)

در مورد عکسم فکر کنم شیطون جان یه عکس گذاشته بودن اما یادم نیست دقیقا" کجا بود. پیدا کردم حتما"

سلام . دو تا سوال

اگه سیستم به دمای بحرانی برسه این لپتاب خودکار خاموش میشه یا نه ؟

میخوام بدون استفاده از موس و موس پد روی یه فایلی راست کلیک کنم ، ترکیبی از دکمه ها برای اینکار وجود داره ؟
تمامی cpu های اینتل وقتی به دمای خطر برسن ریستارت میشن و اگه از اون دما هم بالاتر برن خاموش میشن

کیبورد این دستگاه این امکانو نداره یا حداقل من نمیدونم:40:

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

Home Perimium
Professional
Basic
Ultimate

از اسمشون معلومه

هر کدوم برای کارایی هایی ساخته شدن و روی هر مدل متناسب با کاراییش نرم افزار هایی حذف یا نصب شده که در مدل ultimate تمامی نرم افزارا موجودن:40:

campuzlit
08-01-2011, 00:22
Home Perimium
Professional
Basic
Ultimate

نسخه ultimate از همه کامل تر هست یعنی نسبت به نسخه های دیگه برنا مه هاش کامل تر هست که قیمت ارجینالش هم از همه گرونتره. نسخه های مختلف واسه اینه که هرکس با توجه به نیازمندی هاش نسخه مورد نیازش رو بخره که چون تو ایران حق کپی رایت رعایت نمی شه خب مسلما همه نسخه ultimate رو نصب می کنن که از همه کامل تره
کلا ترتیبش اینجوری هست
Ultimate
Professional
Home Perimium
Basic

sin2x=2sinxcosx
08-01-2011, 00:42
یه سوال دیگه .
من الان ultimate 32 بیت نصب کردم .
بعضی موقعا هنگ می کنه .
اگه 64 بیتی نصب کنم حل میشه ؟

HAMID.MCI
08-01-2011, 00:43
اصولا هنگ 64 بیت بیشتره چون برنامه ها باهاش ناسازگارن!

asemanekavir38
08-01-2011, 13:56
میگم چجوریه؟؟؟؟قضیه این برق گرفتن ها چیه؟؟؟؟؟بنده تا الان هیچگونه برق گرفتگی نداشتم.:5:

asemanekavir38
08-01-2011, 14:09
مطمئنی دوست عزیز؟؟؟؟:13:
من خیلی وقته از 64 بیت استفاده میکنم اما تا الان هنگ نداشته!!!!!:8:

sayanermia
08-01-2011, 17:23
مطمئنی دوست عزیز؟؟؟؟:13:
من خیلی وقته از 64 بیت استفاده میکنم اما تا الان هنگ نداشته!!!!!:8:

همیشه مشکل هنگی از نرم افزار نیست! الان دیگه اکثر نرم افزارها با 64 سازگاری دارند!! ولی خب بالاخره هرزگاهی پیش میاد بعضا یه نرم افزار خاصی توی 64 اذیت کنه! ولی صرف دلیل هنگی نرم افزارها نیستند! چون منم چند ساله از 64بیت استفاده میکنم و مشکلی نداشتم!!

mohamad skystar
08-01-2011, 19:12

حمید جون من 64 بیت نصب کردم مشکل نداشته ردیفه.

guzga
08-01-2011, 20:24
اگه ناسازگار باشه که اصلا نصب نمیشه حمید جان
زقتی مصب بشه دیکه چرا باید هنگ کنه!!!:20:

nippa
09-01-2011, 01:05
با سلام به اساتید محترم:):حقیر یه لب تاب دل 5010 دارم که چند روز پیش خواستم یه نرمافزار رو پاک کنم گویا اشتبا ها کارت گرافیک و پاک کردم یکی از دوستام امروز اینجا بود گفت کارت گرافیک نیست تو 3دی دستگاه و پاک کردی و تو ایران نیست لب تاب رودو هفته نیست 800 هزار خریدم میگه من نصفه قیمت میخرم خواستم ببینم راهی هست این 3دی رو وصل کرد نه دیگه کره زمین رو میشه دید نه دیکشنری وصل میشه نه رو صفحه اون شهر برفی میاد :37:

sayanermia
09-01-2011, 10:08
با سلام به اساتید محترم:):حقیر یه لب تاب دل 5010 دارم که چند روز پیش خواستم یه نرمافزار رو پاک کنم گویا اشتبا ها کارت گرافیک و پاک کردم یکی از دوستام امروز اینجا بود گفت کارت گرافیک نیست تو 3دی دستگاه و پاک کردی و تو ایران نیست لب تاب رودو هفته نیست 800 هزار خریدم میگه من نصفه قیمت میخرم خواستم ببینم راهی هست این 3دی رو وصل کرد نه دیگه کره زمین رو میشه دید نه دیکشنری وصل میشه نه رو صفحه اون شهر برفی میاد :37:

درود
مبارکتون باشه!! من متوجه نشدم:blink: یعنی ویندوز داشتید اومدید یک نرم افزار unistall کنید اشتباهی درایور کارت گرافیک پاک کردید؟؟ خب اینکه با نصب مجدد گرافیک قابل رفع هستش!!

قسمت دوم صحبتتون در رابطه با cd دستگاه هست!! مگه cd و میشه پاک کرد؟؟:31: اخه اصلا دستگاه cd ای جز یک راه انداز داس یا نهایتا یک سیستم عامل اوبنتو همراه خودش نداره!!

به نظرم شما یک دی وی دی ویندوز هفت تهیه کنید باهاش اقدام به نصب ویندوز کنید، در قسمتی که باید درایو مشخص کنید دوباره درایور c و d بسازید و روی c ویندوز نصب کنید و سپس درایورهارو از سایت دل بگیرید ( و یا اگر در حال حاضر داریدشون ) بعد از نصب ویندوز ، اونارو هم نصب کنید همه چی آروم میشه شما چقدر خوشحال میشی:10::8:

HAMID.MCI
09-01-2011, 10:16
اگه ناسازگار باشه که اصلا نصب نمیشه حمید جان
زقتی مصب بشه دیکه چرا باید هنگ کنه!!!

حمید جون من 64 بیت نصب کردم مشکل نداشته ردیفه.

همیشه مشکل هنگی از نرم افزار نیست! الان دیگه اکثر نرم افزارها با 64 سازگاری دارند!! ولی خب بالاخره هرزگاهی پیش میاد بعضا یه نرم افزار خاصی توی 64 اذیت کنه! ولی صرف دلیل هنگی نرم افزارها نیستند! چون منم چند ساله از 64بیت استفاده میکنم و مشکلی نداشتم!!
ممنون از نظراتتون

همونطور که خودتون میدونید نرم افزار های ساخته شده برای سری سیستم عاملهای ویندوز به دو سری 32 بیت و 64 بیت تقسیم میشن. دلیل اونم اینه که ممکنه آدرس دهی های زبان اسمبلی به کار رفته در یک برنامه در 64بیت و 32 بیت متفاوت باشه که این امر کاملا" طبیعیه! وقتی شما آنتی ویروسنود 32 64بیت رو برای ویندوز 64 بیت نصب میکنید کاراییش بیشتره چرا؟

چون میتونه از بیت های بالاتری بری استفاده ی خودش آدرس دهی کنه (همون بیت هایی که ویندوز 64 بیت میتونه بیشتر ساپورت کنه)

پس به طور حتم کارایی برنامه های 64بیت روی ویندوز 64 بیت خیلی خیلی بیشتره تا برنامه های 32بیت روی ویندوز 64 بیت و بلعکس!

وقتی یه برنامه ای رو نصب میکنید میتوید انو توی قسمت Task Manager ویندوزتون ببینید و اطلاع پیدا کنید که این برنامه با ویندوز 64 بیتی شما سازگاره و آلگوریتم برنامه نویسیش طوری هست که کارایی کامل رو روی سیستم شما بده یا نه. میتونید از علامت *32 اینو متوجه بشید.

پس مطمعنا" یه تفاوتی بین برنامه ی 32 بیت و 64بیت هست که جدا کردنشون حتی واسه ویندوزم مهمه.

وقتی برنامه ی WinRAR 32BIT رو روی ویندوز 64 بیتی خودتون نصب کنید میبینید که در پایان پیغام میده که این برنامه برای ویندوز 32 بیتیه و امکان کاهش کارایی روی ویندوز شما وجود داره این چه معنی داره؟ برنامه نصب شده , قابل استفاده هم هست ولی اون کارایی کامل رو نداره! حالا ممکنه هیچوقت به چشم نیاد و شما هم هیچوقت متوه اون نشید و بعضا ممکنه به خاطر همون با مشکلات زیادی روبرو بشید!

چند روز پیش که برنامه ی IDM رو به ورژن جدید آپدیت کردم توی مشخصات نوشته بود : رفع ناسازگاری با ویندوز 64 بیت!

این هم دلیل دیگه ای هست که میتونه دال بر این باشه که برنامه های 32 بیتی روی ویندوز 64 بیتی فاقد کارایی کاملن!

حالا ممکنه شما هیچوقت م حتی یه هنگ با این ویندوزتون نداشته باشیدا اما به طور حتم گر برید و برنامه های 64 بیتی رو به طور کامل روی سیستمتون نصب کنید متوجه افزایش کارایی ویندوز میشید!

حالا این کارایی هم چی میتونه باشه: گاها با هنگ کردن سیستم یا کاهش سرعت سیستم یا عدم اجرای یک برنامه یا اصلا عدم نصب اون برنامه! و.......

پس توی ناسازگاری ((برخی)) برنمه های 32 بیتی با ویندوز 64 بیتی به هیچ وجه شک نکنید.

ویندوز خوبیه, هنگ زیادی نداره , سرعتش بالاس , ولی وقتی این دوستمون اومدن و درحواست مقایسش با مدل 32 بیتی رو کردن به طور حتم باید بگم که ناسزگاری ((نسبت به مدل 32 بیتی)) بیشتره اگرچه ممکنه هیچوقت به چشم نیاد

---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------

hاون دوستتون هرکی که بوده یا اطلاع دقیقی نداشته یا خواسته باهاتون شوخی بکنه

سی دی کارت گرافیک ممکنه وجود نداشته باشه ولی غیر ممکنه که شما اونو پاک کنی!:13:

میتونید ار سایت دل درایور کارت گرافیکیتونو بگیرید نخواستیدم من دی وی دی تمامی درایوراشو دارم میتونم براتون بفرستم

پس تو ایران هست!:27:

amir--khan
09-01-2011, 13:43
سلام.میخام بدونم بهترین گرافیک این مدل چیه؟
ATI 5650 یا ATI 5470 یا ATI 550v

HAMID.MCI
09-01-2011, 14:46
هرکسی نظری داره به نظر من ATI 550v

hosein7
09-01-2011, 15:19
به نظر من ATI 5470 بهتره چون هم HD هم من توی روز نامه جام جم تو قسمت کلیک دیدم که گفته بود از پس جدید ترین بازی رایانه ای برمی آید وبرای خودمم ATI 5470 و تاالان مشکلی باهاش نداشتم :10::5:

dan2dan
09-01-2011, 15:26
سلام دوستان،من دیروز رفتم که 5010-q بگیرم،چند تا از فروشنده ها گفتن دل نگیر،اچپی و فوجیتسو معرفی کردن،نظر شما چیه؟

HAMID.MCI
09-01-2011, 15:34
هر3 این گرافیکا برای انجام بازیهای شما روی لپتاپ خوبه و من اطمینان میدم که حتی 1% تفاوتم باهم ندارن! این تفاوت ها فقط روی کاغذه نه در عمل!

گرافیکو توی این برند ملاک انتخاب قرار ندید

fandogh789
09-01-2011, 16:07
بدون هیچ شکی 5650 قویترین هست بعد 550 بعد 5470

fisheries65
09-01-2011, 16:28
یه زمانی وقتی از روی کیبورد نور صفحه یا صدا رو کم و زیاد میکردم ، روی صفحه نمایش یه شاخص می یومد که میزان تغییرو نشون می داد
الان نمی دونم چی شده که اون شاخص گرافیکی نمیاد
مثلا نور صفحه با f5-f4 کم و زیاد میشه ولی هیچ علامتی این تغییر رو روی صفحه نشون نمیده
امیدوار تونسته باشه مقصودم و بنویسم
حالا کسی راه حلی نداره؟

sheytoon001
09-01-2011, 16:48
یه زمانی وقتی از روی کیبورد نور صفحه یا صدا رو کم و زیاد میکردم ، روی صفحه نمایش یه شاخص می یومد که میزان تغییرو نشون می داد
الان نمی دونم چی شده که اون شاخص گرافیکی نمیاد
مثلا نور صفحه با f5-f4 کم و زیاد میشه ولی هیچ علامتی این تغییر رو روی صفحه نشون نمیده
امیدوار تونسته باشه مقصودم و بنویسم
حالا کسی راه حلی نداره؟
برنامه ای که اون شاخص ها رو نشون میده اسمش quick set هست
چند تا احتمال وجود داره
یا در msconfig برنامه quick set رو از داخل start up برداشتی
یا به هر دلیل برنامه پاک یا دچار مشکل شده
اولا کلید windows+R رو بزن و در پنجره run تایپ کن msconfig
در پنجره جدید که باز میشه در سربرگ startup بگرد ببین کنار گزینه QuickSet حتما تیک داشته باشه، اگه نداره تیکش رو بزن و ok کن ، لپ تاپ رو یه بار restart کن ، تمومه:46:
اگه اصلا گزینه quickset در اون قسمت نیست ، یا با انجام کارای بالا مشکل رفع نشد
برنامه quick set رو دوباره نصب کن:46:

sheytoon001
09-01-2011, 16:57
دوست شما زرنگ تشریف دارند، میخوان لپ تاپ رو با کلک مفت بخرن:31:
بفرمایید اینم درایور گرافیک ، دانلود و نصب کنید همه چیز درست میشه
اگه از اینترنت دایل آپ استفاده میکنید، دانلود درایور براتون مشکله، میتونید از یه کافی نت دانلودش کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم 130 مگابایت

sheytoon001
09-01-2011, 17:05
بله ترتیبی که دوستمون گفت باید درست باشه
قویترین باید 5650 باشه و بعد 550v و در آخر 5470
اما در مصرف انرژی فکر میکنم 5470 از همه مصرفش کمتره
و از لحاظ تکنولوژیه ساخت 550v از دوتای دیگه قدیمیتره

hosein7
10-01-2011, 18:20
بله ترتیبی که دوستمون گفت باید درست باشه
قویترین باید 5650 باشه و بعد 550v و در آخر 5470
اما در مصرف انرژی فکر میکنم 5470 از همه مصرفش کمتره
و از لحاظ تکنولوژیه ساخت 550v از دوتای دیگه قدیمیتره

یعنی چی؟؟ :19:
مال من ATI5470 یعنی بدرد نمیخوره:41::41:

sheytoon001
10-01-2011, 19:30
یعنی چی؟؟ :19:
مال من ATI5470 یعنی بدرد نمیخوره:41::41:

بدرد نمیخوره چیه برادر من:31:
گفتم 5650 از دوتا دیگه قویتره، نگفتم 5470 ضعیفه که(در ضمن فکر نمیکنم تفاوت این 3 گرافیک چندان هم محسوس باشه)
گرافیم لپ تاپ خودم 5470 هست و تا الان همه بازی هایی که نصب کردم رو با بالاترین کیفیت اجرا کرده:8:
از نظر من 5470 برا یه لپ تاپ گرافیک خیلی خوبیه:8:

hosein7
10-01-2011, 19:41
بدرد نمیخوره چیه برادر من:31:
گفتم 5650 از دوتا دیگه قویتره، نگفتم 5470 ضعیفه که(در ضمن فکر نمیکنم تفاوت این 3 گرافیک چندان هم محسوس باشه)
گرافیم لپ تاپ خودم 5470 هست و تا الان همه بازی هایی که نصب کردم رو با بالاترین کیفیت اجرا کرده:8:
از نظر من 5470 برا یه لپ تاپ گرافیک خیلی خوبیه:8:

ممنون دوسته عزیز خیالم راحت کردی:31:
راستی گرافیک 550vو5650 HDهم داره :46::5::40:

mohamad skystar
11-01-2011, 00:05
سلام دوستان،من دیروز رفتم که 5010-q بگیرم،چند تا از فروشنده ها گفتن دل نگیر،اچپی و فوجیتسو معرفی کردن،نظر شما چیه؟

دوست عزیز من می خواستم لپ تاپ بخرم یک ماه می گشتم تو بازار.
dell N5010 از هر نظر عالی بود چون قیمتش نسبت به کاراییش خیلی خوبه.
البته فراموش نکن که اگه بخوای گوش به حرف فروشنده بدی اون که خودت می خوای رو نمی خری.
اما تحقیق کن و از بچه های همین فروم سوال کن کمکت می کنن.

guzga
11-01-2011, 13:01
من خودم میخوسیتم 5010 بخرم هر فروشنده ای یه چیزی میگفت!! زیاد حرفشونو جدی نگیر
یه فروشنده نیم ساعت از msi تعریف کرد آخرش دیدم لپ تاپه خودش hp!!!!!!!!!!!!!!!
همین 5010 با cpu core i5 بخر مطمين باش پشیمون نمیشی دوست من:10:

mohamad skystar
11-01-2011, 23:24
دوستان عزیز من ADSL رو هم فعال کردم و یه مودم Wirelees گرفتم و الان با N5010 دارم لذت می برم واقعا عالیه.
اگه می تونید ADSL وصل کیند ببنید چه حالی میده.
البته تشکر می کنم از همه دوستان چون وقتی می خواستم N5010 بخرم خیلی کمک کردن.

shahramsaranjam
12-01-2011, 00:37
منم میخام اینو بخرم ولی مثل اینکه اینجا کسی این مدل رو نداشته...
البته تا اون جایی که من میدونم چند مدل داره 5010 که من اون core i5 که 930 تومن هست رو میخام بخرم..
سلام من شهرام هستم 2هفته میشه که این مدل را خریدم ازش رازیم ولی جون من کار تدوین باهاش میکنم اما متاسفانه جواب نمیده نمیدونم شاید به خاطر گرافیکه نمیدونم .

mohamad skystar
12-01-2011, 01:26
سلام من شهرام هستم 2هفته میشه که این مدل را خریدم ازش رازیم ولی جون من کار تدوین باهاش میکنم اما متاسفانه جواب نمیده نمیدونم شاید به خاطر گرافیکه نمیدونم .

دوست عزیز اگه کارت تدوین معلومه کاره سنگینیه.بهتره CPU CORE i7 باگرافیک Nvidia 2GB تهیه کنی.موفق باشید.

asemanekavir38
12-01-2011, 08:36
مشخصات لپ تا پت رو میگی دوست عزیز؟
با چه نرم افزاری کار کردی کم آورده؟:8:

persianins
12-01-2011, 10:54
سلام دوستان من حدود سه هفته ای میشه که n5010 خریدم. اما یه دو سه باری شده که یک دفعه صفحه مانیتور آبی رنگ و یا مشکی رنگ میشه و هیچی دیگه نشون داده نمیشه و رو اون باقی می مونه. به نظرتون اشکال از چیه ؟ ممنون

HAMID.MCI
12-01-2011, 17:12
سلام دوستان من حدود سه هفته ای میشه که n5010 خریدم. اما یه دو سه باری شده که یک دفعه صفحه مانیتور آبی رنگ و یا مشکی رنگ میشه و هیچی دیگه نشون داده نمیشه و رو اون باقی می مونه. به نظرتون اشکال از چیه ؟ ممنون
توی اون صفحه چیزی نوشته میشه؟

مشخصات سیستم و ویندوزتون رو لطف کنید

HAMID.MCI
12-01-2011, 19:04
ورژن جدید آپدیت بایوس A11

persianins
12-01-2011, 20:04
توی اون صفحه چیزی نوشته میشه؟

مشخصات سیستم و ویندوزتون رو لطف کنید

مشخصات سیستم : CPU: Corei5, Ram: 4g, hard : 500 ویندوز: Windows 7 Ultimate نه هیچ پیغامی نمیاد. مثلا اگه تو صفحه ی ای باشم که بیشتر رنگش آبی، مثلا بک گراند خود ویندوز 7، یهدفعه کله صفحه آبی میشه با راه راه های موازی، یا مثلا وقتی تو برنامه ای هستم که بک گراندش سیاه، کل صفحه سیاه میشه، با راه راه های موازی که توش دیده میشه. یه صدای هم میاد مثل موقعی که تلویزیون قطع میشه ، یه جور وز متداوم و خفیف.

ali_z051
12-01-2011, 21:48
من که 2 هفته هست خریدم روزانه حداکثر 15 ساعت باهاش کار می کنم هنوز اخ نگفته :31:

guzga
12-01-2011, 23:13
دوستان آپدیت بایوس چه مزایایی داره؟
الان ورژن بایوسم 10

HAMID.MCI
12-01-2011, 23:20
دوستان آپدیت بایوس چه مزایایی داره؟
الان ورژن بایوسم 10
1. Improved battery charging support for Ubuntu.
2. Improved USB storage devices support.
3. Enhanced BIOS master passowrd recovery required Service Tag information.

HAMID.MCI
13-01-2011, 03:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sayanermia
13-01-2011, 11:11
اینجوری که حمید عزیز عکس برد قرار دادند پس cpu این دستگاه براحتی باید قابل تعویض باشه درسته؟؟ البته از نوع مخصوص خود لپتاپ!

guzga
13-01-2011, 11:45
اینجوری که حمید عزیز عکس برد قرار دادند پس cpu این دستگاه براحتی باید قابل تعویض باشه درسته؟؟ البته از نوع مخصوص خود لپتاپ!

منم فکر میکنم بشه اینکارو انجام داد
البته 5010 رو میشه تا حدودی ارتقا داد و این هم خوبه هم بد چون بعضی فروشنده ها قطعاتو دستکاری میکنن

HAMID.MCI
13-01-2011, 13:26
البته من زیاد هم مطمئن نیستم که مادربورد این دستگاه باشه چون با اونی که من دیدم یکمی فرق داره!

کسی نگفت قطعات دستگاه رو نمیشه عوض کرد

محل قرار گیری رم ها پشت دستگاهتون اون وست هست که یه درپوش داره و میتونید با یه پیچگوشتی 4سو بازش کنید و رم ها رو تعویض کنید. تمامی قطعات دستگاه رو میشه تعویض کرد ولی دسترسی به اونها کمی سختو کار می بره:40:

asemanekavir38
13-01-2011, 13:30
دوستان شما هم بایوس رو ّپدیت کردید؟؟من آپدیت کردم بعدبه جای اینکه ریست بشه کلا خاموش شد خ.دبخود هم بلافاصله روشن شد.
میخوام بدونم شما هم آپدیت کردین همینطور بوود؟؟؟

guzga
13-01-2011, 13:32
دوستان شما هم بایوس رو ّپدیت کردید؟؟من آپدیت کردم بعدبه جای اینکه ریست بشه کلا خاموش شد خ.دبخود هم بلافاصله روشن شد.

!!خوب مگه چجوری باید ریست بشه؟!:19:
به این میگن ریست دیگه:10:

HAMID.MCI
13-01-2011, 13:37
بله دوست من

در موقع خاموش شدن هم باید یه صدای کلیک بده

کاملا" طبیعیه

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

!!خوب مگه چجوری باید ریست بشه؟!:19:
به این میگن ریست دیگه:10:
guzga جان این دوستمون درست میگه

سیستم کاملا" خاموش میشه یعنی تمامی چراغ ها و....

دلیلشم پاک شدن CMOS و نوشتن دوباره ی اونه

HAMID.MCI
13-01-2011, 19:13
محل قرار گیری رم ها پشت دستگاهتون اون وست هست که یه درپوش داره و میتونید با یه پیچگوشتی 4سو بازش کنید و رم ها رو تعویض کنید. تمامی قطعات دستگاه رو میشه تعویض کرد ولی دسترسی به اونها کمی سختو کار می بره:40:

sayanermia
13-01-2011, 21:51
البته من زیاد هم مطمئن نیستم که مادربورد این دستگاه باشه چون با اونی که من دیدم یکمی فرق داره!

کسی نگفت قطعات دستگاه رو نمیشه عوض کرد

رم و هارد می دونستم قابل ارتقاست ولی خیلی دنبال سی پی یو بودم یه عده میگفتن نمی دونیم یه عده هم با قاطعیت میگفتن نه نمیشه!! اگر بدونم امکان تعویض سی پی یو به cor i5 هست حتما این کارو میکنم

mohamad skystar
13-01-2011, 21:56
جای داره اینجا از آقا حمید MCI تشکر کنم که واقعا تو راهنمایی دوستان سنگ تمام گذاشتن.

fandogh789
13-01-2011, 23:10
با cpuz مشخصات مادربرد رو دربیارین بعد برین چه cpu ها رو ساپورت میکنه بعد برین بالاترین رو انتخای کنین به قیمت نجومی
و تازه بفهمین زیاد فرقی نداره مثلا مادربرد شما hm57m هست برین ویکیپدیا سرچ کنین چی ها به این چیپ میخوره
مثلا به جای cor i3 میشه core i5 رو صددرصد گذاشت و core i7 سری 6 هم میشه

HAMID.MCI
13-01-2011, 23:18
جای داره اینجا از آقا حمید MCI تشکر کنم که واقعا تو راهنمایی دوستان سنگ تمام گذاشتن.
خواهش میکنم من که کاری نکردم

رم و هارد می دونستم قابل ارتقاست ولی خیلی دنبال سی پی یو بودم یه عده میگفتن نمی دونیم یه عده هم با قاطعیت میگفتن نه نمیشه!! اگر بدونم امکان تعویض سی پی یو به cor i5 هست حتما این کارو میکنم
مطمئنا" تمامی قطعات قابل تعویضه ولی بدونید که به قیمتش نمیارزه و اون ریسکی که داره:13:

sayanermia
14-01-2011, 02:53
یعنی اینو رد کنم یه ذره بذارم روش برم کلا یه i5 بخرم بهتره؟؟

HAMID.MCI
14-01-2011, 03:00
یعنی اینو رد کنم یه ذره بذارم روش برم کلا یه i5 بخرم بهتره؟؟
مگه واقعا" اینقد اذیتت میکنه توی پردازشا؟

ali_z051
14-01-2011, 05:09
سلام دوستان اگه می شه اخرین درایو اینو واسم بزارید هر درایوی که دانلود کردم به این نخورد
همین که کادر داره...!

با یه درایو هم اپدیت شد ولی صدای ویندوز قطع شد

می خواستم با استریو میکس کار کنم

kangan_1342
14-01-2011, 10:56
سلام دوستان ... منم تازه به جمع شما پیوستم ، یه سوال داشتم ، اینکه تمام درایور هایی که توی سایت دل ارائه شده برای ویندوز 64 بیتی هست ، من هم تصمیم گرفتم ویندوز 7 64 بیت رو نصب کنم ، اما سوالم اینه که ، 64 بیتی در سرعت اجرای بازی ها و برنامه ها تاثیری داره ؟ من اگه بخوام NFS Hot Pursuit رو نصب کنم ، یا کال اف 5 یا بازی های بالاتر ، با این سیستم عامل مشکلی نخواهم داشت ؟
ممنون

Highbury
14-01-2011, 11:15
ان5010 همون 5010 هست؟؟؟همون که آلمینیومی هستش؟
با سی پی یو i3 و کارت گرافیک مناسب قیمتش چنده؟

amin n & i series
14-01-2011, 11:53
سلام به همگی
منم یه مدتیه که 5010 دارم
یه سوال ازتون داشتم
موقعی که لب تاب به شارژ یا همون برق وصل نیست یه صدای ویززز ویززز از لب تاب بیرون میاد ولی وقتی به برق وصلش میکنم این صدا خیلی خیلی کمتر میشه
میخواستم بدونم این صدا عادیه یا نه؟؟؟؟
لب تاب شما هم این صدا رو میده یا نه؟؟؟

guzga
14-01-2011, 12:48

تو سایت دیجی زده 799000

mohamad skystar
14-01-2011, 13:45
سلام دوستان ... منم تازه به جمع شما پیوستم ، یه سوال داشتم ، اینکه تمام درایور هایی که توی سایت دل ارائه شده برای ویندوز 64 بیتی هست ، من هم تصمیم گرفتم ویندوز 7 64 بیت رو نصب کنم ، اما سوالم اینه که ، 64 بیتی در سرعت اجرای بازی ها و برنامه ها تاثیری داره ؟ من اگه بخوام NFS Hot Pursuit رو نصب کنم ، یا کال اف 5 یا بازی های بالاتر ، با این سیستم عامل مشکلی نخواهم داشت ؟
ممنون

به جمع ما خوش اومدی دوست عزیز.شما با ویندوز 7 64Bit کار کن از هر نظر بهتره.
من الان Need For Speed Hot Pursuit رو دارم بازی می کنم عالی جواب داد.
Call of Duty اخرین نسخه رو هم نصب کردم کار داد با بهترین کیفیت بدون کوچکترین مشکل.
DELL N5010 نسبت به قیمتش حرف نداره.تازه اگه بتونی مودم Wireless هم تهیه کنی با ADSL اون وقت متوجه میشی گشت و گذار تو اینترنت چیه.من که خیلی راضیم.
در ضمن ویندوز 7 64Bit از کل فضای RAM استفاده می کنه.

kangan_1342
14-01-2011, 13:53
من مودم وایرلس دارم ، این لبتاپ فعلیم هم دل هست و از واقعا راضی هستم و فقط گرافیکش ضعیفه ...

حالا یه مشکل ، من دیشب ویندوز 7 64 بیت رو دانلود کردم ولی موقع Extract خطا میده ، الان دارم همون پارت رو دوباره دانلود میکنم ، اگر نتونستم ویندوز 7 رو دانلود کنم ، و خواستم 7 32 بیت رو نصب کنم ، ایا درایور های ویندوز 32 بیت جایی هست من دانلود کنم ؟ البته تا وقتی که یه 7 64 بیت خوب گیر بیارم ... 32 بیت مشکل خاصی داره ؟

guzga
14-01-2011, 13:57
من مودم وایرلس دارم ، این لبتاپ فعلیم هم دل هست و از واقعا راضی هستم و فقط گرافیکش ضعیفه ...

حالا یه مشکل ، من دیشب ویندوز 7 64 بیت رو دانلود کردم ولی موقع Extract خطا میده ، الان دارم همون پارت رو دوباره دانلود میکنم ، اگر نتونستم ویندوز 7 رو دانلود کنم ، و خواستم 7 32 بیت رو نصب کنم ، ایا درایور های ویندوز 32 بیت جایی هست من دانلود کنم ؟ البته تا وقتی که یه 7 64 بیت خوب گیر بیارم ... 32 بیت مشکل خاصی داره ؟

داداش تو سایت دل درایور 32بیت هم هست من خودم چند تاشو دان کردم
من خودم از 32 بیت استفاده میکنم و مشکلی ندارم

mohammadi_4u
14-01-2011, 13:59
سلام دوست گلم تو سايت خود دل نوشته و درايورهاي 64 و 32 بيت به هم ميخورن و جواب ميده

ضمنا من چندين دل 5010 فروختم اين چند ماه
واسه امتحان هم كه شده به حرفم گوش كنيد دوستان و XP X64 رو نصب كنيد بعد بيايد نظرتون رو در مورد سرعت و قدرت و كيفيت جواب دادن برنامه ها و بازي ها بگيد
اصلا اين لبتاب با اين ويندوز توربو ميشه!!!

kangan_1342
14-01-2011, 14:16
دوستان ، من همون مجموعه راه اندازها که بچه توی همیت تاپیک قرار داده بودند رو دانلود کردم ، پکیج کل راه اندازها + راه انداز گرافیک 5470 ... این راه اندازها روی 32 بیت جواب میدن ؟

ممنون

sina.belyad
14-01-2011, 17:53

آره همونه. تمومه این سری 5010 هست (یا همون n5010) به آلومینیومی هم 5010 می گن فرقی نمی کنه.
در مورد قیمته 5010 هم باید بگم که قیمتش خیلی متفاوته.من خودم core i 5 خریدم.روزی که می خواستم بخرم فروشنده می گفت 1.030.000 یه هفته صبر کردم بعد که رفتم همونجا قیمتش 100.000 تومن افت کرد و من خریدم 9.030.000 . تقریبا هر جا هم یه قیمت می گه اونم به خاطره نوع گارانتیش و وسایله همراهشه(کیف و موس و ...)
و در کل زیاد با هم قیمتا تفاوت نداره و بهتره وقتی که تصمیمه خرید گرفتی بری بگردی و معتبر ترین مغازه و ارزون ترینشو گیر بیاری

sheytoon001
14-01-2011, 17:56
دوستان ، من همون مجموعه راه اندازها که بچه توی همیت تاپیک قرار داده بودند رو دانلود کردم ، پکیج کل راه اندازها + راه انداز گرافیک 5470 ... این راه اندازها روی 32 بیت جواب میدن ؟

ممنون
اکثر درایور های 64 بیت، 32 بیت هم ساپورت میکنه! برای مطمئن شدن میتونید مشخصات درایور رو نگاه کنید

mohamad skystar
14-01-2011, 19:05
سلام دوست گلم تو سايت خود دل نوشته و درايورهاي 64 و 32 بيت به هم ميخورن و جواب ميده

واسه امتحان هم كه شده به حرفم گوش كنيد دوستان و XP X64 رو نصب كنيد بعد بيايد نظرتون رو در مورد سرعت و قدرت و كيفيت جواب دادن برنامه ها و بازي ها بگيد

ویندوز 7 64bit عالیه.سرعتش هم خوبه من که راضیم.

amin n & i series
14-01-2011, 20:04
سلام به همگی
یه سوال ازتون داشتم
موقعی که لب تاب به شارژ یا همون برق وصل نیست یه صدای ویززز ویززز از لب تاب بیرون میاد ولی وقتی به برق وصلش میکنم این صدا خیلی خیلی کمتر میشه
دوستان 5010 دار امتحان نکردن ؟؟؟خیلی این صدای ویزز که میگم بلند نیستا ولی تو یه مدت طولانی اعصاب رو خرد میکنه
اگه یه تست بزنید ممنون میشم:10:

lotus prince
14-01-2011, 20:25
دوستان 5010 دار امتحان نکردن ؟؟؟خیلی این صدای ویزز که میگم بلند نیستا ولی تو یه مدت طولانی اعصاب رو خرد میکنه
اگه یه تست بزنید ممنون میشم
من که تا حالا چیزی نشنیدم.
شاید صدای فنش باشه.

amin n & i series
14-01-2011, 20:39
من که تا حالا چیزی نشنیدم.
شاید صدای فنش باشه.
ممنون
والا خیلی این صدا بلندنیست. اگه یه جای ساکت باشید جلب توجه میکنه یا گوشتون رو به طرف کیبرد نزدیک کنید متوجه میشید
البته همون طور که گفتم به شارژ که میزنم صداش کاملا قطع میشه پس فکر کنم از فنش نیست
واسه همین یه خورده نگران شدم
اگه یه لطف کنید با دقت بیشتری امتحان کنید ممنون میشم.چون دلم نمیخواد ببرمش گارانتی:41:

mohamad skystar
14-01-2011, 23:59

امتحان کردم اما صدایی نشنیدم.

علی شوماخر
15-01-2011, 02:00
سه تا سوال از رفقايي كه 5010 دارن
1. لپ تاپ شما گارانتي داره؟ گارانتي كجا؟ الآن جاي معتبري هست كه دل رو گارانتي بكنه؟
2. از نظر فني، يه i5 با گرافيك 1 Geforce يا ATI تو كاراي گرافيكي كم مياره يا نه؟
3. تا به حال از 5010 همچين كانفيگي ديدين؟
Core i7-740QM - 1.7 to 2.9 6M
ram 6GB
+HDD 640
15.6 WXGA
VGA ATI Radeon 5650 1GB

picher_s
15-01-2011, 13:35
بله گارانتی داره.
زیگورات.
نمایندگی های زیگورات.
بسته به نرم افزار و بازیتون داره.
بله دیدیم زیگورات دارش.

behexen
15-01-2011, 13:42
سلام

از یکی از دوستانم شنیدم که سری جدید 5010 که وارد میشه چینی و کیفیت خوبی نداره
خواستم ببینم درسته این موضوع ؟

علی شوماخر
15-01-2011, 14:20
بله گارانتی داره.
زیگورات.
نمایندگی های زیگورات.
بسته به نرم افزار و بازیتون داره.
بله دیدیم زیگورات دارش.

1. ظاهراً زيگورات ديگه زيگورات قديم نيست، امروز براي امتحان زنگ زدم بهشون و گفتم كه برايتنس صفحه لپ تاپ من مشكل پيدا كرده،چيزي كه يكي از دوستان مي گفت. بعد از اينكه حدود 44 دقيقه پشت خط نگهم داشتن و بدون پرسيدن سريال لپ تاپ، چند نفر تماس رو به هم وصل كردن، آخر سر مسول فنيش گفت به ما ربطي نداره و تلفن رو قطع كرد
تو اين چند روز هم اكثراً ميگن كه زيگورات مثل قبل نيست و خراب شده. حالا مي خواستم ببينم كسي از دوستان براي تعمير مراجعه داشته تا به حال؟ عملكردشون چطور بوده؟

2.من لپ تاپ رو براي كار كردن با نرم افزار كتيا مي خوام

3. اتفاقاً اين كانفيگ رو فقط فروشگاهي داشت كه گارانتي زيگورات ميداد، هيچ جاي ديگه اي اعم از پايتخت،رضا،پارسيان و ايران اين كانفيگ رو نداشتن. عجيب نيست؟

mohamad skystar
15-01-2011, 15:41
سلام

من داشتم اما برا دوستم خریدم 2 روز پیش هیچ مشکلی تداشت کیفیتش هم مثل مال من بود.
فرقی نکرده.

HAMID.MCI
15-01-2011, 17:53
سلام به همگی
یه سوال ازتون داشتم
نه همچین صدایی نمیده
شما یه چکی بکن ببین اگه موقع اجرای برنامه ها صداش کمو زیاد میشه مال پردازش سی پی یو هست و مشکلی نداره

توی این که این دستگاه با ویندوز xp اصلا" همخوانی نداره شک نکنید

من تست کردم اصلا" اینطور نیست

یا شما دارید طرفداری از ویندوز xp می کنید یا ویندوز 7 64bit رو روی سیستمتون نصب نکردید

ویندوز 7 64bit عالیه.سرعتش هم خوبه من که راضیم.
:27:

سه تا سوال از رفقايي كه 5010 دارن
1. لپ تاپ شما گارانتي داره؟ گارانتي كجا؟ الآن جاي معتبري هست كه دل رو گارانتي بكنه؟
2. از نظر فني، يه i5 با گرافيك 1 Geforce يا ATI تو كاراي گرافيكي كم مياره يا نه؟
3. تا به حال از 5010 همچين كانفيگي ديدين؟
Core i7-740QM - 1.7 to 2.9 6M
ram 6GB
+HDD 640
15.6 WXGA
VGA ATI Radeon 5650 1GB
1-مال من گارانتی شرکتی رو داره ارشیا رایان همهچیشم گارانتی هست نه مثل زیگورات که هاردو اینا رو نمیکنه!
2-خیر
3-بله این کانفیگ درشم تماما" آلومینیومیه و خالی کردن شارژش نصبت به i5 و i3 خیلی بالاتره

سلام

مگه قبلیا کجایی بودن:18:؟

من داشتم اما برا دوستم خریدم 2 روز پیش هیچ مشکلی تداشت کیفیتش هم مثل مال من بود.
فرقی نکرده.
:46:

amin n & i series
15-01-2011, 19:30
نه همچین صدایی نمیده
شما یه چکی بکن ببین اگه موقع اجرای برنامه ها صداش کمو زیاد میشه مال پردازش سی پی یو هست و مشکلی نداره

:46:
ممنون که چک کردید
من تست کردم وقتی باطری در اوردم و مستقیم وصلش کردم این صدا که میگم تقریبا شنیده نمیشد یا وقتی هم باطری توش هست و به برق وصل میکنم این صدا به شدت کم تر میشه
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HAMID.MCI
15-01-2011, 19:42
ممنون که چک کردید
من تست کردم وقتی باطری در اوردم و مستقیم وصلش کردم این صدا که میگم تقریبا شنیده نمیشد یا وقتی هم باطری توش هست و به برق وصل میکنم این صدا به شدت کم تر میشه
زیاد نمیخواد حساسیت نشون بدید. این صداها تا وقتی زیاد نشن مشکل آفرین نیستن. شما توی یه جاد بدون صدا یکم به بدن خودم گوش کنی میبینی چقد صدا از توش میاد!! :31:

amin n & i series
15-01-2011, 19:50
زیاد نمیخواد حساسیت نشون بدید. این صداها تا وقتی زیاد نشن مشکل آفرین نیستن. شما توی یه جاد بدون صدا یکم به بدن خودم گوش کنی میبینی چقد صدا از توش میاد!! :31:
باز هم ممنون
الان دوباره تو یه بازی رفتم دیدم تو بازی صدای ویز ویزه کمتر میشه
فکر کنم از باطریش باشه .موقع استفاده بیشتر صداش کمتر میشه!!اینم از عجایبه:31:
باز هم تشکر فراوان:10:

HAMID.MCI
15-01-2011, 19:52
باز هم ممنون
الان دوباره تو یه بازی رفتم دیدم تو بازی صدای ویز ویزه کمتر میشه
فکر کنم از باطریش باشه .موقع استفاده بیشتر صداش کمتر میشه!!اینم از عجایبه:31:
باز هم تشکر فراوان:10:
اگه صداش کمتر میشه کاملا" طبیعیه

باتری چیزی نداره که بخواد صدا ازش در بیاد

به احتمال 80% از هارده که کاملا" طبیعیه و باید صدا بده

20% هم از سی پی یو هست که اونم به خاطر پردازش هاست:10:

malkemid
15-01-2011, 20:03
تو ویندوز سون 32 بیتی رم رو میزنه 3 گیگ....مشکل کار چیه؟ممکنه فروشنده رم رو برداشته باشه؟!!

sheytoon001
15-01-2011, 20:04
ممنون که چک کردید
فکر میکنم ، صدایی که ازش صحبت میکنید صدای خود شارژر و بسختی شنیده میشه ، نشون میده شما قدرت شنواییه بالایی دارین:31::46: مشکلی نیست ، عادیه، البته اگه همون صدایی باشه که من میگم،میتونید گوشتون رو روی شارژر بزارید و ببینید همونه یا نه:31:

HAMID.MCI
15-01-2011, 20:10
فکر میکنم ، صدایی که ازش صحبت میکنید صدای خود شارژر و بسختی شنیده میشه ، نشون میده شما قدرت شنواییه بالایی دارین:31::46: مشکلی نیست ، عادیه، البته اگه همون صدایی باشه که من میگم،میتونید گوشتون رو روی شارژر بزارید و ببینید همونه یا نه:31:
منم همین فکرو کردم ولی وقتی گفتن از لپتاپ میاد این فرضیه رد شد

sheytoon001
15-01-2011, 20:16
منم همین فکرو کردم ولی وقتی گفتن اط لپتاپ میاد این فرضیه رد شد
ازین بابت این رو گفتم که تنها صدای عادیه ویز ویز این لپ تاپ همینه:31: اوایل برا خودمم سوال شده بود
راستی دوستانی که نیاز به باز کردن لپ تاپ دارن و برا این کار مشکل دارن میتونن در سایت youtube عبارت disassembly M5010 رو جستجو کنن، چند ویدئو در این رابطه وجود داره، و نکته اینکه M5010 هم خیلی شبیه N5010 هست (فکر میکنم فقط سی پی یوش amd باشه):46:

amin n & i series
15-01-2011, 20:50
منم همین فکرو کردم ولی وقتی گفتن از لپتاپ میاد این فرضیه رد شد

فکر میکنم ، صدایی که ازش صحبت میکنید صدای خود شارژر و بسختی شنیده میشه ، نشون میده شما قدرت شنواییه بالایی دارین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی نیست ، عادیه، البته اگه همون صدایی باشه که من میگم،میتونید گوشتون رو روی شارژر بزارید و ببینید همونه یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد
والا شارژر اصلا صدا نمیده
صدای هارد هم که متفاوته.خرو خر میکنه:31:
ولی این صدا هه ویز مانند هست
تا وقتی به شارژ وصله صداش عادیه ولی وقتی که از شارژ خارج میکنم دوباره ویز ویز شروع میشه.البته اونقدرا بلند نیست ولی وقتی یه جای ساکت باشی صداهه خود نمایی میکنه.
مشکل من اینجاست که چرا این صدا موقعی که به شارژ وصله خوب میشه؟؟
باز هم تشکر و ممنون که به فکر هستید و جواب میدید:10:

HAMID.MCI
15-01-2011, 20:52
سلام مجدد
والا شارژر اصلا صدا نمیده
صدای هارد هم که متفاوته.خرو خر میکنه:31:<خر و خر نیست:31::31::31:>
ولی این صدا هه ویز مانند هست
تا وقتی به شارژ وصله صداش عادیه ولی وقتی که از شارژ خارج میکنم دوباره ویز ویز شروع میشه.البته اونقدرا بلند نیست ولی وقتی یه جای ساکت باشی صداهه خود نمایی میکنه.
مشکل من اینجاست که چرا این صدا موقعی که به شارژ وصله خوب میشه؟؟
باز هم تشکر
میخوای جفت پا بپر روش شاید درست شد!(شوخی)

اتصالات بین باتری و دستگاه رو با الکل تمیز کنید

amin n & i series
15-01-2011, 20:56
تو ویندوز سون 32 بیتی رم رو میزنه 3 گیگ....مشکل کار چیه؟ممکنه فروشنده رم رو برداشته باشه؟!!
سلام
مشکلی نیست
کلا ویندوز 32بیتی بیشتر از 3گیگ رم رو نمیشناسه
اگه 64 بیتی بنصبی مشکلت حل میشه:10:

malkemid
15-01-2011, 21:17
سلام
مشکلی نیست
کلا ویندوز 32بیتی بیشتر از 3گیگ رم رو نمیشناسه
اگه 64 بیتی بنصبی مشکلت حل میشه:10:

مطمئنید؟فکر می کردم سون 32 بیتی ش هم میشناسه

یه سوال دیگه...بی دردسر ترین راه واسه دانلود درایور هاش چیه؟چیزی نیست که اتوماتیک این کارو بکنه؟

amin n & i series
15-01-2011, 21:20
میخوای جفت پا بپر روش شاید درست شد!(شوخی)

اتصالات بین باتری و دستگاه رو با الکل تمیز کنید

احتمالا باید همین کارو کنم:31:
والا لپ تاپو خیلی نیست که خریدم ولی با این حال یه پاکش میکنم ببینم چی میشه
الان به یه چیزی برخوردم
الان همین طوری رفتم تو cpu id که ببینم دمای لپ تاپ چنده یهو یه چیز نظرم رو جلب کرد
ولتاژ باطریم در حالتی که به برق وصله زده 11.58 و وقتی که درش میارم از برق زده 10.83
بعد رفتم با اون عکس هایی که تو قسمت تست دمای 5010 که اقا شیطون گذاشته بودن تو پست 7 مقایسه کردم دیدم ولتاژ که اونجا زده 12.57 و کمترینش 11.75.که اگه مقایسه کنیم با مال من تفاوتشون زیاد میشه
نمیدونم چرا مال من اینقدر پایینه؟؟؟
هر چی هست زیر سر این باطریه هست:23::17:
باز هم ممنون بابت پاسختون:10:

mohamad skystar
15-01-2011, 23:11

دوست عزیز شما حتما ویندوز 7 64Bit نصب کن.

ali_z051
16-01-2011, 14:05
سلام

دوستان 2.53 cpu i5 core در چه حد cpu های ممولی هست ؟ اگه بخواهیم همین cpu ممولی حساب کنیم 4 ممولی میشه ؟:31:

dan2dan
16-01-2011, 14:48
سلام دوستان،من تازه گی 5010-q گرفتم(البته نا خواسته،بابام گرفت آورد خونه)،و از لپتاپ چیز زیادی سرم نمیشه،واسه دیدن ابنکه کارت گرافیک چیه باید کجا ببینیم؟
کارت گرافیکش در چه حدیه؟تا 2-3 سال ساپورتم میکنه؟بیشتر واسه کارای عادی،زیاد بازی نمیکنم،ولی دوست دارم بدونم بازی های سنگین رو تا چه حدی ساپورت میکنه؟
رم و کارت گرافیک قابل ارتقا هست؟اون آپ تو 4 که تو دیجیکالا زده یعنی چی؟
متشکر

mohamad skystar
16-01-2011, 17:32
سلام

دوستان 2.53 cpu i5 core در چه حد cpu های ممولی هست ؟ اگه بخواهیم همین cpu ممولی حساب کنیم 4 ممولی میشه ؟:31:

بله میشه 4 معمولی حساب کرد.

masoud45
16-01-2011, 20:05
سلام
کسی تونسته تا به حال رو این مدل مکینتاش رو بنصبه یا نه؟ اگه کسی هست کمک کنه پلیز.

brave72
17-01-2011, 00:28
سلام به همه
من یه دو سه باری ویندوز را سر یه اروری پاک کردم
آخه ارور اجازه نمیداد بعضی چیزها نصب شوند
حالا این دفعه همه را نصب کردم بعد ارور دوباره پیداش شد
ارور 1719 (الان تو send to بلوتوث نیست نصب هم نمیشه رو مانیتور هم وضیغت تغییر نور،صدا یا وایرلس را نمایش نمیده ولی کار میکنند
اما باقی برنامه ها به طور کامل نصب واجرا می شوند بدون مشکل)
اگه کسی تجربه کرده
چه جوری درست کردنش را به ما هم بگه(به جز پاک کردن ویندوز)
تو این سایتهای خارجی سرچیدم راه حل هاشون افاقه نکرد
راستی assassins با بالاترین کیفیت اجرا شد اولا فول اسکرین نمیشد ولی حالا که میشه
از نظر من بازی خوبی!

r2reza
17-01-2011, 02:09
با سلام
آیا وبکم در حالت فول اسکرین تمام صفحه نمایش میدهد یا اطراف آن سیاه است
منظورم اینکه بعد از رفتن به برنامه وبکم وقتی دو بار بر روی تصویری که در حال پخش است کلییک مکنیم تصویر بزرگ میشود اما تمام صفحه نمایش لب تاب رو نمگیره ودو طرف تصویر سیاه رنگ می شود میخواستم بدونم توی همه این مدل ها اینطوری
با تشکر

HAMID.MCI
17-01-2011, 12:17
با سلام
آیا وبکم در حالت فول اسکرین تمام صفحه نمایش میدهد یا اطراف آن سیاه است
منظورم اینکه بعد از رفتن به برنامه وبکم وقتی دو بار بر روی تصویری که در حال پخش است کلییک مکنیم تصویر بزرگ میشود اما تمام صفحه نمایش لب تاب رو نمگیره ودو طرف تصویر سیاه رنگ می شود میخواستم بدونم توی همه این مدل ها اینطوری
با تشکر
بله دوست من

توی تمای مدل ها اینطوریه

behnam_banell
17-01-2011, 12:33
سلام دوستان، من این لب تاپو با سی پی یو 5 گرفتم رم 4 هارد ++500 توی سایت قسمت تگ کارت گرافیکش رو 550 میزنه منتها کارت گرافیکش 4650 هست! به نظر شما مشکلی وجود داره؟ و کلا این کارت گرافیک چه جوریاست؟ تو تستش که خوب بود ، کال آف مودرن وارفار رو خوب اجرا کرد البته تو حالت اکسترا، حالا نظر شما رو در مورد این قضیه میپرسم، لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر از شما دوستان.

HAMID.MCI
17-01-2011, 12:45
سلام دوستان، من این لب تاپو با سی پی یو 5 گرفتم رم 4 هارد ++500 توی سایت قسمت تگ کارت گرافیکش رو 550 میزنه منتها کارت گرافیکش 4650 هست! به نظر شما مشکلی وجود داره؟ و کلا این کارت گرافیک چه جوریاست؟ تو تستش که خوب بود ، کال آف مودرن وارفار رو خوب اجرا کرد البته تو حالت اکسترا، حالا نظر شما رو در مورد این قضیه میپرسم، لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر از شما دوستان.
:13:لپتاپتون گارانتی داره؟ اکه داره از کجا؟

behnam_banell
17-01-2011, 12:52
بله گارانتی داره ، زیگورات

HAMID.MCI
17-01-2011, 13:13
بله گارانتی داره ، زیگورات
با اینکه گرافیک چیزی نیست که بتوننن به آسونی عوض کنن و زیگورات هم مال اینجور کارا نیست ولی نظرم اینه که ببری و نشونشون بدی

dhpsdk5
17-01-2011, 13:29
سلام
من اگر بخوام حدود دوماه از لپ تاپ استفاده نكنم،باطريشو چكار كنم؟بزارم كامل تخليه بشه ؟ اگه از اين باطري ها دو ماه استفاده نشه مشكلي براشون پيش نمياد؟
در كل براي اين دوماه استفاده نكردن از باطري هر كاري كه لازمه انجام بدم بفرماييد
با تشكر

behnam_banell
17-01-2011, 14:41
دوست عزیز ازت تشکر میکنم که اهمیت میدی به پست من،
ولی خودشون هم متعجب بودن، چون من اطلاعی در مورد کارت گرافیک ندارم ازینرو خواستم منو راهنمایی کنی اصلا 4650 چقدر با 550 یا 5650 فرق میکنه؟

HAMID.MCI
17-01-2011, 15:02
دوست عزیز ازت تشکر میکنم که اهمیت میدی به پست من،
ولی خودشون هم متعجب بودن، چون من اطلاعی در مورد کارت گرافیک ندارم ازینرو خواستم منو راهنمایی کنی اصلا 4650 چقدر با 550 یا 5650 فرق میکنه؟
خواهش میکنم دوست من

تخصص من در مورد کارت گرافیک نیست ولی شما میتونید در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اطلاعات خوبی پیدا بکنید و این چند مدل رو با هم مقایسه کنید

دوستان در صفحات قبل هم در این مورد خیلی گفتگو کردند که میتونید ازشون استفاده کنید

اما اگه مشخصات سیستم با سایت دل تفاوت داره حتما" مراجعه کنید

persiankings
17-01-2011, 15:55
سلام پشت باتری لپ تاپ جای سیم کارت هست ولی قطعه سیم کارت خان(اسمشو نمیدونم)نداره میشه جدا اونو تهیه کرد بعد به دستگاه متصل کرد

asemanekavir38
17-01-2011, 16:20
1. ظاهراً زيگورات ديگه زيگورات قديم نيست، امروز براي امتحان زنگ زدم بهشون و گفتم كه برايتنس صفحه لپ تاپ من مشكل پيدا كرده،چيزي كه يكي از دوستان مي گفت. بعد از اينكه حدود 44 دقيقه پشت خط نگهم داشتن و بدون پرسيدن سريال لپ تاپ، چند نفر تماس رو به هم وصل كردن، آخر سر مسول فنيش گفت به ما ربطي نداره و تلفن رو قطع كرد
تو اين چند روز هم اكثراً ميگن كه زيگورات مثل قبل نيست و خراب شده. حالا مي خواستم ببينم كسي از دوستان براي تعمير مراجعه داشته تا به حال؟ عملكردشون چطور بوده؟

2.من لپ تاپ رو براي كار كردن با نرم افزار كتيا مي خوام

3. اتفاقاً اين كانفيگ رو فقط فروشگاهي داشت كه گارانتي زيگورات ميداد، هيچ جاي ديگه اي اعم از پايتخت،رضا،پارسيان و ايران اين كانفيگ رو نداشتن. عجيب نيست؟
قید گارانتیت رو بزن دوست عزیز! منم متاسفانه از زیگورات خریدم(خداوکیلی گول تبلیغات کذاییشو خوردم) رم لپ تاپ منو هم دستکاری کرده بودن.اولش که هیچ جوره زیربار نمیرفتن یعدم که با مدرک(service tag) ثابت کردم که 2 گیگ رم لپ تاپ دستکاری شده گفتن همینیکه هست!!

asemanekavir38
17-01-2011, 16:30
با تشکر از شما دوستان.
دوست عزیز اگه ویندوزت 7 -64 بیت هست کاملا طبیعیه!
گرافیک 550 توی سون 64 بیتی یصورت 4650 نشون داده میشه.دلیلشم به گفته دوستان اینه که 550 همون 4650 است که یه خورده ارتقاش دادن.پس نگران نباش.

HAMID.MCI
17-01-2011, 16:34
گرافیک 550 توی سون 64 بیتی یصورت 4650 نشون داده میشه.دلیلشم به گفته دوستان اینه که 550 همون 4650 است که یه خورده ارتقاش دادن.پس نگران نباش.
ایشونم ذکر کردن که توی سایت دل این مساله وجود داره نه ویندوز
اگر منظورتون اینه که کلا" ویندوز اینطوری میشناسه یکی از دوستان 550 داشت با سون 64 بیتی هیچ مشکلی هم در این مورد براش به وجود نیومده بود:13:

behnam_banell
17-01-2011, 16:37

دوست عزیز دقیقا همینطوره که میفرمایید، ویندوزم 64 بیت هستش.
از کجا میتونم اطلاعات بیشتر بگیرم یعنی همین دوستان که فرمودید کجا گفتن که من یه مطالعه داشته باشم.
در ضمن ازت ممنونم.

asemanekavir38
17-01-2011, 16:47
دوست عزیز دقیقا همینطوره که میفرمایید، ویندوزم 64 بیت هستش.
از کجا میتونم اطلاعات بیشتر بگیرم یعنی همین دوستان که فرمودید کجا گفتن که من یه مطالعه داشته باشم.
در ضمن ازت ممنونم.
فقط میتونم بگم پستهای قبلی.پستای 100 تا 150فکر میکنم.
ویندوز لپ تاپ خودمم 64 بیته.گرافیک هم 550 که الان 4650 نشون داده میشه.

yasan100
17-01-2011, 16:59
با سلام دوستان
من یه لپ تاپ 5010 گرفتم یه ویندوز 7 روش نصب کردم تمام درایورهاشو هم نصب میکنم اما بعد از دو روز
که روشن میکنم start up ripeir میاد دوباره باید ویندوز نصب کنم دوتا ویندوز مختلف هم استفاده اما یه مدت که کار میکنه انطوری میشه کسی میدونه چرا اینطوریه و چیکار باید کرد

guzga
17-01-2011, 19:35
سلام دوستان:11:
خوبید؟
بچه ها بعضی وقتها که لپ تاپو روشن میکنم همینکه سیستم میاد بالا یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی توش نوشته و بعد ریستارت میشه و دفعه بعد این اتفاق نمیفته.دلیلشو میدونید؟:10:

HAMID.MCI
17-01-2011, 21:14
سلام دوستان:11:
خوبید؟
بچه ها بعضی وقتها که لپ تاپو روشن میکنم همینکه سیستم میاد بالا یه صفحه آبی میاد که یه چیزایی توش نوشته و بعد ریستارت میشه و دفعه بعد این اتفاق نمیفته.دلیلشو میدونید؟:10:
به اون صفحه ارور بلو اسکرین گفته میشه

ویندوزتون رو عوض کنید و تست کنید که هاردتون بد سکتور نداشته باشه

اگر با همه ی اینا باز مشکل سر جاش بود احتمال اینکه رم سیستمتون مشکل داشته باشه هست

ali_z051
18-01-2011, 03:15
دوستان کل لپتاپ من made in china زده واسه شماها هم ساخته چین هست ؟:13:

behnam_banell
18-01-2011, 09:00

سلام ، بله برا من هم چین هست.
مگه جای دیگه هم لپتاپ میسازه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahab314
18-01-2011, 11:22

اتفاقا من ویندوزم 7 -64 بیت . و گرافیکمو که 550v هست رو درست نشون میده . مشکلی ندارم

AAKOJ
18-01-2011, 20:01
سلام دوستان منم تقريبا يك ماهي گرفتم و ازش راضي هستم . اما به نظرم در صورتي مي تويند به لب تابتون اعتماد كنيد كه با سرويس تگ پشت لب تاب و سايت دل هماهنگي وجود داشته باشه در غير اين صورت اصلا لب تابو نگيرين چون نشون ميده كه دست كاري شده ! نسيت به قيمتش لب تاب فوق العاده است و داراي خصوصيات و ويژگي هاي بسيار خوب و تقريبا عيبي بهش نميتونيم وارد كنيم ولي اگر جاي درگاه هاي usb در جاي ديگري قرار داشتند خوب مي شد ! بعد از بغل شبيه سپر جلوي زانتياست !!

HAMID.MCI
18-01-2011, 20:14
سلام دوستان منم تقريبا يك ماهي گرفتم و ازش راضي هستم . اما به نظرم در صورتي مي تويند به لب تابتون اعتماد كنيد كه با سرويس تگ پشت لب تاب و سايت دل هماهنگي وجود داشته باشه در غير اين صورت اصلا لب تابو نگيرين چون نشون ميده كه دست كاري شده ! نسيت به قيمتش لب تاب فوق العاده است و داراي خصوصيات و ويژگي هاي بسيار خوب و تقريبا عيبي بهش نميتونيم وارد كنيم ولي اگر جاي درگاه هاي usb در جاي ديگري قرار داشتند خوب مي شد ! بعد از بغل شبيه سپر جلوي زانتياست !!
سلام مبارک باشه

دقیقا" درسته و باید چک بشه

به کوسه هم میخوره:31:

safasony
18-01-2011, 21:28
سلام به همه دوستان و اساتید گل
من یه مشکل با این لبتاپ دارم
من واقعا نمیدونم LAN این سیتم 1000/100/10 هست یا 100/10؟
کانفیگ دستگام: CPU core i5/ Ram 4GB DDR3/ VGA ATI 5470

هرکاری میکنم فقط 100 نصب میشه!

safasony
18-01-2011, 21:30
سلام به دوستان و اساتید
تو سایت مشخصات LAN لب تاپم رو زده 1000/100/10 ولی تو Device Manager زده FE !!!
PC هم زده GBE !!! ولی مشخصات سایت ها تمامشون میگن لبتاپم 1000/100/10 هست!
چه کنم؟
اینم عکساش: راستی خیلی ممنونم. آقایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

safasony
18-01-2011, 21:32
سلام به دوستان و اساتید
چه کنم؟
اینم عکساش: راستی خیلی ممنونم. آقایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

safasony
18-01-2011, 21:32
سلام به دوستان و اساتید
چه کنم؟

:40:

mohamad skystar
18-01-2011, 23:57

به غیر چند تا مدل SONY و چند تا مدل APPLE بقیه مارک ها از جمله همین DELL تمام ساخت چین هستن.

HAMID.MCI
19-01-2011, 00:23
سلام به دوستان و اساتید
چه کنم؟

اون اولیه کجاس؟ دومیه کجاس؟؟ سومیه چه ربطی داشت>؟

fandogh789
19-01-2011, 02:49
مشخصات درسته خودت رو اذیت نکن باید سیمت هم درست باشه اون یکی دستگاه هم گیگا باشه !
به مودم وصل کردی خوب 99 درصد مودم روتزها 100 هستن دیگه
با یه لپ تاپ یا کامپیوتر دیگه شبکه کن که اونم گیگا باشه و
مطمین شو
کس ننه ادمین های رشتی اینجا 100 تومن
مادرجندههایی هستن این رشتی ها
دیوایس منیجر هم کلیک کن نگاه کن تو تنظیمات گزینه انتخاب 1 گیگ یا اتو هست

amir--khan
19-01-2011, 13:31
سلام.استفاده از لپ تاپ در ماشین در حال حرکت به اون آسیبی میرسونه؟

HAMID.MCI
19-01-2011, 13:43
سلام.استفاده از لپ تاپ در ماشین در حال حرکت به اون آسیبی میرسونه؟
تا ماشینش چی باشه :دی

amir--khan
19-01-2011, 14:41
سوالم کلی بود!:20:

HAMID.MCI
19-01-2011, 14:46
سوالم کلی بود!:20:
در کل نه البته اگه تکون ها و دست اندازی وجود نداشته باشه چون دست انداز به هارد ضرر میزنه

ccccc12345
19-01-2011, 18:14
روی بعضی از لپ تاپ ها نوشته made in china ks منظور از ks چیه؟

ali_z051
19-01-2011, 21:32
دوستان بدنه فلزی اطراف کیبورد یخورده برق داره...:13:
وقتی به شارژ نباشه این برق گرفتگی قطع می شه مشکل از کجاست ؟؟؟

و اینکه دوستان میشه قطعات این لپ تاپ رو ارتقا داد ؟ نام ببرید plzzzz :31::11:

HAMID.MCI
19-01-2011, 22:17
دوستان بدنه فلزی اطراف کیبورد یخورده برق داره...:13:
وقتی به شارژ نباشه این برق گرفتگی قطع می شه مشکل از کجاست ؟؟؟

و اینکه دوستان میشه قطعات این لپ تاپ رو ارتقا داد ؟ نام ببرید plzzzz :31::11:
اون برق گرفتگی زیاد که نیست

بابا پست 22000 کیلو ولت که نیست!

فقز رم رو توی ایران عوض میکنن

sina.belyad
19-01-2011, 22:31
سلام دوستان.
من چند وقتیه که dell support center رو باز می کنم اینجوری می شه:

اوایل اینجوری نبود . حتی آنیستالش کردمو دوباره نصبش کردم و آپدیتشم کردم اما باز بعد یه مدت همینجوری شد.
همونطور که تو عکس می بینید فقط یه صفحه ی سفید می یاد.ممنون می شم بگین مشکل از کجاست.

HAMID.MCI
19-01-2011, 22:38
سلام دوستان.
من چند وقتیه که dell support center رو باز می کنم اینجوری می شه:

اوایل اینجوری نبود . حتی آنیستالش کردمو دوباره نصبش کردم و آپدیتشم کردم اما باز بعد یه مدت همینجوری شد.
همونطور که تو عکس می بینید فقط یه صفحه ی سفید می یاد.ممنون می شم بگین مشکل از کجاست.
ورژن جدید رو دانلود کنید حل میشه

ali_z051
20-01-2011, 00:05
dell support center واجبه نصب کنیم ؟؟

HAMID.MCI
20-01-2011, 00:52
dell support center واجبه نصب کنیم ؟؟
نه زیاد

ولی باشه بدک نیست

behnam_banell
20-01-2011, 11:04
سلام به همه ، آقایون این turbo Boost چیه و چه کار میکنه ؟ باید نصبش کرد یا نه؟ اگه نصبش کنیم چه خاصیتی داره؟

mohamad skystar
20-01-2011, 11:54
می خوام مودم EDGE بخرم واسه N5010 چی بگیرم و چه سیم کارتی بهتر جواب میده؟ ایرانسل یا همراه اول؟

keivan3
20-01-2011, 12:41
فایل لن 5010 قابل دانلود نیست لطف کنید برام بذارید برای ویندوز xp

ممنون

HAMID.MCI
20-01-2011, 14:16
می خوام مودم EDGE بخرم واسه N5010 چی بگیرم و چه سیم کارتی بهتر جواب میده؟ ایرانسل یا همراه اول؟
70 هزار تومن میخواید بدید مودم؟

روی هردو جواب میده

سلام به همه ، آقایون این turbo Boost چیه و چه کار میکنه ؟ باید نصبش کرد یا نه؟ اگه نصبش کنیم چه خاصیتی داره؟
یکی از ویژگی های سی پی یو هست که با نصب برنامش فعال میشه

تقسیم بندی و سرعت بخشیدن به اجرای برنامه ها

mohamad skystar
20-01-2011, 21:06
[QUOTE=HAMID.MCI;5785965]70 هزار تومن میخواید بدید مودم؟

آخه من اینترنت لازمه واسه کارم.همه جا باید باشه.قیمت مهم نیست راهنمایی کنید.

sina.belyad
21-01-2011, 00:05
[QUOTE=HAMID.MCI;5785965]70 هزار تومن میخواید بدید مودم؟

آخه من اینترنت لازمه واسه کارم.همه جا باید باشه.قیمت مهم نیست راهنمایی کنید.

عزیز می تونی از مودم گوشیت استفاده کنی.من خودم همین کارو می کنم.گوشیم N93i هست.مدام هم به اینترنت متصله.10 تومن می دی ایرانسل 1 ماه می تونی بری اینترنت.اینم کدی که باید بدی:
#3*1*7*3*140*
خیلی به صرفست.
سرعت دانلودشم بین 20 تا 30.
2.5 گیگ هم می تونی دانلود کنی.

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

یه سوال هم از عزیزان داشتم:
من بازی call of duty blackops رو نصب کردم.وقتی بازیو اجرا می کنم آهنگه اوله تیتراژ می یاد ولی در حینه بازی اصلا هیچ صدایی نمی یاد.یعنی صدای شلیک و ... رو ندارم.
کسی این بازیو نصب کرده؟ همچین مشکلی نداشتید؟
مشکله کار از کجاست؟

dhpsdk5
21-01-2011, 00:06
سلام
من اگر بخوام حدود دوماه از لپ تاپ استفاده نكنم،باطريشو چكار كنم؟بزارم كامل تخليه بشه ؟ اگه از اين باطري ها دو ماه استفاده نشه مشكلي براشون پيش نمياد؟
در كل براي اين دوماه استفاده نكردن از باطري هر كاري كه لازمه انجام بدم بفرماييد
با تشكر

کسی جواب ما رو نمیده؟ شدیدا منتظرم

guzga
21-01-2011, 01:09
سلام دوستان
بچه ها کسی تا حالا با نرم افزار Blink کار کرده؟
میخواستم ببینم بدرد میخوره یا نه

sina.belyad
21-01-2011, 15:45

عزیز تا اونجایی که من می دونم بهتره باطریتو اگه ازش استفاده نمی کنی بزاری یه جای خشک و خنک(فکر کنم یکی تو یه پست گفته بود بهتره بذاریش تو پلاستیک و درشو ببندیو بذاری تو یخچال)
فقط حواست باشه یه جا بذار که از رطوبت در امان باشه.
یه چیزه دیگه هم که می دونم اینکه حداقل باید هفته ای 1 بار از باطریت استفاده کنی.هر کاریم کنی تو این 1 ماه استفاده نکردنت ، طول عمرش کم می شه.
در مورد اینکه پر باشه یا خالی ، به نظر من خالی بهتره.تا با اون یه خورده رطوبت هم تبادل الکترونی نکنه.
اما اگه اطلاعات دقیق تر می خوای باید واسی اساتید بیان و راهنماییت کنن.

HAMID.MCI
21-01-2011, 15:49
عزیز تا اونجایی که من می دونم بهتره باطریتو اگه ازش استفاده نمی کنی بزاری یه جای خشک و خنک(فکر کنم یکی تو یه پست گفته بود بهتره بذاریش تو پلاستیک و درشو ببندیو بذاری تو یخچال)
فقط حواست باشه یه جا بذار که از رطوبت در امان باشه.
یه چیزه دیگه هم که می دونم اینکه حداقل باید هفته ای 1 بار از باطریت استفاده کنی.هر کاریم کنی تو این 1 ماه استفاده نکردنت ، طول عمرش کم می شه.
در مورد اینکه پر باشه یا خالی ، به نظر من خالی بهتره.تا با اون یه خورده رطوبت هم تبادل الکترونی نکنه.
اما اگه اطلاعات دقیق تر می خوای باید واسی اساتید بیان و راهنماییت کنن.
نیازی به اینکارا نیست

یخچال خودش منبع رطوبته

بزار روی دستگاه باشه

وقتی شارژش پر بشه ارتباطش قطع میشه

کاشکی این مبحث باتری تموم میشد دیگه

من که توی یکی از پستام کامل درموردش توضیح دادم

sina.belyad
21-01-2011, 15:50
سلام دوستان

اگه منظورتون luxand blink (برنامه ی تشخیص چهره) هست،آره من نصب کردم.و خیلی عالیه.چون اگه پسورد بذاری بازم موقع وارد شدن به ویندوز باید پسوردو وارد کنی و ممکنه اطرافیانت ببینن.اما این برنامه خیلی امنه.فقط با چهره ی خودت وا می شه.من ازش راضیم.

HAMID.MCI
21-01-2011, 15:52
اگه منظورتون luxand blink (برنامه ی تشخیص چهره) هست،آره من نصب کردم.و خیلی عالیه.چون اگه پسورد بذاری بازم موقع وارد شدن به ویندوز باید پسوردو وارد کنی و ممکنه اطرافیانت ببینن.اما این برنامه خیلی امنه.فقط با چهره ی خودت وا می شه.من ازش راضیم.
اما با ریش گذاشتن و تغییر مدا مو مشکل ساز میشه:10:

sina.belyad
21-01-2011, 16:03
نیازی به اینکارا نیست

یخچال خودش منبع رطوبته

بزار روی دستگاه باشه

کاشکی این مبحث باتری تموم میشد دیگه

عزیز مطمئنی یخچال رطوبت داره؟
یخچال که تمومه رطوبتو به یخ تبدیل می کنه.یخچال فقط سرده.اگه رو بطریای شیر یا دارو ها نگاه کنی نوشته در جای خشک و خنک نگه داری شود که منظور همون یخچاله.
واسه اینکه رطوبت رو باطریش یخ نزنه واسه همین گفته شده از پلاستیک استفاده شه

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

اما با ریش گذاشتن و تغییر مدا مو مشکل ساز میشه:10:

می شه هر هفته 1 بار عکس قبلو پاک کرد و عکس جدید بهش داد که اینجوری تغییر چهره در یه هفته محسوس نیستو با مشکلی هم مواجه نمی شین.
من علاوه بر این نرم افزار یه پسورد کمکی هم گذاشتم تا اگه این برنامه کار نکرد با پسورد وارد شم.

behnam_banell
22-01-2011, 14:26
سلام ، آقایون من رو لب تاپم ویندوز 7 ریختن ، بعدش کسی که ویندوز ریخت برام اسم یوزر رو 5010 گذاشت ، حالا چنج کردم به بهنام ولی همچنان پوشه یوزرم همون 5010 مونده و برنامه که میخوام نصب کنم اتومات یوزر 5010 رو انتخاب میکنه چکار کنم درست بشه؟

dhpsdk5
22-01-2011, 15:35
نیازی به اینکارا نیست

یخچال خودش منبع رطوبته

بزار روی دستگاه باشه

سلام دوست عزیز؛

توی کدوم پست توضیح کامل دادین؟لطفا لینکشو بزارید.
در ضمن منظور من اینه که دوماه میخوام از دستگاه استفاده نکنم که شما فرمودید شارژ که پر بشه ارتباطش قطع میشه(این یعنی شما تصور کردید که وقتی شارژ پر شد باطری رو چکار کنم)
پس لطف کنید هم لینک توضیح کاملتون رو از باطری بزارید هم مختصر و مفید بفرمایید توی این دوماه که قرار دستگاه خاموش باشه باطریشو چکار کنم.

با تشکر فراوان

mohammad1983
22-01-2011, 16:09
سلام
من توی این هفته قصد خرید این 5010 رو دارم.با کانفیگ core i5
اما در مورد این سرویس تگ یه راهنمایی میخواستم!
وقتی به فروشنده مراجعه میکنیم آیا فقط کد روی جعبه رو باید در سایت dell چک کنیم؟ یا کد روی خود لپ تاپ هم شرطه؟
آیا اصولا راضی میشن لپ تاپی رو که نو هست باز کنند و بعد از چک کردن تگ، اگر اوکی نبود مال خودشون باشه.
در هنگام چک کردن تگ به چه چیز هایی باید توجه کرد؟ مشخصات سخت افزار که سایت dell میده باید با سخت افزار لپ تاپ مقایسه کنیم؟

behnam_banell
22-01-2011, 17:03
سلام
وقتی به فروشنده مراجعه میکنیم آیا فقط کد روی جعبه رو باید در سایت dell چک کنیم؟ یا کد روی خود لپ تاپ هم شرطه؟
آیا اصولا راضی میشن لپ تاپی رو که نو هست باز کنند و بعد از چک کردن تگ، اگر اوکی نبود مال خودشون باشه.
در هنگام چک کردن تگ به چه چیز هایی باید توجه کرد؟ مشخصات سخت افزار که سایت dell میده باید با سخت افزار لپ تاپ مقایسه کنیم؟

دوست عزیز برو نمایندگی زیگورات تو بازار موبایل ، طبقه اول ، برو پیش آقای موسوی، یه پسر لاغر خوش اخلاقیه ، بهش بگو خودش برات همه رو چک میکنه و بهت تحویل میده.
موفق باشی.

money71
22-01-2011, 17:33
دوست عزیز برو نمایندگی زیگورات تو بازار موبایل ، طبقه اول ، برو پیش آقای موسوی، یه پسر لاغر خوش اخلاقیه ، بهش بگو خودش برات همه رو چک میکنه و بهت تحویل میده.
موفق باشی.

این که نشد جواب مثلا من که تو اصفهانم باید چیکار کنم !:13:
اگه میشه یه نفر به سوالات پاسخ بده

mohamad skystar
22-01-2011, 17:56

دوست عزیز من از اصفهان خریدم.رفتم پیش یه آشنا بهش گفتم یه N5010 برام بیار.همه چیزشم گذاشتم پا خودش.وقتی آورد رفتم چک کردم همه چیز OK بود از سرویس تگ گرفته تا بقیه موارد.
حتی ویندوز رو هم خودم نصب کردم مودم وایرلس هم گرفتم سنگین ترین بازی هارو نصب کردم و بسیاری از مشکلاتی که بچه ها تو سایت مطرح کردن رو تا الان نداشتم.خیلی راضیم.:8:
زیگوراتم طبق گفته دوستان تو همین انجمن زیاد مالی نیست.
از دوستام تهران سوال کردم همین رو گفتن.

amin 202
22-01-2011, 17:58
برای نگهداری از باتری لیتیوم یون به نکات زیر دقت کنید: • هرگز شارژ باتری را بطور کامل تخلیه نکنید ، چرا که این عمل به باتری فشار قابل توجهی وارد میکند. برای باتری های لیتیوم-یون چندبار شارژ و دشارژ ناقص بهتر از یک دوره ی کامل تخلیه و شارژ باتری است. هرچند در باتری های لیتیوم-یون کاهش عمر باتری بیشتر به دلیل حرارت باتری است نه وضعیت شارژ و تخلیه. سرزمین
• باتری لیتیوم- یون را همیشه در جای خنک نگه دارید. از قرار دادن باتری در محلی مثل ماشین پرهیز کنید. هنگام استفاده نکردن از باتری به مدت طولانی شارژ باتری را به اندازه ی %40 نگه دارید. سرزمین
• هنگام اتصال لپ تاپ به منبع تغذیه، باتری را از دستگاه خارج نکنید چرا که پس از شارژ کامل ، باتری به طور خودکار از مدار خارج شده و دستگاه از برق آداپتور به عنوان منبع تغذیه استفاده می کند. همچنین حداقل هفته ای یک بار آداپتور را از دستگاه جدا کنید واز شارژ باتری استفاده کنید.
• هنگامی که دستگاه به برق وصل است حتما باتری را به دستگاه متصل کنید تا در صورت قطع شدن برق دستگاه بطور خودکار از شارژ باتری استفاده کند و سیستم شما آسیب نبیند.
• از خرید باتریهای یدکی غیراستاندارد پرهیز کنید. همیشه به تاریخ تولید باتری توجه کنید و سراغ باتریهای دست دوم حتی اگر به قیمت مناسبی فروخته میشوند نروید. سرزمین
• اگر یک باتری لیتیوم-یون اضافه دارید. از یک باتری بطور دائمی استفاده کنید و باتری دوم را در محلی خنک مثل یخچال بگذارید. باتری را هیچ وقت منجمد نکنید. بهترین شرایط شارژ %40 و هوای خنک است.

منبع: سرزمین رایانه

sheytoon001
22-01-2011, 21:02
سلام دوستان
آره نرم افزار خیلی خوبیه، من از دفعه اول که باهش عکس گرفتم کلی مدل مو و.. تغییر کرده اما الگوریتم این برنامه خیلی قویه و با تغییرات معمولی باز هم صاحب لپ تاپ رو شناسایی میکنه، فقط ممکنه یکمی نیاز باشه به دوربین دور یا نزدیک بشین تا درصورت نشناختن، شما رو تشخیص بده:8:

sheytoon001
22-01-2011, 21:11
[/B]

سلام دوست عزیز؛

توی کدوم پست توضیح کامل دادین؟لطفا لینکشو بزارید.
در ضمن منظور من اینه که دوماه میخوام از دستگاه استفاده نکنم که شما فرمودید شارژ که پر بشه ارتباطش قطع میشه(این یعنی شما تصور کردید که وقتی شارژ پر شد باطری رو چکار کنم)
پس لطف کنید هم لینک توضیح کاملتون رو از باطری بزارید هم مختصر و مفید بفرمایید توی این دوماه که قرار دستگاه خاموش باشه باطریشو چکار کنم.

با تشکر فراوان
طبق گفته دوستان، شارژ رو تا 50 درصد مصرف کن ، بعد لپ تاپ رو خاموش کن و باتری رو جدا کن و داخل پلاستیک بزار و در جای خنک قرار بده (مثلا در قسمت پایین یخچال ، در فریزر که دمای کمتر از 0 داره نذار!!!)
بعد از 2 ماه اگه باز هم ازش استفاده نمیکنی (چون باتری خودبخود شارژ از دست میده!) اول باتری رو روی لپ تاپ قرار بده و تا 50% شارژ کن و دوباره کارهای بالا رو انحام بده
البته این چیزی بود که من در این چند ماه در تاپیک های مختلف از گفته دوستان فهمیدم اما اگه میخوای مطمئن شی بیشتر تحقیق کن:46:
دوستمون در همین صفحه تمام موارد استفاده درست رو معرفی کرده

sina.belyad
22-01-2011, 21:14
عزیزان من چند روز پیش برای اولین بار روی لپ تاپم بازی نصب کردم.
بازیه call of duty blackops . روی بالاترین کیفیت بازی کردم.باید بگم فوق العاده بود.حتی یه لحظه هم بازی وای نستاد.خیلی روان اجرا شد.واقعا از وضوح تصویر و گرافیکه این لپ تاپ لذت بردم.پیشنهاد می کنم حتما این بازیو نصب کنید.گرافیک من 5470 هست.
در ضمن اینم بگم که من سیستم خنک کننده (کولپد) ندارم.و لپ تاپم رو روی MDF میزارم.با این حال من ندیدم از لحاظ سرعت یا گرافیک کم بیاره.

sheytoon001
22-01-2011, 22:38
سلام
شما اول شماره روی جعبه رو تو سایت چک کنید و اگه فعال بود برا خرید لپ تاپ اقدام کنید و موقع باز کردن لپ تاپ توسط فروشنده شماره روی جعبه و زیر لپ تاپ رو با هم مقایسه کنید که باید یکی باشه و قبل خرید شرط کنید درصورتی که سخت افزار با مشخصات اعلام شده در سایت dell متفاوت باشه اون لپ تاپ رو باید عوض کنه(مواردی بوده که رم لپ تاپ اضافه شده بوده!)

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

طریقه چک کردن سرویس تگ در سایت dell:

mohamad skystar
23-01-2011, 00:21
عزیزان من چند روز پیش برای اولین بار بازی روی لپ تاپم بازی نصب کردم.
بازیه call of duty blackops . روی بالاترین کیفیت بازی کردم.باید بگم فوق العاده بود.حتی یه لحظه هم بازی وای نستاد.خیلی روان اجرا شد.واقعا از وضوح تصویر و گرافیکه این لپ تاپ لذت بردم.پیشنهاد می کنم حتما این بازیو نصب کنید.گرافیک من 5470 هست.
در ضمن اینم بگم که من سیستم خنک کننده (کولپد) ندارم.و لپ تاپم رو روی MDF میزارم.با این حال من ندیدم از لحاظ سرعت یا گرافیک کم بیاره.

بله دوست عزیز واقعا بازیا عالی جوا میدن.neet foe speed hot pursuit و pes11 رو هم عالی جواب داد.
گرافیک من 5650 هستش.راضیم.

Amin_0913
23-01-2011, 23:48
سلام
من میخوام این لپ تاپ رو تهیه کنم الیته با کانفینگ زیر
i5
5470
4 GB
500 GB

خوب میخواستم بدونم برای تست لپ تاپ و مطمئن بشم از اصل بودنش باید چیکار کنم؟قیمتش الان در چه حدوده؟

HAMID.MCI
24-01-2011, 00:09
برای نگهداری از باتری لیتیوم یون به نکات زیر دقت کنید: • هرگز شارژ باتری را بطور کامل تخلیه نکنید ، چرا که این عمل به باتری فشار قابل توجهی وارد میکند. برای باتری های لیتیوم-یون چندبار شارژ و دشارژ ناقص بهتر از یک دوره ی کامل تخلیه و شارژ باتری است. هرچند در باتری های لیتیوم-یون کاهش عمر باتری بیشتر به دلیل حرارت باتری است نه وضعیت شارژ و تخلیه. سرزمین
• باتری لیتیوم- یون را همیشه در جای خنک نگه دارید. از قرار دادن باتری در محلی مثل ماشین پرهیز کنید. هنگام استفاده نکردن از باتری به مدت طولانی شارژ باتری را به اندازه ی %40 نگه دارید. سرزمین
• هنگام اتصال لپ تاپ به منبع تغذیه، باتری را از دستگاه خارج نکنید چرا که پس از شارژ کامل ، باتری به طور خودکار از مدار خارج شده و دستگاه از برق آداپتور به عنوان منبع تغذیه استفاده می کند. همچنین حداقل هفته ای یک بار آداپتور را از دستگاه جدا کنید واز شارژ باتری استفاده کنید.
• هنگامی که دستگاه به برق وصل است حتما باتری را به دستگاه متصل کنید تا در صورت قطع شدن برق دستگاه بطور خودکار از شارژ باتری استفاده کند و سیستم شما آسیب نبیند.
• از خرید باتریهای یدکی غیراستاندارد پرهیز کنید. همیشه به تاریخ تولید باتری توجه کنید و سراغ باتریهای دست دوم حتی اگر به قیمت مناسبی فروخته میشوند نروید. سرزمین
• اگر یک باتری لیتیوم-یون اضافه دارید. از یک باتری بطور دائمی استفاده کنید و باتری دوم را در محلی خنک مثل یخچال بگذارید. باتری را هیچ وقت منجمد نکنید. بهترین شرایط شارژ %40 و هوای خنک است.

منبع: سرزمین رایانه
:40::40::40::40::40::40:

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

سلام
i5
5470
4 GB
500 GB

خوب میخواستم بدونم برای تست لپ تاپ و مطمئن بشم از اصل بودنش باید چیکار کنم؟قیمتش الان در چه حدوده؟
صفحات قبل رو بخونید

behnam_banell
24-01-2011, 10:42
سلام
i5
5470
4 GB
500 GB

سلام قیمت یک هفته پیش 870,000 تومان
قیمت روز رو از سایت زیگورات بگیر.

sina.belyad
24-01-2011, 12:18
سلام
i5
5470
4 GB
500 GB

عزیز من دقیقا همین کانفیگ رو 1 ماه پیش خریدم.حدود 930 تومنه.
برای خریدن باید سرویس تگش رو چک کنی.
من از رشت خریدم اگه واست ممکنه بهت آدرس می دم بری از همون جایی که خریدم بخری.همه چیزش درسته.من که تا حالا مشکلی تو لپ تاپم ندیدم.منتها گارانتیش چندان معروف نیست.واسه من سالم و بدونه عیب بودنه دستگاه مهم بود.که اینم عیبی نداره.اگه آدرس خواستی من در خدمتم.

Amin_0913
24-01-2011, 12:26
عزیز من دقیقا همین کانفیگ رو 1 ماه پیش خریدم.حدود 930 تومنه.
برای خریدن باید سرویس تگش رو چک کنی.
من از رشت خریدم اگه واست ممکنه بهت آدرس می دم بری از همون جایی که خریدم بخری.همه چیزش درسته.من که تا حالا مشکلی تو لپ تاپم ندیدم.منتها گارانتیش چندان معروف نیست.واسه من سالم و بدونه عیب بودنه دستگاه مهم بود.که اینم عیبی نداره.اگه آدرس خواستی من در خدمتم.
از هردوی عزیزان ممنونم
مرسی بنده اصفهان هستم

mohamad skystar
24-01-2011, 12:44
سلام
i5
5470
4 GB
500 GB

من از اصفهان خریدم.950000 تومان با گارانتی و همه چیز.
تازه گرافیکشم 5650 خیلی راضیم.:8:

mohammad1983
24-01-2011, 14:29
من این 240 صفحه رو کامل خودنم!!:8:
سوالم اینجاست چرا اکثر بچه ها با نصب درایور های این لپ تاپ مشکل دارند و اصولا پیرامون نصب درایور هاش خیلی سوال و پرسش زیاد هست؟؟
مگر درایور های ارائه شده در سایت dell کامل و بدون مشکل نیست؟

HAMID.MCI
24-01-2011, 14:59
سوالم اینجاست چرا اکثر بچه ها با نصب درایور های این لپ تاپ مشکل دارند و اصولا پیرامون نصب درایور هاش خیلی سوال و پرسش زیاد هست؟؟
نه
دوستان وقتی میخوان ویندوزی غیر از 7 روی سیستم نصب کنن مشکل درایور براشون به وجود میاد که اونم طبیعیه

این لپتاپ بری ویندوز 7 به بالا ساخته شده

sina.belyad
24-01-2011, 17:01

عزیز حجم درایور ها زیاده.اکثرا هم سرعت اینترنت بچه ها پایینه.و الا من از دانشگامون با سرعت بالا تموم درایورای مربوط به لپ تاپمو از خود سایت دل دانلود کردم.الان هم هیچ مشکلی ندارم.بیشتر بچه ها میرن از سایت های دیگه فایل کم حجم درایورارو دانلود می کنن.که ممکنه یک یا چند فایل مورد نیازو دانلود نکنن و واسشون مشکل پیش بیاد.در واقع باید برن سایت دل و با وارد کردن سرویس تگ ، درایور های مورد نیاز لپ تاپ خودشونو گیر بیارن.اینجوری دیگه هیچ مشکلی به وجود نمی یاد.
البته اون مطلبیم که در بالا دوست عزیزمون اشاره کرد،اونم یه مشکله دیگست که مربوط می شه به انتظارات بچه ها.چون این لپ تاپ واسه ویندوز 7 ساخته شده و با 7 هیچ مشکلی نداره.:20:

mohamad skystar
24-01-2011, 17:09
من با حرف دوستان در 2 پست قبل کاملا موافقم.ویندوز 7 رو نصب کنید راحت باشید و لذت ببربد.

دیگه ویندوز XP رو باید کم کم گذاشت کنار.من که با N5010 واقعا کیف میکنم.

mohammad1983
24-01-2011, 19:40
ممنون از دوستان
1 سوال دیگه
امروز دیدم دکمه های جهت روی کیبورد این لپ تاپ نسبت به بقیه باریک تر و کوچکتر هست.
این اذیت نمیکنه؟

sina.belyad
24-01-2011, 20:13
ممنون از دوستان
1 سوال دیگه
امروز دیدم دکمه های جهت روی کیبورد این لپ تاپ نسبت به بقیه باریک تر و کوچکتر هست.
این اذیت نمیکنه؟

راستشو بخوای من اصلا حس نکرده بودم این باریکیو.آخه این تاچپدش اینقد توپه که اصلا به اون دکمه ها نیاز پیدا نمی کنی.مگه واسه بازی.که من تاحالا بازی نکردم باهاش تا ببینم ازیت می کنه یا نه.
تاچپدش مولتی تاچه.واسه همین هر کاریو می تونی باهاش انجام بدی.حساسیتشم فوق العادست.
یکی از دوستام ASUS خریده.با تاچش کار کردم،نمی دونم چه جوری توصیف کنم.افتضاح بود.
با این حال اگه خیلی اون دکمه های جهتی رو نیاز داری منتظر باش تا ببینی کی ازشون زیاد استفاده می کنه تا راهنماییت کنه.من که تاحالا باهاشون مشکلی نداشتم.

AAKOJ
25-01-2011, 01:36
سلام . مطالب مربوط به باتری خیلی خوب بود و من از این روش هایی که گفتین استفاده می کنم اما برخی از دوستان کار کشته میگن که حتی موقعی که باتری پر میشه باز هم مقدار اندکی از قدرت باتری کاسته میشه یعنی به نظر اونا بهتر اینه که کلا باتری را در یه جای خنک و دور از رطوبت نگه دارین . اما باید مواظب قطعی برق هم باشین دیگه !
من کم کم دارم با قدرت گرافیکش حال می کنم واقعا خیلی خوبه و در زمانی که بیشترین فشار گرافیکی و کلا سخت افزاری بر روی سیستم است دماش بالاتر از 47 نمیره !یعنی اگر کول پد هم داشته باشین زیاد از این بابت نگرانی نخواهیم داشت !
من از تبریز گرفتم با کانفیگ : i3 2.40 , ATI 5650 , 500G , ولی رمشو 2 انتخاب کردم یعنی 4 بود و پیش خودم یکیشو در آورد ! علت داشت ! جون قیمت بدون رم می شد 7.650.00 ولی با رم میشد 9.000.000 در حالی که همین دو گیگ بیرون 900.000 بود . به همین دلیل با مشورت دوستم رم پایینو را انتخاب کردم !!! در کل این سیستم با دو سال گارانتی تعویض + بیمه و یک سال گارانتی بین المللی 8.500.000 شد ! من که ازش راضیم و نسبت به لب تاب قبلیم خیلی خوب و خوش دسته ! چند تا اشکال خیلی کوجیگ داره اما نسبت به توانایی هاش خیلی سرتره !

mohammad1983
25-01-2011, 10:27
سلام
مبارکه
با چه گارانتی گرفتید؟

HAMID.MCI
25-01-2011, 14:25
سلام . مطالب مربوط به باتری خیلی خوب بود و من از این روش هایی که گفتین استفاده می کنم اما برخی از دوستان کار کشته میگن که حتی موقعی که باتری پر میشه باز هم مقدار اندکی از قدرت باتری کاسته میشه یعنی به نظر اونا بهتر اینه که کلا باتری را در یه جای خنک و دور از رطوبت نگه دارین . اما باید مواظب قطعی برق هم باشین دیگه !
من کم کم دارم با قدرت گرافیکش حال می کنم واقعا خیلی خوبه و در زمانی که بیشترین فشار گرافیکی و کلا سخت افزاری بر روی سیستم است دماش بالاتر از 47 نمیره !یعنی اگر کول پد هم داشته باشین زیاد از این بابت نگرانی نخواهیم داشت !
من از تبریز گرفتم با کانفیگ : i3 2.40 , ATI 5650 , 500G , ولی رمشو 2 انتخاب کردم یعنی 4 بود و پیش خودم یکیشو در آورد ! علت داشت ! جون قیمت بدون رم می شد 7.650.00 ولی با رم میشد 9.000.000 در حالی که همین دو گیگ بیرون 900.000 بود . به همین دلیل با مشورت دوستم رم پایینو را انتخاب کردم !!! در کل این سیستم با دو سال گارانتی تعویض + بیمه و یک سال گارانتی بین المللی 8.500.000 شد ! من که ازش راضیم و نسبت به لب تاب قبلیم خیلی خوب و خوش دسته ! چند تا اشکال خیلی کوجیگ داره اما نسبت به توانایی هاش خیلی سرتره !
سلام رفیق
مبارکه

تجربه نشون داده که شما هرجقدم که با باطری بد تا کنی با وقتی که 24 ساعت مواظبش باشی تفاوت خرابیش 1 ماهه

دستگاه ها در خدمت ما هستند نه ما در خدمت اونا. بیخیال باطری شو. هروقت خواستی باهاش کار کن فقط مواظب باش که کاملا" دشارژ نشه همین! دیگه هم نمیخواد نگرانش باشی

40 50 تومن ار/زش اینقدر زجرو نداره

اون سیستمی که شما میگی احتمالا" i5 بوده نه i3 چون تفاوت قیمت اینقدرا هم نیس

mrhamed
25-01-2011, 15:10
سلام، من قصد دارم n5010 بگیرم...

- میشه انتخاب کرد بدون ویندوز باشه، که ارزون تر دربیاد؟
-بدون ویندوز چقدر ارزون تره ؟ اگه با ویندوز بگیرم، دی-وی-دی ویندوز ارجینال هم میدن؟
-کارت گرافیکش بالاخره 550v هست یا 4650 ؟
-رنگش تو قیمتش تاثیری نداره ؟ (من گوجه ای می پسندم)
-توی تهران یه جایی که با انصاف و خوش برخورد باشه، اجازه بده سرویس تگ و غیره را با خیال راحت چک کنی را سراغ دارید ؟
- دقیقا با ویندوز اکس پی چه مشکلاتی داره ؟

با تشکر

malkemid
25-01-2011, 15:49
سلام، من قصد دارم n5010 بگیرم...

- میشه انتخاب کرد بدون ویندوز باشه، که ارزون تر دربیاد؟
-بدون ویندوز چقدر ارزون تره ؟ اگه با ویندوز بگیرم، دی-وی-دی ویندوز ارجینال هم میدن؟
-کارت گرافیکش بالاخره 550v هست یا 4650 ؟
-رنگش تو قیمتش تاثیری نداره ؟ (من گوجه ای می پسندم)
-توی تهران یه جایی که با انصاف و خوش برخورد باشه، اجازه بده سرویس تگ و غیره را با خیال راحت چک کنی را سراغ دارید ؟
- دقیقا با ویندوز اکس پی چه مشکلاتی داره ؟

با تشکر

:31: عزیز بدون ویندوز بگیری دی وی دی ویندوز اورجینال بهت بدن که چی بشه؟!! این که میشه با ویندوز!!

mrhamed
25-01-2011, 15:58
:31: عزیز بدون ویندوز بگیری دی وی دی ویندوز اورجینال بهت بدن که چی بشه؟!! این که میشه با ویندوز!!

عزیزم منظورم اینکه اگه خرید با ویندوز اجباری باشه! توی خود سایت دل که اجباریه...

guzga
25-01-2011, 16:02
عزیزم منظورم اینکه اگه خرید با ویندوز اجباری باشه! توی خود سایت دل که اجباریه...

سلام
اجباری واسه چد رفیق
به نطره من و خیلی از دوستانه دیگه بدونه ویندوز بهتره:10:

malkemid
25-01-2011, 16:44
ببین بعضی ها روش ویندوز داره و بعضی ها هم نداره...حالا اونی که نداره که نمیاد ویندوز ارجینال رو همینطوری مفتکی همراش بده.

به نظر من اگه بودجشو داری با ویندوز بگیر...چقدر گرونتره رو نمی دونم

HAMID.MCI
25-01-2011, 17:21
ببین بعضی ها روش ویندوز داره و بعضی ها هم نداره...حالا اونی که نداره که نمیاد ویندوز ارجینال رو همینطوری مفتکی همراش بده.

به نظر من اگه بودجشو داری با ویندوز بگیر...چقدر گرونتره رو نمی دونم
80 t:10::10:

HAMID.MCI
25-01-2011, 17:34

sina.belyad
25-01-2011, 17:43
80 t:10::10:

80 هزار تومن؟:18:
مگه خود لپ تاپ چنده؟:31:
من بدونه ویندوز خریدم.الانم یه ویندوز از دوستم گرفتمو نصب کردم مثه جت داره کار می کنه:46:
یعنی ویندوز واسم رایگان افتاد:27:

HAMID.MCI
25-01-2011, 17:45

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

من بدونه ویندوز خریدم.الانم یه ویندوز از دوستم گرفتمو نصب کردم مثه جت داره کار می کنه:46:
ویندوز اصلی تمامی قابلیت های دانلودو داره

من چند روز پیش به سرویس پک 1 آپدیت کردم سرعت فوق العاده بالا رفت

malkemid
25-01-2011, 18:02

کار که خوب می کنه ولی نصب درایور ها و آپدیت ویندوز و اینها دردسر داره...

sina.belyad
25-01-2011, 18:20
کار که خوب می کنه ولی نصب درایور ها و آپدیت ویندوز و اینها دردسر داره...

می شه توضیح بدین واسه نصب درایورا چه مشکلی پیش میاد؟
من تمومه درایورارو به راحتی نصب کردم.پس مشکل کجاست؟
اتفاقا همیشه هم update می کنم وینوزمو.از چه مشکلی صحبت می کنید؟
اگه می شه بیشتر توضیح بدین تا منم مشکلات ویندوزمو ببینم.آخه تا الان که من مورد خاصی از ویندوزم ندیدم:20:

HAMID.MCI
25-01-2011, 18:26
می شه توضیح بدین واسه نصب درایورا چه مشکلی پیش میاد؟
من تمومه درایورارو به راحتی نصب کردم.پس مشکل کجاست؟
اتفاقا همیشه هم update می کنم وینوزمو.از چه مشکلی صحبت می کنید؟
اگه می شه بیشتر توضیح بدین تا منم مشکلات ویندوزمو ببینم.آخه تا الان که من مورد خاصی از ویندوزم ندیدم:20:
مساله از اونجایی شروع میشه که 4 نفر همون سیدی ویندوزی که شما خریدیدو بخرن و باهاش آپدیت کنن. از 4 آی پی مختلف و یه شماره سریال منجر میشه به مسدود شدن ویندوز هر 4 نفر شماها و آیپیتونم بن میشه بنابر این یه ویندوز جدید میوفته روی دستتون!:27:

HAMID.MCI
25-01-2011, 18:56
به نام خدا

بلاخره بعد از گذشت یه زمان نسبتا" زیاد و تموم شدن امتحانا خواستم قولی رو که به دوستان دادم و تمامی مراحل دی اسمبل کردن لپتاپ inspiron n5010 رو دونه به دونه براتون شرح بدم. انشالله که استفاده کامل رو ببرید.

1-مرحله اول باز کردن تمامی پیچ های لپتاپه که باید پیچ های زیر اون رو کاملا" باز کنید و با یک کاردک کئچیک بدنه ی آلومینیومی رو از تنه ی اصلی جدا کنید. یادتون باشیه که اول از همه هارد سیستم رو در بیارید.

2-این قسمت هم با یه گیره ی پلاستیکی وسط مادربورد به آسانی جدا میشه و مادربورد از روی دستگاه کاملا" جدا میشه:

3-یه تصویر کامل از تنه ی اصلی دستگاه بدون مادربورد برای دیدن قسمت های خنک کننده و روزنه های بدنه:

4-سیستم های خنک کننده و رم و سی پی یو دستگاه (زیر هیت سینک قرار گرفته):

5-هیت سینک سی پی یو:

sina.belyad
25-01-2011, 18:57
مساله از اونجایی شروع میشه که 4 نفر همون سیدی ویندوزی که شما خریدیدو بخرن و باهاش آپدیت کنن. از 4 آی پی مختلف و یه شماره سریال منجر میشه به مسدود شدن ویندوز هر 4 نفر شماها و آیپیتونم بن میشه بنابر این یه ویندوز جدید میوفته روی دستتون!:27:

خوب شد اینو گفتید.ممنون.پس من ازین به بعد آپدیت ویندوزو غیرفعال می کنم.
من و دوستم تقریبا 1 ماهی هست که این ویندوزو نصب کردیم.همیشه هم از وایرلس دانشگاه با هم دیگه آپدیت می کنیم.پس چرا تا الان رو دستمون نیفتاده؟

یه سواله دیگه هم داشتم اینه که ، مگه IP که فرمودید ، کشورهارو از هم مجزا نمی کنه؟پس تا وقتی که از ایران ویندوزمونو آپدیت کنیم هم IP من و هم IP دوستم یکیه.اونوقت شرکت ماکروسافت از کجا می خواد بفهمه؟

HAMID.MCI
25-01-2011, 19:01
6- جا زدن دوباره مادربورد:

7-اتصال هارد دیسک:

8-نمای کلی مادربورد با تمامی اتصالات:

9-اتصال سیم تاچ پد:

10-اتصال سیم دکمه پاور:

HAMID.MCI
25-01-2011, 19:09
11-نمای کلی با بدنه ی آلومینیومی:

12-اتصال کیبورد:

13-جاگذاری کیبورد:

14-جاگذاری DVD-RW:

15-بستن پیچ و جاگذاری باتری:

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

16-راه اندازی مجدد:

موفق باشید

malkemid
25-01-2011, 19:30
خوب شد اینو گفتید.ممنون.پس من ازین به بعد آپدیت ویندوزو غیرفعال می کنم.
من و دوستم تقریبا 1 ماهی هست که این ویندوزو نصب کردیم.همیشه هم از وایرلس دانشگاه با هم دیگه آپدیت می کنیم.پس چرا تا الان رو دستمون نیفتاده؟

یه سواله دیگه هم داشتم اینه که ، مگه IP که فرمودید ، کشورهارو از هم مجزا نمی کنه؟پس تا وقتی که از ایران ویندوزمونو آپدیت کنیم هم IP من و هم IP دوستم یکیه.اونوقت شرکت ماکروسافت از کجا می خواد بفهمه؟

خوب دوستمون گفت...موقع آپدیت بالاخره بلاک می کنه شمارو...حالا از کجا می فهمه رو نمی دونم...ولی می دونم می فهمه!!:31:

درایور ها رو هم درسته از سایت دل میشه گرفت نصب کرد...ولی خوب دنگ و فنگ داره دیگه...

ولی اگه ویندوز داشته باشه...dvd مال ریکاوری رو میذاری تو...خودش بالا که اومد آماده استفادس

بعدم فکر نکنم همه درایور ها تو سایت باشه...مثلا این اسکرول تاچ پد و اینا رو من نتونستم پیدا کنم درایورشو

mrhamed
25-01-2011, 19:51
من لیست زیر را الان از سایت دل گرفتم و این دقیقا سیستمی هست که من مدنظر دارم:

SYSTEM Inspiron 15R

PROCESSOR: Intel® Core™ i5-460M (2.53Ghz / up to SC 2.8GHz / 3M)

MEMORY & HARD DRIVE: 4GB DDR3 Shared Dual Channel Memory + 500GB 5400RPM HDD

VIDEO CARD: ATI Mobility Radeon™ HD550v, 64-Bit, 1GB, DDR3

INTERNAL OPTICAL DRIVE: 8X CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)

چند سوال ( خواهشمندم وارد مسائل حاشیه نشوید و صراحتا پاسخ بدهید )

ظاهرا این نوت بوکها Blu-Ray ریدر نیستند درسته؟

همانطور که میبینید خود سایت دل درحال حاضر با کارت گرافیک 550v این مدل را میفروشه و حتماً هم دلیل فنی داره مثل: مصرف باطری یا سازگاری سخت افزاری یا کیفیت بهتر یا ... ،
یکی از دوستان میگه این لپتاپها با سه مدل کارت گرافیک ارائه میشوند 550v یا 4650 یا 5470 و چون ویندوز نصب ندارند معلوم نمیکنه کدوم مدله!!! نظر شما چیه؟ کدوم مدل باشه بهتره؟

با استفاده از شماره "سرویس تگ " میشه فهمید کدام کارت گرافیک روشه ؟

باز هم عرض میکنم: خواهشمندم به فقط سوالات صریحا پاسخ بدهید و به مسائل حاشیه نپردازید، با تشکر

sina.belyad
25-01-2011, 20:15
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

خوب دوستمون گفت...موقع آپدیت بالاخره بلاک می کنه شمارو...حالا از کجا می فهمه رو نمی دونم...ولی می دونم می فهمه!!:31:

درایور ها رو هم درسته از سایت دل میشه گرفت نصب کرد...ولی خوب دنگ و فنگ داره دیگه...

ولی اگه ویندوز داشته باشه...dvd مال ریکاوری رو میذاری تو...خودش بالا که اومد آماده استفادس

بعدم فکر نکنم همه درایور ها تو سایت باشه...مثلا این اسکرول تاچ پد و اینا رو من نتونستم پیدا کنم درایورشو

من درایور تاچشو از سایت دل گیر آوردم.کافیه با سرویس تگت بری جلو اونوقت درایورای مورد نیازت می یاد رو صفحه که دانلود کنی.
هر چقدرم نصب ویندوز اریجینال راحت باشه 80 تومن نمی ارزه.البته این نظر منه.
4 بار ویندوز 2000 تومنیت BLOCK بشه،بازم می ارزه.

mohamad skystar
25-01-2011, 22:49
من لیست زیر را الان از سایت دل گرفتم و این دقیقا سیستمی هست که من مدنظر دارم:

SYSTEM Inspiron 15R

PROCESSOR: Intel® Core™ i5-460M (2.53Ghz / up to SC 2.8GHz / 3M)

MEMORY & HARD DRIVE: 4GB DDR3 Shared Dual Channel Memory + 500GB 5400RPM HDD

VIDEO CARD: ATI Mobility Radeon™ HD550v, 64-Bit, 1GB, DDR3

INTERNAL OPTICAL DRIVE: 8X CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)

چند سوال ( خواهشمندم وارد مسائل حاشیه نشوید و صراحتا پاسخ بدهید )

ظاهرا این نوت بوکها Blu-Ray ریدر نیستند درسته؟

همانطور که میبینید خود سایت دل درحال حاضر با کارت گرافیک 550v این مدل را میفروشه و حتماً هم دلیل فنی داره مثل: مصرف باطری یا سازگاری سخت افزاری یا کیفیت بهتر یا ... ،
یکی از دوستان میگه این لپتاپها با سه مدل کارت گرافیک ارائه میشوند 550v یا 4650 یا 5470 و چون ویندوز نصب ندارند معلوم نمیکنه کدوم مدله!!! نظر شما چیه؟ کدوم مدل باشه بهتره؟

با استفاده از شماره "سرویس تگ " میشه فهمید کدام کارت گرافیک روشه ؟

باز هم عرض میکنم: خواهشمندم به فقط سوالات صریحا پاسخ بدهید و به مسائل حاشیه نپردازید، با تشکر

دوست عزیز تا ویندوز رو نصب نکنی نمیتونی ببینی گرافیکت چیه. ماله من 5650 هست.با همین کانفیگ که شما بالا نوشتین.

blue ray نیست.

asemanekavir38
26-01-2011, 01:18
آقا مگه شماها درایورهارو از فروشنده نگرفتید؟؟؟
من خودم اصلا به فروشنده حتی گوشزد هم نکردم، خودش رایت کرد داد.
راجع به ویندوزم من ازطریق خود ویندوز آپدیت نمی کنم،بلکه با نرم افزار WSUS Offline Update 6.6.4 اینکارو انجام میدم.
ویندوزم حتی کرک شده هم نیست هیچ مشکلی هم نداره مثل ساعت داره کار میکنه!

dhpsdk5
26-01-2011, 01:25

مثلا چه اشکالی؟

behnam_banell
26-01-2011, 09:53
دوستان سلام، بلندگوی سمت راست لب تاپ من مقداری گز میزنه ، آیا برا شما هم همینطوریه و آیا تنظیم خاصی داره؟
در ضمن از دوستان کسی درایور srs برای صدا رو نصب کرده؟

"R E Z A"
26-01-2011, 12:02
فقط خود شارژر همیشه به پریز برق وصل باشه ، مشکلی پیش نمیاد یا اینکه باید هر وقت کارمون تموم شد و لپ تاپ رو خاموش کردیم شارژر رو هم از برق در بیاریم ؟

mohamad skystar
26-01-2011, 12:30
فقط خود شارژر همیشه به پریز برق وصل باشه ، مشکلی پیش نمیاد یا اینکه باید هر وقت کارمون تموم شد و لپ تاپ رو خاموش کردیم شارژر رو هم از برق در بیاریم ؟

دوست عزیز جهت اطمینان بهتره شارژر رو از پریز برق در بیاری.

mohamad skystar
26-01-2011, 12:36

دوست عزیز RAM رو 2GB برداشتی بهتر بود CPU رو CORE i5 برمیداشتی.

AAKOJ
26-01-2011, 14:55
دوست عزیز RAM رو 2GB برداشتی بهتر بود CPU رو CORE i5 برمیداشتی.

سلام .. ببیندی من جون نیازی نداشتم به اون خاطر انتخاب کردم عوضش پی سی قوی دارم i7 که کل خرج با مخلفاتش یرداشته . برای دوستانی که می خوان از لب تاب به عنوان پی سی استفاده کنند i5 خوبه ولی جون من نیازی نداشتم کمترینشو انتخاب کردم . حتی هاردو هم 320 گفته بودم ولی 500 داد !

zeinab68
26-01-2011, 16:17
11-نمای کلی با بدنه ی آلومینیومی:

12-اتصال کیبورد:

13-جاگذاری کیبورد:

14-جاگذاری DVD-RW:

15-بستن پیچ و جاگذاری باتری:

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

16-راه اندازی مجدد:

موفق باشید

واقعا دستت درد نکنه

فیض بردیم :31:

mohamad skystar
26-01-2011, 20:52
از آقای حمید MCI تشکر میکنم به خاطر اینکه واقعا کمک میکنن به دوستان.اینبارم سنگ تمام گذاشتن.
دستشون درد نکنه.

ali_z051
26-01-2011, 23:09
دوستان رم من 4 gb هست ولی از 3.87 gb استفاده می شه !!
اون 13 mb کجا میره !؟:31:

با تشــکر..

omid.unique
26-01-2011, 23:56
دوستان منم یه هفته ای میشه 5010 گرفتم و ازش راضیم. من از نمایندگی دلیران (دل ایران) گرفتم. کل صفحات این تاپیک رو خودنم ولی کسی ازش حرفی نزده به اون صورت. به نظرم گارانتی خوب و معتبریه. هم سرویس تگم از اول فعال بود، هم از لحاظ قطعات هماهنگ بود و مشکلی نداشت. اگه خواستین آدرس نمایندگیش رو بهتون میدم.

AAKOJ
27-01-2011, 01:22
مثلا چه اشکالی؟
سلام دوست عزیز
اشکالات سخت افزاریش که الان مشخص نمیشه یعنی تو تخصص من هم نیست ولی نسبت به به چند لب تاب که باهاشون کار کردن گاهی جند نکته به فکرم میاد که شاید از نظر شما عیب نباشه ولی دیدگاه ها مختلفه ! در کل می گم اشکال سخت افزاری من نشنیدم ازش اما به نظرم اگر :
صفحه نمایشش یکم بهتر میشد خوب میشد
دکمه "پ" فارسی را اگر در جای خودش تعریف می کردن سریعتر میتونستیم تایپ کنیم . هم باعث سردرگمی در تایپ حرفای "گ" . "ک" میشه هم باعث کندی در تایپ حرف "پ" میشه . شاید برای کسانی که اولین بار از صفهحه کلید استفاده می کنند مهم نباشه ولی همان طور که دوستان همشون میدونن نسبت به صفحه کلید های استاندارد اگر مقایسه کنیم یکم سختر میشه ! بعد اگر دقت کنید به جای شماره 2 که باید علامت "@" باشه علامت " " " را گذاشتن در حالی که موقع تایپ جاشون عوش میشه !
بعد اینکه به طور پیش فرض اگر FN فعال نبود در این صورت بهتر از کلید های F استفاده می کردیم .
شاید بسیاری از این ایراد های من سلیقه ای باشه و تنها نظر من اینه . موفق باشین :11:

sina.belyad
27-01-2011, 11:40
سلام دوست عزیز
اشکالات سخت افزاریش که الان مشخص نمیشه یعنی تو تخصص من هم نیست ولی نسبت به به چند لب تاب که باهاشون کار کردن گاهی جند نکته به فکرم میاد که شاید از نظر شما عیب نباشه ولی دیدگاه ها مختلفه ! در کل می گم اشکال سخت افزاری من نشنیدم ازش اما به نظرم اگر :
دکمه "پ" فارسی را اگر در جای خودش تعریف می کردن سریعتر میتونستیم تایپ کنیم . هم باعث سردرگمی در تایپ حرفای "گ" . "ک" میشه هم باعث کندی در تایپ حرف "پ" میشه . شاید برای کسانی که اولین بار از صفهحه کلید استفاده می کنند مهم نباشه ولی همان طور که دوستان همشون میدونن نسبت به صفحه کلید های استاندارد اگر مقایسه کنیم یکم سختر میشه ! بعد اگر دقت کنید به جای شماره 2 که باید علامت "@" باشه علامت " " " را گذاشتن در حالی که موقع تایپ جاشون عوش میشه !
بعد اینکه به طور پیش فرض اگر FN فعال نبود در این صورت بهتر از کلید های F استفاده می کردیم .
شاید بسیاری از این ایراد های من سلیقه ای باشه و تنها نظر من اینه . موفق باشین :11:

عزیز به جای علامت 2 دقیقا @ رو گذاشتن.
در ضمن این لپ تاپ فراتر از اون چیزیه که شما فکر می کنی.مثلا می تونی از قسمته کنترل پنل عملکرد Fn رو تغییر بدی ولی بصورت پیشفرض بصورت مالتی مدیا قرار گرفته.یعنی شرکت سازنده طوری ساخته که هر کی هر جور راحته همون تنظیماتو بزاره.به شما قدرت انتخاب داده.این نقصه؟
با قیمت 930000 تومن مونیتور لپ تاپ های دیگه رو دیدی؟
دوستم asus خرید 1300000 صفحش با این هیچ فرقی نمی کنه.یکم به پولیم که بابت لپ تاپ می دی نگاه کن.این نقص نیست.تو این رنج قیمت همینه.

mohamad skystar
27-01-2011, 12:36

با تشــکر..

,ویندوز 7 64BIT رو نصب کنید.

AAKOJ
27-01-2011, 16:32
عزیز به جای علامت 2 دقیقا @ رو گذاشتن.
در ضمن این لپ تاپ فراتر از اون چیزیه که شما فکر می کنی.مثلا می تونی از قسمته کنترل پنل عملکرد Fn رو تغییر بدی ولی بصورت پیشفرض بصورت مالتی مدیا قرار گرفته.یعنی شرکت سازنده طوری ساخته که هر کی هر جور راحته همون تنظیماتو بزاره.به شما قدرت انتخاب داده.این نقصه؟
با قیمت 930000 تومن مونیتور لپ تاپ های دیگه رو دیدی؟
دوستم asus خرید 1300000 صفحش با این هیچ فرقی نمی کنه.یکم به پولیم که بابت لپ تاپ می دی نگاه کن.این نقص نیست.تو این رنج قیمت همینه.

سلام این صغحه کلید لب تابمه که به جای "@" گیومه گذاشتن :

در ضمن بله درسته می فرمائید میتونیم عملکرد Fn را غیر فعال کنیم من حالت پیش فرضشو گفتم . در ضمن علت اینکه گفتم صفحه مانیتورش یکم میتونست خوب باشه منایع و سایت هایی هست که قبلا تو گوگل جستجو کرده بودم و تنها عیبشو این نوشته بودن اگر یه جستجوئی کنید حتما به نکات جالب تری هم می رسید . بعد اینکه قیمت شاید مهم نباشه چون از acer هم استفاده کردم که صفحه مانیتورش خیلی خیلی بهتر از این بود در حالی که قیمتش سه سال پیش بود 600 نومن ! بعد اینکه asus همیشه نسبت به قیمتش گران است این تو ذات این لب تاپ ها است . :11:
یادم رفت بگم همشیه نتیجه گیری مهمه و من خودم اگر اشکالات زیادی توش میدیدم اصلا اینو انتخاب نمی کردم پس حالا که انتخاب کردم پس ازش راضی هستم . هم از قیمتش هم از امکانات فوق العادش هم از نظر قدرت و کشش سخت افزاریش . هر گیمی را هم نصب کنی باز آخ نمیگه :31:
موفق باشین

sina.belyad
27-01-2011, 17:12
سلام این صغحه کلید لب تابمه که به جای "@" گیومه گذاشتن :

در ضمن بله درسته می فرمائید میتونیم عملکرد Fn را غیر فعال کنیم من حالت پیش فرضشو گفتم . در ضمن علت اینکه گفتم صفحه مانیتورش یکم میتونست خوب باشه منایع و سایت هایی هست که قبلا تو گوگل جستجو کرده بودم و تنها عیبشو این نوشته بودن اگر یه جستجوئی کنید حتما به نکات جالب تری هم می رسید . بعد اینکه قیمت شاید مهم نباشه چون از acer هم استفاده کردم که صفحه مانیتورش خیلی خیلی بهتر از این بود در حالی که قیمتش سه سال پیش بود 600 نومن ! بعد اینکه asus همیشه نسبت به قیمتش گران است این تو ذات این لب تاپ ها است . :11:
یادم رفت بگم همشیه نتیجه گیری مهمه و من خودم اگر اشکالات زیادی توش میدیدم اصلا اینو انتخاب نمی کردم پس حالا که انتخاب کردم پس ازش راضی هستم . هم از قیمتش هم از امکانات فوق العادش هم از نظر قدرت و کشش سخت افزاریش . هر گیمی را هم نصب کنی باز آخ نمیگه :31:
موفق باشین

لپ تاپ شما احتمالا به درخواست اروپا ساخته شده.اگه هنگام خرید یکم دقت می کردین می تونستین این لپ تاپ با کیبورد عربیشو بخرید که اونقت باب دل شما می شد:

عزیز منم موقع خرید خیلی تحقیق کردم.اولا ایسر که با دل قابل قیاس نیست.چون به آماره برگشتی برای تعمیرش نگاه کنید متوجه می شید چه افتضاحیه.
ثانیا تمومه ایسر ها هم با این قیمت hd هستند.فقط یادمه داشتم اینو می خریدم یه ایسر اومده بود که تصاویر 3D نشون می داد.که اون سی پی یوش CORE2 بود.
اگه منظورتون FULL HD هست مطمین باشید با این قیمت نمی تونید پیدا کنید.اصلا زیره 1 تومن FULL HD وجود نداره.

HAMID.MCI
27-01-2011, 17:28

با تشــکر..
همیشه یک مفدار از رم رو گرافیک برای انجام عملیات به اسطلاح شر میکنه ولی شما اگه میخوای کامل استفاده کنه ویندوز 4 بیت رو بریز

دوستان منم یه هفته ای میشه 5010 گرفتم و ازش راضیم. من از نمایندگی دلیران (دل ایران) گرفتم. کل صفحات این تاپیک رو خودنم ولی کسی ازش حرفی نزده به اون صورت. به نظرم گارانتی خوب و معتبریه. هم سرویس تگم از اول فعال بود، هم از لحاظ قطعات هماهنگ بود و مشکلی نداشت. اگه خواستین آدرس نمایندگیش رو بهتون میدم.
سلام دوست عزیز مبارکه. با چه کانفیگی؟ چند؟

سلام دوست عزیز
بله رفیق اینا سلیقه ایه و جزو ایراد مجسوب نمیشه دوست من

,ویندوز 7 64BIT رو نصب کنید.

لپ تاپ شما احتمالا به درخواست اروپا ساخته شده.اگه هنگام خرید یکم دقت می کردین می تونستین این لپ تاپ با کیبورد عربیشو بخرید که اونقت باب دل شما می شد:

عزیز منم موقع خرید خیلی تحقیق کردم.اولا ایسر که با دل قابل قیاس نیست.چون به آماره برگشتی برای تعمیرش نگاه کنید متوجه می شید چه افتضاحیه.
ثانیا تمومه ایسر ها هم با این قیمت hd هستند.فقط یادمه داشتم اینو می خریدم یه ایسر اومده بود که تصاویر 3D نشون می داد.که اون سی پی یوش CORE2 بود.
اگه منظورتون FULL HD هست مطمین باشید با این قیمت نمی تونید پیدا کنید.اصلا زیره 1 تومن FULL HD وجود نداره.
دقیقا"

AAKOJ
27-01-2011, 19:31
بله درسته سفارش اروپا است به همین خاطر است ....

omid.unique
27-01-2011, 20:57
سلام دوست عزیز مبارکه. با چه کانفیگی؟ چند؟

بله رفیق اینا سلیقه ایه و جزو ایراد مجسوب نمیشه دوست من

دقیقا"[/QUOTE]
Core i5 460m
Ram 4
ATI 550v 1gb
Hard 500
880 تومان. ویندوزم مجانی ریخت. درایوراشم نصب کرد، برام تو هارد هم کپی کرد.
یک سالم گارانتی دلیران.

sheytoon001
27-01-2011, 22:24
حمید جان برا مراحل باز کردن N5010 متشکر:10:
دوستان لینک ویدئوش رو در صفحه اول ، پست 7 گذاشتم:3:

HAMID.MCI
27-01-2011, 22:27
حمید جان برا مراحل باز کردن N5010 متشکر:10:
دوستان لینک ویدئوش رو در صفحه اول ، پست 7 گذاشتم:3:

دانلودش از توی یوتیوب یکمی برای دوتان سخت بود

جاهای مهم رئ عکس گرفتم و برای دوستان گذاشتم

ما مخلصیم:10:

"R E Z A"
28-01-2011, 09:57

اتفاقا منم از این نمایندگی گرفتم و به نظرم یه کم پول بیشتر بدی ارزش اینو داره که یه جنس مطمئن بگیری و خیالت راحت باشه که ریفر نیست و دستکاری نشده

rasaaam
28-01-2011, 14:37
سلام
دوستان من با هزار بد بختی درایور وایرلس 1501 رو از دل دانلود کردم قبلا" کارت رو نمیشناخت حالا که میشناسه یه نرم افزار توی ترای بار باز میشه که آیکونه سفیدیه عکس آنتنه
آقا هر کاری میکنم مودم وایرلس دانشکده رو نمیشناسه
در ضمن وقتی روی آیکونش راست کلیک که میکنم از طریق کانفیگی که داره میخوام اجازه دسترسی رو بهش بدم اما وقتی استارتشو میزنم میگه کاراکترها درست نیست!!!!
خدائی کمک کنید هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم به قرآن با هزار مشقت درایورشو دانلود کردم اگه نشه اعصابم دان میشه
ممنون
منتظرم

guzga
28-01-2011, 15:28
سلام
دوستان من با هزار بد بختی درایور وایرلس 1501 رو از دل دانلود کردم قبلا" کارت رو نمیشناخت حالا که میشناسه یه نرم افزار توی ترای بار باز میشه که آیکونه سفیدیه عکس آنتنه
آقا هر کاری میکنم مودم وایرلس دانشکده رو نمیشناسه
در ضمن وقتی روی آیکونش راست کلیک که میکنم از طریق کانفیگی که داره میخوام اجازه دسترسی رو بهش بدم اما وقتی استارتشو میزنم میگه کاراکترها درست نیست!!!!
خدائی کمک کنید هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم به قرآن با هزار مشقت درایورشو دانلود کردم اگه نشه اعصابم دان میشه
ممنون
منتظرم

سلام
آنتن میاد فقط یا روش یه علامت تعجب زرد رنگم هست؟
اگه فقط آنتن میاد باید به نت دیترسی داشته باشی دیگه

rasaaam
28-01-2011, 15:48
سلام
آنتن میاد فقط یا روش یه علامت تعجب زرد رنگم هست؟
اگه فقط آنتن میاد باید به نت دیترسی داشته باشی دیگه

ممنون عزیز
ببین منظورم این آنتنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی وایرلسم روشن باشه اینجوریه و هر وقت که خاموش باشه اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هر کاری میکنم اصلا" وارد تنظیمات وایرلسش نمیشه!!!!
نمیدونم چیکار کنم
از طریق Add a wireless device to the network ویندوزم که هر چی سرچ میزنم پیدا نمیکنه در حالیکه وایرلسم روشنه :41:
وقتی هم که میخوام کانکشن جدید براش بسازم صفحه connect to a network ظاهر میشه!!!
خدائی بگید چیکار کنم دارم چل میشم!!!

mohamad skystar
28-01-2011, 17:38
راستی مانیتور رو با چی تمیز کنیم که آسیب نبینه؟
خود دستگاه رو چطور؟

sina.belyad
28-01-2011, 17:42
ممنون عزیز
ببین منظورم این آنتنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی وایرلسم روشن باشه اینجوریه و هر وقت که خاموش باشه اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هر کاری میکنم اصلا" وارد تنظیمات وایرلسش نمیشه!!!!
نمیدونم چیکار کنم
از طریق Add a wireless device to the network ویندوزم که هر چی سرچ میزنم پیدا نمیکنه در حالیکه وایرلسم روشنه :41:
وقتی هم که میخوام کانکشن جدید براش بسازم صفحه connect to a network ظاهر میشه!!!
خدائی بگید چیکار کنم دارم چل میشم!!!

عزیز اول F2 بزن و وایرلسو روشن کن.

بعد باید از کنترل پنل بری به قسمت network and sharing center بعد بری به قسمته set up conection or network بعد بری به قسمته اول یعنی conect to the internet بعد بری به قسمته دوم یعنی Broadband (PPoE بعد یه صفحه ی دیگه می یاد.تو این صفحه فقط username و password رو وارد کن.و Next بزن.

توجه کن که واسه دانشگاه ما یوزر و پسورد همون شماره دانشجویی و شماره شناسنامست.واسه شمارو نمی دونم.اما می تونی از مسیول سایتتون سوال کنی و بهت یوزر و پسورد رو بده.
و مثلا کتابخونه ی مرکزی ما اصلا این کارا نمی خواد چون رو وایرلسش یوزر پس نذاشتن.
اگه بازم سوالی واست پیش اومد بیا من در خدمتم.